موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون 1 میلیارد تومان یا کمتر

اعتراض به حکم ورشکستگی با دیون یک میلیارد تومان یا کمتر

هر تاجری، اعم از شخص حقوقی یا حقیقی در طول دوران فعالیت تجاری خود امکان دارد؛ بنا به دلایلی قادر به پرداخت دیونی که بر عهده اوست نباشد، در این حالت دادگاه حکم ورشکستگی تاجر را صادر می کند؛ این حکم به دلیل آثار زیادی که به همراه دارد دارای اهمیت بسیاری می باشد؛ به موجب ماده 412 قانون تجارت، ورشکستگی تاجر یا شرکت تجاری در نتیجه توقف از تادیه وجوهی که به عهده او می باشد، حاصل می شود که با توجه به این تعریف، می توان از مواردی که در ادامه این مبحث به آن ها اشاره خواهیم کرد، به عنوان شرایط لازم جهت وقوع ورشکستگی یاد کرد؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی یک دقیقه ای زیر را حتماً مشاهده کنید.

 

 

 

چه زمانی ورشکسته محسوب می شویم؟

 

Time of bankruptcy

مشاوره آنلاین و تخصصی 24 ساعته ورشکستگی

 

  1. تاجر بودن: تاجر کسی است که معاملات تجاری را شغل معمولی خود قرار داده است و ورشکستگی نیز مختص تاجرین می باشد. توجه داشته باشید که اشخاص عادی حتی در صورت عدم پرداخت دیونی که به عهده دارند، مشمول حکم قانونی ورشکستگی نخواهند شد.

 

  1. توقف از تادیه وجوه: ناتوانی تاجر از پرداخت بدهی ها و دیون خود، توقف تادیه می باشد. توجه داشته باشید که حتما لازم نیست اموال تاجر از بدهی او کمتر باشد تا وقوع ورشکستگی او تحقق پیدا کند و همین که تاجر به هر دلیلی قادر به پرداخت دیونی که به عهده اوست نباشد و این ناتوانی برای مقطع زمانی کوتاهی نباشد، شرط لازم برای وقوع ورشکستگی تحقق پیدا می کند.

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره حقوقی تلفنی از طریق تماس فوری با وکیل دعاوی ورشکستگی، ارتباط برقرار کنید.

 

تاریخ توقف در ورشکستگی

 

به موجب ماده 415 قانون تجارت ...

ورشکستگی تاجر به حکم محکمه بدایت اعلام می شود؛ توجه داشته باشید که در وهله اول منظور از محکمه بدایت، دادگاه بدوی می باشد، ثانیا ورشکستگی تاجرین با توجه به این ماده  به صدور حکم از سوی دادگاه نیاز دارد و تاریخ ورشکستگی همان تاریخ صدور حکم دادگاه می باشد. همچنین توجه داشته باشید که تنها زمانی که یکی از اشخاص زیر تقاضای صدور حکم ورشکستگی کرده باشد دادگاه حکم را صادر خواهد کرد:

  1. بر حسب اظهار و تقاضای خود تاجر.

 

  1. به موجب تقاضای یک یا چند نفر از طلبکاران.

 

  1. بر حسب تقاضای دادستان.

 

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره حقوقی  برای گرفتن مشاوره و اقدام به اعتراض فوری به حکم ورشکستگی با وکلای مجرب و متخصص ما در سایت وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید.

 

اعتراض ثالث به رای ورشکستگی

 

The third protest against Bakruptcy

اعتراض آنلاین و فوری به حکم ورشکستگی

 

حکم ورشکستگی صادره از سوی دادگاه صالح می تواند مورد اعتراض و تجدید نظر قرار بگیرد. توجه داشته باشید که اعتراض در دادگاه بدوی که حکم ورشکستگی تاجر را صادر کرده، صورت می گیرد؛ اما تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر صورت می گیرد. با توجه به این مسئله شکایت از حکم ورشکستگی به دو طریق ممکن می باشد:

  1. اعتراض به حکم ورشکستگی: به موجب ماده 536 قانون تجارت، حکم اعلان ورشکستگی و همچنین حکمی که به موجب آن تاریخ توقف تاجر در زمانی قبل از اعلان ورشکستگی تشخیص داده شده باشد، قابل اعتراض می باشد؛ همچنین به استناد ماده 537 قانون تجارت این اعتراض می تواند از جانب تاجر و همچنین از جانب تمامی اشخاص ذی نفع، صورت بگیرد.

 

  1. تجدید نظر خواهی نسبت به حکم ورشکستگی: دعوای ورشکستگی یک دعوای غیر مالی محسوب می شود و به موجب بند ب ماده 331 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در دادگاه تجدید نظر استان قابل تجدید نظر خواهی می باشد.

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی برای ارتباط  با وکیل دعاوی ورشکستگی آنلاین و ارزان اقدام کنید.

 

در حکم ورشکستگی چه مواردی باید درج گردد؟

 

رزرو مشاوره حقوقی 24 ساعته با وکیل

 

موارد زیر ضمن صدور حکم ورشکستگی در رای قاضی انشا می شوند و بلافاصله بازرگان یا شرکت را دچار موارد و آثار حقوقی جدید خواهد کرد:

  • تعیین تاریخ توقف: از مهم ترین مواردی که برابر با ماده 416 قانون تجارت است و در دادنامه دادگاه بیان می شود، تعیین تاریخ توقف است و همان تاریخی می باشد که تاجر پس از آن نمی تواند از عهده پرداخت دیون خود برآید و به عبارتی در پرداخت و ادای تعهداتش وقفه حاصل می شود. این تاریخ معمولاً در دادگاه با کمک کارشناسان خبره امر حسابداری و حسابرسی مشخص شده و در حکم دادگاه قید می شود.

 

  • اجرای حکم ورشکستگی به طور موقت: حکم ورشکستگی دادگاه در آن به صورت موقت و حتی قبل از قطعیت دادنامه قابلیت اجرایی دارد.

 

  • تعیین مدیر تصفیه و عضو ناظر: طبق ماده 427 قانون تجارت، محکمه یک نفر را  در حکم ورشکستگی به سمت عضو ناظر معین خواهد کرد؛ عضو ناظر نیز مکلف به نظارت بر سرعت انجام جریانات مربوط به ورشکستگی می باشد.

 

آثار ورشکستگی

 

effects of Bankruptcy

وکیل ورشکستگی آنلاین و تضمینی

 

حکم ورشکستگی تاجر دارای آثار و نتایجی می باشد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. تاجر از مداخله در اموال خود پس از صدور حکم ورشکستگی ممنوع بوده و جزء محجورین می باشد و اگر در مدت ورشکستگی چیزی عاید او شده باشد، حق دخالت نخواهد داشت.

 

  1. کلیه اختیارات و امور مالی که در پرداخت قروض تاجر موثر می باشد، به مدیر یا اداره تصفیه محول می گردد.

 

  1. دادگاه ضمن صدور حکم ورشکستگی و یا 5 روز بعد از آن مدیر تصفیه را تعیین می کند.

 

  1. از زمان تاریخ صدور حکم ورشکستگی هر کس هر گونه دعوای منقول و یا غیر منقول را باید برای مدیر تصفیه اقامه کند.

 

  1. دستور مهر و موم اموال و دارایی های تاجر به وسیله دادگاه صادر می شود.

 

  1. در صورتی که دادگاه لازم بداند علاوه بر توقیف دارایی ممکن است خود تاجر نیز توقیف گردد.

 

  1. با رعایت تخفیف زمانی، قروض مدت دار پس از صدور حکم ورشکستگی، به قروض حال تبدیل می شوند.

 

شما می توانید از طریق دریافت پرسش و پاسخ فوری حقوقی با وکلای متخصص و مجرب ما به صورت فوری و از سراسر دنیا در هر زمان و مکانی ارتباط برقرار کنید.

 

عدم پرداخت خسارت تاخیر تادیه ایام بعد از تاریخ توقف به طلبکاران

 

زمانی که تاجر ظرف 3 روز از تاریخ وقفه در تادیه دیون، توقف خود را به محکمه اعلام نکند علاوه بر صدور حکم ورشکستگی، حکم توقیف تاجر نیز از طرف دادگاه صادر می شود و این اتفاق همچنین در زمانی که تاجر صورت حساب دارایی و کلیه دفاتر تجاری خود را طبق ماده 414 قانون تجارت به علاوه شرح جزئیات آن به دادگاه اعلام نکرده باشد صورت می پذیرد.

شما می توانید از طریق دریافت مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته برای مشاوره با وکیل دعاوی ورشکستگی 24 ساعته در هر ساعت از شبانه روز، اقدام نمایید.

 

مشاوره حقوقی در تمامی زمینه های ورشکستگی

وکیل برای دعاوی ورشکستگی

نحوه پرداخت مهریه در دوران ورشکستگی

پیشگیری مدرن از ورشکستگی

بررسی امور رایج در ورشکستگی

طلاق به خاطر ورشکستگی و اعسار

نگارش فوری دادخواست ورشکستگی

درباره ما

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، حکم ورشکستگی صادره از سوی دادگاه صالح می تواند مورد اعتراض و تجدید نظر قرار بگیرد. توجه داشته باشید که اعتراض در دادگاه بدوی که حکم ورشکستگی تاجر را صادر کرده، صورت می گیرد؛ اما تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر صورت می گیرد. با توجه به این مسئله شکایت از حکم ورشکستگی به دو طریق ممکن می باشد: ١- اعتراض به حکم ورشکستگی: به موجب ماده ۵۳۶ قانون تجارت، حکم اعلان ورشکستگی و همچنین حکمی که به موجب آن تاریخ توقف تاجر در زمانی قبل از اعلان ورشکستگی تشخیص داده شده باشد، قابل اعتراض می باشد؛ همچنین به استناد ماده ۵۳۷ قانون تجارت این اعتراض می تواند از جانب تاجر و همچنین از جانب تمامی اشخاص ذی نفع، صورت بگیرد.٢- تجدید نظر خواهی نسبت به حکم ورشکستگی: دعوای ورشکستگی یک دعوای غیر مالی محسوب می شود و به موجب بند ب ماده ۳۳۱ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در دادگاه تجدید نظر استان قابل تجدید نظر خواهی می باشد.شما می توانید از طریق دریافت مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی برای ارتباط با وکیل دعاوی ورشکستگی آنلاین و ارزان اقدام کنید.
سلام و عرض خسته نباشید و تبریک سال نو به همراه بهترین آرزوها متاسفانه ریشه بسیاری از مشکلات حقوقی مردم در عدم آگاهی کافی و آشنایی با قانون و حقوق خویش است. از طرف دیگر مطالعه مطالب حقوقی بسیار سنگین و بعضا غیرقابل فهم برای عموم افراد است. اینکه شما در سایت خوب وکیل تلفنی با بیانی روان و شیوا مطالب کاربردی را شرح میدهید و پاسخگوی نیاز مردم هستید، بسیار ارزشمند و شایسته سپاسگزاری است. از مدیریت موسسه جناب آقای دکتر توکلی محترم بسیار ممنونم که با تاسیس این موسسه حقوقی، باعث دسترسی همه افراد به خدمات حقوقی شده است. پایدار باشید
برابر مواد ۴۱۲ و ۴۱۳ قانون تجارت ایران کسی ورشکسته عادی محسوب می‌شود که تاجر یا شرکت تجارتی بوده و از پرداخت وجوهی که برعهده دارد متوقف گردد و ظرف ۳ روز از تاریخ وقفه که در ادای قروض یا سایر تعهدات نقدی او حاصل شده باشد توقف خود را به دفتر دادگاه عمومی محل اقامت خود اظهار نموده و صورت حساب دارائی و کلیه دفاتر تجارتی خود را به دفتر دادگاه مزبور تسلیم نماید. صورت حساب موصوف باید مورخ بوده و به امضا تاجر رسیده و تعداد و تقویم کلیه اموال منقول و غیر منقول تاجر متوقف به‌طور مشروح صورت کلیه قروض و مطالبات و نیز صورت نفع و ضرر و صورت مخارج شخصی در آن مندرج گردد. بنابراین اگر تاجر یا شرکت تجارتی بدهکار ظرف مهلت مقرر توقف از تادیه دیون خود را به دادگاه صلاحیتدار به انضمام مدارک موردنظر اعلام کرد ورشکستگی عادی محسوب می‌شود.
با سلام ورشکستگی تاجر به حکم محکمه بدایت اعلام می شود؛ توجه داشته باشید که در وهله اول منظور از محکمه بدایت، دادگاه بدوی می باشد، ثانیا ورشکستگی تاجرین با توجه به این ماده به صدور حکم از سوی دادگاه نیاز دارد و تاریخ ورشکستگی همان تاریخ صدور حکم دادگاه می باشد. همچنین توجه داشته باشید که تنها زمانی که یکی از اشخاص زیر تقاضای صدور حکم ورشکستگی کرده باشد دادگاه حکم را صادر خواهد کرد:
اعتراض به حکم ورشکستگی توسط شخصی که حکم ورشکستگی را به ضرر خود می بیند قابل طرح است . اعتراض می تواند نسبت به خود حکم ورشکستگی و یا تاریخ توقف باشد. اجرای حکم ورشکستگی اجرای حکم ورشکستگی اعتراض به حکم ورشکستگی توسط تاجر ورشکسته اعتراض به حکم ورشکستگی توسط دادستان اعتراض به حکم ورشکستگی توسط طلبکاران اعتراض شخص ثالث به حکم ورشکستگی تجدید نظر خواهی از حکم ورشکستگی فرجام خواهی از حکم ورشکستگی واخواهی نسبت به حکم ورشکستگی اعاده دادرسی نسبت به حکم ورشکستگی اعتراض به تاریخ توقف اعتراض به قرارهای مربوط به ورشکستگی مهلت اعتراض اعتراض به حکم ورشکستگی توسط تاجر ورشکسته تاجر یا شرکت تجارتی که به موجب حکم دادگاه ورشکسته اعلام می شود می تواند به این حکم و تاریخی که در آن به عنوان تاریخ توقف اعلام گردیده ، اعتراض نماید. این اعتراض نوعی اعتراض به حکم غیابی است زیرا چنانچه تاجر ورشکسته در رسیدگی بدوی حضور نداشته باشد و به موجب حکم دادگاه ورشکسته تلقی شود ، حق دارد به رای مزبور اعتراض نماید اما اگر در رسیدگی به دعوا حضور داشته باشد نمی تواند به حکم اعتراض نماید چرا که ضمن حضور در جلسه دادرسی ، دفاعیات و دلایل خود در خصوص توقف و تاریخ حدوث آن را مطرح کرده است بنابراین اعتراض او در دادگاه صادر کننده حکم ، تکرار رسیدگی می باشد. چنین اعتراضی واخواهی نامیده می شود. دادخواست واخواهی در دادگاه صادر کننده حکم غیابی قابل رسیدگی است و مستلزم تقدیم دادخواست می باشد . در فرضی که شخص متوقف ، خواهان دعوی باشد ، صدور حکم غیابی منتفی است ؛ حتی اگر در دادرسی شرکت نداشته باشد و چنانچه ورشکسته در جلسه دادرسی حضور داشته در صورت تمایل تنها می تواند درخواست تجدید نظر خواهی نماید. اعتراض به حکم ورشکستگی توسط دادستان دادستان به نمایندگی از جامعه می تواند به حکم ورشکستگی و تاریخ توقف آن اعتراض نماید . به نظر می رسد از آنجا که داستان در این دعوا حضور دارد ، حکم ورشکستگی از سمت او قابل تجدید نظر خواهی بوده و مرجع رسیدگی به این اعتراض دادگاه تجدید نظر استان می باشد. اعتراض به حکم ورشکستگی توسط طلبکاران حکم ورشکستگی از طرف طلبکاری که در دعوی ورشکستگی دخالتی نداشته باشد ، قابل اعتراض از طریق واخواهی است ؛ البته طلبکاری که در دادرسی حضور داشته می تواند به حکم ورشکستگی تقاضای تجدید نظر خواهی نماید. معمولا اعتراض طلبکاران نسبت به تاریخ توقف است . اعتراض شخص ثالث به حکم ورشکستگی ثالث به شخصی گفته می شود که در هیچ از مراحل دادرسی در دعوای ورشکستگی دخالت نداشته باشد و همچنین بعد از اقامه دعوا به عنوان مجلوب یا واردِ ثالث در دعوا شرکت نداشته باشد همچنین شخص ثالث بایستی ذینفع در حکم ورشکستگی نباشد. اعتراض ثالث نسبت به حکم ورشکستگی و تاریخ توقف به وسیله دادخواست مطرح می شود. این دعوا باید به طرفیت اصحاب موضوع حکم ورشکستگی طرح گردد. ثالث در دعوی ورشکستگی می تواند به اصل حکم ورشکستگی یا تاریخ توقف و یا هر دو مورد اعتراض نماید و به اعتراض وی در دادگاه صادر کننده رای ورشکستگی رسیدگی خواهد شد. اعتراض ثالث مقید به مهلت نمی باشد و مواد 417 و 418 و 422 ق.آ.د.م حتی پس از اجرای حکم نیز معترضین ثالث را مجاز به اقامه دعوا نموده است ؛ این اعتراض بر دو نوع است : اعتراض ثالث اصلی :اعتراضی است که از ابتدا از طرف شخص ثالث صورت می گیرد و به موجب دادخواست به طرفیت محکوم له و محکوم علیه رای ورشکستگی مطرح می شود. اعتراض ثالث طاری :اعتراض یکی از طرفین دعوا به حکمی که قبلا در دادگاهی صادر شده و طرف دیگر جهت اثبات ادعای خود در اثناء دادرسی به آن استناد می نماید ؛ این اعتراض متعاقب رویت حکم یا قرار در دادگاه ، بدون تقدیم دادخواست مطرح می شود. تجدید نظر خواهی از حکم ورشکستگی از آنجا که بر اساس ماده 331 قانون آ.د.م ف کلیه احکام صادره در دعاوی غیر مالی ، قابل تجدید نظر خواهی است و حکم ورشکستگی نیز غیر مالی می باشد ، چرا که صرفا ناتوانی تاجر از پرداخت دیون را اعلام می کند ؛ بنابراین رای ورشکستگی قابلیت تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان را خواهد داشت. قابلیت تجدید نظر خواهی از رای ورشکستگی ، در ماده 536 قانون تجارت نیز آماده است ؛ بر اساس این ماده : ” حکم اعلان ورشکستگی و همچنین حکمی که به موجب آن تاریخ توقف تاجر در زمانی قبل از اعلان ورشکستگی تشخیص داده شود ، قابل اعتراض است. “ مهلت تجدید نظر خواهی از حکم ورشکستگی نیز بر اساس قانون تجارت ( با توجه به اینکه قانون خاص نسبت به قانون آیین دادرسی مدنی می باشد ) تعیین می شود که بنا بر ماده 537 این قانون اعتراض باید از طرف تاجر ورشکسته ، ظرف ده روز و از طرف اشخاص ذینفع مقیم ایران ، ظرف یک ماه و از سوی اشخاص خارج از ایران ظرف 2 ماه از تاریخ اعلان می باشد. البته تجدید نظر خواهی مانع از اجرای حکم ورشکستگی نیست . فرجام خواهی از حکم ورشکستگی رای ورشکستگی قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور نمی باشد چرا که رای ورشکستگی واجد جنبه کشوری نبوده و رسیدگی به آن در صلاحیت رسیدگی دیوان عالی نمی باشد. واخواهی نسبت به حکم ورشکستگی شخصی که علیرغم ابلاغ قانونی در جلسه دادرسی حضور نداشته و دفاع کتبی نیز ننموده باشد ، بر اساس ماده 305 قانون آیین دادرسی مدنی ، حق واخواهی نسبت به رای ورشکستگی را خواهد داشت. اعاده دادرسی نسبت به حکم ورشکستگی در جریان رسیدگی به دعوای ورشکستگی ممکن است تاجر یا افراد وابسته به او اطلاعاتی را مخفی نموده یا مدارکی را به طور کاذب ارائه دهند ، لذا پس از صدور حکم و قطعی شدن آن در صورت وجود و احراز یکی از شرایط مندرج در ماده 426 قانون آیین دادرسی مدنی می توان نسبت به حکمی که قطعیت یافته درخواست اعاده دادرسی نمود. اعاده دادرسی از جمله طرق استثنائی شکایت از رای می باشد و به وسیله آن، ذینفع از دادگاه بدوی یا تجدید نظر درخواست رسیدگی مجدد می نماید ؛ این دادخواست به دادگاهی که حکم مورد درخواست را صادر کرده تقدیم می شود . اعتراض به تاریخ توقف در خصوص تاریخ توقف طلبکاران و گاها خود تاجر ترجیح می دهند که تاریخ توقف تا حد ممکن به گذشته دورتر عطف شود تا معاملات بیشتری در معرض بطلان یا فسخ قرار گرفته و بدین وسیله بر دارایی تاجر افزوده شود ؛ اما منافع بستانکارانی که طلب خود را وصول کرده اند ایجاب می کند که تاریخ توقف به زمانی پس از زمان وصول مطالبات آنان عطف گردد تا دریافتی آنها ابطال نشود . قانونگذار در این مورد به تاجر و سایر اشخاص ذینفع این امکان را داده است که به تاریخ توقف اعتراض نمایند. اعتراض به قرارهای مربوط به ورشکستگی علاوه بر قرارهایی که در قانون آیین دادرسی مدنی پیش بینی شده است ، برخی قرارها در قانون تجارت به طور خاص درمورد ورشکستگی پیش بینی شده اند از جمله : قرارهای راجعه به تعیین یا تغییر عضو ناظر یا مدیر تصفیه ؛ قرارهای راجعه به تقاضای اعانه به جهت تاجر ورشکسته یا خانواده او ؛ قرارهای فروش اسباب یا مال‌التجاره که متعلق به ورشکسته است ؛ قرارهایی که قرارداد ارفاقی را موقتاً موقوف یا قبول موقتی مطالبات متنازع‌فیه را مقرر می‌دارد ؛ قرارهای صادره در خصوص شکایت از اوامری که عضو ناظر در حدود صلاحیت خود صادر کرده است ؛ که این قرارها قطعی بوده و قابل اعتراض نیستند ؛ تنها قرار بازداشت تاجر ورشکسته قابل اعتراض در مراجع بالاتر است و تاجر هر یک ماه می تواند نسبت به قرار بازداشت خود اعتراض نماید . مهلت اعتراض مهلت اعتراض به حکم ورشکستگی و یا تاریخ توقف برای تاجر ورشکسته ده روز ، اشخاص ذی نفع مقیم ایران یک ماه و اشخاص ذی نفع مقیم خارج دوماه از تاریخ اعلان و انتشار حکم می باشد. مهلت اعتراض به تاریخ توقف استثنائا برای طلبکاران تاجر ورشکسته تمدید شده و آنها می توانند تا پایان مهلتی که برای تشخیص و تصدیق مطالبات طلبکارها تعیین می شود به تاریخ توقف اعتراض نمایند. موسسه حقوقی بین المللی دادپویان حامی با بیش از ده سال سابقه و با بهره گیری از تیمی متخصص آماده ارائه خدمات مشاوره ای و وکالت دعاوی مرتبط با ورشکستگی می باشد.
خلاصه تونستم با مشاوره از وکلای موسسه وکیل تلفنی حکم ورشکستگی شرکت را بگیریم و نسبت به دیون شرکت رهایی یابم
سلام خسته نباشید سپاس از مجموعه خوبتون من بارها با خانم وکیل جاویدانی مشاوره داشتم و هربار بعد از مشاوره با ایشان حس آرامش و امنیت به آدم دست میده.
به نظر من اصلا نباید دیون زیر یک میلیاردو جزء ورشکستگی دونست؛ الان یه میلیارد پوله واقعاً؟؟؟

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی