افزایش قرارداد ها و به تبع آن افزایش ریسک سرمایه گذاری ها سبب شده شاخه ای از علم حقوق که با اتکا بر دانش حقوقی می تواند از بروز خسارت های احتمالی بدون جبران ممانعت به عمل آورد، مورد توجه بسیاری از مردم قرار گیرد و مشاوره حقوقی پیشگیرانه به شکل روز افزونی پا به عرصه وادی قرارداد ها بگذارد.
علم حقوق آن چنان گسترده و وسیع است که می تواند حوادث احتمالی آینده را نیز پیش بینی می کند در صورت وقوع حادثه مذکور، راهکاری قانونی نیز برای جبران خسارات احتمالی وارده به طرفین ارائه نماید. این ویژگی منحصر به فرد سبب شده عدهای از وکلا یا مشاورین حقوقی به مشاوره حقوقی پیشگیرانه بپردازند. کیفیت این قبیل خدمات بسته به پارامتر های بسیاری خواهد بود. به عنوان مثال چنانچه موضوع قرارداد، مورد مطالعه قرار نگیرد آنچنان که باید، احتمالات آن در نظر گرفته نمیشود، بنابراین برای احاطه کامل به موضوع بایستی مطالعه کافی در خصوص موضوع انجام گیرد.
کلمات، واژه ها، جملات و متون در ظاهر برآمدی از حروف هستند اما هرکدام بار حقوقی خاصی را برای طرفین قرارداد به ارمغان می آورند. پس عقلانی و منطقی است از درج عباراتی که ممکن است به هر دلیلی اعمال و انجام آنها در آینده غیر ممکن باشد خودداری کنیم. لذا از اثرات مهم و ملموس آثار مشاوره حقوقی پیشگیرانه می توان به انعقاد یک قرارداد منطقی و خالی از ریسک های غیر عقلانی اشاره کرد. اثر بعدی دیگری که می توان به آن اشاره کرد، جبران خسارات احتمالی اتفاقات و حوادث محتمل در آینده است. به بیان دیگر اتفاقات و حوادث می توانند به صورت مستقیم و غیرمستقیم مفاد قرارداد را دستخوش تغییر قرار دهند لذا می توان راهکارهای منطقی برای جبران خسارات مذکور در قرارداد ابتدایی گنجانید و از طرح دعاوی حقوقی یا دعاوی کیفری در مراجع صالح رسیدگی پیشگیری نمود. بعلاوه موضوعات ذکر شده، مشاوره حقوقی پیشگیرانه در قراردادهای تجاری و سرمایه گذاری که صرفا برای کسب منافع و سود مالی آن انجام میشود، نیز بسیار مهم و حائز اهمیت است.
لذا اگر یک قرارداد واجد بندهای حقوقی قوی و تبصرههای آینده نگران نباشد، قطعاً محکوم به شکست خواهد بود و چه بسا اعتبار و سرمایه اولیه نیز از میان برود. پس ضروری است قبل از انعقاد یک قرارداد سرمایهگذاری یا یک معامله تجاری، به یک موسسه حقوقی معتبر یا یک وکیل و مشاور خبره در این زمینه مراجعه کرد.
مشاوره حقوقی پیشگیرانه سبب کاهش هزینه های احتمالی آینده خواهد شد
وکلا هیچ محدودیتی در پذیرش پروندهها ندارند و تفاوتی نمی کند موضوع پرونده مدنی باشد یا کیفری مالی باشد یا خانواده و ... این موضوع در خصوص مشاوره پیشگیرانه نیز صدق میکند و تمام وکلا می توانند بدون هیچ محدودیتی به ارائه خدمت در این خصوص مبادرت نمایند، اما نکته مهمی که می بایست مورد توجه قرار گیرد، تحلیل و تفسیر صحیح و بجای وکیل یا مشاور حقوقی است زیرا در موضوع 3، تحلیل بجا و صحیح وکیل از قرارداد و عبارات مندرج در آن و شناخت کامل وی از قوانین مرتبط با آن بسیار حائز اهمیت است.
به علاوه این موضوع و لزوم تجزیه و تحلیل وکیل از بندهای قرارداد، او می بایست خلاقیت مثالزدنی در پیش بینی اتفاقات آینده داشته باشد. زیرا بهترین قرارداد، قراردادی است که ریسک اندکی داشته باشد و البته پوشش حمایتی کافی از سرمایه و مفاد قرارداد نیز به عمل آورد و این مهم جز با مشورت با وکیل به دست نخواهد آمد. رزومه مهم دیگری که ضروری است به آن اشاره گردد، تجربه کافی وکیل یا مشاور است. زیرا واقعیت این است که هرچقدر یک وکیل مطالعه داشته باشد باز هم نیاز به کسب تجربه دارد و مادامی که در این وادی تجارب ارزنده کسب نکرده باشد نمی تواند یک مشاوره حقوقی پیشگیرانه ایدهآل ارائه دهد.
مراجعه به موسسات معتبر و وکلای با رزومه در خور توجه سبب می شود با فراغ بال به انعقاد قرارداد مبادرت نمایید
یک واقعیت پنهان در خصوص پرونده های مطروحه در مراجع قضایی و کیفری وجود دارد و آن رعایت نکردن مواد قانونی مرتبط با قرارداد است. به بیان دیگر عده بسیار گمان میکنند هر مطلبی یا خواسته را می توانند در قرارداد خود بگنجانند و نقطه اتکا و توجیه خود را ماده ۱۰ قانون مدنی بیان می کنند. ولی واقعیت این است که قانونگذار در عین آزادی به اشخاص و افراد در خصوص انعقاد قراردادها، محدودیتهایی نیز برای ممانعت از سوء استفاده های احتمالی یا پیشگیری از اخلال در نظم عمومی و از این قبیل موضوعات وضع کرده است.
مشاوره حقوقی پیشگیرانه می تواند این محدودیت ها را به متعاملین قرارداد یادآوری کند و اصحاب قرارداد با در نظر گرفتن نکات مطروحه از جانب مشاور حقوقی تلفنی پیشگیرانه می توانند با فراغ بال کامل به انعقاد قرارداد مبادرت نمایند. مزیت دیگری که می توان بدان اشاره کرد، بیان و پیشبینی خسارات احتمالی است به شرحی دیگر هر قراردادی ممکن است در مسیر دلخواه افراد ذینفع قرار نگیرد و دچار اتفاقات پیشبینی نشدهای گردد و به تبع آن، خساراتی به مفاد قرارداد وارد آید. نمونه ملموس این اتفاقات پیش بینی نشده، نوسانات ارزی یا وضع یک قانون جدید است که ممکن است انجام یک تعهد را بلکل غیرممکن سازند. به عنوان مثال یک تولیدکننده تخم مرغ با یک صادر کننده، قرارداد صادر کردن بیست تن تخممرغ را طی سه ماه امضا میکند اما در پایان ماه دوم قرارداد به سبب افزایش قیمت محصول مذکور در داخل، صادرات آن ممنوع می گردد! آیا صادر کننده که انجام تعهداتش عملاً غیرممکن شده می تواند با اتکاء بر قوه قاهره، خود را از جبران خسارت مبرا کند؟ جواب ان قبیل سوالات می تواند در یک مشاوره حقوقی تلفنی پیشگیرانه قبل از انعقاد قرارداد درج شود تا از شکایات حقوقی و بعضاً کیفری تا حد ممکن جلوگیری شود.
موسسات حقوقی و دفاتر وکلا سالهاست در موضوع مشاور حقوقی، اعم از قبل قرارداد و بعد از عقد قرارداد، به ارائه خدمات مشغول هستند، اما مدتی است برای جلوگیری از فوت وقت و کاهش هزینه های رفت و آمد و... برخی از وکلا مجرب و طراز اول به ارائه مشاوره به صورت غیرحضوری مشغول شدند. مشاوره حقوقی در هر زمان و مکان با راه اندازی وب سایت ها، مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل، اسکایپ، چت تصویری و نمونه هایی از این قبیل، امکان پذیر شده است و همانطوری که گفته شد به سبب کاهش رفت و آمدها، حذف زمان انتظار در دفاتر و به تبع آن کاهش هزینه ها، سبب بوجود آمدن مشاوره حقوقی ارزان شده که دست بر قضا مورد اقبال اغلب جامعه واقع شده است.
زیرا مشاوره حقوقی تلفنی مقرون به صرفه با کاستن از مخارج غیر ضروری وکلا، حاصل شده است. مشاوره حقوقی پیشگیرانه نیز از این قضیه مستثنی نیست و حضور در موسسات حقوقی و دفاتر وکلا برای دریافت مشاوره، شکل ابتدایی و ساده ای از اخذ مشاوره به شمار میرود. علاوه بر آن شیوه های غیر حضوری که انواع و اقسام آن در بالا ذکر شد، نمونه های امروزی تر و البته شایع تر شکل مشاوره به شمار میروند. در هر حال مراجعه به یک وکیل مجرب که در این زمینه مطالعه کافی و البته تجارب ارزندهای دارد، ضروری به نظر می رسد زیرا بعضاً برخی از افراد تنها به ارائه موضوعات رایج، از قبیل زمان انجام تعهد، مبالغ تعهد شده، مدت زمان ایفای تعهد و... می پردازند و از درج برخی جزئیات، که غالباً مهم نیز هستند غافل می شود و همین سهل انگاری موجبات بروز خسارت و به تبع آن عدم پیشبینی راهکار های حقوقی از پیش تعیین شده، که البته از ارکان مشاورهحقوقی پیشگیرانه نیز هست را فراهم می آورند.
مشاوره حقوقی تلفنی، دسترسی ارزان و راحت را برای تمام ایرانیان فراهم آورده است
پیشتر به صورت سطحی به مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل و انواع و اقسام آن اشاره کردیم ابتدا بایستی در جواب سوال آیا امکان مشاوره تلفنی با وکیل وجود دارد؟ بایستی بگویم بله! وجود دارد و این موضوع چنان شایع و مقبول است که روز به روز در حال افزایش است.
متأسفانه امکانات کلان شهرها باعث شده متخصص های مجرب که وکلا را نیز شامل می شوند در شهرهای بزرگ به کار مشغول شوند و این موضوع سبب شده اشخاص ساکن شهرستان و مناطق دور افتاده از مشاورهحقوقی تلفنی ارزان از جانب وکلای متخصص و مجرب بدور باشند بنابراین مشاوره تلفنی به شکلی فوق العاده میان جامعه مرشوم شده است. در نهایت این موضوع را به یاد داشته باشید که مشاوره حقوقی پیشگیرانه به صورت 24 ساعته با وکیل یا مشاوره حقوقی پیشگیرانه تلفنی در دسترس همه افراد خواهد بود و تفاوتی نمیکند چه ساعتی نیاز به مشاوره دارید زیرا مشاوره حقوقی پیشگیرانه شبانه روزی با حضور وکلا و مشاورین حقوقی در دسترس است.