موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

مطالبه خسارت در دعاوی تخریب

مطالبه خسارت در دعاوی تخریب

اعمالی همچون تخریب می تواند هم از نظر جرم کیفری و هم از نظر جبران خسارت مادی مورد تعقیب قضایی قرار بگیرد. برای رسیدن به حق و حقوق مالی خود در پرونده مطالبه خسارت در دعاوی تخریب باید به وکیل متخصص مراجعه کرد و راهنمایی لازم را از ایشان دریافت نمود. 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا وات ساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 
 

مطالبه خسارت در دعاوی تخریب

با وارد شدن خسارت به اموال افراد برای مطالبه خسارت در دعاوی تخریب باید اقدامات قانونی انجام دهند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص می تواند راهکارهای لازم در این زمینه را به افراد نشان دهند. تخریب اموال دیگران می تواند عمدی با غیر عمدی باشد، اما در هر صورت با ورود ضرر و زیان شخص متهم موظف به جبران خسارت است، و می توان در دادگاه های کیفری یا عمومی از ایشان شکایت کرد. وکیل کیفری با ارائه روش های قانونی کمک می کند که افراد نتیجه دلخواه را به دست آورند. 

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل

مشاوره حقوقی مطالبه خسارت در دعاوی تخریب

مشاوره حقوقی در موضوعاتی همچون مطالبه خسارت در دعاوی تخریب می تواند اطلاعات مفیدی در اختیار افراد قرار دهد. نحوه نوشتن دادخواست و لایحه دفاعیه باید به گونه ای باشد که جرم تخریب اثبات شود و افراد بتوانند به حق و حقوق مالی خود برسند. 

وکیل تلفنی با انجام مشاوره حقوقی رایگان و آنلاین این امکان را فراهم آورده که افراد از تخصص و دانش وکلای کیفری استفاده کنند و پرونده خود را با روش قانونی پیگیری نمایند. 

1_ چگونه می توان از تخریب اموال شکایت کرد؟ 

در ماده 48 قانون آیین دادرسی مدنی مطالبه خسارت در دعاوی تخریب را نیازمند ارائه دادخواست دانسته است. بنابراین افراد باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند و دادخواست خود را مبنی بر جرم تخریب و مطالبه خسارت تنظیم نمایند. 

جرم تخریب به گونه ای است که مدعی عمومی می تواند آن را دنبال کند، بنابراین در صورتی که خسارت وارده اموال عمومی را هم شامل شود، شخص از طرف نهاد های عمومی هم تحت تعقیب قرار خواهد گرفت. 

در مشاوره حقوقی تلفنی نحوه نگارش دادخواست مطالبه خسارت در دعاوی تخریب به افراد آموزش داده خواهد شد. دادخواست قوی و مستند بعد از ارسال به دادگاه مورد تایید قرار می گیرد و وقت دادرسی تعیین می شود. 

2_ برای مطالبه خسارت در دعاوی تخریب چگونه می توان اقدام کرد؟

به طور کلی دو روش قانونی برای مطالبه خسارت در دعاوی تخریب پیش بینی شده است. در روش اول افراد به دادگاه کیفری مراجعه کرده و دادخواست خود را مبنی بر شکایت از فرد متهم ارائه می نمایند. در دادگاه کیفری ضمن رسیدگی به اتهام وارده و تعیین مجازات می توان مطالبه خسارت نمود، تا قاضی در کنار تعیین مجازات مجرم، خسارت وارده را نیز مشخص نماید و حکم قضایی درباره ی این مورد نیز صادر شود. 

در روش دوم پس از رسیدگی دادگاه کیفری به پرونده تخریب و صدور حکم مجازات، شاکی می تواند در دادگاه حقوقی دادخواست مطالبه خسارت در دعاوی تخریب را ارائه دهد و با استناد به حکم کیفری صادره از دادگاه خسارت مادی خود را مطالبه نماید. 

مشاور با وکیل ارزان و تضمینی می تواند روش قانونی اقامه دعوا و رسیدن به حق و حقوق مالی را به افراد نشان دهد. در سایت وکیل تلفنی انجام مشاوره حقوقی آنلاین امکان دسترسی فوری به وکیل را فراهم کرده است. 

3_ آیا در دعاوی تخریب می توان مطالبه خسارت نمود؟

در ماده 14 قانون آیین دادرسی کیفری آمده است که:

 شاکی می تواند جبران تمام ضرر و زیان های مادی و معنوی و منافع ممکن الحصول ناشی از جرم را مطالبه کند.» 

در ادامه این ماده دو تبصره بیان شده که خسارت های مادی و معنوی در مصادیق مختلف آورده شده، و افراد می توانند با استناد به این ماده قانونی دادخواست مطالبه خسارت در دعاوی تخریب به دادگاه صالح ارائه نمایند. 

وکیل پایه یک دادگستری 24 ساعته با انجام مشاوره حقوقی تلفنی اطلاعات لازم درباره نحوه مطالبه خسارت در دعاوی تخریب را در اختیار افراد قرار می دهد، و کمک می کند که هر چه سریع تر به حق و حقوق مالی خود برسند. 

مطالبه خسارت در کنار اعلام شکایت تخریب

 

4_ مطالبه خسارت در دعاوی تخریب به کمک وکیل چقدر هزینه دارد؟ 

مطالبه خسارت در دعاوی تخریب جزو دعاوی مالی است و بنابراین افراد باید معادل خواسته خود 3 درصد هزینه دادرسی بپردازند. در بخش پرسش و پاسخ فوری حقوقی درباره نحوه تنظیم دادخواست اطلاعات مفیدی ارائه شده که با مراجعه به این بخش می توان به صورت اصولی و قانونی دادخواست خود را تنظیم نمود. 

حق الوکاله وکیل به نوع پرونده بستگی دارد، و مشاوره حقوقی 24 ساعته افراد را در این زمینه راهنمایی خواهد کرد. به طور کلی در سایت وکیل تلفنی خدمات حقوقی با نازل ترین قیمت انجام می شود و افراد می توانند با آسودگی خیال پرونده مطالبه خسارت در دعاوی تخریب را به وکلای کارکشته وکیل تلفنی بسپارند. 

5_ آیا وکیل می تواند به موفقیت در مطالبه خسارت در دعاوی تخریب کمک کند؟ 

پرونده مطالبه خسارت در دعاوی تخریب دو جنبه مختلف خواهد داشت. در ابتدا جرم تخریب باید ثابت شود، و برای ثابت شدن آن نیاز به جمع آوری مدارک و مستندات قوی و محکمه پسندی می باشد. وکیل کیفری با در نظر داشتن این مسئله لایحه دفاعیه محکم و مستندی را تنظیم خواهد کرد. 

جرم تخریب می تواند عمدی یا غیر عمدی باشد. در صورتی که عمدی باشد شخص بر اساس ماده 677 قانون مجازات اسلامی مجازات خواهد شد، اما چنانچه جرم تخریب غیر عمدی محسوب شود، بحث جبران خسارت مطرح می شود. 

برای وصول خسارت مادی وکیل باید با هوشمندی و دقت نظر به موکل کمک کند که به تمام حق و حقوق خود برسد. در پرونده مطالبه خسارت در دعاوی تخریب اگر افراد بتوانند از مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته کمک بگیرند می توانند مسیر دادرسی را به نفع خود تغییر دهند. 

 هزینه نگارش دادخواست مطالبه خسارت  
نگارش فوری دادخواست مطالبه خسارت  برای جرم تخریب 
مشاوره حقوقی با وکیل کیفری تخریب 

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

جرم تخریب زیر ده میلیون در دادگاه کیفری ۲ محل رسیدگی میشه وبالای ده میلیون تومن در دادسرای محل اقامه خواهد شد
سلام و عرض ادب، اعمالی همچون تخریب می تواند هم از نظر جرم کیفری و هم از نظر جبران خسارت مادی مورد تعقیب قضایی قرار بگیرد. برای رسیدن به حق و حقوق مالی خود در پرونده مطالبه خسارت در دعاوی تخریب باید به وکیل متخصص مراجعه کرد و راهنمایی لازم را از ایشان دریافت نمود.
سلام و عرض ادب، اعمالی همچون تخریب می تواند هم از نظر جرم کیفری و هم از نظر جبران خسارت مادی مورد تعقیب قضایی قرار بگیرد. برای رسیدن به حق و حقوق مالی خود در پرونده مطالبه خسارت در دعاوی تخریب باید به وکیل متخصص مراجعه کرد و راهنمایی لازم را از ایشان دریافت نمود.
تخریب عبارت از لطمه زدن عمدی به طور کلی یا جزیی به مال یا شی‌ء متعلق به شخص حقیقی یا حقوقی به طرق مذکور در قانون است. به عبارت دیگر، تخریب عبارت از ایراد صدمه عمدی است که منتهی به نقصان یا از بین رفتن مال یا شیء متعلق به غیر شود. اما باید دانست که در قانون، معیار و ضابطه‌ای برای میزان خرابی یا صدمه زدن مشخص نشده است. در نتیجه ضابطه تشخیص لطمه زدن، عرف است که بر اساس آن در هر مورد می‎توان به عرف مراجعه کرد. به طور نمونه لطمه زدن به خودرو‌های پارک‌شده از نظر عرف تخریب شناخته می‌شود. نکته دیگری که باید مد نظر قرار داد، این است که علاوه بر عمل فیزیکی لطمه زدن، ورود ضرر به مال دیگری نیز شرط تحقق جرم است زیرا تا ضرر واقع نشود، جرم تحقق پیدا نخواهد کرد. بدون تردید جرم تخریب مانند اغلب جرایم عمدی، ناشی از رفتار مجرمانه و انجام فعلی در قالب عمل فیزیکی از بین بردن یا لطمه زدن به مالی، ظهور می‌یابد. با این توصیف، ترک فعل هرچند موجب از بین رفتن یا ورود ضرر به مال متعلق به غیر شود، عنصر مادی تخریب محسوب نخواهد شد. به عنوان مثال، اگر مستاجر محلی مسکونی یا تجاری از پارو کردن برف پشت‌بام خودداری کند و در اثر آن به عین مستاجره خسارتی وارد شود، ترک فعل او، عنصر مادی جرم تخریب محسوب نخواهد شد، هرچند دارای مسئولیت مدنی و ملزم به جبران خسارات وارده خواهد بود. عمدی بودن جرم تخریب به طور کلی لطمه زدن عمدی به مالکیت اشخاص که موجب از بین رفتن اموال یا نوشته‌ها و اسناد دولتی یا تجارتی یا غیردولتی شود، تخریب یا اتلاف عمدی نامیده می‌شود. در نظام حقوقی ما لطمه زدن به اموال یا اسناد متعلق به دیگری نه تنها موجب مسئولیت مدنی بلکه موجب مسئولیت جزایی اشخاص نیز خواهد بود. جرم تخریب از جمله جرایم عمدی است که صرف ایراد ضرر از ناحیه مرتکب، در صورت حصول ضرر، برای مجرمیت فاعل کفایت می‎کند، صرف‌نظر از اینکه فاعل صدمه در حین ارتکاب، خواهان نتیجه مجرمانه حاصله باشد یا نباشد. مانند اینکه فردی عمداً اقدام به پاره کردن بیع‎نامه توافق‌شده‌ای کند یا به قصد تخریب اطلاعات فایل‌های باارزشی، اقدام به انتقال ویروسی به کامپیوتر حاوی اطلاعات کند که منجر به از بین رفتن آنها شود. در غیر این صورت و در فروضی مانند ایراد خسارت غیرعمدی از قبیل تصادفات رانندگی، مسئولیت مدنی به معنای پرداخت خسارت است که بر عهده فاعل آن خواهد بود. مال مورد تعرض بی‌گمان آنچه از ناحیه مرتکب جرم، مورد تعدی و تجاوز قرار می‌گیرد، عبارت از هر چیز باارزشی است که اختصاص آن به شخص حقیقی یا حقوقی ممکن باشد. اعم از اینکه آن شی‌ء مال منقول باشد یا غیرمنقول. به علاوه از نظر تعلق مال به غیر نیز برحسب مورد، موضوع تخریب ممکن است در مالکیت افراد خصوصی یا عمومی باشد. تخریب اموال دولتی و عمومی دولت نماینده مردم و مسئول اداره امور جامعه است و برای این امر اموالی در اختیار دارد. برخی از این اموال در مالکیت دولت است که به آن اموال دولتی گفته می‎شود. اما در برخی دیگر دولت تنها متصرف و اداره‌کننده آن است که اموال عمومی نام دارد. در تفکیک بین آنها باید گفت آن بخش از اموال و دارایی‌هایی که به موسسات عمومی و دولتی تعلق دارد و جزو اموال آن نهاد و سازمان است مانند اموال متعلق به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی، جزو اموال دولتی است. اما اموال عمومی به اموالی اطلاق می‎شود که در مالکیت عموم قرار دارد. از قبیل بنا‌های تاریخی و اماکن مذهبی، مجسمه‌های نصب‌شده در میادین، پارک‌ها و اماکن عمومی، سینماها، آسانسورها، پارک‌ها و فضا‌های سبز عمومی، چراغ‌های راهنمایی، صندلی‌های اتوبوس و مترو، کتاب‌های کتابخانه‌ها، تلفن‌های عمومی، صندوق‌های پست و ... که قانونگذار از این اموال به عنوان اموالی که مالک خاص ندارد، یاد می‎کند. یکی از مواردی که قانون در این زمینه جرم‌انگاری کرده، ماده 686 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375 است که بر اساس این ماده قانونی «هرکس درختان موضوع ماده یک قانون گسترش فضای سبز را عالما عامدا و برخلاف قانون مذکور قطع کند یا موجبات از بین رفتن آنها را فراهم آورد علاوه بر جبران خسارت وارده حسب مورد به حبس تعزیری از 6 ماه تا سه سال یا جزای نقدی از سه میلیون تا هجده میلیون ریال محکوم خواهد شد.» همچنین در ماده 687 مقرر شده است «هرکس در وسایل و تاسیسات مورد استفاده عمومی از قبیل شبکه‌های آب و فاضلاب، برق، نفت، گاز، پست و تلگراف و تلفن و مراکز فرکانس و ماکروویو (مخابرات) و رادیو و تلویزیون و متعلقات مربوط به آنها اعم از سد و کانال و انشعاب لوله‌کشی و نیروگاه‌های برق و خطوط انتقال نیرو و مخابرات (کابل‌های هوایی یا زمینی یا نوری) و دستگاه‌های تولید و توزیع و انتقال آنها که به هزینه یا سرمایه دولت یا با سرمایه مشترک دولت و بخش غیردولتی یا توسط بخش خصوصی برای استفاده عمومی ایجاد شده و همچنین در علایم راهنمایی و رانندگی و سایر علایمی که به منظور حفظ جان اشخاص یا تامین تاسیسات فوق یا شوارع و جاده‌ها نصب شده است، مرتکب تخریب یا ایجاد حریق یا از کار انداختن یا هر نوع خرابکاری دیگر شود بدون آن که منظور او اخلال در نظم و امنیت عمومی باشد به حبس از سه تا 10 سال محکوم خواهد شد.» از جمله نکاتی که در بحث تخریب این اموال پیش می‌آید نگاه سخت‌گیرانه‌ای است که قانونگذار در مورد مرتکبین تخریب چنین اموالی دارد. چنانکه در تبصره ماده مذکور پیش‌بینی کرده است «در صورتی که اعمال مذکور به منظور اخلال در نظم و امنیت جامعه و مقابله با حکومت اسلامی باشد مجازات محارب را خواهد داشت.» تخریب اموال خصوصی در مقابل اموالی که در مالکیت عمومی یا دولتی است، اموالی نیز وجود دارد که ملک افراد است. چنانچه فردی اموال خصوصی متعلق به مردم را از بین ببرد، بر اساس قانون مجازات خواهد شد. در این خصوص حسب ماده 677 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی «هر کس عمداً اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب کند یا به هر نحو، کلاً یا بعضا تلف کند و از کار اندازد، به حبس از 6 ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.» مرجع رسیدگی مراجع صالحه جهت رسیدگی به جرایمی که فوقاً اشاره شد، بدوا دادسرا و سپس دادگاه عمومی محل وقوع جرم است. دادستان به‎عنوان مدعی‌العموم و در مقام صیانت از منافع جامعه، شاکی چنین موضوعاتی خواهد بود. پرونده امر پس از رسیدگی با صدور کیفرخواست علیه متهم به دادگاه کیفری دو ارسال می‌شود. علاوه بر این در فرضی که پرونده دارای مدعی خصوصی باشد، مرتکب به غیر از مجازات مقرر در قوانین باید از عهده جبران خسارت پیش‌آمده نیز برآید زیرا به موجب قانون مدنی و قواعد عام مسئولیت، اتلاف و تسبیب در زمره موجبات ضمان و مسئولیت قهری هستند. از سوی دیگر هر کس مال غیر را تلف کند، ضامن آن است و باید مثل یا قیمت آن را بدهد، اعم از اینکه از روی عمد تلف کرده باشد یا بدون عمد؛ و اعم از اینکه عین باشد یا منفعت و اگر آن را ناقص یا معیوب کرده باشد، ضامن نقص قیمت آن مال است. شکل عملی دادخواهی به این طریق است که زیان‌دیده می‎تواند جهت اخذ خسارت، «دادخواست» خود را به دادگاه رسیدگی‌کننده به جرم ارایه دهد تا ضمن حکم به یکی از مجازات‌های قانونی، جبران خسارت واردشده نیز در نظر گرفته شود. علاوه بر اشخاس خصوصی، زیان‌دیده ممکن است به طور مثال یک شخص حقوقی مانند شهرداری یا اداره مخابرات باشد که در این صورت، باید با ارایه دادخواستی به دادگاه کیفری، جبران خسارات ناشی از جرم را بخواهد. البته در مواردی که زیان‌دیده نتواند در حین رسیدگی به اتهام اصلی، دادخواست جبران خسارت ارایه کند، می‌تواند پس از صدور حکم دادگاه کیفری، تا نصاب بیست میلیون تومان در شورای حل اختلاف و زاید بر آن به محاکم حقوقی مراجعه کند. با این توصیف دو راه جهت اخذ خسارت وجود دارد؛ نخست اینکه ضرر و زیان‌های مادی که در نتیجه ارتکاب جرم حاصل شده، مانند خسارتی که در اثر تصادف به اتومبیل شاکی وارد می‌آید، در همان دادگاه جزایی که صالح به رسیدگی شکایت کیفری است، مورد حکم واقع می‎شود. راه دوم این است که اگر زیان‌دیده نتوانست یا اینکه نخواست در حین رسیدگی به اتهام اصلی، دادخواست جبران خسارت ارایه کند، می‌تواند پس از صدور حکم دادگاه کیفری، به مراجع حقوقی صالحه مراجعه و با استناد به حکم صادره، دادخواست جبران خسارت خود را تقدیم کند. بیمه مازاد بر شخص ثالث اگر شخص ثالث دچار خسارت مالى مازاد بر حداقل مبلغ بیمه شود دارنده‏ اتومبیل مقصر، خود باید مابه‌التفاوت این خسارت و حداقل مبلغ بیمه را بپردازد. در غیر این صورت، از نظر قضایى مسئول خواهد بود. بیمه‌‏گران‏ با ارایه بیمه مکمل بر بیمه اجبارى خسارت مالى شخص ثالث، پرداخت‏ این‏گونه خسارت مازاد بر حداقل مبلغ بیمه را تعهد مى‏کنند. چون‏ دارندگان اتومبیل الزام قانونى به خریدن این بیمه مکمل ندارند بیمه‏ اختیارى شخص ثالث محسوب مى‏شود.
با سلام در ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی مدنی مطالبه خسارت در دعاوی تخریب را نیازمند ارائه دادخواست دانسته است. بنابراین افراد باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند و دادخواست خود را مبنی بر جرم تخریب و مطالبه خسارت تنظیم نمایند. جرم تخریب به گونه ای است که مدعی عمومی می تواند آن را دنبال کند، بنابراین در صورتی که خسارت وارده اموال عمومی را هم شامل شود، شخص از طرف نهاد های عمومی هم تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.
بدینوسیله بر خود واجب میدانم از وکلا و مشاوران حقوقی موسسه بعلت تلاش متعهدانه و متخصصانه و دقت در پاسخگویی به نحو احسن به اینجانب در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده قضایی تقدیر و تشکر به عمل آورم .
فرشته خط 1: بدینوسیله بر خود واجب میدانم از وکلا و مشاوران حقوقی موسسه بعلت تلاش متعهدانه و متخصصانه و دقت در پاسخگویی به نحو احسن به اینجانب در جهت رسیدن به نتیجه مطلوب پرونده قضایی تقدیر و تشکر به عمل آورم .
با سلام و احترام، بر اساس قوانین و مقررات جزایی و حقوقی کشور ما ایران هیچ حق پایمال شده ای نباید تضییع گردد و انسان ها می توانند تمامی حق حقوق خود در پرونده های گوناگون را مطالبه نمایند اما بعلت اینکه بسیاری از افراد از حقوق واقعی خود آگاه نیستند مساله احقاق حق ایشان تا حد زیادی پایمال می گردد . یکی از جرایمی که چه به لحاظ حقوقی و چه کیفری شرایط مطالبه خسارت برای آن پیش بینی شده است جرم تخریب می باشد که هر ذینفع می تواند با دردست داشتن اسناد لازم برای ثبت شکایت به مراجع ذیصلاح مراجعه کند هرچند که باید میان جرم تخریب عمدی ک با قصد و سوء نیت صورت می گیرد با جرم تخریبی که سهوی و ناشی از بی احتیاطی یا بی مبالاتی می باشد فرق گذاشت . در جرایم تخریب کیفری باید سو نیت متهم را نیز احراز نمود که این امر با توجه به اوضاع و احوال قضیه و سابقه دشمنی که بین طرفین دارد ثابت شده و متهم علاوه بر جبران خسارت باید مجازات مقرر شده در قانون را نیز تحمل نماید. برای دانستن جزئیات بیشتر کافی است با موسسه وکیل تلفنی هماهنگ کرده و مشکل خویش را بر طرف نمایید.
دقیقا دچار مشکل مشابهی شده بودم و وقتی تصمیم گرفتم در اینترنت جستجو کنم تا با یک موسسه مشاوره حقوقی آشنا شوم با این مطلب برخورد کردم که پاسخ بسیاری از سوالاتم را گرفتم البته قطعا راهنمایی های وکیلی که با من تماس گرفت و راه حل هایی که ارائه دادن تکمیل کننده مقاله بالا بود از مدیریت موسسه و پرسنل وکیل تلفنی سپاسگزارم
با سلام مطالبه خسارت در دعاوی تخریب با وارد شدن خسارت به اموال افراد برای مطالبه خسارت در دعاوی تخریب باید اقدامات قانونی انجام دهند. مشاوره حقوقی با وکیل متخصص می تواند راهکارهای لازم در این زمینه را به افراد نشان دهند. تخریب اموال دیگران می تواند عمدی با غیر عمدی باشد، اما در هر صورت با ورود ضرر و زیان شخص متهم موظف به جبران خسارت است، و می توان در دادگاه های کیفری یا عمومی از ایشان شکایت کرد. وکیل کیفری با ارائه روش های قانونی کمک می کند که افراد نتیجه دلخواه را به دست آورند.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی