با افزایش جمعیت و گسترش اطلاعات، کلاهبرداری ها هم تنوع پیدا کرده و یک عده افراد سودجو برای رسیدن به اهداف شوم خود دست به هر کاری می زنند تا به مقصد برسند؛ از جمله ی این راه های غلط، جعل مهر و استفاده از مهر دیگران، می باشد که این افراد مطلع نیستند که با این کار اگر قانون پی ببرد، مجازات شدیدی در پی دارد.
توصیه های یکی از وکلای خانم در خصوص جعل اسناد
"در جدول زیر چارت های اقتصادی ویژه شرایط کرونا برای ملاقات تلفنی با وکیل در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا به جای مراجعه به وکیل با او تماس بگیرید و به علت کرونا از احقاق حقوق خود باز نمانید"
رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی | 02147625900 |
---|---|
برای اتصال به درگاه پرداخت آنلاین و دریافت ارزان ترین مشاوره تلفنی فوری و 24 ساعته با سرشناس ترین وکلای متخصص در ایران، تصویرک زیر را لمس نمایید.
|
|
چارت های اقتصادیِ هزینه ی مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری |
|
مدت زمان مشاوره حقوقی | اجرت (تومان) |
۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 25000 هزار تومان |
۱۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 40000هزار تومان |
۱۵ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 60000 هزار تومان |
۲۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 80000 هزار تومان |
۳۰ دقیقه مشاوره حقوقی با وکیل | 120000 هزار تومان |
۱ ساعت مشاوره حقوقی با وکیل | 250000 هزار تومان |
پرداخت آنلاین و رزرو مشاوره حقوقی تلفنی فوری | |
*توجه* لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از 5 دقیقه با شما تماس بگیرد.
|
|
روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه به خط شما تماس حاصل می کند. |
|
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان کلیک کنید |
"لازم به ذکراست سریع ترین راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای عضو در سایت می توانید به انتهای صفحه اول هر سایت بروید و با مشاهده نماد اعتماد سایت با خیال راحت از مشاوره حقوقی فوری وکلای عضو در سایت استفاده کنید"
توجه: تمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.
توجه: در صورتیکه در خارج از کشور اقامت دارید می توانید از همکاران ما در خارج از کشور کمک بگیرید و با آنها تماس برقرار کنید.
"استفاده از مهر جعلی هر یک از سازمان ها، ارگان ها، ادارات دولتی، جرم است و قانون گذار برای آنها مجازات جداگانه ای در نظر گرفته است؛ استفاده از مهر نام جعلی نیز دراین گروه قرار دارد و در این میان جعل مهر مقامات رسمی نسبت به جعل مهر افراد عادی مجازات بیشتری دارد؛ فلذا هر نظامی که از مهر جعلی یکی از مقامات بالاتر نظامی استفاده کند به حبس و مجازت محکوم می شود با توجه به مقام شخصیت نظامی که از مهر وی سوء استفاده کرده است درجه ی مجازاتش فرق می کند؛ در صورتیکه مرتکب این جرم شده اید یا اینکه دیگران بدین طریق از اسم و رسم شما سوء استفاده کرده اند، دست نگه دارید و با یک وکیل متخصص در امور جعل تماس گرفته و این مورد را درمیان بگذارید، برای اینکار می توانید با وکلای پایه یک خانم یا آقای متخصص ما در امور جعل به صورت 24 ساعته تماس بگیرید، فقط کافیست تا تصویرک زیر را لمس نمایید تا امکانات تماس با این عزیزان فراهم گردد"
تماس فوری و 24 ساعته با وکیل امور جعل اسناد
افراد نظامی همیشه برای معرفی خود از کارت شناسایی استفاده می کنند؛ بعضی از افراد جاعل برای معرفی خود به عنوان پلیس یا مأمور دولت کارت شناسایی نظامی را جعل می کنند تا از این راه بتوانند به اهداف شوم خود دست یابند. متأسفانه خیلی از افراد ساده لوح جامعه، پی به افکار شوم آنها نمی برند و به راحتی قول می خورند و مورد تجاوز مالی قرار می گیرند.
ماده ی 555 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی: (چنانچه برای دخالت یا معرفی خود در مشاغل مزبور، سندی جعل کرده باشد مجازات جعل را هم خواهد داشت). با توجه به این ماده ی قانونی متوجه می شویم که برای جعل کارت شناسایی و حکم، مجازات در نظر گرفته شده است.
برای مشاوره در زمینه ی جعل کارت شناسایی یا حکم، وکلا و مشاوران آگاه ما در سایت وکیل تلفنی به صورت 24 ساعته حضور داشته و شما می توانید در هر ساعت از شبانه روز تماس بگیرید و از این عزیزان پیرامون مسئله ای که ذهن شما را مخطوش کرده سوال بپرسید و راهنمایی لازم را بدست آورید.
عده ای از افرادی که همیشه در ذهن خود درگیر با افکار شوم هستند و به این می اندیشند که برای رسیدن به مقاصد شوم خود از چه راهی استفاده کنند تا بهترین و سریع ترین نتیجه را بگیرند تا خلافکاری آنها هم زیاد آشکار نباشد به فکر استفاده از لباس یک پلیس یا مأمور می افتند، نمی دانند که با پوشیدن لباس مردم و استفاده از عنوان آنها مجازات شدیدی در پی دارد.
ماده ی 556 اعلام می دارد: (هر کس بدون مجوز به صورت علنی لباس های رسمی مأموران نظام یا انتظامی و یا نشان آنها، مدالها یا سایر امتیازات دولتی را بدون تغییر یا با تغییر جزئی که موجب اشتباه شود مورد استفاده قراردهد، درصورتی که عمل او به موجب قانون دیگری مستلزم مجازات شدیدتری نباشد به حبس از سه ماه تا یکسال یا جزای نقدی محکوم خواهد شد؛ در صورتی که از این کار خود سوء استفاده کند به هر دو مجازات محکوم می شود).
در سایت وکیل تلفنی ما وکلای متخصصی حضور دارند که شما می توانید فقط با یک تماس به صورت آنلاین و تلفنی از ایشان با صرف هزینه ی کم و صرفه جویی در وقت مشاوره بگیرید و مطمئن باشید که بهترین راهکار را به شما ارائه می دهند.