موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

قرادادهاي استارتاپي

انواع و تعاريف قراردادهاي استارتاپي

قطعاً هر استارتاپی که فاقد بخش حقوقی باشد از مدل های قرارداد های استارتاپی آگاهی نداشته و در حال حاضر برای هر استارتاپ از بدو تشکیل تا ارایه خدمات، محصولات، تجاری سازی، تا انحلال هر استارتاپ انواع قرارداد وجود دارد که دانستن این نوع قراردادها و و بکار گیری این قراردادهای استارتاپی در بقا و ارتقای استارتاپ، موثر خواهد بود؛ به حدی که فقدان آن در فرایند شکل گیری استارتاپ، قطعاً شکست مهلکی را برای استارتاپ رقم خواهد زد.

 

انواع قراردادهای استارتاپی به شرح زیر هستند

 

kinds of startup contracts

انعقاد آنلاین انواع قرارداد های استارتاپی به صورت تضمینی و 24 ساعته

 

  • قرارداد موسسین.
  • قرارداد محرمانگي NDA.
  • قرارداد عدم رقابت NCA.
  • قرارداد استخدام کارمندان.
  • قرارداد سرمایه گذاری.
  • قرارداد سهامداران (SHA).
  • قرارداد واگذاری سهام (وستینگ سهام).
  • قرارداد سهام تشویقی کارمندان (ESOP).
  • قرارداد تولید و توسعه نرم افزار.
  • قرارداد تامین کنندگان و توزیع کنندگان.

 

قرارداد مؤسسین

از اولین قراردادهای استارتاپی که اصولاً باید بین موسسان یک استارتاپ منعقد شود، قرارداد مؤسسین می باشد؛ این قرارداد اصولاً در رابطه با موارد تفاهم موسسان در نحوه‌ی اداره و مدیریت کسب و کار بوده و انعقاد آن بسیار ضروری و ارزشمند است.

به بیشتر موسسان توصیه می ‌گردد که به محض شکل ‌گیری ایده کاری خود، برای جلوگیری از هرگونه اختلاف و مشکل در آینده، برای انعقاد قرارداد مؤسسین سریعاً اقدام نمایند؛ مشاوره حقوقی به شرکت‌های تازه تأسیس یکی از مهم‌ترین مواردی است که می‌تواند نقش مهم و اساسی در موفقیت شرکت مربوطه ایجاد کند.

 

توجه: شما می توانید انعقاد تمامی قراردادهای استارتاپی خود را به موسسه حقوقی ما و وکلای استارتاپ ما واگذار نمایید تا با هزینه ای ارزان و کیفیتی تضمینی، نگارش شده و به امضای طرفین قرارداد برسند.

 

قرارداد محرمانگی NDA

 

کنفرانس حقوقی اولین وکیل استارتاپ ایران (دکتر هادی توکلی - رئیس هیئت مدیره وکیل تلفنی)

 

مسلماً تمامی شرکت‌های استارتاپی که تشکیل می‌شوند، دارای میزانی از اطلاعات محرمانه هستند که افشای آنها، تهدید بزرگی برای بقای شرکت می باشد؛ از این رو قراردادی تحت عنوان قرارداد محرمانگی برای استارتاپ ها تعبیه شده است.

این قرارداد حقوقی به نوعی می‌باشد که دو طرف منعقد کننده‌ی آن، با یکدیگر توافق می‌کنند تا اطلاعات و مباحث علمی خاصی را با یکدیگر به  اشتراک بگذارند و آن را به افراد دیگری منتقل نکنند تا بتوانند مسیر موفقیت را مبنی بر محافظه کاری، طی کنند.

در صورتی که طرفین انعقاد کننده‌ی قرارداد، از جزییات این قرارداد اطلاعی نداشته باشند می‌توانند برای یافتن پاسخ پرسش ‌های خود با اورژانس حقوقی استارتاپ های ایران، تماس تلفنی گرفته و راهکار هایی تضمینی و عملی را به ارزان ترین هزینه ممکن دریافت نمایند.

 

قرارداد عدم رقابت NCA

اورژانس حقوقی استارتاپ های ایران، تمام اطلاعات لازم را در مورد قراردادهای استارتاپی در اختیار مشاوره جویان قرار می‌دهد.

اصولاً قرارداد عدم رقابت NCA، با هدف حفظ تمامی منافع تجاری میان بنیان ‌گذاران یک مجموعه و یا حتی میان مستخدم و کارفرما انعقاد می‌شود

به عبارت دیگر چنین قراردادی به صورت خودکار، باعث ایجاد صلح و سازش میان هر دو طرف منعقد کننده قرارداد می‌گردد؛ این قرارداد اصولاً با هدف ایجاد منفعت برای بنیان‌گذاران یک مجموعه استارتاپی منعقد می‌شود و به همین دلیل نیز دارای اهمیت بسیار زیادی می‌باشد.

وکیل آنلاین استارتاپی نیز با در نظر گرفتن حساسیت و اهمیت این موضوع با هدف حمایت حقوقی آنلاین و تلفنی ارزان به شرکت‌های استارتاپی در هر ساعت از شبانه‌روز، آماده‌ی خدمت رسانی می ‌باشد.

 

قرارداد استخدام کارمندان

 

employment contract for startups

وکیل استارتاپ 24 ساعته و تضمینی

 

از جمله قراردادهای استارتاپی که بسیار مهم است، قرارداد استخدام کارمندان می‌ باشد؛ دقت داشته باشید که این قرارداد باعث پوشش یکی از نیازهای اساسی یک مجموعه‌ی استارتاپی (یعنی نیروی کار)، می‌گردد؛ به همین جهت، نحوه‌ی تنظیم صحیح آن بسیار مهم است و باعث می‌شود تا شرکت با موفقیت بیشتری روبرو گردد.

مجموعه‌های استارتاپی معمولاً در مقابل تعیین وظایف و عملکرد کارمندان، منابع مالی را به صورت پروژه ای یا ماهانه به آن‌ها اعطا می‌ نماید که جنبه های مختلفی در این خصوص برقرار بوده که بهتر است با وکلای متخصص ما در این خصوص مشاوره کنید.

 

قرارداد سرمایه گذاری

قرارداد سرمایه گذاری که جز قراردادهای استارتاپی می ‌باشد با منظور جذب سرمایه‌گذاران مختلف برای ایجاد مشارکت در به اجرا گذاشتن پروژه‌ای خاص و یا حتی امور تجاری مختلف، تنظیم می‌شود.

امروزه برای مشاوره با اولین وکیل استارتاپ ایران و مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می‌توان از تونل ارتباطی آنلاین یا تلفنی موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده نمود.

 

قرارداد سهامداران (SHA)

قرارداد سهامداران جزء آن دسته از قراردادهای استارتاپی محسوب می‌شود که در جلسات مشاوره حقوقی به استارتاپ ها بسیار مورد توجه قرار می‌ گیرد و به آن اشاره می‌شود.

قرارداد سهامداران SHA در حقیقت یکی از توافقنامه‌های بسیار مهمی است که کاملاً الزام ‌آور است و اصولاً برای کنترل کردن کیفیت روابط میان تمامی سهامداران یک مجموعه و مشخص کردن روابط میان آن‌ها منعقد می ‌گردد.

 

قرارداد واگذاری سهام (وستینگ سهام)

 

westing contract

بانک قراردادهای استارتاپی آنلاین و 24 ساعته

 

هنگامی که از قراردادهای استارتاپی صحبت می‌شود باید به این نکته توجه داشت که قرارداد واگذاری سهام یا همان وستینگ سهام جز قراردادهای بسیار مهم محسوب می‌شود. در این نوع از قرارداد اصولاً یک بازه‌ی زمانی مشخص می‌ گردد تا طرف قرارداد بتواند مالک سهام موضوع قرارداد مربوطه گردد.

قرارداد واگذاری سهام (وستینگ سهام) این اطمینان را به سرمایه‌گذاران می‌دهد که آن‌ها مطمئن شوند که مجموعه‌ی مربوطه تا انتهای مسیر پروژه و فعالیت‌ های استارتاپی در کنار یکدیگر خواند ماند.

 

قرارداد سهام تشویقی کارمندان (ESOP)

برنامه سهام مالکیتی کارمندان دقیقاً همان معنای لغوی قرارداد سهام تشویقی کارمندان (ESOP)  می ‌باشد؛ این نوع از قراردادهای استارتاپی این امکان را به کارمندان می‌دهد تا بتوانند بعد از گذراندن دوره ‌های چهارساله، مالک قسمتی از سهام شرکت شوند؛ البته مدیر استارتاپ معمولاً باید اجازه‌ی  اعمال سهام به شکل فروش به کارمندان را دهد.

 

قرارداد تولید و توسعه نرم ‌افزار

قرارداد تولید و توسعه نرم‌افزار، جز قراردادهای استارتاپی پیمانکاری خدمات به حساب می‌آید و اصولاً در میان افرادی که به صورت پروژه‌ای با استارتاپ ها و مجموعه‌های مختلف همکاری می‌کنند، بسیار متداول است.

در صورتی که مجموعه‌های استارتاپی قصد برون سپاری برخی از فعالیت‌های مربوط به شرکت را داشته باشند، به سراغ انعقاد قرارداد تولید و توسعه نرم‌افزار می‌روند و می ‌توانند قبل از هرگونه اقدامی برای آگاهی از جزئیات آن از مشاوره حقوقی آنلاین استفاده کنند.

 

قرارداد تأمین کنندگان و توزیع ‌کنندگان

از دیگر قراردادهای استارتاپی که امروزه بسیار در میان شرکت‌ ها و مجموعه‌های مختلف رواج دارد، قرارداد تأمین کنندگان و توزیع‌کنندگان می ‌باشد؛ این نوع قرارداد باعث ایجاد تعهد در میان توزیع‌کنندگان، تأمین کنندگان کالا و خدمات، در یک مجموعه‌ی استارتاپی می گردد.

 

 

مقایسه مفهوم جوینت ونچر در نظام حقوقی ایران با جهان

قرارداد اصلی و اورجینال وستینگ

قرارداد نشر کتاب

قرارداد فروش اعتباری در استارتاپ ها

قرارداد سرویس خدمات نرم افزاری

قرارداد کامل واگذاری حق تملک اعیان در آپارتمان مسکونی

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته

تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا)

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و احترام، با توجه به سرعت افسار گسیخته فضای مجازی و نیز تولید روز افزون علم ، ما هر روز شاهد ظهور اطلاعات جدید هستیم که به دنیای ما وارد شده و در کمترین زمان ممکن بخش عظیمی از زندگی ما را تحت الشعاع خود می گیرند. بسیاری از اموری که تا پیش از این در رویاهای خود به دنبال آن بودیم اکنون به مسائل پیش پا افتاده ای تبدیل شده اند دنیای مجازی و شبکه های اینترنتی نیز روز به روز در حال سرعت و فراگیری در سطح جهان بوده و انسان ها بسیاری از امور مهم خود را توسط فضای مجازی انجام می دهند، از مسائل مهمی چون تحصیات ، امور بانکی و حتی پزشکی گرفته تا امور دیگری چون سفارش غذا یا حل و نقل و خرید منزل . همان گونه که سرعت فضای مجازی و همه گیر شدن آن را شاهد هستیم باید بدانیم که همواره سود جویانی در کمین نشسته اند تا از این آب گل آلود ماهی گرفته و با فریبکاری دغل اموال دیگران را تصاحب کنند پس همان طور که با شتاب و هیجان فضای مجازی را وارد زندگی خود می کنیم باید بدانیم که استفاده از تجارب وکلایی که متخصص فضای سایبری می باشند نیز لازم وضروری بوده و باید با راهنمایی آنان گام برداریم تا از هرگونه لغزش در این حوزه امان باشیم. دنیای استارتاپ فضایی جدید است که با گسترش دنیای مجازی به ادبیات حقوقی ما اضافه شده و برای بهره گیری از ظرفیت های موجود در آن حتما باید با وکلایی مشورت کرد که اصول و قواعد کار را دانسته و مشکلات ما را در این زمینه بر طرف نمایند ، آشنایی با قرارداد های استارتاپی ، اصول و قواعد ، دانستن پیش نیاز های اولیه و ... همگی جزو مسائلی هست که در توسط وکلای این مجموعه آموزش داده می شود. محمد صادق تیغ نورد
انواع قراردادهای استارتاپی: قرارداد محرمانگی یا NDA اولین رمز موفقیت هر استارت آپی، ایده‌ اولیه‌ آن و میزان کارایی و نو بودن این ایده است. درصورتی‌که نتوان ایده‌ای نو و کاربردی پیدا کرد، تقریبا می‌توان گفت که سرمایه‌گذاری در این زمینه شکست‌ می‌خورد. اهمیت بالای ایده‌ استارت آپ‌ها به‌عنوان اولین شاخصه‌ عملکرد آن‌ها سبب می‌شود که محافظت از ایده اهمیت بسیار پیدا کند. تاکنون بارها و بارها در جهان کسب‌وکارهای مجازی، ایده‌ یک کسب‌وکار به‌ سرقت رفته یا الگوبرداری شده است، اما به‌ دلیل آن که ایده‌ موردنظر محافظت نشده بود، موسسان استارتاپ نتوانسته‌اند آن را پس بگیرند. قرارداد محرمانگی یا NDA که یکی از معروف‌ترین انواع قراردادهای استارتاپی است، دقیقا به همین منظور نوشته می‌شود و هدف از تنظیم آن، محافظت از ایده‌ کار است. ممکن است ایده‌ موردنظر بین شما و چند نفر دیگر مشترک باشد، در این صورت تمام افراد حاضر در پروژه باید قرارداد محرمانگی را امضا کرده و به آن پایبند باشند. البته گاهی نیز ایده‌پردازان استارت آپ برای اجرایی‌ کردن ایده‌ خود نیازمند سرمایه هستند و به همین دلیل پای یک سرمایه‌گذار نیز به ماجرا باز می‌شود. اگر ایده شما محافظت‌شده نباشد، به‌راحتی می‌تواند به سرقت برود.
قرارداد مؤسسین از اولین قراردادهای استارتاپی که اصولاً باید بین موسسان یک استارتاپ منعقد شود، قرارداد مؤسسین می باشد؛ این قرارداد اصولاً در رابطه با موارد تفاهم موسسان در نحوه‌ی اداره و مدیریت کسب و کار بوده و انعقاد آن بسیار ضروری و ارزشمند است. به بیشتر موسسان توصیه می ‌گردد که به محض شکل ‌گیری ایده کاری خود، برای جلوگیری از هرگونه اختلاف و مشکل در آینده، برای انعقاد قرارداد مؤسسین سریعاً اقدام نمایند؛ مشاوره حقوقی به شرکت‌های تازه تأسیس یکی از مهم‌ترین مواردی است که می‌تواند نقش مهم و اساسی در موفقیت شرکت مربوطه ایجاد کند.   توجه: شما می توانید انعقاد تمامی قراردادهای استارتاپی خود را به موسسه حقوقی ما و وکلای استارتاپ ما واگذار نمایید تا با هزینه ای ارزان و کیفیتی تضمینی، نگارش شده و به امضای طرفین قرارداد برسند.   قرارداد محرمانگی NDA   کنفرانس حقوقی اولین وکیل استارتاپ ایران (دکتر هادی توکلی - رئیس هیئت مدیره وکیل تلفنی)   مسلماً تمامی شرکت‌های استارتاپی که تشکیل می‌شوند، دارای میزانی از اطلاعات محرمانه هستند که افشای آنها، تهدید بزرگی برای بقای شرکت می باشد؛ از این رو قراردادی تحت عنوان قرارداد محرمانگی برای استارتاپ ها تعبیه شده است. این قرارداد حقوقی به نوعی می‌باشد که دو طرف منعقد کننده‌ی آن، با یکدیگر توافق می‌کنند تا اطلاعات و مباحث علمی خاصی را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و آن را به افراد دیگری منتقل نکنند تا بتوانند مسیر موفقیت را مبنی بر محافظه کاری، طی کنند. در صورتی که طرفین انعقاد کننده‌ی قرارداد، از جزییات این قرارداد اطلاعی نداشته باشند می‌توانند برای یافتن پاسخ پرسش ‌های خود با اورژانس حقوقی استارتاپ های ایران، تماس تلفنی گرفته و راهکار هایی تضمینی و عملی را به ارزان ترین هزینه ممکن دریافت نمایند.   قرارداد عدم رقابت NCA اورژانس حقوقی استارتاپ های ایران، تمام اطلاعات لازم را در مورد قراردادهای استارتاپی در اختیار مشاوره جویان قرار می‌دهد. اصولاً قرارداد عدم رقابت NCA، با هدف حفظ تمامی منافع تجاری میان بنیان ‌گذاران یک مجموعه و یا حتی میان مستخدم و کارفرما انعقاد می‌شود به عبارت دیگر چنین قراردادی به صورت خودکار، باعث ایجاد صلح و سازش میان هر دو طرف منعقد کننده قرارداد می‌گردد؛ این قرارداد اصولاً با هدف ایجاد منفعت برای بنیان‌گذاران یک مجموعه استارتاپی منعقد می‌شود و به همین دلیل نیز دارای اهمیت بسیار زیادی می‌باشد. وکیل آنلاین استارتاپی نیز با در نظر گرفتن حساسیت و اهمیت این موضوع با هدف حمایت حقوقی آنلاین و تلفنی ارزان به شرکت‌های استارتاپی در هر ساعت از شبانه‌روز، آماده‌ی خدمت رسانی می ‌باشد.   قرارداد استخدام کارمندان   employment contract for startups وکیل استارتاپ ۲۴ ساعته و تضمینی   از جمله قراردادهای استارتاپی که بسیار مهم است، قرارداد استخدام کارمندان می‌ باشد؛ دقت داشته باشید که این قرارداد باعث پوشش یکی از نیازهای اساسی یک مجموعه‌ی استارتاپی (یعنی نیروی کار)، می‌گردد؛ به همین جهت، نحوه‌ی تنظیم صحیح آن بسیار مهم است و باعث می‌شود تا شرکت با موفقیت بیشتری روبرو گردد. مجموعه‌های استارتاپی معمولاً در مقابل تعیین وظایف و عملکرد کارمندان، منابع مالی را به صورت پروژه ای یا ماهانه به آن‌ها اعطا می‌ نماید که جنبه های مختلفی در این خصوص برقرار بوده که بهتر است با وکلای متخصص ما در این خصوص مشاوره کنید.   قرارداد سرمایه گذاری قرارداد سرمایه گذاری که جز قراردادهای استارتاپی می ‌باشد با منظور جذب سرمایه‌گذاران مختلف برای ایجاد مشارکت در به اجرا گذاشتن پروژه‌ای خاص و یا حتی امور تجاری مختلف، تنظیم می‌شود. امروزه برای مشاوره با اولین وکیل استارتاپ ایران و مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته می‌توان از تونل ارتباطی آنلاین یا تلفنی موسسه حقوقی وکیل تلفنی استفاده نمود.   قرارداد سهامداران (SHA) قرارداد سهامداران جزء آن دسته از قراردادهای استارتاپی محسوب می‌شود که در جلسات مشاوره حقوقی به استارتاپ ها بسیار مورد توجه قرار می‌ گیرد و به آن اشاره می‌شود. قرارداد سهامداران SHA در حقیقت یکی از توافقنامه‌های بسیار مهمی است که کاملاً الزام ‌آور است و اصولاً برای کنترل کردن کیفیت روابط میان تمامی سهامداران یک مجموعه و مشخص کردن روابط میان آن‌ها منعقد می ‌گردد.   قرارداد واگذاری سهام (وستینگ سهام)   westing contract بانک قراردادهای استارتاپی آنلاین و ۲۴ ساعته   هنگامی که از قراردادهای استارتاپی صحبت می‌شود باید به این نکته توجه داشت که قرارداد واگذاری سهام یا همان وستینگ سهام جز قراردادهای بسیار مهم محسوب می‌شود. در این نوع از قرارداد اصولاً یک بازه‌ی زمانی مشخص می‌ گردد تا طرف قرارداد بتواند مالک سهام موضوع قرارداد مربوطه گردد. قرارداد واگذاری سهام (وستینگ سهام) این اطمینان را به سرمایه‌گذاران می‌دهد که آن‌ها مطمئن شوند که مجموعه‌ی مربوطه تا انتهای مسیر پروژه و فعالیت‌ های استارتاپی در کنار یکدیگر خواند ماند.   قرارداد سهام تشویقی کارمندان (ESOP) برنامه سهام مالکیتی کارمندان دقیقاً همان معنای لغوی قرارداد سهام تشویقی کارمندان (ESOP) می ‌باشد؛ این نوع از قراردادهای استارتاپی این امکان را به کارمندان می‌دهد تا بتوانند بعد از گذراندن دوره ‌های چهارساله، مالک قسمتی از سهام شرکت شوند؛ البته مدیر استارتاپ معمولاً باید اجازه‌ی اعمال سهام به شکل فروش به کارمندان را دهد.   قرارداد تولید و توسعه نرم ‌افزار قرارداد تولید و توسعه نرم‌افزار، جز قراردادهای استارتاپی پیمانکاری خدمات به حساب می‌آید و اصولاً در میان افرادی که به صورت پروژه‌ای با استارتاپ ها و مجموعه‌های مختلف همکاری می‌کنند، بسیار متداول است. در صورتی که مجموعه‌های استارتاپی قصد برون سپاری برخی از فعالیت‌های مربوط به شرکت را داشته باشند، به سراغ انعقاد قرارداد تولید و توسعه نرم‌افزار می‌روند و می ‌توانند قبل از هرگونه اقدامی برای آگاهی از جزئیات آن از مشاوره حقوقی آنلاین استفاده کنند.   قرارداد تأمین کنندگان و توزیع ‌کنندگان از دیگر قراردادهای استارتاپی که امروزه بسیار در میان شرکت‌ ها و مجموعه‌های مختلف رواج دارد، قرارداد تأمین کنندگان و توزیع‌کنندگان می ‌باشد؛ این نوع قرارداد باعث ایجاد تعهد در میان توزیع‌کنندگان، تأمین کنندگان کالا و خدمات، در یک مجموعه‌ی استارتاپی می گردد.
با سلام هنگامی که از قراردادهای استارتاپی صحبت می‌شود باید به این نکته توجه داشت که قرارداد واگذاری سهام یا همان وستینگ سهام جز قراردادهای بسیار مهم محسوب می‌شود. در این نوع از قرارداد اصولاً یک بازه‌ی زمانی مشخص می‌ گردد تا طرف قرارداد بتواند مالک سهام موضوع قرارداد مربوطه گردد.
یک استارتاپ در مسیر پیشرفت و توسعه‌ ایده‌ خود با چالش‌های متعددی مواجه است که از آن جمله می‌توان به توسعه محصول، استخدام نیروهای توانا و افزایش سرمایه اشاره نمود. علاوه بر این به منظور محافظت از استارتاپ مبحث مالکیت فکری در استارتاپ‌ها و دارایی معنوی از جمله مواردی است که بایستی توجه ویژه‌ای نسبت به آنها صورت گیرد. به دلیل اینکه مالکیت فکری استارتاپ با ارزش‌ترین بخش از فنآوری استارت‌آپی محسوب می‌شود پس مستلزم محفاظت بیشتری بوده تا از این طریق از دارا شدن ناعادلانه توسط دیگران جلوگیری نماید.   هیچ­ چیز بدتر از این نیست که کلی زحمت و سختی بکشید و در آخر متوجه شوید که مالکیت فکری و معنوی کسب‌­و­کار خود را ندارید. باید توجه داشت که دارایی معنوی و مالکیت فکری در استارتاپ‌ها ارزش اقتصادی و اهمیت بسیار بالاتری نسبت به سایر کسب و کارها دارد زیرا استارتاپ بر مبنای ایده و فکر طراحی شده و توسعه می‌یابد که در صورت افشای آن اصلی‌ترین دارایی و سرمایه استارتاپ از بین رفته است. از جمله مهم‌ترین دارایی معنوی شرکت‌ها علی‌الخصوص استارتاپ‌ها می‌توان به اسرار تجاری اشاره نمود.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی