موسسه وکیل تلفنی

  • مهدی زارعی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۵۴:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۸
  • عنایت الله کرمی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۳:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۷
  • امیر اسماعیلی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۱:۱۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • شایسته شایسته گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۲۵:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • علی نعمتی علی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۶
  • وکیل فریبرز ذوالفقاری گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۲۰:۳۳:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۵
  • علی فلکی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۴:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۴
  • معبود پاشازاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۷:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۳
  • حسن یعقوبی حسن یعقوبی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۶:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • محمد بهدادی محمد بهدادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳۲:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
انجمن وکیل تلفنی

تعهد کارفرما نسبت به کارگر

 

کارگر کیست؟

واژه ی کارگر و کارفرما و تعهدات کارگر و کارفرما به گوش همه ی ما آشناست. در ادامه سعی داریم این مفاهیم را برای شما واضح تر بیان کنیم. بر اساس تعریف قانونی که در سال 1369 به تصویب رسیده، واژه ی کارگر، به نحو زیر تعریف شده است: هر شخصی که در ازای دریافت نمودن حق السعی(می تواند حقوق، سود، اضافه حقوق و... باشد) و به درخواست یک کارفرما کار کند، کارگر نامیده می شود. مفهوم این واژه در گذر زمان تغییر کرده است. چرا که در گذشته کارگر صرفه به کسی اطلاق می شد که کار یدی و عضلانی انجام می داد. اما امروزه هر کسی که کاری در ازای حقوقی انجام دهد، کارگر محسوب می شود.

توجه کنید که در این تعریف، کار ارادی مد نظر است. افرادی که در همه ی مشاغل حضور دارند بر طبق معنای امروز این تعریف، کارگر محسوب می شوند. دکتر ها، وکیل ها، کارگران ساختمانی، برنامه نویسان و... همگی کارگر به شمار می آیند. کارگر بر طبق قانون از حقوقی برخوردار است و در کنار این حقوق، تعهداتی نیز دارد. شما با درخواست مشاوره حقوقی آنلاین، می توانید از یک وکیل 24 ساعته ماهر در وکیل تلفنی، کمک بگیرید تا نسبت به تعهدات کارگر و کارفرما، اطلاعات بیشتری کسب نمایید.

مشاوره حقوقی قانون کار

 

تعهدات کارگر در مقابل کارفرما

تعهدات کارگر و کارفرما یکی از موضوعات بحث برانگیز میان کارفرمایان و کارگران است. چند اصل مهم و دستچین شده از تعهدات کارگر و کارفرما در مورد کارگر را در ادامه می خوانید:

-کارگر موظف است تمام مسئولیت هایی که در قرارداد به آن اشاره شده است را به نحو احسن انجام دهد. انجام هر امری خارج از این حیطه که به ماهیت شغلی آسیب وارد نماید و روند کار را با اختلال مواجه نماید و موجب هرگونه ضرر، کاهش بازدهی و کیفیت شود، بر خلاف تعهدات کارگر و کارفرما بوده و مجازات در پی دارد.

-یکی از اصول مهم تعهدات کارگر و کارفرما این است که کارگر باید به صورت کامل آئین نامه های انضباطی را رعایت کرده و از به وجود آوردن هرگونه اختلال در این مورد پرهیز نماید.

-در برخی محیط های کاری، اشیا و ابزار آلاتی قرار داد که کارگر با کمک آنها به انجام وظیفه می پردازد. کارگر باید طبق قوانین تعهدات کارگر و کارفرما، نهایت امانت داری را از خود در برابر این وسایل، نشان دهد.

 

مجازات عدم ایفای تعهدات در مقابل کارفرما

در صورتی که با یک وکیل قرارداد های اداره کار صحبت کنید یا یک مشاوره با وکلای پایه یک دادگستری دریافت نمایید، متوجه خواهید شد که در صورتی که یک کارگر نسبت به تعهدات کارگر و کارفرما بی اعتنایی کرده و قوانین را بشکند، باید مجازات شود. نوع مجازات و میزان آن، با توجه به تخلف صورت گرفته مشخص می شود. برای مثال: اگر کارگری در انجام وظایفی که باید آنها را انجام دهد، کوتاهی کند، زمینه ی اخراج شدن خود را فراهم کرده است. اگر کارگری آئین نامه های انضباطی را نادیده بگیرد و سعی در ایجاد اخلال نماید، در مرحله ی اول اخطار کتبی دریافت می کند. چنانچه کاربر نسبت به اشتباه خود اصرار ورزیده و آن را تکرار کند، اخراج خواهد شد.

اگر هر اقدام کارگر منجر به آسیب و ضرر گردد، کارفرما می تواند درخواست خسارت کند. البته خسارت در صورتی گرفته می شود که کارگر از عمد وظیفه ی خود را انجام نداده باشد و یا در انجام وظیفه ی خود، کوتاهی کرده و با تاخیر آن را انجام داده باشد. اثبات این موضوع منجر به اخذ خسارت می شود. اهمیت دادن به مسئله ی تعهدات کارگر و کارفرما می تواند از بروز مشکلات بعدی در کار شما پیشگیری نماید.

 

کارفرما کیست؟

کارفرما بر اساس قانون کار به شخصی گفته شده که فرد دیگر(کارگر) با توجه به درخواست او، در ازای دریافت حقوق (حق السعی) به کار مشغول می شود.

کارفرما می تواند یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد. یعنی یک کارگر گاهی با یک فرد قرارداد می بندد و گاهی طرف مقابل، یک شرکت یا سازمان می باشد. شرکت و سازمان باید ثبت شده باشد. همچنین وجود صورتجلسه و اساسنامه نیز باید تایید شود. در زمینه ی تعهدات کارگر و کارفرما، باید این نکته را بیان کنیم که مسئولیت های کارفرمایان سنگین تر است. چرا که ممکن است با تعداد زیادی کارگر قرارداد بسته و در این صورت باید بتواند وظایف خود را در برابر تک تک آنان انجام دهد.

رزرو فوری مشاوره حقوقی با وکیل متخصص 

 

تعهدات کارفرما در مقابل کارگر

کارفرما نیز بر اساس قواعد تعهدات کارگر و کارفرما، وظایفی دارد که باید آنها را نسبت به کارگران انجام دهد. در ادامه اصلی ترین وظایف یک کارفرما بیان می شود.

-کارفرما وظیفه دارد تمامی تعهداتی که در قرارداد ذکر شده است را به صورت کامل انجام دهد.

-کارفرما متعهد است که تمامی دستمزد و سایز مزایا را به کارگر یا کارگران پرداخت نماید.

-اگر شرکتی به حالت تعلیق درآید و کارگران نتوانند سر کار حاضر شوند، کارفرما موظف است در صورت رفع حالت تعلیق شرکت، کارگران به به سر کار بازگرداند.

-کارفرما وظیفه دارد شرایط رفاهی مناسبی برای کارگران فراهم نماید. ایجاد محلی برای ادای نماز، تامین سرویس رفت و برگشت مناسب، تامین وعده ی غذایی کارگران و...

-کارفرما باید نسبت به بیمه کردن کارگران خود هرچه سریعتر اقدام کند. در صورت رخ دادن هر حادثه ای و بیمه نبودن کارگران، عواقب ناخوشایندی برای کارفرما و یا شرکت به وجود خواهد آمد.

-اهمیت دادن و پیگیر بودن نسبت به زمان های مرخصی کارگران.

-تامین ایمنی محل کار.

تعهدات کارگران

 

مجازات عدم ایفای تعهدات در مقابل کارگر

چنانچه کارفرمایی نسبت به حقوق کارگران خود تعرض کرده و نتواند وظایف خود را به درستی به انجام برساند، کارگر یا کارگران می توانند از کارفرما شکایت کنند. کارفرما باید نسبت به تعیین نوع قرارداد کارگران اقدام کند و تمامی حقوق و سنوات و سایر مزایا را پرداخت نماید. گاهی اوقات کارفرمایان از تعهدات خود سر باز زده که در این صورت کارگر می تواند به اداره ی کار مربوط به محل کار خود مراجعه کرده و بابت هر یک از موارد ذکر شده، از کارفرما شکایت کند. اگر در این روند مشخص گردد که کارفرما دچار تخلف شده است، وی بر طبق قوانین تعهدات کارگر و کارفرما ملزم خواهد بود تا خسارت یک یا هر چند تعداد کارگر را پرداخت نماید. این مسئله در مورد بیمه نیز صادق است. پیشنهاد می کنیم پیش از اقدام برای شکایت از کارفرما، از وکیل کمک بگیرید. شما می توانید از مشاوره حقوقی شبانه روزی وکیل تلفنی کمک بگیرید.

 

نمونه تعهد نامه انضباطی کارگر

اگر یک کارگر نتواند آئین نامه های انضباطی را به شکل صحیح رعایت کند، در درجه ی اول به او اخطار کتبی داده می شود. گاهی اوقات نیز به خاطر سایر مسائل و بی انضباطی ها، لازم است تا کارگر یک تعهدنامه انضباطی امضا کرده تا طرفین از رعایت کامل و صحیح تمامی تعهدات کارگر و کارفرما مطمئن گردند. در این نوع تعهد نامه ها، کارگر اشتباه خود را پذیرفته و با امضا کردن آن گواهی می دهد که خطای رخ داد تکرار نشده و در صورت تکرار مجازات های دیگری با توجه به شدت تخلف شکل گرفته، اعمال خواهد شد. هرجا که هستید می توانید از مشاوره حقوقی واتس اپی وکیل تلفنی کمک بگیرید.

 

احتساب میزان خسارت وارده به کارفرما به علت عدم انجام تعهد


پرسش:به علت عدم انجام تعهد، در مهلت تعیین شده توسط پیمانکار،کارفرما با تامین دلیل،خود مبادرت به تکمیل موضوع قرارداد می کند .با توجه به اینکه در قرارداد فی ما بین برای تاخیر در انجام تعهد در مهلت مقرر خسارت به ماخذ روزانه مبلغ معینی تعیین شده است ،کارفرما برای مطالبه خسارت تاخیر انجام تعهد تا چه زمانی استحقاق دارد؟
پاسخ:در صورتی که به علت عدم انجام تعهد در مهلت تعیین شده توسط پیمانکار با رعایت شرایط عمومی و اختصاصی پیمان شیوه جبران خسارت ناشی از مسئولیت های قرارداد پیمانکار تعیین شده باشد و یا کارفرما مقررات مدلول 222 ماده قانون مدنی را اعمال کرده باشد در فرض پرسش کارفرما اثبات کند که انجام تعهد را مطالبه کرده تا تاریخ تامین دادرسی مستحق مطالبه خسارت ناشی از تاخیر در انجام تعهد به ماخذ روزانه خواهد بود و بعد از تکمیل یا انجام مورد تعهد کارفرما می تواند حسب مورد استرداد وجوهی را که پیمانکار بیش از استحقاق و به طور غیر عادلانه دارا شده است مطالبه کند یا اینکه با رعایت ماده 222 قانون مدنی تقاضای محکومیت طرف خود را به تادیه مخارج بنماید .

 

 

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام روابط و قرارداد بین کارگر و کارفرما تحت حمایت قانون کار میباشد و اثبات رابطه مالی بین این دو میتواند مثبت وجود این قرارداد باشد و نیازی به وجود قرارداد کتبی صرفا نیست.
به استناد ماده 3قانون کار: کارفرما شخصی است حقیقی یا حقوقی که کارگر به درخواست و به حساب او در مقابل دریافت حق السعی کار می کند. مدیران و مسئولان و به طور عموم کلیه کسانی که عهده دار اداره کارگاه هستند نماینده کارفرما محسوب می شوند و کارفرما مسئول کلیه تعهداتی است که نمایندگان مذکور در قبال کارگر به عهده می گیرند . در صورتی که نماینده کارفرما خارج از اختیارات خود تعهدی بنماید و کارفرما آن را نپذیرد در مقابل کارفرما ضامن است . تعهدات و تکالیف کارفرمایان در مقابل کارگران: الف) پرداخت حق السعی: باتوجه به تعریف ماده2 و3 قانون کار ، قرارکار عقدی است معوض به همین دلیل اولین تعهد کارفرما در قبال کارگران پرداخت عوض کار انجام شده به کارگران است. مستند به ماده 34قانونکار: کلیه دریافت های قانونی که کارگر به اعتبار قرارداد کار اعم از مزد یا حقوق ، کمک عایله مندی ، هزینه های مسکن ، خواربار ، ایاب و ذهاب ، مزایای غیر نقدی ، پاداش افزایش تولید ، سود سالانه و نظایر آنها دریافت می نماید را حق السعی می نامند. ب)رعایت شرایط کار: ازجمله تکالیفی که کارفرما در خصوص بحث شرایط کار از منظر قانون کار عهده دار است می توان به موارد زیر اشاره کرد: 1_الزام به رعایت ساعات کار کارکرد شبانه روز(8ساعت) و رعایت ساعات کار مشاغل سخت و زیان آور(6ساعت) و همچنین کار نوجوان 2_تکلیف به ارجاع ندادن کار اضافی به کارگر مگر با شرایط مذکور در ماده 59 و 60 و 61 و 83 3_الزام به رعایت ممنوعیت انجام کارهای خطرناک ،سخت و زیان آور و حمل بار بیشتر از حد مجازبا دست و بدون استفاده از وسایل مکانیکی برای کارگران زن(ماده75) و کارگران نوجوان 4_ تکلیف به رعایت امکان استفاده از مرخصی بارداری و زایمان زنان کارگر و رعایت فرصت شیردهی آنها به کودکان(مواد76 و 77) 5_ممنوعیت بکارگیری افراد کمتر از 15سال(ماده79) ج)پرداخت حق سنوات: این تعهد مربوط به زمانی است که قراردادکار به نحوی پایان می یابد. در مواردی که کارفرما با توجه به تذکرات کتبی و اعلام نظر مثبت شورای اسلامی کار یا مراجع حل اختلاف اقدام به فسخ قرارداد کار با کارگری می کند که در انجام وظایف محوله قصور ورزیده یا آیی نامه انضباطی کارگاه را رعایت ننموده است.باید علاوه بر مطالبات و حقوق معوقه به نسبت هرسال سابقه کار معادل یک ماه آخرین حقوق کارگر را به عنوان حق سنوات به کارگر بپردازد. د)بیمه کارگران: از تکالیف پراهمیت و حساس کارفرمایان که قانونگذار به عهده آنها نهاده است بیمه کردن کارگران براساس قانون تامین اجتماعی و نیز تصریح قانونی ماده 148 قاون کار(کارفرمایان کارگاه های مشمول این قانون مکلفند بر اساس قانون تامین اجتماعی ، نسبت به بیمه نمودن کارگران واحد خود اقدام نمایند) ه)پرداخت مطالبات معوقه کارگران در پایان کار: حقوق و مطالبات کارگر از دیون ممتاز محسوب می گردد و نیز تصریح قانونی ماده22قانون کار، در پایان کار ، کلیه مطالباتی که ناشی از قرارداد کار و مربوط به دوره اشتغال کارگر در موارد فوق است ، به کارگر و در صورت فوت او به وارث قانونی وی پرداخت خواهد شد . برهمین اساس اهمیت حقوق کارگر از منظر قانونگذار به قدری است که در صورت فوت وراث کارگر می توانند مدعی مطالبات معوقه و کارفرما محکوم به پرداخت می گردد. و)تسلیم گواهی انجام کار: به استناد ماده 187 قانون کار، کارفرمایان مکلفند پس از پایان قرارداد کار بنا به درخواست کارگر، گواهی انجام کار با قید مدت، زمان شروع و پایان و نوع کار انجام شده‌ را به وی تسلیم نمایند. ی)تامین ایمنی کارگاه، ماشین آلات و وسایل حفظ سلامت کارگران.
سلام خواستم بابت تنظیم قرارداد کاری که توسط متخصص روابط اداره کار در موسسه شما برای شرکت ما انجام شد تشکر کنم به کمک راهنمایی ها و مشاوره های شما بسیاری از مشکلات موجود در شرکت ما حل و فصل شد موفق باشید
واژه ی کارگر و کارفرما و تعهدات کارگر و کارفرما به گوش همه ی ما آشناست. در ادامه سعی داریم این مفاهیم را برای شما واضح تر بیان کنیم. بر اساس تعریف قانونی که در سال ۱۳۶۹ به تصویب رسیده، واژه ی کارگر، به نحو زیر تعریف شده است: هر شخصی که در ازای دریافت نمودن حق السعی(می تواند حقوق، سود، اضافه حقوق و... باشد) و به درخواست یک کارفرما کار کند، کارگر نامیده می شود. مفهوم این واژه در گذر زمان تغییر کرده است. چرا که در گذشته کارگر صرفه به کسی اطلاق می شد که کار یدی و عضلانی انجام می داد. اما امروزه هر کسی که کاری دارد

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی