موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی سفته

مشاوره حقوقی سفته 

 

برای وارد شدن به عرصه‌های جدید مالی و بهره‌مندی از امکاناتی که معرفی شده لازم است تا اطلاعات خود را افزایش دهید. به همین منظور مشاوره حقوقی درباره اموری مانند سفته می‌تواند به شما کمک زیادی کند. با اطلاع از قوانین جدید می‌توانید از سفته هم به عنوان یک سند مالی و هم به عنوان تعهدنامه استفاده کنید متخصصان و وکلای حقوقی که در زمینه حقوق و تعهدات مالی دارای تجربه و دانش کافی هستند، این امکان را فراهم می­ نمایند که افراد پیش از هرگونه تصمیم­ گیری در انجام تبادلات، از مشاوره حقوقی سفته برخوردار گشته و از پیامدها و عواقب احتمالی آن آگاهی کسب نمایند. تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا با انواع سفته، خسارت تادیه آن و دادخواست اعسار آشنا شوید.

 

 

 

تعریف سفته و انواع آن

سفته یکی از اسناد مهم تجاری بوده که در سیستم مالی و بانکداری کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سند تجاری به امضای هر فردی برسد، آن شخص متعهد بوده که مبلغ مشخصی را در زمان مشخصی آماده کند. بهتر است اینطور گفته شود که یکی از کاربردهای اصلی سفته این بوده که به عنوان ضمانت وام به بانک یا موسسات مالی ارائه شود. این مورد را احتمالا زمان دریافت وام از بانک‌ها، دیده باشید. هنگامی که شما بتوانید کل مبلغ وام را تسویه کنید؛ سفته‌ها به شما بازگشت داده می‌شوند.

 

همچنین کاربرد دیگر سفته برای تعهد دادن و ایجاد مسئولیت قانونی است. به عنوان مثال اگر قصد ثبت نام در دانشگاه را داشته باشید؛ به خصوص دانشگاه آزاد هنگام ثبت نام از شما سفته درخواست می‌کنند. این سفته تضمین دهنده این بوده که هر ترم شهریه خود را پرداخت کرده و آسیبی به اموال دانشگاه نمی‌رسانید. بنابراین در اینجا بیشترا از اینکه سند مالی باشد، تعهدنامه قانونی است.

 

درج یا عدم درج نکاتی حقوقی می تواند کیفیت و ویژگی آن را از سند تجاری به سند عادی تغییر دهد که با مشاوره حقوقی سفته می­ توان از آن آگاه شد.

 

سفته نیز همانند چک سندی است که به موجب آن کسی که زیرش امضا می زند می بایست در موعد مقرر یا زمانی که شخصی که صاحب سفته (کسی که سفته در اختیار وی می باشد) وجه را طلب کند، به وی بپردازد، اینکه از چک بیشتر از سفته استفاده می شود به دو علت است:

 

  1. چک راحت الوصول تر است و یک دسته چک می گیرید؛ ولی سفته را باید بخرید. 

  2. در چک هر مبلغی که دوست دارید می نویسید؛ ولی در سفته محدودیت وجود دارد. 

 

 

 

 

promissory note problems surway

 

 

اصول بنیادین در نگارش و صدور سفته جهت ضمانت چیست؟

فصل دوم قانون تجارت، به قوانین سفته اختصاص دارد؛ ماده 309 نیز تمامی قوانین راجع به بروات را در مورد سفته یافته طلب، لازم­ الرعایه اعلام می ­دارد. با مشاوره حقوقی سفته، امکان فراهم می ­شود تا با اصطلاحات حقوقی و قوانین و شرح موضوع آن­، آشنا شده و دید شفاف ­تری در اتخاذ تصمیم و اقدام هنگام صدور سند حقوقی و نسبت به حدود حق و مسئولیت خود بیابید.

 

با در نظر داشتن مواد 307 تا 309 قانون تجارت، سفته سندی است که به موجب آن امضا کننده تعهد می‌کند، مبلغی در موعد معین یا عندالمطالبه در وجه حامل یا شخص معین و یا به‌ حواله‌کردِ آن شخص کارسازی نماید.

 

چنانچه سفته، وفق مقررات مندرج در قانون تجارت صادر نگردد، مشمول قانون مذکور نخواهد بود. خردورزی اقتضا دارد که صادرکننده و دارنده سفته، هر دو، جهت برخورداری از مزایای قانونی آن، از مشاوره حقوقی سفته به صورت تلفنی یا آنلاین، بهره گیرند.

 

 

عموم افراد سفته را یک سند عادی می­ دانند؛ لیکن رعایت نکات قانونی ذیل در نگارش آن سبب برخورداری از اعتبار و مزایای تجاری بودن آن می­ شود:

 

  1. ذکر مبلغ سفته، به تمام حروف ضروری است که نبایستی از مبلغ اسمی سفته بیشتر باشد.
  2. گیرنده وجه باید مشخص باشد؛ البته دارنده می­تواند با ظهر­نویسی، آن را به دیگری منتقل نماید. گرچه صدور آن در وجه حامل نیز بلامانع است؛ در این صورت کافی است عبارت (حواله­ کرد) نوشته شود.
  3. مشخصا تاریخ پرداخت سفته درج شود؛ در غیر این صورت، ویژگی تجاری سفته زایل شده و مبدل به سندی عادی می­گردد که جهت وصول آن، مبتنی بر قوانین مدنی، پیگیری خواهد داشت.
  4. عدم مرقوم نمودن تاریخ می­تواند به معنای عندالمطالبه بودن تلقی شده و در هر زمان که دارنده آن بخواهد، صادرکننده ملزم به پرداخت وجه آن گردد. (ماده 108 قانون آیین دادرسی مدنی در خصوص اوراق تجاری)
  5. انتقال به شخص ثالث و یا دادن وکالت به دیگری در دریافت وجه سفته و موارد مشابه دیگر بایستی در ظهر سفته پشت نویسی و امضا گردد.
  6. درج امضا، مشخصه تایید صادرکننده سفته مبنی بر دین او است.

 

 

نکته: موارد فوق­ الذکر می­ بایست توسط شخص صادرکننده در سفته مرقوم گردد؛ با امضای سفته و تعهد حاصل از آن برای صادر­کننده و تمامی ظهرنویسان و پیدایش مسئولیت تضامنی آنان، جزئیات حقوقی و ویژگی ­هایی در خصوص این مسئولیت و نحوه اقامه دعوی و وصول و... مطرح می ­گردد که نیازمند تجربه و مداقه در موضوع از طریق مشاوره حقوقی سفته است.

 

 

اگر سفته جهت (ضمانت حسن انجام کار) در خصوص موارد استخدامی و مشابه آن صادر گردد، صادر کننده می ­بایست به ذکر جهت صدور سفته، توجه داشته باشد؛ چنانچه قراردادی در این خصوص موجود باشد، حائز اهمیت است که مشخصات قراردادِ مربوطه نیز در سفته نوشته شود و مشخصات سفته صادر شده نیز، در قرارداد مذکور درج گردد.

 

ذکر جهت صدور سفته سبب می ­گردد تا حتی در زمان انتقال سفته با ظهرنویسی، بتوان عدم تخلف از تعهدات را مورد استناد قرار داده و سوء­نیت دارنده سفته را اثبات و خود را تبرئه نمود. مواردی دیگر چون تاریخ صدور سفته و محل تادیه وجه و ... نیز می­ بایست درج گردد، که مشاوره حقوقی سفته در این رابطه، پاسخگوی سوالات حقوقی و چرایی آن می­ باشد.

 

 

 

promissory note basicals

 

 

ایا صدور سفته سفید امضا جرم است؟

فرض قانون بر این است که اگر شما سفته سفید امضا به کسی واگذار کرده‌اید، عملا به او وکالت داده‌اید تا با صلاح دید خود آن را پر کند. ممکن است زمانی که می‌خواهید استخدام شوید و یا اینکه تبادل تجاری انجام دهید، مجبور شوید سفته سفید امضا ارائه دهید. در این صورت سعی کنید تمامی مدارک برای اثبات سفید امضا بودن را جمع آوری کرده و اینکار را در مقابل یک شاهد انجام دهید. فرد دریافت کننده سفته می‌تواند هر زمان که نیاز باشد و شما از توافق خود خارج شوید، سفته را اجرایی کند.

 

صدور سفته سفید امضا جرم نیست و فرد دریافت کننده نیز می‌تواند در صورت نیاز از آن استفاده کند. تنها در صورتی که آن فرد از این سند سفید امضا سو استفاده کرده و از آن در جهتی غیر از توافق شما استفاده کند، 

 

 

علت درج امضا بر پشت سفته چیست؟

درج امضا، پشت سفته یا ظهر آن، علاوه بر تایید دین صادرکننده، به معنای انتقال سفته به دیگری و امکان مطالبه وجهِ سفته توسط شخص ثالث است.

 

 

آیا امضا دو نفر بر روی و پشت سفته، سبب مسئولیت آنان در پرداخت کاملِ وجهِ سفته است؟

با امضا ظهر سفته، برای صادرکننده و تمامی ظهرنویسان مسئولیت تضامنی (به معنای مسئولیت همگی ایشان در پرداخت وجه) خواهد بود و دارنده سفته می­ تواند به همه یا هریک از آنان مراجعه و تمامی وجه سفته را مطالبه نماید. این حقِ رجوع برای هریک از ظهرنویسان نسبت به ظهرنویس ماقبل خود و صادرکننده نیز وجود دارد.

 

 

 

signatue & responsibility on promissory note

 

 

آیا ضمانت سفته قوی­ تر از ضمانت با چک می­ باشد؟

مشاوره حقوقی سفته، جهت تمیز دقیق و شفاف نکات حقوقی سفته و چک بسیار راهگشا است. مسلماً هنگام مبادلات مالی و غیر مالی، هر یک از طرفین درصدد حفظ حقوق حداکثری خود و کاهش میزان ضرر و زیان ناشی از آن و افزایش تضمیناتِ حاصل از اقدام مشترکی است که با طرف مقابل دارد.

 

با امکان مشاوره حقوقی سفته، که در حال حاضر به صورت تلفنی و آنلاین، توسط بهترین وکیل­ های مجرب، به صورت 24 ساعته ارائه می ­شود و راهکارهای حقوقی پیشگیرانه­ ای را در اختیار می­ گذارد؛ اصلح است که به صاحبان تخصص مراجعه گردد.

 

در پاسخ به سوال فوق؛ چک از سه طریق (کیفری/ حقوقی/ اجرای ثبت) قابلیت پیگیری دارد، لیکن پیگیری کیفری در خصوص سفته مصداقی ندارد. در مقایسه ضمانت سفته با سایر ضمانت­ها مانند چک، طبق قانون تجارت چنین بدست ­می­ آید:

 

 

  • درج مبلغ سفته محدود به مبلغ اسمی آن و درج مبلغ چک نامحدود است.

  • مهلت واخواست چک ظرف 15 روز از تاریخ سررسید و در سفته ظرف 10 روز از تاریخ سررسید می ­باشد.

  • صدور چک بلامحل جرم محسوب می­ شود و وجه چک می­بایست مبتنی بر قابلیت تادیه وجه توسط محال­ علیه در زمان صدور یا سررسید آن باشد.

  • جهت طرح و اقامه دعوی چک می­ بایست گواهی عدم پرداخت از بانک اخذ شود یا چک برگشت زده شود تا ضمیمه دادخواست گردد؛ صدور این گواهی رایگان است، لیکن واخواست سفته به میزان 2% مبلغ آن هزینه دارد؛ امضای چک قابل انکار نیست ولی در سفته بدون نیاز به اثبات قابل انکار است.

  • خسارت تاخیر تادیه چک، تاریخ سررسید آن و در سفته تاریخ مطالبه یا تاریخ طرح دعوا یا تاریخ واخواست آن می­ باشد.

  • تعهدات ناشی از این اسناد نیز، هر یک مستقل هستند و با یکدیگر تهاتر نمی ­شوند.

  • به دلیل مستقل بودن این اسناد، اصل بر عدم استماع ایرادات در اسناد تجاری است.

  • همه ی امضا کنندگان دارای مسئولیت تضامنی هستند.

 

ماده 310 قانون تجارت به تعریف چک پرداخته است، هرچند قوانین اصلاحی جدیدی در سال 1399 پیش­بینی شده است که مشاوره حقوقی با وکلای مجرب از آن رفع ابهام ­می نماید.

 

 

آیا عدم پرداخت سفته در موعد مقرر، موجب زندانی شدن صادر کننده آن می ­گردد؟

وفق مواد 286 و 287 قانون تجارت، با گذشتن سفته از زمانش و امتناع متعهد در پرداخت وجه، دارنده آن می ­تواند اعتراض عدم تادیه خود را به مرجع قضائی اعلام دارد. دارنده، می ­تواند علاوه بر رجوع به اجرای اسناد رسمی اداره ثبت و توقیف اموال بلامعارض متعهدین و وصول طلب خویش، به مراجع قضائی دادگستری مراجعه نموده و دادخواست حقوقی خود را علیه همگی یا هر یک از آنان تقدیم نماید.

 

در صورت توقیف اموال آنان، چنانچه مالی از ایشان یافت نگردد، مطابق ماده ۲ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی، بازداشت محکوم یا محکومین قابل تقاضا است.

 

 

 

best way to act against the different promissory notes

 

 

آیا می­ توان پرداخت مبلغ سفته را از طریق دادگاه، به اقساط تبدیل نمود؟

مطابق ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت ­های مالی، چنانچه محکوم ­علیه ضمن اجرای حبس مدعی اعسار گردد و متمکن از پرداخت به نحو اقساط باشد، دادگاه متناسب با وضعیت مالی او، حکم بر تقسیط محکوم­ به را صادر می­ نماید.

 

 

دادخواست اعسار از پرداخت سفته

فردی که نتوانسته باشد مبلغ سفته را پرداخت کند، براساس قانون و بعد از دادرسی‌های انجام شده مجبور می‌شود تا مبلع سفته را به صورت قسطی یا اعسار پرداخت کند. این مساله علاوه بر سفته در پرداخت مهریه نیز به چشم می‌خورد و برای افرادی در نظر گرفته شده که از لحاظ مالی توانایی پرداخت یکجای مبلغ را ندارند.

 

در صورتی که امکان پرداخت یک جای مبلغ را ندارید، می‌توانید با مشورت با مشاوره حقوقی به دنبال راه‌هایی باشید که بتوانید عدم توانایی خود در پرداخت را به مراجع قانونی ثابت کنید. در این صورت بعد از برگزاری جلسات دادگاه و تعیین رای آن، به شما مهلتی برای پرداخت داده می‌شود.  

 

 

گرفتن سفته های مختلف با ضامن های متعدد برای دین واحد

پرسش: بانک برای دین واحد سفته های مختلف با ضامن های متعدد در تاریخ های متفاوت گرفته است، آیا صرف اختلاف سفته ها نوعی تبدیل تعهد است یا نه و آیا بانک فقط می تواند به استناد آخرین سفته از حیث تاریخ اقامه دعوی کند یا حق طرح دعوی علیه تمام ضامن ها را دارد و همه آن ها در قبال بانک مسئولند؟

 

 

نظریه که در تاریخ 16/4/67 به اتفاق آرا اعلام شد

موضوع چه به صورت تعهد علی حده و مستقل و چه به وجه ضمانت جدید حاکی از نقل ذمه به ذمه نوعی تبدیل تعهد و مورد از مصادیق ماده 292 قانون مدنی است؛ بنابراین بانک تنها به استناد سفته لاحق و مؤخر که جایگزین سفته ها و تعهدات سابق شده است می تواند اقامه دعوی کند و سفته های دیگر از درجه اعتبار ساقط و ذمه ضامن های آن ها بری است.

 

 

 

 

signature on the [promissory note

 

 

خسارت تاخیر تادیه در دعاوی سفته و برات

در صورتی که شخص دریافت کننده سفته اقدام به دریافت مبلغ مورد نظر نماید اما شخص امضا کننده سفته از پرداخت آن اجتناب کرده و یا اینکه مبلغ آن را نداشته باشد، می‌توان از طرق قانونی از او شکایت کرد و در صورت تاخیر تادیه سفته، از او خسارت نیز گرفت. طبق قانون، مبنای محاسبه مدت زمان تاخیر، از همان روزی است که شکایت به دادگاه رسیده و ثبت شده است، نه روزی که سفته اعمال گردیده. محاسبه مقدار خسارت و نحوه پرداخت و زمان آن نیز توسط دادگاه بررسی شده و به اطلاع طرفین می‌رسد.

 

 

می‌توانید به عنوان خیانت در امانت از او شکایت کرده و روال قانونی آن را در پیش بگیرید. در خصوص این موضوع نیز اگر نیاز به مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان داشتید، می‌توانید از موسسه حقوقی وکیل تلفنی کمک بگیرید.

 

پرسش: در دعاوی سفته و برات با توجه به مدلول ماده 721 قانون آیین دادرسی مدنی ابتدای مدت برای مطالبه خسارت تاخیر تادیه تاریخ تقدیم دادخواست است یا تاریخ ابلاغ واخواست نامه؟

 

 

نظر کمیسیون مشورتی آیین دادرسی مدنی اداره حقوقی  1343/1/15

بر طبق مادتین 304 و 309 قانون تجارت خسارت تاخیر تادیه به مبلغ اصلی برات یا سفته که به واسطه عدم تأدیه اعترا شده است از روز اعترا محسوب می شود و از عبارت (روز اعتراض) تاریخ ثبت واخواست نامه در دفتر دادگاه استفاده می شود نه تاریخ ابلاغ واخواست و ماده 721 قانون آیین دادرسی مدنی ناظر به دعاوی مستند به برات و سفته واخواست شده نیست.

 

 

درخواست مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

امضا سفته به وکالت از طرف متعهد

پرسش: اگر کسی به وکالت از طرف متعهد سفته را امضا نماید آیا متعهد مسئول پرداخت وجه سفته است یا وکیلی که امضا کرده است؟

 

 

نظریه که در تاریخ 18/12/67 به اتفاق آرا اعلام شد

نظر به ماده 674 قانون مدنی و با توجه برای شماره 2016 - 13/1317 شعبه 9 دیوان عالی کشور که در همین راستا صادر شده است چنانچه وکیل در حدود اختیارات خود از جانب موکل سفته را امضا نموده باشد، موکل نسبت به آن سند مسئول و متعهد شناخته می شود و نه وکیل.

 

 

تاریخ مطالبه سفته های عندالمطالبه

پرسش: منظور از سفته به تاریخ رویت عندالمطالبه چه تاریخی است و مطالبه وجه سفته در صورت عدم پرداخت منوط به رعایت کدام یک از مادتین 280 یا 274 قانون تجارت می باشد؟

 

  • پاسخ: در مورد سفته هایی که سررسید آن عندالمطالبه است، مطالبه آن از زمان ابلاغ اظهارنامه به متعهد (بدهکار) محقق می شود و در این صورت مهلت ده روز واخواست برای استفاده دارنده سفته از امتیازات قانونی آن از تاریخ ابلاغ اظهارنامه مذکور به متعهد شروع می گردد.

 

 

 

 

 

روش هایی که می توان سفته را وصول کرد

روش‌های وصول سفته تا حد زیادی با چک متفاوت است و راه‌های مختلفی برای آن در نظر گرفته شده است. یکی از راه‌های وصول سفته این است که در صورت پشت نویس بودن سفته و امضای ضامن آن، به یک دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده و آن را به اجرا بگذارید. علاوه بر این می‌توانید به مراجع قضایی مراجعه کنید. در این حالت هم با ارائه یک دادخواست حقوقی علیه فردی که سفته را صادر کرده، دعوی خود را مطرح می‌کنید. در هر یک از این موارد ممکن است رای به توقیف اموال صادر کننده سفته داده شود تا طلب او پرداخت شود.

 

 

هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل سفته

هر زمان که تصمیم بگیرید با یک وکیل سفته، مشاوره حقوقی تلفنی داشته باشید، می‌توانید به سایت وکیل تلفنی مراجعه کرده و یا با استفاده از خطوط تلفن مشخص شده تماس بگیرید تا اولین مشاور مربوطه برای کمک به شما حاضر شود. از آنجا که مشکل شما در مورد سفته ممکن است موضوع بزرگی باشد یا اینکه تنها چند دقیقه نیاز به مشاوره داشته باشد، هزینه مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل سفته به صورت دقیقه‌ای محاسبه گردیده تا با توجه به زمان مورد نیاز و تعداد جلسات مورد نظر خود، عادلانه‌ترین مبلغ را پرداخت نمایید.

 

موسسه حقوقی وکیل تلفنی در کلیه ایام تعطیل و غیرتعطیل به صورت 24 ساعته آماده بوده تا به شما در زمینه صدور سفته و قوانین آن مشاوره دهد. برای دریافت و رزرو وقت مشاوره می‌توانید با شماره تلفن 02147625900 و 09212242670 تماس گرفته و در سریع‌ترین زمان ممکن با یک وکیل متخصص صحبت کنید.

 

 

 

مشاوره حقوقی اوراق تجاری
راهنمای نگارش انلاین
مشاوره حقوقی چک
مشاوره حقوقی چک، سفته و اوراق
درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام سفته وبرات را در واقع باید اسناد پایه تجارت نامید زیرا مواد قانون تجارت که در مورد آنها نوشته شده در مورد اسناد دیگری مثل چک نیز حکم فرماست این فکر رایج در بین عوام که سفته را مهمتر از چک تلقی می کنند باید فکر غلطی دانست چک را در واقع باید تکامل یافته ترین شکل سند تجاری دانست
کارمندان عزیزی که سفته دست کارفرما دارن یا میخوان بدن یا میحوان با کارفرمایی که سفته داره قطع همکاری کنند حتما قبل همه ی این موارد مشورت کنند با متخصص که بتونند اصولی سفته اشون رو پس بگیرند یا حداقل امکان وصولش رو خیلی پایین بیارن
کارمندان عزیزی که سفته دست کارفرما دارن یا میخوان بدن یا میحوان با کارفرمایی که سفته داره قطع همکاری کنند حتما قبل همه ی این موارد مشورت کنند با متخصص که بتونند اصولی سفته اشون رو پس بگیرند یا حداقل امکان وصولش رو خیلی پایین بیارن
با سلام خدمت کاربران عزیز.اسناد تجاری از جمله مباحث مهم و کاربردی در حقوق می باشد که با تسلط بر آن تجار و غیر تجار می توانند در معاملات خود با راه کارهای بهتری پیش به جلو ببرند البته داشتن وکیل یا مشاوره حقوقی خیلی مهم است مطالب موسسه وویل تلفنی بسیار ارزشمند و راهگشا است.موفق باشید.مسیح آقاداودی وکیل موسسه
امروزه سفته یکی از اسناد پر کاربرد می باشد شخص برای استخدام، تحصیل، قرض و موارد دیگری ملزم به دادن سفته است در صورتیکه عواقب بدی برای وی دنبال دارد اگر افراد آگاهی داشته باشند می توانند از همین سفته برای امور خود استفاده هایی کنند که ریسک و خطری برای آنها به دنبال نداشته باشد همچین اگر سفته ای از افراد در محاکم مطالبه شده واقعا بخاطر مهم بودن امر لازم است شخص وکیل دادگستری داشته باشد
سلام و احترام خواستم از این طریق بابت خدمات بسیار ارزشمندی که ارائه میدهید تشکر کنم. دادخواستی داشتم که به سرعت و دقت نگارش شد و در مقایسه با سایرین، قیمت بسیار منصفانه ای دادند موفق باشید
سلام من جایی رفتم سرکار. بهم میگن واسه ضمانت چک باید بیاری امانت بذاری پیش ما. آخه مگه نباید واسه تضمین سفته بگیرن. چرا چک میخوان از من. من واقعا نمیدونم فرق سفته و چک چیه
بسیار خوب
بسیار عالی و یاری رسان

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی