موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

مدارک لازم برای حضانت

مدارک لازم برای حضانت

برای آن که بتوانید سرپرستی فرزند را دریافت کنید، باید مدارک لازم برای حضانت را با در نظر گرفتن اصول قانونی تهیه و جمع آوری نمایید؛ مشاوره حقوقی با وکیل خانواده به شما کمک می کند که در سریع ترین زمان امور مربوط به سرپرستی فرزند را انجام دهید؛ چرا که این مسئله برای هر دوی شما سرنوشت ساز خواهد بود و کودک نیاز دارد که هر چه زودتر مأمن امن خود را پیدا کند تا بداند در کنار چه کسی و چگونه باید به زندگی ادامه دهد؛ کم بودن سن کودکان دلیلی بر ندانستن آن ها نیست، کودکان شرایط اضطراری را درک می کنند و دچار تنش و استرس های زیادی می شوند؛ بنابراین والدین دلسوز و آگاه باید به کمک وکیل برای حضانت اقدامات حقوقی و مدارک لازم برای حضانت فرزند را جمع آوری نمایند؛ از این رو تصمیم گرفته ایم تا در ادامه این مطلب، تمامی مدارکی را که برای حضانت فرزند خود نیاز دارید را به شما معرفی کنیم، البته قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را از دست ندهید.

 

 

 

 

مدارک ضروری برای سلب حضانت چیست؟

 

necessary documents for child custody

آموزش جمع آوری فوری مدارک حضانت توسط وکیل دادگستری

 

سلب حضانت فرزند شرایط مخصوص به خود دارد و قانونگذار با توجه به ماده 1173 دلایل سلب حضانت را مطرح کرده است، زمانی که افراد مدارک لازم برای حضانت فرزند را جمع آوری می کنند، باید به این موارد توجه کنند ...

 

ماده 1173 بیان می دارد که:

  • هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در‌ معرض خطر باشد، محکمه می‌ تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل‌ مقتضی بداند، اتخاذ کند.

موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هر یک از والدین است:

  1. اعتیاد زیان‌آور به الکل، مواد مخدر و قمار.

 

  1. اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء.

 

  1. ابتلا به بیماریهای روانی با تشخیص پزشکی قانونی.

 

  1. سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشاء، تکدی‌گری و قاچاق.

 

  1. تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.

 

با توجه به این ماده قانونی شخصی که قصد دریافت سرپرستی فرزند را دارد باید با کمک مشاوره حقوقی تلفنی مدارک لازم برای حضانت فرزند را تدارک ببیند، و موارد بالا را لحاظ کند، از جمله آنکه در صورت اعتیاد شخص به مواد مخدر مدرک قابل استناد تهیه کند، یا در صورتی که پدر یا مادر فرزند را مورد ضرب و شتم و آزار روحی قرار می دهد، مستندات خود را به دادگاه ارائه دهد و همچنین بیماری روانی یا فساد اخلاقی والد را در دادگاه اثبات نمایند. برای پیگیری این امور نیاز به همراهی وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس متخصص بوده که سایت جامع وکیل تلفنی چنین افرادی را معرفی می نماید.

 

مجازات جعل مدارک تقلبی برای اخذ حضانت فرزند

 

 

در قانون مجازات اسلامی مواد 523 تا 542 به مبحث جعل پرداخته و مصادیق مختلف این جرم را بیان نموده است، از جمله آن ارائه مدرک جعلی و استفاده از آن در امور مختلف می باشد؛ اگر شخصی به وسیله سند سازی و جعل مدرک ضرر مادی یا معنوی به شخص دیگری وارد کند، برابر قانون از سه ماه تا یک سال حبس خواهد شد.

درباره حضانت نیز به دست آوردن سرپرستی فرزند در صورتی که با جعل و تقلب انجام شود، مجازات متناسب با این جرم را در بر خواهد داشت؛ ضمن اینکه عواطف و احساسات کودک در جریان کشمکش‌ های قانونی و رفتار مجرمانه اشخاص آسیب خواهد دید و مقام قضایی با لحاظ این موارد مدارک لازم برای حضانت فرزند را به دقت مورد بررسی قرار می دهد؛ در صورتی که جعلی بودن آن محرز شود، شخص به مجازات قانونی خواهد رسید و می تواند یکی از دلایل سلب حضانت به طور دائمی باشد. 

مشاوره حقوقی آنلاین این امکان را در اختیار افراد می گذارد که با انجام مشاوره حقوقی فوری با وکیل متخصص بتوانند چنین مواردی را به طور تخصصی مورد ارزیابی قرار دهند. 

 

مدارک جایگزینی که می توان به جای مدارک ضروری حضانت استفاده کرد؟

 

Replaceable documents for child custody

مشاوره حقوقی فوری حضانت با وکیل دادگستری ارزان و تضمینی

 

در صورتی که افراد در پی جمع آوری مدارک لازم برای حضانت باشند، بهتر است که از طریق وکیل آنلاین و 24 ساعته اطلاعات دقیق و کامل را به دست آورند؛ اما آن چه که به طور معمول برای دریافت حضانت لازم می باشد، تصویر مصدق سند ازدواج، طلاق نامه، شناسنامه فرزند، و مدارک اثبات هویت اشخاص است؛ در صورتی که چنین مدارکی در دسترس نباشد، یا افراد نتوانند به آن ها استناد کنند، این امکان وجود دارد که از مدارک جایگزین استفاده نمایند:

 

1. استفاده از شهادت شهود: با گواهی شاهدان و کسانی که اطلاع کافی از زندگی مشترک والدین دارند، می تواند به اثبات مدت زناشویی و تعداد فرزندان کمک کند. 

 

2. استعلام از مراجع ثبتی: در صورتی که مدارک لازم برای حضانت فرزند مفقود شده باشد می توان از مراجع ثبتی و اداره ثبت احوال استعلامات لازم درباره سند نکاحیه و طلاق و همچنین مدارک هویتی افراد را دریافت کرد. 

 

3. تحقیقات محلی: تحقیقات محلی درباره نحوه برخورد والدین با فرزند، در اثبات صلاحیت و یا رد آن بسیار کمک کننده خواهد بود و نشان می دهد که کدام یک از والدین به طور حقیقی در نگهداری از فرزند صالح می باشد. 

 

4. درخواست نظر کارشناسی: با مراجعه به نهاد های قانونی و جلب نظر کارشناس می توان درباره ی امر مهمی همچون سرپرستی کودک تصمیم گیری کرد؛ کارشناسان حقوقی و نهادی همچون پزشکی قانونی با انجام تست های روانشناسی و مشاوره می توانند درباره ی این موضوع اظهار نظر نمایند. 

 

5. کمک گرفتن از سایر دلایل: دلایلی دیگری همچون اتیان سوگند، اقرار شخص در انجام اموری که خلاف مصلحت کودک است مانند فساد اخلاقی، اعتیاد به الکل، استفاده از پرونده های کیفری و استناد به حکم دادگاه می تواند از دیگر مدارک لازم برای حضانت فرزند باشد.

 

توافق بر سر حضانت چیست و آیا بر رای دادگاه ارجحیت دارد؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

والدین می توانند برای آنکه کودک کمتر در معرض استرس و فشارهای روانی دادگاه و رفت و آمدهای قضایی قرار بگیرد، به طور خصوصی‌ درباره ی سرپرستی گفتگو کرده و مدارک لازم برای حضانت فرزند را جمع آوری نمایند؛ در توافقات والدین حتما میزان دلبستگی فرزند و صلاحیت شخص در نظر گرفته شده، بنابراین مقام قضایی جز در صورت ضرورت در این امور دخالتی نمی کند و والدین می توانند با اعمال نظر خود تکلیف سرپرستی کودک را مشخص نمایند؛ در پرسش و پاسخ فوری حقوقی می تواند درباره نحوه دریافت مشاوره‌ حقوقی رایگان در امر طلاق توافقی و حضانت فرزند اطلاعات لازم را به دست آورد.

 

مهلت دیدن قانونی فرزند پس از حضانت چه محدوده هایی دارد؟

 

Legal respite to meet with child

وکیل آنلاین و متخصص حضانت 24 ساعته در دسترس

 

در ماده 29 قانون خانواده آمده است که دادگاه درباره زمان و مکان ملاقات در موضوع حضانت تعیین تکلیف خواهد کرد؛ بنابراین با توجه به مصلحت فرزند و شرایطی که والدین دارند، دادگاه درباره ی این موضوع تصمیم می گیرد و آن را به طرفین ابلاغ می کند، طرفین موظف هستند که همکاری لازم را به عمل آورند. 

در صورتی که شخصی که سرپرست کودک است همکاری لازم را نداشته باشد یا محدودیت برای دیدار والد و فرزند ایجاد کند، می توان در دادگاه از وی شکایت کرد، برای بار اول و دوم شخصی که مانع ایجاد کند جریمه مالی خواهد شد و در دفعه سوم از وی سلب حضانت می شود. 

از طرف دیگر اگر دیدار با والد به مصلحت فرزند نباشد، دادگاه یا آن را محدود کرده و یا مانع آن می شود. برای جمع آوری مدارک لازم برای حضانت فرزند می توان تماس فوری با وکیل 24 ساعته داشت و از طریق مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته ابهامات خود را برطرف کرد.

 

حضانت فرزند در صورت اعتیاد یکی از والدین

لزوم اجازه پدر در ازدواج دخترش

بررسی حقوقی تفاوت سن در ازدواج دختر و شوهر

مشاور متخصص فرزندان

مشکلات رابطه جنسی در بارداری

همه چیز در مورد رحم اجاره ای

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام ودرود دخترم 16 سالش وشناسنامه نداره ایا امکان کمک کردن به من را دارید ممنون میشم تماس بکیرید
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی .و قانونگذار با توجه به ماده ۱۱۷۳ دلایل سلب حضانت را مطرح کرده است، زمانی که افراد مدارک لازم برای حضانت فرزند را جمع آوری می کنند، باید به این موارد توجه کنند ... ماده ۱۱۷۳ بیان می دارد که: هرگاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در‌ معرض خطر باشد، محکمه می‌ تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل‌ مقتضی بداند، اتخاذ کند. ‌
مطابق با آمار های رسمی ارائه شده؛ پس از دعوای مربوط به طلاق و مطالبه ی مهریه، دعوای حضانت، ممانعت از ملاقات فرزند از جمله بیشترین دعاوی حاکم در دادگاه های خانواده را به خود اختصاص داده است. در شرع و قانون مدنی ما، نگه داری و تربیت اطفال به عنوان حق و تکلیف یاد شده است. اما در مواردی از قبیل متارکه ی زوجین از یکدیگر و یا فوت یکی از آنها، مساله ی نگه داری و حضانت از فرزند مطرح خواهد بود. قانون مدنی در ماده ۱۱۶۹ مقرر می دارد که: برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است. تبصره – بعد از هفت سالگی درصورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می باشد. اما یکی از مسائلی که بسیاری از افراد جامعه در خصوص اطلاعات کافی ندارند و حتی به اشتباه از آن برداشت می شود، مساله ی حضانت فرزند پس از فوت پدر وی می باشد. در این باره باید بیان داشت که: اگرچه قانون مدنی مقرر داشته است که طفل صغیر تحت ولایت قهری پدر و جد پدری خود می باشد اما مطابق با ماده ۱۱۷۱ قانون مدنی و ۴۳ قانون از قانون حمایت خانواده حضانت طفل با مادر وی می باشد ماده ۱۱۷۱ مقرر می دارد: در صورت فوت یکی از ابوین، حضانت طفل با آنکه زنده است خواهد بود هر چند متوفی پدر طفل بوده و برای او قیم معین کرده‌ باشد. ماده ۴۳ قانون حمایت از خانواده نیز در تائید قانون مدنی مقرر می دارد که: حضانت فرزندانی که پدرشان فوت شده با مادر آنها است مگر آنکه دادگاه به تقاضای ولی قهری یا دادسـتان، اعطای حضـانت به مادر را خلاف مصلحت فرزند تشخیص دهد.
با سلام؛وفق" ماده ۲۹ قانون خانواده، دادگاه درباره زمان و مکان ملاقات در موضوع حضانت تعیین تکلیف خواهد کرد؛ بنابراین با توجه به مصلحت فرزند و شرایطی که والدین دارند، دادگاه درباره ی این موضوع تصمیم می گیرد و آن را به طرفین ابلاغ می کند، طرفین موظف هستند که همکاری لازم را در این زمینه به عمل آورند. در صورتی که شخصی که سرپرست کودک است همکاری لازم را نداشته باشد یا محدودیت برای دیدار والد و فرزند ایجاد کند، می توان در دادگاه از وی شکایت کرد، برای بار اول و دوم شخصی که مانع ایجاد کند جریمه مالی خواهد شد و در دفعه سوم از وی سلب حضانت می شود. لذا مدارک لازم برای گرفتن حضانت عبارت است از: 1- مدارک هویتی فرد2- سند طلاق نامه30 مصدق سند ازدواج 4- شهادت شهود 5- اخذ استعلام از اداره ثبت احوال 6- معاینه محل و تحقیق محلی. لذا دادگاه نسبت به تحقیق و بررسی اسناد اقدام و در صورت صلاحدید و با رعایت مصلحت طفل تصمیم مقتضی را اتخاذ می نماید. از طرف دیگر اگر دیدار با والد به مصلحت فرزند نباشد، دادگاه یا آن را محدود کرده و یا مانع آن می شود.
سلام و عرض ادب و احتران خدمت وکلای با دانش و تیم مدیریتی قوی و مردمی موسسه وکیل تلفنی. اتفاقا یکی از آشنایان در این خصوص مشکلات متعددی داشتند که بعد از معرفی موسسه وکیل تلفنی به ایشان و برقراری رابطه با وکلای موسسه مشکلشان سریعا حل شد . ممنون از حضور گرم و پشتیبانی شما از مردم .
با سلام و عرض ادب، در ماده ۲۹ قانون خانواده آمده است که دادگاه درباره زمان و مکان ملاقات در موضوع حضانت تعیین تکلیف خواهد کرد؛ بنابراین با توجه به مصلحت فرزند و شرایطی که والدین دارند، دادگاه درباره ی این موضوع تصمیم می گیرد و آن را به طرفین ابلاغ می کند، طرفین موظف هستند که همکاری لازم را به عمل آورند. در صورتی که شخصی که سرپرست کودک است همکاری لازم را نداشته باشد یا محدودیت برای دیدار والد و فرزند ایجاد کند، می توان در دادگاه از وی شکایت کرد، برای بار اول و دوم شخصی که مانع ایجاد کند جریمه مالی خواهد شد و در دفعه سوم از وی سلب حضانت می شود. از طرف دیگر اگر دیدار با والد به مصلحت فرزند نباشد، دادگاه یا آن را محدود کرده و یا مانع آن می شود.اینجانب سحر نیک پور جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
برای گرفتن حضانت فرزند مدارکی لازم است که باید از آنها اطلاع داشته باشیم تا در زمان دادن دادخواست حضانت دچار مشکل نشویم برای گرفتن راهکار بهتر است از وکلای سایت وکیل تلفنی کمک بگیریم
برای گرفتن حضانت فرزند مدارکی لازم است که باید از آنها اطلاع داشته باشیم تا در زمان دادن دادخواست حضانت دچار مشکل نشویم برای گرفتن راهکار بهتر است از وکلای سایت وکیل تلفنی کمک بگیریم
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی وبا تشکر از زحمات .برای آن که بتوانید سرپرستی فرزند را دریافت کنید، باید مدارک لازم برای حضانت را با در نظر گرفتن اصول قانونی تهیه و جمع آوری نمایید؛ مشاوره حقوقی با وکیل خانواده به شما کمک می کند که در سریع ترین زمان امور مربوط به سرپرستی فرزند را انجام دهید؛ چرا که این مسئله برای هر دوی شما سرنوشت ساز خواهد بود و کودک نیاز دارد که هر چه زودتر مأمن امن خود را پیدا کند تا بداند در کنار چه کسی و چگونه باید به زندگی ادامه دهد؛ کم بودن سن کودکان دلیلی بر ندانستن آن ها نیست، کودکان شرایط اضطراری را درک می کنند و دچار تنش و استرس های زیادی می شوند؛ بنابراین والدین دلسوز و آگاه باید به کمک وکیل برای حضانت اقدامات حقوقی و مدارک لازم برای حضانت فرزند را جمع آوری نمایند.اینجانب فریبرز ذوالفقاری اماده مشاوره تکمیلی هستم
سلام خسته نباشید جاداره که از طریق این پیام رضای خودم و خامواده ام را از خدمات شما و زحماتی که برای راهنمایی و حل مشکلات کاربران متحمل میشوید اعلام کنم. در وکیل تلفنی مشاورینی دلسوز و متعهد و جوان و باحوصله پاسخگوی سوالات کاربران هستنند و همین نکات باعث میشود که همه افراد در تمام سنین بتوانند از مشاوره حقوقی استفاده کنند و جلوی بروز بسیاری مشکلات را بگیرند براتون آرزوی موفقیت و سلامتی دارم. پایدار باشید
سلام وقتتون بخیر از سایت وکیل تلفنی نهایت تشکروقدردانی رو دارم که باوجود مشغله زیاد وکلا همچنان وکلای باسابقه و باسوادی رو کنار هم جمع کردن برای خدمت به مردم و با هزینه کم وقت گرانبهاشونو در اختیار ما برای حل مشکلاتمون میدارند.سپاسگزارم
حضانت در درجه اول حق و تکلیف طبیعی و قانونی پدر و مادری است که طفل را به دنیا آورده اند. این تکلیف تا زمانی که طفل به سن بلوغ نرسیده باقی است، مگر طفل مجنون یا محجور باشد. حضانت دختر و پسر تا سن ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر است. حضانت کودک یا محجوری که پدر ندارد به عهده مادر می‌باشد، همچنین در صورت فوت پدر و مادر هر دو، حضانت به جد پدری و در صورت نبودن او به وصی واگذار می‌شود. مدارک و منضمات مورد نیاز: ۱- تصویر مصدق سند ازدواج (اختیاری) ۲- تصویر مصدق سند طلاق (اختیاری) ۳- تصویر مصدق شناسنامه (اختیاری) ۴- به همراه داشتن کارت ملی جهت احراز هویت و کارت عابر بانک جهت پرداخت هزینه دادرسی الزامی است. در صورت عدم وجود مدارک اختیاری فوق می‌توانید یکی از موارد ذیل را ارائه نمایید. ۱- درخواست استعلام ۲- درخواست جلب نظر کارشناس ۳- تحقیقات محلی ۴- شماره پرونده استنادی ۵- شهادت شهود و مطلعین ۶- استعلام نظر پزشکی قانونی ۷- اتیان سوگند ۸- سایر دلایل و منضمات

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی