مشاوره حقوقي ارث
مشاوره حقوقی ارث، مسئله حائز اهمیتی است؛ با اِعمال فرهنگ سازی در کشور های توسعه یافته، اخذ مشاوره حقوقی در امور مختلف و بالاخص ارث، امری رایج است؛ زیرا افراد ملل مختلف دریافتند که اخذ مشاوره حقوقی ارث با وجود پیچیدگی های موضوع (وراث، تنظیم وصیت نامه، مسائل و مفاهیم حقوقی مرتبط و...) ضرورتی اساسی است؛ در ایران نیز قوانینِ شرعی بر پیچیدگی موضوع افزوده است؛ موضوع ارث از موارد مربوط به احوال شخصیه است که اقلیت های مذهبی در خصوص آن، تابع آیین مذهبیِ خویش هستند؛ بنابراین، تمام این گستردگی ها، نشانگر ضرورت و لزوم اخذ مشاوره حقوقی ارث و مداقه در موضوع است؛ با ما همراه باشید.
مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته برای حل مشکلات ارث و میراث
طبق قوانین، افراد نسبت به مالکیتِ اموال، اداره و واگذاری آن به فرد منتخبِ خود در زمان پس از وفات، در تصمیم گیری مختار هستند؛ البته این امر، مطلق نبوده و تنها نسبت به ثلثِ اموال فرد، قابل اجرا است.
ارث با موضوعات بسیاری (موصی، موصیله، موصیبه و...) مرتبط است که می تواند سبب تشتت و ابهام زایی بیشتری شود؛ از هنجارهای بدیهی انسان است که با فقدانِ تخصص و علمِ در موضوع، به متخصص آن امر در حوزه مربوطه مراجعه نماید، اخذ مشاوره حقوقی ارث نیز این گونه است.
با وقوع فوت و عدم وجود وصیت پیامد های قانونی، بر وراث، تقسیم اموال، مالیات و... ایجاد می شود مشاوره حقوقی ارث پیش از فوت، از ضروریاتِ علمِ به موضوع و کسب آگاهی است تا پیش از اقدامات حقوقی، نتایجِ آن بررسی و با دیدِ آگاهانه ای تنظیمِ وصیت و سایر امور مربوطه ارث صورت پذیرد.
ممکن است در نتیجه تقسیمِ ارث ناعادلانه، بین وراث و حتی افراد دیگری که با ورثه و موضوع ارث ارتباط می یابند، نزاع شده یا در قبول و رد ماترک دچار مسئله شوند و... .
مشاوره حقوقی تقسیم ارث، امکان آسودگیِ خاطر برای مورِث و همینطور وراث را، از تقسیم ارث عادلانه و فوری فراهم می آورد.
شرایط تقسیم ارث با توجه به طبقه و جنسیتِ وراث، زمان وقوع فوت متوفی یا وراث و ... متفاوت می باشد؛ برخی افراد بنابر دلایلی و گاهی از بیم نزاع وراث و خدشه داری روابط فی مابین، ترجیح می دهند در زمان حیات، تقسیمِ اموال کنند؛ اما برخی دیگر، علی رغم امکان تصمیم گیری نسبت به ثلث اموال، ترجیح می دهند تا سهم الارث قانونی مشخص شود.
برخی به دلایل شخصی، با اِعمال وصیت بر ثلث اموال، بین سهم الارث های متفاوت، تساوی ایجاد می کنند و... .
بنابراین وکیل متخصص تقسیم ارث و میراث می تواند از طریق ارائه مشاوره تقسیم ارث آنلاین و فوری، جهت بررسی همه جوانب، پاسخگوی تمامی سوالات حقوقی شما باشد.
وکیل آنلاین ارث و میراث تضمینی و ارزان 24 ساعته
موسسه وکیل تلفنی با برخورداری از مشاوران حقوقی حاذق و وکیل آنلاین 24 ساعته ارث، وکیل تلفنی ارثیه، وکیل متخصص تقسیم ارث، وکیل انحصار وراثت، وکیل موروثی و... راهکار های حقوقی ویژه راجع به ارث ارائه می نماید.
با اخذ مشاوره با وکیلِ آنلاینِ ارثیه یا برقراری تماس تلفنی با وکیل ارثیه، با جستجویی ساده در فضای مجازی، بدون اتلاف وقت و هزینه می توان از عواقبِ عدمِ آگاهی نسبت به موضوع ارث، پیشگیری نمود.
با مشاوره حقوقیِ وکیلِ تمام وقت تلفنی یا آنلاین، از بهترین وکلای زن و مرد کشور، می توان راهکار های حقوقیِ موضوع ارث و میراث، تقسیم عادلانه آن بین وراث (با هر جنسیتی) یا امکان تعیین حدود (نسبت به سهمالارث برخی وراث)، امکان اداره و نظارت بر برخی امور مرتبط با ماترک و موضوع ارث و... را دریافت نمود.
دادگاه صالحِ رسیدگی به تقسیم ارث، دادگاهِ آخرین اقامتگاه یا محل سکونت متوفی است.
موضوع ارث با مسائل گستردهای (مفقود الاثر شدن وارث، قتل، دیون وصی، حَجب، مالیات بر ارث و...) مرتبط است و مداقه در زوایای حقوقی و بررسی عواقب آن ضروری است.
با اضافه شدن موضوع تقلب هم، دیگر شبهه ای در مراجعه به وکیل فوری ارثیه و اخذ مشاوره های حقوقی باقی نمی ماند.
با بروز اختلاف در تقسیم ارث، پس از ارائه دادخواست به دادگاه، دعوی پیگیری می گردد و با ارائه گواهی انحصار وراثت به دادگاه و تعیین ماترک، دادگاه، حکم به تقسیم می دهد.
در تقسیم ارث، راجع به اموال غیر منقولی که تقسیم پذیرند، هر یک از وراث با مراجعه به اداره ثبتِ محلِ وقوعِ مالِ غیرِ منقول، تقاضای افراز می دهد.
در اموال غیر منقول غیر قابل تقسیم، وراث بایستی به دادگاه، تقاضای دستور فروش مالِ غیرِ قابلِ افراز را بنمایند.
اصلاح قانونی وصیت نامه ناعدلانه به صورت آنلاین و 24 ساعته
در زمان حیات، می توان از حق هرگونه دخل و تصرف در اموال برخوردار بود و آن را با وکالت یا به اصالت فروخت، اجاره داد، وقف یا صلح نمود و... .
با وقوع فوت وضعیت تغییر میکند و اختیار متوفی نسبت به اموالش ساقط می شود؛ بنابراین منطقیترین راه، اِعمال اراده و خواست خود، در ضمن حیات و تعیین وضعیت اموال با تنظیم وصیت است.
البته چنانچه شخصی نسبت به بیش از ثلثِ اموالش وصیت نماید، وصیت او نافذ نیست؛ مگر تمام وراث آن را اجازه دهند. چنانچه برخی آن را تجویز نمایند، نسبت به سهم الارث آنان نافذ است.
مفهوم ناعادلانه، تعابیر مختلفی دارد؛ ممکن است ناعادلانه، در تقسیمِ به تساوی باشد یا ناعادلانه و برخلاف قوانین باشد یا ناعادلانه و بیش از حقِ وصیت بر ثلث اموال باشد یا برخی وراث شایسته دریافت ارث نباشند و... .
دعاوی ارث قابل تجدیدنظر خواهی است؛ چنانچه وراث، وصیت را ناعادلانه بیابند، حق نفی دارند و بایستی دلایل و مستندات خود را به دادگاه طرح نمایند.
چگونگیِ مسیرِ احقاقِ حق، طرح، تنظیم و ارائه درخواستِ نفیِ وصیتنامه و سایر پرسش های حقوقی مرتبط، با دریافت مشاوره حقوقی ارث میسر می باشد.
علاوه بر آن، تعیین نوع وصیت نیز ضروری است؛ برخی، قابل تنفیذ و برخی نیستند و برخی از نظر قانونی به عنوان وصیت اعتبار ندارند.
وکیل آنلاین دعاوی ارث تضمینی و ارزان 24 ساعته
اگر بر تقسیم ارث اختلافی به وجود آید، دادگاه بر اساس قوانین در مورد ارث و نحوه تقسیم آن تصمیم خواهد گرفت؛ اشخاصی که ارث می برند به سه طبقه تقسیم خواهند شد؛ با ما همراه باشید تا در ادامه این سه طبقه را مورد بررسی قرار دهیم ...
طبقه اول: پدر، مادر، اولاد، اولادِ اولاد.
طبقه دوم: اجداد، برادر و خواهر و اولاد آنها.
طبقه سوم: عمه و عمو، خاله و دایی و فرزندان آنها.
حل تمامی مشکلات ارث و میراث با وکیل همراه آنلاین و تلفنی
پرسش: آیا حجر بعدی موصی موجب بطلان وصیت می شود؟ برفرض عدم بطلان آن قیم محجور حق رجوع از وصیت دارد؟
پرسش: در صورتی که ورثه متوفا منحصربه عیان دائمی و فرزندان صغیر او باشد ، دعوای مطالبه مهر از جانب عیان متوفا به طرفیت چه شخص یا اشخاصی باید اقاله شود؟