قطعاً هر استارتاپی که فاقد بخش حقوقی باشد از مدل های قرارداد های استارتاپی آگاهی نداشته و در حال حاضر برای هر استارتاپ از بدو تشکیل تا ارایه خدمات، محصولات، تجاری سازی، تا انحلال هر استارتاپ انواع قرارداد وجود دارد که دانستن این نوع قراردادها و و بکار گیری این قراردادهای استارتاپی در بقا و ارتقای استارتاپ، موثر خواهد بود؛ به حدی که فقدان آن در فرایند شکل گیری استارتاپ، قطعاً شکست مهلکی را برای استارتاپ رقم خواهد زد.
اگر به دنبال راه اندازی استارتاپ خودتان هستید، این ویدئو در خصوص خدمات ویژه وکیل تلفنی به استارتاپ هاست
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"
درخواست مشاوره حقوقی (خط ویژه هشت رقمی) | ۰۲۱-۴۷۶۲۵۹ |
---|---|
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 200000هزار تومان |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 400000 هزار تومان |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 800000هزار تومان |
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری | |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند. |
|
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید |
"لازم به ذکراست سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای عضو در سایت می توانید به انتهای صفحه اول هر سایت بروید و با مشاهده نماد اعتماد سایت با خیال راحت از مشاوره حقوقی فوری وکلای عضو در سایت استفاده کنید"
توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.
"مشاوره حقوقی استارتاپ از جمله مشاوره های حقوقی پیشگیرانه است که بهتر است قبل از شروع یک استارتاپ انجام شود؛ این نوع مشاوره در وکیل تلفنی به وکلایی ارجاع می شود که در استارتاپ ها شرکت کرده و یا خود در کنار شغل وکالتشان یک استارتاپ راه انداخته و موفق بوده اند؛ لذا با زیر و بم یا پیچ و خم های حقوقی استارتاپ آشنایند و می توانند در جایگاه یک وکیل و یک مدیر استارتاپی به شما راهکار حقوقی دهند؛ برای تماس با وکیل استارتاپ تصویرک زیر را لمس کنید تا فوراً مقدمات تماس با او فراهم گردد"
انعقاد آنلاین انواع قرارداد های استارتاپی به صورت تضمینی و 24 ساعته
قرارداد مؤسسین
از اولین قراردادهای استارتاپی که اصولاً باید بین موسسان یک استارتاپ منعقد شود، قرارداد مؤسسین می باشد؛ این قرارداد اصولاً در رابطه با موارد تفاهم موسسان در نحوهی اداره و مدیریت کسب و کار بوده و انعقاد آن بسیار ضروری و ارزشمند است.
به بیشتر موسسان توصیه می گردد که به محض شکل گیری ایده کاری خود، برای جلوگیری از هرگونه اختلاف و مشکل در آینده، برای انعقاد قرارداد مؤسسین سریعاً اقدام نمایند؛ مشاوره حقوقی به شرکتهای تازه تأسیس یکی از مهمترین مواردی است که میتواند نقش مهم و اساسی در موفقیت شرکت مربوطه ایجاد کند.
توجه: شما می توانید انعقاد تمامی قراردادهای استارتاپی خود را به موسسه حقوقی ما و وکلای استارتاپ ما واگذار نمایید تا با هزینه ای ارزان و کیفیتی تضمینی، نگارش شده و به امضای طرفین قرارداد برسند.
قرارداد محرمانگی NDA
کنفرانس حقوقی اولین وکیل استارتاپ ایران (دکتر هادی توکلی - رئیس هیئت مدیره وکیل تلفنی)
مسلماً تمامی شرکتهای استارتاپی که تشکیل میشوند، دارای میزانی از اطلاعات محرمانه هستند که افشای آنها، تهدید بزرگی برای بقای شرکت می باشد؛ از این رو قراردادی تحت عنوان قرارداد محرمانگی برای استارتاپ ها تعبیه شده است.
این قرارداد حقوقی به نوعی میباشد که دو طرف منعقد کنندهی آن، با یکدیگر توافق میکنند تا اطلاعات و مباحث علمی خاصی را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و آن را به افراد دیگری منتقل نکنند تا بتوانند مسیر موفقیت را مبنی بر محافظه کاری، طی کنند.
در صورتی که طرفین انعقاد کنندهی قرارداد، از جزییات این قرارداد اطلاعی نداشته باشند میتوانند برای یافتن پاسخ پرسش های خود با اورژانس حقوقی استارتاپ های ایران، تماس تلفنی گرفته و راهکار هایی تضمینی و عملی را به ارزان ترین هزینه ممکن دریافت نمایند.
قرارداد عدم رقابت NCA
اورژانس حقوقی استارتاپ های ایران، تمام اطلاعات لازم را در مورد قراردادهای استارتاپی در اختیار مشاوره جویان قرار میدهد.
اصولاً قرارداد عدم رقابت NCA، با هدف حفظ تمامی منافع تجاری میان بنیان گذاران یک مجموعه و یا حتی میان مستخدم و کارفرما انعقاد میشود
به عبارت دیگر چنین قراردادی به صورت خودکار، باعث ایجاد صلح و سازش میان هر دو طرف منعقد کننده قرارداد میگردد؛ این قرارداد اصولاً با هدف ایجاد منفعت برای بنیانگذاران یک مجموعه استارتاپی منعقد میشود و به همین دلیل نیز دارای اهمیت بسیار زیادی میباشد.
وکیل آنلاین استارتاپی نیز با در نظر گرفتن حساسیت و اهمیت این موضوع با هدف حمایت حقوقی آنلاین و تلفنی ارزان به شرکتهای استارتاپی در هر ساعت از شبانهروز، آمادهی خدمت رسانی می باشد.
قرارداد استخدام کارمندان
وکیل استارتاپ 24 ساعته و تضمینی
از جمله قراردادهای استارتاپی که بسیار مهم است، قرارداد استخدام کارمندان می باشد؛ دقت داشته باشید که این قرارداد باعث پوشش یکی از نیازهای اساسی یک مجموعهی استارتاپی (یعنی نیروی کار)، میگردد؛ به همین جهت، نحوهی تنظیم صحیح آن بسیار مهم است و باعث میشود تا شرکت با موفقیت بیشتری روبرو گردد.
مجموعههای استارتاپی معمولاً در مقابل تعیین وظایف و عملکرد کارمندان، منابع مالی را به صورت پروژه ای یا ماهانه به آنها اعطا می نماید که جنبه های مختلفی در این خصوص برقرار بوده که بهتر است با وکلای متخصص ما در این خصوص مشاوره کنید.
قرارداد سرمایه گذاری
قرارداد سرمایه گذاری که جز قراردادهای استارتاپی می باشد با منظور جذب سرمایهگذاران مختلف برای ایجاد مشارکت در به اجرا گذاشتن پروژهای خاص و یا حتی امور تجاری مختلف، تنظیم میشود.
امروزه برای مشاوره با اولین وکیل استارتاپ ایران و مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته میتوان از تونل ارتباطی آنلاین یا تلفنی موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده نمود.
قرارداد سهامداران (SHA)
قرارداد سهامداران جزء آن دسته از قراردادهای استارتاپی محسوب میشود که در جلسات مشاوره حقوقی به استارتاپ ها بسیار مورد توجه قرار می گیرد و به آن اشاره میشود.
قرارداد سهامداران SHA در حقیقت یکی از توافقنامههای بسیار مهمی است که کاملاً الزام آور است و اصولاً برای کنترل کردن کیفیت روابط میان تمامی سهامداران یک مجموعه و مشخص کردن روابط میان آنها منعقد می گردد.
قرارداد واگذاری سهام (وستینگ سهام)