موسسه وکیل تلفنی

  • سروش ایزدی سروش ایزدی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۸:۴:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • نیره کمالی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۱:۵۳:۲۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • احسان جهانگیری گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۵:۲۲:۲۷ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۳
  • همت پوراحمد گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۲۴:۴۳ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • نوید بهزادی نوید بهزادی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۷:۱۱:۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۳۰:۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۲:۲۷:۵۵ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۲
  • حامد محمدنژاد حامد محمدنژاد گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۱:۴۴:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • هادی خسروی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۰:۲:۵۴ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۲۰
  • مهرداد بنی نعمتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۵۸:۲۸ تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۹
انجمن وکیل تلفنی

طلاق به خاطر اعتياد

طلاق به خاطر اعتیاد

طلاق به دلیل اعتیاد یکی از رایج ترین انواع طلاق در سال 99 می باشد که معمولاً در دادگاه مقبولیت نیز دارد؛ با توجه به این امر که افزایش فشار ناشی از مشکلات اقتصادی امروزه جوانان بسیاری را به دام اعتیاد کشانده است؛ گاهاً کنترل اعتیاد از دست خارج شده و موجب عسر و حرج زوجه می گردد؛ از این رو این نوع طلاق می تواند در دادگاه مقبولیت بیشتری نیز داشته باشد؛ حال ما را همراهی نمایید تا ضمن بررسی مو به موی رابطه طلاق و اعتیاد، به اهمیت دریافت مشاوره حقوقی قبل از اقدام برای آن، بپردازیم.

 

 

تکلیف دادگاه در تقاضای طلاق به علت اعتیاد زوج

 

courts decisions about divorce because of addiction

بررسی آنلاین امکان طلاق به خاطر اعتیاد

 

در دعوای طلاق به درخواست زوجه اگر زوجه به اعتیاد زوج استناد کرده باشد، دادگاه باید جهت احراز اعتیاد زوج را به پزشکی قانونی معرفی کند؛ در بیشتر موارد رأی شعبه اول دیوان عالی کشور به سبک زیر خواهد بود.

 

رای شعبه اول دیوان عالی کشور

 شماره دادنامه: ۹۱۰۹۹۷۰۹۰۷۸۰۰۴۹۳

  • نظر به اینکه ضروری است از مسجلین ذیل استشهادیه مضبوط در صفحه ۲ پرونده تحقيق [شود] و با عنایت به محکومیت فرجام خوانده به ترک انفاق و اقاریر وی در صورت جلسات پیوست در نیروی انتظامی و شورای حل اختلاف به داشتن اعتیاد، از وی در رابطه با کیفیت انفاق تحقیق و پس از تعرفه به پزشکی قانونی و اخذ نظریه آن مرجع، پرونده‌های استنادی ملاحظه و خلاصه و اجمال آنها گزارش و در صورت ضرورت تحقیقات دیگری انجام و بر اساس آن و به مقتضای دلایل محصتله اتخاذ تصمیم گردد، لذا فرجام خواهی وارد تشخیص و دادنامه فرجام خواسته نقض و مستند به بند ۵ ماده ۳۷۱ قانون آیین دادرسی مدنی پرونده جهت رسیدگی به دادگاه منشأ دادنامه منقوضه اعاده می‌ شود.

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

یکی از مشکلات یا به تعبیری بلاهای خانمان سوزی که بسیاری از خانواده ها را درگیر خود کرده و ارکان زندگی افراد را متزلزل می‌کند بحث مربوط به اعتیاد افراد است . همه ما دست کم یک نفر را در دور و اطراف خود می شناسیم که به این بلا گرفتار شده و زندگی شخصی و خانوادگی اش از هم پاشیده است . شاید به نوعی بتوان گفت که انسان معتاد به تعبیری یک انسان بدون اراده است که به فراخور اوضاع و احوال به هر سمتی گرایش پیدا میکند و نداشتن ثبات وی در زندگی باعث می شود که کسی نتواند برای ادامه راه به وی اعتماد نماید. در قانون مدنی ما نیز برای طلاق زوجه بعلت اعتیاد زوج شرایطی پیش بینی شده که زن می تواند ضمن برخورداری از حقوق مالی خود نسبت به ثبت دادخواست طلاق افدام‌نماید البته در حالتی که زوجه معتاد باشد راه برای زوج بسیار راحت تر بوده و مرد می تواند با استناد به ماده ۱۱۳۳ قانون فوق درخواست طلاق خویش را ثبت کند . برای دانستن جزئیات بیشتر و رویه موجود در محاکم می توانید با وکلای موسسه وکیل تلفنی صحبت کرده و بعد از آن اقدام نمایید. محمد صادق تیغ نورد
سلام خسته نباشید و خداقوت به تمامی تلاشهای شبانه روزی شما خواستم تشکر کنم امروز به کمک وکلای موسسه وکیل تلفنی پرونده دوستم به نتیجه رسید و من بسیار خوشحالم که موسسه شمارو به دوستم معرفی کردم امیدوارم در مسیر کمک به حل مشکلات مردم موفق باشید چون وجود شما باتوجه به حجم پرونده های مردم بسیار مفیده
از جمله مصادیق عسر و هرج اعتیاد زوج است که برای زن حق جدا شدن از همسر ایجاد می‌کند؛ ازین رو اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلاء وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام زوج به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشکی برای اعتیاد لازم بوده است یکی از مصادیق عسر هرج است که در صورت اثبات این امر در دادگاه حکم جدایی صادر می‌شود و زوجه مستحق دریافت مهریه از زوج خواهد بود.
بر طبق بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، قانونگذار به زن حق داده است که با شرایطی با اثبات اعتیاد شوهر (زوج) به مواد مخدر یا مشروبات الکلی از طریق عسر و حرج بتواند علی رغم مخالفت مرد، طلاق بگیرد.
با سلام شدت اعتیاد در طلاق موثر است؛ مثلاً، گاه زوجه تنها از بوی سیگار شوهرش می رنجد، گاه نیز شوهر به دلیل مصرف مواد توهم زا، زن و فرزندان را مورد آزار و اذیت قرار می دهد؛ دیدگاه محاکم در بیش از ۷۳% موارد نسبت به درخواست طلاق از سوی زوجه به دلیل اعتیاد شوهر، متفاوت خواهد بود و ممکن است رویکرد های متفاوتی را اتخاذ نمایند؛ حال بهترین توصیه به شما این است که از انجام اقداماتی نسنجیده، از قبیل دریافت مشاوره حقوقی حضوری از وکیلی که تخصص و رزومه مشخصی ندارد، پرهیز نمایید
علاوه بر دانستن قوانین دانستن رویه شعب دیوان عالی کشور هم در به نتیجه رسیدن پرونده حائز اهمیت است و به خوبی در این مطلب رویه شعبه یک ذکر گردیده است ممنون از سایت خوب شما
همانطور که مشخص است صرف اثبات اعتیاد شوهر باعث به استفاده زن برای گرفتن طلاق نمی شود و لزوما اعتیاد باید به تشخیص دادگاه مضر باشد و به زندگی زناشویی خلل وارد کند تا رای دادگاه به طلاق به دلیل اعتیاد صادر شود.اما خوشبختانه در این شرط موضوع اعتیاد مشخص نشده است بنابراین ظاهر عبارت دلالت دارد بر هر نوع اعتیادی – به شرط اثبات آن – مثل مواد مخدر یا مشروبات الکلی، بازی های کامپیوتری، شبکه های اجتماعی و غیره … ولی نکته مشترک همه این اعتیاد ها مضر بودن آن ها برای زندگی زناشویی و ایجاد دشواری برای زوجه است. برای اثبات اعتیاد زوج مرسوم است که دادگاه رسیدگی کننده به طلاق، زوج را به پزشکی قانونی به جهت آزمایش معرفی می کند اما متاسفانه با ترفندهای معتادین به مواد مخدر می توانند از مثبت بودن تست اعتیاد رهایی پیدا کنند که البته همه این ها را قضات محترم می دانند. لذا به غیر از تست اعتیاد، شهادت شهود نیز در خصوص اثبات اعتیاد زوج موثر است. بعضی از قضات به درستی از طریق مددکاری و یا کلانتری محل دستور تحقیق در مورد وضعیت اعتیاد زوج صادر می کنند. بسیار اتفاق می افتد که نزدیکان شخص معتاد وی را به مراکز اعتیاد یا کمپ های مربوطه می فرستند و سوابق آن ها در این مراکز ثبت می شود، در این موارد با تقاضای زوجه از دادگاه، از مراکز مذکور استعلام به عمل می آید. اگر زوج سابقه زندان برای جرایم مربوط به مواد مخدر داشته باشد، بسیار کار زن (زوجه) برای طلاق آسان می گردد.
با سلام و احترام به نکات ریز و جالب در مقاله اشاره شده است و از مطالعه ی آن بسیار لذت بردم ممنونم از تیم حرفه ای وکیل تل با آرزوی موفقیت و کامروایی

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی فوق تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین
5 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 80,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
10دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 150,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
20دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 250,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
30دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 300,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
60 دقیقه مشاوره حقوقی فوق تخصصی با وکیل پایه یک دادگستری 350,000 هزار تومان پرداخت آنلاین
مشاوره حقوقی تلفنی با دکتر هادی توکلی وکیل پایه یک دادگستری 950,000 هزار تومان پرداخت آنلاین

لیست هزینه مشاوره تلفنی با برترین وکلای دادگستری

((بعد از پرداخت، وکیل پایه یک دادگستری زیر 5 دقیقه جهت مشاوره با شما تماس می‌گیرند))

جدول مشاوره حقوقی تخصصی شبانه روزی

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت (تومان) پرداخت آنلاین

لطفاً پس از پرداخت، لوگوی واتساپ زیر را لمس نموده و تصویر فیش واریزی را به آن ارسال نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

روش پرداخت بعدی به این صورت می باشد که یکی از مبالغ فوق را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۳۸۲۲۸۴۵۳۸ به نام هادی توکلی واریز کنید و سپس اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتساپ نمایید تا وکیل در کمترین زمان به خط شما تماس حاصل کند.

درخواست مشاوره تلفنی با وکیل: 02147625900

مشاوره فوری با وکیل: 09212242670

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی