موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی حق التنصیف

مشاوره حقوقی حق التنصیف

از مهمترین شروط مندرج در قباله ی ازدواج، حق التنصیف است که بر مبنای آن چنانچه طلاق به درخواست مرد و بدون کوتاهی زن در انجام وظایف همسری واقع شود، تا سقف نصف اموالی که مرد در طول زندگی زناشویی کسب کرده به زن تعلق می گیرد؛ با وجود صراحت در شرط فوق، درخواست اقامه ی شرط حق التنصیف، حائز ظرافت هایی است که بدون مشاوره حقوقی حق التنصیف نمی توان راه به جایی برد.

 

توصیه های یکی از بانوان وکیل در خصوص حقوق بانوان

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

حق التنصیف چیست؟

 

right of halve concept

اورژانس حق التنصیف 24 ساعته و فوری

 

تنصیف در لغت به معنای دو نیم کردن یا از هم نصف کردن هر چیزی است؛ اجرای حکم تنصیف در علم حقوق منوط به واقعه طلاق بوده و بدون حکم آن قابل اجرا نمی باشد؛ فلذا برای اجرای حکم تنصیف در مرحله اول، دادخواست طلاق باید از طرف مرد باشد و اگر دادخواست به دلیل متخلف بودن زن در وظایف همسرداری و یا اخلاق و سوء رفتار زن باشد؛ به عنوان مثال: زمانی که مرد بتواند عدم تمکین زوجه را ثابت کند این حکم اجرا نمی شود.

 

نکته: توجه داشته باشید که حق التنصیف تنها شامل اموالی است که در زمان زندگی زناشویی با زوجه به دست آمده است و اموالی را که زوج پیش از ایام زناشویی به دست آورده است، سرایت پیدا نمی کند؛ همچنین موجود بودن اموال در زمان طلاق برای اجرای این حکم الزامی می باشد؛ یعنی اموال تلف شده، مفقود شده و یا از بین رفته نیز شامل این حکم نمی شوند؛ شما می توانید از طریق پرسش و پاسخ فوری حقوقی برای مشاوره حق التنصیف فوری و دریافت پاسخ سوالات خود به صورت دقیق و بهترین انتخاب با توجه به شرایط موجود طی کمترین زمان ممکن ارتباط برقرار کنید.

 

مشاوره حقوقی حق التنصیف چه مزایایی دارد؟

 

legal advice about halve of rights

وکیل آنلاین حق التنصیف ارزان و تضمینی 24 ساعته

 

گرفتن حکم تنصیف و پیگیری امور مربوط با آن به دلیل پیچیدگی زیاد، این مسئله حقوقی نیازمند دقت و توجه بسیاری می باشد و بهتر است که برای رسیدگی به امور مربوط به تنصیف اموال از یک فرد آگاه نسبت به قوانین، متخصص و مجرب کمک گرفت زیرا وقوع هرگونه اشتباه در روند رسیدگی به این امر باعث محروم شدن فرد از حقوق خود و در مواقعی حتی باعث رسیدن ضرر های مالی به فرد می شود.

از مزایای گرفتن مشاوره حقوقی حق التنصیف می توان به رسیدگی در زمان درست بدون بروز مشکل و افزایش آگاهی نسبت به مسائل مربوط به حق التنصیف و نحوه صحیح اجرای حکم اشاره کرد؛ در نهایت شما می توانید از طریق تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی با تیم حرفه ای و مجرب ما در وکیل تلفنی برای ستاندن حق التنصیف، پیگیری و رسیدگی به اوامر آن ارتباط برقرار کنید.

 

مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته حق التنصیف توسط چه کسانی انجام می شود؟

وکلای پایه یک دادگستری متخصص و مجرب در وکیل تلفنی به صورت فوری و 24 ساعته به مراجعین از سراسر دنیا مشاوره حقوقی حق التنصیف می دهند؛ وکلا به دلیل آگاهی بیشتر نسبت به قوانین و تخصص و تجربه در پیگیری و توانایی حضور در دادگاه برای دفاع از موکل بهترین مشاوران حقوقی می باشند که شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی آنلاین با وکیل پایه یک حق التنصیف در وکیل تلفنی از سراسر دنیا به صورت آنلاین در هر زمانی ارتباط برقرار کنید و حقوق خود را در این زمینه بستانید.

 

بهترین روش های پرداخت و دریافت حق التنصیف چیست؟

 

trading ways of the half of rights

مشاوره حقوقی حق التنصیف 24 ساعته ارزان و تضمینی

 

اگر مرد بتواند ثابت کند که به دلیل سوء رفتار، سوء معاشرت زن و یا تخلف زن از وظایفی که در قبال شوهرش دارد، دادخواست طلاق داده باشد، شرط تنصیف اموال شامل زوجه نمی شود؛ اموالی که شامل شرط تنصیف اموال می شوند اموالی هستند که مرد بعد از تاریخ عقد به دست آورده باشد.

برای دادخواست دریافت حق التنصیف و پیدا کردن بهترین روش برای پرداخت و یا دریافت حق التنصیف بهتر است از وکیل متخصص و مجرب، مشاوره حقوقی حق التنصیف گرفت تا به تمام امور به دقت و درستی بدون ایجاد مشکل رسیدگی شود؛ شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی با مشاور حقوقی حق التنصیف متخصص و مجرب ما در وکیل تلفنی از سراسر دنیا ارتباط برقرار کنید.

 

هزینه های مشاوره حقوقی حق التنصیف چقدر می باشد و چگونه آن را پرداخت کنم؟

هزینه مشاوره حقوقی نسبت به موضوع مشاوره، مدت زمان مشاوره و مقدار تعیینی توسط مشاور حقوقی یا وکیل محاسبه می شود. اگر مشاوره به صورت آنلاین و یا تلفنی باشد افراد می توانند مبلغ تعیین شده را به حساب وکیل واریز نمایند و بعد از خدمات حقوقی آن بهره مند شوند.

شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی با مشاوره حقوقی حق التنصیف یا وکیل حق التنصیف پایه یک ما در وکیل تلفنی متخصص و مجرب ما در وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنید.

 

چرا برای مطالبه حق التنصیف لازم است تا مشاوره حقوقی با وکیل خانواده داشته باشیم؟

 

halve rights legal advice necessity

وکیل وصول حق التنصیف 24 ساعته

 

یکی از مهمترین شروط مندرج در قباله ی ازدواج، که از سال 1362 و در راستای حمایت از بانوان مطلقه در قباله ی ازدواج درج گردیده است؛ حق التنصیف است که بر مبنای آن چنانچه طلاق به درخواست مرد و بدون هیچ دلیل موجهی اعم از کوتاهی زن در انجام وظایف همسری یا سوء رفتار وی، واقع شود تا سقف نصف اموالی که مرد در طول زندگی زناشویی کسب کرده یا معادل آن به زن تعلق می گیرد.

با وجود صراحت ظاهری در نحوه ی بیان شرط، در اجرا و عمل به این شرط مشکلات و ابهاماتی وجود دارد که باعث شده بسیاری محاکم تمایلی به اجرا نداشته و مردانی که از اجرای این شرط واهمه دارند نیز به جای دادن دادخواست طلاق، به روش های مختلف زن را تحت فشار بگذارند تا از حق مسلم خود صرف نظر کرده و طالب طلاق شود؛ در حالیکه به سهولت و با دریافت مشاوره حقوقی حق التنصیف می توان از هر گونه تضییع حقی پیشگیری نمود.

 

نکته: هر چند حق التنصیف به عنوان شرط ضمن عقد ازدواج اگر از جانب مرد امضا شود، لازم الاجراست؛اما حکم قانونی نیست و زن تنها در صورت اثبات تحقق شرط می تواند آن را درخواست نماید؛ پر واضح است که درخواست اقامه ی شرط حق التنصیف، حائز ظرافت هایی است که بدون مشاوره حقوقی حق التنصیف نمی توان راه به جایی برد.

 

موارد بیشماری وجود دارد که افراد حتی از وجود چنین شرطی در میان شروط مندرج در قباله ی ازدواج اطلاع ندارند و نا آگاهی از ظرایف و نکات قانونی، بسیاری افراد را از احقاق حقوقشان محروم ساخته است، حق التصنیف نیز از این قاعده مستثنی نیست.

بنابراین با توجه به جمیع جهات، در صورت تصمیم بر مطالبه حق التنصیف، ضروریست قبل از هر اقدامی با وکیل خانواده مشورت نموده و با دریافت مشاوره حقوقی حق التنصیف، راه دستیابی به نتیجه ی مطلوب را هموار سازید. به لطف پیشرفت فناوری، برخورداری از مشاوره حقوقی، حتی مشاوره حقوقی شبانه روزی نیاز به صرف وقت و هزینه ی گزاف ندارد؛ در این میان، امکان استفاده از مشاوره حقوقی فوری با وکلای کارآزموده و مجرب نیز به صورت 24 ساعته مهیاست.

 

حق التنصیف چیست و آیا می شود آن را مطالبه کرد؟

 

concept of halve rights after divorce

تماس فوری با وکیل مدافع حقوق زنان

 

در میان شروط دوازده گانه مندرج در سند ازدواج، در هشتمین صفحه؛ شرطی درج شده که از آن به عنوان «حق التنصیف» یاد می شود؛ بر اساس آنچه در سند ازدواج قید شده، حق التنصیف را به بیان ساده می توان چنین تعریف کرد: (چنانچه طلاق به درخواست مرد و بدون هیچ دلیل موجهی اعم از کوتاهی زن در انجام وظایف همسری یا سوءرفتار وی، واقع شود مرد بایستی تا سقف نیمی از اموالی را که در طول مدت زناشویی بدست آورده است؛ بلاعوض تسلیم زن نماید).

هرچند این شرط به عنوان یکی از شروط ضمن عقد ازدواج در صورت تحقق شرایط قابل مطالبه است، اما نحوه ی بیان آن به گونه ایست که محاکم هر یک تفسیری متفاوت از ابعاد مختلف شرط حق التنصیف دارند و عملاً بسیاری افراد با وجود محق بودن از اجرای شرط می گذرند؛ بنابراین دریافت مشاوره حقوقی حق التنصیف در این مواقع بسیار کارگشا و موثر است.

به طور کلی می توان گفت در صورتی که طلاق با دادخواست از جانب مرد واقع شده و اثبات شود زن هیچ گونه تخلف از وظایف همسری و سوءرفتار نداشته است، زن می تواند اجرای شرط فوق را درخواست کند؛ اما به دلیل وجود ابهامات در بیان شرط، مهمترین گام قبل و حین مطالبه حق التنصیف، مشاوره حقوقی با وکیل است؛ اما هزینه ی بالای حق الوکاله و دشواری دسترسی به وکیل حاذق بسیاری افراد را از دریافت مشاوره حقوقی حق التنصیف منصرف می کند.

در حالی که به لطف دانش و تجربه ی وکلای متعهد همواره امکان مشاوره تلفنی حقوقی و ارتباط با وکیل تلفنی مقرون به صرفه مهیاست؛ ما مفتخریم که به سهولت امکان ارتباط با بهترین وکلای ایران را برایتان مهیا نموده ایم و شما تنها با یک تماس می توانید با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان با بهترین وکیل تلفنی 24 ساعته و شبانه روزی دریافت حق التنصیف ارتباط برقرار نموده و با دریافت بهترین راهکار ها، به حق مسلم خود دست یابید.

 

شرایط مطالبه حق التنصیف چیست؟

 

halve rights situations

مطالبه فوری حق التنصیف فوری به صورت 24 ساعته

 

هرچند حق التنصیف به عنوان یکی از شروط ضمن عقد ازدواج، با امضا از سوی مرد لازم الاجرا به شمار می رود؛ اما براساس آنچه از متن این شرط برمی آید؛ مطالبه ی حق التنصیف حائز شرایطی است که برای کسب نتیجه ی مطلوب باید به آنها توجه نمود. مشاوره حقوقی حق التنصیف در شناخت و تفسیر صحیح این شرط بسیار موثر است؛ از جمله ظرایف شرط به صورت زیر اند:

 

  1. برای مطالبه ی حق التنصیف حتماً باید مرد شرط مزبور را در سند نکاحیه امضا کرده باشد، چرا که در صورت استنکاف مرد از امضای شرط، اجرای آن غیر ممکن است.

  2. از دیگر شرایط لازم برای مطالبه ی حق التنصیف این است که طلاق با درخواست مرد واقع و جاری شود؛ این بدان معناست که اگر مرد دادخواست طلاق را مطرح نماید ولی در هر مرحله از آن منصرف شود شرط تحقق نمی یابد و قابل مطالبه نیست.

  3. تنها در صورتی زن می تواند اجرای این شرط را مطالبه کند که مرد نتوانسته باشد نشوز و نافرمانی و سوءرفتار زن و یا تخلف وی از وظایف همسری را به عنوان دلیلی برای طلاق اثبات نماید. با توجه به این موضوع، دریافت مشاوره حقوقی حق التنصیف در احقاق حق افراد، به ویژه بانوان محترم بسیار موثر است.

نکته مهم: از آنجا که در شرط بیان شده که مرد باید نیمی از «دارایی» خود را به زن بدهد و دارایی با اموال فرق دارد؛ باید به این نکته توجه داشت که غرض از دارایی تمام دارایی اعم از مثبت و منفی یعنی دیون و اموال می باشد؛ بنابراین پس از احتساب دیون مرد، حق التنصیف از محل دارایی موجود ادا می شود. مهمتر اینکه این اموال تنها شامل اموال موجود و اموالی می شود که پس از ازدواج کسب شده؛ بنابراین اموالی که مرد قبل از ازدواج داشته و یا به وی ارث رسیده و اموالی که قبل از طلاق صلح یا هبه، تلف یا مفقود شده از شمول این شرط خارج است.

 

با توجه به شرایط مطالبه حق التنصیف، دریافت مشاوره حقوقی حق التنصیف اهمیت بسیاری دارد؛ در مسیر گرفتن حق التنصیف، مشاوره حقوقی تلفنی فوری با بهترین وکلای تلفنی کشور و دریافت روش های حقوقی تلفنی حق التنصیف، برگ برنده ای است که می تواند شما را به سر منزل مقصود که همانا احقاق حق مسلم شماست برساند.

 

چگونه با بهترین وکیل برای مطالبه حق التنصیف ارتباط برقرار کنیم؟

 

best lawyers of property division after divorce

کاتالوگ وکلای خانم پایه یک به همراه شماره تماس

 

ارائه مشاوره حقوقی حق التنصیف از سوی بهترین وکلای تلفنی و دریافت موثرترین روش های حقوقی، این امکان را به شما می دهد که با آگاهی کامل از ظرافت های حقوقی و قانونی موجود در این شرط، به مطالبه ی حق خود بپردازید؛ بهره مندی از دانش و تجربه ی برترین وکلا و حقوقدانان کشور این امکان را به ما می دهد که با در اختیار گذاشتن شماره بهترین وکیل ایران امکان ارتباط سهل و سریع شما با بهترین وکیل تلفنی 24 ساعته و شبانه روزی دریافت حق التنصیف و دریافت بهترین و موثرترین مشاوره حقوقی حق التنصیف را فراهم نماییم.

 

آیا در صورت فوت زوج امکان مطالبه حق التنصیف وجود دارد؟

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

هرچند صراحت قانونی در مورد شرایط تعلق و امکان مطالبه ی حق التنصیف در حالات گوناگون وجود ندارد؛ اما از آنجا که در تمام موارد، شرایط یکسانی برای اجرت المثل و حق التنصیف ذکر شده است در مقام قیاس می توان گفت از آنجا که مطالبه ی اجرت المثل در موردی که طلاق به خواسته ی مرد و در مدت بیماری وی واقع شود و مرگ متصل به همان بیماری بوده باشد، تا یکسال از تاریخ فوت زوج، زن امکان مطالبه ی اجرت المثل را دارد.

بنا بر راهکارهای موجود در مشاوره حقوقی حق التنصیف و بر مدار قیاس، شاید بتوان نتیجه گرفت که امکان مطالبه حق التنصیف نیز در صورتی که مرد همسر خود را به خواست خود و بدون عدول زن از وظایف همسری و در زمان بیماری طلاق دهد و مرگ متصل به بیماری باشد، امکان مطالبه ی حق التنصیف تا یکسال پس از تاریخ فوت زوج وجود دارد.

 

 

طلاق فوری به علت فساد اخلاقی

بررسی طلاق عاطفی و نتیجه آن

لزوم مشاوره حقوقی قبل از خواستگاری

طلاق به خاطر غیرت و تعصب بی مورد

مشاوره حقوقی مهریه با کیفیت تضمینی

نگارش فوری انواع دادخواست های خانوادگی

نگارش فوری و 24 ساعته دادخواست طلاق

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام؛ حق التنصیف آن است که، چنانچه طلاق به درخواست مرد و بدون هیچ دلیل موجهی اعم از کوتاهی زن در انجام وظایف همسری یا سوء رفتار وی، واقع شود تا سقف نصف اموالی که مرد در طول زندگی زناشویی کسب کرده یا معادل آن به زن تعلق می گیرد.در صورتی که طلاق با دادخواست از جانب مرد واقع شده و اثبات شود زن هیچ گونه تخلف از وظایف همسری و سوءرفتار نداشته است، زن می تواند اجرای شرط فوق را درخواست کند. هرگاه زوج فوت نماید تا یکسال بعد از فوت شوهر می توان مطالبه حق التنصیف را از دادگاه درخواست کرد. حق التنصیف یکی از شروط دوازده گانه سند نکاحیه است که زوج در هنگام جاری شدن عقد آن را امضاء و متعهد به پرداخت می شود البته زوجه باید آن را اثبات نماید حق التنصیف در خصوص دارایی شوهر است که بعد از ازدواج بدست آورده است نه آنکه از طریق هبه یا ارث به او تعلق گرفته است. برای دریافت حق التنصیف باید دادخواست داد و معمولاً دادگاه در رای طلاق حقوق مال زوجه که باید تادیه گردد حق التنصیف نیز مشخص می شود..
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
زمانی میرسد که زن ومرد بعد از سالها زندگی بنا به دلایل ومشکلاتی که پیش می آید تصمیم می گیرند که جدا شوند و طلاق بگیرند در این جا قانون حق تصنیف اموال به زوجه داده است که مالی را که در طول زندگی مشترک خریداری شده بین زوجین تقسیم شود منتها شرایطی دارد ونیاز به تنظیم دادخواست دارد می توانید برای تنظیم دادخواست از وکیل کمک بگیرید منتها وکیلی به صورت فوری وهزینه ی کمتر وآن هم جز در سایت وکیل تلفنی نمی توان به هدف رسید چون با داشتن وکلای مجرب به راحتی کمک می کنند وراهکار نشان میدهند پس با اطمینان تماس بگیرید
با سلام واحترام بسیار سپاسگزار از مطلب خوبتون حق تنصیف یکی از امتیازات حقوق خانم هاست که در عقد نامه به عنوان یکی از شروط ضمن عقد توسط زوج امضا و قابل اجراست از دیگر امتیازات خانم ها میتوان به حق زن در مهریه ،حق زن در مساله فسخ نکاح،حق زن در مسئله ی نفقه ،حق زن در انتخاب محل سکونت ،حق زن در ترک منزل شوهر در صورت خوف از ضرر جسمی و مالی یا شرافت ،حق زن در استفاده از حق حبس اینها موارییست که به جایگاه زن در دین اسلام اشاره دارد جایگاه منزلت زن در دین اسلام در سطح بالایی قرار دارد و حفظ حرمت و حقوق زنان بسیار تاکید شده است از آنجایی که قوانین کشور ما بر پایه و اساس دین اسلام قرار گرفته است امیدوارم زنده و سلامت باشید بسیار خوب بود و استفاده کردیم
سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان و خسته نباشید خدمت کلیه ی کارکنان و همکاران محترم موسسه وکیل تلفنی،همان گونه که مستحضرید، جهت جلوگیری و اجتناب از بروز اختلافات و منازعات فی مابین افراد جامعه، افزایش سطح آگاهی و اطلاعات حقوقی و قانونی آنان ضرورت دارد. مراجعه ی حضوری به وکلا و مشاوران محترم قضایی با توجه به صرف زیاد وقت و هزینه و همچنین شرایط ویژه بیماری کرونا و عدم توانایی مراجعات حضوری، مقرون به صرفه نمی باشد، لذا موسسه وکیل تلفنی با فراهم کردن امکان مشاوره و راهنمایی از تعداد زیادی وکیل پایه یک دادگستری و متخصصین حقوقی در رشته های مختلف خصوصی و کیفری به صورت تخصصی، پیمودن این راه دشوار را تسهیل کرده و این امکان را بوجود آورده که با صرف کمترین هزینه و زمان بصورت ٢۴ ساعته، در راستای افزایش آگاهی افراد جامعه و اجتناب از تنازعات بعدی گام موثری در این راه بردارد. امید است این حرکت مهم و ارزشی همچنان پایدار و مستدام بماند. توفیق روزافزون همه ی شما عزیزان را که در این امر خطیر به عنوان فرشتگان عدالت تلاش و کوشش می کنید، از خداوند متعال خواستارم. عاقبت بخیر و سلامت باشید. ارادتمند شما:سحر نیک پور
سلام وقت همگی بخیر .. در خصوص شرط نصف دارایی (شرط تنصیف) مقرره ای در قوانین ایران وجود ندارد؛ به عبارت دیگر از نظر قانون زوج تکلیفی بر پرداخت نصف دارایی به زوجه ندارد. اما از آنجایی که در نظام حقوقی اسلام، اختیار طلاق با مرد است، بر همین اساس یکی از شروط «اختیاری» ضمن عقد نکاح این است که زوج قبول می‌کند که اگر روزی خواست همسرش را طلاق دهد، نیمی از اموال به دست آمده در طول زندگی مشترک را به همسرش منتقل کند البته اگر همسرش مشکلی از قبیل تمکین یا سلامت روحی و جسمی نداشته باشد .
سلام خسته نباشید و خداقوت به تمامی همکاران سایت. متاسفانه در شهر ما تعداد دفاتر و موسسات حقوقی که بتوان مراجعه کرد، بسیار کم است و آن تعداد محدود هم برای مشاوره ها مبالغ بالایی مطالبه میکنند که از سطح توان پرداخت بیشتر مردم شهر بالاتر است. به همین دلیل بیشتر هم شهریان از دریافت راهنمایی و مشاوره و حتی اخذ وکیل منصرف میشوند و همین موجب ضرر و زیان برای ما نیشود. خوشبختانه با وکیل تلفنی از طریق اینترنت آشنا شدم و بسیار خوشحالم که میتوانم از این به بعد برای مسائل حقوقی و مشکلات قانونی که در زندگی روزمره رخ میدهد، از مشاوره های تخصصی شما با وکلای خوش اخلاق و باحوصله شما که بسیار هم دلسوز هستند، استفاده کنم. براتون بهترین ها رو آرزو میکنم چون وجود موسساتی مانند وکیل تلفنی موجب حل بسیاری از مشکلات مردم خواهد شد.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .تنصیف در لغت به معنای دو نیم کردن یا از هم نصف کردن هر چیزی است؛ اجرای حکم تنصیف در علم حقوق منوط به واقعه طلاق بوده و بدون حکم آن قابل اجرا نمی باشد؛ فلذا برای اجرای حکم تنصیف در مرحله اول، دادخواست طلاق باید از طرف مرد باشد و اگر دادخواست به دلیل متخلف بودن زن در وظایف همسرداری و یا اخلاق و سوء رفتار زن باشد؛ به عنوان مثال: زمانی که مرد بتواند عدم تمکین زوجه را ثابت کند این حکم اجرا نمی شود.اینجانب فریبرز ذوالفقاری آماده مشاوره تکمیلی هستم
تنصیف اموال بین زن و شوهر یا تقسیم اموال یا توزیع منصفانه، به تقسیم اموال مکسوبه زوجین در بین آن‌ها به‌طور مساوی گفته می‌شود؛ بدین شکل که تعهد انتقال و تملیک بلاعوض تا نصف دارایی تحصیل شده زوج در زمان زوجیت، بین زوجین صورت پذیرد؛ این کار ممکن است از طریق توافقی چون حل و فصل اموال یا از طریق حکم دادگاه صورت گیرد. تقسیم قضایی حقوق و الزامات اموال بین همسران در جریان طلاق است. در قانون جهانی فرض می‌شود که هر زوجی، از نظر مالی و سایر موارد به‌طور مساوی در پیوند زناشویی سهم دارند، اگر زمانی ازدواج خاتمه یابد، قانون کلی اینست که هر دوی زوج سرمایهٔ خالص خود را به‌طور مساوی قسمت کنند، و فرقی نمی‌کند چه کسی هزینه آن را پرداخته یا بنام چه کسی بوده‌است اما در شروط ازدواج از پیش چاپ شدهٔ جمهوری اسلامی ایران تصنیف اموال فقط به مرد تعلق می‌گیرد که باید طبق شرایطی دارایی خود را نصف کند و این قانون شامل نصف‌کردن اموال زن نمی‌شود.[۱][۲] تقسیم اموال خانوادگی، به این معناست که دارائیها و بدهیها را، هردو بین خود تقسیم کنند. در ایران، آنچه در صورت پذیرش مرد، در ضمن عقد نکاح اسلامی به‌طور پیش‌فرض قید می‌شود، شرط تنصیف اموال زوج است؛ و در خصوص تقسیم اموال زوجه در هنگام طلاق، «در شروط چاپی»، ضمن عقدِ نکاح چیزی قید نشده‌است. توزیع اموال، تقسیم اموال در صورت مرگ یا انحلال یک ازدواج است، و در مورد اموالی صورت می‌گیرد که در مالکیت متوفی بوده یا در حین ازدواج به دست آمده باشد.
سلام وقت بخیر بسیار مطلب مفیدی بود. سپاس از موسسه وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی