قرارداد تسویه کار در حقیقت همان قراردادی است که شما به هنگام ترخیص و تصفیه با امور مالی شرکت آن را نگارش می نمایید و با ارجاع آن به امور مالی می توانید مبالغی را که هنوز از شرکت طلب دارید دریافت نمایید و به اصطلاح با شرکت تسویه نهایی انجام دهید؛ با ما همراه باشید تا نحوه نگارش آن را به قید فوریت و بدون اتلاف وقت در اختیارتان قرار دهیم.
نگارش فوری و 24 ساعته قرارداد تسویه کار و استعفا نامه
جزئيات بسیار زیادی در نگارش قرارداد تسویه کار وجود دارد که توجه به آن می تواند از به وجود آمدن بسیاری از اختلافات حقوقی و کشمکش ها بین کارفرما و کارگر جلوگیری کند؛ با انجام مشاوره حقوقی تلفنی و دریافت ارزان ترین مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته با وکیل هر دو طرف قرارداد درباره نحوه تسویه حساب کارگر اطلاعات زیادی به دست می آورند، و با آگاهی کامل آن را به امضا می رسانند.
در قانون کار به طور اختصاصی به قرارداد تسویه کار پرداخته نشده و ماده مشخصی درباره ی مسائل تسویه حساب کارگران تدوین نگردیده است؛ توافقاتی که بین کارگر و کارفرما انجام میشود به عنوان مبنای قراردادها پذیرفته شده و کارفرما می تواند درباره مهلت تسویه حساب با کارگر زمانی را پیشنهاد دهد؛ اما باید توجه داشت که در صورت طولانی شدن مهلت گفته شده کارگر می تواند به مراجع حقوقی شکایت کند، و از طریق قانونی به وصول مطالبات خود بپردازد.
مشاوره حقوقی آنلاین که در سایت وکیل تلفنی ارائه می شود، به افراد کمک میکند که مسیر قانونی رسیدن به حق و حقوق خود را با سرعت بیشتری طی کنند. وکیل آگاه به امور کار و کارگری به طور تخصصی در این زمینه فعالیت داشته و به راه و چاه آن آشنایی کامل دارد، و در مدت زمان کوتاهی برای دریافت مطالبات کارگران اقدامات لازم را انجام دهد.
آموزش نوشتن فوری قرارداد تسویه کار 24 ساعته
در محاسبه مطالبات کارگران و تنظیم قرارداد تسویه کار فرمول های مختلفی به کار گرفته می شود؛ در برخی محاسبات نوع کار، تاریخ آغاز کار، تاریخ پایان کار، حقوق دریافتی ماهانه به عنوان شاخص آورده شده، اما مولفه های بسیاری وجود دارد که در تهیه فرم تسویه حساب کاربرد دارد، مولفه هایی مانند دستمزد به علاوه مزایا به علاوه سنوات، که مزایا موارد مختلفی مانند حق مسکن، حق اولاد، بن کارگری و غیره را در بر خواهد گرفت.
سایت جامع وکیل تلفنی با داشتن کارشناسان خبره در امور کار و مطالبات کارگران با دقت به محاسبه و تسویه حساب کارگران می پردازد؛ در وکیل تلفنی امکاناتی در نظر گرفته شده که به صورت آنلاین و فوری افراد می توانند ارقام و اعداد مربوط به تسویه حساب کارگری را به دست آورند، و به احقاق حق خود بپردازند؛ همچنین برای کارفرمایان کمک گرفتن از کارشناس حقوقی از دردسرهای حقوقی که ممکن است در آینده به وجود آید جلوگیری می کند.
هر ساله شورای عالی کار برای تعیین ارقام تسویه حساب کارگری تشکیل جلسه می دهد؛ در اواخر سال 99 نیز شورای عالی کار متشکل از نمایندگان سه گروه کارگر، کارفرما و دولت در راستای اجرای ماده 41 قانون کار برای بررسی حداقل دستمزد 1400 مصوبات جدیدی را اعلام داشتند؛ این مصوبات با در نظر گرفتن مصالح کارگران و اقتضائات بنگاه های اقتصادی و کارگاه های تولیدی است.
با توجه به آن که قانونگذار یک مزد روزانه که جمع دستمزد در سی یا سی و یک روز معادل حقوق ماهانه را برای کارگر در نظر گرفته است، کارفرمایان باید در تسویه حساب حداقل دستمزد روزانه یا ماهانه، حق مسکن، بن کارگری، پایه سنوات، حق اولاد، میزان عیدی، میزان معافیت مالی حقوق در سال 1400 و کسورات حقوق و دستمزد را لحاظ کنند.
وکیل متخصص تسویه کار 24 ساعته در دسترس
کارفرما باید طی قرارداد تسویه کار تمام حق و حقوق کارگر را پرداخت کند و نسبت به وی هیچ دینی به گردن وی نماند؛ اما این قرارداد می تواند به صورت عادی یا محضری تهیه شود، در تهیه اسناد رسمی ارائه مدارک در کنار فرم تسویه کار نیاز است و کارفرما تنها با ارائه امضا کارگر در سند تسویه چه به صورت عادی و چه به صورت نقدی، نمی تواند ادعای خود مبنی بر تسویه کار را به اثبات برساند؛ بنابراین تهیه مدارک باید به دقت انجام شود. یکی از مواردی که با راهنمایی وکیل آنلاین 24 ساعته باید انجام می شود، واریز کردن مطالبات به حساب کارگر و دریافت رسید بانکی است و پرداخت نقدی مشکلات حقوقی بسیاری را به وجود می آورد و در مراجع قانونی پذیرفته شده نیست؛ فلذا بهتر است کارفرما برای هر کارگر فرم تسویه حساب جداگانه ای را تنظیم نماید و از کپی کردن فرم برای افراد شاغل در یک مجموعه خودداری کند؛ همچنین تسویه حساب ماهانه و سالانه باید به طور کامل انجام بگیرد و سنوات به ازای هر سال معادل مبلغ آخرین حقوق کارگر پرداخته شود. افراد می توانند با مراجعه به سایت وکیل تلفنی در پرسش و پاسخ فوری حقوقی ابهامات خود را در این زمینه به خوبی برطرف کنند.
مراحل تسویه حساب با کارگر
کارفرما می بایست حق و حقوق کارگر را محاسبه کرده و فرم های لازم را تهیه نماید و بعد از پرداخت مطالبات فرم توسط کارگر به امضا برسد؛ انجام تسویه حساب کارگر و تنظیم قرارداد تسویه کار مراحلی دارد که در زیر به آن اشاره شده است:
تسویه ادارای
- طی مدتی که فرد در یک مجموعه به فعالیت می پردازد، ممکن است ابزارها و وسایلی را در اختیار داشته باشد؛ قبل از انجام تسویه باید ابزار کار، وسایل حفاظتی و امنیتی، برگردانده شود و همچنین وسایلی که از صندوق امانت یا کالاهایی که از فروشگاه کارگاه دریافت شده است تعیین تکلیف گردد و رسیدهای لازم دریافت شود.
تسویه مالی
- در تسویه مالی مبلغی که کارگر باید دریافت کند مشخص خواهد شد، فاکتور های مختلفی وجود دارد که در تهیه لیست بدهکاری و بستانکاری افراد موثر است، از جمله روزهایی که در مجموعه فعالیت داشته، مرخصی های استحقاقی با استعلاجی، روزهایی که غیبت کرده است و.. با مشخص شدن آن میزان طلب کارگر نیز روشن خواهد شد و محاسبات لازم انجام می گیرد.
دریافت بیمه بیکاری از سوی کارگر حالت های مختلفی دارد، از جمله آن که در صورتی که بیکاری کارگر غیر ارادی باشد، بدون قرارداد مشغول کار بوده و شش ماه در کار دائم فعالیت کرده است، می تواند بیمه بیکاری دریافت کند؛ حالت دیگر آن است که قرارداد یک ساله داشته و غیر ارادی بیکار شده، در این صورت نیز بیمه بیکاری شامل وی می شود؛ اگر کار کارگر دائمی بوده می تواند با شکایت از کارفرما بیمه بیکاری دریافت کند؛ اگر اشتغال وی به صورت قراردادی بوده با یک نسخه از قرارداد به علاوه برگ تسویه به علاوه معرفی نامه اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی محل کارگاه، مستمری بیمه به وی تعلق خواهد گرفت.
آموزش گرفتن رضایت از کافرما توسط وکیل متخصص امر
طبق ماده 187 قانون کار کارفرما می تواند به درخواست کارگر این رضایت نامه را ارائه نماید که در آینده شغلی کارگر تاثیر گذار است؛ همانطور که ملاحظه می شود قرارداد تسویه کار پیچیدگی مخصوص به خود را دارد که با دریافت مشاوره حقوقی رایگان می توان اطلاعات مفیدی درباره آن به دست آورد.
نمونه این قرار داد که برای تمامی مشاغل می تواند استفاده گردد، به شرح زیر است:
بسمه تعالی قرارداد تسویه کار اینجانب: ... فرزند: ... به شماره ملی: ... صادره از کارگر/کارمند: ...
با سمت .... که از تاریخ ... لغایت ... در شركت ... مذکور انجام وظیفه می نمودم.
امضاء و اثر انگشت (کارمند/کارگر) امضاء کارفرما |