موسسه وکیل تلفنی

  • سروش ایزدی سروش ایزدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۴:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

انتشار تصویر و فیلم اشخاص

انتشار تصویر و فیلم اشخاص

با عنایت به ماده 16 قانون جرائم رایانه ای، هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه ‌ای یا مخابراتی، فیلم، صوت یا تصویر دیگران را منتشر کند به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از 91 روز تا 2 سال یا جزای نقدی از 5 تا 40 میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. همچنین در ماده 17 این قانون آمده است: «هرکس به وسیله سیستم‌ های رایانه ‌ای، مخابراتی، صوتی یا تصویری، فیلم خصوصی یا خانوادگی، اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، منجر به حبث و جزای نقدی که کمی قبل تر به آن اشاره نمودیم، محکوم خواهد شد»؛ لذا انتشار تصاویر و فیلم های خصوصی اشخاص جرم بوده و قابل تعقیب کیفری است.

 

 

 

 

 

انتشار تصویر متهم

 

establishing accused pictures crime

مجازات انتشار تصاویر شخصی

 

براساس قانون آیین دادرسی کیفری جدید انتشار تصویر و سایر مشخصات مربوط به هویت متهمان در همه مراحل تحقیقات مقدماتی توسط رسانه‌ها، مراجع انتظامی و قضایی و به طریق اولی توسط اشخاص عادی ممنوع است؛ انتشار تصویر و سایر مشخصات مربوط به هویت دو گروه از متهمان تنها به درخواست بازپرس و موافقت دادستان شهرستان مجاز است:

  1. متهمانی که به ارتکاب جرائم عمدی موضوع بند الف، ب، پ و ت ماده 302 قانون متواری هستند و دلایل کافی برای توجه اتهام به آنها وجود دارد و از طریق دیگر امکان دستیابی به آنها وجود ندارد و انتشار تصویر آنها به شناسایی و تکمیل ادله کمک می‌کند.

  2. متهمان دستگیر شده‌ای که به چندین جرم نسبت به افراد مختلف و نامعلومی نزد بازپرس اقرار کردند و تصویر آنها برای آگاهی قربانیان، طرح شکایت و اقامه دعوای خصوصی آنها منتشر می ‌شود.

 

آیا تصویربرداری مخفیانه جرم است؟

 

hidden paparazzo crime

شکایت فوری و آنلاین به دلیل تصویر برداری مخفیانه

 

بله؛ تصویر برداری مخفیانه از اشخاص مصداق نقض حریم خصوصی بوده و قابل تعقیب کیفری است.  قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری فعالیت های غیرمجاز می‌کنند، این عمل را جرم انگاری کرده است.

این قانون در بند (ب) ماده ۵ خود مقرر کرده است: «تهیه فیلم یا عکس از محل‌هایی که اختصاصی بانوان بوده و آنها فاقد پوشش مناسب می‌ باشند؛ مانند حمام ‌ها و استخر ها و ... ممنوع بوده و همچنین تکثیر و توزیع آن ممنوع است».

همچنین طبق بند (ج) این ماده، تهیه مخفیانه فیلم یا عکس مبتذل از مراسم خانوادگی و اختصاصی دیگران، تکثیر و توزیع آنها جرم محسوب می‌شود. طبق این ماده مرتکبان جرایم فوق به دو تا پنج سال حبس و ده سال محرومیت از حقوق اجتماعی و هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم می‌شوند. بعلاوه مسئولیت شرعی و اخلاقی این امر علاوه بر مسئولیت جزائی و کیفری به قوت خود باقی است.

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

مجازات پخش تصاویر و فیلم افراد در فضای مجازی چیست؟

طبق ماده 16 قانون جرائم رایانه ای، هرکس به وسیله سیستم ‌های رایانه ‌ای یا مخابراتی، فیلم، صوت یا تصویر دیگران را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از 91 روز تا 2 سال، یا جزای نقدی از 5 تا 40 میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد».

بعلاوه در ماده 17 این قانون آمده است :«هرکس به وسیله سیستم ‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت، تصویر، فیلم خصوصی، خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود؛ به حبس از 91 روز تا 2 سال یا جزای نقدی از 5 تا 40 میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد».

 

تهدید به پخش عکس خصوصی

 

threatening to establish the private photos'

شکایت آنلاین و 24 ساعته به خاطر سوء استفاده از هر نوع عکس های شخصی

 

تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی اشخاص نیز جرم است و قابل تعقیب کیفری است؛ به استناد ماده 669 قانون مجازات اسلامی با ب تعزیرات، هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به ضررهای نفسی، شرفی، مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، ‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه، مال، تقاضای انجام امر، ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

حال اگر فرد تهدید خود را عملی سازد مطابق مقررات تعدد جرم و ماده 134 قانون مجازات اسلامی عمل خواهد شد؛ اما اگر تهدید خود را عملی نکند بازهم مورد مجازات قرار خواهد گرفت و دادگاه با توجه به اوضاع و احوال جرم، او را به مجازات جرم تهدید محکوم خواهد کرد.

 

اخاذی از انتشار تصاویر خصوصی

 

Extortion with private pictures

مجازات اخاذی به دلیل انتشار تصاویر خصوصی

 

مطابق مواد 16 و 17 قانون جرائم رایانه ای انتشار فیلم و عکس خصوصی افراد جرم است؛ لذا درصورت مواجهه با افرادی که بدین منظور اقدام به تهدید و اخاذی می نمایند، می توانید ضمن تنظیم شکوائیه کیفری با عناوینی همچون تهدید یا اخاذی و تحصیل مال از طریق نامشروع، از ایشان شکایت کنید. این اقدام در ماده 2 قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس ارتشا و کلاهبرداری نیز جرم انگاری شده است.

شما می توانید با اخذ مشاوره تلفنی حقوقی در هر ساعت از شبانه روز از طریق تماس با موسسه وکیل تلفنی از بهترین راهکارهای حقوقی جهت احقاق حقوق خود و تصمیم گیری مناسب بهره مند شوید.

 

دلیل اصلی افزایش زنا در ایران

آمار افزایش خیانت زنان شوهر دار به همسران خود در سال 99

اولین قدم لزبین ها در صورت فهمیدن خانواده

مجرمین فعال در سایت های صیغه و همسریابی آنلاین

نقش پلیس فتا در جرایم رایانه ای ایران

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام. تهیه تصویر یا فیلم از شخص بدون رضایت آ« کاری غیر اخلاقی است که برخی ها با سوء نیت یا برخی ها بدون سوء نیت مبادرت به این عمل می کنند لذا نقض حریم خصوصی جرم بوده و قابل مجازات است. در ماده 16 و 17 قانون جرایم رایانه ای به این موضوع پرداخته شده است ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای، هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه ‌ای یا مخابراتی، فیلم، صوت یا تصویر دیگران را منتشر کند به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. همچنین در ماده ۱۷ این قانون آمده است: «هرکس به وسیله سیستم‌ های رایانه ‌ای، مخابراتی، صوتی یا تصویری، فیلم خصوصی یا خانوادگی، اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس و جزای نقدی محکوم خواهد شد.تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی اشخاص نیز جرم است و قابل تعقیب کیفری است. لذا وفق قانون تعزیرات هرکس دیگری تهدید به ضررهای شرافتی نماید به حبس تا دو سال محکوم می شود
سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما .... انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران، یکی از جرایمی است که متاسفانه در سطح جامعه رواج پیدا کرده است . حتی در برخی از موارد، متهم جرم انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران، با استفاده از عکس و فیلمی و صدایی که از دیگری دارد، اقدام به اخاذی نیز کرده و معمولا بزه دیده یعنی قربانی جرم، برای حفظ آبرو خواسته های عیر قانونی بزهکار را عملی می سازد . البته قانونگذار همچون سایر جرایم، برای مقابله با جرم انتشار عکس و فیلم خصوصی ، مقرراتی را وضع کرده است . این قواعد و مقررات از قربانیان جرم انتشار عکس و فیلم خصوصی حمایت کرده و مجازات های شدیدی را در مورد بزهکار اجرا می کند. حفظ آبروی اشخاص تا اندازه ای برای قانون گذار اهمیت داشته که حتی تهدید به انتشار عکس و فیلم دیگری نیز جرم محسوب شده است .
عرض سلام و ادب خدمت همه ی دست اندرکاران موسسه خوب و وزین وکیل تلفنی در موردی که شبانه از طریق موسسه ارجاع شد خانمی تماس گرفتن و بیان کردن که با آقایی از طریق واتس اپ تماس تصویری داشتند و متاسفانه آقا از صفحه اسکرین ریکورد گرفته بودن و با این تصویر ضبط شده اقدام به تهدید به انتشار فایل کرده بودن اولین اقدامی که انجام دادیم مستند سازی موضوع شکایت بود بدین نحو که حتما باید از صفحه ی چت ها اسکرین شات تهیه بشه حد الامکان برای اینکه درصد انکار به پایین ترین سطح خودش برسه بهتر این است که از صفحه ی چت ویدئو تهیه بشه جلوی خیلی از ادعا ها نظیر جعل و... گرفته میشه به لطف خدا شکایت رو بر علیه خط مذکور تنظیم و طرح کردیم و خدا رو شکر نتیجه اینکه با اخذ تعهد کتبی از فرد مرتکب پرونده حل و فصل شد.
سلام و عرض ادب اولین بار از طریق یکی از همسایگانم با وکیل تلفنی آشنا شدم. ایشون و خانواده شون درگیر مشکلی در فضای مجازی شده بودند که ناخواسته پای بزرگ ترهای خانواده هم به میان آمده بود و بسیار باعث نگرانی و اضطرابشون شده بود، اما پس از مشورت با یکی از مشاورین شما و در نهایت اخذ وکیل از مجموعه وکیل تلفنی توانسته بودند مشکل را از طریق قانونی حل و فصل کنند. من هم برای بار اول تردید داشتم که آیا مشاوره تلفنی برایم مناسب خواهد بود یا خیر اما پس از اولین تماس واقعا اهمیت و فایده اخذ مشاوره قبل از انجام هرکار و امضای هر قراردادی را لمس کردم. امیدوارم روز به روز موفق تر باشید.
سلام و عرض ادب؛ یقینا حیثیت خصوصی و شخصی افراد باید در همه شرایط از تعرض در امان و مصون باشد. قانون حقوق شهروندی نیز برای آحاد جامعه، حق و حقوقی را لحاظ نموده که در این قانون برای متهمان نیز شرایطی خاص و نحوه برخوردی بزرگ منشانه در نظر گرفته شده است. یعنی حتی احازه داده نشده با متهم نیز فراتر از قانون رفتار ناشایست گردد.و همه اینها به این معنی ست که آبرو و شرافت اشخاص در همه جوانب باید رعایت گردد. قانون مجازات اسلامی نیز برای حریم خصوصی اشخاص احترام قائل است تا جاییکه برای انتشار عکس و فیلم خصوصی افراد بدون رضایتشان جرم انگاری شده است. گاهی اوقات پیش می اید شخصی بدون توجه به این موارد، عکس یا فیلم شخص دیگری را در فضای مجازی با هر انگیزه و قصدی برای دیگران به اشتراک میگذارد و متوجه عواقب و آثار حقوقی ناشی از آن نمی باشد و پس از این رخداد درمی یابد که با مراجع قانونی و دادسرا و دادگاه طرف شده است. سایت وکیل تلفنی با مجموعه ای از مشاورین حقوقی فرهیخته آماده کمک به شما عزیزان می باشد. چرا که از رسالت های یک وکیل این است که نگذارد هیچ بی گناهی نیز مجازات شود.
با سلام و عرض ادب خدمت مدیریت محترم و همکاران گرامی،بر حسب تجربه مواردی برخورد داشتیم که شخص اظهار داشته مورد تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی قرار گرفته و متاسفانه به دلیل ترس از هتک حیثیت و آبرو به اهداف پلید تهدیدکننده تن داده و چه بسا که موجب بروز آسیب و ضرر جبران‌ناپذیری گردیده است. کاربران عزیز توجه داشته باشند در صورت مواجهه با چنین موضوعی با توجه به اینکه این اقدام از سوی قانونگذار جرم انگاری گردیده است باید در اسرع وقت ضمن مراجعه به پلیس فتا که مسئول کشف جرم و تعقیب مرتکبین جرایم رایانه‌ای است، نسبت به اثبات جرم و مجازات مرتکب اقدام نمایند.شایسته جهت آشنایی با نحوه برخورد با این مسئله از وکلای متخصصین امر مشاوره لازم را دریافت نمایید. وکیل تلفنی به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشد. با احترام فاطمه_ سلیمانی
هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه ‌ای یا مخابراتی، فیلم، صوت یا تصویر دیگران را منتشر کند به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد. همچنین در ماده ۱۷ این قانون آمده است: «هرکس به وسیله سیستم‌ های رایانه ‌ای، مخابراتی، صوتی یا تصویری، فیلم خصوصی یا خانوادگی، اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، منجر به حبث و جزای نقدی که کمی قبل تر به آن اشاره نمودیم، محکوم خواهد شد»؛ لذا انتشار تصاویر و فیلم های خصوصی اشخاص جرم بوده و قابل تعقیب کیفری است.لذا درصورت مواجهه با افرادی که بدین منظور اقدام به تهدید و اخاذی می نمایند، می توانید ضمن تنظیم شکوائیه کیفری با عناوینی همچون تهدید یا اخاذی و تحصیل مال از طریق نامشروع، از ایشان شکایت کنید. این اقدام در ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین اختلاس ارتشا و کلاهبرداری نیز جرم انگاری شده است. شما می توانید با اخذ مشاوره تلفنی حقوقی در هر ساعت از شبانه روز از طریق تماس با موسسه وکیل تلفنی از بهترین راهکارهای حقوقی جهت احقاق حقوق خود و تصمیم گیری مناسب بهره مند شوید.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی طبق ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای، هرکس به وسیله سیستم ‌های رایانه ‌ای یا مخابراتی، فیلم، صوت یا تصویر دیگران را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال، یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد». بعلاوه در ماده ۱۷ این قانون آمده است :«هرکس به وسیله سیستم ‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت، تصویر، فیلم خصوصی، خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود؛ به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد».اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی در این خصوص هستم
انتشار فیلم و عکس در دنیای مجازی بدون اجازه ی صاحب آن جرم محسوب میشود و حتما مجازات دارد چون با منتشر کردن عکس دیگران امکان دارد باعث بازی کردن با آبروی دیگران شود ودر این صورت صاحب عکس می تواند به جرم ابرو ریزی در خواست اعاده ی حیثیت کند اگر به همچین بر نامه ای بر خوردید می توانید با وکیل همراه خود یعنی سایت وکیل تلفنی تماس بگیرید که همیشه در دسترس با هزینه ی کمتر به صورت فوری پاسخگو هستند.
صرف گرفتن فیلم و عکس در قانون ما مجازاتی ندارد اما انتشار این فیلم یا عکس در فضای مجازی و اپلیکیشن های اینترنتی بدون اجازه صاحب آن جرم است. حتی اگر دستی در فیلم و عکس نبرند و آنرا به همان شکل منتشر کنند. حالت دیگر دست بردن در فیلم و عکس دیگران و تغییر دادن آن هست که این مورد هم مجازات دارد و اگر فیلم یا عکس دیگری شکل مستهجن پیدا کند مجازات بیشتر خواهد شد. اگر شخصی صرفا تهدید کند که فیلم شما را منتشر می کند و این کار را انجام ندهد و برای ترساندن و باج گیری از شما این کار را بکند ؛ باز هم مرتکب جرم شده است. اما انتشار عکس دیگران تحت چه شرایطی جرم محسوب می شود؟ آیا صرف تهدید به آن، بدون ارتکاب آن نیز جرم است؟ در صورت تهدید و عملی کردن آن، آیا یک جرم به وقوع می پیوندد یا دو جرم؟ و… که در ادامه به بررسی این موضوعات خواهیم پرداخت. ماده۷۴۵: هر کس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی