موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی حجر

مشاوره حقوقی حجر

در کل حجر به یک سری از بیماری های روانی گفته می شود که شرایط را برای زندگی با یک فرد و تحمل او دشوار می نماید؛ با ما همراه باشید تا این موارد را به کل بررسی نماییم.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

رفع حکم حجر محجور با نظر قطعی و بدون قید و شرط پزشکی قانونی

 

psychosis cure

مشکلات حقوقی حجر و طلاق به خاطر این مسئله

 

پرسش اول: در صورتی که کمیسیون پزشکی اعلام کند که بیمار روانی با درمان می تواند به زندگی خود ادامه دهد و بدون درمان و مصرف دارو خطر عود بیماری تا هشتاد درصد وجود دارد، آیا دادگاه می تواند حکم حجر را صادر نماید؟

 

اتفاق نظر در مورد پرسش اول

صدور حکم حجر منوط به احراز شرایط خاصی است که طی آن به لحاظ وضعیت حادث شده برای محجور حکم حجر وی صادر خواهد شد و در صورتی که بیمار به لحاظ بیماری روانی و یا عصبی و به موجب تجویز دارو های لازم از طرف پزشک یا هیئت پزشکان قابل درمان باشد موجبی برای صدور حکم حجر نیست؛ زیرا در هرحال باید جنون ادواری یا دائمی محجور مطابق ماده 1210 قانون مدنی احراز شود.

 

نظر کمیسیون نشست قضائی در مورد پرسش اول

کسی که جنون وی احراز گردیده حکم حجر او صادر می شود و اعلام کمیسیون پزشکی دایر به این که بیمار با درمان و مصرف دارو می تواند به زندگی ادامه دهد وگرنه خطر عود بیماری او محتمل است کفایت بر احراز عدم جنون ندارد، به عبارت دیگر، رفع حکم حجر یا عدم اصدار آن در شرایطی ممکن است که کمیسیون پزشکی قطعا و بدون قید و شرط اعلام نماید بیمار مداوا شده است.

 

پرسش دوم: فردی پس از اظهار نظر پزشکی قانونی مبنی بر ابتلا به جنون ادواری محجور شناخنه شده و حکم حجر او صادر شده است.پس از تجدید نظر خواهی محکوم علیه و موجه نبودن خواسته در مرجع تجدید نظر، آیا باید حکم حجر مطلق تایید شود؟ یا باید مقید به حال جنون باشد و معاملات وی در حال افاقه نافذ است؟

 

اتفاق نظر در مورد پرسش دوم

در فرض سوال، باید حکم حجر مطلق تایید شود و اگر در حال افاقه معامله کرده است، باید افاقه را ثابت نماید.

 

نظر کمیسیون نشست قضائی در خصوص پرسش دوم

در مورد مسئله مطروحه با توجه به مقررات ماده 1211 قانون مدنی که مقرر داشته: (جنون به هر درجه که باشد موجب حجر است و در این مورد):

 

  • اولاً: باید در مرجع تجدید نظر، حکم حجر مطلق تایید شود.

  • ثانیاً: با عنایت به مدلول ماده 1213 قانون مرقوم که مقرر داشته: « مجنون دائمی مطلقا و مجنون ادواری در حال جنون نمی تواند هیچ تصرفی در اموال و حقوق مالی خود بنماید ولو با اجازه ولی یا قیم خود؛ لکن اعمال حقوقی که مجنون ادواری در حال افاقه می نماید نافذ است، مشروط بر آن که افاقه ی او مسلم باشد». بنابراین، معاملات مجنون ادواری در حال افاقه، نافذ است مشروط بر آن که ثابت شود که معامله در حال افاقه انجام یافته است.

 

دعوای رشد به طرفیت مدعی العموم

 

grow order protection

بهترین راهکار برای حکم رشد آنلاین و تلفنی به صورت 24 ساعته

 

پرسش: دعوای حکم رشد باید به طرفیت چه کسی مطرح شود؟ (با حضور ولی به طرفیت ولی یا مدعی العموم یا بدون حضور ولی به طرفیت قیم یا مدعی العموم)؟

 

  • اتفاق نظر در مورد پرسش فوق: در صورت وجود ولی قهری به طرفیت ولی قهری در صورت نبودن ولی قهری به طرفیت قیم و در صورتی که نه ولی قهری و نه قیم باشد به طرفیت مدعی العموم.

 

نظر کمیسیون نشست قضائی (قم) در مورد پرسش فوق

اگر محجور ولی خاص نداشته باشد بر اساس ماده 66 قانون امور حسبی، دادستان، محجور و قیم محجور می توانند نسبت به تصمیمات دادگاه در مورد رفع حجر (اثبات رد) تقاضای پژوهش کنند. بدیهی است دادستان و قیم باید طرف دعوا قرار گیرند علاوه بر این ماده 1254 قانون مدنی اشعار می دارد خروج از تحت قیمومت از طرف مولی علیه یا هر شخص ذی نفع دیگر ی تقاضا می شود و تقاضانامه ممکن است مستقیما یا توسط دادستان یا نماینده او به دادگاه داده شود. ماده 1255 قانون مدنی در مورد ماده قبل مدعی العموم را مکلف کرده، قبلا نسبت به رفع علت حجر تحقیقات لازمه را به عمل آورده و مطابق با نتیجه حاصله از تحقیقات، در محکمه اظهار عقیده کنند و اگر محجور ولی یا وصی داشته باشد به استناد ماده 73 قانون امور حسبی،دادستان و دادگاه حق دخالت در امور او را ندارند؛ لکن زمانی که محجور قصد ارائه دادخواست رفع حجر را داشته باشد به جهت لزوم اطلاع دادستان و ولی و احیانا اعمال حق پژوهش دادخواست باید به طرفیت مدعی العموم و ولی باشد.

 

اعلام حکم حجر اشخاص به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

اتفاق نظری که در مورد این عنوان وجود دارد به این حالت است که ماده 72 قانون دفاتر اسناد رسمی و کانون سر دفتران مصوب سال 1354 مقرر داشته: محاکم دادگستری در هر مورد که رای به حجر اشخاص می دهند باید مراتب را به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کنند. مفاد ماده قانونی مذکور مطلق است، خواه محجور مالی داشته باشد یا نداشته باشد دادگاه صادر کننده حکم حجر مکلف است مراتب را به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کند و قید اموال یا پلاک ثبتی  ملک غیرمنقول  متعلق به محجور و امثال آن در حکم حجر نه تکلیف است و نه ضرورت دارد زیرا حکم حجر دارای آثار متعددی است و محدود به بیع و شراء نیست تا اموال محجور در حکم حجر قید شود: مضافا به این که ممکن است محجور بعد از صدور، اموالی مالک شود که در زمان صدور حکم حجر کافی نسبت به آن مالکیتی نداشته است. لذا صرف اعلام حکم حجر کافی است و اداره ثبت علی القاعده موظف است تا حکم حجر و گزارش های محاکم دادگستری را در مورد حکم حجر اشخاص در دفتری تحت عنوان دفتر محجورین ثبت و ضبط کند.

 

 

تاثیر اثبات اهلیت یا عدم اهلیت یکی از متعاملین قبل از صدور حکم حجر یا بعد از رفع حجر

پرسش: آیا جهت احراز جنون و عدم رشد موضوع بند (3) ماده 84 قانون آیین دادرسی مدنی الزاما باید حکم حجر صادر شود؟ چناچنه دادگاه رسیدگی کننده به دعوای حقوقی جنون و عدم رشد خواهان را احراز کرد می تواند در اتخاذ تصمیم خود قرار رد دعوا صادر کند؟

 

  • اتفاق نظر در مورد پرسش فوق: نیازی به صدور حکم حجر نیست چنانچه دادگاه رسیدگی کننده به دعوای حقوقی، جنون یا عدم رشد خواهان را احراز کند، می تواند اتخاذ تصمیم کند و قرار رد دعوا صادر کند.

  • نظر کمیسیون نشست قضائی در مورد پرسش فوق: احراز اهلیت طرف دعوا اعم از این که ایراد شود یا خیر، با دادگاه رسیدگی کننده است . علاوه بر ماده 84 قانون آیین دادرسی مدنی سال 1379 که دادگاه مکلف به تعیین تکلیف ایراد است، در ماده 72 قانون امور حسبی پیش بینی شده حکم حجر یا رفع حجر مانعی نیست که اگر اهلیت یا عدم اهلیت یکی از متعاملین در دادگاهی قبل از حکم حجر و یا بعد از رفع حجر ثابت شود، دادگاه به آنچه نزد او ثابت شده است ترتیب اثر دهد بنابراین چنانچه موضوع عدم اهلیت بر دادگاه ثابت شود، دادگاه حسب مورد رای یا تصمیم مقتضی با توجه به ماده 56 قانون امور حسبی اتخاذ خواهد کرد.

 

تجدید نظر خواهی از حکم حجر

 

rethinking on the psychosis disorders

انصراف و تجدید نظر از حکم حجر به صورت آنلاین و تلفنی

 

پرسش: با توجه به مقررات مواد 44 و 66 قانون امور حسبی چه اشخاصی حق درخواست تجدید نظر نسبت به حکم حجر را دارند؟

 

  • اتفاق نظر در مورد پرسش فوق: طبق ماده 44 قانون امور حسبی کسانی که تصمیم دادگاه را در امور حسبی برای خود مضر بدانند، می توانند به آن اعتراض کنند. ماده 66 قانون مذکور نیز به دادستان، محجور و قیم او اختیار داده است که به تصمیمات دادگاه در موارد حکم حجر و رفع حجر و رد درخواست آن ها  اعتراض کنند. بر اساس رای وحدت رویه سال 1336 اشخاصی که در جریان رسیدگی نبوده اند و تصمیم دادگاه را به ضرر خود می دانند می توانند به تصمیم دادگاه اعتراض پژوهشی و فرجام خواهی کنند. اشخاص مذکور در ماده 66 فقط حق تجدید نظر خواهی دارند.

 

حق درخواست صدور حکم حجر متوفا نسبت به تاریخ قبل از فوت

پرسش: آیا اشخاص ذی نفع از ورثه و دادستان حق درخواست صدور حکم حجر متوفاً را نسبت به تاریخ قبل از فوت به منظور ابطال معاملاتی که در حال حیات انجام داده است، دارند؟

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

نظر اکثریت در مورد پرسش فوق

رسیدگی به درخواست صدور حکم حجر متوفا نسبت به تمام یا قسمتی از زمان حیات وی منع قانونی ندارد. این درخواست از طرف اشخاص مذکور در ماده 55 قانون امور حسبی و هر ذی نفع دیگری می تواند در دادگاه مطرح شود و مورد رسیدگی قرار گیرد و براساس ماده 70 قانون مذکور اگر ثابت شود علت حجر قبل از تاریخ حکم حجر وجود داشته از تاریخ وجود علت حجر مترتب می شود و ماده 71 نیز مقرر داشته در مواردی که علت حجر بعد از رشد حادث شده باشد دادگاه باید ابتدای تاریخ  حجر را که بر او معلوم شده است در حکم خود قید کند. همچنین بر اساس رای وحدت رویه شماره 72 مورخ 4\9\53 هیئت عمومی دیوان عالی کشور فوت کسی که درخواست حجر او شده مانع رسیدگی دادگاه نیست زیرا آثاری که بر حجر مترتب است با فوت محجور از بین نمی رود و در این مورد دادگاه باید رسیدگی را به طرفیت وراث ادامه دهد و حکم مقتضی صادر کند.

 

نظر اقلیت در مورد پرسش فوق

بر اساس مقررات باب دوم قانون امور حسبی درخواست صدور حکم حجر در صورتی در دادگاه قابل طرح است که:

 

  • اولاً: محجور در قید حیات باشد و نصب قیم برای اداره اموال او ضرورت داشته باشد.

  • ثانیاً: علت حجر باقی است؛ بنابراین، در مواردی که محجور فوت و یا علت حجر او مرتفع شده باشد، اثری بر صدور حکم حجر او مترتب نمی شود. اهلیت متعاملین به تصریح ماده 72 قانون امور حسبی متوقف بر صدور حکم حجر نیست؛ بنابراین، حتی اگر حکم حجر از طرف دادگاه مردود اعلام شود دادگاهی که به دعوا راجع به معامله رسیدگی می کند هرگاه احراز کند که در زمان وقوع معامله، یکی از متعاملین اهلیت انجام معامله را نداشته، می تواند حکم به بطلان آن صادر کند و بالعکس اگر شخصی که تحت قیومیت است معامله ای را انجام دهد و دادگاهی که به صحت معامله رسیدگی می کند احراز کند که که او در زمان  وقوع عقد اهلیت لازم را برای انجام معامله داشته است، حکم به صحت معامله صادر می کند.

 

 

تاثیر جنون ادواری یکی از متعاملین در بیع

 

a person,s madness influence on a trade

تاثیر بیماری روانی یک فرد در انجام یک معامله با او از دیدگاه قانون

 

پرسش: هر گاه بر دادگاه ثابت شود که یکی از طرفین معامله مبتلا به جنون ادواری است، آیا دادگاه میتواند حاک بر بطلان معامله دهد ؟

 

  • اتفاق نظر در این پرسش: اگر دادگاه تشخیص بدهد که یکی از طرفین معامله مبتلا به جنون ادواری بوده ان عقد را نمت توان باطل شناخت مگر اینکه شخصی که از بطلان معامله نفع می برد ثابت کند که ان معامله در زمان جنون واقع شده چون ممکن است ان عقد در زمان اقامه منعقده شده باشد . به استناد ماده 223 هر معامله ای که واقع میشود محمول بر صحت هست مگر اینکه فساد ان معلوم شود پس شرط ابطال معامله فوق ان است که حکم جنون شخص قبل از معامله صادر شده باشد یا اینکه پس از معامله در دادگاه ثابت شود معامله کننده در زمان انعقاد دچار جنون بوده است .

 

نظر کمیسیون در خصوص تاثیرجنون ادواری یکی از متعاملین در بیع

چنانچه بر دادگاه ثابت شود که یکی از طرفین مبتلا به بیماری جنون ادواری است در صورتی حکم بطلان معامله خواهد داد که ابتدای یکی از متقاعدین را در حین معامله به جنون احراز کند و بنا بر مقتضای اصل صحت در این دعوا بار دلیل بر عهده مدعی ابطال معامله به لحاظ جنون طرف دیگر در هنگام معامله می باشد مگر اینکه حکم حجر در جنون غیر ادواری صادر و به تاریخ معامله تسری داده شود . در نتیجه اتفاق نظر نشست قضائی دادگستری رشت تایید میشود .

 

تأثیر جنون ادواری یکی از متعاملین در معامله

پرسش: هرگاه بردادگاه ثابت شود که یکی از طرفین معامله مبتلا به جنون ادواری است آیا دادگاه می تواند حکم بر بطلان معامله دهد؟

 

  • پاسخ به پرسش فوق: اگر دادگاه تشخیص بدهد که یکی از طرفین معامله مبتلا به جنون ادواری بوده آن عقد را نمی توان باطل شناخت، مگر این که شخصی که از بطلان معامله نفع می برد ثابت کند که آن معامله در زمان جنون واقع شده چون ممکن است آن عقد در زمان اقامه منعقده شده باشد. به استناد ماده ۲۲۳ هر معامله ای که واقع می شود محمول بر صحت است مگر اینکه فساد آن معلوم شود، پس شرط ابطال معامله فوق آن است که حکم جنون شخص قبل از معامله صادر شده باشد یا اینکه پس از معامله در دادگاه ثابت شود که معامله کننده در زمان انعقاد دچار جنون بوده است، چنانچه بر دادگاه ثابت شود که یکی از طرفین مبتلا به بیماری جنون ادواری است، در صورتی حکم به بطلان معامله خواهد داد که ابتدای یکی از متعاقدین را در حین معامله به جنون احراز کند و بنا بر مقتضای اصل صحت، در این دعوا بار دلیل بر عهده مدعی ابطال معامله به لحاظ جنون طرف دیگر در هنگام معامله می باشد، مگر اینکه حکم حجر در جنون غیر ادواری صادر و به تاریخ معامله هم تسری داده شود. در نتیجه اتفاق نظر نشست قضائی دادگستری رشت تایید می شود.

 

 

محکم ترین دلایل طلاق در دادگاه های ایران که حکم طلاق فوری و بی دردسر دارند
مجازات های روابط نامشروع
بررسی رویکرد قانون در مورد حالت های اجاره رحم در سال 99
سقط جنین در چه صورتی جرم محسوب می شود
دزدیده شده یا فرار کرده؟!

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

السلام علی المهدی چرا به محض احراز جنون در در عقد بیع ملک ابتدا دادگاه عقد نکاح را هدف قرار میدهد.ضمن اینکه در معاملات دیگر رای به بطلان نداد...ورچپه عمل کرد...ایا میتوان دیوانگی را به قاضی پرونده نسبت داد وخسارت گرفت؟
ب سلام. حجر نوعی ضعف در عقل است که به 3 دسته تقسیم می شود.1- صغار 2- مجانین3- سفه مجنون شامل جنون دائمی و جنون اطبقای می باشد. کلیه معاملات جنون دائمی باطل و معاملات مجنون اطباقی یا ادواری در حال افاقه نافذ است مشروط بر اینکه سلامتی او مسلم باشد.معاملات و تصرفات غیر رشید( بند 2 ماده 1207.ق.م.) در اموال خود نافذ نیست مگر با اجازه ولی یا قیم. در دادخواست تعیین قیم برای محجور به طرفیت دادستان و والدین می شود اقامه دعوا نمود و دادستان( دفتر سرپرستی) موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع داده و نظریه پزشکی برا یدادگاه صائب است و البته با شهادت شهود نیز این مورد را اثبات نمود.اعمال و گفتار عغیر اعم از ممیز یا غیر ممیز تا حدی که مربوط به اموال و حقوق مالی اوباسد باطل است. صغیر ممیز( کسی که سن او چهارده سال باشد) می تواند تملک بلاعوض نماید مثل قبول هبه و صلح بلاعوض و دلیل این مورد این است که مقنن خواسته مال صغیر بدون ورود خسارت باقی بماند . در صورت نبود ولی یا نصب قیم دادستان بصورت موقت تا نصب قیم مسئول نگهداری اموال محجور می باشد.لذا ورود ضرر از ناحیه صغیر یا مجنون باعث جبران خسارت از اموال انان خواهد شد.نزدیکان محجور با داشتن صلاحیت برای قیمومت مقدم بر دیگران خواهند بود. زن نیز بدون رضایت شوهر نمی تواند قیمومت کسی دیگر را بر عهده بگیرد..وفق ماده 1235 قانون مدنی مواظبت شخص مولی علیه و نمایندگی قانونی او در کلیه امور مربوط به اموال و حقوق مالی او با قیم است.
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان .. اشخاص برای اینکه اعمال حقوقی خود، مانند معاملات را انجام بدهند ، نیازمند داشتن اهلیت هستند. به موجب ماده 956 قانون مدنی، اهلیت برای دارا بودن حقوق، با زنده متولد شدن انسان، شروع و با مرگ او، تمام می شود. در حالت کلی، اهلیت به دو نوع اهلیت تمتع و اهلیت استیفاء تقسیم می شود . اهلیت تمتع، به معنای توانایی برخوردار شدن از حق و تکلیف است و اهلیت استیفا، به معنای توانایی اجرای حق و استفاده از آن است.
مسئله ی حجر ومحجور بودن بعضی از افراد سوالات زیادی برای خانواده های انها پیش می اورد چه از لحاظ مادی چه معنوی وحقوقی، برای اطلاع از حق وحقوق قانونی این افراد ، ولی ویا وصی بودن برای این افراد می توانید از یک وکیل کمک بگیرید وسایت وکیل تلفنی با داشتن بیش از هزار وکیل مجرب در سراسر کشور می تواند به صورت شبانه روزی در خدمت هموطنان هستند با هزینه ی کم وفوری وتنها با یک تماس می توانید وسوالات خود را مطرح کنید
سلام و ارادت تشکر از وب سایت خوب وکیل تلفنی و وکلای عزیز که با دانش و دقت بسیار بالا به پرسش ها و ابهامات ما در موارد حقوقی پاسخ میدین بسیار خرسندم که پایگاه دانش بنیان و معتبری همچون وکیل تلفنی با مشاوران و وکلای آگاه و معتقد بنده را آگاهانه برادرانه و خواهرانه راهنمایی میفرمایند از خدای بزرگ و مهربان آرزوی سلامتی برای تک تک شما عزیزان در موسسه وزین وکیل تلفنی خواستارم آرزوی توفیق بیشتر ❤❤
سلام وقتتون بخیر از کاربران قدیمی سایت هستم و بارها در طی این مدت برای پرسش ها و پرونده های مختلف خودم و اطرافیانم جهت دریافت مشاوره و همینطور برای نگارش لوایح مورد نیازمان با موسسه و مشاورین حرفه ای وکیل تلفنی در تماس بودم. خواستم از این طریق هم از سطح خدمات موسسه اعلام نهایت رضایت داشته باشم و هم از مدیریت موسسه خوب وکیل تلفنی تشکر کنم بابت اینکه به سهولت و در کوتاه ترین زمان ممکن، در هر مکان و در هر ساعتی از شبانه روز، امکان دریافت مشاوره های تخصصی حقوقی را برای کاربران فراهم کرده اند. موفق و پایدار باشید
افراد، دفاتر وکالت و موسسات حقوقی بسیاری هستند که اقدام به انجام مشاوره حقوقی می‌نمایند. اما سوال اساسی اینجاست که ویژگی های یک مشاوره حقوقی رایگان خوب چیست؟ در واقع آیا هر مشاوره حقوقی را که در حال حاضر ارائه می‌شود، می‌توان مفید دانست و اساساً در هنگام استفاده از مشاوره حقوقی که به صورت رایگان ارائه می‌شود، به چه نکاتی باید توجه نمود؟ مشاوره ای است که بتواند فارغ از آن که هزینه ای به عنوان حق المشاوره پرداخت شود یا نشود، همه ابعاد حقوقی پرونده را بررسی نماید. مشاور حقوقی خوب سعی در آن دارد که بهترین راه را به موکل نشان دهد تا بتواند مسیر پرونده خود را به درستی و با کمترین عوارض یا خسارت به پیش ببرد.
با سلام، عرض ادب و خسته نباشید خدمت همه ی بزرگواران، از آنجائیکه دنیای علم حقوق، دنیای پیچیده و گسترده ایست و با  تغییر شیوه ی زندگی مردم و آداب و رسوم آنان و بروز اختلافات و تعارضات بین آنان نیز، این گستردگی و پیچیدگی وسیع تر میشود، لذا به نظر می رسد آشنایی با همه ی گرایش ها و نکات و جزئیات این رشته برای یک نفرمقدور نباشد، از طرفی دیگر با وجود مشکلات بوجود آمده توسط بیماری کرونا و وضعیت نه چندان مناسب اقتصادی مردم و جهت صرفه جویی در زمان و هزینه، بهتر است با بهره گیری از وکلای متخصص و مجرب موسسه وکیل تلفنی که هرکدام از این عزیزان در رشته ی خاصی تخصص دارند، از مشاوره و راهنمایی آنان جهت انجام و حل هرچه بهتر اختلافات و تنش های زندگی مدرن و امروزی بهره جست. امید است در این راه ارزشی و مقدس همگی پیروز و سعادتمند باشند و قدمی هرچند کوچک در بازگرداندن آرامش به زندگی مردم عزیز ایران بردارند. ارادتمند شما:سحر نیک پور
با سلام و عرض ادب، حجر به بیماری روانی گفته می‌شود که در صورت اثبات از جمله آثار آن عدم نفوذ معاملات صورت گرفته توسط شخص محجور می باشد و با توجه به آثار و تبعات متعدد اثبات حجر و یا رفع آن نیاز به داشتن اطلاعات دقیق در این زمینه و اطلاع از نحوه مواجه در شرایط مختلف با مهجور و اقدامات وی می‌باشد. لذا کاربران عزیز جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت وکیل تلفنی مراجعه و از مشاوره با وکلای متخصص در این زمینه بهره مند گردند. با احترام_فاطمه سلیمانی
بلوغ در قانون فعلی ایران پسران بعد از پانزده سال تمام قمری و دختران پس از نه سال تمام قمری بالغ تلقی می‌شوند. دختر و پسر وقتی که کوچکتر از سن تعیین شده باشند صغیر محسوب می‌شوند. صغیر به دو دسته صغیر ممیز و صغیر غیرممیز تقسیم می‌شود. صغیر غیرممیز توانایی تشخیص سود و زیان را ندارد و مفهوم اعمال حقوقی و نتایج آن را درک نمی‌کند. اما صغیر ممیز کسی است که قوه تمییز دارد و با این وصف قانون‌گذار لازم دیده است که در مواردی از او حمایت کند. عدم اهلیت صغیر عدم اهلیت صغیر، عام است یعنی اعمال و گفته‌های او باطل است مگر در مواردی که قانون صراحتا عمل صغیر را نافذ تشخیص داده باشد. صغیر غیرممیز چون از نظر طبیعی فاقد قصد است نمی‌تواند اعمال ارادی را به‌درستی انجام بدهد ولی صغیر ممیز در پاره‌ای از عقود می‌تواند به استقلال یا با اجازه ولی خود شرکت کند که عبارتند از: ۱. صغیر ممیز می‌تواند تملیک رایگان را که به نفع اوست و تعهدی به بار نمی‌آورد قبول نماید. ۲. صغیر ممیز می‌تواند برای قبول عقود مجانی به دیگران اعطای وکالت نماید یا وکالتی که به او داده شده را بپذیرد. رشد رشید کسی است که سود و زیان معاملات را درک می‌کند و معامله غیر عقلایی انجام نمی‌دهد. در اینجا رویه معاملاتی که فرد انجام می‌دهد سنجیده می‌شود. چنانچه این رویه عقلایی و معقول باشد فرد رشید و در غیر این صورت غیر رشید یا سفیه تلقی می‌شود. در قانون جدید مقرر شده رشد بالغ باید احراز شود ولی در عمل هنوز هم مردم و بانک‌ها و دفاتر، ۱۸ سالگی را معیار رسیدن به رشد می‌دانند. عدم رشد ممکن است در اثر صغر سن یا نقص شعور در اشخاص کبیر باشد که چنین شخصی در اصطلاح حقوقی سفیه نام دارد. حدود حجر سفیه سفیه به طور مستقیم حق مداخله در امور مالی خود را ندارد و با دخالت قیم می‌تواند امور مالی خود را به نحو موثری منعقد بنماید. اما وی در امور غیر مالی اختیار مطلق دارد مثلا می‌تواند بدون دخالت هیچ کسی ازدواج نماید اما برای تعیین مهریه نیاز به مداخله قیم دارد. سفیه همچنین می‌تواند تملیک رایگان را بپذیرد چراکه ضرر مالی در این صورت برای وی متصور نیست.
با سلام وعرض تشکر از مجموعه وکیل تلفنی .کل حجر به یک سری از بیماری های روانی گفته می شود که شرایط را برای زندگی با یک فرد و تحمل او دشوار می نماید؛برای اثبات حجر باید دادخواستی به دادگاه عمومی حقوقی محل تنظیم وارائه شود وبعد فرد به پزشکی قانونی معرفی می شود ودر صورت اثبات حکم صادر می شود اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده ارایه مشاوره هستم

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی