مجازات خشونت زنان علیه مردان، مانند خشونت مردان علیه زنان، امروزه از مسائل بحث برانگیز حقوقی-اجتماعی است؛ عجیب آنکه این موضوع تازگی نداشته و تنها تفاوت آن با گذشته، در میزان دعاوی مربوطه و اعتراف و اذعان بیشتر آسیب دیدگان یا کارشناسان حوزه خانواده، به صحت وجود مسئله است؛ می توان سبب پیدایش امر و طرح موضوع مجازات خشونت زنان علیه مردان را بروز شرایط نامساعد اقتصادی یا وجود بحران های فرهنگی دانست یا حتی برخی شرایط اخیر مانند شیوع بیماری کرونا و وضعیت قرنطینه خانگی و به تبع آن، افزایش فشارهای روانی و گسترش افسردگی های خانگی نیز، از موارد موثر در حادث شدن امر مذکور و عدم برقراری تعامل کافی فیما بین اعضای جامعه و خانواده ها است؛ از این رو با ما همراه باشید تا ضمن بررسی تخصصی جرم مورد نظر در قانون مجازات اسلامی، به نقش وکلای خود در این امر بپردازیم؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که دست به قلم شده و از ویدئوی زیر نکته برداری های لازمه را انجام دهید.
مشاوره فوری خشونت آنلاین و 24 ساعته
این خشونت در قالب های مختلفی بروز می نماید که برخی مشمول تعریف مجازات خشونت زنان علیه مردان شده و برخی نمی شوند؛ ذیلاً ملاحظه فرمایید:
- توهین و تهدید زوج: در زمره خشونت های روانی؛ مانند ناسزا، تحقیر، تهدید به آبرو ریزی یا تهدید به برخورد فیزیکی.
- ضرب و شتم: برخوردهای فیزیکی خشونت آمیز؛ مانند کتک زدن، سیلی زدن، پرتاپ اجسام.
- محدودیت های مالی: مسدود کردن حساب های مشترک یا در اختیار گرفتن منابع مالی زوج و ... .
- قدرت طلبی های طبقاتی: تفاوت سطح فرهنگی و سلطه جویی از نظر اجتماعی.
- کنترل گری: ایجاد فضای محدود روابط اجتماعی-خانوادگی اعم از محدودیت معاشرت با دوستان و خانواده برای زوج.
- محدودیت های عاطفی: عدم برقراری روابط زناشوئی یا محروم نمودن زوج از ملاقات با فرزند و ... .
- خواسته های نامعقول: طرح خواسته های نامعقولِ خارج از شئونِ اجتماعی، خانوادگی، مالی و مانند آن، با هدف تحقیر شخصیت یا سلطه جویی و ... .
همچنین موارد دیگری که نیازمند تطبیق با مصادیق قانونی بوده تا قابل اثبات و پیگیری حقوقی باشد. جهت طرح هرگونه پرسش و پاسخ فوری حقوقی درباره مجازات خشونت زنان علیه مردان اخذ مشاوره حقوقی 24 ساعته با وکیل متخصص خانواده توصیه می گردد.
موضوع خشونت زنان و مجازات خشونت زنان علیه مردان، نص صریح قانونی ندارد؛ یعنی، قانون به صراحت به این موضوع نپرداخته اما به کمک کارشناسان حقوقی، تطبیق آن با برخی مصادیق قانونی امکانپذیر است. در سال 1400 خورشیدی، رویه قضائی، مطابق اصل 167 ق.ا، صدور حکم دعاوی مربوطه با انطباق مصادیق قانونی با امر حادث شده است؛ لیکن متن صریح قانونی یا رویه ای برای مجازات خشونت زنان علیه مردان موجود نیست.
توجه: از آنجا که موضوع مجازات خشونت زنان علیه مردان از موارد خاص و استثنائات حقوقی است و با توجه به اینکه سکوت، نقص، اجمال یا تعارض قوانین، سبب رفع تکلیف قضائی در صدور حکم مربوطه نمی باشد، بنابراین مطابق اصل مزبور، رویکرد مناسب قانونی تعیین خواهد شد؛ برای مثال، توهین به شوهر، حسب شرایط، قابل تطبیق با ماده 608 ق.م.ا است.
شما می توانید در خصوص موضوع خشونت خانوادگی یا مجازات خشونت زنان علیه مردان، نسبت به اخذ مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی آنلاین از وکیل متخصص آنلاین و 24 ساعته وکیل تلفنی، اقدام فرمایید. همچنین راجع به مجازات ضرب و شتم شوهر یا مجازات توهین به شوهر و...، اورژانس وکالت 24 ساعته آنلاین و تلفنی، خدمات حقوقی مربوطه را ارائه می نماید.
جرم انگاری خشونت زنان در سال 1400
بله؛ مطابق ماده 1133 ق.م و در صورتی که بتوان ضرب و جرح از سوی زوجه را اثبات نمود؛ ضمن ارائه مدارک و ادله موثق به دادگاه مبنی بر جرم ارتکابی، امکان طلاق وجود دارد ...
توصیه ما به مشاورهجویان ارجمند، بهرهمندی از ارزانترین مشاوره تلفنی با وکیل ضرب و جرح آنلاین از طریق موسسه وکیل تلفنی است. همچنین میتوانید بدون محدودیت جهت اخذ مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته، با وکیل متخصص ضرب و جرح در ارتباط باشید.
بله؛ بنابر مواد 449، 614، 567 ق.م.ا و دیگر قوانین قابل تطبیق، موضوع از طرف زوج، قابل شکایت، پیگیری و مجازات است؛ البته این امر تا حدی منوط به تنظیم یک شکوائیه مناسب و موثر و حرفهای توسط یک وکیل خبره و متخصص در این حیطه است؛ چراکه مطابق مذکور، موضوع مجازات خشونت زنان علیه مردان از مرحله طرح شکایت تا پیگیری از موضوعات خاص حقوقی است و لزوم اخذ مشاوره از وکلای مجربِ دارای اِشراف به قوانین تخصصی مرتبط را می طلبد.
توجه: بنابر موارد مذکور، شما می توانید ضمن برقراری ارزان ترین تماس تلفنی با وکیل 24 ساعته در خصوص بررسی کلیه جنبه های مرتبط با خشونت خانوادگی و مجازات خشونت زنان علیه مردان، از کارشناسان متبحر این حوزه، راهکاریابی حقوقی نمایید.
وکیل مدافع حقوق مردان 24 ساعته
ارتباط با موسسه حقوقی وکیل تلفنی، کفایت می نماید تا نسبت به رفتاری که زوجه با زوج داشته یا بنابر شرایطی که زوج در آن قرار گرفته است، بهترین مشاوره و راهکارهای علمی و عملی را در اختیار داشته باشید.
لازم به ذکر است، مشاوره های حقوقی درباره خشونت های خانوادگی یا مجازات خشونت زنان علیه مردان و...، در زمره ارزان ترین مشاوره های تلفنی حقوقی، اما موثر و منجر به نتایج مطلوب است که توسط وکیل متخصص خانواده موسسه وکیل تلفنی ارائه می گردد.
راهکار: در بسیاری از پرونده های خشونت های خانوادگی، بزه دیده یا مجنی علیه، بنابر ترسهای اجتماعی-خانوادگی، عواقب طلاق یا پس از افشاء موضوع و...، از اخذ مشاوره حقوقی و مددگیری از کارشناسان حقوقی-اجتماعی خودداری نموده یا اینکه از پیگیری قانونی و شکایت خود منصرف می گردد؛ لیکن در برخی موارد، موضوع به اقدام به قتل یا همسرکشی ختم می شود.
به عنوان کارشناسان و متخصصان حقوقی، اکیدا، به عزیزانی که با مسائلی این چنین مواجه هستند توصیه می نماییم تا جهت دریافت کمک های قانونی و مددجویی اقدام و امور مذکور را جدی تلقی نمایید.
وکلای مجموعه حقوقی وکیل تلفنی، در این مسیر پشتیبان و همراه شما خواهند بود.
مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی |