موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت برای حیوانات خانگی

اثبات مالکیت حیوانات خانگی

 

در گذشته برای تعیین هویت حیوانات لازم بود که آن‌ها را حتما بیهوش کرد یا برچسب پلاستیکی به آن‌ها چسباند. اما امروزه محققان نرم‌افزار جدیدی را طراحی کرده‌اند که با استفاده از ویژگی‌های منحصربه‌فرد در حیوانات، هویت آن‌ها را شناسایی می‌کند. در این روش تنها کافی است یک عکس از حیوان موردنظر خود بگیرید و آن را برای پایگاه داده‌ها ارسال کنید.

 

به گفته برخی از محققین چینی، با اسکن کردن بینی برخی حیوانات مانند سگ می‌توان هویت آن‌ها را شناسایی کرد. این روش مانند همان اثرانگشت در انسان‌ها است. در چین از طریق این تکنولوژی برای تشکیل پرونده‌ای کامل برای بیمه حیوانات خانگی استفاده می‌شود. این روش در مقایسه با سایر روش‌های احراز هویت در حیوانات، خطرات کم‌تری برای حیوانات دارد.

یک راه دیگر برای تشخیص هویت، استفاده از کیت‌های آزمایشگاهی تشخیص هویت است که با استفاده از آن‌ها می‌توان اصالت حیوانات مختلف مانند اسب را به دست آورد. 

 

 

 

 

دریافت شناسنامه برای حیوانات خانگی

جهت مشخص شدن مالکیت حیوانات خانگی برای آنها شناسنامه صادر می‌شود. شما جهت آن‌که بتوانید برای حیوان خانگی خود شناسنامه تهیه کنید، لازم است مراحلی را طی کنید. برای آگاهی بیشتر و آشنایی با این مراحل می‌توانید از یک مشاوره حقوقی کمک بگیرید. به ‌طور معمول، کارهای مربوط به اخذ شناسنامه برای حیوانات خانگی را باید از طریق کلینیک‌های دام‌پزشکی انجام دهید.

 

در مرحله اول، حیوان خانگی شما توسط دامپزشک معاینه می‌شود و شرایط او مورد بررسی قرار می‌گیرند. در مرحله بعد در صورتی که حیوان شما بیمار باشد، درمان روی او انجام می‌گیرد و پس از بهبود یافتن و دریافت واکسن‌های لازم، شناسنامه برای حیوان صادر می‌شود. به یاد داشته باشید که شناسنامه بدون مهر و امضا دام‌پزشک، فاقد اعتبار خواهد بود.

یکی از سامانه‌هایی که توسط دولت ایران برای شناسنامه‌دار کردن حیوانات خانگی مانند سگ و گربه در دسترس است، سامانه صدور شناسنامه ملی دام کوچک می‌باشد. در این سایت، قوانین و مقرراتی مطابق با قوانین کشور برای حیوانات در نظر گرفته شده‌اند و در صورت پذیرش آن‌ها، می‌توان مراحل مرتبط با گرفتن شناسنامه را طی کرد.

شناسنامه حیوانات با توجه به شرایط، انواع مختلفی دارند. برای مثال شما برای آن‌که بتوانید حیوان خود را به خارج از کشور ببرید لازم است حتما برای او شناسنامه بین‌المللی تهیه کنید.

 

 

 

 

میکروچیپ- اثبات مالکیت حیوان خانگی

میکروچیپ دارای طولی به اندازه 11 تا 14 میلی‌متر و قطر 2 تا 2.2 است. در حقیقت، اندازه این تراشه مانند یک دانه برنج می‌باشد. این تراشه از طریق سرنگ مخصوص در بدن حیوانات شما نصب می‌شود و با امواج رادیویی فعال خواهد شد و شروع به کار می‌کند.

از میکروچیپ می‌توان برای مشخص شدن مالکیت حیوانات خانگی استفاده کرد. میکروچیپ در حقیقت یک پایگاه داده دیجیتال برای حیوانات خانگی به شمار می‌رود. با نصب این تراشه در بدن حیوانات، اطلاعات جامع و کاملی درباره آن‌ها و مالک‌هایشان در دیتابیس مخصوص ثبت می‌شود. نصب این تراشه باید توسط دام پزشک صورت بگیرد و پس از نصب تراشه، کد مخصوص آن در شناسنامه بهداشتی حیوان ثبت شود.

 

شکایت از صاحب سگ بابت زخمی کردن دیگران

اگر سگی به شما حمله کرد و باعث زخمی شدن‌تان شد، شما می‌توانید از صاحب آن سگ شکایت کنید. برای این کار لازم است به دفتر قضایی مراجعه و شکایت خود را از آن طریق مطرح کنید. برای آگاهی پیدا کردن از اطلاعات بیش‌تر در این زمینه می‌توانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کمک بگیرید.

 

روش‌های انتقال مالکیت حیوانات خانگی

برای آنکه بتوانید مالکیت یک حیوان خانگی را به دست بیاورید، لازم است نام شما در قسمت مالک در شناسنامه حیوان نوشته شود. برای انجام این کار شما باید به یک کلینیک دام‌پزشکی مراجعه کنید و دکتر دام پزشک نام شما را به عنوان صاحب دوم وارد شناسنامه نماید و آن را مهر و امضا کند. همچنین زمانی که مالک قصد فروش یا انتقال مالکیت حیوان خانگی را دارد، می‌تواند با دریافت کد انتقال از سامانه، تمامی اطلاعات مالکیت را به مالک جدید انتقال دهد و اطلاعات سابق را حذف نماید.

 

 

 

آیا می‌توان حیوان خانگی را از ایران به خارج از کشور برد؟

یکی از سوالات رایج افرادی که مالکیت حیوانات خانگی را دارند، درباره اجازه خروج آنها از کشور است. بردن حیوانات به خارج از کشور یک مسئله مهم برای افرادی است که قصد مهاجرت دارند. در پاسخ به این افراد باید گفت آن‌ها می‌توانند از طریق رعایت قوانین مرتبط با حیوانات و داشتن PET PASSPORT برای حیوانات خانگی (گربه، سگ و برخی موش خرماها) آن‌ها را با خود به خارج از کشور ببرند.

برخی از قوانین شامل داشتن مدارک مختلف برای خروج حیوان هستند. بعضی از این مدارک شامل موارد زیر می‌شوند.

  • گواهی سلامت دام‌پزشکی
  • کارت میکروچیپ
  • برگه واکسیناسیون حیوانات
  • ارائه فیش واریزی برای هر حیوان
  • انجام تست خون برای اندازه‌گیری آنتی‌بادی هاری
  • شناسنامه و گذرنامه حیوان

 

آیا سرقت حیوان خانگی قابل پیگرد قانونی است؟

بر اساس قانون مجازات اسلامی ایران، چنانچه شخصی اقدام به سرقت و دزدی حیوان خانگی دیگری کند، این اقدام وی قابلیت طرح شکایت و پیگیری حقوقی را دارد. در صورتی که برای پیگرد قانونی نیاز به کمک و مشاوره نیاز دارید، می‌توانید از طریق مشاوره حقوقی تلفنی موضوع موردنظر خود را مطرح کنید.  

 

 

 

مرجع صالح برای رسیدگی به سرقت حیوانات خانگی

فرد برای شکایت باید به دفاتر خدمات قضایی شهر خود مراجعه کند. سپس دادسرا به این شکایت رسیدگی می‌نماید. در مرحله بعد اگر وقوع جرم حیوان دزدی محرز شود، پرونده برای صدور حکم به دادگاه ارسال خواهد شد. در نهایت نیز قاضی با توجه به شرایط، حکمی را برای مجرم تعیین خواهد کرد.

 

 

حیوانی را در کوچه پیدا کردم، چه کاری باید انجام دهم؟

طبق قوانین کشور ایران هر فردی حیوانی را پیدا ‌کند، باید او را به صاحبش برگرداند. چنانچه فرد نتوانست صاحب حیوان را پیدا کند، باید آن را به مسئول شهر یا روستا خود که در واقع همان شهرداری، دهداری یا بخشداری است، تحویل دهد.

 

آیا می‌توان هزینه نگه‌داری از حیوان گمشده را از صاحبش گرفت؟

بر اساس قوانین کشور ما اگر فردی حیوانی را در مناطق مسکونی پیدا کند و بتواند آن را به شهرداری یا بخشداری و دهداری تحویل بدهد ولی این کار را انجام ندهد، نمی‌تواند در صورت پیدا کردن صاحب حیوان، مخارج نگه‌داری از حیوان را از مالک آن تقاضا کند. اما اگر به شهرداری یا دهداری دسترسی نداشته باشد، می‌تواند حیوان را نزد خود نگه داری کند و مخارج نگه‌داری را هم از صاحب آن دریافت نماید.

 

 

 

مشاوره حقوقی سرقت 
هزینه نگارش شکوائیه 
نگارش شکوائیه 
مشاوره حقوقی کیفری 
درباره ما 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

بسیار جالب بود
درود برشما ابتداعن پوزش می‌طلبم از اساتید و مدیر مسئول محترم وکیل تلفنی
اگر چه در کشور ایران قانون مدونی جهت حمایت از حیوانات شخصی تدوین نشده است اما با استفاده از عمومات قوانین مهم در صورتیکه موضوع دعوا حیوان شخصی باشد می توان برای مالکیت و یا موارد مطروحه دیگر در دادگاه دفاع کرد در این خصوص با توجه به اینکه افراد بسیاری با پیدا کردن یک حیوان خود را مالک آن می دانند و مالک اصلی از نظر مالی و روحی ضربه ی سنگینی را متحمل می شود بهتر است شخص از وکیل دادگستری استفاده نماید
مطلب خیلی خوب و کاربردی بود تقریبا تا الان باهاش برخورد نکرده بودم بسیار عالی وبود چه قدر خوبه که میتونیم به صورت 24 ساعته از خدماتتون استفاده کنیم از وکلاتونم که نگم یکی از یکی مهربون تر و دلسوز تر انگار با یکی از اعضای خانواده ی خودت مشورت میکنی و باید بگم که تا اینجای کار هرمشاوره ای گرفتم نتیجه گرفتم و بسیار برام راهگشا بود امیدوارم بهتر از دیروز باشید
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
سلام خواستم تشکر کنم که واسم لایحه دفاعیه نوشتین. لایحتون خیلی خوب بود و رای به نفع من صادر شد. فقط دادگاه حکم داده که از این ۶ تا گربه عزیزی که دارم ۳ تاشو نگه دارم. بازم خداروشکر. چون خیلی ها بهم گفتن احتمالا باید همرو از ساختمون ببری. ولی با کمک سایت و وکلای شما خداروشکر به نفع من تموم شد. بخدا من جز این گربه ها هیچ کسیو ندارم و قطعا اگر این ها رو از من میگرفتن من خل میشدم. ممنونم از وکلای سایت وکیل تلفنی که تا آخرش همراهم بودین. حتما بازهم اگر موضوعی حقوقی واسم پیش اومد اولین انتخاب و اولویتم وکلای شما و سایت وکیل تلفنی هست
با ارائه اطلاعات مفید جهت مقابله با مسائل و مشکلات مبتلا به افراد جامعه‌ بهترین روش ها را درحل مسائل بوجود آمده معرفی می نماییدکه قابل قدردانی وستایش است‌.موفق و پیروز باشید...
سلام و احترام مطالب بسیار مفیدی در سایت قرار میدهید که مورد سوال خیلی از افراد جامعه است و باعث میشود عموم مردم به قوانین و مقررات آگاهی بیشتری پیدا کنند. ارائه خدمات حقوقی به صورت ۲۴ساعته توسط متخصصین و وکلای باسابقه و حرفه ای آن هم بر بستر فضای مجازی امری بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است که توسط موسسه وکیل تلفنی انجام میشود. از خلاقیت و نوآوری موسسه وکیل تلفنی متشکرم. موفق باشید
با سلام خدمت کاربران گرامی.مسئله نگه داری حیوانات خانگی و بحث این حیوانات بحث جدیدی است که سابقه تقنین و قانونگذاری چندانی ندارد و البته از موضوعا مهنی است که باید به دلیل عدم قانونگذاری با وحدت ملاک از سایر مباحث حقوق مدنی به این مبحث هم تسری داد تا بتوان معضلات نگه دلری این دسته از حیوانات را حل نمود.مطالب موسسه کمک می کند تا به خوبی شما به این مباحث احاطه پیدا نمایید. موفق باشید.مسیح اقاداودی وکیل موسسه
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي
بسیار عالی و مفید
چقدر عالی که به این نوضوع پرداختید اصلا بحث نشده راجبش یعنی من ندیدم همیشه موفق باشید
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره و راهنمایی به صورت تخصصی و حتی با حقوقدانانی که سابقه قضایی را دارند فراهم آورده است‌.
هموطنان عزیز ما جالب هست بدانید که ما در قانون کشورمان ، قوانینی برای نگهداری حیوانات خانگی داریم که از آنها حمایت می کند پس اگر حیوان خانگی دارید و می خواهید در اپارتمان نگهداری کنید باید با قوانین آن شنا شوید بنابراین بهتر است با یک مشاور صحبت کنید و شما می توانید با مراجعه به سایت وکیل تلفنی ، از مشاوران متخصص این کار راهنمایی بگیرید.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی