موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس

مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس

در مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس شما می توانید به حیطه و موارد مربوط به تخلف کارشناسان دادگستری و نگارش شکایت نامه از کارشناس مربوطه آشنا شوید.

 

 

 

هر زمان که طرفین اصلی در یک دعوای حقوقی مدنی احساس کنند که کارشناس در انجام وظایف قانونی خود تخلف کرده است و این تخلف موجب ایجاد ضرر و زیان به آنها شده است ،می توانند موضوع پرونده شکایت را از طریق کانون کارشناسان مورد پیگرد و پیگیری قرار دهند.

 

compiant to the engineer

همه چیز در مورد مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس

 

مسلماً استفاده از مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس یکی از عمده ترین مسائلی است که امروزه بسیاری از افراد به آن نیاز دارند. قبل از اینکه بخوایم در مورد مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس صحبت کنیم بهتر است در ابتدا با وظایف و نقش حقوقی کارشناس دادگستری آشنا شویم تا بتوانیم برای نگارش شکوائیه و نگارش دادخواست، اطلاعات لازم را داشته باشیم.

همه ی ما به خوبی می دانیم که قاضی فردی است که مسئولیت رسیدگی به یک پرونده و صادر کردن رای را بر عهده دارد. اما حقیقت آن است که تمام اطلاعات تخصصی در اختیار یک نفر حتی قاضی پرونده نمی باشند و برای صدور رای توسط قاضی لازم است تا کارشناسان و متخصصان مختلف، اطلاعات تخصصی لازم را در مورد موضوعات مختلف حقوقی و پرونده های مختلف را  داشته باشند تا بتوانند با ارائه نظریات خود، قاضی را در طول پیگیری و رسیدگی پرونده برای صدور رای، کمک کنند.

توجه داشته باشید که ارائه این نظریات تخصصی باعث می شود تا قاضی پرونده و بازپرس بتوانند برای کشف حقیقت سریعتر اقدام نمایند. اما موضوع اصلی آن می باشد که اگر کارشناس پرونده دچار خطا و قصور شود، چگونه باید از طریق قانونی و با کمک یک مشاورت تلفنی با یک وکیل بهتر شکایت از کارشناس برای احقاق حقوق و نگارش لایحه خود اقدام نماییم؟

مطابق قانون آیین دادرسی مدنی، در امور مدنی دادگاه می‌تواند راساً یا به درخواست یکی از طرفین موضوع را به کارشناسی ارجاع دهد و باید در قرار ارجاع به کارشناسی، موضوعی که نظر کارشناس نسبت بدان لازم است و مدتی که کارشناس باید اظهارنظر کند، تعیین شود.

در رابطه با مشاوره حقوقی شکایات از کارشناس باید به این موضوع دقت داشته باشید که امروزه امکان ارائه نظر کارشناسی در تمامی دعاوی که مربوط به حیطه ی قانون مدنی می باشد، وجود دارد.

 

بر اساس ماده 7 قانون تشکیلات و ایین دادرسی دیوان عدالت اداری: دیوان میتواند به تعداد مورد نیاز کارشناسانی از رشتههای مختلف که حداقل دارای ده ‌ سال سابقه کار اداری و مدرک کارشناسی یا بالاتر باشند، به ‌ عنوان مشاور دیوان داشته باشد.

در صورت نیاز هریک از شعب به مشاوره حقوقی تلفنی پیشگیرانه و کارشناسی، به درخواست شعبه یا به تشخیص رئیس دیوان، کارشناس مشاور توسط رئیس دیوان به شعبه معرفی میشود. در این صورت کارشناس پس از بررسی موضوع، نتیجه را به ‌ طور مکتوب به شعبه ارائه می کند تا در پرونده درج شود. قاضی شعبه با ملاحظه نظر وی مبادرت به صدور رای می‌نماید.                                                                                      

در چه مواردی میتوان از یک کارشناس دادگستری شکایت کرد؟

در مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس شما می توانید به حیطه و موارد مربوط به تخلف کارشناسان دادگستری و نگارش شکایت نامه از کارشناس مربوطه آشنا شوید. هر زمان که طرفین اصلی در یک دعوای حقوقی مدنی احساس کنند که کارشناس در انجام وظایف قانونی خود تخلف کرده است و این تخلف موجب ایجاد ضرر و زیان به آنها شده است، می توانند برای جلوگیری از تضییع حقوق خود و مطالبه ی خسارت از کارشناس به کمک مشاوره حقوقی، موضوع پرونده شکایت را از طریق کانون کارشناسان مورد پیگرد و پیگیری قرار دهند.

توجه داشته باشید که اصولاً هزینه ی کارشناسان به وسیله ی حساب سپرده کانون کارشناسان که بوسیله ی مرجع قضایی تعیین می شود، پرداخت می گردد و اصولا فیش واریزی آن نیز در پرونده ی مربوطه نیز پیوست می شود؛ بنابراین می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که کارشناس اجازه و اختیار قانونی آن را ندارد که از طرفین دعوا نیز وجه مازاد را به صورت نقدی مطالبه کند و در صورت وجود چنین موضوعی بهتر است طرفین پرونده موضوع را سریعاً به محاکم قانونی ارجاع دهند و قبل از هرگونه اقدامی نیز می توانند از مشاوره حقوقی آنلاین یا حتی مشاوره حقوقی تلفنی استفاده کنند تا از جزییات مراحل قانونی آن مطلع شوند.

 

در صورت خلف وعده یک کارشناس حقوقی، آیا می توان با استفاده از مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس از او شکایت کرد؟

یکی از مسائلی که در مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس مطرح می گردد آن است که در صورت خلف وعده ی یک کارشناس حقوقی آیا امکان مجازات و نگارش دادخواست قانونی وجود دارد یا خیر؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که خلف وعده جز مواردی نمی باشد که در قانون مجازات برای آن جزای خاصی تعیین شده باشد و تنها در صورتی می توانید برای پیگیری قانونی این موضوع اقدام نمایید که خلف وعده ی کارشناس حقوقی باعث فریب شما شده باشد. البته در صورت بیان این ادعا باید حتما با استفاده از ادله ی اثبات این موضوع را در محاکم قانونی ثابت کنید تا کارشناس مربوطه محکوم گردد.

 

شکایت از کارشناسان دادگستری چه مراحلی دارد؟

با کمک تماس تلفنی به مشاور حقوقی شکایت از کارشناس، شما به راحتی می توانید از مراحل شکایت از کارشناس آشنا شوید.

 

complain to the expert

مراحل شکایت از کارشناسان دادگستری

 

در حالت کلی و با استناد به آیین نامه رسیدگی به تخلفات کارشناسان رسمی دادگستری میتوان این موارد را در دسته بندی زیر قرار داد:

 

  1. شکایت از تخلفات کارشناسی باید کتبی و با امضای شاکی انجام شود.

  2. این شکایت در دفتر کانون کارشناسان رسمی ثبت می‌شود و هیئت مدیره کانون عندالاقتضا ظرف مدت یکماه آن را به دادسرای انتظامی کانون کارشناسان رسمی ارجاع و دادسرا پس از دریافت به آن رسیدگی و اظهار عقیده می‌نماید.

  3. در صورتی که دادسرا یا دادگاه انتظامی کانون کارشناسان رسمی حضور شاکی و یا کارشناسان را برای ادای توضیحات و کشف حقیقت لازم بداند او را احضار می‌کند.

  4. در صورتیکه دادسرای انتظامی کانون کارشناسان رسمی تعقیب کارشناس را لازم بداند کیفرخواست صادر نموده و یک نسخه آن را ظرف مدت ده‌روز از طریق کانون کارشناسان رسمی بوسیله مامور کانون و یا پست سفارشی به کارشناس ابلاغ می‌کند. کارشناس می‌تواند ظرف مهلت قانونی ، پاسخ خود را کتباً از طریق دفتر کانون به دادگاه انتظامی تسلیم و رسید دریافت دارد. درخواست تمدید مهلت برای دادن جواب پذیرفته نمی‌شود.

  5. دادگاه انتظامی پس از وصول پاسخ کارشناس و یا انقضای مهلت مندرج در ماده 2 این آئین‌نامه وقت رسیدگی تعیین می‌کند و از طریق دفتر کانون به اطلاع دادسرای انتظامی و کارشناس خواهد رساند. عدم حضور دادستان و یا کارشناس و یا دادیار دادسرای انتظامی مانع رسیدگی نخواهد شد و دادگاه در وقت مقرر رسیدگی و حکم مقتضی صادر خواهد کرد و حکم مذکور حضوری تلقی می‌گردد. در صورتیکه موضوع شکایت متضمن جنبه کیفری نیز باشد به نحوی که به نظر دادگاه انتظامی میسر نباشد رسیدگی و اتخاذ تصمیم و صدور حکم دادگاه انتظامی پس از صدور حکم قطعی کیفری انجام خواهد یافت.

 

محکوم کردن یک کارشناس حقوقی دادگستری با توجه به اعتبارات او و استفاده از مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس چقدر عملی است؟

برای دریافت مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس و دریافت پاسخ سوالات حقوقی خود شما به راحتی می توانید از ثبت سوال حقوقی رایگان و مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین استفاده کنید.

اگر شما قصد محکوم کردن یک کارشناس حقوقی دادگستری را دارید و با توجه به اعتبارات او در رابطه با عملی شدن این موضوع دچار شک و تردید شده اید، بهتر است حتما این نکته را به خاطر بسپارید که تعیین میزان اعتبار یک کارشناس دادگستری بر عهده ی دادگاه می باشد و اگر شما بتوانید مدارک و ادله ی اثبات کافی را در رابطه با تخلف کارشناس مربوطه را به کمک مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس ارائه دهید، دادگاه عادل در رابطه با این موضوع اقدام به صدور حکم خواهد کرد.

 

law books

محکوم کردن یک کارشناس حقوقی دادگستری

 

بنابراین توصیه می گردد تا زمانیکه در رابطه با موضوع تخلف کارشناس مربوطه شک دارید و هنوز به مشاوره حقوقی شکایت از کارشناس مراجعه نکرده اید و مدارک کافی برای محکومیت را نیز در اختیار ندارید برای نگارش اظهار نامه اقدام نکنید.

 

بر اساس آئین نامه رسیدگی به تخلفات کارشناسان رسمی دادگستری درجات مجازات انتظامی به قرار زیر است:

 

  • توبیخ با درج در پرونده

  • محرومیت از اشتغال به امر کارشناسی از سه ماه تا یک ماه

  • حرومیت از اشتغال به امر کارشناسی از یکسال تا سه سال

  • محرومیت دائم از شغل کارشناسی

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام و درود برای اینکه اعتراض به نظریه کارشناسی را انجام دهید بابت خدمتتان عرض کنم با کمترین قیمت بهترین نگارش در خصوص اعتراض به نظریه کارشناسی توسط بهترین و متخصص ترین وکلای ایران انجام میشود
سلام و عرض ادب، قاضی فردی است که مسئولیت رسیدگی به یک پرونده و صادر کردن رای را بر عهده دارد. اما حقیقت آن است که تمام اطلاعات تخصصی در اختیار یک نفر حتی قاضی پرونده نمی باشند و برای صدور رای توسط قاضی لازم است تا کارشناسان و متخصصان مختلف، اطلاعات تخصصی لازم را در مورد موضوعات مختلف حقوقی و پرونده های مختلف را داشته باشند تا بتوانند با ارائه نظریات خود، قاضی را در طول پیگیری و رسیدگی پرونده برای صدور رای، کمک کنند. توجه داشته باشید که ارائه این نظریات تخصصی باعث می شود تا قاضی پرونده و بازپرس بتوانند برای کشف حقیقت سریعتر اقدام نمایند. اما موضوع اصلی آن می باشد که اگر کارشناس پرونده دچار خطا و قصور شود، چگونه باید از طریق قانونی و با کمک یک مشاورت تلفنی با یک وکیل بهتر شکایت از کارشناس برای احقاق حقوق و نگارش لایحه خود اقدام نماییم؟ مطابق قانون آیین دادرسی مدنی، در امور مدنی دادگاه می‌تواند راساً یا به درخواست یکی از طرفین موضوع را به کارشناسی ارجاع دهد و باید در قرار ارجاع به کارشناسی، موضوعی که نظر کارشناس نسبت بدان لازم است و مدتی که کارشناس باید اظهارنظر کند، تعیین شود. در رابطه با مشاوره حقوقی شکایات از کارشناس باید به این موضوع دقت داشته باشید که امروزه امکان ارائه نظر کارشناسی در تمامی دعاوی که مربوط به حیطه ی قانون مدنی می باشد، وجود دارد.
متاسفانه ناآگاهی و عدم آشنایی با قوانین جاری کشور ریشه بسیاری از مشکلات حقوقی مردم ماست مطالعه مقالات سایت شما کمک فراوانی به افزایش اطلاعات حقوقی کلیه افراد جامعه میکند و همین موضوع در طولانی مدت باعث کاهش تشکیل پرونده ها در محاکم میشود. به عنوان یک کاربر سایت شما که تا امروز چندین بار در امور مختلف از مشاوره های تخصصی شما بهره گرفتم لازمه از خدماتتون تشکر و قدردانی داشته باشم موفق و پیروز باشید
باسلام و ادب خدمت موسسه وکیل تلفنی.در وضعیت سخت و بیماری کرونا وشرایط بد مالی کاری بسیار ارزشمند و عالی انجام شده در راستای احقاق حق مردم و موسسه ای با بهترین وکلا ومتخصصین این رشته.بنده از مشاورین همکاران شما از جمله خانم بهاره توکلی پور در زمینه خانواده بهره بردم که بسیار راضی بودم بسیار سپاسگزارم.
با سلام .همه ی ما به خوبی می دانیم که قاضی فردی است که مسئولیت رسیدگی به یک پرونده و صادر کردن رای را بر عهده دارد. اما حقیقت آن است که تمام اطلاعات تخصصی در اختیار یک نفر حتی قاضی پرونده نمی باشند و برای صدور رای توسط قاضی لازم است تا کارشناسان و متخصصان مختلف، اطلاعات تخصصی لازم را در مورد موضوعات مختلف حقوقی و پرونده های مختلف را داشته باشند تا بتوانند با ارائه نظریات خود، قاضی را در طول پیگیری و رسیدگی پرونده برای صدور رای، کمک کنند
مواردی که می‌توان از کارشناس رسمی دادگستری شکایت کرد: قابل ذکر است بین تخلف کارشناس و ارتکاب جرم از سوی او تفاوت وجود دارد. مصادیق تخلفات کارشناسان به شرح زیر می باشد: 1- عدم حضور در مراجع صالحه در وقت مقرر بدون عذر موجه 2- توسل به معاذيری که خلاف بودن آنها بعداً ثابت شود 3- مسامحه و سهل‌انگاری در اظهارنظر، هر چند مؤثر در تصميمات مراجع صلاحيتدار باشد يا نباشد 4- تسليـم اسناد و مدارک به اشخاصی که قانوناً حق دريافت آن را ندارند و يا امتناع از تسليم آنها به اشخاصی که حق دريافت دارند 5- سوء رفتار و اعمال خلاف شئونات شغلی 6- نقض قوانين و مقررات در اظهارنظر کارشناسی 7- انجام کارشناسی و اظهارنظر با وجود جهات ردقانونی 8- انجام کارشناسی و اظهارنظر در اموری که خارج از صلاحيت کارشناس است 9- انجام کارشناسی و اظهارنظر برخلاف واقع وتبانی 10- انجام کارشناسی و اظهارنظر با پروانه‌ای که اعتبار آن منقضی شده باشد 11- افشاء اسرار و اسناد محرمانه 12- اخذ وجه يا مال يا قبول خدمت مازاد بر تعرفه دستمزد و هزينه مقرر در قوانين يا دستورات مراجع صلاحيتدار. 13- انجام کارشناسی و اظهارنظر در زمان تعليق،محروميت از حقوق اجتماعی نحوه شکایت از کارشناس رسمی دادگستری مصادیق مجرمیت کارشناسان به شرح زیر می باشد: – از مصادیق ارتکاب جرم توسط کارشناس می‌توان به اظهار عقیده با سوء نیت بر خلاف واقع یا عدم ذکر کتبی تمام آنچه در امور حقوقی و کیفری اتفاق افتاده یا ذکر وقایع برخلاف واقع، در تمام این موارد کارشناس جاعل در اسناد رسمی محسوب می گردد و به مجازات های مقرر در قانون مجازات اسلامی محکوم می شود. کارشناس خط و امضاء با توجه به پیشرفت روش های جرم و کلاهبرداری در جوامع امروزی و مهارت مجرمین در زمینه جعل امضا و اثر انگشت و …. تشخیص اصالت دست نوشته ،امضا و اثر انگشت تبدیل به یک مسئله تخصصی شده است. قانونگذار برای تشخیص این امر افراد متخصص در این زمینه را به کار گرفته است بنابراین تشخیص اصالت نوشته، امضا و اثر انگشت بر عهده کارشناس خط می باشد. شکایت از کارشناس خط و امضاء کارشناس خط و امضا نیز از کارشناسان رسمی دادگستری می باشد و در صورت تخلف مجرم شناخته می شود و فرد شاکی می تواند نسبت به شکایت از ایشان اقدام نماید . درصورتی که کارشناس مرتکب جرمی شده باشد، از طریق دادگاه با تنظیم شکوائیه توسط شاکی، رسیدگی می‌شود. برای شکایت از کارشناس رسمی دادگستری باید به کدام مرجع مراجعه کرد: در صورتی که کارشناس مرتکب تخلف شده باشد، شاکی با حضور در دفتر کانون مربوطه و با تکمیل فرم کتبی و امضای آن می تواند اقدام به ثبت شکایت کند. سپس شکایت به دادسرای انتظامی فرستاده می‌شود. دادسرا در صورت احراز وقوع تخلف، کیفرخواست صادر می‌کند وآن را به دادگاه انتظامی ارجاع می‌دهد و در صورت عدم احراز وقوع تخلف، قرار منع تعقیب صادر می‌کند که این قرار ظرف ۳۰ روز قابل اعتراض توسط شاکی یا رئیس هیئت مدیره است. -درصورتی که کارشناس مرتکب جرمی شده باشد، از طریق دادگاه با تنظیم شکوائیه توسط شاکی، رسیدگی می‌شود. مدارک مورد نیاز برای شکایت از تخلفات کارشناس رسمی دادگستری: ١/نام و نشانی شاکی ٢/موضوع شکایت با تصویر گزارش کارشناس و ذکر مدارک مورد استناد مدارک لازم جهت تشکیل پرونده ۱.قرار‌ کارشناسی(دستور ریاست دادگاه) ۲.گزارش کارشناسی(کامل تمام صفحات) ۳.گزارش کارشناسی قبلی و یا بعدی(کامل تمام صفحات) ۴.کارت شناسایی شاکی ۵.رأی دادگاه در صورت صادر شدن ۶.اصل وکالتنامه با تمبر غیرمالی ۷.سایر مدارک(سند مالکیت و یا قولنامه کارشناسی ساختمان)— (صلح تصادفات) و…. ۸.مدارک و مستندات شکایت به تعداد کارشناسان بعلاوه یک‌ نسخه اضافه کپی گرفته شود و به دبیرخانه ارائه گردد. ضمنا تمامی کپی مدارک به غیر از (وکالتنامه) کافی است.
با سلام و احترام کارشناس رسمی دادگستری درتبریز بدونه دلیل برخلاف قانون ومقررات اقدام به نظریه درپرونده بشماره ۹۸۲۴۲۵ شعبه ۲۱ حقوقی دادگاه تجدیدنظر شورای حل اختلاف که نظریه ایشان باحال و احوال پرونده‌ مطابقت ندارد اعلام نظر نموده بنده با مدارک ومستندات ثابت میکنم که ایشان با طرف مقابل تباني نموده لذا به همین دلیل اعلام شکایت کیفری دارم باتشکر کارشناس محترم بنام وحید نجفی امامی میباشن

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی