موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی حق الشفعه

مشاوره حقوقی حق شفعه

گاهاً افراد مختلف، ملکی را به صورت شریکی خریداری می کنند یا این ملک به واسطه ارث به ایشان منتقل گشته و ایشان با هم شریک می شوند، درست مثل ارثیه ای که پس از فوت به فرزندان می رسد؛ حال اگر یکی از شرکاء تصمیم به فروش سهم خود نماید، شریک وی دارای حق الشفعه می گردد

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

 

 

 

 

مفهوم کلی حق الشفعه (بررسی تخصصی حق الشفعه)

 

the prefect concept of Pre-Eemption

اعمال آنلاین و فوری حق الشفعه به صورت 24 ساعته

 

همانطور که کمی بالاتر نیز به آن اشاره نمودیم، تملک سهم فروخته شده فرد به وسیله شریک خود را شفعه می گویند؛ حق شفعه به طور کلی، یعنی زمانی که  ملکی بین دو نفر مشترک است، اگر یکی از شرکا بخواهد سهم خود را به شخص دیگری بفروشد، در این صورت شریک دیگر حق دارد که با پرداخت قیمت تعیین شده برای فروش به صورت فوری به شریک خود (فروشنده) مالک سهم فروخته شده باشد؛ این نیز روش دیگری برای توضیح حق الشفعه می باشد.

ذکر این مطلب خالی از لطف نیست که وکلای دعاوی ملکی ما همه از وکلای پایه یک دادگستری بوده که با کوله باری از تجربه خود حاظرند به صورت 24 ساعته، خدمات حقوقی حق الشفعه خود را به روش های مختلف آنلاین و تلفنی، در اختیارتان قرار دهند.

 

شرایط حق الشفعه چیست؟

ایجاد و اعمال حق شفعه برای شرکا، شرایطی دارد که به شرح زیر می باشند:

  1. مشاع و قابل تقسیم بودن مال: مشاع بودن مال به معنای همان مال شریکی است؛ به عبارت دیگر، یک ملکی که چند نفر در آن شریک باشند؛ زیرا اصلی ترین قاعده در بوجود آمدن حق شفعه، وجود یک شریک در ملک است.

 

  1. دو نفر بودن شرکا: شاید باور نکردنی باشد که اگر 3 نفر در یک مال شریک باشند، حق الشفعه منتفی است، فلذا حتماً دو نفر باید در یک مال شراکت داشته باشند؛ مثلاً در قضیه ارث، حق الشفعه زمانی وجود دارد که تنها دو فرزند وجود داشته باشند؛ دلیل این امر نیز این می باشد که اگر تعداد مالکان بیشتر از 2 نفر باشد معلوم نمی شود کدام یک از شرکای باقی مانده حق شفعه را دریافت می کند.

 

  1. غیر منقول بودن مال: غیر منقول بودن مال، یعنی نتوان آن مال را از محلی به محل دیگر منتقل کرد؛ مثلاً یک ساختمان.

 

  1. موارد فرعی دیگر، همچون بیع بودن معامله، پس گرفتن ملک مورد نظر با همان مبلغی که فروخته شده است، فوری بودن حق شفعه، غیر قابل اجرا بودن حق شفعه در مورد اعیان و بدون زمین و انتقال سهم به صورت کامل توسط شریک از شرایط دیگر ایجاد و اعمال حق شفعه می باشند. برای آشنایی بیشتر با این موارد با وکلای ارزان و تضمینی ملکی ما تماس بگیرید و با بازگو کردن شرایط تان، بهترین راهکار ممکن را دریافت نمایید.

 

شرایط قبولی برای اعمال حق شفعه برای وراث

 

evaluation the  acceptance rate of Pre-Emption

حق الشفعه آنلاین و فوری برای ارثیه

 

بعد از فوت شفیع؛ حق اخذ به شفعه به ورثه وی، ارث می رسد و ورثه می توانند اقدام به اخذ شفعه به قائم مقامی شفیع نماید.

 

ترجمه حقوقی گفته فوق به شرح زیر است:

  • طبق ماده 823 قانون مدنی حق شفعه بعد از فوت شفیع به وارث یا وراث او منتقل می شود و حق شفعه طبق مبنا و قواعد تقسیم ماترک، بین وراث تقسیم می شود.

 

شما می توانید از طریق  مشاوره حقوقی آنلاین  برای گرفتن مشاوره حقوقی حق شفعه و استفاده از حق شفعه فوری به صورت آنلاین در هر زمان و مکانی از سراسر دنیا با وکلای مجرب ملکی ما در وکیل تلفنی ارتباط 24 ساعته و نامحدود برقرار کنید.

 

تاثیر مشاوره حقوقی قبل از اعمال حق شفعه

 

درخواست مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل پایه یک

 

مشاوره حقوقی حق شفعه به آشنایی بیشتر با قوانین مربوط به این حق و کمک به طی کردن مراتب اعمال این حق به درستی و بدون ایجاد مشکلات بیشتر، با جلوگیری از کلاهبرداری های مختلف در این امر، به مراجعین کمک می کند؛ شاید هم اکنون همه چیز در خصوص حق الشفعه شما منطقی به نظر برسد، اما کلاهبرداری ها ناگهان عیان می شوند و انسان را از تعجب، انگشت به دهان می گذارند؛ فلذا بهتر است یک مشاوره حقوقی ارزان و تضمینی با وکیل متخصص ملکی را با ریسک های خود سرانه عوض نکرده و با ما تماس بگیرید.

 

بهترین وکیل ملکی برای اعمال حق شفعه

 

Property lawyer for Preparing the Pre-Emption

وکیل حق الشفعه تضمینی و ارزان 24 ساعته

 

بهترین وکیل ملکی برای اعمال حق شفعه وکلای پایه یک دادگستری متخصص و مجرب هستند، شما می توانید با اطمینان خاطر از وکلای مجرب ما در زمینه اعمال حق شفعه کمک بگیرید.

شما می توانید از طریق پرسش و پاسخ فوری حقوقی، اقدام به دریافت مشاوره حقوقی حق شفعه از طریق وکیل متخصص حق الشفعه نموده و از این طریق فوراً مشکلات حق الشفعه خود را سر و سامان بخشید.

 

 

مشاوره حقوقی با وکیل دعاوی آپارتمان ها

تجدید نظر فوری در دعوای اصلاحات ارضی

مشکلات حقوقی ضمانت وام مسکن

همه چیز در خصوص دستور موقت

نکات قابل توجه در پش فروش و پیش خرید آپارتمان ها

برخورد صحیح با ممانعت از حق

نگارش فوری انواع دادخواست های  حقوقی

وکیل حامی مستأجران

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و ادب؛ هرگاه مالی غیر منقول مثل زمین بین 2 نفر شریک باشد و یکی از شرکا بخواهد آن را بفروشد شریک دیگر می تواند با پرداخت سهم شریک دیگر ملک را مالک شود و این حق شفعه است. لذا باید مال غیر منقول باشد .باتشکر از وکلای موسسه
با سلام و تحیت،قابل ذکر است،متن خیلی کاربردی و مفیدی بود،تشکر میکنم از زحماتتون.
سلام از اینکه مطالب مفیدی جهت آگاهی بخشی در سایت خوبتون قرار میدهید ممنونم. بسیاری از افراد جامعه از روی ناآگاهی از قوانین است که به شدت ضرر میکنند و وجود موسسات خوبی مثل وکیل تلفنی که با قیمت بسیار مناسب و به طور غیرحضوری ارائه خدمات حقوقی را انجام میدهند نقش مهمی در حل مشکلات و جلوگیری از ضرر و زیان های سنگین دارند. از مدیریت موسسه جناب آقای دکتر توکلی بسیار ممنونم
سلام احترام .یکی از کامل ترین مقالاتی بود که در زمینه ی اخذ به شفعه مطالعه کردم خدا وقت به همه ی عزیزان موسسه وکیل تلفنی آگاهی از قوانین قطعا نیاز حاضر همه ی هموطنانمون هست مطلب بعدی اینکه از توضیحات در کامنت همه ی دوستان تشکر میکنم بسیار استفاده کردم امیدوارم سلامت و تندرست باشین ،دوستان و عزیزان حتما حتما از مشاوره حقوقی با وکلای سایت استفاده کنید و نتیجه رو ببینید.
با سلام خدمت کاربران عزیز.انچه گفتنی و لازم هیت در مطالب موسسه گنجانده شده است و کاربران می بایست به خوبی مطالب را مطالعه کنند و به عنوان مثال در همین مورد اخد به شفعه کامل و جامع مسایل را مطالعه و در صورای که نیاز به مشاوره بود حتما با موسسه تماس بگیرند چرا که برخی زیادی از میائل حقوق حتی بک بار هم به گوش عامه مردم نخورده و شاید اصلا اطلاعی از حقی که در ملک مشاع قابل تقسیم شریک دارد نداشته باشد پس با اگاهی از قوانین گامی در جهت جلوگیری از تضییع حق خود بردارید.موفق باشید.مسیح آقاداودی
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره و راهنمایی به صورت تخصصی و حتی با حقوقدانانی که سابقه قضایی را دارند فراهم آورده است‌.
ایجاد حق شفعه زمانی است که دو شخص در ملک قابل تقسیمی(غیر از آپارتمان) با یک دیگر شریک هستند و یک نفر از آنها سهم خود را به شخص دیگری انتقال می دهد لازم به ذکر است این انتقال فقط باید به موجب عقد بیع باشد لذا صلح، هبه، اجاره و... سبب ایجاد حق شفعه نمی شود برای اینکه شخصی حق شفعه خود را اعمال کند باید بطور قانونی با پرداخت ثمن معامله به مشتری اقدام کند بعضا اختلافاتی بین دو شریک و یا بین مشتری و صاحب حق شفعه پیش می اید بهتر است برای رفع اختلاف و اقامه دعوا از طریق دادگاه شخص از وکیل دادگستری استفاده کند
سلام وقت بخیر مطلب خیلی مهم و کارسازیه فقط ای کاش قانونگذار فقط محدود نمیکرد به انتقال از طریق بیع. چون راه فرار باز گذاشته شده برای بعضیا.
سلام. تشکر از مطالب خوبی که ارائه کردید. بحث حق شفعه یکی از موضوعات تخصصی حقوق است که برای هر اقدامی در این زمینه حتما و حتما باید از متخصصین این حوزه استفاده بشه و این موسسه وکلای مجربی در این زمینه داره
سلام در ماده822 قانون مدنی امکان اسقاط حق شفعه پیش بینی شده است.بر اساس این ماده شفیع می تواند به صورت کلامی و با لفظ و یا با اقدام وعملی که نشان دهنده اسقاط باشد از اعمال حق شفعه خود صرفه نظر نماید شفیع این اختیار را دارد که با خریدار در مورد حق شفعه خود وارد معامله شود وبا دریافت عوض ویا بدون دریافت عوض مصالحه و توافق نماید.مشاور شما دکتر محمد ابراهیم داودآبادی فراهانی09124518650
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
سلام. من در شهر شیراز وکیل میخواستم که حضورا برم خدمتشون. ممنونم که هماهنگی هارو انجام دادین تا به ایشون دسترسی پیدا کنم. واقعا چون موضوع مهم و خصوصی ای بود نمیخواستم از آشنایانمون کسی متوجه بشه. ممنون که همکاری کردین. و نکته خیلی خوبش اینجاست که قبلش تلفتی هم با وکیل دیگه ای صحبت کرده بودم که ایشون هم راهنمایی های ارزنده ای کردند. متشکرم از سایت وکیل تل. و همه مشاورین حقوقیتون. خدا حفظتون کنه
دوستان اعمال حق شفعه فوریه فوری به این معنا که زمان داره استفاده ازش در جریان باشید اگر مدت طولانیی گذشته تازه متوجه شدید همچین حقی دارید دیگه کاری از دستتون برنمیاد با وکیل مشورت کنید راه های دیگه رو بهتون پیشنهاد بدم
باسلام،با توجه به وضعیت بیماری واین موسسه کار بسیار خوبی انجام دادن ک بدون مراجعه به بیرون نیازهای حقوقی مارا با بهترین مشاوران خودرفع کردن.بسیار ممنون از خدمات ارزندتان
با سلام مبحث حق شفعه یکی از مباحث مهم در حوزه املاک و اراضی می‌باشد که آگاهی از جنبه های حقوقی حاکم بر آن تأثیر قابل توجهی بر کاهش دعاوی قضایی خواهد داشت با تشکر
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي
ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان و همكاران گرامي توصيه مي شود پيش از هر اقدامي در امور حقوقي خود با وكيلي متخصص و مجرب در موضوع مربوطه مشورت نماييد كه مجموعه وكيل تل اين امر را تسهيل بخشيده است و با توجه به شرايط كرونايي دسترسي راحت به وكيل ميسر گرديده است در پناه حق شاد و سلامت باشيد ارادتمند شيخي

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی