موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

نگارش دادخواست نفقه

نگارش دادخواست نفقه

 

این روزها کم نیستند زنان و فرزندانی که حتی از ابتدایی ترین نیازهای روزمره محروم هستند. حتی شب های زیادی را گرسنه تا صبح سر می کنند. زمانی می رسد که زن دیگر توان تحمل چنین شرایطی را ندارد و  تصمیم می گیرد برای نفقه خود و فرزندش اقدام کند. اولین گام برای مطالبه نفقه چیست؟ به کجا باید مراجعه کند؟ چگونه اثبات کند که نفقه ای به آنها پرداخت نمی شود؟ و ... . با ما همراه باشید تا تمام سوالات شما پاسخ داده شود.

 

 

 

نفقه به عنوان یکی از حقوق مالی خانم ها بعد از عقد ازدواج به شمار می رود. تا زمانی که زوجین به صورت مشترک با هم زندگی می کنند، وظیفه پرداخت نفقه برعهده شوهر است و بعد از آن که بین آنها جدایی رخ دهد، دیگر شوهر وظیفه ای برای پرداخت نفقه ندارد. البته این موضوع در طلاق رجعی استثاء دارد و زوج باید در مدت عده طلاق مانند سابق به پرداخت نفقه زوجه بپردازد. خانم های متاهل طبق قانون و شرع، تکلیفی برای تامین کردن هزینه های زندگی ندارند و از این رو، شوهر باید برای تامین کردن مخارج زندگی همسر و فرزندان خود اقدام کند.

 

طرح دعاوی نفقه زمانی مطرح می شود که پرداخت نفقه از طرف شوهر صورت نگرفته است و در این شرایط، زوجه برای آن که به حق قانونی خود برسد، ناچار به طرح دعوا علیه همسر خود می شود. ثبت شکایت نفقه از بعد حقوقی به وسیله نگارش دادخواست نفقه انجام شده و رسیدگی به چنین دعاوی در دادگاه خانواده انجام می شود. در مورد نحوه نگارش دادخواست نفقه، در ستون خواهان، مشخصات زوجه و در ستون خوانده، مشخصات زوج درج می شود.

 

گفتنی است که تعلق گرفتن نفقه به زوجه مستلزم انجام وظایف زوجیت در برابر شوهر است. بنابراین اگر شوهر مدعی باشد که زوجه اقدام به تمکین در برابر او نمی کند، در این صورت تکلیفی برای پرداخت نفقه ندارد. نفقه زوجه با نفقه فرزندان دارای تفاوت هایی است و قانون پرداخت نفقه زوجه را الزامی کرده است اما پرداخت نفقه فرزندان منوط به استطاعت مالی شوهر است. میزان نفقه نیز بر اساس عوامل مختلفی مانند میران تحصیلات و اشتغال زوجه تعیین می شود.

 

از آن جهت که نگارش دادخواست نفقه قواعد و تشریفات خاص خود را دارد، بهتر است که تنظیم آن را برعهده وکلا دادگستری موسسه حقوقی وکیل تلفنی قرار دهید. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

 

 

 

 

نفقه چیست؟

نفقه به طور کلی به هزینه ها و مخارج زندگی مربوط می شود که قانون و شرع اسلام، تامین کردن چنین مواردی را برعهده زوج قرار داده است. برقراری پیوند ازدواج یکسری وظایفی را برای زوجین ایجاد می کند که به واسطه آن، شوهر وظیفه دارد که از عهده هزینه های زندگی همسر و همچنین فرزندان خود برآید. با توجه به این که قانونگذار، شوهر را مسئول ریاست خانواده قرار داده است، از این حیث، می توان گفت که زوج وظیفه پرداخت کردن نفقه را دارد.

 

طبق ماده 1107 قانون مدنی، نفقه عبارت است از مسکن و البسه و غذا و اثاث البیت که بطور متعارف با وضعیت زن متناسب باشد و خادم در صورت عادت زن به داشتن خادم یا احتیاج او به واسطه مرض یا نقصان اعضاء. در واقع می توان گفت که نفقه، به نیاز های متعارف زندگی مرتبط است و شوهر باید چنین نیاز های همسر خود را تامین کند.

نفقه طبق قانون به زوجه و اقارب نسبی تعلق می گیرد. پرداخت نفقه زوجه در هر شرایطی الزامی است اما پرداخت نفقه اقارب نسبی منوط به یکسری شرایط است. در صورتی که زوجه، از شرایط مالی مناسبی برخوردار بوده و حتی اشتغال نیز داشته باشد، مانعی برای پرداخت نفقه از طرف شوهر نیست. در واقع شوهر نمی تواند به این موضوع استناد کند که چون، همسر او دارای شغل مناسبی بوده و دارای درآمد مشخصی نیز است، وظیفه ای برای پرداخت نفقه ندارد. اما به لحاظ قانونی در مورد پرداخت نفقه، شرایط مالی زوجه مورد توجه قرار نگرفته و زوج باید در هر صورت اقدام به پرداخت کردن نققه همسر خود نماید.

 

 

در چه مواردی به زوجه نفقه ای تعلق نمی گیرد؟

با توجه به این که نفقه، حق زوجه محسوب می شود، اما در شرایطی نیز نفقه به او تعلق نمی گیرد. موضوع بسیار مهمی که در مورد تعلق گرفتن نفقه به زوجه مطرح است، بحث تمکین او دربرابر شوهر است. طبق قانون مدنی، تعلق گرفتن نفقه به زن، مشروط به ادای تکالیف زوجیت از طرف وی می باشد.

 

بنابراین در صورتی که زوجه بدون داشتن دلایل قانونی و موجه، از تمکین در برابر شوهر خودداری می کند، قانونا شوهر این امکان را دارد که از پرداخت نفقه همسر خود خودداری نماید. در واقع می توان گفت که تمکین از شوهر اعم از عام و خاص، شرط قانونی برای پرداخت نفقه به زوجه است. شما می توانید از مشاوره حقوقی انلاین و رایگان نیز بهره مند شوید.

 

 

 

 

 

نحوه تعیین میزان نفقه زوجه

معیار های مختلفی در تعیین نفقه زوجه دخیل هستند و به طور کلی شرایط و اوضاع زندگی زن در این زمینه مورد بررسی قرار می گیردو زمانی که زوجه دادخواست مطالبه نفقه به دادگاه می دهد، از این رو قاضی برای تعیین کردن مقدار نفقه زن، پرونده را به کارشناس رسمی ارسال می کند تا نظریات کارشناسی در این زمینه بررسی شود.

مواردی مانند سن، وضعیت اشتغال، میزان تحصیلات و مواردی از این قبیل در تعیین کردن میزان نفقه زوجه موثر هستند. بنابراین حق نفقه خانم های متاهل با یکدیگر متفاوت است و نمی توان آنها را با یکدیگر مقایسه نمود.

 

 

آیا نفقه زوجه با نفقه فرزندان یکسان است؟

نفقه زن با نفقه فرزندان از جهات مختلفی یکسان نیست. با توجه به این که عوامل گوناگونی در تعیین نفقه دخیل هستند، از این حیث نفقه فرزندان با نفقه زن به صورت یکسان نمی باشد. گفتنی است که شوهر در صورتی که تمکن مالی نداشته باشد، می تواند از پرداخت نفقه فرزند خودداری کند اما این موضوع در مورد نفقه زوجه صدق نمی کند.

 

 

مدارک لازم برای نگارش دادخواست نفقه

نگارش دادخواست نفقه مانند نگارش سایر دادخواست ها منوط به تهیه و تنظیم مدارک مشخصی است. برای تنظیم دادخولست مطالبه نفقه باید مدارک زیر تهیه شود:

  • اصل و کپی از مدارک شناسایی زوجین
  • اصل سند ازدواج
  • ارائه مدارک لازم جهت اثبات تمکین زوجه

 

 

چگونگی مطالبه نفقه

مطالبه نفقه مانند سایر دعاوی حقوقی از طریق تنظیم دادخواست و ثبت آن در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می شود. با ارائه چنین دادخواستی، دادگاه شوهر را ملزم به پرداخت نفقه می کند. گفتنی است که امکان شرح شکایت کیفری برای مطالبه نفقه نیز وجود دارد. البته برای شکایت از شوهر به دلیل ارتکاب جرم ترک انفاق، توانایی مالی زوج مورد بررسی قرار می گیرد. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.                         

 

 

 

 

 

هزینه نگارش دادخواست نفقه

در مورد هزینه نگارش دادخواست نفقه باید گفت که امکان مشخص کردن میزان هزینه ثابت در این زمینه نیست و بسته به معیار های مختلفی به تبع هزینه های مربوطه نیز بیشتر است. در صورتی که دادخواست نفقه توسط وکیل تنظیم شود، طبیعتا هزینه تنظیم دادخواست بیشتر خواهد شد.

 

در خصوص نگارش دادخواست نفقه نیز باید گفت که امکان ارائه مشاوره حقوقی تلفنی وجود دارد و در این زمینه صرفا هزینه های مربوط به خدمات مشاوره در نظر گرفته می شود. برای تنظیم دادخواست نفقه بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه و با هزینه های مناسب به شما پیشنهاد می کنیم که با موسسه حقوقی وکیل تلفنی در ارتباط باشید. این موسسه، دادخواست نفقه را با هزینه مقرون به صرفه تنظیم می کند و به صورت آنلاین دادخواست برای متقاضیان ارسال می شود. جهت نگارش دادخواست نفقه با هزینه مناسب می توانید با 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

 

 

essentials for writing alimony petition

 

 

 

آیا در زمان نگارش دادخواست نفقه میتوان نفقه گذشته و آینده و حال را از زوج مطالبه کرد؟

با توجه به ماده 1206 قانون مدنی، زوجه می تواند نفقه کذشته خودرا از زوج مطالبه کند و با توجه به اینکه در این ماده عنوان شده که اقارب زوج فقط نسبت به نفقه ی آتیه می توانند دادخواست بدهند به طریق اولی زوجه نیز می تواند چنین در خواستی بدهد و نیز در مورد نفقه حالیه نیز تا وقتی که زوجه تمکین می کند و نشوز نکرده و در صورت عدم تمکین نیز با دلایل موجهه قانونی باشد که در مقالات گذشته به آن اشاره شد مستحق نفقه خواهد بود.

 

 

شرح داد خواست نفقه 

ریاست محترم دادگستری شهرستان ... با عرض سلام و احترام به استحضار میرساند: اینجانب (زوجه) ... به استناد و وفق تصویر مصدق عقدنامه شماره ... مورخ ... در دفترخانه شماره... شهرستان ... به عقد دائم یکدیگر در آمدیم اما متاسفانه خوانده به مدت ... بدون دلیل شرعی و قانونی از پرداخت نفقه بنده خودداری می نماید و اینجانب هیچ نوع وجهی از بابت نفقه از همسر شرعی وقانونی خویش دریافت نمی نمایم؛ لذا با توجه به اینکه طبق قانون به محض وقوع عقد زوج موظف به پرداخت نفقه به زوجه می باشد به استناد مواد 1106 و 1107 و 1110 قانون مدنی تقاضای تعیین میزان نفقه خویش و الزام خوانده به پرداخت نفقه ایام  گذشته وآینده را با جلب نظر کارشناس دارم؛ ضمناً با توجه به اینکه خواسته در معرض تضییع می باشد به استناد ماده 108 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی بدواً صدور قرار تامین خواسته و اجرای آن قبل از ابلاغ وفق ماده 117 آن قانون نیز تقاضا می شود.

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

ممنونم بابت صبر و پاسخگویی عالیشون توضیحات وکیلتون بسیار عالی و کامل بود خیلی عالی من تا به حال از وکیل تلفنی دو سه بار مشاوره تلفنی گرفتم به نظرم اطلاعشون بسیار خوب و با تجربه هستن پاسخهایی که توسط وکلاشون ارائه میشه بسیار ساده و روان ارائه میشه همین باعث میشه برای منی که اطلاعات حقوقی ندارم بسیار عالی هست امیدوارم در پناه حق شاد و پیروز باشید
با سلام خدمت مجموعه وزین وکیل تلفنی .مطلب نگارش شده مطلب بسیار مفید وموثری برای زوجین می باشد وبا توجه به اختلافات پیش آمده وعدم پرداخت نفقه از سوی زوج در خیلی از پرونده های خانوادگی نحوه نگارش دادخواست نفقه کمک خیلی زیادی به خانم های دچار اختلافات خانوادگی می نماید
سلام وقت بخیر سپاس از مطالب مفید وب سایت وکیل تلفنی
با سلام خدمت موسسه وزین وکیل تلفنی.با توجه به شیوع ویروس کرونا ،بهترین خدمتی که موسسه وکیل تلفنی ارائه نموده است و باعث کاهش هزینه ها شده است
سلام وقت بخیر خدمت مدیریت موسسه و امور محترم اداری و همه وکلا، نظر بنده در مورد موسسه وکیل تلفنی این است که با هزینه های رفت و امد و ترافیک سنگین شهرهای بزرگ همچون تهران، خدمات موسسه بسیار موثر در کاهش هزینه ها و افزایش راندمان کاری میباشد، لذا از شما بزرگوارن تشکر و قدردانی بعمل آورده و از آقای احسان والی وکیل کد 11617 رضایتمندی کامل اعلام می‌نمایم.
با سلام خدمت کاربران.نفقه از موضوعات مبتلابه در بحث اختلافات خانوادگی است که بیشتر زن و شوهر هایی که به اختلاف در زمدگی بر می خورند دچار آن می شوند که می بایست اطلاعات کافی از این موضوع داشته باشند پیشنهاد می گردد دادخواست و اظهارنامه در خصوص نفقه را به وکلای متبحر و با تجربه محول کنید.موفق باشید.مسیح اقاداودی از وکلای موسسه
با سلام اینجانب در مورد ملک و همچنین خانواده مشکلاتی داشتم که با استفاده از مشاوره های وکیل تلفنی به نتیجه مطلوب رسیدم و در این حیطه از اقای محمودی که صفر تا صد پرونده را مشاوره دادن بی نهایت تقدیر و تشکر میکنم.
از خدمات وکیل تلفنی راضی هستم
سلام و خسته نباشید ممنونم از آگاه سازی و اطلاع رسانی شما در زمینه نفقه که مساله بسیار پرتکراری در مشکلات و اختلافات خانوادگی است. موسسه وکیل تلفنی در زمینه آگاه سازی عموم جامعه از طریق ارائه مشاوره های سریع و مقرون به صرفه گام بزرگی در جهت کاهش بار پرونده های سیستم حقوقی و قضایی کشور برداشته است. با تشکر
ضمن عرض سلام و احترام خدمت همه دوستان و همكاران گرامي در خصوص نفقه زوجه و اقارب مي بايست قائل به تفكيك شد زيرا نفقه زوجه نسبت به گذشته نيز قابل مطالبه مي باشد و ليكن در خصوص نفقه اقارب نسبت به حال و آينده قابل مطالبه است و نكته ديگر اينكه تمكن يا عدم تمكن مالي زوج تأثيري در پرداخت نفقه نخواهد داشت وليكن نفقه اقارب منوط به تمكن مالي شخص نيز خواهد بود با تشكر
با تشکر از وکلای سایت وکیل تلفنی، مطالب مربوط به نفره را در سایت مطالعه کردم ،این متن هایی که در سایت گذاشته میشود باعث میشود تا مراجعه کنندگان به صورت آنلاین و رایگان آنهارا مطالعه کنند و ابهامات خودرا برطرف کنند نفره و ترک انفاق از جمله مشکلات حقوقی هست که شاید خانواده های زیادی در گیر ان هستند و نوع پرداخت نفقه و مقدار آن را باید دانست و برای اینکه در مورد پرداخت نفره اطلاعاتی داشته باشیم باید از کسانی که در این زمینه تخصص دارند کمک بگیریم بنابراین ساده ترین وراحتترین راه همان مراجعه به یک منبع اطلاعاتی است که خوشبختانه سایت وکیل تلفنی آن را فراهم کرده است
عالی
سلام. من واقعا در خصوص مشکلی که با همسرم داشتم هم مشاوره حقوقی گرفتم و هم واقعا از نظر روحی و روانی آروم شدم. وکیلی که من باهاشون صحبت کردم واقعا مثل آرامبخش عملکرد برام. خداوند اجرتان را بدهد
سلام درمورد نفقه دو نکته قابل ذکر است اول اینکه ترک انفاق علاوه بر جنبه حقوقی جنبه کیفری دارد و در صورت شکایت در دادگاه کیفری واثبات. جرم محسوب می شود ومجازات دارد ودوم اینکه تعیین میزان نفقه از سوی قاضی به کارشناس نفقه ارجاع می شود و کارشناس بر اساس معیارهای عینی اقدام به تعیین مقدار آن می کند در این زمینه شما می توانید از خدمات حقوق دان متخصص دکتر محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی بهره مند شوید

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی