مشاوره حقوقی عقد کفالت، از تخصصی ترینِ مشاوره ها بوده که نکات و مفاهیم حقوقی بسیاری را برای شما عزیزان روشن می نماید؛ چراکه کفالت عقدی است که در آن یکی از طرفین در مقابل طرف دیگرِ عقد، تعهد می نماید به این که شخص ثالثی را احضار نماید؛ بنیاد حقوقی وکلای کفالت آنلاین ما به صورت 24 ساعته، آماده پاسخگویی به مشکلات حقوقی شما عزیزان هستند؛ تنها کافیست تا این مقاله را دنبال نمایید تا به اساسی ترین اطلاعت در خصوص عقد کفالت دست پیدا کنید.
انعقاد قرارداد کقالت آنلاین و 24 ساعته
طبق ماده 734 قانون مدنی؛ همانطور که کمی پیش تر گفته شد، کفالت عقدی است که در آن یکی از طرفین در مقابل طرف دیگرِ عقد، تعهد می نماید به این که شخص ثالثی را احضار نماید. در این عقد شخص متعهد کفیل است، طرف دیگر عقد مکفول له و شخص ثالث که تعهد به احضار او گردیده، مکفول می باشد.
صحت تعهد کفیل، در این است که مکفول را در زمان و مکانی که به آن تعهد نموده، حاضر نماید.
مطابق ماده 735 ق.م، رضایت کفیل و مکفول له، یعنی طرفین عقد، شرط تحقق کفالت است؛ کفیل نباید به اکراه و اجبار و... کفالت را قبول نماید.
کفالت ممکن است، مطلق یا موقت یا مدت دار باشد؛ با تعیین موقت بودن کفالت، بایستی موعد کفالت نیز معلوم و معین گردد و مکفول له نیز تا زمان موعد نمی تواند احضار مکفول را بخواهد.
لیکن در کفالت مطلق هر زمان که مکفول له، تقاضای احضار مکفول را داشته باشد، کفیل ملزم است تعهدش را رعایت کند.
در کفالت مدت دار، زمانی برای اتمام عقد در نظر گرفته می شود. مکفول له تا پیش از اتمام موعد امکان درخواست احضار مکفول را دارد و با پایان مدت، عقد منفسخ شده و کفالت منتفی می گردد.
کفالت ممکن است در مقابل بدهکاری مکفول به مکفول له باشد؛ مطابق ماده 740 ق.م چنانچه کفیل، مکفول را در زمان و مکان تعهد شده احضار نکند، بایستی از عهده حقی که مکفول می بایست ادا می کرد، برآید.
کفیل ممکن است تعهد نماید، در صورت عدم احضار مکفول در موعد مقرر، ملزم به پرداخت مالی (وجه الکفاله) به مکفول له باشد.
مواد 734 تا 751 ق.م، به موضوع کفالت اختصاص داشته و جهت اِشراف و آگاهی از تمامی نکات و جنبه های آن میتوان از مشاوره حقوقی عقد کفالت 24 ساعته و آنلاین، بهره برد.
وکیل منعقد قراردادهای 24 ساعته و فوری
با تحقق یافتن برخی شرایط مانند فوت کفیل یا فوت مکفول، وِی بری الذمه شده و متعاقب آن کفالت خاتمه می یابد؛ جهت کسب آگاهی بیشتر در خصوص این موضوع، امکان اخذ مشورت و مکالمه با وکیل متخصص کفالت 24 ساعته از طریق موسسه حقوقی ما میسر است.
مواردی که سبب خاتمه کفالت و بری الذمه شدن کفیل است چه می باشند؟
چنانچه کفیل، مکفول را در زمان مقرر نزد مکفول له حاضر نماید.
در صورتی که شخص مکفول در زمان و مکان معین شده حاضر گردد.
یا مکفول له از حق خود بگذرد.
موضوع دِینِ مکفول منتفی شود و از دِین، بری شود.
- همچنین اگر عقد کفالت مدت دار باشد با اتمام مدت، عقد کفالت نیز پایان می یابد و کفیل بری می شود.
علاوه بر آن، چنانچه موضوع کفالت در مراجع قضائی مطرح باشد با از بین رفتن کفالت از طرف مراجع قضائی نیز کفالت خاتمه می یابد.
در خصوص سایر شرایط خاتمه کفالت و دریافت مشاوره حقوقی عقد کفالت، تماس فوری با وکیل متخصص کفالت و یا مشاوره تلفنی و تصویری با وکیل کفالت آنلاین و 24 ساعته، مفید فایده میباشد.
بررسی لزوم انعقاد عقد کفالت برای شما به صورت 24 ساعته آنلاین و تلفنی
عقد کفالت از طرف مکفول له جایز است (یعنی هر زمان که اراده نماید امکان فسخ و برهم زدن آن را دارد) و از طرف کفیل، لازم می باشد (یعنی کفیل اختیار و حقی بر فسخ عقد ندارد).
جهت آگاهی بیشتر نسبت به شرایط حاکم بر عقد کفالت، نحوه تنظیم قرارداد کفالت و لزوم رعایت فوریت در تنظیم عقد کفالت و...؛ مشاوره حقوقی عقد کفالت فوری و آنلاین با وکیل عقد کفالت آنلاین و 24 ساعته، اکیداً توصیه می شود.
همچنین جهت بررسی امکان تنظیم فوری و تلفنی عقد کفالت و طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی در زمینه عقد قرارداد کفالت 24 ساعته و آنلاین، وکلا و مشاوران حاذق و کارآزموده وکیل تلفنی با برخورداری از تجربه و تخصص مستمر در زمینه عقد کفالت آنلاین و فوری، مشاوره حقوقی عقد کفالت ویژه ارائه می نمایند.
مکفول شخص ثالثِ عقد کفالت است که احضار او از جانب کفیل در مقابل مکفول له یا طلبکار، تعهد شده است.
مشاوره حقوقی عقد کفالت در تعیین شرایط و ویژگی های مکفول سبب شفافیت بیشتری در ادراک موضوع است.
جهت طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی، میتوان از طریق آنلاین و تلفنی با مشاوران و وکلای خبره وکیل تلفنی در ارتباط بود و ضمن پرسیدن سوالات حقوقی، راهکارهای حقوقی مناسب و موثرترین مشاوره حقوقی عقد کفالت را دریافت نمود.
بررسی ویژگی های کفیل متهم به صورت آنلاین و 24 ساعته
ممکن است کفالت در مقابل مقام قضائی بوده و کفیل متهم به احضار او به دادگاه، در هر زمان که دادگاه بخواهد، تعهد نماید؛ بنابراین قرار کفالت صادر می شود.
پس از احراز صلاحیت قانونی کفیل برای دادگاه و مقام قضائی، تعهد کفیل آغاز شده و با خواست مقام قضائی باید تعهد خود را اجرا نماید، اگرنه بایستی وجه الکفاله را بپردازد.
از ویژگی های کفیل برخورداری از ملائت است؛ یعنی چنانچه قادر به انجام تعهد نباشد، بتواند وجه الکفاله را بپردازد.
بایستی مدارکی جهت اطمینان از اعتبار کفیل به دادگاه ارائه شود؛ بدین منظور با دریافت مشاوره حقوقی عقد کفالت از بهترین وکلای کارشناس و متخصص مجموعه ما، می توان راهکار جویی نمود و مشاوره حقوقی تخصصی دریافت کرد.
از دیگر ویژگی های شخصیتی کفیل، اهلیت قانونی او از منظر عقل، رشد و بلوغ است. تمامی ویژگی های کفیل متهم بایستی به تایید نهایی مقام صالح قضائی برسد؛ اگرنه با کفالت او موافقت نشده و متهم بایستی کفیل دیگری را بدین منظور معرفی نماید.
نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته |
تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا) |