هر تاجری، اعم از شخص حقوقی یا حقیقی در طول دوران فعالیت تجاری خود امکان دارد؛ بنا به دلایلی قادر به پرداخت دیونی که بر عهده اوست نباشد، در این حالت دادگاه حکم ورشکستگی تاجر را صادر می کند؛ این حکم به دلیل آثار زیادی که به همراه دارد دارای اهمیت بسیاری می باشد؛ به موجب ماده 412 قانون تجارت، ورشکستگی تاجر یا شرکت تجاری در نتیجه توقف از تادیه وجوهی که به عهده او می باشد، حاصل می شود که با توجه به این تعریف، می توان از مواردی که در ادامه این مبحث به آن ها اشاره خواهیم کرد، به عنوان شرایط لازم جهت وقوع ورشکستگی یاد کرد؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را حتماً مشاهده کنید.
مشاوره آنلاین و تخصصی 24 ساعته ورشکستگی
شما می توانید از طریق دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از طریق تماس فوری با وکیل دعاوی ورشکستگی، ارتباط برقرار کنید.
به موجب ماده 415 قانون تجارت ...
ورشکستگی تاجر به حکم محکمه بدایت اعلام می شود؛ توجه داشته باشید که در وهله اول منظور از محکمه بدایت، دادگاه بدوی می باشد، ثانیا ورشکستگی تاجرین با توجه به این ماده به صدور حکم از سوی دادگاه نیاز دارد و تاریخ ورشکستگی همان تاریخ صدور حکم دادگاه می باشد. همچنین توجه داشته باشید که تنها زمانی که یکی از اشخاص زیر تقاضای صدور حکم ورشکستگی کرده باشد دادگاه حکم را صادر خواهد کرد:
- بر حسب اظهار و تقاضای خود تاجر.
- به موجب تقاضای یک یا چند نفر از طلبکاران.
- بر حسب تقاضای دادستان.
شما می توانید از طریق دریافت مشاوره حقوقی برای گرفتن مشاوره و اقدام به اعتراض فوری به حکم ورشکستگی با وکلای مجرب و متخصص ما در سایت وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید.
اعتراض آنلاین و فوری به حکم ورشکستگی
حکم ورشکستگی صادره از سوی دادگاه صالح می تواند مورد اعتراض و تجدید نظر قرار بگیرد. توجه داشته باشید که اعتراض در دادگاه بدوی که حکم ورشکستگی تاجر را صادر کرده، صورت می گیرد؛ اما تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر صورت می گیرد. با توجه به این مسئله شکایت از حکم ورشکستگی به دو طریق ممکن می باشد:
شما می توانید از طریق دریافت مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی برای ارتباط با وکیل دعاوی ورشکستگی آنلاین و ارزان اقدام کنید.
موارد زیر ضمن صدور حکم ورشکستگی در رای قاضی انشا می شوند و بلافاصله بازرگان یا شرکت را دچار موارد و آثار حقوقی جدید خواهد کرد:
وکیل ورشکستگی آنلاین و تضمینی
حکم ورشکستگی تاجر دارای آثار و نتایجی می باشد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- تاجر از مداخله در اموال خود پس از صدور حکم ورشکستگی ممنوع بوده و جزء محجورین می باشد و اگر در مدت ورشکستگی چیزی عاید او شده باشد، حق دخالت نخواهد داشت.
- کلیه اختیارات و امور مالی که در پرداخت قروض تاجر موثر می باشد، به مدیر یا اداره تصفیه محول می گردد.
- دادگاه ضمن صدور حکم ورشکستگی و یا 5 روز بعد از آن مدیر تصفیه را تعیین می کند.
- از زمان تاریخ صدور حکم ورشکستگی هر کس هر گونه دعوای منقول و یا غیر منقول را باید برای مدیر تصفیه اقامه کند.
- دستور مهر و موم اموال و دارایی های تاجر به وسیله دادگاه صادر می شود.
- در صورتی که دادگاه لازم بداند علاوه بر توقیف دارایی ممکن است خود تاجر نیز توقیف گردد.
- با رعایت تخفیف زمانی، قروض مدت دار پس از صدور حکم ورشکستگی، به قروض حال تبدیل می شوند.
شما می توانید از طریق دریافت پرسش و پاسخ فوری حقوقی با وکلای متخصص و مجرب ما به صورت فوری و از سراسر دنیا در هر زمان و مکانی ارتباط برقرار کنید.
زمانی که تاجر ظرف 3 روز از تاریخ وقفه در تادیه دیون، توقف خود را به محکمه اعلام نکند علاوه بر صدور حکم ورشکستگی، حکم توقیف تاجر نیز از طرف دادگاه صادر می شود و این اتفاق همچنین در زمانی که تاجر صورت حساب دارایی و کلیه دفاتر تجاری خود را طبق ماده 414 قانون تجارت به علاوه شرح جزئیات آن به دادگاه اعلام نکرده باشد صورت می پذیرد.
شما می توانید از طریق دریافت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته برای مشاوره با وکیل دعاوی ورشکستگی 24 ساعته در هر ساعت از شبانه روز، اقدام نمایید.
مشاوره حقوقی در تمامی زمینه های ورشکستگی |