موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی فروش ملک شراکتی

مشاوره حقوقی فروش ملک مشارکتی

 

احتمالا تاکنون واژه مشاع به گوشتان خورده باشد. این اصطلاح بیشتر در مواقعی به کار می‌رود که قرار است در مورد بخش‌های مشترک و مشاع یک ساختمان یا آپارتمان صحبت کنیم. به عنوان مثال پارکینگ در تمام ساختمان‌ها، بخش مشاع بوده و به همه ساکنین تعلق دارد. با این حال موضوع این مقاله به بررسی ملک مشاع و قوانین فروش آن برمی‌گردد.

 

در این وضعیت، تمام ملک مشاع بوده و چند نفر به صورت همزمان مالک و صاحب آن محسوب می‌شوند. در این حالت قوانین تغییر کرده و جامعیت بیشتری پیدا می‌کنند. برای اطلاع دقیق از قوانین مربوط به ملک مشاع و نحوه برخورد با پرونده مشاعی این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

منظور از ملک مشارکتی چیست؟

ملک مشارکتی،‌ زمین یا ساختمانی بوده که بین دو نفر یا بیشتر مشترک بوده و همه مالک آن زمین محسوب می‌شوند. در چنین شرایطی همه افراد به میزان برابر صاحب ملک بوده و می‌توان گفت همه بخش‌های آن زمین یا ساختمان به همه شرکا و صاحبان تعلق دارد.

 

برای روشن‌تر شدن موضوع به این مثال دقت کنید. اگر یک خانه 100 متری متعلق به چهار نفر باشد، این ملک مشارکتی یا مشاعی محسوب می‌شود. در این صورت این چهار نفر مالک تمام بخش‌های خانه هستند و نمی‌توان حق مالکیت آن‌ها را از بخش‌های مختلف مجزا دانست. در سند‌هایی که برای ملک‌های مشاعی نوشته می‌شود باید نام و مشخصات تمام مالکین ذکر شود.

 

 

مزایای مشاوره حقوقی قبل از خرید ملک مشارکتی

همانطور که در بالا گفتیم ملک مشارکتی به ملکی گفته می‌شود که چند نفر همزمان مالک آن باشند. بنابراین قوانین و مقررات در مورد چنین املاکی متفاوت عمل می‌کند. به همین دلیل لازم است تا قبل از خرید یا فروش ملک مشاعی حتما با یک وکیل یا مشاور حقوقی ملکی مشورت کنید.

 

یکی از اولین مزایایی که چنین مشاوره‌ای داشته این است که می‌توانید از پیچیدگی‌های قانونی مربوط به ملک مشاعی مطلع شوید. در این صورت بهتر می‌توانید تصمیم گیری کرده و اقدام به خرید کنید. همچنین مزیت مهم دیگر این است که از همان ابتدا و قبل از عقد هرگونه قرارداد، وکیل شما متن معامله را به دقت مطالعه کرده و از چند و چون آن مطلع می‌شود. این کار هم جلوی هرگونه ضرر و زیان مالی برای شما را می‌گیرد.

 

مشاوره حقوقی نه تنها در زمینه خرید و فروش ملک مشارکتی ضروری بوده بلکه در کلیه امور ملکی و حتی امور خانوادگی ضرورت دارد. دلیل آن هم این بوده که شما به عنوان یک فرد عادی،‌ مطالعه چندانی در مورد امور حقوقی ندارید. این عدم آگاهی می‌تواند مشکلات مختلفی را در روند پرونده برایتان ایجاد کند.

 

 

 

 

 

مزاحمت شریک در ملک مشاعی

مزاحمت شریک در ملک مشاعی یکی از دعاوی متداولی بوده که در مورد خانه‌های مشارکتی مطرح می‌شود. در این حالت ممکن است یکی از مالکان بدون اجازه و اطلاع قبلی وارد ملک شده و در آن فعالیت کند. در همین حین یکی دیگر از مالکان هم در آن سکونت داشته باشد. این موضوع می‌تواند باعث ایجاد اختلاف و مشکلات مختلف شود.

 

در این صورت باید به صورت خاص نحوه شراکت و نقشه ملک نیز مشخص شود. به عنوان مثال اگر ملک حیاطی دارد و مالک دوم بدون اطلاع مالک اول در حیاط خانه تردد می‌کند؛ این موضوع نمی‌تواند مشکل حقوقی ایجاد کند. با این حال اگر ملک مشاعی، یک واحد آپارتمان باشد و یکی از مالکین در آن سکونت داشته باشد، موضوع متفاوت بوده و می‌توان با کمک یک وکیل متخصص از این وضعیت شکایت کرد.

 

 

فروش ملک مشارکتی بدون رضایت سایر شرکا

مساله فروش ملک مشارکتی چند جنبه مختلف دارد که هریک از آن‌ها باید به صورت جداگانه مورد بررسی قرار بگیرد. اگر یکی از شرکا قصد داشته باشد تا سهم خودش را به فروش برساند، می‌تواند این کار را به صورت قانونی انجام دهد اما لازم است تا موضوع را با دیگر شرکا مطرح کند.

 

مساله مهم بعدی هم این است که یکی از شرکا قصد داشته باشد کل ملک را بدون رضایت دیگران به فروش برساند. در این حالت، نه تنها این معامله صحیح نبوده که نافذ هم نیست. برای اینکه شرایط صحت در این خرید و فروش برقرار باشد لازم است تا همه افرادی که در این خانه و ملک سهیم هستند، رضایت خود را برای فروش اعلام کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خرید و فروش ملک مشاعی می‌توانید از مشاوره حقوقی تلفنی بهره‌مند شوید.

 

 

 

 

الزام به فروش ملک مشاعی

به دلیل قیمت بالای املاک و مستغلات، بسیاری از افراد به صورت مشارکتی اقدام به خرید زمین یا هر نوع ملکی می‌کنند و با یکدیگر شریک می‌شوند. این نوع ملک را مشاعی می‌گویند و همه افراد در سرنوشت این ملک نقش خواهند داشت. در صورتی که هر یک از شرکا تصمیم به فروش سهم خود بگیرد ولی فروش آن سهم به تنهایی امکان پذیر نباشد، به اصطلاح به آن مال غیر قابل افراز می‌گویند. حال اگر هر یک طرفین همچنان به فروش اصرار داشته باشد،‌ باید به دادگاه مراجعه کرده و دستور فروش دریافت کرد تا شرکای دیگر نیز ملزم به فروش شوند.

 

 

اقدامات ضروری برای فروش ملک شراکتی

از آنجا که فروش ملک مشارکتی بسیار سخت‌تر است املاک عادی است و بسیاری از مشتریان از خرید همچین املاکی خودداری می‌کنند، می‌توان برای کاهش ضرر و فروش سریع‌تر ملک مشارکتی خود، اقدامات مشخصی انجام داد. اولین کار این است که قبل از فروش، ملک را، با توافق همه شرکا، به نام یکی از صاحبین ثبت کرد و بعد آن را به صورت عادی به فروش رساند. اگر از قبل سند به نام همه ثبت شده نیز می‌توان با رضایت همه، ملک به نام یک نفر به ثبت رسیده و فروش انجام شود.

 

در صورتی که تمام طرفین برای فروش ملک مشارکتی به توافق نرسند، می‌توان آن ملک را افراز کرد. افراز ملک مشاع به دو صورت انجام می‌شود. افراز اجباری که طبق نظر و تصمیم دادگاه انجام می‌شود و مالکیت هر فرد مشخص می‌گردد و افراز راضی که تمام شرکا بعد از مشورت با هم به یک نتیجه نهایی رسیده و به صورت توافقی ملک مشارکتی را تقسیم می‌کنند. انجام هر یک از این کارها برای فروش ملک مشاعی ضروری بوده و بهتر است برای اینکار با فردی باتجربه مشورت کنید یا از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان بهره ببرید.

 

 

 

selling a property

 

 

ادعای مزاحمت شریک در ملک مشاعی و درخواست فروش ملک مشاع

 

پرسش: دو نفر خانه ای را مشتركا، به صورت مشاعی، خریداری کرده و هریک در چند اتاق مجزا با یکدیگر در خانه زندگی می کنند حیاط منزل نیز مشترک است. هریک از شرکا به ادعای مزاحمت علیه شریک دیگر اعلام شکایت کرده و اظهار داشته فرد موردنظر بدون به صدا در آوردن زنگ منزل وارد خانه شده و مزاحم آسایش و استفاده بهینه وی از منزل می شود (شاکیه اظهار داشته به این خاطر نمی تواند در منزل آزاد بوده و بدون چادر زندگی کند) آیا موضوع قابل تعقیب کیفری است؟

 

در مورد پاسخ فوق اتفاق نظر وجود دارد

با توجه به مشاعی بودن مالکیت شوهر شاكيه و مشتکی عنه و نیز سکونت مشتکی عنه در منزل، موضوع عنوان مجرمانه ندارد و شاکیه باید زمان حضور در حیاط منزل رعایت حجاب را نماید. متذکر می شود چنان چه شاکیه داخل اتاق بوده و مشتکی عنه عملی که سلب آسایش وی را فراهم آورد مرتكب شود نگاه کردن به داخل اتاق موضوع قابل تعقیب است.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی با وکیل

 

به چه دلایلی بهتر است برای فروش مال مشاعی با یک وکیل تماس بگیریم؟

الزام به فروش ملک مشارکتی هنگامی به مشکل می خورد که از نظر قانونی غیر قابل افراز یا  غیر قابل تقسیم باشد مثلا موقعی که یکی از شرکا بخواهد سهم خود را از یک واحد آپارتمان بفروشد. دلایل فوق می توانند دلایل روشنی برای مشاوره حقوقی با یک وکیل باشند اما اینکه چرا این وکیل از وکلای موسسه وکیل تلفنی باشد را می توانیم در دلایل محکم زیر بیابیم:

 

  • خارج از هرگونه تعریف از خود و گزافه گویی باید گفت که وکیل تلفنی بسیار معتبر است و در زمینه مسائل حقوقی آنلاین و تلفنی خود را ثابت نموده است، یک راه برای فهمیدن معتبر بودن سایت و وکلای عضو در سایت این است که به انتهای صفحه اول هر سایت بروید و با مشاهده نماد اعتماد سایت با خیال راحت از مشاوره حقوقی فوری وکلای عضو در سایت استفاده کنید.

  •  

     

    موسسه حقوقی وکیل تلفنی با سال‌ها تجربه در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای، دارای تیمی قوی متشکل از وکلای برجسته و متخصص در حوزه‌های مختلف است. این موسسه حقوقی، امکان برگزاری جلسات مشاوره به صورت 24 ساعته و در تمام روزهای هفته را فراهم کرده تا افراد با هر نوع مشغله‌ای بتوانند در این جلسات شرکت کنند. برای دریافت وقت مشاوره می‌توانید با شماره تلفن‌های 02147625900 و 09212242670 تماس گرفته و در سریع‌ترین زمان ممکن وقت مشاوره خود را رزرو کنید.

     

 

وکیل ملکی کیست
سوالات حقوقی ملکی
الزام به تعمیر ساختمان مشاعی
نگارش شکوائیه
مشاوره حقوقی ملکی

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام یک سوال از سال 83 تا سال 99 با پدرم شرکتی را ثبت کرددیم و کارگاهی داخل شهرک صنعتی راه اندازی کردیم من حدود یک پنجم سرمایه گذاشتم بنا به مشکلات خانوادگی یک بار سال 90 محل شرکت را فروختیم و دوباره داخل شهرک زمین گرفتیم و ساختیم تا سال 99 پدرم محل شرکت را فروخت چون رویه انتقال سند در شهرکهای صنعتی به غیر از امضا سند در دفتر خانه باید در شرکت شهرکها نیز مانند دفتر خانه برای جابجای دفترچه های قرارداد نیز امضا شود در زمان امضا در دفترخانه چون پدرم چک گرفته بود زیاد اسرار به گرفتن حقم نشدم ولی از لحظه ای که در جریان معامله قرار گرفتم حقم را برای پدرم مشخص کردم ولی خیالم از این راحت بود یکی دو ماه آخرش دوباره احتیاج به امضائ من هست و با صحبتی که با پدرم کردم گفتم ریالی نمیگزرم ولی الان بیش از 2 سال گذشته چند باری که صحبت کردم قبل که جوابی نمی داد ولی الان به طور غیر مستقیم میگه پسر که نمی تونه از پدرش شکایت کنه و من طلبی ندارم از راه قانونی وارد بشه تا اونجایی که خودم اطلاع داشتم شغل هایی خانوادگی پسر نمیتونست شکایت کنه از ما هم شغل خانوادگی حساب میشه یانه نوع شرکت سهامی خاص می باشد ناگفته نماند بدون اطلاع من هر چی دستگاه وابزار داشتیم پدرم فروخته در این مدت میخواستم برم دانشگاه پدرم گفت برای چه میخوای 4 سال خودت رو الاف کنی تو کار داری میخواستم ازدواج کنم مشکلات مالی راپیش میکشید تا آخر قید ازدواج را زدم در ضورتی که برای برادرو خواهرم این حرف ها نبود الان که همه را فروخته من نه سابقه بیمه دارم نه سرمایه دارم که من برای پول تو جیبیم یا خرجم مجبور یودم کارگری کنم چون 4و5 سال اول میگفتم تازه شروع کردیم هیچ حرفی از حقوق یا سهم نمی زدم بعدش که شروع به گفتن کردم و اختلاف داشتیم هر چند مدتی یکی از دوستان واسته میشد که گفته میدم من که چیزی نمیخوام همش برای خودش هست دوباره روز از نوع روزی از نوع دیگه یه 2و3 سالی بود همش شرکت بودم تا برایم مشکلی پیش اومد و 2ماه نبودم که تو اون 2 ماه معامله کرده بود با عرض پوزش فقط میخوام بدونم میتونم حقم را بگیرم یا نه اگر میتونم چون از اولش وکیل میگیرم چقدر زمان میبره این هم شماره 09182509914 سید مهدی
با سلام و احترام و تشکر از مطالب خیلی خوبتون،بسیار استفاده میکنیم از محتوای خوب سایت خدا قوت و ان شالله بهتر از پیش باشید از مطالب خوبتون کمال رضایت داریم.
سلام در صورتی که افرادی مثل وراث متوفی در یک اموالی شریک باشند وبر سر تقسیم آن اموال به توافق نرسند باید دادخواست تقسیم مال مشاع را به دادگاه بدهند دادگاه در مورد اموال غیر منقول ومشخص شدن قابلیت افراز ویا عدم آن تصمیم گیری می کند این قابلیت افراز ویا عدم آن با استعلام از اداره ثبت اسناد مشخص می شود در صورتی که اداره ثبت ملکی را غیر قابل افراز اعلام کند دادگاه اقدام به صدور دستور فروش می کند البته در مورد اموال مشاع در خواست ونه دادخواست صدور فروش ،مستقلا نیز می تواند از دادگاه خواسته شود پس از صدور دستور فروش اجرای احکام مقدمات برگزاری مزایده مثل چاپ آگهی را فراهم می نماید وسپس ملک از قیمت پایه کارشناسی شروع و به مزایده گذاشته می شود تشریفات مزایده موضوع مفصلی است که نیاز به نوشتاری جداگانه داردشما می توانید از خدمات حقوقی وکیل دکتر محمدابراهیم داودآبادی فراهانی استفاده کنید
ضمن عرض سلام و احترام خدمت همه دوستان و همكاران گرامي در خصوص فروش ملك مشاع سوالي مطرح است كه آيا اين شرايط و طرفين دعوي در خصوص درخواست فروش سرقفلي مشاع هم به همين صورت است يا خير؟ ارادتمند شيخي در پناه حق شاد و سلامت باشيد
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با اخذ هزینه حداقل امکان انجام یک مشاوره تخصص را در کلیه موضوعات حقوقی فراهم آورده است به خصوص از رشته های تخصص حقوقی و از قضات سابق دادگستری استفاده نموده است. از مجموعه و مشاوره کمال رضایت را دارم
با سلام و درود خدمت کاربران محترم و مدیریت محترم مجموعه موسسه وکیل تلفنی، خدمات آنلاین موسسه وکیل تلفنی در شرایط بیماری کرونا و ترافیک سنگین باعث حذف هزینه های غیر ضروری و افرایش راندمان کاری هم برای مشاور حقوقی هم برای کاربر می‌گردد، همچنین هزینه بسیار مناسب و تعرفه مربوطه به نفع کاربر بوده و می‌توان با کمترین هزینه در هر ساعت از شبانه روز از خدمات موسسه بهرمند گردید. اینجانب احسان والی با کد 11617 آماده انجام خدمات مشاوره ای به کاربران گرامی می‌باشم. با تشکر از مدیریت محترم و سایر پرسنل محترم
اگر دریک ملکی با چند نفر شریک هستیم ومی خواهیم سهم خود را یکی از شرکا ویا به غیر بفروشیم باید سایر شرکا راضی باشند واین فروش ویا واگذاری برای خود قوانینی دارد که باید با قوانین ان اشنا شویم تا بعدا کار ما از لحاط حقوقی به مشکل بر نخورد پس در این کار باید از اشخاص متخصص این کار کمک بگیریم ، شما عزیزان می توانید با هزینه ی کمتر وبه صورت فوری با یک تماس با سایت وکیل تلفنی از مشاوران ووکلای این کار کمک وراهنمایی بگیرید.
فروش ملک مشاع توسط شریک میتونه عواقب بدی رو به دنبال داشته باشه ک با مشاوره صحیح میشه از بروز مشکلات جلوگیری کرد
بسیار عالی
سلام. مشاوران حقوقیتون کاملا مشخصه خیلی باسواد و با مهارت هستند. نمیدونم از چه فیلترهایی رد شدن که به این تخصص رسیدند. واقعا تشکر میکنم که هر موضوعی رو به وکیل و مشاور حقوقی متخصص در اون موضوع ارجاع میدین. از سایتتون کاملا مشخص هست یک مدیریت مقتدرانه که بهره مند از علم روز هست پشتش وجود داره. خداوند بهتون اجر بیشتری عنایت دهد
با سلام خدمت کاربران گرامی.معمولا پروسه ای که می بایست طی شود تا مالی مشاع اصطلاحا تقسیم شود در رویه به این شکل است که: ابتدا اگر ملک سابقه ثبتی دارد و سند دار است باید به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه و تقاضای افراز ملک مشاع را نمود که اگر مثلا آپارتمان باشد قابل افراز نیست که گواهی لازم را اداره ثبت می دهد و اگر ملک سابقه ثبتی نداشته باشد و سند دار نباشد در صلاحیت دادگاه است که افراز یا عدم افراز را تشخیص دهد که نهایتا در هر دو مرجع اگر قابل افراز نبود با دادخواست دادن به محاکم با عنوان تقاضای صدور دستور فروش ملک مشاع مثل اپارتمان ملک فروخته و سهم هر شریک داده می شود.موفق باشید.مسیح آقاداودی وکیل موسسه

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی