امیدواریم تاکنون چنین تجربه تلخی را در رابطه با یافتن بهترین موسسه مشاوره حقوقی مزاحمت اینستاگرامی پیدا نکرده باشید؛ اما اگر متاسفانه برایتان مشکلاتی از قبیل توهین از طریق اینستاگرام، فحاشی از طریق اینستاگرام یا انتشار عکسهای خصوصی از طریق اینستاگرام، انتشار فیلمهای خصوصی از طریق اینستاگرام به ویژه پیج های تقلبی خاطر شما را مکدر ساخته بهتر است؛ در رابطه با این موضوع بی تفاوت نباشید و نسبت به برخورد و شکایت آن اقدام کنید.
مشاوره حقوقی مزاحمت اینستاگرامی
همانطور که می دانید استفاده از خدمات مرتبط با هر موسسه ای فرهنگ و قوانین خاص خودش را می طلبد و بی شک موسسه های مشاوره حقوقی مزاحمت اینستاگرامی نیز از چنین قاعده و اصولی مستثنی نیستند. از طرفی هم اینستاگرام به عنوان یکی از شبکه های اجتماعی محبوب و پرطرفدار مردم است که دارای بستری با قابلیت آزار و مزاحمت های اجتماعی متعدد می باشد.
با این وجود هر روزه شاهد مراجعه کاربران بسیاری به موسسه های مشاوره حقوقی مزاحمت اینستاگرامی و شکایات بی شماری از سوی آنان به دلایل مختلفی نظیر: فحاشی و توهین، کلاهبرداری، تهدید و...هستیم. به طبع در چنین تخلفات و مزاحمت های ایجاد شده ای به مثابه سایر آزار و اذیت های دیگر، قربانیان ماجرا بیشتری ضرر و زیان را متحمل می شوند. اما سوال اینجا است بهترین روش شکایت من باب پیگیری های مزاحمت در اینستاگرام چگونه است؟ چگونه می توانیم مزاحم اینستاگرام را شناسایی کنیم؟ با ما در موسسه حقوقی وکیل تلفنی همراه باشید تا برای تمامی سوالات و اما و اگرهای خود پاسخ هایی قانع کننده بیابید.
امروزه استفاده از بسیاری شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام به یکی از بخش هایی تفکیک ناپذیر زندگی مردم تبدیل شده است. اما باید به این نکته هم توجه داشت که در کنار استفاده های موثر این امکان وجود دارد که در بستر هر یک از آن ها نیز تخلفاتی صورت گیرد که موجبات برهم زدن آرامش کاربران را به همراه داشته باشد.
به بیانی ساده تر استفاده روزمره و البته موثر از چنین فضاهای مجازی نظیر اینستاگرام علاوه بر آنکه می تواند محیطی خاص و منحصر به فرد را برای درآمد زایی، تفریح و سرگرمی، آموزش و... فراهم آورد در کنار آن نیز می تواند عامل اصلی برای بروز تخلفات سایبری نظیر فحاشی از طریق اینستاگرام، توهین از طریق اینستاگرام، کلاهبرداری اینستاگرامی، تهدید، اخاذی و.. . باشد
.
شکایت از یک پیج یا کاربر.
شکایت از یک مطلب یا پست.
شکایت از یک نظر یا کامنت.
نکته بسیار مهم: اگرچه اینکار از طریق اینستاگرام نیز انجام می شود؛ اما اینستاگرام فقط یک اکانت را محدود می کند و هرگز فرد را تحت پیگرد قضایی قرار نمی دهد؛ لذا جهت رسیدگی تخصصی تر به این جرائم و نیز ارائه شکواییه به دادگاه ما به شما پیشنهاد می کنیم حتماً موسسه وکیل تلفنی را در جریان بگذارید. این موسسه به عنوان اولین مرکز مشاوره حقوقی شناسایی مزاحم اینستاگرامی در ایران با اجرای شکواییه و ارجاع آن به دادسرا پروسه رسیدگی به پرونده های شما را به حداقل ترین زمان ممکن می رساند.
مجازات توهین در اینستاگرام
آیا درباره مجازات توهین از طریق اینستاگرام می دانید؟ متاسفانه باور غلط خیلی از کاربران این شبکه اجتماعی بر این است که با استفاده از برنامه هایی همچون فیلتر شکن به راحتی می توانند خود را در ردیابی و دسترس پلیس فتا مخفی نگه دارند. در واقع چنین تصورات اشتباهی سبب شده که هر روزه شاهد توهین، هتاکی و تخلفات بسیاری در اینستاگرام باشیم.
اما شاید با اطلاع از مجازات تعیین شده برای توهین کنندگان اینستاگرام از سوی قانون مجازات اسلامی و پیگیری قضایی توهین کنندگان در اینستاگرام افراد، کمتر چنین مسائل توهین آمیزی به وجود آید. این مجازات شامل افرادی است که به وسیله خشونت های کلامی، الفاظ رکیک و توهین آمین در صفحات مجازی اینستاگرام می شود که کاربران آن یا به صورت خصوصی یا به صورت عمومی و با درج کامنت منتشر می کنند. اگرچه بسیاری از افراد از چنین چنین جرائم رایانه ای از سوی قانون مجازات اسلامی ناآگاهند. اما باید گفت بر اساس ماده 608 قانون مجازات اسلامی هر فردی که به واسطه هر ابزار یا تجهیزات ارتباطی نسبت به توهین افراد در شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام اقدام کند مرتکب جرم شده و بر مبنای این قانون از 50هزار تا یک میلیون تومان جریمه نقدی و 70 ضربه شلاق را نیز متحمل خواهد شد.
پیگرد حقوقی فحاشی در کامنت اینستاگرام
دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری در خصوص مشاوره حقوقی مزاحمت اینستاگرامی چنین اظهار می کند: بنابه ماده 608 قانون مجازات اسلامی مجازات تعریف و پیش بینی شده ای برای هتاکان پس از احراز جرم در نظر گرفته شده است. همچنین ایشان یادآور شدند که توهین و هتک حرمت به افراد چه به صورت خصوصی و چه در ملا عام نظیر شبکه های اجتماعی جرم محسوب شده و در صورت دادخواهی متشاکی رسیدگی به آن از سوی دادگاه قوه قضاییه امکان پذیر می باشد. دکتر توکلی در پایان افزودند عاملان جرم توهین در کامنت اینستاگرام از طریق شکواییه کاربران شناسایی و از 91 روز تا دو سال حبس و از پانصد هزار تومان تا دو میلیون تومان جریمه نقدی محکوم خواهند شد.
اگر شما هم مانند بسیاری از کاربران شبکه های اجتماعی برای دفاع از حقوق شهروندی خود در برابر مزاحمت های اینستاگرامی به دنبال بهترین وکیل متخصص برای مشاوره در جرایم اینستاگرامی هستید به شما دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری از موسسه حقوقی وکیل تلفنی را پیشنهاد می کنیم.
به طبع هر یک از دستاوردهای جدید در عرصه ارتباطات ممکن است موجبات پیدایش یک سری مشکلات اعم از نقض حقوق شهروندان مانند امنیت، آرامش و ایجاد آسیب های روانی آنان را به همراه داشته باشد. بنابراین اگر نظارت و کنترل لازم در راستای این دستاوردها لحاظ نگردد بی شک آسیب های بیشتری به مردم وارد شده و حقوق شهروندی آن ها پایمال می گردد.دکتر هادی توکلی به عنوان شناخته شده ترین وکیل پایه یک دادگستری در خصوص مشاوره حقوقی مزاحمت اینستاگرامی با اطلاع و تسلط کامل از تمامی قوانین و مدیریت های کاربردی این فضا، می تواند از حقوق شهروندی کاربران در برابر انواع مزاحمت ها و توهین های اینستاگرامی دفاع می کند. به علاوه آنکه با پیگیری و ردیابی های لازم افراد هتاک توهین گرا به حقوق شهروندی را مشخص و مطابق قانون مجازات اسلامی به دادسرا تحویل می نماید.
کلاه برداری در اینستاگرام از طریق روش های زیر شناسایی می شود:
|