موسسه وکیل تلفنی

  • علی فلکی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۲:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۴
  • علی فلکی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۴:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۴
  • معبود پاشازاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۷:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۳
  • حسن یعقوبی حسن یعقوبی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۶:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • محمد بهدادی محمد بهدادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۳۲:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • صادق اسداله پور صادق اسداله پور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۲۱:۵۳ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۱۰
  • علی خدابنده لو گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۲:۳۲:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۹
  • Said Mohamadpor گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۴۶:۴۲ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۹
  • حجت شهریاری حجت شهریاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۶:۲۴:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۵
  • واهه داودیان واهه داودیان گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۲۳:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۹/۳
انجمن وکیل تلفنی

دستور موقت برای مطالبه سهم الارث

دستور موقت برای مطالبه سهم الارث

جالب است بدانید که یکی از مهم ترین دعاوی که امروزه در دادگاه ها مطرح می شود و بسیاری از افراد با آن سروکار دارند، مربوط به درخواست ترکه و مطالبه ی سهم الارث است. این دو چالش حقوقی در اکثر مواقع موضوعی همچون صدور قرار توقیف و دستور موقت برای توقیف سهم الارث را به همراه دارند.

 

 

 

در ادامه ی روند بحث می توانیم به ورثه اشاره کنیم؛ ورثه در حقیقت همان خویشاوندان دور و نزدیک فرد فوت شده هستند که طبق قانون و بر اساس طبقه بندی قانونی ممکن است از فرد فوت شده مالکیت اموالی به آنها انتقال داده شود.

 

share of inheritance problem

مشاوره حقوقی تلفنی برای آزاد سازی سهم الارث از چنگ قانون

 

بر اساس ماده ی 861 قانون مدنی میتوان گفت که موجب ارث دو امر است و نسب و سبب و اشخاصی که به موجب نسب ارث می برند سه طبقه‌ اند:

 

  1. پدر و مادر، اولاد و اولادِ اولاد (فرزندانِ اولاد).
  2. اجداد و برادر و خواهر و اولاد آنها.
  3. اعمام و عمات و اخوال و خالات و اولاد آنها.
  • از جمله اشخاصی که به موجب سبب ارث می برند هر یک از زوجین است که در حین فوت دیگری زنده باشد.

 

مسلماً قوانین و موارد مربوط به سهم الارث دارای جزییاتی هستند که همه ی مردم از آنها آگاهی ندارند. در رابطه با چنین مسائلی نیاز به مشاوره حقوقی سریع می باشد و گاهی افراد فرصت آن را نخواهند داشت تا مسیری طولانی را برای استفاده از مشاوره حقوقی با یک وکیل متخصص طی کنند. به همین دلیل نیز توصیه میشود که در چنین مواردیی از مزایای مشاوره حقوقی تلفنی و 24 ساعته استفاده کرد. شما با استفاده از تلفن همراه و شبکه ها ارتباطی مجازی میتوانید از مزایای مشاوره حقوقیی در هر زمان و مکان استفاده کنید.

مشورت تلفنی با وکیل 24 ساعته برای همه ی افراد امکان پذیر است و مربوط  به گروه خاص و جنسیتی خاص نمی باشد و در چنین جلسات مشاوره با وکیل تلفنی شما میتوانید تمام سوالات حقوقی خود را بپرسید و از راهکار حقوقی تلفنی استفاده کنید.

 

سهم الارث چیست و چه خطراتی که آن را تهدید می کنند؟

 

things threatening our Share of inheritance

آشنایی و بررسی تمام خطراتی که می تواند سهم الارث ما را تهدید کند

 

اولین و مهم ترین مسئله ای که در جلسه مشاوره حقوقی تلفنی فوری مطرح می شود و افراد به دنبال پاسخ او می گردند در رابطه با موضوع ماهیت حقوقی سهم الارث و موانع آن و بار حقوقی دستور موقت برای توقیف سهم الارث می باشد. همه ی این موارد را می توان به صورت کاملا جزیی و تخصصی با یک وکیل تلفنی 24 ساعته شبانه روزی در میان گذاشت و از راهکار حقوقی آنلاین و تلفنی که آنان ارائه می دهند برای حل مشکلات پرونده حقوقی استفاده کرد.

در حالت کلی میتوان در رابطه با تعریف سهم الارث گفت که میزان ارثیه ای که طبق قانون به ورثه فرد فوت شده می رسد، سهم الارث می گویند و رابطه ی سببی و نسبی تعیین کننده ی میزان سهم الارث هر یک از این افراد است.

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل دادگستری

در حالت کلی می توان موانع ارث را به موارد زیر تقسیم کرد:

  1. قتل: بر اساس ماده 880 قانون مدنی، قتل از موانع ارث است بنابراین کسی که مورث خود را عمداً بکشد از ارث او ممنوع میشود اعم از اینکه قتل بالمباشره باشد یا‌ بالتسبیب و منفرداً باشد یا به شرکت دیگری.

نکته: در صورتی که قتل عمدی مورث به حکم قانون یا برای دفاع باشد، مفاد ماده فوق مجری نخواهد بود.

 

  1. کفر: بر اساس ماده 881 قانون مدنی، کافر از مسلم ارث نمی‌برد و اگر در بین ورثه متوفای کافری مسلم باشد وراث کافر ارث نمی‌برند اگرچه از لحاظ طبقه و درجه مقدم بر مسلم باشند.

  2. لعان: بر اساس ماده 882 قانون مدنی، بعد از لعان زن و شوهر از یکدیگر ارث نمی برند و همچنین فرزندی که به سبب انکار او لعان واقع شده از پدر و پدر از او ارث نمی برد، ‌لیکن فرزند مزبور از مادر و خویشان مادری خود و همچنین مادر و خویشان مادری از او ارث می برند.

نکته دوم: هر گاه پدر بعد از لعان رجوع کند پسر از او ارث میبرد لیکن از ارحام پدر و همچنین پدر و ارحام پدری از پسر ارث نمی برند.

 

  1. زنا: بر اساس ماده 884 قانون مدنی، ولد الزنا از پدر و مادر و اقوام آنان ارث نمیبرد لیکن اگر حرمت رابطه که طفل ثمره آن است نسبت به یکی از ابوین ثابت و نسبت به دیگری به واسطه اکراه یا شبهه زنا نباشد طفل فقط از این طرف و اقوام او ارث میبرد و بالعکس.

نکته: اولاد و اقوام کسانی که به موجب ماده ۸۸۰ از ارث ممنوع می شوند محروم از ارث نمی باشند؛بنابراین اولادی کسی که پدر خود را کشته ‌باشد از جد مقتول خود ارث می برد؛ اگر وارث نزدیکتری باعث حرمان آنان نشود.

 

دلایل قانونی صدور دستور موقت برای توقیف سهم الارث چیست؟

 

resans to stop Sharing of inheritance

دلایلی که دادگاه به خاطر آنها یک سهم الارث را توقیف می نماید

 

شاید شما و اطرافیانتان نیز تاکنون با موضوع قانونی دستور موقت برای توقیف سهم الارث مواجه شده باشید. در چنین مواردی لازم است تا از مشاوره حقوقی فوری استفاده کنید تا راه های قانونی حل چنین پرونده هایی را بیابید. مشاوره تلفنی با وکیل تلفنی یکی از بهترین راه هایی است که شما می توانید از آن برای حل مشکلات حقوقی مانند دستور موقت برای توقیف سهم الارث استفاده کنید.

در حالت کلی شما باید به این نکته دقت داشته باشید که در صورت بوجود آمدن شرایط زیر، دستور موقت برای توقیف سهم الارث از جانب محاکم قانونی صادر می گردد:

 

  • اموری که محتاج به تعیین تکلیف فوری دارد.

  • زمانی که اشکالاتی در جریان اجرای احکام یا اسناد لازم‌ الاجرای اداره ثبت پیش آید و محتاج به دستور فوری است.

 

قانون آیین دادرسی مدنی امور فوری را تابع قواعد صلاحیت دانسته است و چنین مقرر می‌دارد:

 

  1. اگر اصل دعوادر دادگاهی مطرح است، مرجع درخواست دستور موقت همان دادگاه است؛ خواه آن دادگاه نخستین باشد یا پژوهشی.

  2. در مورد اشکالاتی که در جریان احکام پیش می‌آید، مرجع درخواست دادگاهی است که حکم توسط آن دادگاه اجرا می‌شود.

  3. در سایر موارد، مرجع درخواست دادگاهی است که صلاحیت رسیدگی به اصل دعوا را دارد.

 

دستور موقت برای توقیف یک سهم الارث چه زمانی رفع می شود و این مدت زمان به چه عواملی بستگی دارد؟

با کمک مشاوره حقوقی پیشگیرانه در بسیاری از موارد میتوان از دستور موقت برای توقیف سهم الارث جوگیری کرد؛ اما حتی اگر دچار چنین مشکلی شده باشید هم میتوان از مشاوره حقوقی فوری و تلفنی کمک گرفت تا این مشکل را با استفاده از راهکار حقوقی 24 ساعته حل کرد.

بر اساس ماده 149 قانون مدنی کشور ما در مواردی که اشخاص ذی نفع احتمال دهند که در آینده استفاده از دلایل و مدارک دعوای آنان از قبیل تحقیق محلی و کسب اطلاع از مطلعین و استعلام نظر کارشناسان یا دفاتر تجاری یا استفاده از قرائن و امارات موجود در محل و یا دلایلی که نزد طرف دعوا یا دیگری است، متعذر یا متعسر خواهد شد و می توانند از دادگاه درخواست تامین آنها را بنمایند. مقصود از تامین در این موارد فقط ملاحظه و صورت برداری از اینگونه دلایل است.

با توجه به ماده ی فوق به خوبی می توان این نکته را دریافت که یکی از اصلی ترین مواردی که باعث صدور دستور موقت برای توقیف سهم الارث می گردد، استفاده ی اشخاص ذی نفع در پرونده های و درخواست تامین دلیل از دادگاه است. تا زمانی که تامین دلیل توسط فرد خوانده (ورثه) در دادگاه انجام نشود، دستور موقت برای توقیف سهم الارث باقی می ماند.

توجه داشته باشید که در ماده 22 یکی دیگر از دلایل صدور دستور موقت برای توقیف سهم الارث را دیون مربوط به ورثه یا فرد متوفی خوانده است؛ با استناد به این ماده می توان گفت که دعاوی راجع به ترکه یا بدهی متوفی در مدت تحریر ترکه توقیف می‌شود ولی به درخواست مدعی ممکن است خواسته تامین شود.

ناگفته نماند که هر‌گاه در موقع تحریر ترکه اختلافاتی بین ورثه راجع به اداره ترکه باشد، دادگاه سعی می‌کند که اختلاف آن‌ها به طریق مسالمت مرتفع می‌شود و الا به درخواست یکی از ورثه کسی را از ورثه یا غیر آن‌ها برای حفظ ترکه موقتاً دستور موقت برای توقیف سهم الارث صادر می شود.

 

آیا مشاوره حقوقی می تواند سهم الارث را از چنگ توقیف موقت آزاد کند یا از مدت زمان آن بکاهد؟

 

influence of legal advice on releasing a share of inheritance

تأثیر شگرف مشاوره حقوقی برای آزاد سازی سهم الارث

 

مسلما آگاهی و داشتن اطلاعات کافی در رابطه با روند دادرسی پرونده های حقوقی، مهم ترین عامل تعیین کننده برای پیروزی در پرونده های مختلفی همچون دستور موقت برای توقیف سهم الارث است؛ اما در چنین مواردی اصولا بسیاری از افراد ابراز ناتوانی در پرداخت هزینه های سنگین مشاوره های حقوقی می کنند. با استفاده از مزایای مشاوره حقوقی با وکیل و دریافت مشاوره حقوقی آنلاین میتوان در چنین پرونده هایی راه حل آزاد کردن سهم الارث از چنگ توقیف موقت را پیدا کرد. وکیل تلفنی ارزان می تواند به شما در کاهش هزینه هایتان کمک کند و از طرفی دیگر نیز شما می توانید شماره تلفن بهترین وکیل تهران را نیز در اختیار داشته باشید.

 

چگونه از بهترین راه های آزادسازی سهم الارث در موارد صدور دستور موقت برای توقیف سهم الارث اطلاع پیدا کنیم؟ 

شما در هر زمان و مکانی که هستید می توانید به راحتی از مزایای مشورت تلفنی با وکیل استفاده کنید. مشاوره حقوقی شبانه روزی برای تمامی افراد است و همه ی کسانی که با مشکل دستور موقت برای توقیف سهم الارث مواجه شده اند می توانند به راحتی با بهترین وکیل تلفنی مشورت کنند و از طریق پرسیدن سوال حقوقی آنلاین با استفاده از خدمات مشاوره حقوقی ویژه تلفنی پاسخ سوالات حقوقی خود را دریافت کنند.

مکالمه تلفنی با وکیل آنلاین یکی از بهترین و کارامد ترین خدماتی است که همه ی مردم می توانند با کمک خط تلفن یا گوشی همراه هوشمند خود و از طریق شبکه های اجتماعی از ان استفاده کنند و از راهکار آنلاین حقوقی برای حل چالش پرونده های حقوقی مانند دستور موقت برای توقیف سهم الارث استفاده کنند.

 

سهم الارثمان را چگونه بفروشیم که توقیف نشود
بهترین روش مهر و موم ترکه به صورت آنلاین و تلفنی انجام می گیرد
چگونه مشکلات ما ترک فوراً بین افراد حل می شود
مشکلات رایج حقوقی انحصار وراثت در سال 99

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، یکی از مهم ترین دعاوی که امروزه در دادگاه ها مطرح می شود و بسیاری از افراد با آن سروکار دارند، مربوط به درخواست ترکه و مطالبه ی سهم الارث است. این دو چالش حقوقی در اکثر مواقع موضوعی همچون صدور قرار توقیف و دستور موقت برای توقیف سهم الارث را به همراه دارند.اینجانب سحر نیک پور جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
مسائل حقوقی می‌تواند در بسیاری از مواقع دارای پیچیدگی‌های بسیاری باشد. درواقع برخی از مسائل می‌تواند به حدی سخت باشد که از عهده فهمیدن افراد عادی برنیاید و به یک مشاوره حقوقی در این زمینه نیاز باشد. درواقع با مراجعه به موسسات حقوقی می‌توانید مسائل سختی که قادر به درک آنها نیستید را با مشاور حقوقی در میان بگذارید. این افراد می‌توانند در کمترین زمان ممکن ساده‌سازی را برای شما انجام دهند و شما را با مشکلی که روبرو هستید به راحتی روبرو کنند. همچنین مشاور حقوقی می‌تواند راهکارهای مناسبی را پیش روی شما قرار دهد تا بتوانید با واقعیت روبرو شوید و راهی مناسب و معقولانه‌تری را انتخاب کنید. مهم نیست که مسائل چقدر ممکن است پیچیده باشد، همیشه راه‌حلی برای مشکلات حقوقی توسط قانون در نظر گرفته می‌شود. این راهکارهای قانونی را فقط افرادی می‌دانند که در این زمینه تحصیل کرده باشند. این امر می‌تواند یکی از مهمترین مزایای مشاوره حقوقی باشد.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی بر اساس ماده ۱۴۹ قانون مدنی کشور ما در مواردی که اشخاص ذی نفع احتمال دهند که در آینده استفاده از دلایل و مدارک دعوای آنان از قبیل تحقیق محلی و کسب اطلاع از مطلعین و استعلام نظر کارشناسان یا دفاتر تجاری یا استفاده از قرائن و امارات موجود در محل و یا دلایلی که نزد طرف دعوا یا دیگری است، متعذر یا متعسر خواهد شد و می توانند از دادگاه درخواست تامین آنها را بنمایند. مقصود از تامین در این موارد فقط ملاحظه و صورت برداری از اینگونه دلایل است. با توجه به ماده ی فوق به خوبی می توان این نکته را دریافت که یکی از اصلی ترین مواردی که باعث صدور دستور موقت برای توقیف سهم الارث می گردد، استفاده ی اشخاص ذی نفع در پرونده های و درخواست تامین دلیل از دادگاه است. تا زمانی که تامین دلیل توسط فرد خوانده (ورثه) در دادگاه انجام نشود، دستور موقت برای توقیف سهم الارث باقی می ماند. توجه داشته باشید که در ماده ۲۲ یکی دیگر از دلایل صدور دستور موقت برای توقیف سهم الارث را دیون مربوط به ورثه یا فرد متوفی خوانده است؛ با استناد به این ماده می توان گفت که دعاوی راجع به ترکه یا بدهی متوفی در مدت تحریر ترکه توقیف می‌شود ولی به درخواس
اصولاً دادرسی یا به‌صورت عادی انجام می پذیرد یا به‌صورت استثنایی. دادرسی عادی که در مقررات سابق ق.آ.د.م وجود داشت با انجام تبادل لوایح صورت می پذیرفت.این شیوه فعلاً در دیوان عدالت اداری مورد عمل است. دادرسی عادی در سال 58 از سیستم قضایی کشور حذف شد. دادرسی استثنایی نیز به سه صورت انجام می پذیرد. دادرسی اختصاصی که در مقررات جدید، دادرسی عادی شناخته می شود. دادرسی بدون دادرسی که به موجب قانون مصوب 1347 وارد سیستم قضایی کشور شده بود، با وضع ماده (529)ق.آ.د.م جدید، از مقررات کشور حذف شد. سومین دادرسی، دادرسی فوری است که در موارد استثنایی انجام می گیرد. این موارد شامل صدور دستور موقت و نیز صدور قرار تأمین خواسته، می‌گردد. دستور موقت شامل توقیف مال، منع از انجام امری و انجام امری است. لذا محدوده صدور چنین تأسیس حقوقی، از تأمین خواسته بیشتر است. زیرا تأمین خواسته صرفاً شامل توقیف مال می گردد. در حالی که دستور موقت علاوه بر توقیف مال در موارد جلوگیری از انجام امری و یا منع از آن نیز، صادر می گردد. به موجب مواد (313) و (314)ق.آ.د.م، صدور دستور موقت تابع تشریفات ق.آ.د.م، نیست. به عبارت دیگر متقاضی می تواند با یک درخواست ساده نیز تقاضای خود را دنبال نماید. این تقاضا حتی می تواند شفاهی باشد که در صورت اخیر دادگاه مراتب را در صورتمجلس قید و به امضای درخواست کننده می‌رساند. پس از جمله شرایط دستور موقت، درخواست متقاضی است. دومین شرط ازشرایط صدور دستور موقت، ضرورت صدور چنین دستوری است. تشخیص این موضوع با قاضی رسیدگی کننده است. سومین شرط از شرایط صدور دستور موقت، فوریت امر است. اگر فوریتی در صدور دستور موقت وجود نداشته باشد، مرجع رسیدگی‌کننده حق صدور دستور موقت را نخواهد داشت. مثلاً در مورد جلوگیری از وارد شدن آب به باغات میوه که در صورت عدم رفع مانع، منتهی به خشک شدن باغ می‌گردد چنین فوریتی قابل کشف است. شرایط شکلی صدور دستور موقت دادرس دادگاه در هنگام صدور دستور موقت، پرونده را به صورت اجمالی بررسی می کند تا چنانچه موجبات صدور دستور موقت وجود داشته باشد با رعایت شرایط مقدماتی، مبادرت به اتخاذ تصمیم نماید. دادرس دادگاه در بررسی پرونده ماهیتاً دعوی را مورد رسیدگی قرار نمی دهد و به همین جهت در مواردی علی‌رغم صدور دستور موقت، دادگاه رأی بر بی حقی خواهان می‌دهد. ماده (317) ق.آ.د.م، نیز تصریح دارد که دستور موقت، به هیچ وجه تأثیری در اصل دعوی نخواهد داشت. ماده (319) قانون جدید برخلاف ماده (781) قانون سابق دادگاه را مکلف به اخذ تأمین مناسب و متناسب با موضوع دستور موقت نموده و صدور دستور موقت صرفاً پس از تودیع تأمین مذکور صورت می پذیرد. در حالی که در قانون سابق دادگاه اختیار داشت تا در صورت تشخیص بدون اخذ خسارت احتمالی نیز مبادرت به صدور دستور موقت نماید. دادگاه در چنین مواردی با تعیین مهلت لازم به خواهان ابلاغ می نماید تا قبل از انقضای مهلت مقرر خسارت معینه را تودیع نماید. در صورتی که خواهان در خارج از مهلت قضایی تأمین را بسپارد دادگاه قرار رد درخواست را صادر خواهد نمود. میزان خسارت احتمالی بسته به تشخیص دادرس رسیدگی کننده می باشد. که با توجه به جمیع جهات میزان آن تعیین می شود. درصورتی که خواهان مطابق ماده (318) ق.آ.د.م، در مهلت معین طرح دعوی ننماید و یا در صورتی که در اصل دعوی، محکوم به بی‌حقی گردد، ملزم به جبران خسارت وارده به خوانده نیز می‌گردد و خسارات وارده از محل تأمین تودیعی پرداخت خواهد شد. قانون در ماده (324)ق.آ.د.م، مهلت یک ماهه را از تاریخ ابلاغ رأی نهایی، جهت مطالبه خسارت برای خوانده، پیش‌بینی نموده و در صورتی که در مهلت مقرر مطالبه خسارت نشود از تأمین رفع اثر می گردد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی