گاهاً افراد مختلف، ملکی را به صورت شریکی خریداری می کنند یا این ملک به واسطه ارث به ایشان منتقل گشته و ایشان با هم شریک می شوند، درست مثل ارثیه ای که پس از فوت به فرزندان می رسد؛ حال اگر یکی از شرکاء تصمیم به فروش سهم خود نماید، شریک وی دارای حق الشفعه می گردد
اعمال آنلاین و فوری حق الشفعه به صورت 24 ساعته
همانطور که کمی بالاتر نیز به آن اشاره نمودیم، تملک سهم فروخته شده فرد به وسیله شریک خود را شفعه می گویند؛ حق شفعه به طور کلی، یعنی زمانی که ملکی بین دو نفر مشترک است، اگر یکی از شرکا بخواهد سهم خود را به شخص دیگری بفروشد، در این صورت شریک دیگر حق دارد که با پرداخت قیمت تعیین شده برای فروش به صورت فوری به شریک خود (فروشنده) مالک سهم فروخته شده باشد؛ این نیز روش دیگری برای توضیح حق الشفعه می باشد.
ذکر این مطلب خالی از لطف نیست که وکلای دعاوی ملکی ما همه از وکلای پایه یک دادگستری بوده که با کوله باری از تجربه خود حاظرند به صورت 24 ساعته، خدمات حقوقی حق الشفعه خود را به روش های مختلف آنلاین و تلفنی، در اختیارتان قرار دهند.
ایجاد و اعمال حق شفعه برای شرکا، شرایطی دارد که به شرح زیر می باشند:
- مشاع و قابل تقسیم بودن مال: مشاع بودن مال به معنای همان مال شریکی است؛ به عبارت دیگر، یک ملکی که چند نفر در آن شریک باشند؛ زیرا اصلی ترین قاعده در بوجود آمدن حق شفعه، وجود یک شریک در ملک است.
- دو نفر بودن شرکا: شاید باور نکردنی باشد که اگر 3 نفر در یک مال شریک باشند، حق الشفعه منتفی است، فلذا حتماً دو نفر باید در یک مال شراکت داشته باشند؛ مثلاً در قضیه ارث، حق الشفعه زمانی وجود دارد که تنها دو فرزند وجود داشته باشند؛ دلیل این امر نیز این می باشد که اگر تعداد مالکان بیشتر از 2 نفر باشد معلوم نمی شود کدام یک از شرکای باقی مانده حق شفعه را دریافت می کند.
- غیر منقول بودن مال: غیر منقول بودن مال، یعنی نتوان آن مال را از محلی به محل دیگر منتقل کرد؛ مثلاً یک ساختمان.
- موارد فرعی دیگر، همچون بیع بودن معامله، پس گرفتن ملک مورد نظر با همان مبلغی که فروخته شده است، فوری بودن حق شفعه، غیر قابل اجرا بودن حق شفعه در مورد اعیان و بدون زمین و انتقال سهم به صورت کامل توسط شریک از شرایط دیگر ایجاد و اعمال حق شفعه می باشند. برای آشنایی بیشتر با این موارد با وکلای ارزان و تضمینی ملکی ما تماس بگیرید و با بازگو کردن شرایط تان، بهترین راهکار ممکن را دریافت نمایید.
حق الشفعه آنلاین و فوری برای ارثیه
بعد از فوت شفیع؛ حق اخذ به شفعه به ورثه وی، ارث می رسد و ورثه می توانند اقدام به اخذ شفعه به قائم مقامی شفیع نماید.
ترجمه حقوقی گفته فوق به شرح زیر است:
- طبق ماده 823 قانون مدنی حق شفعه بعد از فوت شفیع به وارث یا وراث او منتقل می شود و حق شفعه طبق مبنا و قواعد تقسیم ماترک، بین وراث تقسیم می شود.
شما می توانید از طریق مشاوره حقوقی آنلاین برای گرفتن مشاوره حقوقی حق شفعه و استفاده از حق شفعه فوری به صورت آنلاین در هر زمان و مکانی از سراسر دنیا با وکلای مجرب ملکی ما در وکیل تلفنی ارتباط 24 ساعته و نامحدود برقرار کنید.
مشاوره حقوقی حق شفعه به آشنایی بیشتر با قوانین مربوط به این حق و کمک به طی کردن مراتب اعمال این حق به درستی و بدون ایجاد مشکلات بیشتر، با جلوگیری از کلاهبرداری های مختلف در این امر، به مراجعین کمک می کند؛ شاید هم اکنون همه چیز در خصوص حق الشفعه شما منطقی به نظر برسد، اما کلاهبرداری ها ناگهان عیان می شوند و انسان را از تعجب، انگشت به دهان می گذارند؛ فلذا بهتر است یک مشاوره حقوقی ارزان و تضمینی با وکیل متخصص ملکی را با ریسک های خود سرانه عوض نکرده و با ما تماس بگیرید.
وکیل حق الشفعه تضمینی و ارزان 24 ساعته
بهترین وکیل ملکی برای اعمال حق شفعه وکلای پایه یک دادگستری متخصص و مجرب هستند، شما می توانید با اطمینان خاطر از وکلای مجرب ما در زمینه اعمال حق شفعه کمک بگیرید.
شما می توانید از طریق پرسش و پاسخ فوری حقوقی، اقدام به دریافت مشاوره حقوقی حق شفعه از طریق وکیل متخصص حق الشفعه نموده و از این طریق فوراً مشکلات حق الشفعه خود را سر و سامان بخشید.