موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مجازات جرم ادرار در خیابان

جرم ادرار در خیابان

متاسفانه در ایران معضلات فرهنگی بی شماری وجود دارد که یکی از کوچک ترین این معضلات فرهنگی، خالی کردن ادرار در خیابان است؛ در قانون به طور مشخصی برای عمل ادرار در خیابان در معابر و اماکن عمومی، مجازاتی مبنی بر جرم ادرار در خیابان تعریف نشده است، در واقع مطابق ماده 2 قانون مجازات اسلامی هر رفتاری هرچند زشت و قبیح، هرچند گناه و هر چند وقیح باشد، اما اگر در قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات تعیین نشده باشد، جرم محسوب نمی شود؛ با اینکه این اصل کمی اعجاب بر انگیز است، اما حقیقت دارد؛ با ما همراه باشید تا این موارد را با هم بررسی نماییم.

 

 

 

 

بررسی جنبه های جرم شناسی ادرار کردن در مکان های عمومی

 

criminology of peeing in street

نحوه گزارش آنلاین ادرار در خیابان

 

چنانچه کسی عالماً و عامداً در خیابان ادرار کند، جرم ادرار در خیابان را مرتکب شده است؛ همچنین اگر برای توهین به دیگری روبروی محل سکونت و محل کار وی ادرار کند به جرم توهین، مشمول مجازات توهین می شود.

 برابر ماده 688 قانون مجازات اسلامی نیز چنانچه کسی هر کاری که تهدید علیه بهداشت عمومی قلمداد می شود انجام دهد به یک سال زندان محکوم خواهد شد؛ یکی از همین کارها جرم ادرار در خیابان است،  شناسایی انجام دادن نامبرده علیه بهداشت عمومی،  آلودگی محیط زیست است،  حکم مدفوع در خیابان و نیز حکم ادرار در خیابان بر همین اساس است؛ اگر کسی عالمانه و آگاهانه به قصد آلودگی محیط زیست مرتکب این اعمال شود مجرم شناخته می شود و برابر ماده 688 قانون مجازات اسلامی برای وی مجازات تعیین می گردد.

تبصره 2 همین ماده نیز اشاره می دارد که منظور از آلودگی محیط زیست عبارت است از پخش یا آمیختن مواد خارجی به آب،  هوا،  خاک یا زمین به مقداری که کیفیت فیزیکی، شیمیایی،  یا بیولوژیک آن را به گونه‌ای که به حال آدمی یا دیگر موجودات زنده،  گیاهان،  آثار،  ابنیه،  مضر باشد، تغییر دهد که جرم ادرار در خیابان نیز یکی از آلودگی های محیط زیست به شمار می آید.

 

نکته: شخص بالغ،  عاقل و رشیدی که جرم ادرار در خیابان را مرتکب شود نیز به دلیل زیان رساندن به محیط زیست و سایر موجودات زنده مجازات خواهد شد؛ ولی چنانچه محرز شد که فرد دچار بیماری بی اختیاری و یا پریشان مغزی است، مشمول مجازات نخواهد بود.

 

آیا ممکن است به خاطر ادرار در معابر دستگیر و زندانی شویم؟

این مورد بستگی به دیدگاه محاکم در خصوص جرم اتفاق افتاده، دارد؛ در حقیقت جرم ادرار در خیابان ممکن است دستگیری به خاطر ادرار در کوچه و بازداشتی به خاطر ادرار در خیابان را به همراه داشته باشد و چنانچه تشخیص داده شود که شخص این اقدام را علیه تهدید بهداشت عمومی مرتکب شده است به یک سال زندان محکوم خواهد شد.

برای کاهش مجازات ادرار در خیابان، با ما تماس بگیرید.

ادرار و مدفوع در معابر چه جریمه ای دارد؟

 

trial for peeing in street

جرم شناسی ادرار و مدفوع در ملاعام

 

چنانچه ادرار و مدفوع در معابر توسط صغیر غیر ممیز/ ممیز و مجنون انجام شده باشد، به دلیل عدم اهلیت وی مجازات نخواهد شد؛ اما چنانچه توسط شخص سالم جرم ادرار در خیابان انجام شود، شخص سالم به دلیل تهدید علیه بهداشت عمومی به حبس تا یک سال محکوم خواهد شد؛ حالتی را فرض کنید که یکسال زندان برایتان می برند و وقتی وارد زندان می شوید، بقیه می پرسند که جرمت چیست؟ و شما می گویید که در خیابان خود را تخلیه کردم.

در واقع هر عملی که جزء هنجارهای اجتماعی باشد و فرد رعایت نکند و بخشی از بی قانونی به حساب بیاید، جنبه عمومی جرم دارد که با آن‌ برخورد خواهد شد؛ مثلاً یکی از این جرائم که دارای جنبه عمومی نیز می باشد، اسید پاشی است. 

 جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه جریمه ادرار و مدفوع در معابر و اماکن عمومی می توانید به موسسه وکیل تلفنی مراجعه نمایید و از مشاوره حقوقی با وکلای متخصص ایشان، بهره های لازم را ببرید و اطلاعات کافی را کسب کنید.

رزرو مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل

آیا می توان برای ادرار کردن در خیابان توجیه مناسبی آورد و از مجازات رهایی یافت؟

بله، گاها یک سری از افراد به دلیل بیماری های خاصی که دارند ممکن است در مکان هایی قرار بگیرند که دسترسی به سرویس بهداشتی برایش مقدور نیست و به ناچار به دلیل درد و فشار، مجبور به تخلیه ادرار می باشد؛ بنابراین اگر ثابت شود که فرد مورد نظر واقعاً به بیماری خاصی مبتلا بوده، هیچ مجازاتی برایش در نظر گرفته نمی شود.

 

اگر به خاطر ادرار کردن در خیابان مورد فحاشی مردم قرار گرفتیم، می توانیم از مردم شکایت نماییم؟

 

being insulted by peeing in street

جرم توهین به دلیل ادرار در خیابان

 

خیر؛ درست است که هتک حرمت و توهین در قانون مجازات جرم انگاری شده است و برایش مجازات در نظر گرفته شده، ولیکن این مورد جزء استثنائات به شمار می آید.

برای توصیه های لازم  در این زمینه شما می توانید با دریافت مشاوره آنلاین از طریق موسسه وکیل تلفنی مشکلات خود را بیان کنید تا وکلا و مشاورین حقوقی ما شما را راهنمایی کنند.

 

آیا استفراغ در مترو و مکان های عمومی نیز جرم است؟

خیر؛ استفراغ در مترو و مکان های عمومی مادامی که عمدی نباشد، جرم محسوب نمی شود.

در واقع این امر یک عامل بیماری محسوب می شود و شخص بدون آنکه نقشی در آن داشته باشد در صدم ثانیه برایش اتفاق خواهد افتاد؛ در برخی افراد که مبتلا به سرماخوردگی،  آنفولانزا،  سرطان و ... هستند ممکن است این اتفاق بیفتد،  معولاً فرد دچار حالت تهوع می شود و نمی تواند خود را کنترل کند، بنابراین این عمل جرم نیست.

 

peeing in underground surveillance

ادرار در مترو

 

 

مجازات آزار ها و اذیت های خیابانی

مجازات توهین و تهدید

رسیدگی فوری به جرایم پزشکی

افزایش روز افزون زنا در سال 99 ایران

مجازات آدم ربایی حتی به شوخی

مجازات کودک آزاری

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی به صورت 24 ساعته

مجازات مزاحمت های اینستاگرامی

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام وقت بخیر. آیا پاشیدن مدفوع به صورت یک شخص. جرم محسوب میشود ؟! آیا آن شخص پیتواند پیگیری قانونی کند ؟!
اتفاقا این موضوع برای خودم منم اتفاق افتاد ساعت ۱ شب در حال برگشت به خونه بودم یه ماشین دم در ایستاده بود رفتم دیدم داره به دیوارمون ادرار میکنه گفتم برادر اینجا جای این کارا نیست دوستش شروع به فحاشی کرد و با ماشین تا چند خیابون اون طرف تر دنبالم اومدن از سرچ گوگل با وکیلتون آشنا شدم شکواییه ام رو شما برام تنظیم کردین خدا خیرتون بده مشاوره خیلی خوبی داشتن مواردی رو ذکر کردن که واقعا نمیدونستم الان در مرحله ی تحقیقات هستیم خواستم از این طریق از زحمات شبانه روزیتون تشکر کنم تایمی که من مشاوره گرفتم ساعت ۲ شب بود و با خوندن مطلب خوبتون با وکیل محترم اشنا شدم و زحمت نگارش شکواییه با شما بود بسیار عالی بود تایپ شده و ویرایش شده تحویل گرفتم از زحمات همه ی عزیزان تشکر میکنم امیدوارم همین طور که استرس شبانه ی من رو گرفتین و آرامش به من دادین زندگیتون سرشار از شادی بشه
با سلام. جرم ادرار در قانون ما جرم انگاری نشده است یعنی اینکه مقنن برای این عمل که می تواند مصادیقی دیگر تعیین نمود مجازات تعیین نکرده است. لذا اگر شخص عاقل و آگاهانه در معبر عمومی اقدام به عمل تخلیه نمودن ادرار خود کند از مصادیق توهین به جامعه و بهداشت عمومی بوده و حتما قابل مجازات است. ولی گاهی اتفاق می افتد که فرد بی اختیار بر اثر بیماری اقدام به انجام چنین عملی می کند در این صورت هیچ مجازاتی برای این فرد در نظر گرفته نمی شود . در قوانین ما هر جرمی که آگاهانه و از روی عمد انجام گیرد می تواند قابل پیگری و نهایتا مجازات گردد.
سلام عصر روز آدینه دوستان بخیر . خب بسیاری از مطالب جرم انگاری نشده اما ما باید قبح آن را در نظر بگیریم . لذا این نوع رفتار ها در شان و حد اصالت ایرانی نیست ممنون از شما برای بررسی موضوعات متفاوت .
با سلام و عرض ادب ،در بسیاری از مواقع افراد به علت عدم اطلاع از قانون و قواعد حقوقی نسبت به حقوق ایجاد شده برای خود بی اطلاع بوده و متعاقبا درصدد احقاق حق خود برنمی آیند؛چرا که تصور میرود ممکن‌موضوع پیش پا افتاده و بی اهمیتی باشد حال آنکه به علت تبعات عمل انجام شده قانونگذار آن عمل را جرم‌انگاری کرده و برای آن مجازات در نظر گرفته است.کاربران عزیز از طریق ارتباط تلفنی با همکاران فعال ما در وکیل تلمیتوانند نسبت به افزایش سطح آگاهیدخود از قوانین حقوقی اقدام نمایند.
با سلام وکلای محترم سایت وکیل تلفنی، از اینکه مارا در همه ی زمینه ها راهنمایی می کنید وبا درج مطالب حقوقی در سایت به بالا رفتن سطح آگاهی ما کمک می کنید بسیار سپاسگزاریم همانطور که در مطالب سایت مشاهده می کنیم قانون در همه ی مواردی که بر خلاف جامعه ومردم باشه وباعث از بین رفتن اسایش وارامش جامعه شود مجازاتهای خاصی در نظر گرفته حتی شده به کوچکترین مسائل هم اشاره دارد و موسسه ی وکیل تلفنی هم مارا یاری می کنند.
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، نکات جالب و آموزنده ای بود در واقع ادرار و یا اجابت مزاج در خیابان دو تفکیک کلی دارد یکی حالت عادی که هم جرم تهدید علیه بهداشت عمومی میباشد و حالت دوم اینکه در حالت اضطرار و به دلیل یک بیماری خاص انجام می‌شود که این حالت جرم نیست و طبق اصول فقهی لاضرر و عدالت اسلامی و برخی مواد قانون مجازات اسلامی و اصول کیفری توجیه می‌شود، اصولا اضطرار در مورد برخی خسارات و مسئولیت های مدنی نیز تحت شرایط خاص خودش باعث معافیت می‌شود اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل موسسه وکیل تلفنی
متاسفانه در ایران معضلات فرهنگی بی شماری وجود دارد که یکی از کوچک ترین این معضلات فرهنگی، خالی کردن ادرار در خیابان است؛ در قانون به طور مشخصی برای عمل ادرار در خیابان در معابر و اماکن عمومی، مجازاتی مبنی بر جرم ادرار در خیابان تعریف نشده است، در واقع مطابق ماده ۲ قانون مجازات اسلامی هر رفتاری هرچند زشت و قبیح، هرچند گناه و هر چند وقیح باشد، اما اگر در قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات تعیین نشده باشد، جرم محسوب نمی شود؛علم حقوق و موضوعات مرتبط با آن به سبب پیچیدگی‌ های فراوانی که دارد، سبب شده عده بسیاری از طرح شکایت صرف نظر کنند زیرا همواره دغدغه و ترس طرح شکایت در مراجع رسیدگی، همراه غالب جامعه بوده است.موسسه وکیل تلفنی این امکان را فراهم نموده است که با بهره گیری از وکلای مجرب، زمینه پیگیری و مشاوره در جهت حل اینگونه مشکلات و دعاوی را بررسی کند. امید است این راه ادامه دار باشد.
سلام. وقت بخیر. موضوعی مهم این است که بسیاری از رفتارهای زشت و ناپسند که در جامعه شاهد آن هستیم جرم انگاری شده است و داری مجازات می باشد. اما بسیاری از مردم به دلیل عدم آگاهی از مفاد قوانین، نسبت به آن جاهل می باشند. به همین دلیل است که سایت وکیل تلفنی امکان ارتباط آنلاین شما عزیزان را فراهم نموده تا پس از مشاهده رفتارهایی موهن از افراد که موجب برانگیخته شدن احساسات شما و خانواده تان می شود با مجموعه وکیل تلفنی ارتباط بگیرید و از اینکه آیا آن رفتار جرم شناخته می شود یا خیر اطلاعات به دست آورید.تا از حقوق خود در جامعه بی بهره نمانید و دیگران نیز نتوانند با بی احترامی نسبت به شما حقتان را در جامعه ضایع کنند.
باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات .مومی قلمداد می شود انجام دهد به یک سال زندان محکوم خواهد شد؛ یکی از همین کارها جرم ادرار در خیابان است، شناسایی انجام دادن نامبرده علیه بهداشت عمومی، آلودگی محیط زیست است، حکم مدفوع در خیابان و نیز حکم ادرار در خیابان بر همین اساس است؛ اگر کسی عالمانه و آگاهانه به قصد آلودگی محیط زیست مرتکب این اعمال شود مجرم شناخته می شود و برابر ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی برای وی مجازات تعیین می گردد.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده ارائه مشاوره تکمیلی هستم
ضمن عرض سلام و ادب و احترام خدمت همه كاربران و همكاران عزيز و بزرگوار باستحضار مي رساند ادرار کردن و انداختن آب دهان در معابر و اماکن عمومی اگرچه به طور مشخص برای اعمالی مانند ادرار کردن و انداختن آب دهان در معابر و اماکن عمومی جرم تعریف نشده است، اما این اعمال طبق قوانین و براساس نظر مراجع و سازمان های مربوطه چنانچه تهدید علیه بهداشت عمومی شناخته شود، جرم می باشد و مجازات در پی خواهد داشت. همچنین در صورت وجود دیگر شرایط قانونی ممکن است مشمول جرایمی همچون توهین قرار گیرد. ضمن اينكه مجموعه وكيل تل در سراسر كشور با وكلائي مجرب و متخصص در حال همكاري است كه بر اساس موضوع مطروحه به شخص وكيل متخصص موضوع مذكور متصل شده و امكان ارائه خدمات حقوقي براي شما كاربر گرامي فراهم خواهد شد و اين موضوع را هميشه در نظر داشته باشيد به فرموده استادم: حقيقت را از دو شخص پنهان نكن يك طبيب و دو وكيل عدليه در پناه حق هميشه شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی