موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

شرایط تأسیس دفتر مشاوره حقوقی

شرایط تاسیس دفتر مشاوره حقوقی

تا چند سال قبل هر کسی بدون مدرک تخصصی در رشته حقوق می توانست دفتر وکالت تاسیس کند. از سال 1395 به همت چند وکیل پایه یک شرایط تاسیس دفتر مشاوره حقوقی تغییر کرد تا از افراد سودجو و بدون تخصص برای تاسیس دفتر  مشاور حقوقی جلوگیری کنند. این امر موجب شد تا اطمینان و اعتبار دفاتر حقوقی تایید شوند و افراد با خیالی آسوده به آن ها اعتماد کنند و مسائل حقوقی خود را به آن ها بسپارند. تاسیس موسسه مشاوره حقوقی ابتدا نیاز به ثبت در سامانه ثبت شرکت ها دارد و البته مطابق با قوانین جدید نیاز به کسب مجوز از کانون وکلا نیز دارد. در ادامه توضیحاتی درباره شرایط تاسیس دفتر مشاوره حقوقی را ارائه می دهیم.

 

 

 

 

موسسه مشاوره حقوقی چیست؟

 

legal advice office concept

دفتر مشاوره حقوقی 24 ساعته وکیل تلفنی

 

ممکن است برخی تصور کنند فرقی بین یک موسسه با شرکت وجود ندارد؛ تفاوتی جزئی، ولی مهم وجود دارد که این دو را از هم متمایز می کند.

شرکت ها اجتماعاتی هستند که با اهداف تجاری یا غیر تجاری راه اندازی می شوند که به شرکت های غیرتجاری، شرکت های مدنی یا حقوقی هم گفته می شود؛ در این میان، یک موسسه حقوقی جز موسسات غیرتجاری است که راستای خدمات اجتماعی و فرهنگی فعالیت می کند.

به عبارت دیگر، شرکت ها با اهداف کسب سود و منفعت تاسیس می شوند؛ ولی در موسسه ها سود می تواند بخشی از خود موسسه باشد و خدمات دیگری نیز حین کسب سود ارائه شود.

مردم مختلف برای حل مشکلات حقوقی خود و کسب مشاوره حقوقی به این موسسات مراجعه می کنند.

البته برخی از موسسات (مثل موسسه حقوقی ما) مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین را نیز به صورت غیر حضوری به مردم ارائه می دهند و مردم نیز خرسندانه می توانند در سراسر ایران با یک وکیل پایه یک دادگستری متخصص در مشکل حقوقی شان در ارتباط باشند.

مشاوره انلاین یا تلفنی در تمامی زمینه ها از قبیل  خانواده، کیفری، مطالبه مالی و ... صورت می گیرد؛ در صورت داشتن هرگونه مشکل در مطالبات تیم بزرگ وصول مطالبات (دریافت طلب) وکیل تلفنی در این امر شما را یاری می کند. اما در صورتی که علاقمند به تاسیس یک دفتر حقوقی هستید ادامه مقاله را مطالعه فرمایید تا در این مبحث اتمام حجت های لازم صورت بگیرد.

 

شرایط تاسیس دفتر مشاوره حقوقی

 

legal advice office establishment conditions

اورژانس وکالت 24 ساعته وکیل تلفنی

 

برای تاسیس و ثبت یک دفتر حقوقی شرایط زیر باید برقرار باشد:

  1. برای ثبت موسسه مشاوره حقوقی باید حداقل دو نفر به عنوان اعضای موسس آن معرفی شوند. یکی از این دو نفر حتما باید وکیل پایه یک دادگستری و پروانه وکالت داشته باشد.

 

  1. حداقل یکی از دو عضو موسس باید 10 سال سابقه کاری و تجربه در وکالت داشته باشد.

 

  1. تابعیت ایرانی (مجوز به اتباع خارجی داده نمی شود).

 

  1. موسسان بدون سابقه کیفری باشند.

 

  1. موسسان نباید در دفتر دیگری شاغل باشند و یا عضو شرکت یا موسسه حقوقی دیگری باشند.

 

  1. هزینه 100 هزار تومان برای ثبت موسسه به عنوان سرمایه اولیه

 

در صورتی که حتی یکی از این شرایط تاسیس دفتر مشاوره حقوقی فراهم نباشد، اجازه تاسیس دفتر مشاوره حقوقی را نخواهید داشت؛ مگر اینکه اعضای موسسه را تغییر دهید و برای این کار بعد از ارائه اولیه مدارک و عدم تایید، 30 روز به شما مهلت داده می شود تا عضو دیگری را معرفی کنید.

برای مشاوره حقوقی در خصوص تاسیس دفتر مشاوره حقوقی می توانید با موسسه وکیل تلفنی تماس حاصل فرمایید و اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید و با بررسی آنلاین شرایط احداث دفتر حقوقی شما را راهنمایی می کنند.

 

مدارک لازم برای ثبت دفتر حقوقی

 

documents for establishing a legal advice office

ثبت آنلاین و فوری دفتر حقوقی به صورت 24 ساعته و تضمینی

 

  • کپی برابر اصل مدارک شناسایی موسسان موسسه حقوقی.

 

  • تکمیل دو نسخه از فرم درخواست ثبت موسسه حقوقی که در دفاتر اسناد رسمی تهیه شده باشند.

 

  • تکمیل دو نسخه از اساسنامه موسسه حقوقی که در دفاتر اسناد رسمی ثبت شده اند.

 

  • دو نسخه از صورت جلسه هیات مدیره در دفاتر اسناد رسمی ثبت شده اند.

 

هشدار: در صورتی که یک نفر به عنوان نماینده حقوقی برای ثبت موسسه مشاوره حقوقی می خواهد اقدام کند باید مدارک زیر را نیز همراه داشته باشد:

  1. اصل وکالت نامه یا کپی برابر اصل وکالت ­نامه.

 

  1. کپی برابر اصل مدارک شناسایی نماینده حقوقی.

 

انتخاب نام برای موسسه مشاوره حقوقی

 

naming the legal advice office

احراز صلاحیت آنلاین نام انتخابی برای موسسه شما

 

نام یک موسسه منحصر به فرد است و افراد موسسه را با نام انتخابی آن می شناسند؛ نام موسسه حقوقی شما ضمن منحصر به فرد بودن، باید دارای ویژگی های زیر باشد تا مورد تایید سازمان ثبت شرکت نیز قرار گیرد:

  1. از واژگان معنی دار فارسی استفاده شود؛ متأسفانه امکان استفاده از کلمات غیر فارسی برای نام موسسه وجود ندارد.

 

  1. نام موسسه باید حداقل از سه سیلاب (بخش) تشکیل شده باشد.

 

  1. بهتر است نام انتخابی در حوزه ی فعالیت کاری موسسه باشد؛ البته در صورتی که غیرمرتبط با حوزه کاری باشد، ایرادی ندارد.

 

  1. اسم انتخابی باید مطابق با فرهنگ ایرانی و اسلامی باشد و از کلمات مناسب استفاده شود.

 

  1. این اسم حتماً باید منحصر به فرد باشد و کسی پیش از شما آن را ثبت نکرده باشد.

 

چگونگی تاسیس فوری دفتر مشاوره حقوقی

 

immediate legal advice office establish

تأسیس آنلاین و فوری دفتر مشاوره حقوقی به صورت 24 ساعته و تضمینی

 

با گسترش تکنولوژی بسیاری از امور از شکل سنتی خود خارج شده اند؛ شما می توانید در سامانه ثبت شرکت ها به تاسیس آنلاین دفتر مشاوره حقوقی خود بپردازید؛ بسیاری از مراحل ثبت موسسه به صورت آنلاین انجام خواهد شد و شما مدارک خود را در سایت بارگذاری می کنید؛ با این روند مراحل ثبت شرکت بسیار ساده تر شده و مراجعه حضوری را کاهش می دهد.

البته آنلاین شدن ثبت موسسات حقوقی در سال 99از مشکلات آن کاسته نشده و هنوز همان مشکلات اما به سبک آنلاین وجود دارند؛ فلذا اگر شما در این موارد به مشکلی برخوردید، موردی ندارد و در هر ساعت از شبانه روز که می باشد؛ با ما تماس بگیرید تا آن را برایتان حل نماییم.

برای ثبت دفتر مشاوره حقوقی، یکی از اعضای موسسان و هیات مدیره به عنوان نماینده حقوقی یا فرد دیگری که اعضای موسس به او وکالت داده اند، برای انجام کارهای اداری می تواند اقدام نماید و شما در کنار این اوامر می توانید دفتر مشاوره حقوقی آنلاین خود را راه اندازی کنید؛ برای این کار علاوه بر مراحل ثبت موسسه برای اعتبار سایت خود، بهتر است نماد الکترونیکی را که مورد تایید سیستم قضایی است را اخذ کنید، همانطور که ما این امر را برای سایت خود انجام داده ایم؛ پس از آن می توانید به ارائه مشاوره حقوقی آنلاین بپردازید.

شاید تصور کنید دفتر مشاوره حقوقی حضوری به تنهایی کافی است و برای شما از مشاوره آنلاین بهتر است؛ اما مزیت هایی مثل مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته، دسترسی راحت ­تر بدون زمان و مکان خاصی، کاهش رفت و آمد­ها مشاوره آنلاین را به یک گزینه مفید تبدیل کرده است؛ مردم در هر زمان می توانند پرسش و پاسخ فوری حقوقی خود را از وکیل پایه یک بپرسند.

این را نیز فراموش نکنید که ما درحال گسترش شعبه های وکیل تلفنی در سرتاسر ایران و جهان می باشیم؛ فلذا می توانید شرایط خود را برای اخذ شعبات ما به ایمیل زیر ارسال نمایید تا احراز هویت شده و بررسی کفایت صورت بگیرد.

 

vakiltel@Gmail.com

 

 

بزرگ ترین ارگان حقوقی آنلاین 24 ساعته در کشور

اورژانس وکالت 24 ساعته

شرایط درخواست وکیل کیفری

مشاوره حقوقی 24 ساعته در واتساپ

اورژانس مشاوره حقوقی فوری

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام.دانشجوی رشته حقوق هستم ونیز دارای کارشناسی تربیتی وسابقه ایثارگری... ضمن علاقمندی بصورت تجربی بیش۱۰۰پرونده درمحاکم مختلف تادیوان عالی کشورهم منتج به ؛رآی قطعی شده ام و...حال چگونه میتوانم میتوانم دفترمشاوره حقوقی درشهرستان داشته باشم...باتشکرواحترام
سلام ممنون از راهنماییتون من لیسانس حقوق دارم برای شیراز چطور میتونم نمایندگیتون رو داشته باشم
سلام من متقاضی تاسیس موسسه حقوقی هستم خودم اطلاعات و سوابق امورحقوقی دارم اما مدرک تحصیلی ندارم
هزینه ثبت نام چقدر است
با سلام و احترام؛ یکی از راه های رسیدن به موفقیت بیشتر برای انسان ها، شراکت در نقاط مشترک شان می باشد تا با استفاده از تجاربی که در مشاغل و حِرف مشابه کسب کرده اند بتوانند با زدن یک موسسه یا شرکت به نتایج مطلوب تری هم برای خود و هم برای کاربران شان دست پیدا کنند . بر خلاف شرکت که نفس تشکیل آن برای امور تجاری است موسسات می توانند با هدف کسب درآمد یا انجام امور عام المنفعه یا هردو باشند . تا پیش از این ایجاد یک موسسه حقوقی بدون کوچکترین محدودیتی انجام می پذیرفت و مثل همیشه راه را برای سود جویانی که در کمین مردم نشسته اند باز می گذاشت اما امروزه با وجود نظارت هایی که صورت می گیرد باید اصول اولیه ای از سوی کسانی که قصد چنین موسسه ای دارند رعایت شود تا از حقوق مردم صیانت گردد پس بهتر است با تماس با موسسه وکیل تلفنی ، ریز شرایط و پیچ و خم های کار را شناخته و بعد از آن دست به هر نوع اقدامی زد.
سلام و عرض ادب، تا چند سال قبل هر کسی بدون مدرک تخصصی در رشته حقوق می توانست دفتر وکالت تاسیس کند. از سال ۱۳۹۵ به همت چند وکیل پایه یک شرایط تاسیس دفتر مشاوره حقوقی تغییر کرد تا از افراد سودجو و بدون تخصص برای تاسیس دفتر مشاور حقوقی جلوگیری کنند. این امر موجب شد تا اطمینان و اعتبار دفاتر حقوقی تایید شوند و افراد با خیالی آسوده به آن ها اعتماد کنند و مسائل حقوقی خود را به آن ها بسپارند. تاسیس موسسه مشاوره حقوقی ابتدا نیاز به ثبت در سامانه ثبت شرکت ها دارد و البته مطابق با قوانین جدید نیاز به کسب مجوز از کانون وکلا نیز دارد.
سلام تاسیس موسسه حقوقی دیگر مانند قبل نیست بلکه یکی از موسسات حتما باید وکیل پایه یک و دارای سابقه کاری باشد
با سلام با گسترش تکنولوژی بسیاری از امور از شکل سنتی خود خارج شده اند؛ شما می توانید در سامانه ثبت شرکت ها به تاسیس آنلاین دفتر مشاوره حقوقی خود بپردازید؛ بسیاری از مراحل ثبت موسسه به صورت آنلاین انجام خواهد شد و شما مدارک خود را در سایت بارگذاری می کنید؛ با این روند مراحل ثبت شرکت بسیار ساده تر شده و مراجعه حضوری را کاهش می دهد. البته آنلاین شدن ثبت موسسات حقوقی در سال ۹۹از مشکلات آن کاسته نشده و هنوز همان مشکلات اما به سبک آنلاین وجود دارند؛ فلذا اگر شما در این موارد به مشکلی برخوردید، موردی ندارد و در هر ساعت از شبانه روز که می باشد؛ با ما تماس بگیرید تا آن را برایتان حل نماییم.
با سلام تشکر و قدردانی از همه ی زحمت کشان وکیل تلفنی
سلام برای تاسیس موسسه حقوقی باید یکی از اعضا دارای پروانه وکالت بوده و اساسنامه نیز بصورت دقیقه تنظیم گردد
سلام ضمن عرض ادب و احترام خواستم تجربه خودم را با سایر کاربران به اشتراک بگذارم من یک ماه برای تاسیس شرکت و عقد قرارداد با کارمندانم با مشاورین موسسه وکیل تلفنی در ارتباط بودم و همواره در هرساعتی که خواستم مشورت بگیرم بسیار سریع با من تماس گرفتند و راهنمایی های دلسوزانه مشاورین بسیار برای من راه گشا بود از مدیریت و کلیه پرسنل موسسه خوب وکیل تلفنی سپاسگزارم
تاسیس کردن یک دفتر وکالت هم مانند همه کارهای دیگری که انجام می‌دهیم، نیاز به داشتن شرایط مخصوص به خودش است که در این مقاله در مورد شرایط تاسیس دفتر وکالت با هم به گفتگو می‌پردازیم. دفتر وکالت مکانی است که توسط یک وکیل رسمی دادگستری که دارای پرونده وکالت است و عضو یکی از کانون‌های وکلاست، اداره می‌شود. وکیل از جانب موکل خود وظیفه انجام کارهایی را دارد که خود شخص موکل قادر به انجام آنهاست. برای انجام معامله‌ها یا امور اداری توسط وکیل، وکالت با با یک سند رسمی یا غیر رسمی از طرف موکل باید به وکیل داده شود. همه افراد می‌توانند شخصی را که واجد شرایط وکالت دادن و مورد اعتماد است را با تنظیم وکالتنامه به‌عنوان وکیل خود انتخاب کند. دفتر وکالت مانند موسسه حقوقی در دسته موسسات غیرتجاری محسوب می‌شوند، اما ماهیت فعالیت وکلا به صورت غیر تجاری و غیرانتفاعی است. علت اینکه برند دفتر وکالت را نمی‌توان طبق قوانین حاکم بر موسسات غیرتجاری ثبت نمود این است که یک دفتر وکالت توسط یک نفر اداره می شود و شرایط لازم برای ثبت به صورت یک موسسه را ندارد. دفتر وکالت یک شخص حقوقی به حساب می‌آید، اما شخصیت این دفتر کاملا با شخصیت موسسات متفاوت است. البته طبق قانون تمام وکلا می‌توانند برای دریافت حمایت‌های قانونی مبادرت به ثبت دفتر خود کنند اما قطعا نمی‌توانند توقع داشته باشند که حمایت قانون از آن‌ها به اندازه حمایت قانون از شرکت‌های تجاری است. شرایط تاسیس دفتر شرایط تاسیس دفتر وکالت چیست؟ از شرایط تاسیس دفتر وکالت به موارد زیر می‌توان اشاره کرد: دفتر وکالت با پیشنهاد شورای مشورتی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، و موافقت رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه تأسیس می‌شود. صدور ابلاغ مدیر دفتر با رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه است. هر دفتر وکالت علاوه بر مدیر دفتر(فردی که پروانه به نام او صادر شده است) که باید به صورت تمام‌وقت در دفتر کار حضور داشته باشد، حداقل دارای یک کارشناس حقوقی و یک کارشناس فناوری اطلاعات و دو کارمند دفتری خواهد بود. نکته: در صورتی که حجم خدمات وسعت پیدا کند اداره کل دفاتر خدمات الکترونیک قضایی(به اختصار اداره کل )، دفتر وکالت را مکلف به‌افزایش منابع انسانی خواهد کرد. وکلا نمی‌توانند در در محلی، غیر از محلی که برای آنجا پروانه وکالت گرفته‌اند، دفتر وکالت تاسیس کنند و همچنین نمی‌توانند عملا” فعالیت وکالتی خود را در محل دیگری انجام دهند. تخلف از این حکم مستوجب مجازات انتظامی درجه 3 در نوبت اول و درجه 4 در نوبت دوم و درجه 5 در نوبت سوم خواهد بود. به این تخلف در دادسرا و دادگاه انتظامی کانونی رسیدگی می‌شود، که تخلف در حوزه آن انجام شده است.
تشکر و سپاس از راهنمایی شما
راه اندازی وکیل تلفنی در اردبیل بنده کارشناسی ارشد حقوق دارم اعلام همکاری با شما
در مرکز استان اردبیل نحوه مجوز به وکیل تلفنی و همکاری با شما چگونه است تمایل به همکاری هستم

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی