در چند دهه اخیر شاهد پیشرفت چشمگیر تکنولوژی و ارتباطات بوده ایم. این موضوع مختص به یک کشور و یا منطقه ای خاص نیست بلکه به صورت همه گیر تمامی دنیا را تحت تاثیر قرار داده است. کمتر از 50 سال پیش را تصور کنید آیا خبری از فضای مجازی، ایسنتاگرام، فیس بوک و یا حتی گوشی های هوشمند امروزی بود؟ آیا تجارت در سطح بین المللی به این صورت گسترده انجام می شد؟ خبری از خیانت های امروزی بود؟ آیا شرایط زندگی امروز را می توان با 50 سال پیش مقایسه کرد؟ بدون شک نمی توان چنین کاری را انجام داد. زندگی مدرن و پیشرفته امروز، سهولت انجام کارها، روابط گسترده با مردم سراسر دنیا، تجارت های بین المللی و ... را به همراه داشته است. اما این فقط روی خوش مسئله است. مشکلات ناشی از پیشرفت روابط و تکنولوژی را نمی توان نادیده گرفت. چرا که شما هر روز صبح که بیدار می شوید کافی ست یک سری به گوشی خود بزنید و یا موقع رفتن به محل کار خود به اخبار رادیو گوش کنید، در کمتر از چند دقیقه با خیل گسترده ای از مشکلات حقوقی مواجه می شوید. ماجرای قتل جوان کرمانشاهی، کلاهبرداری در ایتا، قتل ناموسی، ترانزیت مواد روان گردان، ورود کالای قاچاق، سرقت منزل، و ... . در این صورت تکلیف چیست؟ آیا می توان بیخیال از این اخبار گذشت؟ آیا این اتفاقات برای سیاره و یا کشور دیگری است و در کشور ما چنین اتفاقاتی رخ نمی دهد؟ برای پاسخ به این سوال کافی ست یک سری به دادگاه ها و محاکم قضایی ایران بزنید راهروهای شلوغ این اماکن حاکی از آن است که هر یک از حوادث فوق از رگ گردن به ما نزدیک تر است و دیر یا زود ممکن است دامن گیر ما و یا یکی از نزدیکانمان شود. خب در این صورت راه چاره چیست؟ چه باید کرد؟ ایا می توان علاج واقعه قبل از وقوع کرد؟ برای پاسخ به این سوالات تا انتها با ما همراه باشید.
تا اینجا متوجه شدیم که به دنبال پیشرفت تکنولوژی و توسعه ارتباطات، مشکلات و مسائل حقوقی بسیاری نیز برای مردم ایجاد شده است. پاسخ به این سوالات و یا حل این مشکلات از توان ریش سفیدهای فامیل خارج است. مشورت با پدر و مادر، دوست و آشنا نه تنها کمکی به رفع مشکل ما نمی کند بلکه ممکن است مشکلات ما را پیچیده تر نماید چرا که قوانین و مقررات حاکم بر جامعه گسترده بوده و هیچ کس نمی تواند ادعا کند که بر تمام بند به بند این قوانین مسلط است. شاید سوال کنید که خب پس تکلیف چیست؟ برای جلوگیری از بروز مشکلات حقوقی و یا برطرف کردن مسائل حقوقی خود چه باید کرد؟
پاسخ سوال شما مشورت با یک وکیل و یا مشاور حقوقی کاربلد است. شما اگر قبل از هر معامله ملکی اعم از خرید و فروش و ...، امضای هر گونه قرارداد کار، مشارکت، خرید و فروش کالا و خدمات، ازدواج و طلاق و ... با یک مشاور حقوقی و یا وکیل مشورت نمایید می توانید از بروز مشکلات حقوقی احتمالی در آینده جلوگیری کنید. اما آیا هر وکیل و یا مشاور حقوقی می تواند برای مشورت کردن مناسب باشد؟ بدون شک پاسخ منفی است. ما زمانی می توانیم از مشاوره حقوقی خود راضی باشیم و بهترین نتیجه را بگیریم که با یک وکیل و مشاور حقوقی کاربلد مشورت کنیم. کسی که علاوه بر داشتن تحصیلات دانشگاهی و یا پروانه وکالت، کوله باری از تجربه را به همراه داشته باشد و در دوره های آموزشی مشاور حقوقی معتبر شرکت کرده باشد.
دوره مشاوره حقوقی، دوره ای است که فرد زیر نظر افراد متخصص آموزش دیده و پس از طی آموزش های لازم در زمینه های مختلف حقوقی، کیفری، خانواده، شرکت ها، انتظامی و ... با کلیه فوت و فن های حقوقی آشنا شده و پس از دریافت گواهینامه معتبر، در شرکت ها و موسساتی که نیازمند مشاوران حقوقی هستند، استخدام می شود؛ حتی می تواند در آزمون های استخدامی دادگستری نیز شرکت کند و به عنوان یک مشاور حقوقی استخدام دادگستری شود.
عده ای فکر می کنند که تنها ارگانی که می تواند مشاور حقوقی تحویل جامعه دهد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی هستند که دانشجویان پس از اتمام تحصیل می توانند در زمینه های مختلف حقوقی، از جمله مشاور حقوقی استخدام شوند؛ اما این تصور اشتباه است، چرا که موسسات معتبر حقوقی هم هستند که با مجوز قانونی به آموزش رسمی مشاوران حقوقی در تخصص های مختلف حقوقی، مانند آموزش نحوه ارائه مشاوره حقوقی طلاق، آموزش نحوه ارائه مشاوره حقوقی مهریه و در کل آموزش نحوه ارائه انواع مشاوره حقوقی می پردازند، اگر قصد مشاور حقوقی شدن دارید می توانید در موسسه حقوقی وکیل تلفنی ثبت نام کنید و درخواست دوره آنلاین مشاور حقوقی اختصاصی را ارائه دهید؛ از ویژگی های این دوره طلایی، می توان به اختصاصی بودنِ توأم با هزینه ارزان آن، اشاره نمود. علاوه بر این تمام آموزش های ارائه شده توسط وکلای پایه یک دادگستری با بیش از 15 سال فعالیت درخشان در محاکم قضایی ارائه می گردد. در واقع آنچه که شما می خواهید پس از سالها دوندگی و تجربه به دست آورید را این وکلای مجرب به آسانی در اختیار شما قرار می دهند و شما می توانید با اطلاعات بیشتری نسبت به سایر رقبای خود وارد بازار کار شوید.
این دوره باید از ارگان های ذی صلاح دریافت گردد تا ضمن برخورداری از اعتبار کافی، سطح علمی و تجربی شما را به کلی آماده ساخته و شما را برای ارائه یک مشاوره حقوقی با کیفیت در زمینه دلخواه تان آماده سازد.
امروزه موسسه حقوقی ما مفتخر است تا با برگزاری دوره های آموزشی مشاوره حقوقی در تمامی تخصص های حقوقی نادر و رایج در ایران، به افزایش مشاوران حقوقی کمک نموده تا از این طریق آمار دعاوی حقوقی را کاهش دهد؛ از طرفی موسسه حقوقی ما به دلیل افزایش مشاوره جویان در دهه های اخیر، نیاز مبرمی به افزایش کادر حقوقی خود دارد؛ از این رو تصمیم گرفته تا به آموزش و استخدام مشاوران حقوقی بپردازد.
مسئله ای که وجود دارد این است که ممکن است که دوره مشاوره حقوقی در شهر یا استان محل اقامت شما به صورت حضوری برگزار نشود؛ مثلاً زمینه مورد نظر و دلخواه شما که می خواهید آموزش ببینید، در شهرتان برگزار نگردد، حال تکلیف چیست؟
اینکه شما در چه زمینه ای می خواهید به ارائه مشاوره بپردازید، بسته به سلیقه و علاقه خود و البته نیاز جامعه است؛ برای فهمیدن این موارد فقط باید کمی تحقیق کنید و گرایش حقوقی خودتان را پیدا کنید.
همه شهرها ممکن است که یک تخصص را نیاز نداشته باشند؛ مثلاً در شهری مانند تهران، آمار طلاق بالاست؛ پس دوره مشاوره حقوقی طلاق در آن شهر بسیار درآمد زا خواهد بود یا در شهری دیگر مثل نور و چمستان آمار ساخت و ساز بالاست، پس فرد بهتر است در دوره مشاوره حقوقی املاک شرکت کند؛ دوره های آموزشی مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی در هر زمینه ای که بخواهید به شما آموزش داده می شود و در پایان دوره مدرک اعطا میکند؛ البته بعد از حصول اطمینان از اینکه شما همه موارد مربوط به رشته مورد نظر را یاد گرفته باشید.
در موسسه حقوقی ما گاهاً به دلایلی خاصی از قبیل مناسبت های گوناگون، دوره های طلایی آموزشی مشاوره حقوقی برگزار می شود که طی آن، افراد با صرف هزینه ای بسیار اندک، تبدیل به یک مشاور حقوقی در زمینه دلخواه، می گردند؛ برای اطلاع از زمان برگزاری این دوره ها، تنها کافیست تا در سایت ما ثبت نام به عمل آورید تا زمان و تاریخ این دوره ها به شماره همراه شما پیامک گردد.
این امر کاملا بستگی به تخصصی که در آن مهارت یافته اید داشته و همچنین تجربه، توانایی و روش ارائه مشاوره هم در درآمد شما تاثیرگذار است؛ به عنوام مثال، برخی از مشاوران حقوقی هستند که درآمد ماهیانه آنها به 20 میلیون تومان هم می رسد.
به طور کل می توان گفت که اگر استخدام شرکت های دولتی شوید، درآمدتان مطابق با قانون مدیریت خدمات کشوری حقوق پرداخت می شود؛ اما در شرکت های خصوصی میزان تخصص و توانایی مشاور و توافق و قراردادی که مابین وی و کارفرما بسته می شود تعیین کننده میزان حقوق او خواهد بود.
پس میزان درامد شما ارتباط مستقیمی با میزان تبحر شما دارد. با شرکت در دوره آموزش مشاور حقوقی موسسه حقوقی وکیل تلفنی می توانید شانس موفقیت خود را به صورت تضمینی افزایش دهید.
بله؛ همانطور که کمی بالاتر نیز به آن اشاره شد، اگر دوره آموزشی خود را در یک موسسه آموزشی معتبر مانند موسسه حقوقی وکیل تلفنی گذرانده باشید، پس از پایان دوره و اثبات توانایی خود می توانید از این موسسه گواهینامه معتبر دریافت کنید و به سادگی استخدام همین موسسه شوید؛ زیرا موسسات مختلفی چه دولتی و چه خصوصی، در زمینه های مختلف نیازمند مشاور حقوقی هستند و شما اگر ضمن داشتن مدرک معتبر، توانایی خود را در ارائه صحیح آموزش های دریافت شده، اثبات نمایید؛ خیلی زود می توانید وارد بازار کار شوید.
در حال حاضر بیش از 100 وکیل و مشاور حقوقی در حال فعالیت در موسسه حقوقی وکیل تلفنی هستند. این افراد پس از پشت سر گذاشتن دو مرحله مصاحبه موفق به شروع کار شده اند. اما افرادی که در دوره آموزش مشاور حقوقی شرکت کرده اند بدون نیاز به مصاحبه استخدام شده و به درآمد رسیده اند. چرا که این افراد در طول دوره آموزشی خود همه آنچه یک مشاور حقوقی حرفه ای باید بداند اعم از دانش حقوقی، تنظیم اصولی کلیه اوراق قضایی مانند شکوائیه، دادخواست، لایحه و ... و اصول فن بیان و مذاکره را یاد گرفته و می تواند به عنوان یک مشاور حقوقی به مردم عزیز خدمت نماید.