روابط زناشویی گاهی می تواند بسیار تیره و تار شود و بیان برخی مسائل و انتشار آن بین جامعه موجبات درگیری های حقوقی و پیگیری های قضایی را به وجود بیاورد؛ همه چیز اعاده حیثیت از همسر، یکی از مباحث حقوقی است که می تواند در جهت احقاق حق و طرح اینگونه از پرونده های حقوقی موثر باشد؛ به همین دلیل هم تصمیم گرفته ایم تا در ادامه این مطلب به بررسی دقیق این امر پرداخته و نحوه انجام آن را به شما آموزش دهیم، اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را از دست ندهید.
استخدام وکیل برای اعاده حیثیت
ابهامات زیادی درباره ی همه چیز اعاده حیثیت از همسر وجود دارد، که اگر کسی خواهان پیگیری حقوق خانواده و احقاق حق باشد، باید اطلاعات لازم را به دست آورد؛ مشاوره حقوقی تلفنی که توسط وکیل آنلاین 24 ساعته ارائه می شود، کمک می کند که تا افراد شرایط خود را شرح دهند و در این باره چاره جویی نمایند، دسترسی راحت به وکلای برجسته دادگستری و وکیل خانواده در سایت جامع وکیل تلفنی خدمتی است که در سایت وکیل تلفنی ارائه می گردد.
در تعریف اعاده حیثیت باید به معنی لغت اعاده و حیثیت پرداخت. اعاده به معنی جبران کردن، بازگرداندن و حیثیت به معنی آبرو، اعتبار، جایگاه و وجه شخص در جامعه است. به این ترتیب اعاده حیثیت به معنی بازگرداندن آبروی از دست رفته افراد و جبران کردن ضررهای معنوی است که در اثر هتک حرمت به شخصیت افراد وارد شده است.
همه چیز اعاده حیثیت از همسر زمانی مطرح می شود، که یکی از همسران درباره ی دیگری مطالبی همچون خیانت، روابط نامشروع، سرقت، فحاشی، نشر اکاذیب، توهین به والدین شخص و… را مطرح نماید؛ در چنین شرایطی شخصی که مورد هتک حرمت قرار گرفته است می تواند برای احقاق حق به مراجع قضایی رجوع نماید.
مراحل اعاده حیثیت همسر به ترتیب خواهد بود:
- در مرحله اول باید ادعای شخص تهمت زننده مورد بررسی قرار بگیرد و بعد از رسیدگی قضایی حکم بی گناهی مفتری یا کسی که مورد تهمت و افترا قرار گرفته است صادر شود.
- مرحله دوم آن است که حکم بی گناهی شخص اعلام و انتشار عمومی شود و شخص تهمت زننده به طور عمومی اعلام ندامت و پشیمانی کرده و عذر خواهی نماید.
- مرحله سوم آن است که شخص مفتری (افترا زننده) با در دست داشتن، حکم بی گناهی و مدارک لازم جهت اثبات افترا در دادگاه حضور پیدا کرده و خواهان احقاق حق و اعاده حیثیت شود.
در برخی موارد در روابط بین خانوادگی و در کشمش ها و درگیری هایی که بین اشخاص به وجود می آید، افترا و تهمت هایی زده می شود که شخص مفتری می تواند راساً مدارک را جمع آوری کرده و از شخص تهمت زننده شکایت کند، تا دادگاه درباره ی تهمت زده شده و در صورت اثبات تهمت به رفتار مجرمانه شخص افترا زننده رسیدگی کند.
توجه: مشاوره حقوقی آنلاین می تواند در این زمینه بسیار راهگشا باشد، و قبل از مراجعه به دادگاه و طرح شکایت توصیه می شود که با کارشناس حقوقی درباره نحوه طرح شکایت و ارائه مدارک و شواهد مشاوره حقوقی 24 ساعته انجام شود.
آموزش اصولی اعاده حیثیت همسر
در همه چیز اعاده حیثیت از همسر باید گفت، جهت کاهش حبس و تعداد زندانیان، بر اساس قانون کاهش مجازات حبس تعزیری بند ج، مجازات حبس تعیین شده در ماده قانونی 697 قانون مجازات اسلامی به جریمه نقدی درجه شش قابل تغییر می باشد و در این قانون آمده که میزان جریمه نقدی می تواند بین حداقل 20 میلیون ریال تا حداکثر 80 میلیون ریال تعیین شود.
در مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می توان درباره چگونگی تبدیل مجازات حبس به جریمه نقدی و دریافت تخفیفات قانونی در پرونده های کیفری اطلاعات لازم را به دست آورد و به کمک مشاوره حقوقی رایگان دفاعیات مستدل و محکم فراهم آورد.
در نوشتن شکایت اعاده حیثیت همسر نکات بسیاری وجود دارد که رعایت کردن آن از طرف هر یک از طرفین می تواند بر مسیر دادرسی و رای صادره اثرگذار باشد؛ نوشتن دادخواست محکم و آوردن دلایل قوی برای آنکه در محضر دادگاه خواسته شخصی که مورد تهمت قرار گرفته، بسیار اهمیت دارد در برخی موارد افراد با ناتوانی در ارائه دادخواست محکم خواسته شان رد می شود و در بیشتر موارد رای به بی گناهی شخص تهمت زننده داده می شود؛ درحالیکه اگر از وکیل پایه یک دادگستری و خبره در امور کیفری کمک گرفته شود می تواند با روش های اصولی همه چیز اعاده حیثیت از همسر را پیگیری نماید.
احتراما به استحضار می رساند: اینجانب… توسط همسر خود با طرح شکواییه واهی در دادسرای … شعبه … به شماره پرونده ... به اتهام خیانت و روابط نامشروع متهم شدم؛ اما با رسیدگی قضایی اتهامات مشتکی عنه واهی شناخته شد و نتوانستند تهمت های خود را اثبات نمایند، و برای اینجانب قرار منع تعقیب صادر شد؛ لذا با توجه به رای صادره دادگاه در بی گناهی بنده، و با توجه به دلایل و مدارک، و تصویر مصدق قرار صادره در دادسرا به شماره … مورخ … و با استناد به ماده 697 قانون مجازات اسلامی تقاضا اعاده حیثیت از خود را داشته و همچنین خواستار تعقیب مشتکی عنه به اتهام افترا و تهمت را هستم. |
طی جلساتی که در دادگاه جهت رسیدگی به اعاده حیثیت همسر برگزار می شود، مقام قضایی و قاضی محکمه سوالاتی را خواهد پرسید و افراد را درباره اتفاقات پیش آمده مورد پرسش قرار می دهد؛ درباره ی شخص تهمت زننده سوالات بسیاری وجود دارد که در زیر نمونه ای از آن آورده می شود:
پرسش (1): به طور مشخص بیان کنید که به همسر خود چه تهمتی را وارد کرده اید؟
- پاسخ: بنده از ایشان به جرم خیانت شکایت کرده ام.
پرسش (2): بر چه اساسی اتهام خیانت را به ایشان نسبت داده اید؟
- پاسخ: با توجه به روابط مشکوکی که از ایشان دیدم، خواندن پیامک هایی که ایشان و شخصی بنام الف رد و بدل کرده بودند.
پرسش (3): آیا اتهام شما در دادگاه کیفری ثابت شده و همسر شما خیانت کار شناخته شد؟
- پاسخ: خیر؛ ایشان با همدستی وکیل خود شرایط را به گونه ای نشان دادند که بنده متوهم هستم.
پرسش (4): لطفا مشخصاً به سوال پاسخ دهید آیا دادگاه کیفری اتهام خیانت از سوی شما را پذیرفت؟
- پاسخ: خیر دادگاه حکم صادر کرد که مدارک بنده نمی تواند خیانت همسرم را نشان دهد.
مشاوره حقوقی اعاده حیثیت با گارانتی قیمت و کیفیت
در پرسش و پاسخ فوری حقوقی می توان همه چیز اعاده حیثیت از همسر را جویا شد و نحوه طرح دادخواست، و دفاعیات که برای دریافت تخفیف در دادگاه می توان ارائه کرد را فراهم آورد؛ مراجعه به سایت جامع وکیل تلفنی در این زمینه مزایای بسیار زیادی دارد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت: