موسسه وکیل تلفنی

  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۲۹:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • خدابخش فریدی خدابخش فریدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۰:۱۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • نادر صادقی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۳۳:۴۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۸
  • رضا نجفی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۵۰:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • مینا خوش نامی مینا خوش نامی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۳:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷
  • کبری قهرمانی کبری قهرمانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • محمد قائم مقام گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۵۶:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۶
  • فرزاد گلبرگ فرزاد گلبرگ گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۳۶:۳۴ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
  • نرگس نجفی پورفر گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۴:۲۷:۲۲ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۵
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی جرم اختلاس

مشاوره حقوقی جرم اختلاس

اختلاس در لغت یعنی ربودن، جداکردن، برداشتن چیزی از روی چیز دیگری؛ اختلاس به معنای ساده یعنی برداشتن مال دولت به وسیله ی نامشروع، به عبارت دیگر یعنی این برداشتن از راه مشروع صورت نگرفته است، از نظر حقوقی جرم اختلاس در قانون مجازات اسلامی در قانون تشدید ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری تعریف شده است.

 

 

جرم اختلاس چیست و چه کسانی مرتکب اختلاس می گردند

 

concept of embazzelment

افراد اختلاص گر در سال 99

 

فردی که جرم اختلاس را انجام می دهد باید کارمند یکی از سازمان ها، ادارات و یا موسسه های دولتی باشد، شرط دیگر تحقق اختلاس این است که فرد باید وجوه یا اسناد و اموال متعلق به دولت را که به خاطر وظیفه اش به او سپرده شده برای خود یا برای دیگری برداشت کند. جرم اختلاس نوع خاصی از خیانت در امانت است که قانون برای آن مجازات تعیین کرده است. هر جرمی دارای سه عنصر برای تحقق پیدا کردن است:

 

  • عنصر مادی (مرتکب باید مال را اخذ کند).

  • عنصر قانونی.

  • عنصر معنوی (مرتکب باید قصد و سوء نیت عام و خاص داشته باشد).

 

نکته: عنصر قانونی اختلاس این است که مرتکب کارمند دولت باشد و به نفع خود یا شخص دیگری از اموال دولت که به حسب وظیفه به او سپرده شده است برداشت کند. اصل بر عمدی بودن این جرم است. اگر کارمند دولت به غیر کارمند اموال را بدهد اختلاس است، غیر کارمند اگر مال را تحصیل کرده باشد در حکم معاون جرم اختلاس است.

 

موسساتی که ممکن است جرم اختلاس در آنها اتفاق بیافتد

 

  • موسسات خیریه.
  • عام المنفعه.
  • خدمات عمومی.
  • سازمان بازنشستگی و ... .

 

نکته: این جرم وقتی تحقق پیدا می کند که فرد رابطه ی استخدامی با دولت داشته باشد از هر نوعی باشد فرقی نمی کند، اعم از فرد قراردادی و رسمی می شود.

 

اختلاس شامل چه مواردی می شود؟ (موضوع اختلاس)

 

content of embazzelment

موارد مورد نیاز اختلاس

 

جرم اختلاس به تنهایی شامل غیر منقول نمی شود و اموال منقول مد نظر است؛ اما چون مواد قانونی خیانت در امانت اموال غیر منقول را هم شامل می شود برای این جرم اختلاس اموال غیر منقول نیز در نظر گرفته شده است. (اموال منقول قابل حمل و نقل از جایی به جای دیگر هستند، اموال غیر منقول قابل حمل و نقل نیستند، مثل خانه و زمین).

هر اختلاسی جزئی از جرم خیانت در امانت است؛ ولی هر جرم خیانت در امانتی عمدتاً اختلاس نیست. از نظر برخی از حقوقدان ها دلیلی برای محدود کردن کلمه ی اموال به منقول نیست، می توان اینگونه استنباط کرد که واژه ی اموال در ماده هم به منقول هم به غیر منقول اشاره دارد، دلیل آنکه کمتر کسی می داند که جرم اختلاس برای اموال غیر منقول هم وجود دارد این است که اختلاس اموال غیر منقول سخت است و برای مجرمان راحت تر است تا اموال منقول را برداشت کنند؛ برای این جرم مرتکب حتماً باید در برداشت عامد باشد، یعنی از عمد و قصد به اختلاس بپردازد، براساس بی دقتی و اهمال این اتفاق نیفتد، اگر فردی به خاطر بی دقتی وجهی را برداشت کند فقط مسئول جبران آن است.

 

نکته: در تشکیل شبکه برای جرم اختلاس یکی از اعضا باید شاغل در دولت باشد.

 

تشکیل شبکه در جرم اختلاس

هرگاه افراد شبکه ای برای جرم اختلاس تشکیل بدهند، یکی از اعضا دارای سمت دولتی باشد (ماده ی پنج از قانون ارتشاء و کلاهبرداری)، حتی اگر برخی از اعضا از سمت دولتی برخوردار نباشند؛ اما از عمل انجام شده آگاه باشند و جرم اتفاق بیفتد، اختلاس محقق می شود؛ در قانون برای جرم شروع به اختلاس هم مجازات در نظر گرفته شده است، برای اطلاعات بیشتر می توانید با وکیل متخصص در امر اختلاس تماس تلفنی برقرار کنید.

 

میزان زندان برای جرم اختلاس

 

  • جرم اختلاس اگر با جعل همراه باشد، طبق قانون اگر مقدار اختلاس تا 50 هزار ریال باشد، مختلس به 2 تا 5 سال حبس، 1 تا 5 سال انفصال موقت محکوم می گردد.

  • اگر اختلاس مرتکب بیش از 50 هزار ریال باشد، به 7 تا 10 سال حبس و انفصال دائم از کار دولتی محکوم می شود.

 

نکته: در هر دو مورد از جرم اختلاس مجرم به مجازاتِ پرداختِ جزای نقدی دو برابر وجه برداشت کرده محکوم می گردد. اختلاس با جعل مشمول تشدید می شود؛ میزان حبس در جرم اختلاس بستگی به مقبل اختلاس شده دارد.

 

  • اگر در جرم اختلاس میزان اختلاس 50 هزار ریال یا کمتر از آن باشد مرتکب به 6 ماه تا 3 سال حبس و یا انفصال موقت محکوم خواهد شد.

  • در صورتی که اختلاس بیش از 50 هزار ریال باشد، مجازات فرد خاطی، 2 تا 10 سال حبس و انفصال دائم از کار دولتی و خواهد بود و باید 2 برابر مال اختلاس شده را به عنوان جزای نقدی بپردازد. اگر مرتکب مدیرکل یا هم رتبه ی مدیریت باشد، به انفصال دائم از کار دولتی و چنانچه پایین تر از مرتبه ی مدیر کل باشد، به 6 ماه تا 3 سال انفصال موقت محکوم می شود.

 

مشاوره حقوقی مجازات جرم اختلاس

 

reporting a embezzlement

گزارش ناشناس فرد اختلاس گر در شرکت ها

 

فردی که کارمند دولت است اموال دولت یا اموال کسی که به او سپرده شده است را از روی عمد کلاً یا جزئی از مال را تلف یا از بین ببرد و باعث ضرر شود، عمل او نیز جرم اختلاس به حساب می آید. نکته ی دیگری که در جرم اختلاس حائز اهمیت می باشد این است که این جرم غیر قابل گذشت می باشد، در قانون قابل گذشت بودن یا غیر قابل گذشت بودن جرایم ذکر شده است، اگر جرمی قابل گذشت باشد شاکی خصوصی می تواند از آن گذشت کند؛ اما در جرایم غیر قابل گذشت حتی اگر شاکی خصوصی ای هم مجرم داشته باشد با گذشت آن شاکی مجازات او به اتمام نمی رسد. جرایم غیر قابل گذشت جنبه ی عمومی دارند، پس با گذشت شاکی و متضرر تعقیب و کیفر متهم متوقف نخواهد شددر نهایت اگر در جرم اختلاس میزان مال اختلاس شده 100 هزار ریال یا بیشتر باشد، در قانون قرار موقت بازداشت به مدت 1 ماه پیش بینی شده است.

 

تفاوت جرم اختلاس و خیانت در امانت

اختلاس یکی از فروض خاص جرم خیانت در امانت است اما تفاوت این دو جرم با یکدیگر این است که در جرم اختلاس فرد مجرم باید کارمند دولت باشد تا این جرم محقق شود اما در جرم خیانت در امانت کارمند دولت بودن یا نبودن مجرم حائز اهمیت نیست، اموالی که در اختلاس دخیل است باید مال دولت یا اموال سپرده شده به حسب شغل مجرم باشد.

 

رزرو مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل

 

احضار متهم به دادگاه در جرم اختلاس

احضار در جرم اختلاس با دیگر جرایم متفاوت نیست و بازپرس بدون دلیل کافی نباید متهم را احضار کند؛ در احضاریه علت احضار متهم نیز ذکر می شود مگر مقام قضایی صلاح ببیند از ذکر دلیل خودداری گردد، در این حالت برای بررسی اتهام در جرم اختلاس احضاریه ای در 2 نسخه به متهم ابلاغ می شود، یکی پس از امضا شدن باید به مامور برگردانده شود تا محرز باشد که متهم ابلاغ را دریافت کرده است. فاصله ی بین ابلاغ تا حضور در دادگاه 5 روز است. با تولید سامانه های جدید توسط قوه قضائیه احضار و تمام مراحل پرونده در سامانه اطلاع رسانی می شود.

 

مشاوره حقوقی تلفنی جرم اختلاس

برای بهتر آگاه شدن از کم و کیف جرم اختلاس می توانید با افرادی آگاه نسبت به این جرم مشورت کنید؛ در تمام مسائل حقوقی بهتر است با بهترین وکلا و مشاورانِ آن زمینه صحبت و مشورت کنید تا از تمام مراحل رسیدگی و شیوه ی دفاع و... آگاهی پیدا کنید.

یکی از بهترین شیوه ها برای دسترسی به بهترین وکلا و مشاوران مشاوره ی حقوقی تلفنی است، می توانید با صرف وقت کمتر و هزینه ای معقول تر از مشاوره ی تلفنی استفاده کنید و کاملا آگاه نسبت به موضوعات حقوقی و اساسی جرائم گردید.

 

 

مشاوره حقوقی

مشاوره حقوقی تلفنی

مشاوره حقوقی رایگان

نگارش لایحه دفاعیه اتهام اختلاس

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و درود خدمت همه ی دست اندر کاران موسسه وکیل تلفنی خیلی ممنون که وقت میزارین و تمام مسائل حقوقی روز جامعه رو صبورانه توضیح میدین من از مشاوره با سایتتون کاملا راضی هستم حتی خیلی خیلی بیشتر از آنچه انتظار داشتم پیش رفت.علاوه بر تسلط و تخصص در امور حقوقی که با ایشون مشورت داشتم بسیار متین و خوش اخلاق پاسخ سوالاتم را یکی یکی جواب دادند واقعا رضایت کامل دارم .همه چیز عالی بود تمام جوانب را توضیح دادند ضوابط در موضوع من را مورد بررسی قرار دادند ، خوب در کل نظرم رو برای تشکر و قدردانی از زحمات شبانه روزی تیم وکیل تلفنی قرار میدم امیدوارم منتشر کنید تا همه ی مردم ایران بخونن ،در پایان یه خدا قوت میگم به همه ی عزیزان که راهگشای مسائل حقوقی مردم هستند امیدوارم تک تکتون سلامت و تندرست باشین از زحمات یکایک تشکر میکنم و شما رو به دوستان خودم پیشنهاد میدم
با سلام و احترام، جرم اختلاس نوعی از جرم خیانت در امانت است با این تفاوت که اختلاس باید توسط کارمند دولت رخ داده باشد پس وقتی مالی به کارکند دولت تحویل شده و کارمند آن مال را برای خود یا شخص ثالثی برداشت نماید مرتکب جرم اختلاس شده است. خیانت در امانت توسط شخص غیر کارمند نیز اتفاق می افتد . برای ارتکاب هرجرمی باید سه عنصر وجود داشته باشد. عنصر قانونی، عنصر مادی، عنصر معنوی. لذا قاضی با احراز این سه عنصر و در صورت تشخیص وقوع جرم قرار جلب به دادرسی صادر و در غیر اینصورت قرار منع یا موقوفی تعقیب با توجه به وجود و شرایط پرونده صادر می کند. هرگاه کارمند دولت اختلاس بیشتر از 5 هزار تومان انجام دهد با حبس تا ده سال محکوم میشود. در اموال منقول بیشتر اتفاق می افتد و البته چون نوعی از خیانت در امانت است در اموال غیر منقول هم رخ می دهد. قانون تشدید مصوب 67 مجمع تشخیص ناظر بر این جرم است
سلام خسته نباشید . اختلاس به برداشت غیرقانونی اموال دولتی یا وابسته به دولت یا نهاد های حاکمیتی که توسط کارمندان و کارکنان دولت یا وابسته به دولت انجام می‌گیرد، گفته می‌شود.[۱][۲] اختلاس گونه‌ای از خیانت در امانت محسوب می‌شود[۳] که بیشتر به صورت برنامه‌ریزی شده، منظم و پنهان و بدون رضایت و آگاهی دیگران انجام می‌پذیرد. تشکر از موسسه وکیل تلفنی .
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مدیریت محترم و همکاران پرتلاش سایت وکیل تلفنی.اختلاس یکی از جرائم علیه اموال عمومی(بیت المال)می باشد که توسط کارمندان دولتی صورت می پذیرد.ودر صورتی که شخص غیر کارمند مرتکب تعدی و دست درازی به اموال دیگران گردد مصداق جرم اختلاس نخواهد بود ودر قانون تعریف و مجازات جداگانه ای برای آن در نظر گرفته شده است.لذا بسیار مهم است که کاربران عزیز جهت جمع آوری اطلاعات آشنایی با عناصر مختلف جرم اختلاس و‌نحوه اثبات این جرم‌با وکلای متخصص در این زمینه مشورت نماید.با افتخار به اطلاع میرسانیم به صورت ۲۴ ساعته و آنلاین آماده پاسخگویی به تماس تلفنی شما عزیزان و بهبود سطح آگاهی شما در خصوص اینگونه جرائم هستیم.با احترام_فاطمه سلیمانی
اختلاس کردن یکی از موارد بسیار مهم است که نظم جامعه را زیر سوال می برد وبا عث گرانی وبه هم زدن اقتصاد کشور می شود افرادی که اختلاس می کنند در واقع نوعی دزدی می کنند و قانون هم سعی می کند دست این دزدان را از جامعه کوتاه کند ومجازات های متفاوتی را از زندان تا جرائم نقدی برای این افراد در نظر گرفته برای اینکه از میزان مجازاتها اگاه شویم می توانیم از یک وکیل متخصص کمک بگیریم وآن هم به راحتی با یک تماس با سایت وکیل تلفنی با هزینه ی کم وفوری
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، اختلاس یکی از جرایم علیه اموال و از نوع جرم علیه اموال عمومی محسوب می‌گردد که به مناسبت شغل و وظیفه کارمند دولت به وقوع می‌پیوندد ولذا یکی از شروط آن کارمند بودن میباشد که در بیت‌المال دست اندازی نماید ونه در اموال خصوصی همکار یا دیگران که اینها تعریف جداگانه قانونی خود را دارد، همچنین اگر شخصی غیر از کارمند شرکت ی مرتکب چنین جرمی گردد عمل وی اختلاس نیست بلکه تصرف غیر قانونی در اموال دولتی ست، بهرحال هر کدام از این موارد نیاز به بررسی دقیق و حقوقی دارد اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل موسسه وکیل تلفنی
اختلاس در لغت یعنی ربودن، جداکردن، برداشتن چیزی از روی چیز دیگری؛ اختلاس به معنای ساده یعنی برداشتن مال دولت به وسیله ی نامشروع، به عبارت دیگر یعنی این برداشتن از راه مشروع صورت نگرفته است، از نظر حقوقی جرم اختلاس در قانون مجازات اسلامی در قانون تشدید ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری تعریف شده است.برای بهتر آگاه شدن از کم و کیف جرم اختلاس می توانید با افرادی آگاه نسبت به این جرم مشورت کنید؛ در تمام مسائل حقوقی بهتر است با بهترین وکلا و مشاورانِ آن زمینه صحبت و مشورت کنید تا از تمام مراحل رسیدگی و شیوه ی دفاع و... آگاهی پیدا کنید. یکی از بهترین شیوه ها برای دسترسی به بهترین وکلا و مشاوران مشاوره ی حقوقی تلفنی است، می توانید با صرف وقت کمتر و هزینه ای معقول تر از مشاوره ی تلفنی استفاده کنید و کاملا آگاه نسبت به موضوعات حقوقی و اساسی جرائم گردید. امید است این راه ادامه دار و موفقیت آمیز باشد.
سلام. جرایم کلاهبرداری و اختلاس و جرایم مالی بسیار به هم نزدیک می باشند و به دلیل شباهت هایی که با یکدیگر دارند عموم مردم هر نوع جرایم مالی را در قالب کلاهبرداری و اختلاس و مواردی شبیه به این میپندارند. و در حقیقت تفاوت های این جرایم را نمی شناسند. حال آنکه هر کدام از جرایم فوق در قانون داری عناصر و ار‌کانی ست که با عدم وجود هر کدام از این عناصر امکان عدم تحقق آن جرم وجود دارد. جرم اختلاس نیز صرفا در خصوص افراد خاص که داری جایگاه و سمت خاصی باشند محقق میگردند نه در خصوص همه آحاد جامعه و دارای نکات بسیاری ست که باید با وکیل متخصص مشاوره حقوقی داشته باشید تا بتوانید تشخیص دهید آیا موضوع شما زیرمجموعه جرم اختلاس میباشد یا خیر. و بدین ترتیب با انتخاب درست عنوان، اولین قدم را صحیح بردارید.
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
با عرض سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات .در جرم اختلاس فردی که کارمند دولت است اموال دولت یا اموال کسی که به او سپرده شده است را از روی عمد کلاً یا جزئی از مال را تلف یا از بین ببرد و باعث ضرر شود، عمل او نیز جرم اختلاس به حساب می آید. نکته ی دیگری که در جرم اختلاس حائز اهمیت می باشد این است که این جرم غیر قابل گذشت می باشد، در قانون قابل گذشت بودن یا غیر قابل گذشت بودن جرایم ذکر شده است، اگر جرمی قابل گذشت باشد شاکی خصوصی می تواند از آن گذشت کند؛ اما در جرایم غیر قابل گذشت حتی اگر شاکی خصوصی ای هم مجرم داشته باشد با گذشت آن شاکی مجازات او به اتمام نمی رسد.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده ارائه مشاوره تکمیلی هستم
ضمن عرض سلام و ادب احترام خدمت كاربران و همكاران بزرگوار اختلاس در لغت به معنای دزدیدن پول موسسه یا اداره دولتی ، ربایش و سرقت می باشد . در واقع جرم اختلاس با جرم سرقت متفاوت است ، برای تحقق جرم اختلاس لازم است که اولا : فرد مختلس یکی از کارمندان یا کارکنان شرکت ، اداره یا سازمان و غیره باشد و دوما : باید از اموال منقول سرقت شود و نه از اموال غیرمنقول نهاد دولتی و سوم آنکه فرد مرتکب جرم اختلاس باید از برداشتن اموال سؤنیت داشته باشد . قانونگذار برای پیشگیری از وقوع جرم و تادیب مجرم ، مجازات جرم اختلاس را در قانون بیان کرده است . در این مقاله به بررسی مجازات جرم اختلاس و موارد تشدید مجازات جرم اختلاس می پردازیم . مجازات جرم اختلاس قانونگذار مجازات جرم اختلاس و فرد مختلس را در قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا ، اختلاس و کلاهبرداری بیان کرده است ، بر طبق این قانون در صورت تحقق و اثبات جرم اختلاس در صورتی که میزان اختلاس فرد مختلس تا پنجاه هزار ريال باشد ، مرتكب به شش ماه تا سه سال حبس و شش ماه تا‌ سه سال انفصال موقت و هر گاه بيش از اين مبلغ باشد به دو تا ده سال حبس و انفصال دايم از خدمات دولتي و در هر مورد علاوه بر رد وجه يا مال‌ مورد اختلاس به جزاي نقدي معادل دو برابر آن محكوم مي‌ شود . موارد تشدید مجازات جرم اختلاس از جمله مواردی که موجب می گردد مجازات فرد مرتکب جرم اختلاس تشدید گردد عبارت است از : - در صورت اتلاف عمدي ( مال مسروقه ) مرتكب علاوه بر اینکه ضامن برگرداندن ان است ، به مجازات اختلاس نیز محكوم مي‌شود . - چنانچه عمل اختلاس توام با جعل اسناد و نظاير آن باشد در صورتي كه ميزان اختلاس تا پنجاه هزار ريال باشد مرتكب به دو تا پنج سال‌ حبس و يك تا پنج سال انفصال موقت و هرگاه بيش از اين مبلغ باشد به هفت تا ده سال حبس و انفصال دايم از خدمات دولتي و در هر دو مورد علاوه‌ بر رد وجه يا مال مورد اختلاس به جزاي نقدي معادل دو برابر آن محكوم مي‌شود . - هرگاه ميزان اختلاس زايد بر صد هزار ريال باشد ، در صورت وجود دلايل كافي ،‌ صدور قرار بازداشت موقت به مدت يك ماه الزامي‌ است و اين قرار در هيچ يك از مراحل رسيدگي نخواهد بود . همچنين وزير دستگاه مي‌تواند پس از بازداشت موقت ،‌ كارمند را تا پايان رسيدگي و تعيين ‌تكليف نهايي وي از خدمت تعليق كند . به ايام تعليق مذكور در هيچ حالت هيچ گونه حقوق و مزايايي تعلق نخواهد گرفت .

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی