موسسه وکیل تلفنی

  • Zahra Madani گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۴۱:۳ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۹
  • جواد سالاری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۰:۲۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۸:۵۸:۱ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۸
  • امیرحسین میرزاخانی امیرحسین میرزاخانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۶:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • نگار عبادي گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۷:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۷
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۶:۵۷ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۵:۳۵ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • روبینه حسین زهی روبینه حسین زهی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۵۹ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۶
  • زهرا علیزاده گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۵:۴۸ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۴
  • ساعی ساعی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۴۹:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۸/۲۳
انجمن وکیل تلفنی

افشای اسناد محرمانه

افشای اسناد محرمانه

افشای اسناد محرمانه و سری دولتی از جمله جرائمی است که ارتکاب آنان توسط افراد خاص که دارای وظائف و اختیارات خاص هستند، قابل ارتکاب است؛ لذا هرگاه یکی از کارکنان مؤسسات و وزارتخانه های دولتی یا شرکت های دولتی اقدام به انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی که حسب وظیفه دراختیار او بوده است نماید یا خارج از حدود وظائف اداری در اختیار دیگران و افراد فاقد صلاحیت قرار دهد؛ مرتکب جرم افشای اسناد محرمانه شده و مستحق مجازات خواهد بود؛ درصورتی که افشای مفاد اسناد مذکور در اثر عدم رعایت نظامات یا در اثر غفلت و مسامحه در حفاظت از آن ها صورت گرفته باشد نیز مرتکب بابت بی احتیاطی و بی مبالاتی محکوم به مجازات خواهد شد. با ما همراه باشید تا این مورد را به صورت تمام و کمال مورد بررسی قرار دهیم.

 

توصیه های یکی از بانوان وکیل در خصوص افشای اسرار

 

 

 

 

قانون افشای اسناد محرمانه

secrets and classified disclosure

بررسی تبعات حقوقی اطلاعات افشا شده به صورت آنلاین و تلفنی 24 ساعته

 

قانون مجازات انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی که در سال 1353 تصویب شده است، به جرم انگاری فعل یا ترک فعلِ انتشار و افشای اسناد سری و محرمانه می پردازد و مرتکبین این جرم را مستحق مجازات می داند.

توضیح آن که، در این قانون پس از تعریف اسناد دولتی محرمانه و اسناد دولتی سری، به احصاء مجازات های مقرر شده توسط قانونگذار برای مرتکبین جرم انتشار و افشای اسناد سری و محرمانه دولتی می پردازد و جرائم مذکور را درصورتی که متضمن جاسوسی یا سایر جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی باشند را در صلاحیت دادگاه های نظامی می داند.

 

دستور العمل نگهداری اسناد محرمانه

instructions of classified voucher

دستورالعمل جلوگیری از افشای اطلاعات

 

آئين نامه طرز نگاه داري اسناد سري و محرمانه دولتي و طبقه بندي و نحوه مشخص نمودن نوع اسناد و اطلاعات توسط هیأت وزیران در تاریخ 1354/10/01 به تصویب رسید؛ این دستور العمل و آئین نامه اسناد سری و محرمانه دولتی را 4 دسته تقسیم کرده و سپس بیان می دارد، منظور از نگهداري اسناد سري و محرمانه مجموعه اعمالي است كه از ابتداي انشاي اين اسناد تا تاريخ خروج آنها از حالت سري يا محرمانه بودن انجام مي شود تا اشخاص غيرمجاز به اسناد مذكور دست نيابند يا بر مفاد آنها واقف نشوند.

نکته قابل تامل آن است که اگر سند متعلق به يك كشور خارجي يا يك سازمان بين المللي باشد و براي نگهداري مقررات خاصي وجود داشته باشد، طبق مقررات مذكور عمل خواهد شد.

 

سند محرمانه چیست؟

 

classified voucher concept

تماس فوری با وکیل امور محرمانگی مورد اعتماد و 24 ساعته

 

آئين نامه طرز نگاهداري اسناد سري و محرمانه دولتي که مصوب هیئت دولت است، اسناد محرمانه را در 4 دسته زیر طبقه بندی و تعریف کرده است، که این افشای غیر مجاز هر کدام از این اسناد شامل تبعات زیر خواهد بود:

  1. به اساس حکومت و مبانی دولت ضرر جبران ناپذیری می رساند.

  2. منافع عمومی و امنیت ملی را دچار مخاطره خواهد نمود.

  3. نظام امور سازمان ها را مختل و اجرای وظائف اساسی آنها را ناممکن می سازد.

  4. موجب اختلال امور داخلی یک سازمان شود یا با مصالح اداری آن سازمان مغایر باشد.

 

در خصوص اسناد محرمانه، به طور کلی دو قاعده زیر مطرح است:

  • ‌اسناد دولتی سری: اسنادی هستند که افشای آنها مغایر با مصالح دولت و یا مملکت باشد.

  • اسناد دولتی محرمانه: اسنادی هستند که افشای آنها مغایر با مصالح خاص اداری وزارتخانه ها و موسسات و شرکت های دولتی باشد.

 

تهدید به افشای اسرار محرمانه

 

classified voucher disclosure

بهترین رویکرد در مقابل تهدید به افشای اطلاعات

 

تهدید به افشای اسرار محرمانه از جمله جرائم تعزیری است که در صورت ارتکاب به استناد ماده 669 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، ‌اعم از اینکه مرتکب به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام فعل یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد؛ شما می توانید با دریافت مشاوره حقوقی تلفنی با وکلای موسسه حقوقی ما از سایر مقررات مربوط به اسناد محرمانه مطلع شوید.

 

افشای اسرار و اسناد محرمانه اداری

 

the disclosure of classified information

اولین گام پس از افشا شدن اسرار شرکت

 

به موجب ماده 648 قانون مجازات اسلامی باب تعزیرات، کلیه کسانی که به مناسبت شغل یا حرفه خود محرم اسرار می شوند، هر گاه در غیر از موارد قانونی اسرار مردم را افشا کنند، به سه ماه و یک روز تا یک سال و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا شش میلیون ریال جزای نقدی، محکوم می شوند.

بعلاوه این اقدام در قانون خاصی تحت عنوان قانون مجازات انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی مصوب 1353، جرم انگاری شده و برای آن مجازات مقرر شده است و مرتکب را مستحق تعقیب کیفری دانسته است؛ این جرم دارای جنبه عمومی است و تعقیب آن منوط به شاکی خصوصی نیست.

 

 

اسرار تجاری و مسئولیت های آن

مزایای دریافت مشاوره حقوقی توسط شرکت ها

قوانین الزامی انجام تجارت الکترونیک

پلمپ دفاتر قانونی به صورت آنلاین و فوری

جرایم بین المللی جدید الظهور

نگارش فوری انواع دادخواست های حقوقی نادر و رایج به صورت 24 ساعته

تمامی خدمات ثبت شرکت به صورت آنلاین و 24 ساعت (ویژه شرایط کرونا)

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

افشای اسناد محرمانه در قانون جرائم نیروهای مسلح با توجه به ماده 28 قانون جرایم نیروهای مسلح چنانچه نظامی ای که آموزش های لازم را در خصوص حفظ اسناد طبقه بندی شده دیده باشد ، بی مبالاتی و بی احتیاطی کرده و اصول حفاظتی را رعایت ننماید و به این طریق توسط دشمنان و یا بیگانگان تخلیه اطلاعاتی گردد ، به مجازات مقرر در این ماده محکوم میشود. پس دقت داشته باشید که این جرم بر خلاف قانون مجازات اسلامی جرمی غیر عمدی بوده و قصد فرد برای در اختیار گذاشتن و یا نگذاشتن اطلاعات طبقه بندی شده ملاک نمیباشد. هنچنین فردی که اطلاعات طبقه بندی شده در اختیار وی قرار میگیرد باید از دشمنان و یا بیگانگان باشد و همانند قانون مجازات اسلامی ، مشمول تمامی افراد فاقد صلاحیت نمیگردد.
سلام و عرض ادب، افشای اسناد محرمانه و سری دولتی از جمله جرائمی است که ارتکاب آنان توسط افراد خاص که دارای وظائف و اختیارات خاص هستند، قابل ارتکاب است؛ لذا هرگاه یکی از کارکنان مؤسسات و وزارتخانه های دولتی یا شرکت های دولتی اقدام به انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی که حسب وظیفه دراختیار او بوده است نماید یا خارج از حدود وظائف اداری در اختیار دیگران و افراد فاقد صلاحیت قرار دهد؛ مرتکب جرم افشای اسناد محرمانه شده و مستحق مجازات خواهد بود؛ درصورتی که افشای مفاد اسناد مذکور در اثر عدم رعایت نظامات یا در اثر غفلت و مسامحه در حفاظت از آن ها صورت گرفته باشد نیز مرتکب بابت بی احتیاطی و بی مبالاتی محکوم به مجازات خواهد شد.
با سلام و احترام، ابتدای مقاله را با شعری از حضرت حافظ شاعر بلند آوازه ایراین شروع می کنم: «گُفت آن یار کز او گشت سرِ دار بلند جرمش آن بود که اسرار هویدا می کرد» باید دانست که اِفشای اسرار همواره در میان اقوام و ملل مختلف گناهی نابخشودنی بوده و بارها و بارها در حوادث تاریخی دیده ایم که با خیانت عده ای از افراد خود فروخته و افشای رمز و راز تاج و تخت، سلسله ای سقوط کرده و نسلی جدید از پادشاهان جدید جای آنها را می گیرند و از آن جایی که همواره تاریخ به مثابه یک قطار در حرکت بوده که تکرار می گردد و تنها انسان های درون آن تغییر می یابند باید دانست که بهره مندی از تجربه ارزشمند پیشینیان می تواند چراغ راهی برای آیندگان باشد . در جامعه امروز ما و به ویژه بعلت رقابتی بودن تجارت ، افشای اسرار مگوی یک شرکت یا موسسه می تواند بسیار سخت و بنیان کن بوده و تمام زیر و بم شخص حقوقی را زیر و رو نماید . به همین علت تنها افراد بسیار محدودی از یک شرکت نسبت به اَسرار آن آگاهی داشته و مابقی نفرات تنها پیرو فرامین مدیران شرکت می باشند ، البته برای کسانی که از اسرار تجاری آگاهی دارند نیز مقررات سفت و سختی وضع گردیده و از بیشتر آنها تعهداتی سنگین مبنی بر پرداخت جریمه و اعمال مجازات در صورت بر ملا کردن اسرار گرفته خواهد شد. البته جرم افشای اسرار محدود به مجازات های داخلی وضع شده در شرکت های حقوقی نبوده و از منظر وجهه عمومی جرم نیز برای آن مجازت در نظر گرفته شده است چرا که همگان می دانیم گاه یک تماس کوتاه و باگو کردن چند کلمه ساده می تواند چه تاثیر مخربی بر روی شرکتها در میدان رقابت با دیگر شکراء داشته باشد و شیرازه یک شرکت را از هم بپاشاند؛ لذا عقل سلیم حکم می کند با علم و اگاهی نسبت به کسانی که محرم اسرار هستند رفتار نموده و قبل از در میان گذاشتن هر مطلب سری با ایشان از افراد آگاه و مجرب مشورت بگیریم تا از عواقب احتمالی هرکاری ایمن بمانیم.
با سلام افشای اسناد محرمانه و سری دولتی از جمله جرائمی است که ارتکاب آنان توسط افراد خاص که دارای وظائف و اختیارات خاص هستند، قابل ارتکاب است؛ لذا هرگاه یکی از کارکنان مؤسسات و وزارتخانه های دولتی یا شرکت های دولتی اقدام به انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی که حسب وظیفه دراختیار او بوده است نماید یا خارج از حدود وظائف اداری در اختیار دیگران و افراد فاقد صلاحیت قرار دهد؛ مرتکب جرم افشای اسناد محرمانه شده و مستحق مجازات خواهد بود
عرض ادب وخسته نباشید به تمام پرسنل پرتلاش وکیل تلفنی امروز یک مشاوره تلفنی دریافت کردم و خواستم بلافاصله بعد از قطع تماس رضایت خودم را از کیفیت مکالمه و سطح علمی حقوقی مشاورین شما از طریق این پیام اعلام کنم تا به سایرین نیز استفاده از خدمات شمارو توصیه کنم
قانون مجازات انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی ‌مصوب 1353.11.29 ‌ماده 1 - اسناد دولتی عبارتند از هر نوع نوشته یا اطلاعات ثبت یا ضبط شده مربوط به وظایف و فعالیتهای وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی و‌وابسته به به دولت و شرکتهای دولتی از قبیل مراسلات - دفاتر - پرونده - عکس‌ها - نقشه‌ها - کلیشه‌ها - نمودارها - فیلم‌ها - میکرو فیلم‌ها و‌نوارهای ضبط صوت که در مراجع مذکور تهیه و یا به آن رسیده باشد. ‌اسناد دولتی سری اسنادی است که افشای آنها مغایر با مصالح دولت و یا مملکت باشد. ‌اسناد دولتی محرمانه اسنادی است که افشای آنها مغایر با مصالح خاص اداری سازمانهای مذکور در این ماده باشد. ‌ماده 2 - هر یک از کارکنان سازمانهای مذکور در ماده یک که حسب وظیفه مأمور حفظ اسناد سری و محرمانه دولتی بوده یا حسب وظیفه اسناد‌مزبور در اختیار او بوده و آنها را انتشار داده یا افشاء نماید یا خارج از حدود وظایف اداری در اختیار دیگران قرار دهد یا به هر نحو، دیگران را از مفاد آنها‌مطلع سازد در مورد اسناد سری به حبس جنایی درجه 2 از دو تا ده سال و در مورد اسناد محرمانه به حبس جنحه‌ای از شش ماه تا سه سال محکوم‌می‌شود همین مجازات حسب مورد مقرر است درباره کسانی که این اسناد را با علم و اطلاع از سری یا محرمانه بودن آن چاپ یا منتشر نموده و یا‌موجبات چاپ یا انتشار آن را فراهم نمایند. ‌در صورتی که افشای مفاد اسناد مذکور در اثر عدم رعایت نظامات یا در اثر غفلت و مسامحه حفاظت آنها صورت گرفته باشد مجازات او سه ماه تا شش‌ماه حبس جنحه‌ای خواهد بود. ‌ماده 3 - هر یک از کارکنان سازمانهای مذکور در ماده 1 یا اشخاص دیگر که اطلاعات یا مذاکرات یا تصمیمات سری و محرمانه دولتی را به نحوی از‌انحاء به کسی که صلاحیت اطلاع بر آن را ندارد به دهد یا موجبات افشاء یا انتشار آنها را فراهم نماید عمل مرتکب در حکم افشا یا انتشار اسناد سری یا‌محرمانه دولتی محسوب می‌شود. ‌ماده 4 - تعقیب کیفری هر یک از جرایم مذکور در موارد فوق موکول به تقاضای وزارتخانه یا مؤسسه یا سازمانی است که اسناد آن منتشر یا افشاء‌شده است. ‌ماده 5 - در صورتی که اعمال فوق به موجب قوانین دیگری مستلزم مجازات شدیدتری باشد مرتکب به مجازات اشد محکوم خواهد شد. ‌ماده 6 - هرگاه انتشار یا افشای اسناد دولتی مذکور در این قانون متضمن جاسوسی یا جرایم دیگری باشد که رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاههای‌نظامی است در دادگاههای مزبور رسیدگی خواهد شد. ‌ماده 7 - نیروهای مسلح شاهنشاهی از شمول مقررات این قانون مستثنی بوده و تابع قوانین خود می‌باشد. ‌ماده 8 - آیین‌نامه طرز نگاهداری اسناد سری و محرمانه دولتی و طبقه‌بندی و نحوه مشخص نمودن نوع اسناد و اطلاعات توسط وزارت دادگستری‌تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید. ‌قانون فوق مشتمل بر هشت ماده پس از تصویب مجلس سنا در جلسه روز دوشنبه 1353.9.11 در جلسه روز سه‌شنبه بیست و نهم بهمن ماه یک هزار‌و سیصد و پنجاه و سه شمسی به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
با سلام تهدید به افشای اسرار نیز جرم انگاری شده و برای آن مجازات تعیین شده است .افشای اسناد محرمانه نیز دارای مجازات می باشد
سلام وادب هرگاه یکی از کارکنان مؤسسات و وزارتخانه های دولتی یا شرکت های دولتی اقدام به انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی که حسب وظیفه دراختیار او بوده است نماید یا خارج از حدود وظائف اداری در اختیار دیگران و افراد فاقد صلاحیت قرار دهد؛ مرتکب جرم افشای اسناد محرمانه شده و مستحق مجازات خواهد بود؛ درصورتی که افشای مفاد اسناد مذکور در اثر عدم رعایت نظامات یا در اثر غفلت و مسامحه در حفاظت از آن ها صورت گرفته باشد نیز مرتکب بابت بی احتیاطی و بی مبالاتی محکوم به مجازات خواهد شد
سلام هرگاه یکی از کارکنان مؤسسات و وزارتخانه های دولتی یا شرکت های دولتی اقدام به انتشار و افشای اسناد محرمانه و سری دولتی که حسب وظیفه دراختیار او بوده است نماید یا خارج از حدود وظائف اداری در اختیار دیگران و افراد فاقد صلاحیت قرار دهد؛ مرتکب جرم افشای اسناد محرمانه شده و مستحق مجازات خواهد بود؛ درصورتی که افشای مفاد اسناد مذکور در اثر عدم رعایت نظامات یا در اثر غفلت و مسامحه در حفاظت از آن ها صورت گرفته باشد نیز مرتکب بابت بی احتیاطی و بی مبالاتی محکوم به مجازات خواهد شد
سلام یک سوال مختصر حقوقي داشتم خدمتتان.. ۱_حمل و خروج اسناد خیلی محرمانه و طبقه بندی شده بدون افشا و انتشار و در اختیارقراردادن آن به افراد فاقدصلاحیت هم جرم است یا فقط افشای آن اسناد محرمانه و طبقه بندی شده جرم محسوب میگردد؟؟؟؟ ۲_ یک سند و یا یک نامه دولتی چه وقتی خیلی محرمانه محسوب می شود؟؟؟ وقتی متن و محتوایش خیلی محرمانه باشد و یا وقتی که مهر خیلی محرمانه بر بالای نامه بخورد؟؟؟ اگر موضوع و متن نامه فاقد وجه محرمانه و یا طبقه بندی باشد و به اشتباه و یا عمدا" مهر خیلی محرمانه بالای نامه بخورد بازهم آن نامه خیلی محرمانه و طبقه بندی محسوب می گردد یا خیلی محرمانه بودن آن براساس براساس متن نامه می باشد؟؟؟

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی