پر کردن متن برای شکایت از اورژانس بیمارستان کار سختی است و باید به دقت با مشاوره با وکلای پایه یک دادگستری پر شود. بستگی دارد که فرم شکایت از اورژانس بیمارستان برای قاضی دادسرا، یا برای مقام رسیدگی کننده ارسال شود. با توجه به ظرافت این موضوع، بهتر است با مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل پر شود و حدالامکان، برای این کار، از مشاوره حقوقی آنلاین با وکیل غافل نشوید. شکایت از اورژانس بیمارستان زمانی اتفاق می افتد که فرد بیمار یا قیم قانونی ایشان از خدمات ارائه شده توسط بیمارستان رضایت نداشته باشد. پیشنهاد میشود در ابتدا با بخش شکایات بیمارستان ارتباط بگیرید و سعی کنید این مسئله را به طور شفاهی حل کنید. موارد ذیل باید حتما در متن شکایت از اورژانس بیمارستان آمده باشد: نام، نشانی و شماره تلفن شاکی، تاریخ درمان و نام کسی که درمانگر شما بوده است، شرح شکایت از اورژانس بیمارستان به طور مختصر، خروجیهای احتمالی شکایت در متن شکایت مذکور، کپی اسناد و مدارکی که حرف شما را به اثبات میرسانند به صورت پیوست شده.
اگر پس از مراجعه به قسمت شکایات بیمارستان، بیمار رضایت کافی را کسب نکند، باید متن شکایت نامه را با مشاوره حقوقی واتس اپی آماده کنند. شکایت نامه ای که برای بیمارستان نوشته میشود، میتواند مستقیما برای پرستار، دکتر یا فرد دیگری که مسئول نارضایتی شما است، نوشته شده باشد. همچنین شکایت نامه میتواند برای رییس بخش یا رییس بیمارستان نوشته شده باشد. بیمارستانها به دیر پاسخ دادن به نامه های حاوی شکایت از اورژانس بیمارستان بدنام هستند، که برای ارسال کننده آنها میتواند ناامید کننده و خسته کننده باشد. اگر هیچ جواب رضایت بخشی از هیچکدام از این اشخاص و افراد دریافت نکردید، باید شکایت رسمی برای انجمن بهداشت یا دیگر سازمانهای قانونگذار فرستاد.
موسسه وکیل تلفنی تجربه و تخصص چندین ساله در نمایندگی و رسیدگی و معاونت افراد، زمانی که با کادر درمان به مشکل میخورند و شکایت تنظیم می کنند، دارد. این افراد میتوانند در حال تنظیم شکایت از اورژانس بیمارستان باشند، اظهارنامه ای دریافت کرده باشند و یا انتقادات و اظهاراتی برای کادر درمان داشته باشند. این نوع شکایات اخیرا بسیار تنظیم میشوند و به نوعی خطر شغلی برای کادر درمان تبدیل شده اند. مشورت و توصیه های وکیل 24 ساعته حتی زمانی که به نظر پیش پا افتاده ترین شکایات را داشته باشید، قدمی محافظت کارانه و ضروری است و میتواند باعث شود تا از تشدید شکایات موجود و شکایات جدی تر در آینده جلوگیری شود. همچنین موجب میشود تا از بار روانی و اضطراب رویه شکایت کاسته شود و از خارج شدن جریان شکایت از حالت منطقی جلوگیری میکند. اینگونه از اجتنابات به اندازه ای ارزشمند هستند که میتوانند در بدنه شکایت نامه شما تاثیر مهمی بگذارند. اکیدا توصیه میشود تا بدون مشورت با وکیل شبانه روزی، برای تنظیم شکایت نامه دست به قلم نشوید.
بله، شما میتوانید از دکتری که بیماری یا جراحات شما را اشتباه تشخیص داده است، شکایت کنید. به آن اشتباه تشخیص دادن میگویند و مرتبط به زمینه حقوقی ای است که به آن قصور پزشکی می گویند. قصور پزشکی در اصل به زمینه حقوقی مرتبط است که به آن حقوق صدمه و خسارات بدنی میگویند. پرونده های صدمه و خسارات بدنی از دسته پرونده های مدنی هستند و ارتباطی با بخش جزایی ندارند. هرچند پرونده هایی که از روی عمد، بیماران اشتباه تشخیص داده شدند یا در نهایت منجر به مرگ افراد می شود، میتوانند عناصر پرونده های جنایی را داشته باشند. قدم اول شما برای تشخیص اشتباه پزشکی، مشاوره حقوقی با وکیل است تا متوجه بشوید که آیا مورد شما قابلیت تشکیل پرونده دارد و چه محدودیت هایی را دارا است و آیا از لحاظ زمانی، در زمان درست اقدام کرده اید. به موسسه حقوقی وکیل تلفنی مراجعه کنید که شرکت حقوقی مطمئن است و وکلای قصور پزشکی مجرب در تیم خود به همراه دارد.
اگر پس از مراجعه به پزشک حالتان به سوی بهبودی نرفت و در حالت اورژانسی و اضطراری قرار گرفتید، حتما به اورژانس یا بخش مراقبتهای فوری مراجعه کنید. سلامت شما باید اولویت اول شما باشد، سپس وکیل شما در مورد روند پرونده برای شما توضیحاتی ارائه خواهد کرد. وکیل برای شما توضیح خواهد داد که وظیفه شما به عنوان بیمار است که 1) از دستورات دکتر خود پیروی کنید مگر اینکه آنها حال شما را بدتر میکنند یا هیچ بهبودی در حال شما مشاهده نمی کنید. 2) در صورت نیاز به مراقبت بیشتر، منتظر می مانید. 3) از عمد منتظر نمانید تا حال شما بدتر و بدتر شود. 4) به علت اینکه دکتر شما گفته که باید صبر کنید، منتظر نمانید.
اگر به مراقبت متفاوتی نیاز دارید، باید آن را فورا تامین کنید در غیر این صورت مسئولیت صدمات با شما خواهد بود. در صورت اینکه مسائل بالا را رعایت کنید و باز هم بیمار فوت شود، با مشاوره با وکیل میتوانید از بیمارستان و پزشک شکایت کنید.
موارد ذیل باید حتما در متن شکایت از اورژانس بیمارستان آمده باشد: نام، نشانی و شماره تلفن شاکی، تاریخ درمان و نام کسی که درمانگر شما بوده است، شرح شکایت به طور مختصر، خروجیهای احتمالی شکایت باید در متن شکایت ذکر شود، کپی اسناد و مدارکی که حرف شما را به اثبات میرسانند باید پیوست شده باشد.
باید شکایت نامه ای برای بیمارستان نوشته شود. شکایت نامه که برای بیمارستان نوشته میشود، میتواند مستقیما برای پرستار، دکتر یا فرد دیگری که برای نارضایتی شما مسئول است نوشته شده باشد. همچنین شکایت نامه میتواند برای رییس بخش یا رییس بیمارستان نوشته شده باشد.
چون که قدمی محافظت کارانه و ضروری است و میتواند باعث شود تا از تشدید شکایات موجود و شکایات جدی تر در آینده جلوگیری شود. همچنین موجب میشود تا از بار روانی و اضطراب رویه شکایت کاسته شود.
متوجه بشوید که آیا مورد شما قابلیت تشکیل پرونده دارد و چه محدودیت هایی را دارا است و آیا از لحاظ زمانی، در زمان درست اقدام کرده اید.
اگر بیمار به مراقبت متفاوتی نیاز داشت، باید فورا تامین شود؛ در غیر این صورت مسئولیت صدمات با بیمار خواهد بود. در صورت اینکه مسائل رفع کننده مسئولیت را رعایت کنید و باز هم بیمار فوت شود، با مشاوره با وکیل میتوانید از بیمارستان و پزشک شکایت کنید.
رزرو فوری مشاوره حقوقی با وکیل جرایم پزشکی |
نگارش شکواییه علیه بیمارستان مقصر در فوت بیمار |
مطالبه دیه از بیمارستان و تیم معالج |
وکیل کیفری برای مطالبه دیه بیمار فوت شده در بیمارستان |