موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

امور حقوقی شرکت ها

امور حقوقی شرکت ها

یکی از شیوه های کاستن خطرات برای هر کسب و کاری، بهره مندی از راهنمایی های یک وکیل متخصص به امور حقوقی همان نوع شرکت است؛ متأسفانه یا خوشبختانه هنوز ضرورت وجود یک وکیل در شرکت تجاری به خوبی درک نشده است؛ شاید برایتان جالب باشد که چرا ما از کلمه "خوشبختانه" استفاده کرده ایم؛ حسن گمنام بودن دریافت مشاوره حقوقی در بین صاحبان مشاغل، این است که اندک صاحبین مشاغلی که اقدام به حل مشکلات حقوقی شرکت خود از طریق دریافت مشاوره از وکیل متخصص امر می نمایند، بی شک کمتر به مسائل حقوقی جدی ورود خواهند کرد و از این رو راه رشد هموار تری نسبت به رقبای خود خواهند داشت؛ چراکه شرکت بر پیشرفت تمرکز خواهد کرد، نه حل مسائل حقوقی حوزه فعالیت آن. حال به ما اجازه دهید تا قبل از توضیح مفصل امور حقوقی شرکت ها ویدئوی یک دقیقه ای زیر را با هم تماشا کنیم.

 

خدمات حقوقی به انواع شرکت ها (بریده ای از سخنان یکی از بانوان وکیل تلفنی)

 

 

 

 

 

امور حقوقی رایج شرکت ها چیست و آی می توان آنها را شخصاً حل نمود؟

 

usual legal affairs in companies

اورژانس 24 ساعته امور حقوقی شرکت ها

 

امور حقوقی شرکت ها می تواند موضوعات مختلفی را در بر داشته باشد، به محض تاسیس یک شرکت شما باید به تمامی نکات و شرایط خاص آن توجه کنید. از امور حقوقی رایج شرکت ها می توان مواردی را نام برد، مثل ثبت علائم تجاری، دریافت حقوق، تعیین حقوق و سنوات و مزایا، بیمه، دعواهای مطرح شده علیه شرکت، جبران خسارت در مسئولیت مدنی، قرارداد مشارکت و کار، تنظیم انواع قراردادها، قراردادهای بین المللی، بیمه و مالیات کسب و کار، مالکیت فکری شرکت ها و محتوای آن ها، قراردادهای پیمانکاری و هر امور حقوقی مربوط به اسناد تجاری.

 

توجه کنید: امور حقوقی شرکت قابل حل شدن است ولی به تنهایی این امکان وجود ندارد، شما با استفاده از راهکارهای حقوقی یک وکیل خبره می توانید مشکلات حقوقی در شرکت را حل نمایید.

 

آیا وجود یک وکیل خصوصی متخصص به امور شرکت ها در شرکت شما الزامی است؟

داشتن یک وکیل خصوصی متخصص امور حقوقی شرکت ها در شرکت بستگی به امور شرکت شما دارد، گاهی اوقات مشکلات حقوقی شرکت شما کم و ناچیز است و در این صورت شما می توانید با اورژانس وکالت 24 ساعته شرکت ها تماس حاصل فرمایید و مشکلات خود را با وکلا در میان بگذارید.

اما اگر شرکت حقوقی شما بسیار گسترده است و مشکلات آن نیز به تبع، متعدد و فراوان است می توانید ملاقات حضوری هم داشته باشید؛ البته وکالت تلفنی نیز امری بسیار راهگشا برای شما خواهد بود و تفاوت چندانی با مشاوره حقوقی حضوری ندارد.

در هر دو صورت، بعد از تماس با وکلای وکیل تلفنی این افراد بهترین راه حل را به شما ارائه خواهند داد.

 

اورژانس 24 ساعته امور حقوقی شرکت ها کجاست و چه خدماتی ارائه می دهد؟

 

agency of legal service to the companies

تماس فوری با وکیل متخصص به امور حقوقی شرکت ها

 

در وکیل تلفنی شما می توانید راه حل تمام مشکلات حقوقی خود را بیابید ...

 

مزایای سپارش امور حقوقی شرکت به وکلای وکیل تلفنی چیست؟

همانطور که می دانید لازمه ی وکیل شدن علم بالا و تخصص کافی در امور حقوقی و کیفری است و در وکیل تلفنی نزدیک به 1000 وکیل پایه یک دادگستری اقدام به ارائه مشاوره می نمایند.

سپردن امور حقوقی شرکت ها به وکیل تلفنی مزایای بسیاری دارد، شما می توانید از تجربیات یک وکیل متخصص در حل مشکلات حقوقی خود استفاده کنید.

البته ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که وکلای ما می توانند سیستم سازی حقوقی بهینه ای را برای شرکتتان انجام دهند؛ پس از ساخته شدن یک سیستم حقوقی و اجرای آن توسط کارفرما یا وکیل، شرکت مورد نظر تا مدت ها بر روی پیشرفت تمرکز کرده و درگیر دعاوی حقوقی نخواهد شد.

 

مشاوره حقوقی به انواع شرکت ها توسط وکلای پایه یک دادگستری صورت می گیرد؟

 

high ranked lawyers for companies legal affairs

بنگاه 24 ساعته حل و فسخ امور حقوقی شرکت ها

 

همانطور که در مطالب بالاتر ذکر شد مشاوره امور حقوقی شرکت ها توسط وکلای پایه یک دادگستری صورت می پذیرد؛ علاوه بر مشورت با یک وکیل پایه یک دادگستری، شما می توانید در وکیل تلفنی با کارشناسان رسمی دادگستری نیز مشورت نمایید.

 

.

وکیل دعاوی شرکت ها

مشاوره حقوقی تضمینی به انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی به استارتاپ ها

مشاوره حقوقی به شرکت های تعاونی

مشاوره حقوقی به شرکت های سهامی

حل مشکلات حفظ اسرار تجاری

مشاوره حقوقی تجارت الکترونیک

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
با سلام و احترام؛ لازمه موفقیت در هرکاری ، داشتن یک هدف منظم و منسجم ، آماده نمودن پیش نیاز های اولیه کار، داشتن سرمایه انسانی زبده و کارآمد و رعایت اصول اولیه کار می باشد و بی گمان در این مسیر کسانی پله های ترقی را طی خواهند کرد که به این اصول مهم پایبند باشند . حجم مسائل حقوقی در هر شرکتی از قبل ثبت نام شرکت شروع شده و تا مدت ها بعد از انحلال آن ادامه خواهد یافت و همواره در طول راه ،مسائلی وجود رخ می دهد که برای حل آن نیاز به یک مجموعه کارکشته احساس می شود. شرکت های زیادی وجود دارند که به خاطر حجم زیاد کارهای خود از یک تیم حقوقی به جای یک یا دو نفر استفاده می نمایند چرا که به نیکی دریافته اند که نباید در این امور مهم ریسک کرده و به خاطر صرف برخی هزینه های کوچک کل سرمایه شرکت را به باد داد. بارها و بارها اتفاق افتاده که شرکت هایی برای آنچه که در ذهن خود صرفه جویی تعریف می نمایند امور مهمی را پشت گوش انداخته اند که این امور در نهایت باعث مسدودی حساب ایشان، بروز خسارت سنگین به شرکت و حتی انحلال آن گردیده است ، حال تصور کنید موسسه ای را که با در اختیار داشتن بیش از 1000 کارشناس و وکیل متبحر حقوقی و تجربه کار چندین و چند ساله قصد ارائه بهترین خدمات را با نازل ترین قیمت به کابران خود داشته باشد! بدون شک این فرصت بسیار گرانبها ، غنیمتی برای کسانی است که مسیر درست را شناخته و با تکیه به این دانش و تجربه رو به جلو حرکت می نمایند.
سلام و ادب دریافت حقوق، تعیین حقوق و سنوات و مزایا، بیمه، دعواهای مطرح شده علیه شرکت، جبران خسارت در مسئولیت مدنی، قرارداد مشارکت و کار، تنظیم انواع قراردادها، قراردادهای بین المللی، بیمه و مالیات کسب و کار، مالکیت فکری شرکت ها و محتوای آن ها، قراردادهای پیمانکاری و هر امور حقوقی مربوط به اسناد تجاری.
وجود یک مشاور حقوقی برای تمامی کسب و کارها و شرکتها ضروری است ولی بسیاری از کارفرمایان این اهمیت را نادیده میگیرند تا زمانی که دچار مشکلی شوند. خوشبختانه شرکت ما به واسطه معرفی یک دوست با موسسه شما آشنا شد و در همان ابتدای مسیر راه اندازی شرکت از جلسات منظم مشاوره ماهیانه وکیل تلفنی بهره گرفتیم و بسیار از نتیجه تصمیم خودمان راضی بودیم. از مدیریت موسسه و تمام پرسنل خوب و بااخلاقتون سپاسگزارم
وفق ماده 20 قانون تجارت، اقسام شرکت های تجاری از قرار ذیل است: 1-شرکت سهامی؛ 2-شرکت با مسئولیت محدود؛ 3-شرکت تضامنی؛ 4-شرکت مختلط غیر سهامی؛ 5-شرکت مختلط سهامی؛ 6-شرکت نسبی؛ 7-شرکت تعاونی تولید و مصرف. شرکت های تعاونی سهامی عام و تعاونی فراگیر ملی نیز به موجب قانون اصلاح موادی از قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی به وجود آمدند. کنسرسیوم کنسرسیوم در واقع نوعی مشارکت مدنی است که با هدف انجام یک پروژه صورت می پذیرد. کنسرسیوم نوعی قرارداد است که توسط چند شخص حقیقی و یا حقوقی به منظور نیل به یک هدف ایجاد می شود و هدف از تشکیل کنسرسیوم نیز غالبا شرکت در مناقصات و انجام پروژه های پیمانکاری است. اصولا پروژه هایی که انجام آنها در غالب مناقصه به اشخاص واگذار می شود دارای پیچیدگی های فنی و تخصصی بوده و تجمیع امکانات چند شخص در قالب کنسرسیوم می تواند شانس برنده شدن در مناقصه و احتمال اجرای پروژه با موفقیت را افزایش دهد. کنسرسیوم تابع توافقات طرفین آن است اما بنا بر ماده 220 قانون تجارت، اعضای کنسرسیوم نسبت به دیون ناشی از این قرارداد در مقابل طلبکاران مسئولیت تضامنی دارند. گروه اقتصادی گروه اقتصادی نهادی است که شباهت زیادی به کنسرسیوم دارد اما وجود شخصیت حقوقی مستقل و پیش بینی نحوه انحلال و تصفیه امور آن در قانون، موجب تمایز این نهاد از کنسرسیوم خواهد شد. مطابق ماده 24 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، تشکیل گروه اقتصادی با منافع مشترک با مشارکت دو یا چند شخص حقیقی و حقوقی به منظور تسهیل و گسترش فعالیت اقتصادی و تجاری برای یک دوره محدود و براساس قراردادی کتبی پس از ثبت در مرجع ثبت شرکتها در قالب شرکت مدنی و ضوابط و شرایط مربوط به آن و با رعایت موازین اسلامی و اصل منع اضرار به غیر و منع انحصار مجاز است. علی رغم وجود مشترکاتی میان گروه اقتصادی و شرکت مدنی، نمی توان گروه اقتصادی را نوعی شرکت مدنی دانست. همچنین گروه اقتصادی، شرکت تجاری به شمار نمی رود و ساختار این دو نهاد با یکدیگر متفاوت است. یکی از مهم ترین تفاوت های گروه اقتصادی و شرکت های تجارتی، لزوم تعیین مدت برای گروه اقتصادی است. شرکت های تجاری می توانند برای مدت مشخصی تشکیل شوند و یا بدون مدت باشند اما گروه اقتصادی الزاما برای یک دوره مشخص ایجاد می شود. هم چنین بر خلاف شرکت های تجاری که پیش از ثبت در مرجع ثبت شرکت ها نیز تشکیل شده محسوب می شوند، تشکیل گروه اقتصادی منوط به ثبت آن در مرجع ثبت شرکت ها است. مسئولیت اعضاء گروه اقتصادی نسبت به دیون ناشی از فعالیت این گروه تضامنی است و هر یک از شرکا در مقابل کل دیون شرکت مسئولیت دارد؛ مگر در مواردی که اعضاء گروه اقتصادی با اشخاص ثالث بر خلاف این امر تراضی کنند. زمان تشکیل شرکت های تجاری شرکت های با مسئولیت محدود، تضامنی و نسبی زمانی تشکیل می شوند که تمام سرمایه نقدی تادیه شده و سهم الشرکه غیر نقدی نیز تقویم و تسلیم شود. شرکت های سهامی همزمان با تشکیل مجمع عمومی موسس، احراز پذیره نویسی کلیه سهام شرکت، تادیه مبالغ لازم و قبول سمت کتبی اولین مدیران و بازرسان تشکیل می شوند. شرکت تعاونی نیز در زمانی تشکیل شده محسوب می شود که حداقل یک سوم سرمایه نقدی آن تادیه شود و تمام سهم الشرکه غیر نقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد. زمان تشکیل شرکت های مختلط سهامی و غیر سهامی در قانون تعیین نشده و بین حقوق دانان در این خصوص اختلاف نظر است. تعداد شرکا در شرکت های تجاری به منظور تشکیل شرکت های با مسئولیت محدود، تضامنی، نسبی و مختلط غیر سهامی حداقل وجود 2 شریک ضروری است. شرکت های سهامی خاص و مختلط سهامی نیز با سه شریک قابل تشکیل است و حداقل تعداد شرکا لازم به منظور تشکیل شرکت سهامی عام، پنج شریک است. شرکت های تعاونی هم با حداقل هفت شریک تشکیل خواهند شد. در نظر قانون گذار هیچ محدودیتی برای حداکثر تعداد شرکا در شرکت های تجاری وجود ندارد. سرمایه شرکت های تجاری سرمایه شرکت تجاری متشکل است از آورده شرکا یا سهامداران که ممکن است به صورت نقدی یا غیر نقدی باشد. هر چند غالبا آورده شرکا وجه نقد است اما آورده غیر نقدی نیز تحت شرایط و ضوابطی قابل پذیرش است. عین اموال اعم از منقول و غیر منقول، منافع اموال به شرط آن که قابل تعیین باشد، سرقفلی، گواهی نامه ثبت طرح صنعتی، حق اختراع یا اسم تجاری از جمله آورده های غیر نقدی است که می تواند سرمایه شرکت های تجاری را تشکیل دهد. مهم ترین شرط در مورد پذیرش آورده های غیر نقدی این است که قابل تقویم و تسلیم باشد. مواردی مثل دین، شهرت، نفوذ سیاسی، هنر، تخصص و کار به دلیل آنکه قابلیت تقویم و تسلیم ندارند، نمی توانند به عنوان آورده شرکا محسوب شوند. مدت شرکت های تجاری شرکت های تجاری ممکن است برای مدت محدود یا نامحدودی تشکیل شوند و تصمیم گیری راجع به این امر با شرکای شرکت خواهد بود. در فرض محدود بودن مدت شرکت، با انقضا مدت، شرکت منحل خواهد شد؛ مگر آنکه پیش از سررسید و با رعایت ضوابط قانونی تمدید شده باشد. بطلان شرکت های تجاری چنانچه اشخاص در زمان تشکیل شرکت تجاری، شرایط مذکور در قانون را رعایت نکنند، شرکت تجاری باطل خواهد بود. برابر ماده 271 لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت، در صورتی که قبل از صدور حکم بطلان شرکت یا بطلان عملیات یا تصمیمات آن در مرحله بدوی، موجبات بطلان مرتفع شده باشد‌، دادگاه قرار سقوط دعوای بطلان را صادر خواهد کرد. فلذا در شرکت های سهامی، در فرض حدوث اسباب بطلان شرکت، شرکا می توانند با رفع موجبات بطلان، از انحلال شرکت جلوگیری نمایند. حکم مذکور مختص شرکت های سهامی بوده و سایر شرکت های تجاری در این قبیل موارد باطل تلقی شده و نمی توان از انحلال آنها ممانعت کرد. در فرض بطلان شرکت تجاری، کلیه قراردادهای شرکت از درجه اعتبار ساقط است و اشخاص ثالث جهت وصول مطالبات و جبران خسارات خود می توانند به شرکایی که سبب بطلان شرکت شدند، مراجعه نمایند.
با سلام ا قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید. توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید. "یکی از بزرگترین مشکلات شرکت های تجاری، امور حقوقی حوزه فعالیت آن است؛ امور حقوقی از قبیل مالیات ها، تخطی های مختلف در زمینه حقوق و دستمزد، حسابداران به ظاهر زیرک، بیمه، دفاتر قانونی شرکت، حق امتیازان مختلف شرکت، سهامداران و ... موارد بسیار بسیار زیاد دیگر که هر کدام از آنها بسته به نوع شرکت راه حل های متفاوتی را می طلبد؛ از این رو موسسه حقوقی وکیل تلفنی سال هاست که با همت بی وقفه و فداکارانه تیم پژوهشی خود، برترین وکلای متخصص در ایران را که در زمینه های حقوقی شرکت های مختلف، تجربه ای بی مانند کسب کرده اند را استخدام نموده و به خدمت ۲۴ ساعته گمارده است
سلام دیشب ساعت 3 صبح با موسسه وکیل تلفنی تماس گرفتم درکمال ناباوری پاسخگو بودید و خیلی سریع طبق درخواست خودم که گفته بودم میخوام با وکیل خانم صحبت کنم خانم وکیل با من تماس گرفتند سپاس از زحمات شما
خلاصه با راهنمایی شما موفق شدم شرکتم را ثبت کنم
با سلام قدردان اطلاعات جامعی که در اختیارمون قرار دادین هستیم. من تا پیش از این در جریان نبودم که شخصیت حقوقی شرکت از شخصیت شرکای آن جدامحسوب می‌شود. ممنونم از شما
از سایت خوبتون ممنونم
در مبحث ثبت شرکتها،حتما باید با مشاوره وکلای متخصص در این امر باشد.برای ثبت علایم تجاری با موسسه وکیل تلفنی ارتباط گرفتم و عالی هست
وبسایتی بسیار خوب در زمینه حقوقی
وکیل تلفنی برای مشاوره حقوقی شرکتها عالی است و پیشنها من به شما این هست حتما از خدمات مشاوره حقوقی شرکتها این موسسه استفاده نمایید

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی