موسسه وکیل تلفنی

  • عباس صفارزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۴۴:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۷:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۱۶:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
  • پوریا طلوعی تویسرکانی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۷:۱۳:۳۲ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۵
  • محمد یاسین احمدی گرامی : سوال حقوقی شما در حال بررسی توسط وکیل می باشد ساعت ۱۷:۷:۱۱ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • محمد یاسین احمدی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۴:۹ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۳:۴۱:۲۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۴:۵۶:۳۸ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۲
  • سمیرا ندافی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۳:۱۰:۳۳ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۰
  • حسین ساداتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۲۶:۳۰ تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

اعاده دادرسی در دعوی منابع طبیعی

اعاده دادرسی در دعوای منابع طبیعی

 

اعاده دادرسی از هر نوعی که باشد به دو صورت اصلی و طاری صورت می گیرد و جزء بهترین روش های اعتراض به آرای قطعی صادره از محاکم قضایی است؛ انواع مختلف اعاده دادرسی را می توان در کلیه دعاوی حقوقی من جمله دعوی مرتبط با منابع طبیعی، به کار برد؛ البته به کارگیری آن نیز شرایطی را مشتمل می گردد که شما با دریافت مشاوره از وکیل متخصص اعادات دادرسی ما، به این شرایط آگاه شده و نسبت به آن ها بهترین اقدام را انجام خواهید داد؛ اما هم اکنون ما را در مطالعه این مقاله همراهی نمایید.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

 

به علت رشد شهرنشینی و کمبود فضا برای ساخت‌و‌ساز، متاسفانه افراد بسیاری اقدام به تغییر ساختار اراضی جنگلی و طبیعی به منظور استفاده شخصی می‌کنند. همین امر در بسیاری از موارد موجب تداخل منافع افراد و سازمان منابع طبیعی خواهد شد. زیرا سازمان منابع طبیعی با توجه به اسناد و مدارکی که در دست دارد، خود را مالک آن اراضی می‌داند. اشخاص هم (غالبا با بیان سابقه آباد نمودن آن اراضی)، ادعای مالکیت آنها را می­نمایند.

 

از طرف دیگر، قیمت زمین در چند سال اخیر افزایش یافته است. به همین علت، بسیاری از صاحبان املاک و سازمان‌های زیر مجموعه وزارت جهاد و کشاورزی، دعاوی مربوط به زمین‌های موات، دعاوی منابع طبیعی و دعاوی زمین شهری را مورد توجه قرار داده‌اند. در این زمینه، قوانینی مانند قانون مدنی، قانون ثبت و الحاقات و پیوست‌های آن و ... وضع شده‌اند تا راهگشا باشند.

 

 

اعاده دادرسی چیست؟

تقاضا اعاده دادرسی را می‌توان یکی از روش‌های شکایت از احکام صادره از سوی دادگاه نامید. به طور معمول، این شیوه با هدف عدول دادگاه از رای قطعی سابق خود مورد استفاده قرار می‌گیرد. زیرا در این شرایط، شاکی، مدعی می‌باشد که صدور آن رای از روی اشتباه بوده است و دلایل موجود اجازه نمی‌دهند که این حکم پا بر جا بماند. بنابراین می‌توان گفت هدف اصلی اعاده دادرسی، حفظ حق و اجرای عدالت است؛ زیرا دادرس نیز می‌تواند مانند سایر افراد دچار اشتباه و خطا باشد.

طبق آنچه که در قانون آمده است، اعاده دادرسی را می‌توان به دو نوع عادی و استثنائی دسته‌بندی کرد. هر زمانی که نیاز باشد دادخواست را در جریان رسیدگی قرار داد، می‌بایست از دادرسی عادی استفاده نمود.

دادرسی استثنائی در مواقعی صورت می­گیرد که موضوع دعوی، از اهمیت کمتری برخوردار است یا با سرعت و فوریت ملازمه دارد. این نوع دادرسی را می‌توان به دو دسته دادرسی اختصاری و دادرسی فوری تقسیم نمود. در صورتی که در رابطه با اعاده دادرسی سوالی دارید، می‌توانید از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده نمایید.

 

 

 

 
 

در چه مواردی می‌توان از اعاده دادرسی استفاده نمود؟

تنها در برخی موارد می‌توان تقاضا اعاده دادرسی کرد که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است:

 

  1. موضوع حکم مورد ادعای خواهان نبوده است: در مواقعی که دادگاه حکمی را صادر کند که مورد تقاضا خواهان نبوده باشد، می‌توان در صورت قطعی شدن حکم از اعاده دادرسی کمک گرفت.
  2. صدور حکم بیشتر از خواسته: در این حالت، بیشتر از خواسته، حکم، صادر می‌شود و فرد می‌تواند تقاضا اعاده دادرسی کند. به عنوان مثال، اگر شما درخواست 15 میلیون کرده باشید، اما دادگاه حکم 20 میلیون تومانی داده است.
  3. تضاد در مفاد حکم: اگر حکمی دارای تضاد در مفاد خود باشد، می‌توان تقاضا اعاده دادرسی نمود.
  4. صدور احکام متضاد: در صورتی که یک حکم از دادگاه با حکم دیگری که در مورد همان دعوی در آن دادگاه، صادر شده است، دارای تضاد باشد، فرد شاکی می‌تواند برای اعاده دادرسی تقاضا نماید.
  5. حیله و تقلب: اگر تقلب یا حیله طرف دعوی روی حکم دادگاه تاثیر گذاشته باشد، می‌توان برای اعاده دادرسی درخواست کرد.
  6. اثبات جعلیت مستند حکم: اگر ثابت شود که استنادی که در حکم دادگاه تاثیر داشته‌اند جعلی بوده‌اند، می‌توان برای اعاده دادرسی اقدام نمود.
  7. اثبات اصالت سند: اگر به اشتباه دادگاه سندی را جعلی تشخیص داده باشد، اما پس از مدتی اصل بودن آن اثابت شود، می‌توان درخواست اعاده دادرسی داد.
  8. کشف اسناد و مدارک جدید: اگر پس از آن‌که حکم دادگاه ارائه شد، اسناد جدیدی یافت شوند، می‌توان برای اعاده دادرسی تقاضا نمود.
  9. خلاف شرع بودن: در زمانی که حکمی به تشخیص ریاست قوه قضاییه خلاف شرع باشد، می‌توان برای اعاده دادرسی اقدام نمود.

 

 

retrial in natural resources conflicts

 

 

اعاده دادرسی طاری

اعاده دادرسی طاری كه عبارتست از این كه در اثنای جریان رسیدگی و دادرسی، حكمی به ‌عنوان دليل ارائه شود و كسي كه حكم يادشده عليه او ابراز گرديده نسبت به آن ‌درخواست اعاده دادرسي نمايد؛ بنابراین اعاده دادرسی طاری در ضمن دادرسی مطرح می‌‎ شود.

 

این حق در ماده 432 قانون آئین دادرسی مدنی به رسمیت شناخته شده است؛ جهت دریافت اطلاعات بیشتر درخصوص اعاده دادرسی و اقسام آن می توانید در هر ساعتی از شبانه روز از خدمات حقوقی موسسه وکیل تلفنی به صورت آنلاین و یا مشاوره تلفنی بهره مند شوید.

 

 

موعد درخواست اعاده دادرسی

افراد مقیم ایران بیست روز برای اعاده دادرسی مهلت دارند که این مدت برای افراد مقیم خارج  دو ماه از تاریخ تحقق هر یک از جهات قانونی اعاده دارسی می باشد؛ بعنوان مثال در جهت مغایر بودن دو حکم، تاریخ ابلاغ آخرین است.

 

نکته: در جهت حیله و تقلب به کار رفته در جهت اخذ حکم، تاریخ اعاده دادرسی از زمان بدست آمدن دلایل و مدارک و یا حکم ثابت کننده حیله و تقلب ملاک است یا در جهت اثبات جعلیت سند مستند حکم، تاریخ اعاده دادرسی از تاریخ ابلاغ حکمِ جعلیت مستند، حکم آغاز خواهد شد.

 

 

 

 

cost of retrial

 

 

آیا اعاده دادرسی در دعوای منابع طبیعی از طریق دفاتر خدمات قضائی امکان پذیر است؟

بله؛ امکان ثبت درخواست اعاده دادرسی در دفاتر خدمات قضائی وجود داشته و شما می توانید پس از تنظیم درخواست اعاده دادرسی توسط وکلا و مشاورین حقوقی متخصص این امر، درخواست مزبور را از طریق دفاتر خدمات قضائی ثبت نمائید؛ این کار از خدمات حقوقی ما نیز می باشد، چراکه دردسر های خود را دارد و هم میهنان عزیز ما همواره با دفاتر آنلاین خدمات قضایی و پیچیدگی های آن مشکل دارند؛ فلذا به همت بلند وکلای این موسسه و لطف ایزدی، قادریم تا ضمن نگارش دادخواست اعاده دادرسی تضمینی و فوری به صورت 24 ساعته، آن را به دفاتر خدمات قضایی نیز ارائه نماییم.

 

 

درخواست مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل پایه یک

 

نحوه نگارش اعاده دادرسی در دعوای منابع طبیعی

در دادخواست اعاده دادرسی می بایست به جهات اعاده دادرسی موجود در پرونده مطروحه که در ماده 426 قانون آئین دادرسی مدنی تصریح شده است استناد نمود و یکی از جهات مذکور را برای حقانیت اقامه دعوای اعاده دادرسی مطرح نمود؛ به علاوه می بایست به اسناد و مدارکی که حقانیت خواهانِ اعاده دادرسی را ثابت می کند استناد کرده و به مکتوم بودن و در اختیار متقاضی نبودن آن را تا کنون تصریح کرد و دلائل محقق کننده این جهت را تعیین نماید.

 

هشدار: تنظیم دادخواست اعاده دادرسی، ظرائف و پیچیدگی های خاصی دارد که نیازمند دانش و تخصصی منحصر به فرد است؛ لذا پیشنهاد می شود تنظیم دادخواست اعاده دادرسی را به وکلای اعاده دادرسی ما بسپارید تا آنان شما را درجهت احقاق حقوق تضییع شده تان یاری نمایند.

 

 

a type of retrial

مدارک لازم برای نگارش دادخواست اعاده دادرسی منابع طبیعی

پس از تقاضا اعاده دادرسی در صورتی که با درخواست موافقت شود، دادگاه دستور می‌دهد تا زمان رسیدگی مجدد برای پرونده تعیین گردد. زمان تشکیل دادگاه به همراه یک نسخه از دادخواست نیز به طرف مقابل صادر می‌شود. طرفی که درخواست‎‌کننده دادرسی بوده است نیز توسط دادگاه در جریان زمان تشکیل دادگاه قرار خواهد گرفت.

 

برای دادخواست اعاده دادرسی لازم است در ابتدا درخواست کتبی خطاب به ریاست دیوان عالی کشور ارائه شود. در صورتی که فرد متقاضی در زندان باشد، این درخواست می‌بایست توسط زندان محل حضور او تایید شده باشد. در درخواست کتبی لازم است شماره و تاریخ دادخواست اعاده دادرسی و همچنین مرجع صادرکننده آن گفته شود. همچنین فرد باید در این درخواست آدرس دقیق، کدپستی منزل و شماره همراه خود را نیز ثبت نماید تا از این طریق برای او پیامک اطلاع رسانی ارسال شود. به علاوه لازم است تمامی صفحات دادخواست اعاده دادرسی توسط متقاضی یا متقاضیان امضا شوند. همچنین باید به تعداد نفراتی که تقاضا اعاده دادرسی می‌کنند، تمبر هزینه دادرسی تهیه شود.

در آخر می‌بایست تصویر کامل دادنامه به همراه رای صادره در مرحله درخواست تجدیدنظر ارائه شود. اگر برای نگارش اعاده دادرسی منابع طبیعی نیاز به کمک دارید، می‌توانید از مشاوره حقوقی استفاده نمایید.

 

 

هزینه اعاده دادرسی در دعوای منابع طبیعی

افرادی که قصد دارند برای تقاضا اعاده دادرسی اقدام نمایند، لازم است بدانند که این کار هزینه‌هایی برای آن‌ها در پی خواهد داشت. میزان این هزینه با توجه به نوع درخواست ممکن است تغییر کند. به ‌طور معمول، میزان آن 5/5 درصد خواسته می‌باشد. اگر در زمینه‌های مرتبط با اعاده دادرسی و هزینه‌های آ‌ن‌ها سوال یا مشکلی دارید، می‌توانید با مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان پاسخ سوالات خود را بیابید.

 

 

اعتراض به رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری 
مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری 
مشاوره حقوقی امور اداری یا دولتی 
نگارش دادخواست تجدید نظر 
درباره ما 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام. ممنون از مقاله خوب و مطالب مفیدی که ارائه فرمودید. مرحله اعاده دادرسی، چون درواقع به نوعی آخرین مرحله رسیدگی می باشد، لذا از اهمیت و حساسیت فوق العاده ای برخوردار بوده و لازم است تا مردم عزیز، قبل از طرح دادخواست اعاده دادرسی حتما با مشاورین و وکلای مجرب در این زمینه مشورت کنند.
سلام واحترام در اعاده دادرسی باید توجه نمود تا حکمی هنوز جایی برای تجدید نظر خواهی ویا فرجام خواهی داشته باشد نوبت به اعاده دادرسی نخواهد رسید.دادخواست اعاده دادرسی ابتدا باید مورد بررسی قرار بگیرد مرجع رسیدگی به اعاده دادرسی دادگاهی است که حکم در آن قطعی شده است به این معنی که اگر نسبت به حکم بدوی اعتراضی انجام نگیرد واین حکم قطعی شود اعاده دادرسی نسبت به این حکم در همان دادگاه بدوی انجام می شود واگر رای در دادگاه تجدید نظر قطعی شود اعاده دادرسی نیز باید در دادگاه تجدید نظر مورد رسیدگی قرار گیرد.باید توجه کرد بر خلاف تصور بسیاری از مردم عادی اعاده دادرسی یک راه عادی اعتراض به آرا نیست.بلکه این روش تنها تحت شرایط خاص امکان پذیر است.ماده۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی این شرایط را بیان کرده است.اعاده دادرسی نسبت به آرا مربوط به منابع طبیعی از این نظر خصوصیتی ندارند وتابع عمومات موارد پذیرش اعاده دادرسی مندرج در ماده۴۲۶ قانون آیین دادرسی مدنی هستند.توجه به این مورد مهم است که بسیاری از افراد که با صدور انواع قرارها دعوای آنها مورد پذیرش قرار نگرفته انتظار دارند که بتوانند از اعاده دادرسی استفاده کنند در حالی که مطابق قانون نسب به قرارها اعاده دادرسی پذیرفته نمی شود .شما می توانید از خدمات حقوقی وکیل دکتر محمد ایراهیم داودآبادی فراهانی استفاده کنید۰۹۱۲۴۵۱۸۶۵۰
مقطع اعاده دادرسی از مقاطع حساس و بسیار مهم دادرسی است ک به نظرم لازمه مردم از روند این مقطع و حق خودشان آگاه باشند و تشکر از شما بابت اطلاع رسانی
با سلام خدمت مجموعه وکیل تلفنی مقاله حاضر بسیار مفید وکاربردی بوده وموضوع اعاده دادرسی از موضوعات بسیار مهم در دعاوی حقوقی می باشدودر مواردی کهرای صادره قطعی گردیده ودر موارد استثنایی وبا کشف دلیل جدید ویا موارد مندرج در قانون آیین دادرسی مدنی می توان درخواست اعاده دادرسی نمود که نحوه تنظیم درخواست اعاده دادرسی بسیار مهم می باشد چرا که اشتباه در تنظیم درخواست موجب از بین رفتن حقوف فرد می گردد .در این راستا اینجانب فریبرز ذوالفقاری با کد وکالت آماده مشاوره هستم
اعاده دادرسی آخرین ظرفیت قانونی است که شخص نی تواند برای به دست آوردن حق خود از آن استفاده کند نگارش لایحه و درخواست اعاده دادرسی از اهمیت بسیاری برخوردار است بهتر است شخص از همان ابتدا اقدام به مشورت با وکیل نماید چرا که در اعاده دادرسی نگارش اولیه بسیار مهم است و پذیرش یا رد اعاده را تعیین می کند
مثل همیشه عالی و نکته سنج
سلام. من محکوم به پرداخت مبلغ ۱۸۰ میلیون چک شدم. شما زحمت کشیدین برام لایحه تجدیدنظرخواهی رو نوشتین، و به من اعلام کردین هزینه ثبتش فلان قدر میشه. من گفتم خدمتتون این مبلغ رو ندارم که پرداخت کنم. و اینجاست که میگن کارو بسپار به کاردون. خدا خیرتون بده. وکلاتون بهم راهی نشون دادن که هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر رو معاف شدم. یعنی به سایت شما ایمان آوردم خدایی
بسیار جامع و عالی موفق باشید
به نام خدا باعرض سلام و احترام از مدیریت و پرسنل زحمتکش مجموعه وکیل تلفنی کمال تشکر را دارم که با حداقل هزینه ممکن امکان مشاوره و راهنمایی به صورت تخصصی و حتی با حقوقدانانی که سابقه قضایی را دارند فراهم آورده است‌.
با سلام خدمت کاربران گرامی.طرق شکایت از ارا به ۲ صورت عادی و فوق العاده تقسیم می گردد در طریق عادی مثل واخواهی و تجدبدنظر حکمی که صادر شده هنوز به مرحله قطعیت که مستلزم اجرای حکم است نرسیده است اما در طرق فوق العاده حکم تمام مراحل عادی را طی می کند و اصطلاحا قطعی می گردد یعنی لازم الاجرا می شود که اماده اجرا می باشد ولی یکسری شرایط لازم دارد تا درخواست اعاده دادرسی پذیرفته شود و این شرایط جوهری و اصلی آن است بنابراین کاره ظریفی است که می بایست با یک وکیل و حقوقدان مشورت شود.موسسه وکبل تلفنی مطالب خوبی به شما در این زمین ارائه می نماید.موفق باشید.مسیح اقاداودی وکیل موسیه
با سلام.ممنونم ار موسسه وکیل تلفنی بالت خدمات ارزنده

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه تهران: میدان انقلاب - ابتدای کارگر جنوبی - کوچه رشتچی - پلاک 14 - طبقه اول - واحد 3.

 

واحد مشاوره حقوقی شعبه مازندران:

استان: مازندران، شهرستان : آمل، بخش : مرکزی، شهر: آمل، خیابان طالب آملی کوچه توحید4[نیما 3]کوچه توحید6[نیما4]، پلاک 36 طبقه اول واحد اول تلفن اداری:01144442509

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی