در شرایط بحرانی بوجود آمده در زندگی و مشکلات بوجود آمده در مسائل خانواده گروه وکلای با تجربه و متعهد و دلسوز این موسسه حقوقی می تواند مرهمی بر روزهای سخت و پر تنش زندگیتان باشند؛ وکلای ما در 24 ساعت شبانه روز آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشند تا در صورت قرار گرفتن در شرایط صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، بتوانید بهترین قدم را برای گرفتن بهترین نتیجه بردارید؛ ما با ارائه بهترین خدمات و آماده نمودن بهترین بستر، جهت دسترسی آسان و سریع با وکلای این مجموعه، خدماتی بی نظیر را فراهم کرده ایم تا شما عزیزان به راحتی هر چه تمام تر بتوانید تمامی ابهامات خود را در خصوص صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، رفع نموده و همت به حل آن ها نمایید؛ حال قبل از اینکه به ادامه این مطلب بپردازیم، به شما توصیه می کنیم که به هیچ وجه ویدئوی زیر را از دست ندهید.
تنظیم آنلاین صورتجلسه کلانتری برای عدم تمکین
در صورتی که حکم الزام به تمکین از طرف دادگاه برای زوجه ابلاغ شده باشد و ایشان از برگشت به منزل امتناع نموده باشد، زوج می تواند به وسیله شهادت شهود و صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین را به اثبات برساند و در این صورت مطابق قانون هیچگونه نفقه ای به زوجه تعلق نخواهد گرفت.
قابل ذکر است که زوجین بعد از عقد نکاح در برابر هم دارای تعهداتی هستند که باید آنها را به طور کامل اجرا کنند و تمکین دارای دو جنبه از نظر حقوقی می باشد:
خاص: در واقع تمکین خاص به معنای انجام وظایف زناشویی توسط زوجه را گویند.
عام: تمکین عام به معنای اطاعت کلی زن از شوهر در انجام امور زندگی مشترک است.
به زنی که هر کدام از موارد تمکین که در موقع عقد نکاح متعهد شده است را بدون عذر موجه عملی ننماید ناشزه و به عمل ولی نشوز می گویند؛ زن ناشزه که عدم تمکین داشته است، مستحق دریافت نفقه نیست و مرد می تواند با صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین و شهادت شهود مبنی بر ترک منزل و عدم تمایل به بازگشت، از پرداخت نفقه در امان باشد؛ مشاوره از مشاوران حقوقی جهت چگونگی برخورد با صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، می تواند راهنمای خوبی برای گذشت از این مسیر پر پیچ و خم باشد.
از دسته دعاوی خانوادگی که می توان به آن اشاره نمود دعوای الزام به تمکین است که در دادگاه خانواده به آن پرداخته می شود. تاثیر مستقیمی در دعوای مطالبه نفقه از طرف زوجه را دارد و بسیار پیش آمده که این دو یعنی دعاوی الزام به تمکین و مطالبه نفقه همزمان مطرح در دادگاه خانواده به آن رسیدگی می شود.
توجه: زوج می تواند در صورت عدم تمکین زوجه و امتناع از برگشت به خانه با صورتجلسه کلانتری و استشهاد محلی و شاهد اقدام به تنظیم دادخواست عدم تمکین کند و دادگاه با توجه به صورتجلسه کلانتری و دادخواست مرد مبنی بر ناشزه بودن و عدم تمکین حکم محرومیت زن از نفقه را صادر می کند و زن از دریافت نفقه ساقط می شود؛ اگر صورتجلسه عدم تمکین توسط کلانتری تنظیم شود، تاثیر بیشتر در رای دادگاه داشته و به اثبات عدم تمکین، کمک بیشتری می کند و در صورت اثبات دادگاه، مرد را از دادن نفقه منع می کند.
توصیه ما به شما این است که در دعوی خانوادگی قبل از هر گونه اقدامی با وکیل متخصص مشورت نموده و در تهیه صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین نظر مشاور حقوقی را جویا شوید تا نتیجه بهتری در دادرسی در دادگاه را داشته باشید؛ جهت اطلاع از چگونگی تهیه صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی تمکین با وکیل دادگستری تمکین
به موجب ماده 1115 در قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران، اگر حضور مرد و زن در یک خانه باعث خوف ضرر بدنی و یا مالی و شرافتی برای زن شود از نظر قانون ناشزه نیست و مرد موظف به پرداخت نفقه می باشد؛ عدم تمکین زن بدون دلیل فوق همان حکم ناشزه بودن زن را به اثبات می رساند.
ناشز و یا ناشزه به مرد یا زنی اطلاق می شود که حقوق واجب و وظایف شرعی را نسبت به همسرش رعایت نکند، تمکین محل زندگی در منزل دائمی شوهر، یعنی زن جهت دریافت نفقه مطابق قانون و تعهد خود در عقد نامه باید در خانه شوهر زندگی کند مگر اینکه در عقد نامه شرطی را زوج متعهد شده باشد؛ در صورت ترک منزل بدون اجازه مرد بدون عذر موجه و عدم بازگشت زن مرد می تواند از دادن نفقه به زن امتناع نماید.
در صورتی که زن از وظایف زناشویی خود امتناع کند ناشزه گفته می شود و مرد می تواند از دادن نفقه معاف شود و در صورت اثبات به دادگاه بعد از 6 ماه می تواند تقاضای ازدواج مجدد را از دادگاه خواستار باشد؛ در معنای خاص می توان گفت در صورتی که زوجه در امور کلی زندگی مشترک و یا روابط زناشویی خود از همسر خود تمکین نکند در قوانین فقهی و حقوقی به وی ناشزه گویند.
در صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، اگر موارد عنوان شده به عدم تمکین زن بدون دلیل کافی باشد همان حکم ناشزه را دارد؛ در غیر اینصورت قاضی پروند با تحقیقات و مستندات رای بر ناشزه بودن و یا نبودن زن داده و حکم صادر می نماید.
بعد از عدم تمکین زن و ارائه صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، چون دعوی زوج ثابت است، دادگاه می تواند حکم به الزام به تمکین دهد و بدین صورت است با مراجعه ماموری از طرف پلیس صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین تنظیم می شود و پاسخ شفاهی زن و امضاء صورتجلسه این دو حق را برای مرد ایجاد می کند ...
بعد از انجام عدم تمکین توسط زوجه و دریافت اظهارنامه از طرف دادگاه توسط زوج، زوجه حق دارد به اظهارنامه های که از طرف دادگاه دریافت نموده است پاسخ داده و در صورتی که برای عدم تمکین دلیلی دارد آن ها را در اظهارنامه بازگو نماید .
در روال همیشگی در عدم تمکین از طرف زوجه اولین اقدام از طرف آقایان صورت می گیرد و با ارسال یک اظهارنامه قضایی، همسر خود را دعوت به ادامه زندگی می کنند؛ در صورتی که زن به ادامه تمکین اصرار داشته باشد در پاسخ به اظهارنامه باید سعی بر ارائه مستنداتی بر عدم تمکین نماید؛ تنظیم صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین جهت پیشبرد و به نتیجه رسیدن پرونده در دادگاه می باشد، ولی اثبات دلایل مستند در دادگاه می تواند بر روند پرونده تاثیرات بیشتری داشته باشد.
در مورد تنظیم و نگارش دادخواست تمکین و رسیدن به نتایج مطلوب و کوتاه نمودن مسیر بهتر است با کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی که مشاوره تلفنی 24 ساعته را برای رفاه حال شما در نظر گرفته اند ارتباط برقرار نمایید و از راهنمایی ها و خدمات ارائه شده توسط حقوقدانان ما و تنظیم دادخواست با رعایت مسائل حقوقی و نحوه تنظیم آن بهترین مسیر را برای حل مشکلات حقوقی خود انتخاب کنید.
نگارش آنلاین و فوری صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین