همانطور که اطلاع دارید مهریه کلمه ای با ریشه عربی است و پس از جاری شدن عقد تعهدی است که بر عهده زوج قرار می گیرد؛ حال اگر به هر دلیل میان زوج و زوجه اختلافی به وجود آید که به جدایی و طلاق بیانجامد و یا زوجه به هر دلیل درخواست مهریه خود را داشته باشد می توان از طریق مراجعه قانونی درخواست خود را به ثبت برساند؛ در برخی موارد شرایط پرداخت مهریه متفاوت است که یکی از این شرایط نصف شدن مهریه قبل از دخول است و در این مواقع کمک گرفتن از مشاوره حقوقی می تواند بسیار مفید باشد؛ به همین دلیل نیز قصد داریم تا در ادامه این مطلب، ضمن بررسی مبحث مهریه قبل از دخول به لزوم دریافت مشاوره حقوقی در این خصوص بپردازیم؛ البته قبل از ادامه مطالعه، به شما پیشنهاد می کنیم که ویدئوی زیر را از دست ندهید.
رویکرد قانون به مهریه قبل از سکس در سال 1400
آگاه بودن ار انواع مهریه می تواند به رسیدن پاسخ این سوال کمک کند سعی ما بر این است که شما را از موضوعات که در شرایط زندگی برایتان پیش می آید و به دنبال پاسخ به سوالات هستید همراهتان باشیم شما می توانید در موضوعات و ابهامات بوجود آمده در زندگیتان با ما در ارتباط باشید و کمک ما را با کمترین هزینه و در کوتاهترین زمان با خود داشته باشید؛ مهریه با توجه به شرایط و زمان، مورد بررسی قرار می گیرد، مانند مهریه قبل از دخول و مهریه بعد از رابطه زناشویی.
مهریه با توجه به زمان عقد و یا بعد از آن تعیین می شود به عبارتی مهریه بعد از عقد، مهریه قبل از دخول در حین ازدواج و بعد از طلاق تعیین می شود و با هم متفاوت است ...
بر اساس قوانین مهریه بعد از جاری شدن عقد، مهریه به زن تعلق می گیرد و زن می تواند در زمان عقد آن را از شوهر مطالبه کند و فقط می توان گفت تفاوتی بین پرداخت مهریه قبل از دخول و در زمان رابطه زناشویی وجود دارد و آن این است که اگر زن در دوران عقد باکره باشد و مهریه قبل از دخول را مطالبه کند فقط نیمی از آن به او تعلق خواهد گرفت در صورتی که اگر رابطه زناشویی بین زوجین باشد زوجه می تواند برای تمام مهریه دادخواست مطالبه مهریه به نرخ روز، درخواست دهد.
وکیل متخصص مهریه 24 ساعته در دسترس
مهریه و قوانین حاکم بر آن و پیچیدگی های آن با حضور وکیلی مجرب و متعهد آسان می شود و مفاهیم با راهکار هایی علمی با آسانی قابل فهم می شود. تنصیف ( نصف کردن) مهریه قبل از دخول در دوران عقد همانطور که اشاره نمودیم زوجه مستحق به تنصیف مهریه می شود حال اگر عقد صورت گرفته باشد و به دلایلی جدایی میان زوجین به دلیل فوت زوج صورت گرفته باشد، مهریه همانند مهریه قبل از دخول نیست و زوجه مستحق تمام مهر می باشد قانون و نظر فقهی بر این است که زوجه ای اگر طلاق قبل از دخول نیز داشته باشد و زوج به هر دلیل فوت کند، مهریه به طور تمام و کمال باید به زن پرداخت شود.
مالکیت زن بر مهر از لحظه عقد نکاح خوانده شده بدست می آید و این مالکیت بر مهریه مالکیت متزلزل است، زیرا با نزدیکی و زن و مرد کامل می شود؛ حال اگر نزدیکی صورت نگرفته باشد تکلیف مهریه زن از نظر قانون مدنی به چه شکل می باشد؟ بر اساس ماده 1092 قانون مدنی، هر وقت شوهر قبل از رابطه نزدیکی همسر خود را طلاق دهد، زن مستحق نصف مهریه می شود و اگر زن مهریه را به طور کامل قبل از طلاق در یافت نموده باید مازاد بر نصف را به زوج پس دهد. جهت مطالبه مهریه قبل از دخول ، قبل از هر گونه اقدام با مشاوره حقوقی آنلاین در ارتباط باشید و وکیلی با تجربه در وصول مهریه را از این موسسه حقوقی بخواید و روند پرونده و پیگیری آن را به وکیل خود بسپارید؛ زیرا وکیل شما راه های سریع در مطالبه مهریه قبل از از دست دادن باکرگی و دخول را می دانند و از راه های زیر به نتایج خوبی دست پیدا خواهند نمود ...
وکیل برای پرونده مهریه
در ماده 1082 قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران آمده است هر گاه صیغه عقد قرائت شد زن مالک مهریه می شود و نسبت به آن تام الاختیار است یعنی هرگونه تصمیمی در چگونگی دخل و تصرف آن و یا بخشش آن فقط به زن مربوط می شود ...
با توجه به این که در دوران عقد زوجین زیر یک سقف نیستند اثبات عسر و حرج دشوار است و در صورتیکه در دوران عقد زوجه تصمیم به طلاق داشته باشد یا باید این طلاق توافقی باشد یا باید یکی از شروط دوازده گانه عقد وجود داشته باشد و اگر وکالت در طلاق را زن داشته باشد می تواند از همسر خود در دوران عقد نیز جدا شود.
در دوران عقد زوجه می تواند جهت طلاق می تواند از حق حبس استفاده نماید؛ زیرا حق حبس به معنی امتناع از انجام زناشویی است و زوجه تا زمانی که هنوز اقدام به انجام این وظایف نکرده است می تواند مطابق قانون از حق حبس خود استفاده نماید.
یکی از وظایف زوج تهیه مسکن متناسب با شئونات همسر خود است و اگر بعد از عقد زوج مسکنی را تهیه نکند زوجه می تواند با دادخواست الزام به تهیه مسکن از دادگاه مقدمات طلاق خود را فراهم آورد؛ در دوران عقد و اقدام به طلاق فقط موضوعات نفقه و مهریه قابل طرح است و اگر زوجه باکره باشد می تواند با داشتن گواهی باکرگی خود جهت گرفتن شناسنامه جدید بدون نام همسر قبلی خود اقدام نماید.