مشاوره حقوقی به شرکت های بازرگانی، در زمره یکی از پراهمیت ترین نوع مشاوره های حقوقی است؛ چراکه شرکت های بازرگانی به دلیل ویژگی های خاص و مسائل حقوقی منحصر به فرد حقوقی - تجاری، چالش های حقوقی ویژه ای دارند؛ امری که ضرورت دریافت مشاوره حقوقی پیشگیرانه، از وکیل متخصص و کار آزمودهای را که امکان ارائه مشاوره حقوقی در هر زمان و هر مکان را داشته باشد؛ نمایان می سازد.
سخنان یکی از بانوان وکیل درخصوص مشکلات حقوقی رایج در شرکت ها
وکیل آنلاین بازرگانی تضمینی و 24 ساعته
به طور کلی، شرکت بازرگانی در اشکالِ شرکت سهامی خاص یا مسئولیت محدود بوده و به جهت انجام فعالیت های تجارتی تاسیس و بهره برداری می شود؛ البته تاسیس آن مستلزم اخذ کارت بازرگانی می باشد.
مجموعه فعالیت های تجارتی این شرکت ها، شامل: خرید و فروش و توزیع کالاها، صادرات و واردات، اخذ و اعطای نمایندگی ها، گشایش اعتبارات بانکی، اخذ وام و تسهیلات و... می باشد.
بنابراین شرکت های بازرگانی، اقدام به طیفی از فعالیت های تجاری می نمایند که دارای مسائل، نکات و چالش های بسیار گسترده حقوقی است؛ این امر لزوم بهره مندی از مشاوره حقوقی به شرکت های بازرگانی را، که مجموعه وکیل تلفنی آن را در زمره خدمات حقوقی خود نیز ارائه می نماید، روشن می سازد.
مشاوره حقوقی به شرکت های بازرگانی در خصوص نوع فعالیتی که این شرکت ها، عامل به انجام آن هستند؛ پیش از شروع به ثبت شرکت نیز ضرورت دارد؛ زیرا مشاوره با وکیلی که بر موضوعات بازرگانی تسلط تام دارد و جنبه های گسترده موضوع، شرایط و اقدامات لازم را شفاف سازی نماید، در کسب نتیجه مطلوب و پیشگیری از ورود ضرر و کاهش هزینه های مالی-زمانی بسیار موثر خواهد بود.
ثبت آنلاین شرکت های بازرگانی به صورت رسمی و 24 ساعته
مطابق قانون، ثبت تمامی شرکت ها الزامی است؛ عدم ثبت سبب می شود که به عنوان شرکت تضامنی قلمداد شده و مشمول جریمه شوند.
ثبت شرکت ها، منوط به شکل شرکت در قالب مسئولیت محدود یا سهامی بوده و تعداد اعضای آن متفاوت خواهد بود؛ برای مثال شرکت سهامی خاص متشکل از حداقل 3 عضو و 2 بازرس و شرکت با مسئولیت محدود حداقل متشکل از 2 عضو می باشد.
حداقل میزان شروع سرمایه به جهت تاسیس، برابر با یک میلیون ریال می باشد؛ تعهد به پرداخت نقدی سرمایه در شرکت سهامی خاص، حداقل به میزان 35% سرمایه شرکت و در شرکت با مسئولیت محدود، بایستی پرداخت کل سرمایه تعهد گردد.
راجع به شرایط ثبت شرکت بازرگانی، در برخی موارد مدارک تحصیلی و حداقل سنی مشخصی برای مدیرعامل لحاظ گردیده است؛ در این خصوص با اخذ مشاوره حقوقی به شرکت های بازرگانی می توان رفع مسئله نمود.
جهت دریافت مشاوره های حقوقی فوری و شبانه روزی و دریافت راهکار حقوقی آنلاین و تلفنی، مشورت با وکیل و مشاوران حقوقیِ مجموعه وکیل تلفنی اکیداً توصیه می گردد.
ثبت آنلاین شرکت های بازرگانی به ارزانترین روش ممکن
هزینه ثبت شرکت های بازرگانی شامل دو دسته می شود:
- دست اول: هزینه ها و پرداخت های اداری، سازمانی، روزنامه های رسمی و کثیرالانتشار و...
- دسته دوم: هزینه خدمات مشاوره ای و اقدامات حقوقی پیشگیرانه است.
گروه اولِ این هزینه ها، منوط به میزان مشخص شده در تعرفه های دولتی است که در هر سال تعیین می شود.
راجع به هزینه های گروه دوم بایستی بیان نمودکه به طور کلی هزینه های مشاوره های غیر حضوری بسیار بهینه تر از مشاوره های حضوری است و مجموعه حقوقی وکیل تلفنی نیز علاوه بر در نظر داشتن این موضوع، امکان بهره مندی از مشاوره های غیر حضوری را به روش های گوناگونی فراهم آورده است تا مراجعین و موکلین ارجمند در اسرع وقت و با صرف هزین های مناسب، امکان مشورت تلفنی و آنلاین با وکیل در هر زمان و مکانی را داشته باشند؛ البته امکان دریافت مشاوره حقوقی حضوری در شعبه مرکزی هر شهر نیز با رعایت پروتوکول های بهداشتی، وجود دارد.
ارائه مدارک هویتی و شناسایی و تصاویر مصدق آن ها، اصل گواهی عدم سوء پیشینه کیفری، مدارک مربوط به شرکت (اقرارنامه امضا شده، اظهارنامه، اساسنامه، صورت جلسه مجمع عمومی و...).
نکته: چنانچه فعالیت های بازرگانی شرکت لزوم ارائه مجوزی را داشته باشد، کسب مجوز های لازم نیز ضروری است.
مدارک لازم بنابر اشکال مختلف شرکت ها، ممکن است متفاوت باشد؛ بنابراین اصلح است، جهت جلوگیری از هر گونه اتلاف وقت و هزینه گزاف، با اخذ مشاوره حقوقی به شرکت های بازرگانی ضمن پرسیدن سوالات حقوقی، از ابهامات امر، رفع اثر گردد.
اخذ کارت بازرگانی فوری و 24 ساعته
بله؛ برخورداری از کارت بازرگانی به منزله مجوزی برای انجام فعالیت های تجاری خارجی (صادرات و واردات) است؛ بنابراین برخورداری از این کارت برای بازرگانان بسیار حائز اهمیت می باشد.
در شرایط اخذ کارت، ارائه اظهارنامه ثبت نام در دفاتر بازرگانی الزامی است (که بایستی به گواهی اداره ثبت شرکت ها رسیده باشد)؛ بنابراین پس از ثبت شرکت، بایستی اقدام به اخذ کارت بازرگانی نمود.
شرایط دریافت کارت بازرگانی چیست
پس از ارائه درخواست صدور کارت به اتاق بازرگانی (ضمن در نظر گرفتن شرایط و ضوابطی)، کارت بازرگانی از سوی این مرجع صادر خواهد شد؛ از جمله این شرایط:
- حداقل سن 23 سالِ متقاضی.
- عدم اشتغال به مشاغل دولتی به صورت تمام وقت.
- عدم سابقه ورشکستگی به تقلب یا تقصیر.
- عدم سوء پیشینه کیفری.
- کارت اقامتِ اتباع خارجی و کارت پایان خدمتِ آقایان.
- برخورداری از مکانی جهت انجام فعالیت تجاری و ... .
مشاوره حقوقی به شرکت های بازرگانی به جهت شفافیت موضوع و آگاهی از فرایند اخذ کارت به تجار و بازرگانان گرامی، اکیداً توصیه می گردد.
ثبت فوری و آنلاین شرکت بازرگانی به صورت 24 ساعته
این مدت بنابر نوع شرکت، نوع مجوز و حسب شرایط می تواند متفاوت باشد؛ افراد غیر متخصص حقوقی، خود می توانند جهتِ انجامِ فرایندِ ثبتِ شرکت اقدام نمایند، لیکن به دلیل فقدان تخصص حقوقی و آگاهی های لازم ثبتی-تجاری، می تواند مولد هزینه های گزاف مالی و صرف زمان طولانی برای ایشان باشد.
با توجه به مشروحات فوق، برخورداری از یک وکیل متخصص در امور تجاری و ثبت شرکت ها که مشاوره حقوقی به شرکت های بازرگانی ارائه نماید، هزینه های مالی و زمانیِ ثبت شرکت را به طرز چشمگیری کاهش داده و یقیناً کسب نتیجه مطلوب را میسر می سازد.
چنانچه کارشناس مربوطه، بنابر نوع فعالیت شرکت بازرگانی، ضرورتی بر اخذ مجوز تشخیص دهد، بایستی جهت اخذ آن اقدام نمود؛ در غیر این صورت ثبت شرکت منوط به زمان ارائه مجوزهای لازمه خواهد بود.
مجموعه حقوقی وکیل تلفنی با ارائه مشاوره حقوقی به شرکت های بازرگانی، به صورت تلفنی، آنلاین و شبانه روزی، آماده ارائه خدمات حقوقی و طرح پرسش و پاسخ فوری حقوقی به هم میهنان گرامی می باشد.
جهت برقراری تماس با وکیل تمام وقت تلفنی یا مشورت آنلاین با وکیل و دریافت راهکارهای حقوقیِ 24ساعته، با مجموعه وکیل تلفنی در ارتباط باشید.