موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

جلب ثالث (مالی) در دعاوی حقوقی

جالب ثالث (مالی) در دعاوی حقوقی

 

جلب ثالث در دعاوی حقوقی شرایط خاصی دارد که ضوابط آن در قانون آیین دادرسی مدنی عنوان شده است. جلب ثالث نوعی دعوا طاری محسوب می شود که طی آن خواهان یا خوانده دعوا، حضور طرف دیگر را در دعوا الزامی می دانند و شخص ثالث در صورت محرز شدن شرایط قانونی در دادگاه، باید در جلسه دادرسی حاضر شود.

هر یک از اصحاب دعوا که خواستار حضور یافتن شخص ثالث در پرونده مطروحه در دادگاه هستند، لازم است که دلایل مورد نیاز جهت جلب ثالث را تا اتمام جلسه نخست دادرسی اعلام نموده و سپس دادخواستی را در این زمینه تقدیم دادگاه نمایند. دعوا جلب ثالث، صرفا در قانون برای مرحله بدوی پیش بینی نشده است، بلکه امکان طرح آن در مرحله تجدید نظر نیز وجود دارد. علاوه بر این که در مراحل دیوان عدالت اداری و شورای حل اختلاف نیز می توان اقدام به اقامه دعوا جلب ثالث نمود.

 

رفع پیچیدگی های موجود در پرونده گاها از طریق رسیدگی به موضوعی غیر از اصحاب اصلی دعوا صورت می گبرد و جلب ثالث در این مواقع ضروری است. با توجه به وجود مراحل مختلف و شرایط به خصوصی در دعوا جلب ثالث، در این زمینه اصحاب دعوا باید اطلاعات حقوقی کافی داشته باشند و همچنین بتوانند دادخواست مربوط را به درستی تنظیم و در زمان مناسب به دادگاه ارائه دهند.

در این صورت، استفاده از خدمات حقوقی سایت وکیل تلفنی می تواند گزینه مناسبی جهت دریافت مشاوره تخصصی باشد. به منظور دریافت مشاوره حقوقی و گفتگوی تلفنی با وکلای مجرب و کاربلد پیرامون دعاوی جلب ثالث، از طریق شماره تلفن 09212242670 اقدام نمایید.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

منظور از جلب ثالث چیست؟

رسیدگی به دعاوی حقوقی صرفا فی ما بین خواهان و خوانده صورت نمی گیرد، بلکه به دلایل مختلف، لازم است که شخص دیگری نیز در جریان دعوا حضور داشته باشد. شخص ثالث در واقع طرف دیگری به غیر از اصحاب اصلی دعوا، محسوب می شود و می تواند توسط یکی از طرفین به پرونده جلب شود که به این فرآیند، جلب ثالث گفته می شود.

 

به بیان دیگر، اصحاب دعوا، شخص ثالثی را به صورت اجبار دعوت می نمایند که در جریان دعوا مطروحه قرار داشته و در دادگاه حاضر شود. جلب ثالث می تواند از طرف خواهان یا خوانده دعوا انجام شود و طرفی که اقدام به جلب ثالث می کند، جالب و شخص ثالثی که به دعوا طرح شده در دادگاه جلب می گردد، مجلوب ثالث گفته می شود.

 

حضور پیدا کردن شخص ثالث از طرف خوهان می تواند سبب محکومیت وی نیز علاوه بر خوانده شود و جالب با فرا خواندن مجلوب به پرونده نیز او را وارد دعوا اصلی مطرح شده در مرجع قضایی می نماید. دادگاه ابتدا دلایل و جهات حضور ثالث در پرونده را مورد بررسی قرار می دهد و بعد از اثبات صحت ادعای اصحاب دعوا، جلب ثالث صورت می گیرد.

 

احتمال این که جالب از طریق جلب ثالث در پرونده دادگاه، پیروز شود، بالا است و از این رو برخی از حقوقدانان، جلب ثالث را نوعی دعوا کمکی برای دعوا اصلی در نظر می گیرند که به واسطه آن بتوانند قاضی پرونده را مجاب نمایند تا رای را به نفع آنها صادر کند.

اهداف مختلفی برای جلب ثالث در دعاوی حقوقی وجود دارد و در هر صورت، با فرا خوانده شدن شخص دیگر به جز اصحاب اصلی دعوا، می تواند منجر به تسهیل در رسیدگی به ماهیت دعوا گردد و قاضی نیز رای پرونده را در شرایط بهتری صادر کند. خوانده ممکن است که با دعوت نمودن شخص ثالث به دعوا، از او درخواست کند که در برابر ادعای خواهان، توضیحاتی را بیان کند و به نحوی با این کار، از حق خود دفاع می کند.

 

 

در چه مواردی می توان از جلب ثالث استفاده کرد؟

در ابتدا باید به این موضوع اشاره کرد که جلب ثالث، از جمله دعاوی طاری شناخته می شود و بدین صورت که باید منشا دعوا در ارتباط با دعوا اصلی باشد. در واقع علل ایجاد دعوا جلب ثالث بایستی با دعوا اصلی یکسان باشد و در صورتی که خواهان یا خوانده، قصد طرح دعوا دیگری با حضور ثالث به غیر از دعوا اصلی طرح شده را داشته باشند، امکان طرح چنین دعوایی در همان مرجع رسیدگی کننده وجود ندارد.

 

جالب( فردی که اقدام به جلب ثالث می کند) لازم است که خود را در برابر مجلوب، صاحب حق بداند و به نحوی حضور او در دادگاه در کنار خوانده یا خواهان، منفعت شخصی داشته باشد. جدای از این که منشا دعوا جلب ثالث با دعوا اصلی باید واحد باشد، این دعوا نباید قبلا در دادگاه اقامه شده و به تبع آن حکمی پیرامون آن صادر شده باشد.

مرتبط بودن موضوع دعوا جلب ثالث با دعوا اصلی از دیگر مواردی است که باید جهت اقامه این دعوا مدنظر قرار گرفته شود. به طور مثال اگر دعوایی با موضوع الزام به تنظیم سند رسمی اقامه شده باشد، این امکان برای طرفین دعوا وجود ندارد که شخص ثالث را به منظور صدور چک بلامحل، به دادگاه جلب کنند.

 

 

 

 

 

برای جلب ثالث در دعاوی حقوقی چه باید کرد؟

رسیدگی به جلب ثالث در دادگاهی انجام می شود که پرونده و یا دعوا اصلی در همان مرجع در حال بررسی است، حتی در صورتی که آن دادگاه صلاحیت محلی نداشته باشد. برای جلب ثالث، مانند سایر دعاوی حقوقی، لازم است که در این زمینه دادخواستی تنظیم شود. در واقع اقدام نخست در جلب ثالث دعاوی حقوقی، تقدیم دادخواست به دادگاه رسیدگی کننده دعوا اصلی می باشد.

 

به موجب ماده 135 قانون آیین دادرسی مدنی، هریک از اصحاب دعوا که جلب شخص ثالثی را لازم بدانند، می توانند تا پایان جلسه اول دادرسی، جهات و دلایل خود را اظهار کرده و ظرف سه روز از پایان جلسه، اقدام به ارائه دادخواست جلب ثالث نموده و فرد مورد نظر را به دادگاه جلب نماید.

 

نحوه تنظیم دادخواست برای جلب ثالث در دعاوی حقوقی، طبق ماده 51 قانون آیین دادرسی مدنی باید عمل شود و نکات حقوقی لازم در نگارش آن رعایت گردد. در انتهای ماده 137 قانون آیین دادرسی مدنی، عنوان شده است که جریان دادرسی در مورد جلب ثالث، شرایط دادخواست و موارد رد یا ابطال آن مانند دادخواست اصلی می باشد.

 

در واقع همان شرایط و تشریفاتی که برای ارائه دادخواست اصلی وجود دارد، لازم است که برای نگارش دادخواست جلب ثالث نیز مدنظر قرار گیرد. از آن جهت که تنظیم دادخواست، اصول و قواعد نگارشی خاص خود را دارد، می توانید با دریافت مشاوره حقوقی تلفنی  به بهترین شکل ممکن، متن دادخواست را نگارش نمایید.

 

 

مدارک لازم برای دادخواست جلب ثالث(مالی) در دعاوی حقوقی

ارائه دادخواست جلب شخص ثالث به دادگاه به مانند دیگر دادخواست های حقوقی، لازمه آن ارائه مدارکی جهت اثبات ادعای جالب(فردی که اقدام به جلب شخص ثالث می نماید) می باشد. بر حسب نوع دعوا، مدارکی که برای طرح دعوا جلب ثالث مالی باید ضمیمه دادخواست شود، متفاوت است.

به طور مثال در صورتی که جالب مدعی است که مبلغ ثمن معامله را به حساب ثالث واریز نموده است، باید فیش واریزی بانکی را نیز ضمیمه دادخواست پرونده نماید.

 

 

 

 

arresting the third person IN conflicts

 

آیا جلب ثالث مالی در دعاوی حقوقی محدودیت زمانی دارد؟

قانونگذار برای دعاوی جلب ثالث، محدودیت زمانی در نظر گرفته است و در این صورت باید طبق شرایط مندرج در ماده 135 قانون آیین دادرسی مدنی، اقدام به ارائه دادخواست نماید. در واقع تا قبل از آن که جلسه اول دادرسی به پایان برسد، لازم است که در مورد موضوع دعوت شخص ثالث به دعوا، اظهار نظری به دادگاه داده شود. همچنین حداکثر به فاصله سه روز از جلسه، باید دادخواست مربوطه تقدیم دادگاه واجد صلاحیت گردد.

 

جلب ثالث به عنوان یکی از مهم ترین دعاوی حقوقی، دارای نکات ریز و درشتی است که برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه توصیه می شود که از خدمات موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده نمایید. برای اطلاع از هزینه مشاوره حقوقی کافیست از طریق شماره 09212242670 اقدام کنید.

 

 

جلب ثالث (مالی) در دعاوی حقوقی در مرحله تجدیدنظر امکان پذیر است؟

بله؛ طرح دعوای  جلب ثالث در دعاوی حقوقی در هر مرحله ای از رسیدگی میسر است؛ به استناد ماده 135 قانون آئین دادرسی مدنی، جلب ثالث در مرحله تجدیدنظر نیز امکان پذیر است و هر یک از اصحاب دعوا که جلب ثالثی را لازم بداند می تواند همزمان با تقدیم دادخواست تجدیدنظرخواهی، جهات و دلائل خود را ابراز نموده و با تقدیم دادخواست به دادگاه تجدیدنظر صالح در رسیدگی،  درخواست جلب او را جهت اثبات مدعای خود نماید؛ دادرس موظف است ضمن رعایت اصل استقلال دعاوی، با انجام رسیدگی توأمان به دعاوی مرتبط دادرسی منصفانه راتضمین کند.

 

 

درخواست مشاوره حقوقی با وکیل

 

 

هزینه دعوای جلب ثالث چه میزان است؟

اگرچه برخی دعاوی طاری به صورت ابتدایی و بدوی در دادگاه تجدیدنظر مطرح می شوند؛ لیکن خواهان و تقدیم کنندۀ دادخواست این دعاوی مکلف به پرداخت هزینة دادرسی براساس مرحلة بدوی نمی باشد؛ بلکه به طورکلی در دعاوی هم که درمرحلة تجدیدنظر به صورت ابتدایی مطرح می شود، خواهان مکلف است باتوجه به نوع خواسته، میزان آن و نوع دعوای مطروحه و براساس مرحلة تجدیدنظر اقدام به پرداخت هزینة دادرسی نماید.

 

نکته بسیار مهم: به استناد ماده ۵۰۳ قانون آیین دادرسی مدنی تصریح شده است که هزینه دادخواست جلب ثالث همان است که در ماده ۳ قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین مصوب سال ۱۳۷۳ تعیین شده است؛ اما میزان هزینه دادرسی که خواهان در موقع تنظیم دادخواست باید پرداخت نماید در ماده ۳ قانون اخیرالذکر مشخص نشده است، لذا میزان هزینه دادرسی دعوای جلب ثالث همان مقداری که برای طرح دعوای اصلی که در هریک از مراحل نخستین یا تجدیدنظر پرداخت شده می باشد.

 

 

جلب ثالث در قالب دادخواست است یا درخواست و چگونه تنظیم می شود؟

جلب ثالث در قالب دادخواست اتفاق می افتد؛ چراکه قانونگذار در ماده 139 قانون آئین دادرسی مدنی، مقرر کرده است:

"... هرگاه دادگاه احراز کند که جلب شخص ثالث به منظور تاخیر رسیدگی است، می‌تواند دادخواست جلب را از دادخواست اصلی تفکیک کرده و به هر یک به طور جداگانه رسیدگی کند."

 

 

 

arrestment of third party ids request or petition

 

 

تفاوت دادخواست با درخواست در چیست؟

این است که دادخواست ها برای دعاوی ترافعی بوده و  برگ های چاپی مخصوصی هستند که نیاز به تکمیل و تنظیم دارد؛ دادخواست ها نیز در واقع یک نوع درخواستی هست که به صورت مکتوب و شکل خاص باید ارائه گردد؛ لیکن درخواست ها برای دعاوی غیر ترافعی بوده و نیازی به نوشتن و پر کردن فرم چاپی خاصی ندارند

مطابق ماده ۱۳۵ قانون آئین دادرسی مدنی، هر یک از اصحاب دعوا که جلب شخص ثالثی را لازم بداند، می‌تواند تا پایان جلسه اول دادرسی جهات و دلایل خود را اظهار کرده و ظرف سه روز پس از جلسه با تقدیم دادخواست از دادگاه درخواست جلب او را بنماید؛ چه دعوا در مرحله نخستین باشد و چه در مرحله ی تجدیدنظر؛ دادخواست جلب شخص ثالث و رونوشت مدارک و ضمایم باید به تعداد اصحاب دعوا به علاوه یک نسخه تهیه شود.

 

 

 

conflict of arresting the third party

 

 

خواسته دعوای جلب ثالث مالی در دعاوی حقوقی چیست؟

جلب ثالث از دعاوی طاری بوده و زمانی که  در جریان دادرسی و رسیدگی به پرونده  هر یک از اصحاب دعوی به جهت حصول منافعی جلب شخص ثالثی را لازم بداند، حق دارد مطابق ماده 135 قانون آئین دادرسی مدنی، تا پایان جلسه اول دادرسی جهات و دلایل خود را در دادگاه اظهار و سپس ظرف سه روز با تقدیم دادخواست از دادگاه درخواست وارد کردن شخص ثالث به دادرسی را نماید؛ انگیزه و اهداف طرفین  دعوای اصلی برای جلب ثالث متفاوت و متعدد است.

 

نکته: جلب ثالث می تواند وسیله اي کمکی براي جلب کننده جهت پیروزي در دعواي اصلی باشد که از آن بعنوان جلب ثالث کمکی یاد می شود.

 

 

چه دادگاهی صالح به رسیدگی جلب ثالث مالی در دعاوی حقوقی می باشد؟

دادگاه رسیدگی کننده به اصل دعوا، صالح برای رسیدگی به دعاوی طاری از جمله دعوای جلب ثالث (مالی) در دعاوی حقوقی می باشد؛ حتی اگر از نظر صلاحیت ذاتی یا صلاحیت محلی فاقد صلاحیت رسیدگی باشد؛ در صورت تمایل به اطالاعات بیشتر بهتر است با وکلای پایه یک دادگستری ما در خصوص دعاوی جالب ثالث مالی مشاوره حقوقی دریافت نمایید تا از بروز هر گونه مشکلات حقوقی نا به هنگام پیشگیری شده و آسودگی خاطر شما تامین گردد.

 

 

رسیدگی فوری تمامی سرقت ها

بهترین روش برخورد با مزاحمت ها اینستاگرامی

شخص ثالث در قتل

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

شخص ثالث ذینفع از مهریه

نگارش فوری انواع دادخواست های دعاوی طاری و غیر طاری

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام بهترین سایتی ک میتونه به این شکل به مردم در ارائه خدمات حقوقی کمک کنه قطعا موسسه وکیل تلفنیه
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي
سلام. ممنون از مطالب ارائه شده، در بعضی دعاوی گاهی خواهان اطلاع نداره که باید شخص ثالثی هم طرف دعوا قرار بگیره، لذا باید در مهلت قانونی نسبت به ارائه دادخواست جلب ثالث اقدام کنه، که ممکنه گاهی غفلت بشه، بنابراین لازمه که در همان ابتدا با مشورت با یک وکیل، دادخواست اولیه کامل مطرح بشه که بعدا مشکلی پیش نیاد
گاهی مواقع در دعوا بین افراد شخص سومی هست که امکان دارد که در بروز کار خلاف وغیر قانونی دست داشته ویا باعث بروز مشکلاتی می شود که خواهان می خواهد علیه وی شکایت کند ویا حکم جلب بگیرد بنابراین باید حتما از راه قانونی وارد شود، پس راحت ترین روش برای گرفتن مشاوره از متخصصین این حوزه، گرفتن اطلاعات و مشاوره از وکلای سایت وکیل تلفنی هست که 24ساعته به صورت تلفنی با صرف هزینه ی کمتر و صرفه جویی در وقت، بیشترین کمک را برسانند.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی موضوع نگارش شده مطلب بسیار مفید ومهمی می باشد چرا که در خیلی از مواقع شخصی در اثر یک عملیات حقوقی بین دو نفر متضرر می شود وباید ان فرد ثالث را هم در دعوا وارد کند که اینجا باید شخص خواهان تقاضای جلب ثالث این فرد را بدهد تا بتواند در خواسته ودعوای مطروحه پیروز شود که به ان درخواست جلب ثالث می گویند در این زمینه اینجانب فریبرز ذوالفقاری با کد وکالت ۱۵۲۱۴ اماده مشاوره هستم .
بسمه تعالی_با سلام و احترام.متن خیلی خوبی بود،تشکر میکنم از زحماتتون
سلام و عرض ادب خواستم از این طریق تجربه خودمو با شما در میان بگذارم. وقتی که برای بار اول به اصرار پدرم برای عقد قرارداد از همراهی یک مشاور حقوقی از موسیه وکیل تلفنی استفاده کردم و هنگام امضای قرار داد به نکاتی اشاره شد که تا کنون به خطرات آن فکر هم نکرده بودم تازه متوجه اهمیت کار مشاور حقوقی شدم. از مدیریت موسسه آقای دکتر توکلی و همه همکارانشون کمال تشکر دارم. بسیار منو همراهی کردند و راه گشا بودند.موفق باشید
همه میدونن که انتخاب یک وکیل از انتخاب یک پزشک یا اهمیتش بیشتره از خدمات با کیفیت شبانه روزی همه ی دوستان در موسسه وکیل تلفنی تشکر میکنم من سایتتون توی گوگل سرچ کردم خیلی برام جالب بود اولا مطالبی که ارائه میدین بسیار عالی و ساده و کاربردی ساده و قابل فهم هست از تلاش شبانه روزیتون سپاسگزارم از زحمات همه ی اساتید تشکر میکنم
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره و راهنمایی به صورت تخصصی و حتی با حقوقدانانی که سابقه قضایی را دارند فراهم آورده است‌.
سلام وقت بخیر بنده قصد طرح این دعوا رو داشتم اما نمیدونستم چجوری باید اقدام کنم . ممنون از شما..
با سلام خدمت کاربران عزیز.یکی از دعاوی که ممکن است در جریان رسیدگی به دعاوی اصلی مطرح شود دعاوی مثل جلب ثالث و ورود ثالث است که هر یک از خواهان و خوانده می تواند فردی را که از جریان رسیدگی و موضوع دعوا با خبر است حال به نفع خود و برای تقویت موضعش به دعو جلب کنر یعنی او بدون میل و رغبت خود وارد دعوا می شود.این با مفهوم جلب در اجرای حکم و جلب بحث کیفری متفاوت است و اینکخ فردی می تواند خود به دعوا وارد شود که به ان ورود ثالث گفته می شود در این دو نهاد آئین دادرسی مدنی جلسه مجزایی با حضور فرد جلب شده یا فرد وارد شده تشکیل می گردد که شرایط جلسه اصلی دادرسی دارد.که نکات ریز و پر کاربرد آن را در مطالب بالا توسط موسسه به نحو احسن ذکر شده است.موفق باشید.مسیح آقاداودی
سلام واحترام در بحث جلب ثالث در مرحله تجدید نظر خواهی باید به این نکته توجه کرد که جلب شخص ثالث در مرحله تجدید نظر خواهی امکان استفاده از فرصت دومرحله ای بودن رسیدگی قضایی را از وی(مجلوب ثالث) سلب می کند.زیرا پس از مرحله تجدید نظر طریقه عادی برای رسیدگی مجدد وجود ندارد.بنابراین اصحاب دعوا می توانند در حالی که امکان جلب شخص ثالث در مرحله بدوی وجود دارد با جلب وی در مرحله تجدید نظر عملا وی را از امتیاز دو مرحله ای بودن رسیدگی محروم وامکان اعتراض به رای صادره در این مرحله را از او بگیرند.این شیوه ای است که یک وکیل حرفه ای می تواند در جریان رسیدگی به یک پرونده از آن استفاده نماید. شما می توانید در مورد پرونده ی ویژه خود از خدمات حقوقی دکتر محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی بهره مند شوید09124518650
سلام و عرض ادب، خدا قوت دست اندر کاران سایت وکیل تلفنی. من یکبار وقتی از گوگل تبلیغات سایت شمارو دیدم، با خودم فکر کردم وکیل تلفنی دیگه چیه؟! کنجکاو شدم و وارد سایتتون شدم، خیلی مطالب سایت و پست هایی که گذاشته بودین برام جالب بود، و سوالم رو به صورت آنلاین پرسیدم. و وکیل محترم درجا پاسخ من را به صورت رایگان و آنلاین دادند. خیلی واقعا عالی هستین
با سلام؛ دعوای جلب ثالث وفق ماده 135 قانون آیین دادرسی مدنی از سوی هرکدام از طرفین دعوا تا قبل از ختم دادرسی چه دعوا در مرحله بدوی باشد یا تجدیدنظر مطرح نمود و فلسفه جلب ثالث برا یاین است که هرکدام از طرفین در دعوای حقوقی وقتی به موضوعی برخوردند با توجه به مووضع پرونده شخص ثالثی را برای تقویت در رایی که به ضررش شده است فرا می خوانند و به دادگاه می گویند که مثلا شخص ثالث( علی) در جریان این معامله بوده است و اصلا علی باید مبلغ معامله را پرداخت می نمود که ننموده است. لذا هزینه دادرسی در هر مرحله از دادرسی مطابق هزینه دادرسی همان مرحله در دعوای اصلی است.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی