موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

وکیل ارث

وکیل ارث

ارث در حقوق به معنای انتقال قهری اموال و دارایی های فرد متوفی به ورثه می باشد؛ ارث دو وجه مادی و معنوی دارد که امروزه در اذهان بیشتر جنبه مادی ارث تداعی می شود؛ اما در این میان نقش وکیل ارثیه به این صورت است که کلیه خدمات مربوط به انحصار وراثت و اعمال مربوط مانند: بررسی میراث و اموال فرد متوفی را انجام دهد.

 

 

 

 

وکیل ارث کیست؟

 

heritage lawyer concept

اورژانس وکالت ارث 24 ساعته

 

وکیل کسی است که به قوانین امور حسبی، طبقات مختلف ارث، شرایط محرومیت از ارث، نحوه تقسیم ارث مادر و ارث زن از شوهر، مراحل تقسیم و محاسبه ارث، مهر و موم، تحریر، تفسیر ترکه و سایر دعوی مربوط به آن آگاهی و تسلط کامل دارد. یکی از راه های ارتباط 24 ساعته با چنین وکیلی، ارجاع به اورژانس وکالت 24 ساعته است.

 

شرح وظایف وکیل ارث چیست؟

ارثیه و وراثت در قانون اساسی کشور دارای اهمیت بالا و پیچیدگی های زیادی می باشد که رسیدگی به این موضوع به آگاهی به قوانین، تخصص و تجربه نیاز دارد و کار هر کسی نخواهد بود.

وکیل پایه یک دادگستری به تنظیم دادخواست برای انحصار وراثت در مرحله اول کمک می کند؛ وکیل ارث با ارائه مدارک و ادله کافی به تعیین وراث و تقسیم سهم الارث کمک می کند.

می توانید از طریق مشاوره حقوقی با مشاوران ما برای پیدا کردن بهترین وکیل ارث و ارزان و یا وکیل ارث تهرانی یا سایر مناطق مورد نظر ارتباط برقرار کنید.

 

آیا با وکیل ارث می توانم سهم الارث پدرم را مطالبه کنم؟

 

heritage lawyer influence on heritage situation

تماس فوری با وکیل متخصص ارث و میراث 24 ساعته

 

مطالبه ارث نیازمند آگاهی و تجربه بالایی می باشد؛ زیرا تصمیمات اشتباه و از روی عدم آگاهی در مطالبه باعث گره افتادن به پرونده و بروز مشکلات دیگری می شود.

قدم اول، تعیین وراث می باشد که خود شامل پیچیدگی های زیادی است و قدم بعدی تقسیم اموال طبق وصیت نامه فرد متوفی و یا قوانین موجود در این باره می باشد.

در مواقعی مانند تعیین وراث از طرف فرد متوفی و یا محروم شدن وراث از طرف قانون مشکلاتی بین وراث بوجود می آید؛ بنابراین کمک گرفتن از وکیل ارث برای گرفتن گواهی انحصار وراثت و انجام مراحل به صورت قانونی و عادلانه برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق افراد و بروز هر گونه مشکلی در آینده، ضروری می باشد.

 

من برای گرفتن وکیل ارث به کدام وکلا باید رجوع کنم؟

رزرو مشاوره حقوقی شبانه روزی با وکیل

وکیل پایه یک دادگستری که در زمینه ارث تخصص و تجربه کافی را داشته باشد، معمولاً بهترین گزینه برای رسیدگی به این پرونده ها به دلیل حساسیت بالای آن می باشد.

دخیل بودن مسائل مالی بزرگ، ضرر دیدن موکل، منع شدن موکل از یک حق قانونی به دلیل عدم تجربه و علم لازم وکیل از دیگر دلایل ضرورت کمک گرفتن از یک وکیل پایه یک دادگستری با تجربه می باشد.

 

آیا با داشتن وکیل ارث زودتر می توانم در پرونده ارث موفق شوم؟

 

most success in heritage lawyer

مشاوره حقوقی فوری ارث و میراث به صورت تلفنی و 24 ساعته

 

پرونده های مربوط به ارث به دلیل حساسیت و پیچیدگی های زیاد، اهمیت فراوانی دارند؛ کمک گرفتن از وکیل پایه یک دادگستری به دلیل علم و تجربه بالایی که در این زمینه دارد باعث تسریع روند پرونده و موفقیت آن می شود.

شما می توانید از طریق تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی وکیل مطالبه ارث فوری خود را انتخاب و هنگام مواجه شدن با مشکلاتی مانند: تقسیم الارث نا عادلانه، سهم الارث ناعادلانه یا سهم الارث کم، از ایشان کمک بگیرید.

 

بهترین وکیل ارث در تهران را چگونه شناسایی کنم؟

انتخاب وکیل مناسب برای رسیدگی به پرونده در موفقیت و به نتیجه رسیدن آن بسیار موثر بوده و نقش به سزایی در امور وکالتی افراد دارد.

موسسه وکیل تلفنی متناسب با پرونده افراد وکلای متخصص و با تجربه را به شما معرفی می کنند؛ اگر برای انتخاب بهترین وکیل در تهران دچار سردرگمی شدید می توانید با در میان گذاشتن موضوع پرونده و شرایط خود از وکیل تلفنی برای پیدا کردن بهترین وکیل کمک بگیرید.

بهترین وکلا را از طریق توانایی علمی، تجربه، شهرت و درصد بالای پرونده های موفق آنها شناخت.

از طریق لینک مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته می توانید با مشاوران مجرب ما در هر زمان و مکانی برای گرفتن مشاوره در انواع مسائل و مشکلات حقوقی مانند: سهم ارثیه، ارث پدری، ارث ناعادلانه یا تقسیم ارث ناعادلانه، ارتباط برقرار کنید.

 

هزینه وکیل ارث چه میزان حق الوکاله می باشد؟

 

lawyers fee in heritage cases

بنیاد حقوقی 24 ساعته رسیدگی به امور ارثی

 

حق الوکاله بین وکیل و موکل به صورت توافقی تعیین می شود؛ در دعاوی مربوط به مال و اموال به عنوان مثال: وکیل ارث، حق الوکاله بر اساس ارزش مال مورد دعوا تعیین می شود و بطور کامل به توافق بین وکیل و موکل، شرایط و میزان سختی دعوا و رفت و آمد وکیل بستگی دارد.

می توانید از طریق لینک پرسش و پاسخ فوری حقوقی با وکلای مجرب ما در هر زمان و مکانی به صورت آنلاین یا تلفنی در زمینه انواع مسائل و مشکلات حقوقی مانند: سهم الارث نا عادلانه، حق الوکاله وکیل ارثیه گیر، پیدا کردن وکیل فوری و آنلاین مطالبه ارث ارتباط برقرار کنید.

 

برترین وکلای امور حصر وراثت و تماس با آنها

تقسیم ترکه فوری و 24 ساعته

نحوه تقسیم ارث عادلانه و بی درسر

تحریر ترکه فوری و 24 ساعته

 برترین وکیل دعوی ماترک

حل فوری مشکلات حقوقی فروش سهم الارث

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، مطالبه ارث نیازمند آگاهی و تجربه بالایی می باشد؛ زیرا تصمیمات اشتباه و از روی عدم آگاهی در مطالبه باعث گره افتادن به پرونده و بروز مشکلات دیگری می شود.قدم اول، تعیین وراث می باشد که خود شامل پیچیدگی های زیادی است و قدم بعدی تقسیم اموال طبق وصیت نامه فرد متوفی و یا قوانین موجود در این باره می باشد.در مواقعی مانند تعیین وراث از طرف فرد متوفی و یا محروم شدن وراث از طرف قانون مشکلاتی بین وراث بوجود می آید؛ بنابراین کمک گرفتن از وکیل ارث برای گرفتن گواهی انحصار وراثت و انجام مراحل به صورت قانونی و عادلانه برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق افراد و بروز هر گونه مشکلی در آینده، ضروری می باشد.اینجانب سحر نیک پور، جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
ارث طبق مواد ۸۶۲ و ۸۶۳ قانون مدنی به معنی مال یا حقی است که پس از مرگ شخص به باز ماندگانش می رسد . این زمان وراث با گرفتن گواهی انحصار وراثت می توانند ماترک را طبق اصول مربوط به تقسیم ارث بین خود تقسیم کنند.اشخاص یا به موجب سبب ارث می برند مانند زن و شوهـر و یا به موجـب نسب که بـه سـه طبقه تقسیم می شوند: طبقه اول: پدر – مادر – اولاد – اولاد – اولاد طبقه دوم: اجداد – برادر – خواهر – اولاد آنها طبقه سوم: اعمام – عمات – اخوال – خالات – اولاد آنها
ارث در حقوق به معنای انتقال قهری اموال و دارایی های فرد متوفی به ورثه می باشد؛ ارث دو وجه مادی و معنوی دارد که امروزه در اذهان بیشتر جنبه مادی ارث تداعی می شود؛ اما در این میان نقش وکیل ارثیه به این صورت است که کلیه خدمات مربوط به انحصار وراثت و اعمال مربوط مانند: بررسی میراث و اموال فرد متوفی را انجام دهد
وکیل تقسیم ارث یا انحصار وراثت فردی است که با آگاهی کامل به قانون امور حسبی، مراحل انحصار وراثت برای صدور گواهی را انجام می‌دهد، این وکیل باید تمام مسائل و جزئیات آن را بداند و کوتاه‌ترین راه برای دریافت گواهی انحصار وراثت را طی کند. قانون ارث و نحوه تقسیم ارث رابطه سببی و نسبی در ارث مطابق ماده ۸۶۱ قانون مدنی موجب ارث دو امر است: سبب و نسب. ارث به موجب سبب: به واسطه ازدواج با متوفی رابطه ارث بری ایجاد شده و وارث متوفی محسوب می‌شود. نکته قابل توجه این که ارث به موجب نکاح دائم ایجاد می‌شود و شرط توارث در نکاح موقت باطل است و به بیان دیگر در ازدواج موقت زن و مرد از یکدیگر ارث نمی‌برند. ارث به موجب نسب: افرادی که با داشتن رابطه خونی با متوفی، خویشان او محسوب می‌شوند و از او ارث می‌برند. نحوه تقسیم ارث به ورثه از نظر قانون چگونه است؟ طبقات ارث طبقات سه گانه ارث اولویت‌بندی در راستای خویشان نسبی و نیز سببی متوفی را به هنگام ارث بردن، به ما نشان می‌دهد. به‌طور کلی خویشان در سه طبقه جای می‌گیرند. نزدیکان سببی و نسبی با توجه به آن‌چه که ضمن فقه بیان شده است از هم دیگر ارث می‌برند، نزدیکان نسبی بنا بر زاد و ولد ایجاد می‌شوند که آن نیز نسبت به متوفی در سه طبقه بنا بر الویت خود، جای می‌گیرند. تا به هنگامی که یک وارث از طبقه قبلی وجود داشته باشد، به طبقه بعد نیز از متوفی ارث نخواهد رسید. درجات ارث در هر طبقه نیز درجاتی وجود دارد که با وجود وراث درجه ۱، افراد درجه ۲ ارث نخواهند برد، در طبقه اول، فرزندان درجه یک و اولاد اولاد (نوه‌های متوفی) درجه دو، در طبقه دوم برادر و خواهر درجه یک و اولاد برادر و خواهر درجه دو و در طبقه سوم، عمو، عمه، دایی و خاله درجه یک و فرزندان آن‌ها درجه دو هستند. موجبات انتقال ارث در صورتی وارثان می‌توانند از متوفی ارث ببرند که اولاً از او مالی بر جا مانده باشد و دوماً بین متوفی و وارث‌ها رابطه خویشاوندی (نسبی یا سببی) وجود داشته باشد، گفتنی است که در رابطه نسبی همیشه ارث منتقل می‌شود ولی در رابطه سببی در صورتی امکان انتقال ارث وجود دارد که توسط ازدواج دائم به وجود آمده باشد. شرط دیگر آن که مورث باید مرده و وارث در زمان فوت او زنده بوده باشد؛ باید بدانید که جنین هم در صورت زنده متولد شدن از مورث خود ارث می‌برد، در صورتی که جنین مرده متولد شود از ارث محروم است، اما حتی اگر یک لحظه پس از تولد زنده باشد او وارث محسوب شده و طبق قانون ارث می‌برد. ارث یا ترکه با توجه به شرایط مختلف به صورت‌های متفاوتی تقسیم می‌شود: ارث زن از شوهر (سهم الارث زوجه) اگر متوفی فرزند داشته باشد یک هشتم و اگر فرزند نداشته باشد، یک چهارم از ارث متوفی به او می‌رسد. ارث شوهر از زن (سهم الارث زوج) اگر متوفی فرزند داشته باشد، یک چهارم و اگر متوفی فرزند نداشته باشد، نصف ارث به او می‌رسد. ارث اولاد از پدر درصورتی‌که متوفی پسر نداشته باشد و تنها یک دختر داشته باشد، تمام ارث به دختر او می‌رسد اما اگر تمام اولاد متوفی دختر باشند، ارث بین آنها به صورت مساوی تقسیم می‌شود، در صورتی که متوفی هم دختر و هم پسر داشته باشد، پسران دو برابر دختران ارث خواهند برد تقسیم ارث بین دختر و پسر برای این مورد چندین حالت وجود دارد: که عبارتند از: - اگر وراث متوفی پدر و مادر و یک دختر باشند، سهم ارث پدر و مادر هر کدام یک ششم می‌باشد و ارث دختر سه ششم است، در اینجا یک ششم از ترکه (اموال متولی پس از فوت) اضافه می‌آید که باقی مانده به نسبت سهم هریک از وراث بین آنان تقسیم می‌شود مگر در حالتی که متوفی علاوه بر پدر و مادر دارای چند خواهر یا برادر نیز باشد. - اگرچه از ترکه سهمی ندارند ولی موجب خواهد شد که مادر نتواند بیش از یک ششم از ترکه ارث ببرد. - اگر وراث متوفی پدر و مادر و چند دختر باشند، سهم پدر و مادر هر کدام یک ششم سهم دختران چهار ششم است. -اگر وراث متوفی پدر و مادر یا یکی از این دو باشد و ما بقی پسر و دختر باشند، سهم پدر و مادر هر کدام یک ششم و و مابقی به نسبت دو به یک (پسر دو برابر دختر) بین پسر و دختر تقسیم می‌شود. - حالت دیگر این است که متوفی دارای پدر و مادر و یک و یا چند فرزند پسر باشد، در اینجا یک ششم به پدر و یک ششم به مادر می‌رسد و مابقی به پسر یا پسران متوفی می‌رسد. چه زمانی ارث به دولت می‌رسد؟ - اگر فرد متوفی جز همسر خود خویشاوند دیگری نداشته باشد، یک چهارم اموال به همسرش ارث می‌رسد و مابقی اموالِ شوهر به نفع دولت ضبط می‌شود. - اگر تعداد همسران یک مرد بیش از یکی باشد، همان میزان ارث که برای زن مشخص شده به طور مساوی بین تمامی زن‌ها تقسیم می‌شود یعنی در نهایت سهم کمتری به هر کدام از آنها می‌رسد.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی