موسسه وکیل تلفنی

  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
  • لیلا پورصفر لیلا پورصفر گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۹:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

ورشکستگی به تقصیر

ورشکستگی به تقصیر

ورشکستگی به تقصیر، از مباحث حقوق تجارت است که دارای نکات بسیار حائز اهمیتی می­ باشد؛ ظرایف و پیچیدگی­ های ورشکستگی خصوصاً انجام این عمل به تقصیر، از حدی اهمیت برخوردار است که لزوم توجه و اخذ مشاوره از وکیلی حاذق در امور تجاری و ورشکستگی را می­ طلبد.

 

 

 

 

انواع ورشکستگی را نام ببرید؟

 

bankruptcy types

بررسی فوری و 24 ساعته نوع ورشکستگی

 

مطابق ماده 412 قانون تجارت، عدم توانایی یا توقف در تادیه وجوهی که در زمره تعهدات مالی تاجر یا شرکتی تجاری است را ورشکستگی می­ گویند؛ بر اساس این تعریف، سه نوع ورشکستگی متصور است:

 

  • نوع اول: (ورشکستگی عادی (بدون قصد و تقصیر تاجر)).

  •  نوع دوم: (ورشکستگی به تقصیر (در اثر اشتباه تجارتی تاجر)).

  •  نوع سوم: (ورشکستگی به تقلب (عمد تاجر در ورشکستگی)).

 

ورشکستگی عادی بدون قصد و تقصیر تاجر

  • بی­ هیچ علتی که تاجر در آن دخیل باشد و منحصراً به سبب شرایطی ویژه، مانند تحریم و تحولات اقتصادیِ غیر منتظره ­و...، سرمایه تاجر از دست می­ رود، از تادیه دیون مالی خود عاجز می­ گردد و در اصطلاح اقتصادی، دارایی منفی او افزایش می­ یابد.

 

ورشکستگی به تقصیر که در اثر اشتباه تجارتی تاجر است

  • در این مقاله مفصلاً به آن خواهیم پرداخت.

 

ورشکستگی به تقلب که عمد تاجر در ورشکستگی است

  • معمولاً پس از اعلام ورشکستگی، در اثنای رسیدگی دادگاه مبرهن می­ شود که تاجر مطابق ماده 549 ق.ت خود را عمداً ورشکسته اعلام نموده است؛ مطابق ماده مذکور، هدف از این اقدامات تقلب­ آمیز، اعلام نمودنِ دِین به میزانی است که تاجر در حقیقت مدیون آن نیست؛ سهامداران عزیز می توانند جهت اخذ مشاوره حقوقی فوری، وکیل ورشکستگی 24 ساعته و آنلاین، از مجموعه ما به صورت 24 ساعته استفاده نمایند.

 

ورشکستگی به تقصیر چیست؟

 

blamed bankruptcy

بهترین راهکار های حقوقی در مقابل ورشکستگی تقصیری

 

ممکن است ورشکستگی به تقلب و تقصیر یکسان به نظر آید، لیکن همین ظرایف حقوقی در تفاوت کلمات است که ضرورت اخذ مشورت از وکلای متخصص خانم و آقا کشور را می­ طلبد؛ چرا­که ایشان به طور متمادی، تجربه و تخصص خود را در علم و امور حقوقی بدست آورده­ اند.

در ادامه توضیح این مبحث باید گفت که منظور از ورشکستگی به تقصیر، آن است که با تقصیر و اشتباهات محاسباتی و عملکردی تاجر، ورشکستگی او یا شرکت تجارتی حاصل آید؛ نکته اساسی، موهوم و غیرمتعارف بودن یا غیرعادی بودن اقدامات تاجر است که تقصیر او را مشخص می­ نماید؛ چراکه در نتیجه اقدامات او، ورشکستگی و دارایی­ های منفی احراز می­ گردد.

تماس با یک وکیل متخصص ورشکستگی فوری، مطمئناً در چاره­ جویی و کسب آگاهی، راهکارجوییِ خردمندانه­ ای خواهد بود؛ همچنین اورژانس ورشکستگی 24 ساعته وکیل تلفنی، به این امر اختصاص یافته است.

 

مجازات ورشکستگی به تقصیر چیست؟

مطابق قانون مجازات اسلامی در ماده 671: "مجازات ورشکسته به تقصیر، از شش ماه تا دو سال حبس است."

راجع به دلایل احراز ورشکستگی به تقصیر، نحوه پیگیری و طرح دادخواست فوری ورشکستگی به صورت 24 ساعته، می­توان از برجسته ­ترین وکلای متخصص کشور که مشاوره حقوقی نامحدود خود را به ورشکستگان و طلبکاران دیون ارائه می­ نمایند، راهکار حقوقی آنلاین و تلفنی دریافت.

همچنین می­توان در امور مالی و تادیه آن، ورشکستگی به تقصیر و... به تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی، رجوع نمود.

 

موارد صدور حکم ورشکستگی چیست؟

 

trial of bankrupting

اورژانس وکالت 24 ساعته ورشکستگی

 

ورشکستگی عادی، که خارج از اراده تاجر اتفاق می ­افتد، جرم تلقی نمی­ شود؛ چنانچه بین تاجر و طلبکاران او توافقی حاصل نگردد، منجر به تقسیم اموال تاجر بین طلبکاران او خواهد شد.

 

لیکن مطابق ماده 542 ق.ت ممکن است حکم به ورشکستگی به تقصیر داده شود؛ برای مثال:

  • چنانچه تاجری به حساب دیگری، بی آنکه در مقابل آن عوضی دریافت نماید، اقدام به تعهداتی بنماید که ضمن در نظر گرفتن وضعیت مالی او و شرکت تجاری، ضرورتی بر این امر نباشد.

  • یا چنانچه تاجر پس از توقف عملیات­ های تجارتی، توقف تجاری خود را به دادگاه محل اقامت خود اعلام نکرده و مدارک، تمامی دفاتر و صورت­ حساب­ های دارایی و تجارتی را تسلیم دادگاه ننماید.

  • یا در صورتیکه دفتر دارایی نداشته یا دفاتر او فاقد ترتیب و نظم بوده یا ناقص باشند و یا وضعیت قروض و مطالبات خود را (دارایی منفی و مثبت) به گونه­ای صحیح تعیین ننموده باشد.

 

موارد الزامی ورشکستگی به تقصیر چیست؟

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

این الزام در ماده 541 قانون تجارت احصا شده است؛ چنانچه مخارج شخصی و مخارج خانه تاجر نسبت به ایام عادی و متناسب با نوع درآمد تاجر، به صورت فوق­ العاده و غیرمتعارف باشد؛ یا محقق گردد که تاجر علیرغم غیرمتعارف بودنِ نسبت سرمایه خود با میزان سرمایه­ گذاری معاملاتی، اقدام به تجارتی موهوم نموده یا در پی کسب منفعتی به طور اتفاقیِ محض باشد.

گاهاً نیز به جهت تاخیر انداختن اعلان ورشکستگی، خریدی نموده باشد که بالاتر از نرخ روز آن کالا است و یا فروشی انجام دهد که پایین­تر از نرخ روز آن کالا است؛ یا به همان قصد مذکور، وسایلی را به کار ببرد که دور از صرفه عقلانی است تا از این طریق بتواند وجهی حاصل نماید؛ حال از طریق قرض یا با صدور برات یا هر طریق دیگری که باشد.

یا اینکه پس از اعلام تاریخ توقف، یکی از طلبکاران را بر سایرین ارجح نموده و طلب او را پرداخت نماید؛ در تمامی این موارد الزاماً و به طور حتم ورشکستگی به تقصیر خواهد بود.

 

مزایای اعلام ورشکستگی چیست؟

 

proposal of bankruptcy

اعلام ورشکستگی فوری و بی خطر به خاطر کرونا

 

در خصوص اعلام و مزایای ورشکستگی فوری و پیگیری آن، خدمات مشاوره ای در خصوص اعلام ورشکستگی آنلاین و 24 ساعته، توسط وکلای کارآزموده و پایه یک ما فراهم است؛ حتی امکان برقراری تماس فوری شبانه روزی به وکیل ورشکستگی نیز، در هر زمان و مکانی برای عزیزان هم­وطن مهیا می ­باشد.

 

نکته: پس از اعلام ورشکستگی، تمامی طلبکاران در رجوع مستقیم به تاجر منع داشته و ملزم هستند به منظور پیگیری طلب خود، به دادگاه رجوع نمایند.

 

در ادامه مبحث ورشکستگی، شایان ذکر است که از این پس پرداخت بدهی­ ها، بایستی از طریق اداره تصفیه باشد؛ با اعلام ورشکستگی، شخص ورشکسته (حقیقی یا حقوقی)، تنها موظف به پرداخت اصل بدهی­ های خود می­ باشد؛ حتی اگر در قراردادهای او خسارت تاخیر تادیه ذکر شده باشد، او از پرداخت این خسارت معاف می­ گردد.

با اعلام ورشکستگی چنانچه شرکت تجارتی، جهت تامین سرمایه از بانک­ ها وام دریافت نموده باشد، میزان سود وام پس از اعلام، محاسبه نمی­ شود؛ پرداخت بدهی نیز تا زمان حکم نهایی دادگاه به تعویق خواهد افتاد؛ تاجر ورشکسته در این زمان مهلت خواهد داشت تا با طلبکاران خود به مصالحه برسد؛ امکان دارد بتواند رضایت آن­ها را به دریافت مبلغی کمتر از بدهی اصلی جلب نماید، در این زمان برخورداری از وکیل حاذقی که مشاوره حقوقیِ اعلام ورشکستگیِ فوری و آنلاین ارائه نماید، در بهره­ مندی از مزایای اعلام و پیش­گیری حداکثری از ورود ضرر، تصمیم صالحی خواهد بود.

 

نحوه پرداخت مهریه در دوران ورشکستگی

پیشگیری مدرن از ورشکستگی

بررسی امور رایج در ورشکستگی

طلاق به خاطر ورشکستگی و اعسار

نگارش فوری دادخواست ورشکستگی

درباره ما

 

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام؛منظور از ورشکستگی به تقصیر، آن است که با تقصیر و اشتباهات محاسباتی و عملکردی تاجر، ورشکستگی او یا شرکت تجارتی حاصل آید؛ نکته اساسی، موهوم و غیرمتعارف بودن یا غیرعادی بودن اقدامات تاجر است که تقصیر او را مشخص می­ نماید؛ چراکه در نتیجه اقدامات او، ورشکستگی و دارایی­ های منفی احراز می­ گردد.در ماده ۵۴۱ قانون تجارت موارد الزام ورشکستگی به تقصیر احصا شده است؛ چنانچه مخارج شخصی و مخارج خانه تاجر نسبت به ایام عادی و متناسب با نوع درآمد تاجر، به صورت فوق­ العاده و غیرمتعارف باشد؛ یا محقق گردد که تاجر علیرغم غیرمتعارف بودنِ نسبت سرمایه خود با میزان سرمایه­ گذاری معاملاتی، اقدام به تجارتی موهوم نموده یا در پی کسب منفعتی به طور اتفاقیِ محض باشد. گاهی نیز به جهت تاخیر انداختن اعلان ورشکستگی، خریدی نموده باشد که بالاتر از نرخ روز آن کالا است و یا فروشی انجام دهد که پایین­ تر از نرخ روز آن کالا است؛ یا به همان قصد مذکور، وسایلی را به کار ببرد که دور از صرفه عقلانی است تا از این طریق بتواند وجهی حاصل نماید؛ حال از طریق قرض یا با صدور برات یا هر طریق دیگری که باشد. یا اینکه پس از اعلام تاریخ توقف، یکی از طلبکاران را بر سایرین ترجیح داده باشد و طلب او را پرداخت نماید؛ یکی از مزایای اعلان ورشکستگی ، تقسیم اموال به نسبت بدهی به طلبکاران است. لذا مهریه و نفقه همسر تاجر قبل از تقسیم اموال بین غرما پرداخت می شود.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی ورشکسته به تقصی عبارت است از .چنانچه تاجری به حساب دیگری، بی آنکه در مقابل آن عوضی دریافت نماید، اقدام به تعهداتی بنماید که ضمن در نظر گرفتن وضعیت مالی او و شرکت تجاری، ضرورتی بر این امر نباشد. یا چنانچه تاجر پس از توقف عملیات­ های تجارتی، توقف تجاری خود را به دادگاه محل اقامت خود اعلام نکرده و مدارک، تمامی دفاتر و صورت­ حساب­ های دارایی و تجارتی را تسلیم دادگاه ننماید. یا در صورتیکه دفتر دارایی نداشته یا دفاتر او فاقد ترتیب و نظم بوده یا ناقص باشند و یا وضعیت قروض و مطالبات خود را (دارایی منفی و مثبت) به گونه­ای صحیح تعیین ننموده باشد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی