موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

اجازه خروج از کشور

اجازه خروج از کشور

اگر فردی قصد خروج از کشور را برای امور تحصیلی، کاری، سفر، اقامت یا... داشته باشید، می بایست شرایط قانونی اولیه مانند، سن و اهلیت قانونی، داشتن پاسپورت یا گذرنامه، داشتن کارت پایان خدمت برای آقایان و اذن شوهر برای زنان شوهردار و اذن پدر برای دختران مجرد و سایر شرایط قانونی فراهم باشد؛ با ما همراه باشید تا این موارد را با هم بررسی نماییم.

 

 

 

اجازه خروج از کشورِ همسر

 

Permission of Exodus & flying abroad

اورژانس 24 ساعته مشاوره برای مهاجرت

 

اجازه خروج زنان شوهردار از کشور مطابق قانون گذرنامه و قاعده ریاست مرد بر خانواده که در ماده 1105 قانون مدنی بدان تصریح شده است بر عهده زوج است، لذا صدور مجوز از سوی زوج لازم است.

زوجه می تواند اذن خروج از کشور را ضمن عقد نکاح شرط کند؛ همچنین زوج می تواند به زوجه، وکالت بلا عزل دهد که با اختیارات قانونی تام و بدون نیاز به اخذ اجازه شفاهی یا کتبی مجدد از شوهر، از کشور خارج شود؛ تعیین مدت، مقصد و شرایط مربوط به مسافرت به خارج از کشور به صلاحدید خود زن می باشد. بنابراین ...

 

در دوصورت برای خروج از کشور نیاز به اذن شوهر نیست:

  1. در عقدنامه، اجازه خروج از كشور را به عنوان شرط ضمن از شوهر اخذ كرده باشید.

  2. بعد از عقد، از شوهر اجازه خروج از كشور در قالب وكالت بلاعزل دريافت كنید؛ شما می توانید برای درج این شرط بعنوان یکی از شروط ضمن عقد یا اخذ وکالت از زوج از مساعدت و راهنمایی مشاوران حقوقی و وکلای موسسه حقوقی ما بهره مند شوید.

 

اجازه خروج از کشور دختر مجرد

 

single girl Permission of Exodus & flying abroad

وکیل مهاجرتی 24 ساعته

 

یکی از شروط خروج از کشور برای دختران مجردی که کمتر از 18 سال سن داشته باشند، اذن و اجازه ولی یا قیم قانونی ایشان است؛ بنابراین دختران مجردی كه به هجده سال تمام رسيده اند براي خروج از كشور نياز به اجازه ولی (پدر یا جد پدری) یا قیم قانونی خود ندارند.

این اجازه  که برای صدور گذرنامه لازم است در دفاتر اسناد رسمی اخذ شود؛ اگر دختری ازدواج نماید، اجازه خروج از کشور در اختیار شوهر خواهد بود؛ چنانچه ثابت شود سفر دختری به خارج از کشور ضروری و به مصلحت وی می‌باشد، مثلاً برای امور درمانی می‌تواند با حکم دادگاه و بدون اذن پدر از کشور خارج شود؛ برای انجام مشاوره حقوقی درباره اجازه خروج از کشور و اطلاع از سایر نکات حقوقی مربوطه می توانید با زبده ترین وکلا و مشاورین حقوقی در موسسه حقوقی ما، مشاوره آنلاین یا تلفنی داشته باشید.

 

انواع وثیقه برای خروج از کشور

تودیع وثیقه در سفرهای خارج از کشور ضرورت دارد و این وثیقه بسته به نوع سفر انواع مختلفی دارد که به 6 دسته کلی می توان تقسیم نمود:

  1. تودیع وثیقه برای سفرهای زیارتی.

  2. تودیع وثیقه برای خروج از کشور جهت فرصت های مطالعاتی، ارائه مقالات و سایر سفرهای علمی.

  3. تودیع وثیقه بابت پذیرش در دانشگاه خارج از کشور و ادامه تحصیل.

  4. تودیع وثیقه بابت سفرهای سیاحتی.

  5. تودیع وثیقه برای سفرهای ورزشی.

  6. تودیع وثیقه بیماران برای خروج از کشور جهت مداوای بیماری.

 

مبلغ هر یک از وثیقه های مذکور متفاوت بوده و متغیر نیز خواهد بود؛ ارائه وثیقه به صورت سپرده نقدی و ارائه ضمانتنامه بانکی یا ارائه سند ملکی خواهد بود؛ شما می توانید برای اطلاع از میزان وثیقه در هر یک از حوزه های مذکور با وکلای ما در هر ساعتی از شبانه روز مشاوره حقوقی فوری تلفنی داشته باشید.

 

معافیت موقت پزشکی و خروج از کشور

 

Exemption of military service and exodus

درخواست خروج از کشور فوری و24 ساعته

 

یکی از ضروریات خروج از کشور برای آقایان علاوه بر داشتن پاسپورت یا گذرنامه، داشتن کارت پایان خدمت است؛ درصورتی که فرد دارای معافیت پزشکی موقت بوده و بطور موقت از خدمت سربازی معاف باشد می تواند از کشور خارج شود، لیکن حصول شرایطی نیز لازم است:

 

  1. مشمولین نظام وظیفه فاقد غیبت باشند.
  2. وضعیت تحصیلی مشخصی داشته باشند؛ بدین معنا که مشخص باشد درحال تحصیل است یا فارغ التحصیل.
  3. دارای گواهی اشتغال به تحصیل یا ارائه درخواست مجوز خروج از کشور.
  4. اگر فارغ التحصیل است، مهلت معرفی منقضی نشده باشد یا دارای برگه اعزام بدون غیبت باشد.

 

برای اطلاع از سایر مقررات معافیت مشمولین نظام وظیفه و دریافت راهکارهای حقوقی آنلاین می توانید با وکلای ما در اورژانس وکالت 24 ساعته ما، مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین داشته باشید.

 

خروج از کشور دانشجویان

 

students and Pupils exodus

اخذ گواهی فوری و 24 ساعته خروج از کشور

 

دانشجویان به دلایل مختلفی ممکن است از کشور خارج شوند؛ دانشجویانی که از مشمولین نظام وظیفه باشند برای خروج از کشور درخواست خود را به محل تحصیل ارسال و با تادیه وثیقه برای مدتی از کشور خارج شوند؛ سازمان نظام وظیفخ با توجه به نوع سفر، مدت مجاز و میزان وثیقه را برای هر یک از دانشجویان معین می کند.

 

شرایط صدور مجوز خروج دانشجویان از کشور به شرح ذیل است:

  1. فقدان غیبت سربازی.

  2. مشخص بودن وضعیت تحصیل.

  3. معرفی فارغ التحصیل در مهلت مقرر.

  4. ضروری بودن برگ اعزام بدون غیبت.

  5. تائید دانشگاه محل تحصیل.

 

اخذ تائیدیه تحصیلی برای خروج از کشور ضروری است که این تائیدیه را دانشگاه محل تحصیل ارائه می کند؛ پس از دریافت مجوز خروج از کشور لازم است برای اخذ پاسپورت دانشجویی اقدام نمائید.

 

آیا برای هربار خروج از کشور باید از شوهر و پدر اجازه گرفت؟

خیر؛ در گذشته پس از هر بار با پایان یافتن مهلت گذرنامه، طرفین باید به دفترخانه مراجعه می‌کردند تا اجازه رسمی برای خروج از کشور اخذ می شد، لیکن پس از سال 93 تنها یک بار اجازه از سوی پدر و زوج برای دریافت پاسپورت و روادید کافی است؛ برای تمدید آن همان اجازه اولیه کفایت می‌کند و دیگر نیازی به اخذ دوباره اجازه نیست.

اگرچه شوهر و پدر امکان ممنوع الخروج کردن همسر و فرزند خود را دارند، لذا با هر بار پایان یافتن مهلت روادید، نیازی به اخذ اجازه مجدد از زوج یا پدر نیست. برای اطلاع از سایر قوانین و مقررات خروج از کشور می توانید از مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته بهره مند شوید.

 

چه زنانی برای خروج  از کشور به اجازه شوهر نیاز ندارند؟

 

female permissions for immigrations

خروج فوری از کشور بانوان بدون اجازه پدر و شوهر

 

اجازه خروج زنان شوهردار از کشور مطابق قانون گذرنامه، نیازمند اذن زوج است؛ زنانی که ضمن عقد‌‌ نکاح یا هر عقد‌‌ لازم د‌‌یگری اجازه خروج از منزل و همچنین اجازه خروج از کشور را شرط کرد‌‌ه و شوهر موافقت نموده باشد، یا وکالت در خروج از کشور داشته باشد‌‌ و عقد‌‌ مبتنی بر آن واقع شد‌‌ه باشد‌‌، راساً و بد‌‌ون موافقت و اذن شوهر حق خروج از کشور را د‌‌ارد‌‌؛ همچنین به  موجب نظریه شورای نگهبان، زنانی که عازم سفر حج تمتع هستند نیز از این قانون مستثنی شده‌اند.

 

صدور اجازه خروج از کشور

درصورت وجود شرایط لازم که پیش تر گفته شد، مانند لزوم اذن پدر یا زوج برای خروج از کشور دختران زیر 18 سال و زنان شوهردار یا وجود شرایط تحصیلی خاصی برای دانشجویان و ...، پس از تقدیم درخواست خروج از کشور، اجازه خروج از کشور صادر می شود و مانعی وجود نخواهد داشت؛ برای اطلاع از سایر شرایط و ضوابط خروج از کشور می توانید از مشاوره های 24 ساعته موسسه وکیل تلفنی بهره مند شوید.

 

مهاجرت ارزان با وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی بین المللی 24 ساعته و نامحدود

بررسی امور رایج در ورشکستگی

طلاق به دلیل دوری زیاد

نگارش فوری دادخواست های مهاجرتی

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و عرض ادب، اگر فردی قصد خروج از کشور را برای امور تحصیلی، کاری، سفر، اقامت یا... داشته باشید، می بایست شرایط قانونی اولیه مانند، سن و اهلیت قانونی، داشتن پاسپورت یا گذرنامه، داشتن کارت پایان خدمت برای آقایان و اذن شوهر برای زنان شوهردار و اذن پدر برای دختران مجرد و سایر شرایط قانونی فراهم باشد؛
باسلام خروج از کشور شرایطی دارد از قبیل اخذ پاسپورت و گرفتن اجازه از شوهر برای زنان و اجازه پدر برای دختران زیر۱۸ سال.و گذراندن خدمت سربازی یا معافیت برای پسران.ولی دختران بالای ۱۸ سال مجرد نیازی به اجازه کسی ندارند.
صدور گذرنامه جهت بانوان دارای همسر ایرانی و یا فرزندان زیر 18 سال نیاز به اجازه کتبی همسر و یا پدر می باشد. در مواقعی که به هنگام صدور گذرنامه همسر یا پدر حضور ندارند رضایت نامه از طریق مرکز با مراجعه زوج به بخش مقیمین و ارائه مدارک لازم همچنین تکمیل و امضاء فرم رضایتنامه صدور و اخذ گذرنامه؛ صدور اجازه خروج از کشور برای " یکبار - دوبار - خروج مکرر" و همچنین تغییر محل اقامت برای همسر و فرزندان به محلی که درخواست گذرنامه ارائه می شود ارسال خواهد .
با سلام خروج از کشور در راحت ترین حالت خود نیز همواره سخت و دشوار بوده است؛ امروزه به خاطر شرایطی همچون شیوع کرونا و نا متعادل بودن وزنه عدالت فرهنگی و اقتصادی در کره زمین، تحریمات و ...، به میزان این دشواری افزوده است؛ بسیاری از ساکنان این سیاره، از قبیل مردم خودمان، تصمیم به نقل مکان و جابه جایی به نقاطی که انصاف بیشتری رعایت می گردد را، دارند؛ اما اینکار همواره دشوار بوده و این دشواری تنها از ناآگاه بودن به روال کاری اداری آن سر چشمه می گیرد؛ فلذا بهتر است با یک وکیل کاردان که تاکنون برای بسیاری از هموطنانمان اجازه خروج گرفته و انجام این روال را همانند خطوط کف دستش می شناسد، تماس گرفته و مسئله خودتان را با جرئیات کامل با او در میان بگذارید
سلام مشاوره فوری نیازدارم وقت کم است احتمال خروج همسرم ازکشوربطورغیرقانونی میرود.نگران هزینه مشاوره نباشید

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی