موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

خاتمه قرارداد کار

 خاتمه قرارداد کار به چه معناست؟

قرارداد ها به انواع گوناگونی تقسیم می شوند. قراردادهای موقت، ساعتی و دائم از انواع قراردادهای کار محسوب می شوند که هر یک قوانین خاص خود را دارند. یکی از مباحثی که در زمینه ی قرارداد ها، بدون شک به آن برخورد خواهید کرد، خاتمه قرارداد کار است. خاتمه قرارداد کار به معنی پایان یافتن و منقضی شدن قرارداد کار است. در قراردادهای موقت و قرارداد های دائم، به سبب تفاوتی که در مدت زمان کار و شغل وجود دارد، بحث خاتمه قرارداد کار کمی متفاوت است. همانطور که می دانید، در قرارداد های کاری موقت، زمان شروع و پایان کار کاملا مشخص است. یعنی اتمام زمان قرارداد، مصادف با خاتمه قرارداد کار می باشد. البته خاتمه قرارداد کار، قوانین مربوط به خود را دارد. برای مثال، مبحثی به نام مزایا یا همان حقوق پایان کار وجود دارد.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

مشاوره حقوقی با وکیل متخصص قانون کار

این مسئله به این معناست که کارفرما که با یک کارگر و یا چند کارگر قرارداد بسته است، پس از اتمام قرارداد، مبلغی به میزان یک ماه از حقوق آن کارگر را باید به وی پرداخت کند. در مورد این قاعده باید بگوییم که بر طبق ماده ی 24 قانون کار، این مزایا تنها به کارگرانی که یک یا بیشتر از یک سال به اشتغال مشغول بوده اند تعلق می گرفته است. پس از مدتی، این قانون برای کارگرانی که کمتر از یک سال نیز به کار مشغول بوده اند، اجرا شد. به مبلغی که به عنوان پایان کار به کارگر داده می شود، سنوات خدمت نیز گفته می شود. در صورتی که قصد دارید سنوات خدمت خود را دریافت کنید و نمی دانید از کجا باید شروع کنید، مشاوره حقوقی 24 ساعته موسسه حقوقی وکیل تلفنی، می توانید به شما کمک کند.

 

 

خاتمه قرارداد کار به صورت ارادی

خاتمه قرارداد کار، به صورت کل، به دو نوع تقسیم می شوند. یک خاتمه قرارداد به صورت ارادی و دیگری غیر ارادی. خاتمه قرارداد کار در این دو مدل، کاملا متفاوت از دیگری محسوب می شود. در نوع اول که مورد بحث ماست، یعنی نوع ارادی، کارگر یا کارفرما به صورت ارادی و بر اساس اختیار و با آگاهی کامل، نسبت به خاتمه ی قرارداد اقدام می نمایند. ممکن است یک کارگر در هر زمانی از کار خود، استعفا دهد. این که دلیل استعفای کارگر چیست در این مبحث نمی گنجد. کارگر بنا به هر دلیلی می تواند تقاضای استعفا نماید و مراحل مربوط به آن را نیز طی کند. طبق قوانین رایج، یک کارگر موظف است حداقل پانزده روز قبل از روزی که همکاری را به طور کامل قطع خواهد کرد، این مسئله را به کارفرمای خود اطلاع دهد. در زمینه ی حقوق کارگران و کارفرمایان ممکن است برای شما شبهات زیادی ایجاد شود که شما می توانید با دریافت مشاوره حقوقی شبانه روزی، به پاسخ سوالات خود برسید.

اگر از مشاوره حقوقی آنلاین که یک مشاوره حقوقی شبانه روزی خواهد بود، استفاده کنید، قطعا متوجه شدید مطلب دیگری در خاتمه قرارداد کار مورد توجه قرار می گیرد، و آن، این است که خاتمه قرارداد کار اگر از سوی کارفرما و زودتر از زمان قرارداد باشد، اصطلاحا به آن فسخ قرارداد از طرف کارفرما گفته می شود. خودتان را یک کارفرما در نظر بگیرید، در این جایگاه شغلی قطعا تمام تلاشتان را خواهید کرد تا از رخ دادن هرگونه خطا و اشتباهی توسط کارگران خود جلوگیری کنید. این مسئله می تواند به کار شما صدمه وارد کرده و شما را با مشکلات زیادی مواجه کند. پس برای جلوگیری از این اتفاق، شما از حق خود استفاده کرده و مواردی را در قرارداد ذکر می کنید که تا از هرگونه خطا و اشتباه توسط کارگر جلوگیری کنید. اگر هر کارگری از این خطوط قرمز که در قرارداد به صورت قانونی مشخص شده اند، تخطی کند، به عنوان یک کارفرما قادر خواهید بود تا دست به خاتمه قرارداد کار به صورت ارادی بزنید. البته در این موارد، حقوق کارگران تا مدت زمان پایان اشتغال ذکر شده در قرارداد باید به آنان پرداخت گردد.

مشاوره حقوقی شبانه روزی

چه عواملی منجر به خاتمه قرارداد کار به صورت غیر ارادی می شود؟

عواملی وجود دارند که اگر یکی یا چند مورد از آنان رخ دهد، قرارداد به صورت خود به خود و غیرارادی فسخ می شود. این موارد همان چارچوب های اصلی قرارداد و حیطه ی کاری کارگر را مشخص می کند. برای اطلاع یافتن از مواردی که می تواند به صورت غیر ارادی به خاتمه قرارداد کار منجر شود علاوه بر مطالعه متن زیر، می توانید از مشاوره حقوقی با وکلای پایه یک دادگستری که یک مشاوره حقوقی رایگان برای شما خواهد بود، استفاده کنید. مواردی که منجر به خاتمه قرارداد کار به صورت غیر ارادی می شود عبارتند از:

-چنانچه کارگری که قرارداد را امضا کرده است، فوت کند. در این مورد حقوق کارگر و مطالبات وی به وراث رسمی و قانونی وی خواهد رسید.

 

-اگر کارگر به حد بازنشستگی رسیده باشد و یا به صورت کامل در حالت از کار افتادگی قرار بگیرد. در مورد از کار افتادگی، نظر متخصصین پزشکی حاضر در سازمان تامین اجتماعی بسیار مهم است. این پزشکان هستند که باید از کار افتادگی یک کارگر را تایید کنند. در غیر این صورت، آن کارگر همچنان موظف به حفظ تمامی موارد ذکر شده در قرارداد و اجرای تعهدات خود است. اگر از کار افتادگی تایید شود، حقوق و سنواتی مطابق با قانون مربوطه، به کارگر تعلق می گیرد.

-اتمام مدت زمان کار کارگر در مورد قراردادی های موقت و یا قراردادهای شغلی مشخص در مورد یک پروژه ی کاری. در صورت پایان مدت قرارداد، همانطور که گفته شد، کارفرما باید سنوات خدمت کارگر را پرداخت کرده تا رسما قرارداد خاتمه پیدا کند.

 

نمونه نامه خاتمه قرارداد کار

در یک خاتمه قرارداد کار، موارد کلی مانند نام و نام خانوادگی کارگر و کارفرما ذکر می شود. ممکن است موارد ذکر شده در قرارداد خاتمه کار، در هر شرکت یا سازمانی متفاوت باشد. اما همه ی آن ها به صورت صریح اعلام می کنند که همکاری فرد نامبرده یا همان کارگر با شرکت حقوقی و یا فرد حقیقی به اتمام رسیده است.

 

مورد دیگری که معمولا در نمونه های خاتمه ی قرارداد های کاری به آن اشاره می شود، این است که از کارگر خواسته می شود تا نسبت به طی مراحل مربوط به تسویه حساب خود و دریافت سنوات خدمت اقدام نماید. در نهایت، امضا، مهر یا اثر انگشت کارفرما یا مدیر شرکت قابل مشاهده است. در ادامه یک متن نمونه برای خاتمه قرارداد کار آورده شده است. تاریخ پایان همکاری و فسخ قرارداد نیز کاملا قابل مشاهده است.

 

فسخ قرارداد کاری همان خاتمه قرارداد است؟

معنا و مفهوم فسخ قرارداد با خاتمه ی قرارداد کمی متفاوت است. فسخ قرارداد با خاتمه قرارداد کار از جهت ارادی یا غیر ارادی بودن آن تفاوت دارد. در فسخ قرارداد، یکی از طرفین نسبت به باطل کردن قرارداد کار اقدام می کند. در خاتمه ی قرارداد ممکن است مقصود، همان اتمام زمان قرارداد باشد. در صورتی که قرارداد موقتی بوده و تمدید نشود، خاتمه ی قرارداد اتفاق می افتد. مفهوم خاتمه ی قرارداد کاری، مفهومی عام تر و جامع تر محسوب می شود. اما فسخ قرارداد، منقضی کردن قرارداد پیش از اتمام مهلت آن است. در فسخ قرارداد، کارفرما مسئولیت دارد حقوق کارگر را پرداخت کند در صورتی که کارگر مشغول به کار نیست. در صورتی که خاتمه ی قرارداد تنها با پرداخت سنوات خدمت اتمام می یابد. اگر درگیر پرونده ی مربوط به فسخ قرارداد کاری خود هستید، مشاوره حقوقی تلفنی و مشاوره حقوقی واتس اپی وکیل تلفنی به صورت شبانه روزی و 24 ساعته، در اختیار شما خواهد بود.

دادخواست برای اداره کار 
اعتراض به رای هیات حل اختلاف 
اعتراض به  رای هیات تشخیص 
نمونه تسویه قرارداد کار  

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

باسلام خدمت شما و سپاس فراوان از راهنماییهای شما در حل مشکلات باکمترین زمان و حداقل هزینه انجام میشود
قرارداد ها به انواع گوناگونی تقسیم می شوند. قراردادهای موقت، ساعتی و دائم از انواع قراردادهای کار محسوب می شوند که هر یک قوانین خاص خود را دارند. یکی از مباحثی که در زمینه ی قرارداد ها، بدون شک به آن برخورد خواهید کرد، خاتمه قرارداد کار است. خاتمه قرارداد کار به معنی پایان یافتن و منقضی شدن قرارداد کار است. در قراردادهای موقت و قرارداد های دائم، به سبب تفاوتی که در مدت زمان کار و شغل وجود دارد، بحث خاتمه قرارداد کار کمی متفاوت است. همانطور که می دانید، در قرارداد های کاری موقت، زمان شروع و پایان کار کاملا مشخص است. یعنی اتمام زمان قرارداد، مصادف باشد
مواردی را برای خاتمه قرارداد کار مجاز شمرده است. این موارد به شرح ذیل اند: ۱-فوت کارگر؛ (زمانیکه قراردادی بین کارگر و کارفرما بسته می شود اما در اثنای همکاری کارگر فوت می کند. در این صورت قرارداد به طور قهری منفسخ می گردد.این مورد خارج ازاراده کارگر و کارفرما بوده است، فلذا کارفرما نمیتواند بدین دلیل که فوت کارگرسبب تعلیق درکاراو شده است،مطالبه خسارت از وراث کارگر نماید) ۲-بازنشستگی کارگر؛(هر کارگری که به کار مشغول است با توجه به نوع حرفه ،شرایط کاری، منطقه خدمت و… پس از مدتی بازنشته تلقی می شود. مدت اشتغال به کار هر فردی تا زمان بازنشستگی وی به شرایط فوق الذکر برمیگردد .البته بازنشستگی شرایط خاص خود را نیز دارد.) ۳-از کار افتادگی کلی طبق قانون تأمین اجتماعی و با نظر کمیسیون های پزشکی این سازمان. این امر زمانی است که بیش از دو سوم توان کار کارگر سلب شود. (از مواردی که اراده کارگر در آن دخیل نبوده و ممکن است براثر وقوع تصادف یا هر حادثه ای، کارگر توان خود را از دست بدهد. از این روادامه همکاری برای وی مقدور نباشد .گاهی هم پیری میتواند دلیل از کارافتادگی کارگر گردد، کما اینکه هنوز سن بازنشتگی وی هم نرسیده باشد. ۴-انقضاء مدت در قراردادهای مدت موقت؛ ۵-پایان کار در قراردادهای کار معین؛ ۶-استعفای کارگر (استعفاء کارگر،امری ارادی و در اختیار خود کارگر میباشد. کارگر به هر دلیلی می تواند از کار خود خارج شود.) ۷-فسخ قرارداد به نحوی که در متن قرارداد مورد توافق قرار گرفته است. البته این مورد فقط برای قراردادهای دائم است.( توضیح اینکه مورد شایعی که درخاتمه قراردادکار بسیار دیده می شود، فسخ قرارداد است، زمانی که درمتن قرارداد شروطی برای کارگردرنظرگرفته می شود.در صورت تخطی از این شروط کارفرما مجاز میشودکه قرارداد را فسخ نماید.) ۸-بازنشستگی ناشی از ماده (۹) قانون تنظیم و تسهیل نوسازی صنایع کشور.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی