موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه

محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه

همه ی ما به خوبی می دانیم که خانواده یکی از اساسی ترین بنیان های نظام اجتماعی می باشد و هرگونه مشکل و اختلالی که باعث از بین رفتن نظم و آرامش این بنیان اجتماعی شود، از طریق قانونی قابلیت پیگیری و رسیدگی دارد. بنابراین به خوبی می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که از میان مشکلات مختلفی که در زندگی مشترک زوجین پیش می آید، ممکن است برخی  از آنها جز محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه خانواده باشد و به راحتی امکان جدایی وجود داشته باشد و در چنین شرایطی اصولا روند دادرسی نیز کوتاه تر میشود. مسلما اکنون ممکن است برای شما و بسیاری از افراد این سوال پیش اید که چگونه می توان محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه را شناسایی کرد؟ آیا باید برای شناسایی همه ی آنان به مشاوره حقوقی حضوری مراجعه کنیم؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی یکی از بهترین راه های آشنایی با محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه می باشد؛ چرا که شما می توانید بدون صرف هزینه های بالای رفت و آمد به مراکز مشاوره حضوری، پاسخ تمام سوالات خود را از طریق مشاوره حقوقی آنلاین 24 ساعته دریافت کنید.

 

 

 

 

 

مسلماً مشورت با وکیل به زوجین کمک کند تا تصمیم گیری بهتری داشته باشند و بتوانند با آگاهی بیشتری برای جدایی و طلاق از یکدیگر اقدام نمایند. بر اساس آمار و ارقام بدست آمده در سال های اخیر میتوان گفت که یکی از دلایل تضییع حقوق زوجین در  جریان طلاق از یکدیگر مربوط به عدم آگاهی و نداشتن اطلاعات کافی می باشد. بسیاری از افراد ممکن است به دلیل کمبود بودجه و یا نداشتن فرصت کافی برای استفاده از مزایای مشاوره حقوقی طلاق در جریان دادرسی پرونده های متارکه با شکست مواجه شوند و نتوانند از حقوق خود دفاع کنند، بنابراین توصیه می گردد که این افراد قبل از هرگونه اقدام قانونی از مشاوره حقوقی در هر زمان و مکان استفاده کنند. شما به راحتی می توانید از مشاوره حقوقی تلفنی و 24 ساعته در چنین مواقعی کمک بگیرید.

 

strongest reasons for divorce

محکم ترین دلایل طلاق در قانون ایران

 

 

در ادامه ی مطلب به بررسی برخی از محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه که یکی از چالش های اساسی مردم در مشاوره فوری حقوقی است، خواهیم پرداخت.

 

به چه دلیل در برخی از مواقع دادگاه ها سریعاً حکم طلاق را در اسرع وقت صادر می نمایند؟

همانطور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم، خانواده جز مهمترین بنیان های ج.تمتع به حساب می آید و در مواردی که سلامت جسم و روح افراد در چنین بنیانی به خطر بیفتد، مراجع قانونی شرایط و ادله را مورد بررسی قرار می دهند تا حکم طلاق را صادر نمایند. محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه همان مواردی می باشد که در قانون مدنی کشورمان به آنها اشاره شده است و مورد بررسی قرار گرفته اند. مشاوره تلفنی 24 ساعته طلاق می تواند شما را در کوتاه ترین زمان ممکن با محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه  آشنا کند و تمام اطلاعات لازم را میتوانید از طریق مشورت با وکیل با تجربه دریافت کنید. شاید در ظاهر اینگونه به نظر آید که طلاق حقی می باشد که تنها به مرد داده شده است و زن نمی تواند از آن استفاده کند اما حقیقت آن است که قانون مدنی کشور ما در صورت وجود برخی از شرایط خاص، این حق را به بانوان نیز اعطا کرده است که میتوانید در مشاوره حقوقی تلفنی طلاق به طور کامل با انها اشنا شوید.

 

معیار ارجحیت یک دلیل طلاق بر موضوع دیگر چه باشد؟

مسلماً محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه مواردی می باشد که از نظر اجتماعی و خانوادگی بسیار مهم و حیاتی می باشد که دادگاه حکم بر جدایی زوجین را صادر می کند . این موضوع صحیح است که بنیان خانواده در اجتماع دارای نقش اساسی و مهمی می باشد اما باید این حقیقت را نیز فراموش نکرد که برخی از موضوعات همانند، سلامت، بقا نسل، و ... ممکن است از ادامه ی زندگی خانوادگی که پر از چالش و مشکلات است نیز مهمتر باشد و در مشاوره حقوقی تلفنی میتوان از این موارد آگاهی یافت. بر اساس قانون مدنی کشور ما میتوان محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه را به موارد مختلفی تقسیم کرد.

 

the court,s priority for divorce

معیار ارجحیت یک دلیل طلاق بر موضوع دیگر

 

در صورت رعایت نکردن شروط ضمن عقد آیا دادگاه حکم طلاق را صادر می کند؟

همه ی ما ممکن است در زندگی اطرافیان و آشنایان خود کسانی را دیده باشیم که شرایطی را در عقدنامه خود مشخص می کنند اما همسر آنان این شرایط را بعد از آغاز زندگی مشترک رعایت نمی کنند، در چنین مواقعی می توان گفت که عدم عملی کردن تعهد از محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه به حساب می آید. این موضوع به حدی دارای اهمیت می باشد که در ماده ی 119 قانون مدنی نیز به آن اشاره شده است. طبق این ماده قانونی طرفین عقد ازدواج می توانند هر شرطی که مخالف با مقتضای عقد مزبور نباشد در ضمن عقد ازدواج یا عقد لازم دیگر بنمایند مثل اینکه شرط شود هرگاه شوهر زن دیگر بگیرد یا در مدت معینی غایب شود یا ترک انفاق نماید یا بر علیه حیات زن سوء قصد کند یا سوء رفتاری نماید که‌ زندگانی آن ها با یکدیگر غیر قابل تحمل شود زن وکیل و وکیل در توکیل باشد که از اثبات تحقق شرط در محکمه و صدور حکم نهائی خود را مطلقه‌ سازد.

در ماده 1128 نیز آمده است که: هرگاه در یکی از طرفین صفت خاصی شرط شده و بعد از عقد معلوم شود که طرف مذکور فاقد وصف مقصود بوده برای طرف مقابل ‌حق فسخ خواهد بود خواه وصف مذکور در عقد تصریح شده یا عقد متباینا بر آن واقع شده باشد.

اگر شما تمایل به کسب اطلاعات بیشتری در رابطه با این موضوع دارید و علاقه مند به مشاوره با وکیل زن در رابطه با این موضوع می باشید، میتوانید در هر زمان و مکانی که قرار دارید از مشاوره تلفنی طلاق استفاده کنید.

 

آیا جنون زوجین جز محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه به حساب می آید یا خیر؟

 

madness as a result of divorce

جنون و خشم از دلایل مهم طلاق است

 

یکی از محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه ها، جنون زوجین (هریک از زوجین، زن یا مرد) می باشد. بر اساس ماده 1121 قانون مدنی میتوان گفت که جنون هر یک از زوجین به شرط استقرار اعم از این که مستمر یا ادواری باشد برای طرف مقابل موجب حق فسخ است.

شما می توانید با استفاده از راهکار حقوقی 24 ساعته تلفنی طلاق با وکیل طلاق از تمامی شرایط و مراحل اثبات جنون همسر (اعم از جنون ادواری یا مستمر) استفاده کنید و از چگونگی روند دادرسی و رسیدگی در دادگاه ها نیز اطلاع یابید.

 

در چه مواردی دادگاه حق طلاق را برای زن در نظر گرفته است؟

در قانون کشور ما، بانوان نیز می توانند در مواردی که قانون مشخص کرده است برای جدایی و طلاق در مراجع قضایی اقدام کنند.

 

از محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه برای زنان به موارد زیر تقسیم می گردد:

 

  1. خصاء.

  2. مقطوع بودن آلت تناسلی به اندازه ای که قادر به عمل زناشویی نباشد. هرگاه شوهر بعد از عقد مبتلا به یکی از امراض مقاربتی گردد زن حق خواهد داشت که از نزدیکی با او امتناع نماید و امتناع به علت ‌مزبور مانع حق نفقه نخواهد بود.

  3. عنن به شرط اینکه ولو یکبار عمل زناشویی را انجام نداده باشد.

  4. در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه و عدم امکان اجراء حکم محکمه و الزام او به دادن نفقه زن می‌ تواند برای طلاق به حاکم ‌رجوع کند و حاکم شوهر او را اجبار به طلاق می نماید ‌همچنین است در صورت عجز شوهر از دادن نفقه.

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

اگر هنوز هم احساس می کنید که در رابطه با موضوعات بالا نیاز به راهنمایی و مشاوره فوری حقوقی دارید، می توانید از مزایایی مشاوره تلفنی با بهترین وکیل طلاق استفاده کنید. بسیاری از بانوان معتقدند که در رابطه با مسائل بالا ممکن است مایل نباشند تا از مشاوره با وکیل مرد استفاده کنند، به همین منظور نیز در مشاوره تلفنی فوری، این حق انتخاب به افراد داده شده است تا از مشاوره حقوقی با وکیل زن استفاده نمایند.

 

در چه مواردی دادگاه حق طلاق را برای مرد در نظر گرفته است؟

علاوه بر آنکه حق طلاق به صورت طبیعی برای مردان در نظر گرفته شده است. در مواردی نیز این حق جز محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه به حساب می آید که در روند دادرسی کوتاه تری در مدت زمان بسیار کمتری به ان رسیدگی خواهدشد و حکم آن نیز صادر می گردد. این موارد به ترتیب زیر می باشد.

 

عیوب ذیل در زن موجب حق فسخ برای مرد خواهد بود:

 

  • قرن.

  • جذام.

  • برص.

  • افضاء.

  • زمین گیری.

  • نابینائی از هر دو چشم.

 

نکته: با استناد به قانون مدنی کشور ما در حالت کلی می توان گفت که عیوب زن در صورتی موجب حق فسخ برای مرد است که عیب مزبور در حال عقد وجود داشته است. امروزه مشاوره تلفنی حقوقی طلاق این امکان را برای تمامی افراد بوجود آورده است تا از کوتاه ترین راه های قانونی برای آشنایی با روند دادرسی آگاه شوند و سریعا برای متارکه اقدام نمایند.

 

چرا عسر و حرج از محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه به حساب می آید؟

 

poverty ,strongest reason to divorce

بی پولی از محکم ترین دلایل طلاق است

 

همانطور که می دانید عسر و حرج از محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه به حساب می آید و یکی از عمده ترین سوالات در مشاوره آنلاین طلاق در رابطه با موضوع عسر و حرج است. بر اساس ماده 1130 قانون مدنی در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می‌تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند. چنان چه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می‌تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می‌شود.

 

موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب می‌گردد:

 

  1. ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.

  2. اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.

  3. محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.

  4. ضرب و شتم یا هرگونه سوءرفتار مستمر زوج که عرفاً با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.

  5. ابتلای زوج به بیماری‌های صعب‌العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه‌ی صعب‌العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.

 

موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.

مشاوره حقوقی آنلاین 24 ساعته آماده ی خدمت رسانی و کمک به مردم در زمینه های حقوقی می باشد و این خدمات تنها محدود به مشاوره در مورد محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه نمی گردد و شما می توانید در رابطه با موضوعات پرچالش دیگری همچون مشاوره حقوقی تجاوز، مشاوره با وکیل وصول مطالبات، مشاوره حقوقی کیفری و..... از مزایای مشاوره حقوقی آنلاین 24 ساعته استفاده کنید.

 

 

مطالبی که شما را در احقاق حقتان یاری خواهند نمود

مشاوره حقوقی 24 ساعته در مورد طلاق

مشاوره حقوقی جرم خیانت به همسر

مشاوره حقوقی زنا کاری

مشاوره حقوقی نفقه

مشاوره حقوقی مهریه 

 

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

زنم خیلی بددهن و بی ادب فهش های رکیک و رشت به من میگه شبها آزارم میده شب خوشی ندارم به بچه هام هم ناسزا و فهش میگه
برای گرفتن طلاق باید دلایل محکمه پسندی داشته باشی چرا که قاضی علت طلاق را جویا میشود دلایلی که می تواند زن طلاق بگیرید شروط دوازده گانه ی طلاق در سند ازدواج است زوجین هر کدام یکی از آن شرایط را داشته باشند طرف دیگر می تواند به دادگاه مراجه کند ودادخواست طلاق بدهد برای ا؛اهی بیشتر بهتر است از یک وکیل خانواده به صورت تلفنی در سایت وکیل تلفنی جویا شویم چرا که کار را باید به کاردان سپرد
با تشکر از مجموعه وکیل تلفنی .خانواده یکی از اساسی ترین بنیان های نظام اجتماعی می باشد و هرگونه مشکل و اختلالی که باعث از بین رفتن نظم و آرامش این بنیان اجتماعی شود، از طریق قانونی قابلیت پیگیری و رسیدگی دارد. بنابراین به خوبی می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که از میان مشکلات مختلفی که در زندگی مشترک زوجین پیش می آید، ممکن است برخی از آنها جز محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه خانواده باشد و به راحتی امکان جدایی وجود داشته باشد و در چنین شرایطی اصولا روند دادرسی نیز کوتاه تر میشود.اینجانب اماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه عزیزان .. طبق ماده 1129 قانون مدنی در صورتی که زن بتواند امتناع شوهر از پرداخت نفقه و یا عجز او را پرداخت در دادگاه ثابت نماید. دادگاه شوهر را مجبور به طلاق زن می کند و چنانچه شوهر حکم را اجرا نکند خود دادگاه یا نماینده او اقدام به اجرای صیغه طلاق و امضای سند طلاق خواهد کرد. طبق ماده 1130 قانون مدنی، زن این حق را دارد که در صورتی که ادامه زندگی مشترک برای او با مشقت همراه باشد از دادگاه خانواده تقاضای طلاق کند این مورد مشمول عسر و حرج قرار می گیرد که از مصادیق عسر و حرج می توان ترک زندگی مشترک خانوادگی از سوی مرد، اعتیاد به مواد مخدر، محکومیت قطعی مرد به حبس به مدت 5 سال یا بیشتر، ضرب و شتم و دیگر سوء رفتارهای مالی غیر قابل تحمل و ابتلاء مرد به بیماری های صعب العلاج و غیر قابل درمان را نام برد .
سلام خداقوت به همکارن سایت خوب وکیل تلفنی در شرایطی که در طول روز بیشتر مطالبی که بین مردم به اشتراک گذاشته میشود متاسفانه کاملا بی ارزش است و صرفا با مطالعه آنها وقت فرد تلف میشود، شما هرروز مطالبی در سایتتون قرار میدهید که انصافا ارزشمند است و مطالعه آن هم به افزایش آگاهی عموم مردم منجر میشود و هم بسیاری از مشکلاتی که روزمره در بین افراد در جریان است، برطرف میشود. از موسسه خوب وکیل تلفنی که تمام مشاورینش حرفه ای و مسلط هستند، بسیار سپاسگزارم. موفق و پیروز باشید
اگر کسی ادعایی را مطرح کند چه به عنوان شاکی (یعنی طرح دعوی کیفری کند) چه به عنوان خواهان ( طرح دعوی حقوقی کند) باید ادعای خویش را ثابت کند و برای اثبات ادعای خویش باید دلیل محکمه پسند ارائه کند ادله اثبات دعوی در دعاوی حقوقی: دعاوی حقوقی دعاوی هستند که در دادگاه‌های عمومی طی دادخواست از ناحیه شخص مدعی حق یا دین مطرح می‌شود و برای اثبات حق یا دین شخص خواهان باید به دلایلی استناد کند مطابق قانون آیین دادرسی مدنی ماده ۱۹۴ الی ۲۹۴ به ادله اثبات دعوی حقوقی اشاره شده است ماده ۲۹۰ تا ماده ۲۹۴ ماده ۱۹۴ تا ماده ۲۰۱ بنابراین طبق قانون آیین دادرسی مدنی برای اثبات دعوی در دادگاههای حقوقی ۵ اتلیه در نظر گرفته شده است ١- اقرار : اقرار یعنی شخصی موضوعی را که به نفع دیگری و به ضرر خودش باشد را بیان می‌کند که در اقرار طرف دیگر نیاز به اثبات و ارائه دلیل و مدرک دیگری ندارد. اقرار ممکن است کتبی باشد ، در ذیل دادخواست، یا لایحه یا اسنادی که به دادگاه ارائه می شود به عمل آید – ممکن است شفاهی باشد، در مذاکره در دادگاه به عمل آید. ٢- سند: سند از جمله مهمترین دلیل برای اثبات ادعا در دعوای حقوقی سند می باشد، سند دلیلی از پیش فراهم آمده است سند رسمی، سند عادی در دعاوی حقوقی هم سند رسمی می‌تواند دعوا را اثبات نماید و هم سند عادی طبق ماده ١٢٨٧ قانون مدنی سند رسمی سندی است که در اداره ثبت اسناد و املاک یا دفاتر اسناد رسمی یا در نزد سایر ماموران رسمی در حدود صلاحیت آنها تنظیم شده باشد در غیر این صورت سند عادی تلقی میشود ماده ۱۲۸۴ تا ماده ۱۳۰۵ اسناد رسمی در صورتی که به عنوان دلیل برای اثبات دعوی در دادگاه مطرح شوند تنها میتوانند مورد ادعای جعل طرف مقابل قرار گیرند زیرا که اصل بر صحت و اصالت این اسناد رسمی است و معتبر میباشند اما اسناد عادی که به عنوان دلیل اثبات دعوی مطرح میشوند هم میتوانند مورد ادعای جعل قرار گیرند و هم مورد اظهار انکار و تردید قرار گیرند بنابراین شخصی که ادعای جعل اسناد (رسمی و عادی) را میکند باید برای ادعای خویش دلیل بیاورید و تفاوتی نمیکند خواهان دعوی باشد یا خوانده و اگر کسی اسناد عادی مورد اظهار انکار یا تردید قرار دهد تکلیفی به اثبات ندارد . اگر سندی مورد ادعای جعل قرار بگیرد دیگر نمی تواند مورد انکار یا تردید قرار گیرد و اگر اسناد عادی مورد انکار یا تردید قرار گیرند میتوان نسبت به آن سند ادعادی جعل نمود ٣- شهادت : اگر از طریق اقرار یا سند نتوان ادعا را اثبات کرد، می توان به شهادت شهود استناد کرد شاهد شخصی است که درباره موضوع مورد دعوی است ، مستقیم یا غیر مستقیم چیزی دیده یا شنیده باشد، درواقع شاهد موضوع مورد دعوی باشد. گواهی گواهان با سوگند صورت میگیرد. طبق ماذه ٢٣٠ قانون آیین دادرسی مدنی دعاوی از جمله طلاق و اقسام آن و دعاوی غیر مالی مانند بلوغ ، وکالت ، وصیت و… گواهی دو مرد در دعاوی مالی مانند معاملات، دین، ثمن مبیع و … گواهی دو مرد یا یک مرد و دو زن لازم است. اظهارات گواهان باید عینا در صورت‌مجلس قید شود و تشخیص ارزش و تاثیر گواهی با دادگاه است. هر یک از اصحاب دعوا می توانند گواهان طرف مقابل خود را با ذکر علت جرح نمایند به این معنا که نسبت به شاهد و شرایط و صلاحیت وی ایراد نمایند. ۴- امارات قضایی الف) معاینه محل و تحقیق محلی: می‌تواند دراسا یا به درخواست هر یک از اصحاب دعوا قرار معاینه محل صادر نماید. اطلاعات حاصل از تحقیق و معاینه محل از امارات قضایی میباشد که موجب علم یا اطمینان قاضی دادگاه یا موثر در آن باشد. اگر قرار معاینه محل و تحقیق محلی به درخواست یکی از اصحاب دعوی باشد عدم آماده سازی وسیله اجرای قرار معاینه محل یا تحقیق محلی توسط شخصی که متقاضی این قرار میباشد موجب خروج از عداد دلایل وی میشود. و اگر این قرار به دستور دادگاه باشد و دادگاه اجرای قرار را لازم بداند تهیه وسایل اجرا از وظایف خواهان در مرحله بدوی و تجدیدنظرخواه در مرحله تجدیدنظرخواهی میباشد و در صورتی عدم تهیه وسایل اگر دادگاه نتواند بدونه اجرای قرار معاینه محل و تحقیق محلی و نتیجه ای که از آن حاصل میشود ، رای صادر نماید ، در مرحله بدوی دادخواست ابطال میشود و در مرحله تجدیدنظر ، تجدیدنظرخواهی متوقف میشود اما مانع اجرای رای بدوی نمیگردد. ب) دادگاه میتواند راسا یا به درخواست هریک از اصحاب دعوا قرار ارجاع به امر کارشناسی را صادر نماید. هرگاه موضوع دعوی جنبه فنی و تخصصی داشته باشد موضوع به کارشناسی ارجاع میشود البته دادگاه مکلف به پیروی از نظر کارشناس نمیباشد. در صورتی که ارجاع به امر کارشناسی به درخواست اصحاب دعوی باشد پرداخت هزینه کارشناس برعهده شخص متقاضی میباشد و در صورتی که قرار کارشناسی به نظر دادگاه باشد و دادگاه نتواند بدون انجام کارشناسی انشاء رای نماید، پرداخت هزینه کارشناس در مرحله بدوی برعهده خواهان دعوی و در مرحله تجدیدنظر بر عهده تجدیدنظرخواه میباشد. برای اجرای امر به کارشناسی دادگاه با رعایت کمیت و کیفیت کار هزینه کارشناسی تعیین خواهد کرد و در صورتی که بعد از اظهار نظر کارشناس معلوم شد که حق الزحمه تعیینی مناسب نبوده است ، دادگاه مقدار آن به طور قطعی تعیین و دستور وصول آن را میدهد. در صورتی که دادگاه نتواند بدون نظر کارشناس رای صادر نماید، و هزینه کارشناسی پرداخت نشود ، در مرحله بدوی دادخواست ابطال خواهد شد و در مرحله تجدیدنظر ، تجدیدنظرخواهی متوقف ولی مانع اجرای رای بدوی نمیشود. بعد از آنکه کارشناس نظر خود را اعلام و به دادگاه تقدیم نمود، به اصحاب دعوی ابلاغ میشود تا ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ به دفتر دادگاه مرجعه کنند و نظر کارشناس را ملاحظه نمایند و طرفین حق دارند به نظر کارشناسی اعتراض کنند. در صورت اعتراض به نظر کارشناس و قابل قبول بودن اعتراض ، موضوع دعوی دوباره به کارشناسی ارجاع خواهد شد و اینبار هیئت سه نفره کارشناسی اظهار نظر خواهند نمود و در صورتی ایراد به نظر هیئت سه نفره و قبول اعتراض ، هیئت پنج نفره کارشناسی تعیین خواهد شد. ۵- سوگند: در صورتی که مدعی دلایلی برای اثبات ادعا نداشته باشد و طرف مقابل وی ادعایش را انکار کند ، مدعی میتواند درخواست سوگند شخص منکر را بخواهد تا ادعایش ثابت شود. مطابق ماده ٢٧٠ قانون آیین دادرسی مدنی در صورتی که صدور حکم دادگاه منوط به سوگند شرعی باشد، دادگاه به درخواست متقاضی ، قرار اتیان سوگند صادر خواهد کرد. ماده ۲۷۰ تا ماده ۲۸۹ الف) سوگند بتی: سوگند بتی زمانی مورد تمسک قرار می گیرد ، که هیچ دلیلی برای اثبات ادعا وجود ندارد. این سوگند توسط خواهان درخواست می شود، سوگند بتی هم می تواند دعوای مالی را ثابت کند و هم دعوای غیر مالی. ب) سوگند تکمیلی: سوگند تکمیلی زمانی مورد تمسک است که بینه ناقص باشد مانند آنکه در دعوای مالی در صورتی که گواه یک نفر مرد باشد میتواند با سوگند ادعا را ثابت کرد. بنابراین تنها در دعوای مالی از سوگند تکمیلی استفاده میشود. ج) سوگند استظهاری: این سوگند زمانی مورد تمسک است که متعهد فوت کرده و دعوا علیه ورثه وی مطرح گردیده و مدعی برای اثبات ادعای خویش علاوه بر دلایل ابرازی خویش لازم است از سوگند نیز استفاده میکند، که هم در دعوای مالی مورد استفاده است هم در دعوای غیر مالی در صورت امتناع خواهان از سوگند دعوای وی رد خواهد شد( حق وی ساقط میشود) هیچ سوگندی قابل توکیل نمیباشد ولی قبول یا ردسوگند قابل توکیل است.
سلام و عرض ادب و احترام خدمت همگی دوستان، همان طور که مستحضرید، خانواده یکی از اساسی ترین بنیان های نظام اجتماعی می باشد و هرگونه مشکل و اختلالی که باعث از بین رفتن نظم و آرامش این بنیان اجتماعی شود، از طریق قانونی قابلیت پیگیری و رسیدگی دارد. بنابراین به خوبی می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که از میان مشکلات مختلفی که در زندگی مشترک زوجین پیش می آید، ممکن است برخی از آنها جز محکم ترین دلایل طلاق از نظر دادگاه خانواده باشد و به راحتی امکان جدایی وجود داشته باشد و در چنین شرایطی اصولا روند دادرسی نیز کوتاه تر میشود. برای بهره مندی از اطلاعات بیشتر می توانید از راهنمایی های وکلای مجرب موسسه وکیل تلفنی استفاده نمایید.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی