موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

آموزش طلاق فوری زن ناشزه

آموزش طلاق فوری زن ناشزه

آموزش طلاق فوری زن ناشزه یکی از خدمات وکیل تلفنی است که در ادامه این مقاله  نحوه آموزش آن را برای شما بیان می­ کنیم، اما قبل از بحث آموزش طلاق فوری زن ناشزه بیایید کمی با کلمه ناشزه و کاربرد آن آشنا شویم؛ ناشزه در لغت به معنای گوشت بر آمده بر جسم است؛ اما در اصلاح حقوقی بسیار وسیع می ­باشد و می ­تواند زندگی یک زن را دگرگون کند؛ زن ناشزه به زنی گویند که از فرمان شوهر خویش سرپیچی کند؛ در قانون ما در صورتی که زنی وظایفی را که در خانه بر عهده دارد انجام ندهد و بدون اجازه شوهر خانه را ترک کند، شوهر می­ تواند نسبت به زن، طرح دعوی عدم تمکین کند و در صورتی که زن همچنان سرپیچی کند و نسبت به سرپیچی خویش پا فشاری نماید و بخواهد از شوهر طلاق بگیرد و شوهر نخواهد او را طلاق دهد، شوهر می ­تواند او را ناشزه کند؛ هدف از ناشزه کردن زن، اجبار وی برای انجام وظایف زوجیت است و در صورتی که خانه شوهر را ترک کرده باشد، راهی برای برگرداندن وی می  باشد؛ حال اگر زن ناشزه نخواهد بر سر خانه و زندگی باز گردد و بخواهد طلاق بگیرد، مشکلاتی را در پیش رو خواهد داشت که ایشان را ملزم به دریافت مشاوره حقوقی می نماید؛ از این رو در ادامه این مقاله ضمن بررسی طلاق فوری زن ناشزه، لزوم دریافت مشاوره با وکیل متخصص امر را به طور مختصر توضیح خواهیم داد؛ اکنون ما را در تماشای ویدئوی زیر همراهی نمایید.

 

یکی از دلایل رایجی که ممکن است به نشوز زن بیانجامد (از دست ندهید)

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

زن ناشزه کیست و چگونه می تواند از شوهر خود طلاق بگیرد؟

 

immediate divorce of disobeying

مشاوره حقوقی طلاق فوری مخصوص زنان ناشزه 

 

در صورتی که زن و مرد در خانواده وظایفی را که بر عهده  هریک از آن هاست مانند رابطه زناشویی یا وظایفی کلی که یک زن یا یک مرد باید انجام دهند را به درستی انجام ندهند یا از انجام دادن آن­ها سرپیچی کنند از نظر قانونی برای هر یک از آن ها شرایطی ایجاد می­ شود.

در اصطلاح حقوقی عدم تمکین عام یا خاص زن را ناشزه گویند، یعنی مرد می­تواند به دلیل نافرمانی و ترک خانه و عدم انجام وظایف زوجیت از طرف زن وی را طلاق ندهد؛ اما مهریه وی را بپردازد ولی چون زن برای همیشه همسر اوست هرگز توانایی ازدواج مجدد ندارد. اگر زن ناشزه حق طلاق ضمن عقد داشته باشد، می ­تواند از شوهر خود طلاق بگیرد؛ اگر نیازمند مشاوره حقوقی فوری در رابطه با نشوز هستید همین حالا با وکیل تلفنی تماس بگیرید و آموزش طلاق فوری زن ناشزه را به طور کامل دریافت نمایید.

 

درخواست عسر و حرج طلاق زن ناشزه به دادگاه، چقدر در طلاق وی تاثیر دارد؟

 

برای این مورد باید به ماده 1130 قانون مدنی مراجعه کنیم. طبق این قانون در صورتی که زندگی زوجه در کنار زوج همراه با مشقت و سختی باشد و تحمل وی به اتمام برسد می­ تواند به دادگاه درخواست عسر و حرج نماید؛ در ماده قانونی ذکر شده به موارد ایجاد عسر و حرج به طور مستقیم اشاره نشده است، از جمله شرایطی که باعث طرح دعوای عسر و حرج از طرف زوجه می شود می­توان به کتک زدن زن، عدم انجام وظایف زوجیت از طرف مرد، بی توجهی به خانه و خانواده توسط مرد اشاره کرد. ما در تیم وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته آماده پاسخ گویی به تماس های تلفنی و آنلاین شما می باشیم. هدف ما از آموزش طلاق فوری زن ناشزه به صورت آنلاین و تلفنی صرفه جویی در زمان، هزینه و راحتی شما عزیزان می باشد، ما  با کیفیت ­ترین و ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی را در کم­ترین زمان ممکن به شما ارائه خواهیم داد.

 

تفاوت بین تمکین و نشوز در چیست و تفاوت این دو چگونه سرنوشت طلاق را تغییر می دهد؟

 

difference between disobeying and naughtiness

مشاوره حقوقی آنلاین و فوری زن ناشزه

 

در اسلام برای زن و مردی که با یکدیگر ازدواج می­ کنند وظایفی ایجاد می­ شود که سرپیچی از آن وظایف برای هر یک تبعاتی در پیش خواهد داشت؛ تمکین برای زن در دو حالت وجود دارد، تمکین عام و تمکین خاص، تمکین عام همان وظایف زن در خانه مانند آشپزی، بچه داری و ... می­ باشد و تمکین خاص همان وظایف زن در رابطه با مسائل جنسی است؛ در صورتی که زن به هر یک از این وظایف عمل نکند عدم تمکین یا نشوز گویند، در واقع تمکین و نشوز در مقابل یکدیگر قرار دارند، البته عدم انجام وظایف برای مرد نیز به نوعی عدم تمکین است و در صورتی که مردی به وظایف خود به عنوان مرد خانواده عمل نکند زن می­تواند درخواست عسر و حرج نماید. آموزش طلاق فوری زن ناشزه توسط بهترین وکیل طلاق در مجموعه ما انجام می­ شود؛ وکیل آنلاین مجموعه وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته آماده انواع مشاوره علی الخصوص آموزش طلاق فوری زن ناشزه می باشد.

 

شرح وضعیت حقوق زن ناشزه در طلاق

 

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

 

زمانی که یک زن در خانه از شوهر سرپیچی کند و یا خانه را بدون اجازه شوهر ترک نماید و بخواهد طلاق بگیرد در حالی که هیچ دلیل و منطقی برای اثبات ادعای خویش نداشته باشد و مرد درخواست عدم تمکین را تقدیم دادگاه نموده باشد و ادعای وی اثبات شود و زن ناشزه محسوب شود؛ هیچ دلیل و راه حلی برای طلاق گرفتن وی وجود نخواهد داشت ...

  • زیرا نفس عمل ناشزه سرپیچی از فرمان شوهر است؛ یعنی مردی که خواهان همسر خود است، ولی همسر بدون دلیل از وی سرپیچی کرده و به وظایف خود عمل ننماید و در نهایت خانه شوهر را هم ترک کند، اما شوهر خواهان ادامه زندگی با وی باشد و نخواهد او را طلاق دهد این یک حق یک طرفه برای مرد است؛ تنها زمانی زن ناشزه می ­تواند طلاق بگیرد که همان­طور که اشاره شد یا شرط طلاق ضمن عقد داشته باشد یا دلایل منطقی جهت عسر و حرج داشته باشد و یا خود شوهر تصمیم بگیرد که وی را طلاق دهد، به همین دلیل ما آموزش طلاق فوری زن ناشزه را به شما ارائه می­ دهیم تا با دریافت مشاوره از وکیل مهریه نحوه مطالبه مهریه توسط زن و نحوه پرداخت مهریه توسط مرد را به شما یاد بدهیم.

 

مزایای دریافت مشاوره فوری زن ناشزه چه کمکی به ایشان می کند؟

 

Benefits of taking immediate legal advice

روش های طلاق فوری زن ناشزه

 

زمانی که ما بین یک زن و شوهر اختلافاتی به وجود می­آید و در مواردی که زن مقصر می ­باشد و مرد درخواست عدم تمکین تقدیم دادگاه می­ کند و قصد طلاق دادن همسر خویش را ندارد و حالت نشوز برای زن ایجاد می ­شود؛ دیگر هیچ راهی برای طلاق زن وجود ندارد و تنها راه حل درخواست عسر و حرج است. در صورتی که دلیل واقعی دارید اما راه اثبات ادعای خود را نمی ­دانید می­توانید  از مشاوره و وکیل متخصص در این زمینه کمک بگیرید و با وی مشورت کنید؛ یکی از اهداف مجموعه وکیل تلفنی از آموزش طلاق فوری زن ناشزه یاد دادن نحوه طرح دعوای عسر و حرج به زنان ناشزه می­ باشد تا اگر احساس می­ کنند که امکان ادامه زندگی با همسرشان را ندارند و همسر آن­ ها را ناشزه کرده است و دلایل قانونی برای ادامه زندگی دارند از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین، تلفنی و حتی حضوری این مجموعه همه موارد مربوط به نشوز را در قالب آموزش طلاق فوری زن ناشزه دریافت نمایند.

 

به طور کلی درخواست طلاق از طرف زن ناشزه چقدر اعتبار دارد؟

 

 

این سوال همه زنانی که ناشزه می­ شوند است؛ اما در واقع ناشزه یک حق یک طرفه برای مرد است و مردی که توانسته با دلایل موجه عدم تمکین زن را اثبات کند در واقع حق طلاق را به طور کامل از زن سلب می­ کند، همانگونه که قبلا اشاره شد. حق طلاق ضمن عقد یکی از موارد حق طلاق زن ناشزه است یا در صورتی که در درخواست عسر و حرج بتواند ادعاهای خود را اثبات نماید، می ­تواند از همسرش طلاق بگیرد وگرنه در هیچ حالت دیگری زن ناشزه حق طلاق ندارد؛ یکی از آسان ترین راه ­ها راضی کردن شوهر برای طلاق زن است. اصلاً زن ناشزه حق طلاق ندارد تا اعتباری برای درخواست وی وجود داشته باشد، اگر شما یک بانوی ناشزه هستید یا در شرف ناشزه شدن قرار دارید از آموزش طلاق فوری زن ناشزه تیم وکیل تلفنی بهره ببرید.

 

وکیل طلاق واتساپی و آنلاین

وکیل تضمینی طلاق

سامانه طلاق توافقی فوری

خدمات 24 ساعته آنلاین و تلفنی ثبت انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی

درخواست مشاوره  حقوقی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی حضوری در تمامی شهر های ایران

درباره ما

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

یک سری از خانمها هستند که بدون دلیل زندگی مشترک را ترک کرده و جدا زندگی می کند تمکین هم نمی کند ه همچنین در دادگاه ناسره محسوب شده ، حالا زن می خواهد ازدواج کند وبه خاطر طلاق نگرفتن نمی تواند، برای اینکه زوج راضی به طلاق دادن شود راهکاری وجود دارد برای اطلاع از این راهکار بهتر هست از یک وکیل خانواده راهنمایی بگیرید و بهترین راه نزدیکترین ، از نیاز با وکلای وکیل تلفنی هست که می توانند فوری وبا هزینه ی کم راهنمایی کنند
با سلام و احترام؛ ناشزه در اصطلاح حقوقی به زنی می گویند که وظایف زناشویی خود را انجام نداده و در صورت عدم تمکین زن از مرد چه عام و چه خاص مرد می تواند دردادگاه دادخواست عدم تمکین ارائه نماید و در صورت اثبات و حکم عدم تمکین له شوهر زن نمی تواند دیگر طلاق دهد مگر این که وفق ماده 1119 قانون مدنی در ضمن عقد نکاح وکالت در طلاق و حق توکیل به زن داده شده باشد برای طلاق یا وفق بنود ماده 1130 قانون مدنی زن بتواند عسر و حرج( مشقت و سختی) خود را در زندگی نزد دادگاه به اثبات برساند. در صورتی که مرد موفق به حکم عدم تمکین زن خود باشد از تاریخ قطعیت حکم مزبور نفقه زن قطع خواهد شد و زن نمی تواند طلاق بگیرد مگر در موارد پیش گفته و حقی برای ازدواج مجدد مرد با اجازه دادگاه است. ناشزه بودن فقط مختص زن نیست در صورت عدم انجام وظایف قانونی و شرعی برای مرد نیز به نوعی عدم تمکین است و در صورتی که مردی به وظایف خود به عنوان مرد خانواده عمل نکند زن می­تواند با اثبات موارد عسر و حرج درخواست طلاق نماید.
سلام خسته نباشید خدمت همه دوستان ... طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی اختیار طلاق با مرد است و مرد بدون نیاز به اثبات خاصی و به صرف اراده می‌تواند زن را طلاق بدهد زیرا طلاق مخصوص عقد دائم است و در صیغه موقت یا نکاح موقت با تمام شدن مدت صیغه یا بخشیدن مدت باقیمانده به زن از طرف مرد رابطه نکاح از بین میرود . البته باید توجه داشت که طبق قانون مدنی مردی که اقدام به طلاق می نماید باید اهلیت داشته باشد به این معنی که باید طلاق دهنده بالغ ، عاقل ، قاصد و مختار باشد .
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی زن و مرد در خانواده وظایفی را که بر عهده هریک از آن هاست مانند رابطه زناشویی یا وظایفی کلی که یک زن یا یک مرد باید انجام دهند را به درستی انجام ندهند یا از انجام دادن آن­ها سرپیچی کنند از نظر قانونی برای هر یک از آن ها شرایطی ایجاد می­ شود. در اصطلاح حقوقی عدم تمکین عام یا خاص زن را ناشزه گویند، یعنی مرد می­تواند به دلیل نافرمانی و ترک خانه و عدم انجام وظایف زوجیت از طرف زن وی را طلاق ندهد.اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام و عرض ادب در ایران مقررات متعددی در باب دعاوی خانوادگی وجود دارد که مسلما فهم آن برای عموم دشوار است. لذا در صورت هرگونه سوال در خصوص موارد حقوقی مرتبط با خانواده می توانید به صورت رایگان در بخش پرسش و پاسخ سایت سوالات خود را مطرح و پاسخ مناسب را توسط بهترین وکلا دریافت دارید. و همچنین به صورت تلفنی مستقیم با برترین وکیل پرونده های خانواده صحبت نمایید. در ازدواج لازم نیست که اراده (قبولی) به وسیله خود شخص طرفین اعلام شود، بلکه ممکن است اعلام اراده به وسیله وکیل اظهار یا از طریق نمایندگی صورت گیرد. به هر حال، قانون گذار ایران برای تسهیل ازدواج، وکالت را در این باب را پذیرفته و صريح مقرر داشته است که: (هر یک از زن و مرد می تواند برای عقد نکاح وکالت به غیر دهند (ماده ۱۰۷۱ قانون مدنی). با وجود این برای حمایت از موکل و جلوگیری از سوء استفاده وکیل مقرراتی نیز وضع گردیده است. در این سایت می توانید به صورت آنلاین مشکلات حقوقی خود را مطرح نمایید و هرگونه ابهام در زمینه های مختلف حقوقی را با کمک مشاورین ما مرتفع سازید. در تمام زمینه های خانواده حول محور ازدواج یا طلاق تعدد زوجات در کشورهای غربی ممنوع و برخلاف نظم عمومی و اخلاق حسنه است ولی در حقوق ایران و اکثر کشورهای اسلامی، به پیروی از فقه اسلامی، در صورتی که از حد مقرر تجاوز نکند، پذیرفته شده است. البته قانون گذار در قوانین جدید حمایت از خانواده، آن را بیش از پیش محدود کرده است.و مقررات و قواعد خاصی برای آن وضع نموده تا حدی که امکان دارد تعدد زوج سخت گیرانه میباشد
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. متشکرم.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
زن و مرد هنگامی که میثاق همدلی و همزبانی با یکدیگر میبندند و در قالب عقد نکاح زوج و زوجه یکدیگر میشوند ، از لحاظ اخلاقی موظف هستند که متقابلا (چه زن نسبت به شوهر و چه شوهر نسبت به زن) ، حسن معاشرت و اخلاق پسندیده داشته باشند و به این طریق به حفظ نهاد مقدس خانواده کوشا باشند . همانطور که مرد نسبت به زن تکلیف برای فراهم کردن لوازم رفاهی جسمی و روحی دارد ، هم‌اندازه هم زن باید وسایل آسودگی خاطر و آرامش جسمی و روحی مرد را فراهم آورد.. ناشزه و احکام راجع به آن تعریف ناشزه : اگر زن از ایفای وظایف زناشویی در مقابل شوهرش خودداری کند ، ناشزه محسوب خواهد شد . در وهله‌ی اول باید توجه داشت که همانگونه که برای عدم ایفای وظایف زناشویی از طرف زن مانند سکونت در منزل مشترک ، قانون ضمانت‌اجرایی همچون عدم استحقاق نفقه تعیین کرده است در مقابل هم قانون بمنظور برقراری عدالت ، اگر مرد هم به وظایف زناشویی خود مانند ترک منزل مشترک به مدت زیاد عمل نکند ، ضمانت‌اجرایی مانند دادن حق طلاق به زن پیش‌بینی کرده است . نشوز و تمکین : وکیل الزام به تمکین : در مقابل نشوز تمکین قرار دارد . منظور از وظایف زن در اصطلاح حقوقی اعم از تمکین عام و تمکین خاص میباشد. تمکین عام مانند : سکونت در منزل مشترک ، همکاری در تربیت فرزندان ، عدم اشتغال در صورت خواست زوج و بطور کلی اطاعت کلی زن از شوهر در انجام امور زندگی مشترک میباشد. تمکین خاص نیز فقط شامل ایجاد رابطه‌ی جنسی میباشد. اثر ترک منزل از ناحیه زن : یکی از مصادیق ناشزه بودن ترک منزل است . اگر زن بدون علت موجه ترک منزل کند ، نشوز اتفاق افتاده است و در این حالت زن از حق دریافت نفقه و اجرت‌المثل محروم خواهد ماند و همچنین حق درخواست ازدواج مجدد برای زوج فراهم میشود. اما باید توجه داشت که زن با عذرموجه مانند جلوگیری از ضرر جانی(کتک‌زدن) ترک منزل شوهر کند ، ناشزه نخواهد بود و نفقه پابرجا میماند یا اینکه اگر زن در دوره عادت ماهانه باشد ، میتواند از رابطه زناشویی با شوهر خودداری نماید. حکم الزام به تمکین در صورتی که زن از شوهر خود تمکین ننماید ، در اینصورت مرد میتواند دادخواست الزام زن به تمکین را از طریق مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی ثبت نماید . سپس پرونده به دادگاه خانواده محل اقامت زوجه ارسال میگردد و بعد از آن به یکی از شعب ارسال میشود و وقت رسیدگی تعیین و به طرفین ابلاغ میشود. در جلسه رسیدگی ، شوهر موظف است که ثابت نماید منزل و اسباب و اثاثیه‌ای متناسب با شئونات زن تهیه نموده است . در این مرحله کارشناس رسمی دادگستری توسط قاضی دادگاه تعیین میشود تا شرایط موجود را بررسی نماید و نظر خود را اعلام کند. در نهایت با اثبات ادعای مرد ، حکم بر الزام زن به تمکین صادر میشود و پس از قطعیت رای ، مرد میتواند از دادگاه بدوی تقاضای صدور اجرائیه کند و با ارسال پرونده به اجرای احکام ، حکم اجرا میگردد و در صورت عدم اجرای حکم دادگاه از سوی زوجه ، وی ناشزه محسوب میشود .
سلام چندین بار خانمم بدون هیچ دلیل خاصی به مدت چند روز خانه را ترک می کرد و به خانه خواهر خودش می رفت هربار هم که اعتراض می کردم میگفت به شما ربطی نداره یه مدت که گذشت هیچ کاری تو خونه نمی کرد می گفت نوکر که نگرفتی غذا از بیرون می خریدیم خونه رو هم کارگر میومد تمیز می کرد من حرفی بهش نزدم اما متاسفانه اواخر حتی رابطه جنسی هم باهم نداشتیم یه روز وقتی از سرکار برگشتم دیدم خونه نیست زنگ زدم گفت رفتم خونه خواهرم و دیگه هم برنمی گردم هرکار که بگین انجام دادم که برگرده حتی بزرگترای فامیل را چندین بار فرستادم دنبالش اما بر نگشت .منم مونده بودم چیکار بکنم یه شب توی گوگل سرچ می کردم که با وکیل تلفنی آشنا شدم با وکلاشون مشورت کردم و بهم راه درست را نشون دادند. اون خانم خیلی وقت بود که از من طلاق گرفته بود و متاسفانه بهم خیانت می کرده بود و من خیلی عاقلانه با این مسئله برخورد کردم و طلاقش دادم اگر با وکلای موسسه وکیل تلفنی مشورت نکرده بودم خدا می دونه الان کجا بودم و چه اشتباهاتی کرده بودم. خدارو واقعا شاکرم که مشورت کردم
سلام من نیاز به مشاوره تلفنی با وکیل طلاق دارم. زنم اعتیاد پیدا کرده شب ها با دوستاش میره بیرون تا صبح بر نمیگرده خانواده خوبی هم نداره که ازشون کمک بگیرم تا ترک کنه. یکساله ازدواج کردیم و بچه نداریم بهم تمکین نداره منم با خانومی اشنا شدم میخوام باهاش ازدواج کنم. چجوری میتونم‌ زنمو طلاق بدم؟

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی