موسسه وکیل تلفنی

  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • مریم مدنی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۲۰:۱۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۲
  • لیلا زارع گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۹:۱۶:۱۷ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • قلیچ خانی قلیچ خانی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۹:۳۴:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۱
  • سید علی سادات حسینی سید علی سادات حسینی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۳۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۰:۱۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فهیمه ماضی فهیمه ماضی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱:۲۰:۴۵ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۲۰
  • فرید حامدی فرید حامدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۱۶:۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
  • کیا خوش کیش کیا خوش کیش گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۶:۳۶:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی

همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی

طلاق همیشه به دلائل مختلفی صورت می­ گیرد، صورت­ هایی از طلاق که در دادگاه­ ها وجود دارد با یکدیگر متفاوت است؛ مثلاً طلاق بائن یا خلعی. همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی موضوع مقاله ماست و سعی می ­کنیم که همه آنچه را که در این باره لازم است به شما بگوییم؛ زوج های جوان و حتی مسن بسیاری به دادگاه­ها جهت طلاق مراجعه می­کنند که هر کدام داستان­ها و مشکلات خاص خودشان را در زندگی زناشویی دارند برای عده­ای حتی کار به عروسی هم نکشیده و در همان دوران عقد کارشان به دادگاه و طلاق می ­کشد؛ گاهی طلاق به اجبار یکی از زوج ­ها می باشد و گاهی هم هر دوی آن ­ها نسبت به طلاق اصرار دارن؛ هرچه که باشد در نهایت متاسفانه کارشان به جدایی می ­کشد، اما گاهی طلاق خلع اتفاق می­افتد و زمانی که این حالت برای زوج یا زوجه باشد کمی شرایط جدایی متفاوت است؛ در حالت بائن هم بر خلاف طلاق رجعی دیگر امکان رجوع برای شوهر وجود نخواهد داشت؛ حال با ما همراه باشید تا در ادامه مقاله همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی را توضیح دهیم؛ اما قبل از آن به شما توصیه می کنیم که ویدئوی کوتاه زیر را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

 

 

 

 

 

طلاق خلع چیست و چه ارکانی دارد؟

 

 

importance of first step in divorce

وکیل طلاق خلع آنلاین و 24 ساعته در دسترس

 

خلع یعنی کراهت از چیزی. در واقع یک زمانی ممکن است که زوجه و یا  زوج از همسر خود کراهت داشته باشد و در اصطلاح عامیانه از همسرش بدش بیاید و این نفرت و کینه به حدی باشد که حاضر شود به دادگاه جهت طلاق مراجعه کند. در صورتی که یک زن آنقدر از همسر خود کراهت داشته باشد و بخواهد از او طلاق بگیرد و حتی ممکن است این خشم و نفرت به اندازه ای باشد که حاضر شود یک چیزی هم به شوهرش بدهد فقط به شرط آن که او را طلاق بدهد اینگونه طلاق را طلاق خلع می گویند. می­خواهید همه چیز را درباره عده طلاق بائن خلعی بدانید تلفن را بردارید و با وکیل طلاق تیم وکیل تلفنی مشاوره تلفنی دریافت کنید.

 

حقوق زن در طلاق بائن خلعی شامل چه مواردی است

 

 

در قانون ما طلاق از جانب زوج صورت می­گیرد یعنی این مرد است که اقدام به طلاق دادن همسر خود می­ کند؛ اما از آنجا که طلاق خلع ممکن است از جانب زن صورت گیرد بسته به شرایط زن ممکن است که بخشی از مهریه،  نصف و یا کل آن به زن تعلق بگیرد. بائن بودن طلاق به معنی عدم رجوع بودن است و اگردر دوران نامزدی باشد و هنوز عقدی صورت نگرفته باشد مرد نمی­تواند دوباره رجوع کند در این حالت به علت عدم عقد به زن هیچ چیزی حتی مهریه هم تعلق نمی­ گیرد.

در خصوص کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شرایط مهریه و همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی با وکیل تلفنی تماس بگیرید و از وکیل مهریه این مجموعه مشاوره مهریه دریافت کنید.

 

عده طلاق بائن خلعی چند روز است و آیا می ­توان آن­ را کم تر کرد؟

 

 

Benefits of divorce legal advice

وکیل طلاق ارزان و خوب برای طلاق خلع

 

در صورتی که زوجه تقاضا طلاق خلع داشته باشد و بخاطر خشم و نفرتی که از همسرش دارد و این نفرت به حدی باشد که حتی چیزی به شوهر ببخشد برای مثال مهریه ­اش را به وی ببخشد؛ طلاق زودتر اتفاق خواهد افتاد. عده زن بسته به شرایط او است و همان چهار ماه و ده روز است اما در صورتی که زن باکره، یائسه و یا فاقد رحم باشد مشمول زمان عده نمی شود. در صورتی که زن قبل از طلاق خلع و یا بعد از آن و در زمان عده قبل از تمام شدن عده به بذل به مرد رجوع کند طلاق خلع تبدیل به طلاق رجعی می­شود، این حالتی است که امکان رجوع را برای مرد به وجود می­ آورد؛ وکیل آنلاین وکیل تلفنی تیم وکیل تلفنی در 24 ساعت شبانه روز آماده ارائه مشاوره حقوقی در رابطه با ارکان عده در طلاق بائن خلعی هستند و همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی را برای شما توضیح خواهند داد.

 

مجازات عدم رعایت مدت عده در طلاق بائن رجعی

 

رزرو مشاوره حقوقی فوری با وکیل

 

در طلاق دو حالت وجود دارد اول این که یا طلاق رجعی است یعنی میرد می تواند در مدت عده بدون هیچگونه خطبه عقدی به زوجه باز گردد؛ اما در طلاق بائن موانعی برای رجوع وجود دارد، یعنی مرد بدون خطبه شرعی امکان رجوع ندارد. اصلا خود بائن بودن به این معناست که زوج امکان رجوع و بازگشت به زندگی به زوجه را ندارد و برای بازگشت دوباره باید خطبه عقد بین آن ها خوانده شود. بعد از طلاق هیچ نسبتی  بین زوجین باقی نمی ماند و محرمیت بین زوجین از بین می رود و زن مشمول نفقه یا ارث نمی شود. در صورتی که وسع مالی ندارید و سوالات مهم و زیادی در رابطه با طلاق بائن خلعی دارید و می­ خواهید همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی را بدانید همین الان با وکیل تلفنی تماس بگیرید و مشاوره حقوقی  دریافت کنید.

 

حکم خواستگاری در زمان عده طلاق بائن

 

divorce with notarized right

روش های طلاق فوری و آسان در تهران و شهرستان ها

 

شرایط خواستگاری از یک زن شامل نداشتن همسر، نبودن زن در عده رجعی همچنین خواستگاری از زنان سببی و نسبی نیز غیر ممکن است یعنی زنی که این شرایط را نداشته باشد را می­توان خواستگاری کرد. خواستگاری از زنی که در عده وفات همسر سابق است حرام است اما در غیر این صورت مشکلی ندارد. فهمیدن همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی با کیفیت بالا و در زمان کم تقریبا غیر ممکن است اما مجموعه وکیل تلفنی با به کار گیری بهترین وکلای پایه یک دادگستری با کیفیت  ترین مشاوره حقوقی فوری را در اختیار شما عزیزان قرار می­دهد؛ پس با خیال راحت همین الان تلفن خود را بردارید و با مجموعه وکیل تلفنی تماس بگیرید اگر هم با مشاوره آنلاین راحت­ترید می­توانید به صورت آنلاین با وکلای این مجموعه ارتباط بگیرید و پاسخ همه چیز درباره عده طلاق بائن خلعی  را دریافت نمایید.

 

سکس در زمان عده طلاق بائن چه رویکردی دارد؟

 

 

طبق آیین و شریعت اسلام همچنین قوانین کشور ما در کل رابطه نامشروع با جنس مخالف گناه و غیر قانونی بوده و مستوجب مجازات است. طبق قانون زنی که از همسر خود جدا می­شود برای ازدواج مجدد 4 ماه و ده روز باید صبر کند. زنا در هر شرایطی گناه می­باشد و ربطی به در عده بودن یا نبودن زن ندارد. خود بائن حالتی است که مانعی برای بازگشت مرد وجود دارد یعنی طلاقی که بائن است امکان رجوع ندارد و حتی ممکن است که مواردی مانند یائسگی، نداشتن رحم و ... منجربه عدم عده بودن زن مطلقه باشد اینکه یک زن بخاطر در عده بودن یا نبودن مجازات شود نیست در قانون ما زنا یک عمل غیر قانونی و گناه است و در صورت دستگیری زن و مرد زناکار مجازات قانونی در پی خواهد داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر با وکیل تلفنی تماس بگیرید و همه چیز را درباره عده طلاق بائن خلعی با کمک ارزان­ترین مشاوره حقوقی تلفنی دریافت نمایید.

 

طلاق چیست؟!

وکیل طلاق واتساپی و آنلاین

وکیل تضمینی طلاق

سامانه طلاق توافقی فوری

خدمات 24 ساعته آنلاین و تلفنی ثبت انواع شرکت ها

مشاوره حقوقی 24 ساعته تلفنی و آنلاین در تمامی زمینه های ملکی

درخواست مشاوره  حقوقی دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی حضوری در تمامی شهر های ایران

درباره ما

 

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام نزدیک سه ماهه از همسرم جدا شدم از نوع باهم خلعی آیا بعداز اتمام مدت عده میتوانم به همسرم برگردم یانه ؟
سلام. آقایون و خانوم های عزیز که از طرف سایت پاسخ سوالات مردم رو میدید، لطفاً کلمات قضایی رو که مردم عادی از مفهوم اون اطلاع ندارن رو به زبان ساده تری بگید، نه اینکه در پاسخ قسمتی از متن خود سایت رو براشون Copy , Paste کنید؛ ممنون.
با سلام ؛ امروز 3 روز از یکسالگی فعالیتم در موسسه خوب وکیل تلفنی میگذره این متن به یادگار بمونه، توی مصاحبه ی علمی و تخصصی از من سوال کردن که چرا خودت که موسسه داری میخوای اینجا کار کنی اون روز جمله ای که در جواب گفتم این بود" ماهی تو دریا بزرگ میشه" امروز که یکسال از اون مصاحبه میگذره بهم اثبات شد که واقعا ماهی تو دریا بزرگ میشه خدا را شاکرم که گره از بسیاری از مشکلات حقوقی مردم با صرف کمترین هزینه و با نظارت خوب مدیران موسسه حقوق ی وکیل تلفنی باز شد و تونستم قدمی هرچند کوچک برای احقاق حق مردم عزیزم ایران بردارم ،از زحمات استاد عزیز سرکار خانم جاویدانی ،تیم ارجاعات تلفنی سرکار خانم خیری و قاسمی و جانی تشکر میکنم که به صورت شبانه روزی تلاش میکنید،امیدوارم موسسه بهتر از گذشته باشه و آرزوم پیشرفت حداکثری موسسه هستش،جاداره از زحمات آقای دکتر توکلی برای تاسیس سایت وکیل تلفنی تشکر کنم ، میخوام ازین لحظه استفاده کنم و از شما به عنوان مدیر خود تشکر کنم شما تاثیر مثبتی روی زندگی من گذاشتین برای همیشه سپاس گزار شما خواهم بود. ممنونم و سپاسگزار.
سلام خسته نباشید ... طلاق بائن، طلاقی است که برخلاف طلاق رجعی، مرد نمی تواند در ایام عده طلاق، به همسرش رجوع کند. رجوع، به این معنا است که بدون نیاز به انعقاد عقد ازدواج جدید، همان عقد ازدواج قبلی، با شرایط قبلی، دوباره به رسمیت شناخته خواهد شد و انگار، اصلا طلاقی صورت نگرفته است. طلاق بائن، آثاری که طلاق رجعی بر جای می گذارد را نخواهد داشت. از جمله اینکه زن، در طول مدت عده، حق دریافت نفقه نخواهد داشت و در صورتی که در مدت عده، یکی از طرفین فوت کند، دیگری از او ارث نخواهد برد.
طلاق، به عنوان ابزاری در جهت جدایی زوجین استفاده می شود. احکام مربوط به طلاق، از فقه اسلامی نشات گرفته اند که بر اساس آن، انواع طلاق، عبارت است از طلاق رجعی و طلاق بائن. البته تقسیم بندی طلاق، به رجعی و بائن، تنها یک دسته از تقسیمات طلاق به شمار می رود. در طلاق رجعی، برای مرد، حق رجوع به زندگی مشترک، در ایام عده وجود دارد، ولی در طلاق بائن، احکام و آثار متفاوتی جاری است. طلاق بائن، دارای انواع مختلفی است که هریک از این انواع، شرایط مخصوص خود را دارد. لذا ضروری است از انواع آن و آثار حقوقی هر یک از آن ها، آگاهی داشت
سلام دوستان عزیز اولین مرحله طلاق فوری، ایجاد توافق و تفاهم زوجین بر سر مساله طلاق است. در واقع زوجین باید در مورد هم بر سر مساله جدایی و هم بر سر تبعات و حقوق ناشی از آن یعنی مهریه، نفقه، اجرت المثل، حضانت، جهیزیه و سایر حقوق مالی با یکدیگر توافق نمایند. در چنین شرایطی، زوجین آماده شروع فرایند طلاق فوری هستند. پس از این مرحله، زوجین می‌بایست با مراجعه به سایت تصمیم به نشانی behzisti.net برای انجام جلسات مشاوره بهزیستی ثبت نام کنند. در این جلسات، مشاورین تلاش می‌کنند که زوجین را به ادامه زندگی ترغیب کنند و چنانچه ادامه زندگی به تشخیص آن‌ها میسر نباشد، برای زوجین گواهی عدم انصراف از طلاق را صادر می‌کنند. پس از صدور گواهی عدم انصراف از طلاق، زوجین می‌توانند با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست طلاق توافقی را که همان طلاق فوری است، ثبت نمایند. مدارک لازم برای ثبت دادخواست، اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی، عقدنامه و گواهی عدم انصراف از طلاق است. پس از ثبت دادخواست، پرونده به دادگاه صالح ارجاع می‌گردد. دادگاه با بررسی شرایط و مدارک و نیز توافق مکتوب زوجین، اقدام به صدور دادنامه طلاق توافقی می‌نماید. رای صادر شده از سوی دادگاه، تا سه ماه قابل اجرا در دفاتر طلاق خواهد بود.
سلام و عرض ادب، خلع یعنی کراهت از چیزی. در واقع یک زمانی ممکن است که زوجه و یا زوج از همسر خود کراهت داشته باشد و در اصطلاح عامیانه از همسرش بدش بیاید و این نفرت و کینه به حدی باشد که حاضر شود به دادگاه جهت طلاق مراجعه کند. در صورتی که یک زن آنقدر از همسر خود کراهت داشته باشد و بخواهد از او طلاق بگیرد و حتی ممکن است این خشم و نفرت به اندازه ای باشد که حاضر شود یک چیزی هم به شوهرش بدهد فقط به شرط آن که او را طلاق بدهد اینگونه طلاق را طلاق خلع می گویند. اینجانب سحر نیک پور جهت توضیحات جامع و تفصیلی در خدمت شما هستم.
اگر نکاح به واسطه فوت شوهر، طلاق، فسخ یا بذل مدت منحل شود مدتی به نام عده آغاز می‌شود که در این مدت زن نمی‌تواند با دیگری ازدواج کند. این مدت با توجه به نوع پایان ازدواج (مرگ همسر یا طلاق یا فسخ نکاح)، نوع ازدواج (دائم یا موقت) و باردار بودن یا نبودن زن متغیر است. فلسفه وضع عده جلوگیری از اختلاط نسل و احترام به رابطه زناشویی سابق و تعبد است. به گزارش فرارو، در صورتی که زن در هنگام عده با مردی ازدواج کند ازدواج آنان باطل است و در صورت آگاهی از حکم عده، ازدواج آن مرد و زن با یکدیگر برای همیشه حرام می‌شوند. همچنین شوهر در هنگام عده طلاق رجعی حق دارد از طلاق رجوع کند. به طور کلی در عده طلاق رجعی حقوق و تکالیف زن و شوهر نسبت به یکدیگر همچنان برقرار است؛ مثلاً شوهر باید به زن نفقه بدهد، در صورت مرگ یکی، دیگری از او ارث می‌برد و اگر در زمان عده طلاق رجعی رابطه جنسی خارج از چارچوب ازدواج با شخصی از جنس مخالف برقرار کنند به حد زنای محصنه یعنی سنگسار محکوم خواهند شد. احکام عده طلاق عده طلاق مهلتی برای تفکر و بازگشت به زندگی خانوادگی می‌باشد در این مدت زن و شوهر می‌توانند درباره کانون خانوادگی و سرنوشت فرزندانشان فکر کنند قانون‌گذار به شوهر امکان داده در صورت پشـیمانی از گسستن رابطه زناشویی، با رجوع خود، اثر طلاق را از میان ببرد و زندگی مشترک را از سرگیرد. در خصوص عده طلاق لازم است موارد ذیل را مورد توجه قرار دهید: ۱- به موجب ماده ۱۱۴۸ قانون مدنی اگر طلاق، رجعی باشد شوهر می‌تواند در مدت عده از طلاق رجوع کند و پیوند زناشویی قبلی را دوباره برقرار کند. لازم به ذکر است که رجوع تشریفات خاصی ندارد کافی است که مرد قصد بازگشت به زندگی مشترک را داشته باشد در این خصوص موافقت زن شرط نیست و در صورت درخواست شوهر به از سرگیری زندگی مشترک، زن حق مخالفت نخواهد داشت. ۲- مدت زمان عده طلاق برابر با ۳ دفعه پاکیزگی یا ۳ طهر است. به عبارت دیگر اگر زنی که باردار نباشد، چند روز بعد از اجرای صیغه طلاق عادت ماهیانه شود و سپس پاک شود (پاکی اول)، دوباره عادت ماهیانه شود و پاک شود (پاکی دوم) و برای بار سوم عادت ماهیانه شود و پاک شود (پاکی سوم)، پایان این پاکی که مصادف می‌‌شود با شروع عادت ماهیانه چهارم، عده طلاق برای این زن تمام و مجوز ازدواج برای ایشان صادر می‌‌شود. حال اگر آن زن در هنگام بارداری طلاق داده شود، عده‌اش را باید تا زمان وضع حمل نگاه دارد؛ خواه کمتر از ۳ پاکی شود و خواه بیشتر. ولی اگر زنی با اینکه به سن یائسگی نرسیده باشد، عادت زنانگی نبیند، در این حالت باید ۳ ماه عده نگه دارد. ۳- به موجب ماده ۱۱۵۷ قانون مدنی زنی که به شبهه با کسی رابطه جنسی برقرار کند باید عده طلاق نگاه دارد رابطه جنسی به شبهه به موردی گفته می‌شود که زن و مردی بر خلاف واقع چنین پندارند که زن و شوهر هستند و در نتیجه این پندار نادرست با هم رابطه جنسی داشته باشند. اما در مورد رابطه نامشروع (زنا) رعایت مدت عده لازم نیست. ۴- به موجب ماده ۱۱۵۶ قانون مدنی زنی که شوهر او غایب مفقودالاثر بوده و حاکم او را طلاق داده باشد باید از تاریخ طلاق عده وفات نگاه دارد. غایب مفقودالاثر کسی است که از غیبت او مدت نسبتاً زیادی گذشته باشد و از او به هیچ وجه خبری به دست نیاید. طبق ماده ۱۰۲۹ قانون مدنی، هرگاه مردی ۴ سال تمام غایب مفقودالاثر باشد، زن او می‌تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند. در این صورت دادگاه اقدام به نشر ۳ نوبت آگهی هر کدام به فاصله ۱ ماه در یکی از جراید محل و یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار تهران خواهد کرد و پس از گذشت ۱ سال از تاریخ آخرین آگهی، در صورتی که خبری از غایب نرسیده باشد، حکم به طلاق خواهد داد و زن پس از وقوع طلاق و نگاه داشتن عده وفات می‌تواند مجدداً ازدواج کند؛ بنابراین همسر مرد غایب در صورتی که حکم طلاق او صادر شود باید عده‌ای معادل عده وفات نگاه دارد. در مواردی که عسر و حرج و مشقت تحمل ناپذیری، زندگی یا شرافت زن را تهدید می‌کند، رویه قضایی طلاق زن پیش از ۴ سال را پذیرفته است. اگر شخص غایب پس از وقوع طلاق و گذشتن مدت عده پیدا شود، حقی نسبت به زن سابق خود نخواهد داشت، اما اگر قبل از انقضای مدت عده پیدا شود، نسبت به طلاق حق رجوع خواهد داشت، یعنی می‌تواند با اظهار اراده خود مبنی بر ادامه ازدواج اثر طلاق را از بین ببرد. ۵- به موجب ماده ۱۱۵۲ قانون مدنی مدت زمان نگاه ¬داشتن عده در فسخ نکاح و بخشش مدت باقی ¬مانده در ازدواج موقت یا انقضای مدت آن در زنی که باردار نباشد، ۲ پاکی یا ۲ طهر است مگر اینکه با وجود اینکه به سن یائسگی نرسیده باشد، عادت ماهیانه نشود که در این صورت، عده ایشان ۴۵ روز است. اگر هم زن باردار باشد، باید تا پایان زایمان عده نگاه دارد. زنان فاقد عده طلاق به موجب ماده ۱۱۵۵ قانون مدنی ۲ دسته از زنان لازم نیست در صورت طلاق عده نگاه دارند این ۲ دسته عبارتند از: ۱- زن یائسه ۲- زنی که قبل از برقراری رابطه جنسی از همسرش جدا شده است. لازم به ذکر است زنانی که نگاه داشت عده طلاق نسبت به آن‌ها منتفی است در صورت فوت شوهر باید عده وفات را نگاه دارند. احکام عده وفات وفات نیز عاملی است که باعث انقطاع زوجیت می‌شود لذا زن با فوت همسر نیز باید عده نگاه دارد، عده وفات از ۲ جهت با عده طلاق متفاوت است: از نظر مدت، از عده طلاق طولانی‌تر است و از نظر مصداق شامل زنان یائسه و غیر مدخوله (قبل از برقراری رابطه جنسی ازدواج منحل شده باشد) که عده طلاق بر آن‌ها واجب نیست؛ نیز می‌شود. به نظر می‌رسد ماهیت و فلسفه عده وفات با عده طلاق کاملا متفاوت باشد. هدف از تشریع عده وفات معلوم شدن وضعیت حمل زن نیست؛ بلکه حفظ حرمت و وفاداری زن به زندگی زناشویی با مرد است. در خصوص عده وفات لازم است موارد ذیل را مورد توجه قرار دهید: ۱- به موجب ماده ۱۱۵۴ قانون مدنی عده وفات چه در نکاح دائم و چه در نکاح موقت در هر حال ۴ ماه و ۱۰ روز است مگر این که زن باردار باشد که در این صورت عده وفات تا موقع وضع حمل است مشروط بر این که فاصله بین فوت شوهر و وضع حمل از ۴ ماه و ۱۰ روز بیشتر باشد و الا مدت عده همان ۴ ماه و ۱۰ روز خواهد بود. ۲- اگر بین زن و شوهر رابطه جنسی صورت نگرفته باشد نیازی به نگاه داشتن عده طلاق نیست و همچنین زن یائسه در صورت طلاق و فسخ نکاح، عده ندارد، اما عده وفات در هر حال باید به اتمام برسد. نکته دیگر اینکه اگر شوهری غایب مفقودالاثر شود و زن بتواند توسط دادگاه خود را طلاق بدهد، از زمان طلاق باید عده وفات یعنی ۴ ماه و ۱۰ روز را نگاه دارد
من این مقاله رو سطحی خوندم و به نظر من که اطلاعات خیلی خوبی داشت؛ ممنون از اعضای دست اندرکار وکیل تلفنی که شبانه روزی برای اشاعه آگاهی حقوقی در بین جامعه آنلاین تلاش می کنند.

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی