موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی عقد کفالت

مشاوره حقوقی عقد کفالت

مشاوره حقوقی عقد کفالت، از تخصصی­ ترینِ مشاوره­ ها بوده که نکات و مفاهیم حقوقی بسیاری را برای شما عزیزان روشن می نماید؛ چراکه کفالت عقدی است که در آن یکی از طرفین در مقابل طرف دیگرِ عقد، تعهد می­ نماید به این که شخص ثالثی را احضار نماید؛ بنیاد حقوقی وکلای کفالت آنلاین ما به صورت 24 ساعته، آماده پاسخگویی به مشکلات حقوقی شما عزیزان هستند؛ تنها کافیست تا این مقاله را دنبال نمایید تا به اساسی ترین اطلاعت در خصوص عقد کفالت دست پیدا کنید.

 

 

 

 

عقد کفالت چیست و چه شرایطی دارد؟

 

sponsorship contract concept

انعقاد قرارداد کقالت آنلاین و 24 ساعته

 

طبق ماده 734 قانون مدنی؛ همانطور که کمی پیش تر گفته شد، کفالت عقدی است که در آن یکی از طرفین در مقابل طرف دیگرِ عقد، تعهد می­ نماید به این که شخص ثالثی را احضار نماید. در این عقد شخص متعهد کفیل است، طرف دیگر عقد مکفول ­له و شخص ثالث که تعهد به احضار او گردیده، مکفول می ­باشد.

صحت تعهد کفیل، در این است که مکفول را در زمان و مکانی که به آن تعهد نموده، حاضر نماید.

مطابق ماده 735 ق.م، رضایت کفیل و مکفول ­له، یعنی طرفین عقد، شرط تحقق کفالت است؛ کفیل نباید به اکراه و اجبار و... کفالت را قبول نماید.

کفالت ممکن است، مطلق یا موقت یا مدت ­دار باشد؛ با تعیین موقت بودن کفالت، بایستی موعد کفالت نیز معلوم و معین گردد و مکفول ­له نیز تا زمان موعد نمی ­تواند احضار مکفول را بخواهد.

لیکن در کفالت مطلق هر زمان که مکفول ­له، تقاضای احضار مکفول را داشته باشد، کفیل ملزم است تعهدش را رعایت کند.

در کفالت مدت­ دار، زمانی برای اتمام عقد در نظر گرفته می ­شود. مکفول ­له تا پیش از اتمام موعد امکان درخواست احضار مکفول را دارد و با پایان مدت، عقد منفسخ شده و کفالت منتفی می­ گردد.

کفالت ممکن است در مقابل بدهکاری مکفول به مکفول ­له باشد؛ مطابق ماده 740 ق.م چنانچه کفیل، مکفول را در زمان و مکان تعهد شده احضار نکند، بایستی از عهده حقی که مکفول می ­بایست ادا می ­کرد، برآید.

کفیل ممکن است تعهد نماید، در صورت عدم احضار مکفول در موعد مقرر، ملزم به پرداخت مالی (وجه ­الکفاله) به مکفول ­له باشد.

مواد 734 تا 751 ق.م، به موضوع کفالت اختصاص داشته و جهت اِشراف و آگاهی از تمامی نکات و جنبه ­های آن می­توان از مشاوره حقوقی عقد کفالت 24 ساعته و آنلاین، بهره برد.

 

عقد کفالت چگونه خاتمه ­می ­یابد؟

 

end of sponsorship contract

وکیل منعقد قراردادهای 24 ساعته و فوری

 

با تحقق یافتن برخی شرایط مانند فوت کفیل یا فوت مکفول، وِی بری­ الذمه شده و متعاقب آن کفالت خاتمه می ­یابد؛ جهت کسب آگاهی بیشتر در خصوص این موضوع، امکان اخذ مشورت و مکالمه با وکیل متخصص کفالت 24 ساعته از طریق موسسه حقوقی ما میسر است.

مواردی که سبب خاتمه کفالت و بری ­الذمه شدن کفیل است چه می باشند؟

  1. چنانچه کفیل، مکفول را در زمان مقرر نزد مکفول ­له حاضر نماید.

  2. در صورتی که شخص مکفول در زمان و مکان معین شده حاضر گردد.

  3. یا مکفول ­له از حق خود بگذرد.

  4. موضوع دِینِ مکفول منتفی شود و از دِین، بری شود.

  5. هم­چنین اگر عقد کفالت مدت­ دار باشد با اتمام مدت، عقد کفالت نیز پایان می­ یابد و کفیل بری می ­شود.

 

علاوه بر آن، چنانچه موضوع کفالت در مراجع قضائی مطرح باشد با از بین رفتن کفالت از طرف مراجع قضائی نیز کفالت خاتمه می­ یابد.

در خصوص سایر شرایط خاتمه کفالت و دریافت مشاوره حقوقی عقد کفالت، تماس فوری با وکیل متخصص کفالت و یا مشاوره تلفنی و تصویری با وکیل کفالت آنلاین و 24 ساعته، مفید فایده می­باشد.

 

عقد کفالت لازم است یا جایز؟

 

essentiality of sponsorship contract

بررسی لزوم انعقاد عقد کفالت برای شما به صورت 24 ساعته آنلاین و تلفنی

 

عقد کفالت از طرف مکفول ­له جایز است (یعنی هر زمان که اراده نماید امکان فسخ و برهم زدن آن را دارد) و از طرف کفیل، لازم می­ باشد (یعنی کفیل اختیار و حقی بر فسخ عقد ندارد).

جهت آگاهی بیشتر نسبت به شرایط حاکم بر عقد کفالت، نحوه تنظیم قرارداد کفالت و لزوم رعایت فوریت در تنظیم عقد کفالت و...؛ مشاوره حقوقی عقد کفالت فوری و آنلاین با وکیل عقد کفالت آنلاین و 24 ساعته، اکیداً توصیه می­ شود.

هم­چنین جهت بررسی امکان تنظیم فوری و تلفنی عقد کفالت و طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی در زمینه عقد قرارداد کفالت 24 ساعته و آنلاین، وکلا و مشاوران حاذق و کارآزموده وکیل تلفنی با برخورداری از تجربه و تخصص مستمر در زمینه عقد کفالت آنلاین و فوری، مشاوره حقوقی عقد کفالت ویژه ارائه می ­نمایند.

 

مکفول کیست؟

مکفول شخص ثالثِ عقد کفالت است که احضار او از جانب کفیل در مقابل مکفول ­له یا طلبکار، تعهد شده است.

مشاوره حقوقی عقد کفالت در تعیین شرایط و ویژگی ­های مکفول سبب شفافیت بیشتری در ادراک موضوع است.

جهت طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی، می­توان از طریق آنلاین و تلفنی با مشاوران و وکلای خبره وکیل تلفنی در ارتباط بود و ضمن پرسیدن سوالات حقوقی، راهکارهای حقوقی مناسب و موثرترین مشاوره حقوقی عقد کفالت را دریافت نمود.

 

ویژگی­ های کفیل متهم چیست؟

 

specialties of Defendant sponsor

بررسی ویژگی های کفیل متهم به صورت آنلاین و 24 ساعته

 

ممکن است کفالت در مقابل مقام قضائی بوده و کفیل متهم به احضار او به دادگاه، در هر زمان که دادگاه بخواهد، تعهد نماید؛ بنابراین قرار کفالت صادر می ­شود.

پس از احراز صلاحیت قانونی کفیل برای دادگاه و مقام قضائی، تعهد کفیل آغاز شده و با خواست مقام قضائی باید تعهد خود را اجرا نماید، اگرنه بایستی وجه­ الکفاله را بپردازد.

از ویژگی­ های کفیل برخورداری از ملائت است؛ یعنی چنانچه قادر به انجام تعهد نباشد، بتواند وجه ­الکفاله را بپردازد.

بایستی مدارکی جهت اطمینان از اعتبار کفیل به دادگاه ارائه شود؛  بدین منظور با دریافت مشاوره حقوقی عقد کفالت از بهترین وکلای کارشناس و متخصص مجموعه ما، می­ توان راهکار جویی نمود و مشاوره حقوقی تخصصی دریافت کرد.

از دیگر ویژگی­ های شخصیتی کفیل، اهلیت قانونی او از منظر عقل، رشد و بلوغ است. تمامی ویژگی­ های کفیل متهم بایستی به تایید نهایی مقام صالح قضائی برسد؛ اگرنه با کفالت او موافقت نشده و متهم بایستی کفیل دیگری را بدین منظور معرفی نماید.

 

عقد حواله و انعقاد فوری آن

توضیح عقد جعاله به زمان عامیانه

حقوق الزامی در خصوص تمامی قراردادها

آژانس قرارداد 24 ساعته

وکیل راهنمای نگارش قرارداد

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته

تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا)

درباره ما

 

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب و احترام کفالت از عقود معین میباشد که به موجب آن شخصی تعهد مسنماید در موعد مقرر فردی را حاضر نماید فرد متعهد را کفیل،طرف مقابل را مکفول له و شخصی که باید احضار گردد مکفول مینماند در صورتی که فرد بابت بدهی احضار شود و کفیل نتواند در موعدد مقرر وی را حاضر نماید خود مسئول پرداخت دین خواهد بود.وکیل تلفنی به صورت آنلاین و ۲۴ ساعته آماده ارائه مشاوره به کاربران عزیز میباشد
با سلام خدمت موسسه و همکاران وکیل تلفنی،ضمن تشکر از خدمات ارزندتان در این شرایط خاص و مشکل ساز بیماری به هموطنان عزیز پیشنهاد میکنم با توجه به بودجه بسیار مناسبی که نسبت به حل مشکلات حقوقی خود می‌پردازید از همه مهمتر در زمان خود صرفه جویی میکنید و با تماسی که کمتر از 5دقیقه با شما گرفته میشود از مشاوره وکلای خبره پایه یک بهره مند می شوید و برای مراجعه به دادگاه دیگر استرس و دغدقه چندانی ندارید.باارزوی حل مشکلات حقوقی مردم عزیز.وکیل پایه یک بهاره توکلی پور در زمینه خانواده با کد 30972 در خدمت مردم عزیز هستم.با تشکر
سلام وقت بخیر ... باید توجه داشت که عقد کفالت موجب انتقال دین به کفیل نخواهد شد بلکه کفیل تعهد میکند هر زمان که مکفول له خواست وی کفیل را نزد وی یا نزد مراجع قضایی بیاورد . آشنایی با الفاظ حقوقی و احکام آن ها باعث پیشبرد سریع تر اهداف خواهد شد . ممنون از سایت خوب شما .
با سلام و عرض ادب، طبق ماده ۷۳۴ قانون مدنی، کفالت عقدی است که در آن یکی از طرفین در مقابل طرف دیگرِ عقد، تعهد می­ نماید به این که شخص ثالثی را احضار نماید. در این عقد شخص متعهد کفیل است، طرف دیگر عقد مکفول ­له و شخص ثالث که تعهد به احضار او گردیده، مکفول می ­باشد.صحت تعهد کفیل، در این است که مکفول را در زمان و مکانی که به آن تعهد نموده، حاضر نماید.مطابق ماده ۷۳۵ ق.م، رضایت کفیل و مکفول ­له، یعنی طرفین عقد، شرط تحقق کفالت است؛ کفیل نباید به اکراه و اجبار و... کفالت را قبول نماید.کفالت ممکن است، مطلق یا موقت یا مدت ­دار باشد؛ با تعیین موقت بودن کفالت، بایستی موعد کفالت نیز معلوم و معین گردد و مکفول ­له نیز تا زمان موعد نمی ­تواند احضار مکفول را بخواهد.لیکن در کفالت مطلق هر زمان که مکفول ­له، تقاضای احضار مکفول را داشته باشد، کفیل ملزم است تعهدش را رعایت کند.در کفالت مدت­ دار، زمانی برای اتمام عقد در نظر گرفته می ­شود. مکفول ­له تا پیش از اتمام موعد امکان درخواست احضار مکفول را دارد و با پایان مدت، عقد منفسخ شده و کفالت منتفی می­ گردد.کفالت ممکن است در مقابل بدهکاری مکفول به مکفول ­له باشد؛ مطابق ماده ۷۴۰ ق.م چنانچه کفیل، مکفول را در زمان و مکان تعهد شده احضار نکند، بایستی از عهده حقی که مکفول می ­بایست ادا می ­کرد، برآید.کفیل ممکن است تعهد نماید، در صورت عدم احضار مکفول در موعد مقرر، ملزم به پرداخت مالی (وجه ­الکفاله) به مکفول ­له باشد.مواد ۷۳۴ تا ۷۵۱ ق.م، به موضوع کفالت اختصاص داشته و جهت اِشراف و آگاهی از تمامی نکات و جنبه ­های آن می­توان از مشاوره حقوقی وکلای موسسه بهره مند گردید.
عقد کفالت عقدی است از عقود معین در قانون مدنی که عبارت است از اینکه فردی تعهد میکند در موعد معینی فردی را احضار کند.که معمولا ۲۰روز از ابلاغ مکلف به لحضار است در عیراین صورت باید از تعهدی که ب عهده مکفول بوده برآید‌.در ضمن ملائت کفیل از قبل سنجیده خواهد شد که صلاحیت کفیل را دارا باشد.
سلام وقت بخیر خسته نباشید من از طریق یکی از دوستانم با موسسه وکیل تلفنی آشنا شدم و از آن روز به بعد همواره مقالات شمارو مطالعه میکنم. مشاوره های تلفنی شما نیز بسیار حرفه ای و با سطح علمی بالا بود. چون مشاورین بسیار روشن و با زبانی سهل و ساده پاسخگوی سوالات من بودند و تا زمانی که پاسخ سوالاتم را نگرفتم پیگیر بودند. این اندازه و تعهد کاری و حوصله و اخلاق در بین وکلای شما بسیار جای تقدیر داره ممنونم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .به طور کلی در عقود، طرفین بایستی دارای اهلیت قانونی بوده، یک موضوع معین عنوان مورد عقد باشد و جهت معامله مشروعیت داشته باشد؛ اما در بسیاری از موارد نه تنها این نکته رعایت نمی گردد، بلکه بسیاری از موارد حیاتی دیگر که لازمه ی انعقاد یک عقدِ عالی هستن نیز رعایت نمی گردند؛ دلیل تمامی این مشکلات حقوقی در عقود مختلف، به خصوص عقد کفالت، ناشی از عدم آگاهی یا قصور در کسب آن است
سلام یکی از قراردادهایی که ویژگی‌ها و مختصات آن در قانون مدنی ایران بیان شده است، عقد کِفالَت است. این قرارداد از زمان‌های قدیم در روابط افراد به‌عنوان نوعی تضمین دِین و بدهی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. امروزه هم اگرچه در امور حقوقی استفاده از آن کمتر شده است اما هنوز هم در امور کیفری بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر قرارداد کفالت با اذن و اجازه‌ی شخص ثالث منعقد شده است: در اینجا خود شخص ثالث هم پذیرفته است که قراردادی درباره‌ی احضار او بسته شود. این امر باعث نمی‌شود که او به‌موجب قرارداد کفالت متعهد به چیزی شود اما رابطه‌ای میان او و کفیل ایجاد می‌کند: اگر شخص ثالث در موعد مقرر حاضر نشد و کفیل مجبور به پرداخت وجه التزام شد، شخص ثالث باید بعدا خسارت وارده به کفیل را جبران کند و وجه التزام را به او برگرداند.
یکی از عقودی که در قانون مدنی بیان شده است عقد کفالت می باشد . عقد کفالت در واقع عقدی است در واقع یک نفر ضامن فرد دیگر می شود . در ماده 734 الی 751 قانون مدنی به بیان کفالت و شرایط آن پرداخته شده است . کفالت عقدی است که به موجب آن احد طرفین در مقابل طرف دیگر احضار شخص ثالثی را تعهد می‌کند . متعهد را کفیل، شخص ثالث را مکفول و طرف دیگر را مکفول له می‌گویند . در این مقاله به بررسی عقد کفالت و موارد بری شدن کفیل می پردازیم . عقد کفالت چیست ؟ کفالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین در مقابل فرد دیگری حضور شخص ثالثی را تعهد می کند . کفیل یا متعهد باید در زمان و مکان که تعهد کرده است فرد را حاضر نماید . اگر کفیل یا فرد متعهد ملتزم شده باشد مالی را درصورت عدم احضار مکفول بدهد باید به آن چیزی که ملزم شده است عمل کند . در ماده 734 قانون مدنی تعریف عقد کفالت بیان شده است . موارد بری شدن کفیل منظور از موارد بری شدن کفیل مواردی است که در صورت وجود هر یک از آن ها دیگر تکلیفی بر عهده کفیل نمی باشد ، موارد که به عنوان موارد بری شدن کفیل می توان بیان کرد بر طبق ماده 746 قانون مدنی عبارتند از : - در صورتی که فردی را حضور آن را تعهد کرده است نزد فرد طلبکار حاضر نماید . - اگر خود فرد در آن زمان و مکان حاضر شود . - اگر دین فرد بری شود . - اگر فرد از حق خود بگذرد و دیگر نیازی به حضور او نباشد . - در صورت فوت فردی که به آن تعهد شده است .

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی