موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

اخذ کد اقتصادی

مشاوره حقوقي اخذ كد اقتصادي 

شرکت ها یا موسسات می بایست کد اقتصادی بگیرند و این امر اجباری می باشد؛ کد اقتصادی برای تعیین عملکرد شرکت (خرید، فروش یا خدمات) می باشد و هر شرکت یا موسسه پس از ثبت به مدت 2 ماه مهلت دارد تا کد اقتصادی بگیرد که یک کد 12 رقمی می باشد و باعث شناسایی شرکت در اداره مالیات می شود. برای اخذ کد اقتصادی می بایست در اداره مالیات مربوطه تشکیل پرونده مالیاتی داد.

 

 

 

 

آیا لازم هست که بعد از ثبت شرکت، پرونده ای مالیاتی در اداره دارایی برای این شرکت تشکیل بدهیم؟

 

commercial code

دریافت آنلاین و تضمینی کد اقتصادی به صورت تضمینی

 

تشکیل پرونده دارایی برای اخذ کد اقتصادی پس از ثبت شرکت شدیداً لازم و ضروری می باشد؛ پس از آنکه ثبت شرکت انجام شد، برای اینکه روند فعالیت ها بر اساس مالیات شرکت صورت دقیق مشخص باشد، باید در محدوده منطقه پستی شرکت نسبت به تشکیل پرونده دارایی برای آن شرکت سریعاً اقدام شود.

در واقع پس از آن که نسبت به تاسیس شرکت عام صورت گرفت حوزه مالیاتی هم تعیین شد باید تشکیل پرونده دارایی برای موارد بعدی انجام شود؛ حداکثر زمانی که برای تشکیل پرونده دارایی تعیین شده است تا دو ماه پس از تاسیس شرکت می باشد. در هنگام تشکیل پرونده دارایی برای اخذ کد اقتصادی، شرکت ها باید مالیات سرمایه ابتدایی خودشان را هم پرداخت کنند.

 

نکته: توجه داشته باشید، در صورتی که مالیات به موقع پرداخت نشود و نسبت به تشکیل پرونده دارایی اقدام صورت نگیرد، ممکن است شرکت ها مشمول جرایمی هم شوند که می توانند این جرایم تا دو برابر مالیات ابتدایی آنها باشد؛ بهترین راه برای تشکیل پرونده مالیاتی و دارایی در چنین شرایطی تشکیل پرونده ی آنلاین و فوری از طریق مجموعه های اینترنتی معتبر است که شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی و مشاوره حقوقی تلفنی ارزان در مجموعه وکیل تلفنی این کار را انجام دهید.

 

چه الزامی وجود دارد که باید پرونده مالیاتی برای آن شرکت در اداره دارایی تشکیل بدهیم؟

تشکیل پرونده مالیاتی برای شرکت ضروری و الزامی است و این موضوع دلایلی هم دارد؛ اولین دلیل الزامی بودن آن این است که تشکیل پرونده دارایی برای اخذ کد اقتصادی لازم است و بدون پرونده مالیاتی به شرکت ها کد اقتصادی داده نمی شود و طبیعتاً بدون کد اقتصادی هم شرکت ها نمی توانند قرارداد ببندند و فعالیت اقتصادی داشته باشند. 

در ادامه بهتر است این را بدانیم که به جز تشکیل پرونده دارایی برای اخذ کد اقتصادی، لازم است تشکیل این پرونده برای تعیین میزان مالیات پرداختی هم انجام شود؛ شرکت هایی که پرونده مالیاتی نداشته باشند در پایان سال مالی خودشان می توانند اظهارنامه مالیاتی را به سازمان دارایی تحویل دهند و طبیعتاً دچار مشکلات زیادی می شوند.

 

نکته (بسیار مهم): با توجه به قوانینی که در سازمان مالیات و دارایی وجود دارد، اگر شرکت ها پرونده مالیاتی تشکیل ندهند، مرتکب جرم می‌شوند.

 

علاوه بر مواردی که در بالا گفته شد، موسس این شرکت ها باید توجه داشته باشند که حتی در صورت عدم فعالیت شرکت همان‌ها باید پرونده مالیاتی را تشکیل دهند تا با استفاده از آن بتوانند، عدم فعالیت خودشان را اعلام کرده و از پرداخت مالیات معاف شوند؛ در غیر اینصورت باید جریمه مالیاتی هم پرداخت کنند.

 

در صورت عدم تشکیل پرونده در اداره دارایی چه مشکلاتی برای موسسه غیر تجاری و شرکت های سهامی عام و خاص ایجاد می گردد؟

 

making documents in government departments

تشکیل پرونده آنلاین در دارایی تضمینی و ارزان با وکیل تلفنی

 

همانطور که به آن اشاره شد، احتمالاً متوجه شدید که عدم تشکیل پرونده مالیاتی چه مشکلاتی را می تواند برای شما ایجاد کند؛ در صورت عدم تشکیل پرونده مالیاتی شرکت ها مشمول جرایم سنگینی هم می شوند که اولین جریمه آنها جریمه مالیاتی تا دو برابر مبلغ مالیات شرکت می باشد.

 

توجه: ذکر این نکته برای شرکت هایی که سرمایه انبوهی دارند لازم و ضروری است که در صورت عدم تشکیل پرونده مالیاتی جرایم سنگینی از لحاظ مالی برای آن ها به وجود خواهد آمد که بهتر است هر چه سریعتر با تشکیل پرونده مالیاتی از ایجاد این جرایم سنگین جلوگیری به عمل آورند.

 

اگر دقت کرده باشید قبلاً هم گفتیم که تشکیل پرونده دارایی برای اخذ کد اقتصادی لازم و ضروری است؛ حال اگر شما پرونده مالیاتی و دارایی تشکیل ندهید و طبیعتاً کد اقتصادی هم اخذ نکنید از این نظر هم دچار جرایم و مشکلات متعددی می شوید؛ مثلاً ممکن است دچار تعلیق مالیاتی شوید یا دو برابر سود معاملات خودتان را تحت عنوان جریمه پرداخت کنید.

 

اطلاعیه: برای از اتفاقاتی از قبیل فوق پیشنهاد می کنیم جهت تشکیل پرونده مالیاتی حتماً با مشاوره حقوقی تشکیل پرونده دارایی که در اورژانس وکالت تلفنی ارزان و 24 ساعته وزارت دارایی در مجموعه ارزان حضور دارد مشورت کنید؛ مشاوره حقوقی آنلاین وکیل تلفنی در هر ساعت از شبانه روز پاسخگوی شماست.

 

مشاوره حقوقی در خصوص تشکیل پرونده و اخذ کد اقتصادی چقدر موثر است؟

یکی از مسائل مهمی که در تشکیل پرونده مالیاتی بهتر است به آن توجه داشته باشید و قطعاً به شما در این زمینه کمک می کند کمک گرفتن از وکیل پرونده دارایی است.

شما از یک وکیل برای مشاوره حقوقی در این زمینه کمک بگیرید، دقیق تر و قانونی تر پرونده مالیاتی خودتان را در اداره دارایی ایجاد می‌کنید و با توجه به اینکه تشکیل پرونده دارایی برای اخذ کد اقتصادی ضروری است سریع تر می توانید کد اقتصادی شرکت خودتان را دریافت کنید.

همچنین در صورتی که در هنگام تشکیل پرونده دچار مشکل شوید می توانید با تماس فوری به وکیل مالیاتی سریعاً مشکل خودتان را رفع نمایید؛ در این زمینه مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته وکیل تلفنی در خدمت شما می باشد تا مشکلات شما را رفع کند؛ همچنین اگر برای دریافت مطالبات خودتان هم مشکل داشته باشید تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی می تواند مشکل شما را رفع کند.

 

چه کسانی در خصوص تشکیل پرونده دارایی به من مشاوره حقوقی می دهند و هزینه مشاوره با آنها چقدر می باشد؟ (وکلای پایه یک امور تجاری و دارایی)

 

legal advice to get economic code

مشاوره تلفنی ارزان تشکیل پرونده دارایی با وکیل آنلاین دارایی

 

برای تشکیل پرونده دارایی برای اخذ کد اقتصادی ای دادگستری که در زمینه امور تجاری و دارایی در سال‌های گذشته فعالیت کرده‌اند به شما مشاوره حقوقی می دهند.

شما می‌توانید این افراد را در اورژانس 24 ساعته وکلای وزارت دارایی و بنیاد حقوقی 24 ساعته تشکیل پرونده دارایی در مجموعه وکیل تلفنی مشاهده کنید و با هر کدام از آن ها کرد علاقه داشتید ارتباط برقرار کنید؛ مجموعه وکیل تلفنی همچنین شما می توانید نسبت به پرسش و پاسخ فوری حقوقی از وکیل اداره دارایی آنلاین و 24 ساعته استفاده کنید.

 

most immediate way to retrieve a commercial code

اخذ کد افتصادی به سریع ترین وجه ممکن

 

 

.

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

<p><a href="https://www.ostadcoach.com/">عالی بود لطفا بیشتر از این نوع مقاله بذارید سپاس</a></p>
<p><a href="https://www.ostadcoach.com/">عالی بود لطفا بیشتر از این نوع مقاله بذارید سپاس</a></p>
سلام و عرض ادب، یکی از مسائل مهمی که در تشکیل پرونده مالیاتی بهتر است به آن توجه داشته باشید و قطعاً به شما در این زمینه کمک می کند کمک گرفتن از وکیل پرونده دارایی است. شما از یک وکیل برای مشاوره حقوقی در این زمینه کمک بگیرید، دقیق تر و قانونی تر پرونده مالیاتی خودتان را در اداره دارایی ایجاد می‌کنید و با توجه به اینکه تشکیل پرونده دارایی برای اخذ کد اقتصادی ضروری است سریع تر می توانید کد اقتصادی شرکت خودتان را دریافت کنید. همچنین در صورتی که در هنگام تشکیل پرونده دچار مشکل شوید می توانید با تماس فوری به وکیل مالیاتی سریعاً مشکل خودتان را رفع نمایید؛ در این زمینه مشاوره حقوقی فوری و ۲۴ ساعته وکیل تلفنی در خدمت شما می باشد تا مشکلات شما را رفع کند؛ همچنین اگر برای دریافت مطالبات خودتان هم مشکل داشته باشید تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی می تواند مشکل شما را رفع کند.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
شماره اقتصادی که در اصطلاح با نام کد اقتصادی شناخته می‌شود پس از طی مرحله هایی که طبق قانون تنظیم شده توسط اداره‌ی دارایی در مرکز استان‌ها و شهرستان‌ها برای اشخاص حقیقی و حقوقی صادر می‌شود. هر شرکت نیاز به کد اقتصادی دارد. این کد نحوه‌ی عملکرد یک شرکت (خدمات – خرید و فروش) را که در قراردادها و فاکتورها ثبت می‌شود مشخص می‌کند. اخذ این کد برای شرکت‌ها اجباری و واجب است. گرفتن کد اقتصادی برای چه کسانی ضروری است؟ گرفتن کد اقتصادی همراه با ثبت شرکت و اخذ کارت بازرگانی برای اشخاصی که به فعالیت‌های اقتصادی و تجاری می‌پردازند، اجباری است؛ بنابراین با توجه به قوانین مربوط واحدهای ذی‌صلاحِ وزارت امور اقتصادی و دارایی اقدام می‌شود. کد اقتصادی فعلی ۱۲ رقمی است که برای بهبود سیستم مالیاتی و دریافت مالیات شده است؛ مراحل دریافت کد اقتصادی جدید در ادامه مطالب بیان می‌شود. استعلام کد اقتصادی شرکت ها گرفتن کد اقتصادی برای شرکت ها ضروری است. در هر معامله یا مبادله شناخت و اطمینان طرفین معامله برای هر شخص حقیقی و یا حقوقی بسیار دارای اهمیت است. بنابراین استعلام کد اقتصادی شرکت ها این اطمینان و اعتماد را برای طرفین معامله ایجاد می کند. اخذ کد اقتصادی شرکت ها از طریق اینترنت نیز امکان پذیر است. مراحل دریافت کد اقتصادی چیست؟ جهت دریافت کد اقتصادی باید ۲ ماه بعد از ثبت شرکت و اخذ کارت بازرگانی بهمراه معرفی‌نامه یا وکالتنامه به اداره‌ی دارایی محل فعالیت خود مراجعه و برای دریافت کد اقتصادی و تعیین حوزه‌ی مالیاتی اقدام کنید. مدارک مورد نیاز عبارتند از: دریافت و تکمیل دفترچه از خدمات اداره‌ی دارایی؛ دریافت فرم‌های مربوطه و تکمیل آنها (واحد ثبت و شناسایی اداره‌ی دارایی)؛ کپی شناسنامه و کپی کارت ملی همه‌ی اعضای هیئت مدیره؛ آگهی تأسیس شرکت و تغییرات ثبتی در دو نسخه؛ کپی اساسنامه‌ی شرکت؛ کپی اظهارنامه یا شرکتنامه و تقاضانامه در شرکت‌های غیر سهامی؛ کپی آگهی روزنامه رسمی و تغییرات آن؛ کپی پروانه‌ی بهره‌برداری یا مجوز تأسیس در صورت موجود بودن؛ کپی سند مالکیت اقامتگاه قانونی شرکت که در آگهی تأسیس قید گردیده در صورت استیجاری بودن کپی قرارداد اجاره که به تأیید واحد مالیاتی محل وقوع ملک رسیده باشد؛ نامه‌ی شروع یا عدم شروع به فعالیت و کپی آن بعد از ثبت دبیرخانه؛ پرداخت مالیات حق تمبر به اداره‌ی دارایی سایر مدارک درخواستی. نکات مهم برای دریافت کد اقتصادی جدید نکات مهم برای دریافت کد اقتصادی جدید نکات مهم برای دریافت کد اقتصادی جدید ۱. اشخاص مکلف به اخذ کد اقتصادی: تمامی اشخاص حقوقی که به امر توزیع هر نوع کالا و کارهای خدماتی، تولیدی، مونتاژ و واردات و صادرات فعالیت دارند و همچنین تمامی اشخاص حقیقی که در امور فوق‌الذکر اشتغال دارند و دارای مجوز کسب و کار از مراجع مربوطه یا دارای محلی برای فعالیت تجاری هستند، می توانند کد اقتصادی را دریافت بکنند. ۲. جواز فعالیت تجاری: مجوز فعالیت، سندی است که طبق آن فعالیت هر شخصی از طرف وزارت بازرگانی یا سایر مراجع ذی‌صلاح مربوطه قبول شده باشد. بطور مثال گواهی فعالیت صنعتی (کارگاه یا کارخانه) از طرف وزارت صنایع، مجوز داروخانه‌ها از طرف وزارت بازرگانی، فعالیت مرغداری از طرف جهاد، پروانه‌های کسب و کار صادره از طرف اتحادیه‌های صنفی، و معرفی‌نامه‌های سازمان برنامه و بودجه برای پیمانکاران همگی از نمونه‌های مجوز فعالیت هستند. ۳. مکان فعالیت تجاری: محل فعالیت تجاری به واحدی گفته می‌شود که آن مکان از طرف مراجع قانونی دیگر و از طرف شهرداری به‌عنوان محل فعالیت اقتصادی شناخته شده و فعالیت مربوطه در آن با جواز کسب یا بدون جواز قابل انجام است. مانند دفتر پیمانکاری یا واسطه‌های شغل‌های مشابه که اینگونه فعالیت نیاز به مجوز ندارد و داروخانه‌ها یا برخی دیگر از مشاغل که محل فعالیت آنها الزاما با مجوز کسب است. محل فعالیت به‌صورت اجاره‌ی قطعی در اختیار مؤدی قرار می‌گیرد. ۴. رسید بانکی: واریز مبلغ به فیش بانکی به حساب ۵۲۳ خزانه به یکی از شعب بانک ملی در تمامی شهرها از طرف مؤدی. ۵. پرینت مربوط به کد اقتصادی: برگه‌ پرینت چاپ شده که قبل از صدور کارت دریافت می کنید شامل تمامی اطلاعات مربوط به مؤدی اعم از اطلاعات هویتی و مالیاتی است که بوسیله مأمورین پست به‌عنوان رسیدی از طرف مؤدی در پرونده‌ی وی ثبت و بایگانی خواهد شد.
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .حقیقی و حقوقی که قصد فعالیت تجاری یا خدماتی دارند، اجباری می باشد؛ با اینکه برخی از خدمات معافیت مالیاتی دارند، نمی توان از زیر بار اخذ یک کد اقتصادی رهایی یافت؛ این موضوع حتی زمانیکه کرونا نیامده بود هم امری هزینه بر و وقت گیر بود؛ چرا که روال کاری در اداره جات ایران به سرعت نور پیش می رفت که هم اکنون به دلیل کرونا نیز این سرعت آنچنان عجیب شده است که انسان را انگشت به دهان و وامانده می گذارد؛ فلذا بهتر است که از به خطر انداختن جان، مال و زمان خود صرف نظر نمایید و کار را به وکلای پایه یک امور تجاری ما بسپارید
سلام در صورت عدم تشکیل پرونده مالیاتی شرکت ها مشمول جرایم سنگینی هم می شوند که اولین جریمه آنها جریمه مالیاتی تا دو برابر مبلغ مالیات شرکت می باشد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی