موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین

صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین

در شرایط بحرانی بوجود آمده در زندگی و مشکلات بوجود آمده در مسائل خانواده گروه وکلای با تجربه و متعهد و دلسوز این موسسه حقوقی می تواند مرهمی بر روزهای سخت و پر تنش زندگیتان باشند؛ وکلای ما در 24 ساعت شبانه روز آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشند تا در صورت قرار گرفتن در شرایط صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، بتوانید بهترین قدم را برای گرفتن بهترین نتیجه بردارید؛ ما با ارائه بهترین خدمات و آماده نمودن بهترین بستر، جهت دسترسی آسان و سریع با وکلای این مجموعه، خدماتی بی نظیر را فراهم کرده ایم تا شما عزیزان به راحتی هر چه تمام تر بتوانید تمامی ابهامات خود را در خصوص صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، رفع نموده و همت به حل آن ها نمایید؛ حال قبل از اینکه به ادامه این مطلب بپردازیم، به شما توصیه می کنیم که به هیچ وجه ویدئوی زیر را از دست ندهید.

 

توصیات بانوی وکیل ما در خصوص مشکل تهیه مسکن واحد و تمکین در خصوص آن

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

صورتجلسه کلانتری برای عدم تمکین چیست و چقدر بر اثبات عدم تمکین موثر است؟

 

police station proceeding for disobeying

تنظیم آنلاین صورتجلسه کلانتری برای عدم تمکین

 

در صورتی که حکم الزام به تمکین از طرف دادگاه برای زوجه ابلاغ شده باشد و ایشان از برگشت به منزل امتناع نموده باشد، زوج می تواند به وسیله شهادت شهود و صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین را به اثبات برساند و در این صورت مطابق قانون هیچگونه نفقه ای به زوجه تعلق نخواهد گرفت.

قابل ذکر است که زوجین بعد از عقد نکاح در برابر هم دارای تعهداتی هستند که باید آنها را به طور کامل اجرا کنند و تمکین دارای دو جنبه  از نظر حقوقی می باشد:

  • خاص: در واقع تمکین خاص به معنای انجام وظایف زناشویی توسط زوجه را گویند.

  • عام: تمکین عام به معنای اطاعت کلی زن از شوهر در انجام امور زندگی مشترک است.

 

 به زنی که هر کدام از موارد تمکین که در موقع عقد نکاح متعهد شده است را بدون عذر موجه عملی ننماید ناشزه و به عمل ولی نشوز می گویند؛ زن ناشزه که عدم تمکین داشته است، مستحق دریافت نفقه نیست و مرد می تواند با صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین و شهادت شهود مبنی بر ترک منزل و عدم تمایل به بازگشت، از پرداخت نفقه در امان باشد؛ مشاوره از مشاوران حقوقی جهت چگونگی برخورد با صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، می تواند راهنمای خوبی برای گذشت از این مسیر پر پیچ و خم باشد.

 

صورتجلسه کلانتری برای عدم تمکین چگونه تهیه می شود؟

 

 

از دسته دعاوی خانوادگی که می توان به آن اشاره نمود دعوای الزام به تمکین است که در دادگاه خانواده به آن پرداخته می شود. تاثیر مستقیمی در دعوای مطالبه نفقه از طرف زوجه را دارد و بسیار پیش آمده که این دو یعنی دعاوی الزام به تمکین و مطالبه نفقه همزمان مطرح در دادگاه خانواده به آن رسیدگی می شود.

 

توجه: زوج می تواند در صورت عدم تمکین زوجه و امتناع از برگشت به خانه با صورتجلسه کلانتری و استشهاد محلی و شاهد اقدام به تنظیم دادخواست عدم تمکین کند و دادگاه با توجه به صورتجلسه کلانتری و دادخواست مرد مبنی بر ناشزه بودن و عدم تمکین حکم محرومیت زن از نفقه را صادر می کند و زن از دریافت نفقه ساقط می شود؛ اگر صورتجلسه عدم تمکین توسط کلانتری تنظیم شود، تاثیر بیشتر در رای دادگاه داشته و به اثبات عدم تمکین، کمک بیشتری می کند و در صورت اثبات دادگاه، مرد را از دادن نفقه منع می کند.

توصیه ما به شما این است که در دعوی خانوادگی قبل از هر گونه  اقدامی با وکیل متخصص مشورت نموده و در تهیه صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین نظر مشاور حقوقی را جویا شوید تا نتیجه بهتری در دادرسی در دادگاه را داشته باشید؛ جهت اطلاع از چگونگی تهیه صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

 

آیا صورت جلسه پلیس برای عدم تمکین همان حکم نشوز است؟

 

concept of police station proceeding

مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی تمکین با وکیل دادگستری تمکین

 

به موجب ماده 1115 در قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران، اگر حضور مرد و زن در یک خانه باعث خوف ضرر بدنی و یا مالی و شرافتی برای زن شود از نظر قانون ناشزه نیست و مرد موظف به پرداخت نفقه می باشد؛ عدم تمکین زن بدون دلیل فوق همان حکم ناشزه بودن زن را به اثبات می رساند.

ناشز و یا ناشزه به مرد یا زنی اطلاق می شود که حقوق واجب و وظایف شرعی را نسبت به همسرش رعایت نکند، تمکین محل زندگی در منزل دائمی شوهر، یعنی زن جهت دریافت نفقه مطابق قانون و تعهد خود در عقد نامه باید در خانه شوهر زندگی کند مگر اینکه در عقد نامه شرطی را زوج متعهد شده باشد؛ در صورت ترک منزل بدون اجازه مرد بدون عذر موجه و عدم بازگشت زن مرد می تواند از دادن نفقه به زن امتناع نماید.

در صورتی که زن از وظایف زناشویی خود امتناع کند ناشزه گفته می شود و مرد می تواند از دادن نفقه معاف شود و در صورت اثبات به دادگاه بعد از 6 ماه می تواند تقاضای ازدواج مجدد را از دادگاه خواستار باشد؛ در معنای خاص می توان گفت در صورتی که زوجه در امور کلی زندگی مشترک و یا روابط زناشویی خود از همسر خود تمکین نکند در قوانین فقهی و حقوقی به وی ناشزه گویند.

در صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، اگر موارد عنوان شده به عدم تمکین زن بدون دلیل کافی باشد همان حکم ناشزه را دارد؛ در غیر اینصورت قاضی پروند با تحقیقات و مستندات رای بر ناشزه بودن و یا نبودن زن داده و حکم صادر می نماید.

 

اولین گام پس از تنظیم صورتجلسه پلیس مبنی بر عدم تمکین، چیست؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

بعد از عدم تمکین زن و ارائه صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین، چون دعوی زوج ثابت است، دادگاه می تواند حکم به الزام به تمکین دهد و بدین صورت است با مراجعه ماموری از طرف پلیس صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین تنظیم می شود و پاسخ شفاهی زن و امضاء صورتجلسه این دو حق را برای مرد ایجاد می کند ...

  • یک مورد اینکه نفقه زن را نپردازد.
  • دوم اینکه از دادگاه تجویز نکاح مجدد را بگیرد.

بعد از انجام عدم تمکین توسط زوجه و دریافت اظهارنامه از طرف دادگاه توسط زوج، زوجه حق دارد به اظهارنامه های که از طرف دادگاه دریافت نموده است پاسخ داده و در صورتی که برای عدم تمکین دلیلی دارد آن ها را در اظهارنامه بازگو نماید .

در روال همیشگی در عدم تمکین از طرف زوجه  اولین اقدام از طرف آقایان صورت می گیرد و با ارسال یک اظهارنامه قضایی، همسر خود را دعوت به ادامه زندگی می کنند؛ در صورتی که زن به ادامه تمکین اصرار داشته باشد در پاسخ به اظهارنامه باید سعی بر ارائه مستنداتی بر عدم تمکین نماید؛ تنظیم صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین جهت پیشبرد و به نتیجه رسیدن پرونده در دادگاه می باشد، ولی اثبات دلایل مستند در دادگاه می تواند بر روند پرونده تاثیرات بیشتری داشته باشد.

در مورد تنظیم و نگارش دادخواست تمکین و رسیدن به نتایج مطلوب و کوتاه نمودن مسیر بهتر است با کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی که مشاوره تلفنی 24 ساعته را برای رفاه حال شما در نظر گرفته اند ارتباط برقرار نمایید و از راهنمایی ها و خدمات ارائه شده توسط حقوقدانان ما و تنظیم دادخواست با رعایت مسائل حقوقی و نحوه تنظیم آن بهترین مسیر را برای حل مشکلات حقوقی خود انتخاب کنید.

 

writhing the police proceedings instantly

نگارش آنلاین و فوری صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین

 

وکیل حق التنصیف فوری و 24 ساعته

طلاق فوری به علت فساد اخلاقی

بررسی طلاق عاطفی و نتیجه آن

لزوم مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام اگه زوجه بعد امضا اجراییه تمکین از تمکین خود داری کند،گزارش پلیس مبنی بر عدم تمکین ملاکی برای اثبات عدم تمکین و فریب دادگاه هست یا نه؟ آیا نفقه به این مورد تعلق میگیرد یا خیر؟
درود بر شما بزرگواران. پس از اینکه دانستیم عدم تمکین به چه معنا است به آثار آن می پردازیم. این آثار عبارتند از محروم شدن زن از نفقه، طلاق در صورت عدم تمکین زن و گرفتن اجازه ازدواج مجدد برای مرد از دادگاه. به علاوه در صورتی که مرد وظایف زناشویی خود را انجام ندهد، زن می تواند در صورتی که ادامه زندگی برای او بسیار دشوار باشد یا شرایط عسر و حرج برای او وجود داشته باشد، حکم طلاق بگیرد. البته آثار و نتایج مذکور صرفا در صورت طی مراحل قانونی و اثبات آن به دادگاه بوجود می آیند و کسی که مدعی عدم تمکین است، باید آن را اثبات کند. برای این کار لازم است که مرد ابتدا به دادگاه خانواده دادخواست الزام به تمکین زوجه تقدیم کند و در صورتی که دادگاه عدم تمکین را احراز کرد، مرد می تواند از حق تمکین خود استفاده نموده و نفقه زوجه را نپردازد.
با سلام. زن باید از مردش تمکین خاص و عام داشته باشد. لذا هرگاه تمکین نکند ناشزه محسوب شده و نفقه به زن ناشزه تعلق نخواهد گرفت ولی هرگاه ماندن زن با مرد در زیر یک سقف باعث خوف بدنی یا شرافتی برای زن باشد با اثبات این موضوع زن در منزل علی حده زندگی کرده و نفقه نیز برعهد مرد می باشد. درصورت اخذ رای تمکین له مرد. شهر می تواند مجددا با اجازه دادگاه زن بگیر و نفقه زنش را نیز نپردازد. لذا مرد برای بدست اوردن این مدارک بهتر است در صورت عدم تمکین زن به پلیس تماس گرفته و عدم تمکین زنش را صورتجلسه نماید ودر دادخواست الزام به تمکین زن صورتجلسه رجع انتظامی را پیوست نماید که در صورت پذیرفتن دادگاه مبنی بر صحت موضوع بی تاثیر در رای دادگاه له مرد نیست.
سلام وقت همه دوستان بخیر و خوشی انشالله ... تشکر ویژه از تیم مدیریتی و ادمین سایت موسسه وکیل تلفنی که حتی در روزهای تعطیل هم مطالب مفید و بسیار با اهمیت منتشر کرده و آگاهی مردم را بیشتر می کنند . بنده و سایر دوستانم هر روز از سایت پر محتوا و جذاب شما دیدن می کنیم و نهایت استفاده را می بریم . ممنون از شما
با سلام و احترام .در یک رای دادگاهی که چند سال پیش وجود داشت قاضی محترم استدلال نموده بود که در عرف خانوادگی محل سکونت زن و شوهر، برپایی مراسم مرسوم به عروسی، خاصه برای زنی که ازدواج اول وی بوده از اهمیت بالایی برخوردار است و از حرف های زوجین در جلسه دادرسی نیز استنباط می گردد که توافق زوجین در زمان عقد، برپایی مراسم عروسی که برعهده شوهر بوده و در این پرونده بر خلاف اینکه میان زوجین نزدیکی صورت گرفته است اما به دلیل اینکه زندگی مشترک را شروع نکرده اند و زوج مراسم عروسی متعارف که تعهد داده بوده تدارک ندیده است بنابراین حکم به رد تمکین شوهر صادر نموده بود.
با سلام و عرض ادب، در صورتی که حکم الزام به تمکین از طرف دادگاه برای زوجه ابلاغ شده باشد و ایشان از برگشت به منزل امتناع نموده باشد، زوج می تواند به وسیله شهادت شهود و صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین را به اثبات برساند و در این صورت مطابق قانون هیچگونه نفقه ای به زوجه تعلق نخواهد گرفت.اینجانب سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی صورتجلسه کلانتری برای تمکین در ابتدای ترک کردن منزل توسط زوجه به هیچ وجه موجب ناشزه بودن زن و عدم تعلق نفقه نمی‌گردد چراکه بجهت اثبات عدم تمکین زوجه می‌بایست دادخواست الزام زوجه به تمکین مطرح نمود و آن صورتجلسه کلانتری نهایتا در کنار سایر ادله از جمله شهادت شهود می‌تواند از جمله ادله اثبات دعوی در امور حقوقی باشد بنابراین صورتجلسه کلانتری لازم هست اما کافی نیست توصیه می‌شود در چنین مواردی اظهارنامه ای نیز برای زوجه ارسال گردد و به صورتجلسه و استشهادیه ای که تنظیم می‌گردد ضمیمه شود، وجود موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
بر اساس قانون مدنی ، شوهر ، موظف است که نفقه زن و فرزندان خود را پرداخت نموده و زندگی مناسبی برای آنها فراهم سازد . در مقابل ، زوجه نیز ، به لحاظ قانونی ، ملزم به تمکین از شوهر خود می باشد . تمکین از شوهر ، در دو معنای عام و خاص ، قابل توجه است . نخست ، تمکین عام است که به موجب آن ، زن باید ریاست شوهر بر زندگی مشترک را پذیرفته و از همسر خود ، تبعیت نماید و دوم ، تمکین خاص می باشد که ناظر بر برقراری رابطه زناشویی متعارف، میان زوجین است . متاسفانه ، اختلافاتی که زوجین در طول سال های اولیه زندگی خود با آن مواجه می شوند ، زمینه عدم تمکین زن از شوهر را فراهم می کند ؛ به نحوی که بنا به دلایل موجه یا غیر موجه ، زوجه ، منزل مشترک با همسر خود را ترک نموده و یا اینکه در عین سکونت در منزل مشترک ، وظایف زناشویی خود ، از جمله برقراری رابطه زناشویی را ترک می نماید . در چنین حالتی ، می توان از عدم تمکین زن سخن گفت ؛ به این معنا که زن ، از ایفای وظایف زناشویی خود ، امتناع نموده است که در این حالت ، عنوان زن ناشزه به زن اطلاق خواهد شد . البته ، لازم به ذکر است که عدم تمکین زن ، می بایست حتما بنا به دلایل غیر موجه صورت گرفته باشد تا زن ، ناشزه شود . لذا در صورتی که عذر موجه عدم تمکین برای زن وجود داشته باشد ، نمی توان عدم تمکین زن را اثبات نمود . اما سوالی که در این ارتباط مطرح می شود ، آن است که اثبات عدم تمکین زن چگونه امکان پذیر است ؟ در پاسخ به این سوال ، باید گفت که اثبات عدم تمکین زن ، می تواند به استناد هر دلیل ، سند و مدرکی که نشان دهنده عدم تمکین وی باشد ، صورت گیرد که از جمله مهم ترین آنها ، می توان به شهادت شهود یا اظهارنامه دعوت به تمکین اشاره نمود . سوال مهم دیگری که مطرح می شود این است که صورت جلسه پلیس برای عدم تمکین چیست و چه آثاری دارد ؟ صورت جلسه پلیس برای عدم تمکین زن ، به صورت جلسه گزارشی گفته می شود که ماموران پلیس ، مکتوب کرده و به موجب آن ، مشاهدات خود در خصوص عدم تمکین زن را بر روی برگه صورت جلسه تنظیم می کنند . به عبارت دیگر ، زمانی که زن ، بنا به دلایلی ، همچون تعویض نمودن قفل درب منزل مشترک یا کتک زدن و بیرون شدن از منزل ، قادر به سکونت در یک منزل با همسر خود نمی باشد و ناچار به عدم تمکین است ، می تواند با تماس با پلیس، اقدام به گرفتن صورت جلسه پلیس نماید .
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .در صورتی که حکم الزام به تمکین از طرف دادگاه برای زوجه ابلاغ شده باشد و ایشان از برگشت به منزل امتناع نموده باشد، زوج می تواند به وسیله شهادت شهود و صورتجلسه پلیس برای الزام به تمکین را به اثبات برساند و در این صورت مطابق قانون هیچگونه نفقه ای به زوجه تعلق نخواهد گرفت. قابل ذکر است که زوجین بعد از عقد نکاح در برابر هم دارای تعهداتی هستند که باید آنها را به طور کامل اجرا کنند و تمکین دارای دو جنبه از نظر حقوقی می باشد:خاص: در واقع تمکین خاص به معنای انجام وظایف زناشویی توسط زوجه را گویند. عام: تمکین عام به معنای اطاعت کلی زن از شوهر در انجام امور زندگی مشترک است.
سلام واقعا نمیدانم چگونه از شما تشکر کنم دیشب ساعت ۱۲ بامداد همسرم بنده را از منزل بیرون کرد و چون در شهر غریب هستم جایی را نداشتم خدا شما را به من داد که با یک سرچ کوتاه در گوگل با سایت شما مواجه شدم و با وکیل خانواده مشاوره تلفنی داشتم بسیار باحوصله بودند و با دقت به تمام صحبت های من گوش کردند و دلسوزانه و با علم حقوقی خود بنده را راهنمایی کردند ممنونم

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی