گاه پیش می آید طرفین به دلیل نا آگاهی و یا کم آگاهی از حقوق خود در یک رابطه کاری، مورد سوء استفاده قرار گرفته و آن طور که باید و شاید از مزایای استحقاقی خود بهره مند نمی شوند؛ پیشبرد امور کاری به طور قانونی راه حلی برای دور ماندن از این احتمالات است؛ شاید تنظیم قرارداد به نوعی یک امر مهم جهت پیشگیری از بروز اختلافات بین کارفرما و کارگر است، اما به دست آوردن اطلاعات در باب قوانین مربوطه چگونه ممکن است؛ آیا باید مراحل سختی پشت سر گذرانید؟ جواب منفی است؛ یک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته در زمینه مشاوره دعاوی کارگر و کارفرما کلیدی است که تقریبا تمام مشکلات کاری شما را رفع و رجوع می کند و ما نیز در ادامه این مطلب به توضیح و تفصیل همین مطلب خواهیم پرداخت.
در مشاغل مختلف کشور، ممکن است که کارفرما با کارکنان خود دچار اختلاف شود و در این صورت اختلافات به بحث طرح دعوا و شکایت منتهی گردد. کارفرمایی که حق و حقوق کارگران را به موقع پرداخت نمی کند و کارگری که به درستی وظایفش را در محل کار انجام نمی دهد، طبیعی است که بین آنها اختلاف به وجود آید. در صورتی که اختلافات در این زمینه به روش های مسالمت آمیز برطرف نشود، در نهایت لازم است که رفع اختلافات مطرح شده از طریق مراجع قانونی صورت گیرد.
کارفرما موظف است که در بدو شروع کار، قرارداد همکاری را با کارگران خود امضاء کند. وجود قرارداد یکی از مسائل بسیار مهم در تمامی مشاغل به شمار می رود. کارفرمایی که از انعقاد قرارداد کتبی خودداری می کند، در این صورت کارگر باید این مسئله را با مراجع حل اختلاف در اداره کار مطرح نماید. البته که در محل های کارگاه، شورای اسلامی کار وجود دارد که به این قبیل موضوعات و همچنین اختلافات کارگر و کارفرما در صورت وجود صلاحیت قانونی، می پردازد.
دعاوی بین کارگر و کارفرما، موضوعی است که هر ساله در مشاغل مختلف شاهد بروز آن هستیم و از این حیث، قانونگذار مراجعی را برای حل این اختلافات در نظر گرفته است. رسیدگی به دعاوی کار، مراحل خاص خود را دارد و در این صورت لازم است که کارگر یا کارفرما برای طرح دعوا با وکیل خوب و کاربلد مشورت بگیرند. شاید به ظاهر اینطور به نظر برسد که رسیدگی به اختلافات کارگر و کارفرما در اداره کار، پروسه طولانی نداشته و ظرف مدت کوتاهی این قبیل اختلافات به نتیجه می رسند. مشورت با گرفتن با وکیل خوب و متخصص در دعاوی کار، از جهات مختلفی بسیار اهمیت دارد. البته که برای اختلافات مرتبط با اداره کار، بهره مندی از خدمات مشاوره حقوقی پیشنهاد می شود.
اگر به دنبال استفاده از مشاوره حقوقی دعاوی کار هستید، خدمات موسسه حقوقی وکیل تلفنی در این زمینه به شما پیشنهاد می شود. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.
به طور کلی هرگونه اختلاف نظر میان کارگر و کارفرما که ناشی از اجرای قانون کار و دیگر موافقت نامه های کاری و مقررات کار، عامل ایجاد دعاوی میان آن هاست. مسائلی همچون حقوق، بیمه، سنوات، عیدی، حق مسکن، حق اولاد و.. (سایر نکات ذکر شده در قرارداد کاری) از مواردی هستند که دعاوی کارگر و کارفرما را شامل می شوند؛ همانطور که به نظر می آید این دعاوی به علت حساسیتی که دارند نیاز به جمع آوری اطلاعات در این زمینه هستند. مشاوره دعاوی کارگر و کارفرما، هرآنچه که شما برای احقاق حقوقتان نیازمند به آن هستید را به آسانی و توسط بهترین و متخصص ترین وکلای فعال و با تجربه در امور کاری و اداره کار، در اختیار شما قرار می دهد. هر کدام از موضوعات حقوقی، نیاز به بررسی تخصصی از ابعاد مختلف دارند که دعاوی حوزه کار نیز از این قاعده مستثنی نیست و ارائه مشاوره حقوقی می بایست از طرف وکیل کار و سایر حقوقدانان متخصص در این حوزه صورت گیرد.
وکیل کار، کسی است که مسلط به قوانین کار و روابط کارگر و کارفرما است. وکلای زیادی در جامعه ما وجود دارند که به صورت تخصصی در امور دعاوی کار می پردازند و صرفا وکالت چنین پرونده هایی را قبول می کنند. وکالت در دعاوی کار، نیاز به مهارت و تجربه بسیار بالا دارد و از این رو، عنوان وکیل کار را می توان برای آن دسته از وکلا در نظر گرفته که سوابق طولانی در رسیدگی به چنین دعاوی دارند.
اگر اختلافات میان کارگر و کارفرما با سازش و مصالحه حل نشود، وکیل دعاوی کار به عنوان وکیل کیفری و یا حقوقی، به اداره کار مربوطه طرح شکایت می کند. وکلای متبحر در دعاوی کار و با تجربه زیاد در این حیطه با ارائه مشاوره دعاوی کارگر و کارفرما کمک زیادی به کارگر یا کارفرما خواهد کرد؛ در دعاوی کار، گاه پیش می آید که کارگر به جهت دریافت نکردن حقوق و مزایای خود احتیاج به وکیلی مطلع و به روز جهت رسیدگی و احقاق حقوق ضایع شده اش دارد. از طرفی کارفرمایان نیز در بسیاری مواقع برای اثبات پرداختی های خویش و ساختگی بودن ادعاهای کارگر نیازمند به وکیلی آگاه و کاردان در این زمینه اند؛ موسسه وکیل تلفنی به روز ترین متد مشاوره گیری را برای بهره مندی تمامی افراد پیاده کرده است و دریافت مشاوره دعاوی کارگر و کارفرما با مشاورین متخصص سایت بسیار راحت و فوری انجام می گیرد.
به دلیل آن که احتمال بروز اختلاف و درگیری بین قشر کارگر و کارفرمایان وجود دارد، قانونگذار مراجع رسیدگی به اختلافات و دعاوی کارگر و کارفرما را پیش بینی نموده است. ماده 157 قانون کار به طور مفصل بعه شیوه رسیدگی به اختلافات و دعاوی بین کارگران و کارفرمایان پرداخته است.
این قانون، حل اختلافات بین کارفرما با کارگران بر اساس روش های سازش و مسالمت آمیز در نظر گرفته است. در واقع رفع اختلافات بین طرفین قرارداد کار، ابتدا با روش سازش از طریق شورای اسلامی کار صورت می گیرد. در صورت عدم وجود شورای اسلامی کار در محل کارگاه، انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی کارگر و کارفرما حل و فصل خواهد شد. در صورتی که این راهکار ها برای آن که اختلاف بین کارگر و کارفرما کارساز نباشند، در نهایت برای راه حل طرح دعوا در اداره کار مورد بررسی قرار گیرد.
مراجعی که طبق قانون کار به دعاوی بین کارگر و کارفرما رسیدگی می کنند، هیات های تشخیص و حل اختلاف هستند. هیات تشخیص اداره کار همان مرجع بدوی رسیدگی به این دعاوی محسوب شده که اعتراض به رای این هیات توسط هیات حل اختلاف مجدد مورد بررسی قرار می گیرد. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.
هیات تشخیص اداره کار طبق قانون، صلاحیت رسیدگی به دعاوی بین کارگر و کارفرما را برعهده دارد و رای آن قابل اعتراض و بررسی مجدد در هیات حل اختلاف می باشد. ماده 159 قانون کار بیان می دارد که رای هیات های تشخیص اداره کار به مدت 15 روز از تاریخ صدور حکم در هیات حل اختلاف قابل اعتراض است. در این صورت طرفین دعاوی کار، از زمانی که هیات تشخیص حکم مورد نظر را صادر می کند، به مدت 15 روز فرصت دارند که اعتزاض خود را نسبت به رای مربوطه اعلام کنند.
مشاوره حقوقی همانطور که از اسمش پیداست، حاوی مطالب و مفاهیم حقوقی مورد نیاز شخص متقاضی است؛ تصور کنید یک وکیل پایه یک دادگستری با تجربه، ترفند هایی کاربردی و به روز را با فن بیانی بالا و لحنی صمیمی با شما در میان بگذارد. این روال کاملا فوری و تضمینی است و در هر ساعتی از شبانه روز در دسترس است. به علاوه هزینه اندک آن سبب شده است که برای تمامی اشخاص مقرون به صرفه و سود آور باشد. تأثیر این مشاوره چنان بالاست که با وجود آن نیاز به شخص ثالثی برای رسیدگی به امور حقوقی تان ندارید. هم چنین کارفرما می تواند از همان ابتدا روند رفع اتهام بدحسابی وارد شده به وی، یا شکایت در زمینه بی مسئولیتی و خرابکاری کارگر در انجام وظایف محول شده به او را به وکلای خبره وکیل تلفنی بسپارد. کارگر نیز می تواند به طور مستقیم امر رسیدگی به شکایت از کارفرما و وصول طلب خود را به وکلای وکیل تلفنی محول کند.
وکیل دعاوی کارگر و کارفرما در موسسه وکیل تلفنی، خدماتی چون قبول وکالت کاری کارگر و کارفرما در دعاوی، برقراری جلسات مشاوره حقوقی دعاوی کارگر و کارفرما، نگارش اوراق حقوقی کار و دادخواست، ارائه می دهد. نگارش انواع دادخواست مطالبه سنوات و عیدی کارگر، حق بیمه و حقوق، دادخواست شکایت کارگر از کارفرما بابت اخراج ، دادخواست بازگشت به کار، نگارش انواع قرارداد های کاری آنلاین و تنظیم و ثبت در سامانه عدل ایران جهت رسیدگی قوه قضاییه، دادخواست هیئت تشخیص و ارتباط با اداره ثبت اسناد و مدارک همه و همه در حیطه تخصص وکلای کاردان این شرکت حقوقی است. تمامی این خدمات، تضمینی و در اسرع وقت جهت پیشبرد هرچه بهتر پرونده کاری در اختیار شما می باشد.
امکان تشکیل جلسات مشاوره دعاوی کارگر و کارفرما در انواع روش های مشاوره حقوقی تلفنی، مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان و یا حضوری، در شرکت حقوقی وکیل تلفنی برای راحتی هرچه بیشتر شما فراهم شده است. مشاوره ارزان تلفنی دعاوی کارگر و کارفرما علاوه بر هزینه کمی که دارد، امکان برقراری ارتباط با وکیل مورد نظر اشخاص را نیز آسان نموده است؛ مشاوره دعاوی کارگر و کارفرما با روش آنلاین نیز مشابه مشاوره گیری حقوقی تلفنی از سرعت و کیفیت برخوردار است و وکیل آنلاین دعاوی کارگر و کارفرما با برقراری ارتباط آنلاین ( چت، ویس، ویس کال و ویدئو کال و..) و پرسش و پاسخ فوری حقوقی، بهترین مشاوره دعاوی کارگر و کارفرما را عرضه خواهد کرد.