موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

قرارداد وستينگ

قرارداد وستينگ چيست؟

یکی از ایرادت بارز به قرارداد موسسین، دادن سهام قطعی به موسسین می باشد؛ این درحالی است که امکان ترک کار، خلف وعده و عدم انجام تعهدات به چنین شریکی، ریسک استارتاپ را در قرارداد موسسین بالا می برد؛ برای حل این معضل، در کشورهای دیگر با ایجاد وستینگ در قرارداد موسسین خود، مشکل را مرتفع نموده اند؛ با ما همراه باشید تا این مورد را به طور مفصل مورد بحث قراردهیم.

 

 

تنظیم آنلاین و فوری قرارداد وستینگ

 

westing contract online

اورژانس نگارش آنلاین قرارداد وستینگ 24 ساعته

 

قرارداد وستینگ قرار دادی است که استارتاپ ها و موسسین کسب و کار از آن به عنوان یک امر کلیدی برای تقسیم سهام استفاده می کنند. به این صورت که هر شخص بنابر معیار و زمان خاصی می تواند سهام خود را دریافت کند

 

هشدار: در ابتدای کار استارتاپ ها، نباید تقسیم سهام صورت بگیرد؛ چرا که موجب می شود بعضاً افرادی که ارزش و سهام خاصی به آن ها داده شده است، تلاش و فعالیت خاصی از خود نشان نمی دهند و به اندازه سهامی که دارند حق ندارند و در کسب و کار نقشی نمی آفرینند. این اشخاص در صورتی که بعداً خواستار سهام خود باشند، ضرر قابل توجهی بر استارتاپ شما وارد خواهند کرد و به علاوه باعث مشکلات جدی دیگری نیز خواهند بود.

قرارداد وستینگ چیست و چرا برای هر استارتاپی الزامی است؟

 

کاری که قرارداد وستینگ انجام می دهد این است که افراد بنیان گذار و کلیدی هر شرکت و استارتاپی، با تلاش و همتی که برای پیشبرد امور حقوقی شرکت، در طی سال ها کرده اند، مالک قطعی سهام می گردند.

به عبارتی دیگر، قبل از کسب و کار سهام میان بنیان گذاران تقسیم می گردد؛ اما افراد به تدریج مالک عام می گردند و در صورتی که بنیان گذاری قصد خروج از کسب و کار را داشته باشد، شرکت این حق را دارد که مقدار و درصد مشخصی از سهام وی را باز خرید کند.

این سبب می شود که اگر شریکی در همان بحبوبه های اول کار کنار بکشد، نتواند بعدها تقاضای مبلغ زیادی از درامد شرکت (به همان اندازه ی درصد سهام اولیه از سهام) داشته باشد؛ چراکه به اصطلاح نقشی در آن نداشته و شرکت درصد معینی از سهم اورا خریده است.

 

آیا نگارش قرارداد وستینگ ساده است؟ و چه نکاتی را باید در نگارش این قرارداد رعایت کنیم؟

 

Rules to write a westing contract

آموزش تنظیم قرارداد وستینگ آنلاین و تضمینی ارزان

 

امروزه امور حقوقی و تجارتی حرفه های نوپا، جدید و تخصصی است؛ قرارداد وستینگ از جمله این امور است و برای نگارش آن احتیاج به اطلاعات بالا درزمینه قوانین تجارت و آشنایی و تسلط کامل به امور کسب و کارهای نوپا است. نکاتی که باید در نگارش آن رعایت کرد حیاتیست و در واقع می توان گفت آینده شرکت ها تا حدودی بستگی به آن دارد.

برای تنظیم و نگارش فوری و آنلاین تمامی قراردادهای استارتاپی اعم از قرار داد وستینگ نکاتی ضروری را باید مد نظر داشت. قرار داد باید به گونه ای باشد که با توجه به هزینه ای که صرف کسب و کار کرده اید، بعدا امکان خروج و برگرداندن آن برای شما مهیا باشد.

هم چنین قرارداد باید دارای بند هایی جهت خاتمه دادن همکاری هنگام متحمل شدن ضررمالی و یا ابرویی به کار شما از جانب طرف دیگر باشد و هم چنین از برند شما محافظت کند.

 

راهکار: نگارش آنلاین قرارداد وستینگ با بهترین وکلا در این زمینه امری است که با دقت و رعایت اصول تمام توسط موسسه وکیل تلفنی صورت می گیرد؛ پرسش و پاسخ فوری حقوقی نیز در این زمینه با مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته  به بهترین کیفیت و کاملا تضمینی انجام می شود.

 

چه کسانی صلاحیت نگارش قرارداد وستینگ را دارند؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

تنها وکلای استارتاپ که به اصول و قوانین سازو کار حرفه های جدید و استارتاپ های نوپا مسلط هستند از عهده ی این مهم برمی آیند.

اورژانس قراردادهای استارتاپی 24 ساعته وکیل تلفنی، بهترین وکیل آنلاین استارتاپی 24 ساعته و فوری را برای نگارش هرچه دقیق تر قرارداد وستینگ در اختیار شما قرار می دهد. با یک مشاوره حقوقی تلفنی و یا مشاوره حقوقی آنلاین می توانید در هر مکان و زمانی به نگارشی صحیح و تضمینی از قرارداد وستینگ دسترسی داشته باشید.

 

چرا نگارش قرارداد وستینگ توسط وکیل استارتاپ، ریسک های آینده استارتاپ را کاهش می دهد؟

قرار داد وستینگ از لحاظ زیادی حائز اهمیت است. یک نگارش خوب می تواند بنیانگذاران یک کسب و کار را از یکدیگر محافظت کند؛ از طرفی ایجاد انگیزه می کند تا اشخاص در تلاش برای پیشبرد امور استارتاپ باقی بمانند و عقب نکشند. هم چنین در صورت کم کاری فردی و یا نیمه کاره رها کردن مسئولیت خود در امور، نگارش صحیح و کامل قرارداد وستینگ، شرکت و طرفین دیگر آسیب نمی بینند.

تمامی موارد فوق باعث به حداقل رسیدن ریسک های آینده استارتاپ می گردند تا دغدغه افراد فقط توسعه و پیشرفت کار باشد.

تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی در صورت مواجهه با هرگونه نقضی در مفاد قرارداد وستینگ به دست هر شخص حاضر در استارتاپ، در کمترین زمان حقوق شما را احقاق و مبالغ ازدست رفته شما را وصول خواهد کرد. قرارداد وستینگ آنلاین و 24 ساعته تضمینی قابل تنظیم و نگارش با بهترین وکلای استارتاپ وکیل تلفنی است.

 

هزینه نگارش آنلاین و تضمینی قرارداد وستینگ به چه میزان است؟

 

cost of writhing a westing contract

نگارش تلفنی و آنلاین انواع قرارداد های استارتاپی

 

با پیچیدگی امور و اصول و قوانینی که امروزه استارتاپ ها مختص خود دارند، نگارش قرارداد وستینگ باید در نهایت دقت انجام گیرد و متناسب با نوع فعالیت شرکت و مطابق مفاد درخواست شده و نکاتی که بنیانگذاران روی آن اتفاق نظر دارند، باشد؛ لذا هزینه ی آن بستگی به این موارد داشته و نیازمند صحبت با وکیل استارتاپ است. با برقراری تماس، بهترین وکلای استارتاپ ایران در اورژانس حقوقی وکیل تلفنی، با کیفیت ترین و مفید ترین اطلاعات مورد نیاز برای نوع قرارداد رهن سهام یا همان وستینگ را با شما در میان می گذارند و شما را در پیشبرد کسب و کار نوپای تان یاری می دهند. قرارداد وستینگ آنلاین و تضمینی 24 ساعته با مقرون به صرفه ترین هزینه توسط وکیل استارتاپ آنلاین و 24 ساعته تنظیم و در دسترس شما قرار می گیرد.

 

كاربرد قرارداد وستينگ

 

westing contract usage

قرارداد وستینگ آنلانین و فوری 24 ساعته

 

از کاربرد های مهم وستینگ در قرارداد موسسین استارتاپ، عبارتند از التزام موسسین قرارداد به استارتاپ و انگیزه سرمایه گذار به سرمایه گذاری در این استارتاپ که سبب افزایش ارزش سهام استارتاپ می گردد؛ دانستن این مورد نیز خالی از لطف نیست که يكي از فوايد موثرِ قرارداد وستينگ در قراردادهاي استارتاپي، ماندگاري استارتاپ و شكل گيري آن در مراحل بدوي بوده تا اينكه به درآمد برسد.

تقريباً تمامي كارآفرينان استارتاپي بر اين موضوع را واقف هستند که از صد در صد استارتاپ ها ده درصد آن موفق و به درآمد مي رسد و از اين ميزان درصد اعلامي البته يك نظريه تجربي مي باشد كه در صورت فقدان قرارداد وستينگ سهام در بين سهامدارن يك استارتاپ، منجر به شكست استارتاپ در مراحل شكلي به دليل نبود قرارداد وستينگ سهام در يك استارتاپ مي باشد.

 

آيا در نظام حقوقي ايران قرارداد وستينگ سهام، به عنوان قرارداد قانوني قلمداد مي گردد؟ 

 

نظريات مختلفي در اين خصوص مي باشد كه قرارداد وستينگ سهام با توجه به نظام حقوقي ايران در كشور ما بدون پشتوانه حقوقي مي باشد؛ در حالي كه اين نظريه و تئوري از نظر وکلای آنلاین استارتاپ ما، صحيح نمي باشد؛ چراكه با نگاه اجمالي در قانون تجارت ايران (هرچند يك قانون كهنه مي باشد)، اما با وحدت ملاك در اين قانون تجارت، مي توان سهام مديران را در رهن شركت به تناسب مدت فعاليت شركت قرار داد كه اين غرض نهايي قرارداد وستينگ سهام مي باشد.

 

 

آشنایی کامل با قرارداد وستینگ

قرارداد نشر کتاب

قرارداد سرویس خدمات نرم افزاری

قرارداد کامل واگذاری حق تملک اعیان در آپارتمان مسکونی

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته

تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا)

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با توجه به ماده ۱۰ قانون مدنی اصل آزادی قراردادها قراداد وستینگ قابلیت اجرای قانونی را در نظام حقوقی ما داراست.
قرارداد وستینگ به این مفهوم است که سهامِ سهامداران قرارداد وستینگ به صورت تدریجی به ملکیت سهامداران قرارداد موسسین در می آید؛ مثلاً در قرارداد موسسین قید می کنند که این سهمِ سهام دار یا موسس، باید در مدت چهار سال به صورت تدریجی به مالکیت موسسه در بیاید که با امضای این قرارداد، همه موسسین قادر به ترک استارتاپ نمی باشند و در صورت خروج سهم کاملی از سهم به ایشان منتقل نمی گردد؛ فلذا موسسه حقوقی ما تصمیم گرفته تا ضمن برقراری امکان ارتباط آنلاین با وکلای استارتاپ ما در حوزه وستینگ، با ایشان تماس تلفنی ۲۴ ساعته نیز برقرار نموده و برای حل مشکلات خود، بهترین و عملی ترین راهکار ها را به ارزان ترین قیمت دریافت نمایید
رارداد وستینگ قراردادی است که در آن در یک بازه زمانی مشخص، طرف قرارداد، مالک سهام موضوع قرارداد می‌شود. به‌عنوان مثال، فرض کنید که در یک بازه زمانی ۵ ساله، هر سال درصد مشخصی از سهام شرکت در ازای عملکرد مطلوب و فعالیت مثمر ثمر شریک در شرکت، به مالکیت وی درمی‌آید. این قرارداد به این منظور امضا می‌شود که شرکا در شرکت تازه تأسیس انگیزه باقی ماندن در شرکت و فعالیت در آن را داشته باشند و در ابتدا راه از شرکت خارج نشوند. قرارداد وستینگ سهام چه کاربردی دارد؟ همان‌طور که در سؤال قبل توضیح داده شد، شرکت جدید التاسیسی را در نظر بگیرید که با اهداف مشخص و بلندمدت پا به عرصه تجارت گذاشته و سرمایه‌گذار جذب کرده است. سرمایه‌گذاران برای اینکه اطمینان حاصل نمایند که بنیان‌گذاران تا انتهای مسیر در کنار یکدیگر خواهند ماند اقدام به امضا قرارداد وستینگ می‌نمایند. از این طریق تنها در پایان هر سال درصد مشخصی از سهام شرکت به بنیان‌گذاران منتقل می‌شود. بدیهی است که اگر آن‌ها زودتر از موعد مقرر شرکت را ترک کنند، سهامی نیز به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد. سازوکار اجرایی نمودن قرارداد وستینگ در نظام حقوقی ایران چیست؟ با توجه به چارچوب و ضوابط قانونی تعریف شده در حقوق ایران و محدودیت‌های موجود، امکان پیاده‌سازی این قرارداد به شکل مرسوم وجود ندارد. از این روی سازوکاری که ما در نظر گرفته‌ایم این است که همه شرکا در ابتدا به نسبت مورد توافق سهام‌دار شرکت شده ولی با این تفاوت که سهام بنیان‌گذاران در رهن شرکت قرار می‌گیرد. در صورتی که بنیان‌گذاران به تعهدات خود در بازه زمانی مشخص عمل نمودند، از سهام مذکور فک رهن صورت گرفته و آن‌ها تماماً مالک سهام می‌شوند، در غیر این صورت شرکت با توجه به حقی که در اختیار دارد اقدام به انتقال سهام به خود و یا سهام داران می‌نماید.
باسلام و سپاس از راهنماییهای مفید و کاربردی وکلا و مشاوران حقوقی موسسه

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی