مشاوره حقوقی تخلیه فوری مستأجر به ما می گوید که بسیاری از منازل مسکونی توسط مالکین آن ها در رهن و اجاره مستاجر قرار می گیرد، اما گاهی اوقات در شرایط خاصی مستاجر تصمیم به تخلیه ندارد و مالک را با مشکلات فراوانی درگیر می کند؛ در این شرایط مشاوره حقوقی تخلیه فوری مستأجر کمک فراوان برای افرادی است که در این زمینه اطلاعات کافی ندارند و می خواهند شرایط اجرای حکم، عادلانه و بدون دردسر باشد. در این مقاله، درباره طرح شکایت تخلیه فوری مستاجر، مدارک مربوطه، مرجع ذیصلاح برای گرفتن حکم تخلیه و همچنین لزوم استفاده از وکیل توضیحاتی ارائهشده است.
گاهی ممکن است بین موجر و مستاجر اختلافاتی به وجود بیاید. به عنوان مثال، ممکن میباشد مستاجر به تعهداتی که در قرارداد اجاره ثبت شده است، متعهد نباشد. در این صورت، موجر میتواند با مراجعه به مراجع قضایی ذیصلاح، در خصوص اخذ حکم تخلیه مستاجر اقدام نماید
برای اقامه دعوی در این زمینه، باید مدارکی مانند سند مالکیت منزل و قرارداد رسمی اجاره (اجارهنامه) را به همراه داشت. اجارهنامه باید به صورت کتبی و در دو نسخه باشد و مدتزمان و مبلغ اجاره نیز باید در آن قید شده باشد. همچنین امضای دو نفر شاهد در این قرارداد الزامی است. سایر مدارک لازم برای تخلیه فوری مستاجر شامل مدارک شناسایی موجر مانند کارت ملی و شناسنامه میباشد.
مرجع قضایی ابتدا این مدارک را به طور کامل بررسی میکند. سپس مطابق با مادههای ۱ و ۱۵ قانون مدنی سال ۱۳۶۲ و مادههای ۱ و ۳ قانون مدنی سال ۱۳۷۶ حکم تخلیه صادر میشود.
تفاوت دستور تخلیه و حکم تخلیه در جزئیات زیر می باشد:
سریع بودن دستور تخلیه، دستور تخلیه در قالب دستور قاضی است و بسیار سریع انجام می شود، لذا نیازی به تشکیل جلسه رسیدگی و صدور حکم نمیباشد.
پس از ابلاغ دستور تخلیه، مستأجر وظیفه دارد در مدت سه روز از تاریخ ابلاغ دستور دادگاه یا شورای حل اختلاف نسبت به تخلیه اقدام نماید؛ (این مهلت در خصوص حکم تخلیه 10 روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه می باشد)
صدور دستور تخلیه، برخلاف حکم تخلیه به پایان مدت زمان اجاره بستگی دارد.
نکته: مشاوره حقوقی تخلیه فوری مستاجر با علم و آگاهی از شرایط ودیعه می تواند نکات مهم و ضروری را در یک عقد ودیعه فوری و 24 ساعته آنلاین در اختیار شما قرار دهد.
بعد از تعیین وقت دادرسی، قاضی پس از قطعی شدن حکم اقدام به صدور حکم تخلیه فوری می نماید و بر اساس این حکم، مستاجر تنها سه روز فرصت دارد تا ملک را تخلیه کند؛ اگر به هر دلیلی امکان تخلیه وجود نداشته باشد، فقط برای یک بار مستاجر می تواند تقاضای مهلت داشته باشد و مقام قضایی به او یک ماه فرصت می دهد؛ برای اطلاع از این شرایط لازم است که یک مشاوره حقوقی تخصصی و حرفه ای به صورت حضوری یا آنلاین و تلفنی شما را راهنمایی کند؛ در زمان هایی که امکان دسترسی به مشاوره حقوقی حضوری ندارید، دریافت راهنمایی از یک وکیل و با افزودن به مدت تخلیه به صورت آنلاین و تلفنی مشکل خود را حل نمایید، دسترسی راحت به مشاور حقوقی تلفنی و 24 ساعته یا مشاوره حقوقی فوری، از جمله مواردی است که می توانید در خصوص تخلیه فوری مستاجر، داشته باشید.
اولین مرحله برای گرفتن حکم تخلیه، مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی و تنظیم و ثبت شکوائیه مبنی بر عدم تخلیه ملک توسط مستاجر است. در صورتی که اجارهنامه بعد از سال ۱۳۷۶ تنظیم شده و مدت قرارداد به اتمام رسیده باشد، دستور تخلیه ملک توسط شورای حل اختلاف صادر میشود. رسیدگی به چنین شکایتهایی فوری است و امکان اعتراض برای آن وجود ندارد.
در موارد غیر از تاریخ انقضای قرارداد، رسیدگی به پرونده پس از ثبت شکایت در دفتر خدمات قضایی، توسط دادگاه محلی انجام میشود.
اگر قرارداد اجاره به صورت تجاری و مربوط به پیش از سال ۱۳۷۶ باشد، از قوانین سال ۱۳۵۶ تبعیت خواهد کرد. در چنین مواردی تنها مرجع صالح برای رسیدگی به این موضوع، دادگاه است.
پس از صدور حکم تخلیه توسط دادگاه یا شورای حل اختلاف، مستاجر ۲۰ روز فرصت دارد تا نسبت به شکایت مطرح شده توسط موجر اعتراض کند. در صورت اتمام این مهلت و صدور حکم به نفع موجر، میتوان در خصوص صدور اجراییه توسط مرجع قضایی درخواست داد. اگر اجراییه صادر شود و پس از یک مدتزمان مشخص مستاجر اعتراضی نکند، کلانتری محل یا کارمند اجرای احکام برای تخلیه فوری مستاجر اقدام خواهد کرد. برای کسب هر گونه اطلاعات بیشتر در این زمینه، میتوانید از مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان استفاده کنید.
در چه حالتی می توان درخواست حکم تخلیه فوری کرد:
مدت اجاره تمام شده باشد و مستاجر بدون تمدید هنوز در ملک سکونت دارد.
از زمان پرداخت اجاره مدت سه ماه گذشته باشد و اجاره ای به مستاجر پرداخت نشده باشد.
ملک اجاره شده برای موارد نادرست و غیر مشروع استفاده شود.
مستاجر، ملک اجاره شده را به فرد دیگری واگذار کند.
برای دادخواست و یا درخواست تخلیه باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، دادخواست را ثبت کنیم؛ پس از آن شورای حل اختلاف برای اجرای حکم تخلیه فوری تعیین وقت می نماید و پس از رسیدگی به پرونده و قطعی شدن حکم، واحد اجرا حکم تخلیه را به مستاجر ابلاغ می کند.
اگر حکم تخلیه فوری باشد مستاجر باید ظرف مدت سه روز اقدام به تخلیه ملک نماید، ولی اگر شرایط تخلیه را نداشت می تواند درخواست به تعویق انداختن حکم تخلیه به صورت آنلاین و 24 ساعته را از مراجع قانونی داشته باشد؛ کافی است با مشاوره با وکیل تلفنی در مورد شرایط حقوقی تخلیه فوری اطلاع کسب نمائید؛ مشاوره حقوقی تخلیه فوری مستاجر به شما کمک می کند تا در زمان مناسب اقدامات لازم را انجام دهید.
حکم تخلیه به دو صورت ابلاغ می شود:
حکم تخلیه توسط دادگاه: در این حالت مستاجر بندهای اجاره نامه را رعایت نکرده است و تنها 24 ساعت پس از ابلاغ حکم باید ملک را تخلیه کند.
صدور حکم تخلیه توسط اداره ثبت اسناد و املاک: ابلاغ این حکم 48 ساعت زمان می برد و مستاجر تنها 72 ساعت فرصت دارد تا ملک را تخلیه نماید؛ صاحبخانه در این حالت باید مبلغ رهن یا اجاره را به مستاجر برگرداند؛ اگردر مدت اجاره خسارتی ایجاد شده باشد، باید حتماً هزینه وارد شده پرداخت شود.
همه خدمات مشاوره حقوقی تخلیه فوری مستاجر به صورت خدمات مشاوره حقوقی تلفنی و مشاور حقوقی آنلاین ارائه می شود؛ برای اجرای سریعتر امور حقوقی، اورژانس وکالت 24 ساعته برای شما فراهم شده است؛ هزینه مشاوره و پاسخ سوالات حقوقی و مشورت تلفنی با وکیل یا مشورت آنلاین با وکیل این موسسه، منصفانه است. شما در وکیل تلفنی علاوه بر راهکار حقوقی آنلاین، جواب سوالات حقوقی آنلاین خود را می توانید برای یک مشاوره حقوقی پیشگیرانه در مورد شرایط اجرای حکم تخلیه به دست آورید؛ این خدمات توسط مشاور حقوقی در هر زمان و مکان به شما ارائه شو؛ در واقع شما با وکیل تلفنی ارزان هزینه ها را مدیریت می کنید، حتی مستاجرین می توانند از روش عدم تخلیه فوری منزل اجاره ای در شرایط خاص اطلاع حاصل نمایند.
با ورود بیماری کرونا به داخل کشور و ایجاد شرایط اقتصادی خاص، برای حمایت از گروه های آسب پذیر جامعه تمامی قراردادهای مربوط به اجاره املاک تا سه ماه تمدید شد؛ مبلغ افزایش بهای اجاره برای شهر تهران 25 درصد و برای دیگر کلان شهرها 20 درصد و برای شهرهای دیگر فقط 15 درصد افزایش پیدا کرد؛ خدمات وکیل تمام وقت تلفنی و مکالمه تلفنی با وکیل در کوتاهترین زمان برای شما فراهم می شود و با دریافت راهکار حقوقی 24 ساعته و مکالمه تلفنی با وکیل شما یک وکیل تمام وقت تلفنی را در کنار خدمات در اختیار دارید.
پس از گذشت مدت زمان سه ماهه، قرارداد اجاره باید تمدید شود و یا مستاجر اقدام به تخلیه نماید؛ بررسی اعتبار حکم تخلیه در زمان کرونا، قانون جدید تخلیه مستاجر در کرونا طبق قانون و شرایط ابلاغ شده از طرف ستاد ملی کرونا امکان پذیر می باشد؛ اگر نیاز به مشاوره تخصصی از وکیل دارید می توانید با دسترسی به شماره تلفن بهترین وکیل تهران از خدمات وکیل تلفنی 24 ساعته و شبانه روزی است استفاده کنید. در مشاوره حقوقی فوری و تلفنی و مشاوره حقوقی سریع که توسط موسسه وکیل تلفنی ارائه می شود، به شما کمک می کند تا از شتابزدگی در امور خودداری کنید. از مزیت های استفاده از راهکار آنلاین حقوقی دریافت مشاوره حقوقی تخلیه فوری مستاجر در کوتاهترین زمان ممکن می باشد.
تخلیه فوری مستاجر یکی از متداولترین مشکلاتی است که بسیاری از افراد با آن مواجه میشوند. معمولا تصور افرادی که با چنین موضوعاتی سر و کار ندارند، این است که گرفتن حکم تخلیه مستاجر از دادگاه، کار راحتی میباشد. اما این موضوع باید در نظر گرفته شود که دعاوی مختلف دارای شرایط متفاوتی هستند و گاهی پیچیدگیهای زیادی در آنها به وجود میآید. این پیچیدگیها گاهی باعث طولانیتر شدن روند رسیدگی و در نتیجه، طاقتفرسا شدن آن میشوند.
انجام مشاوره حقوقی و استفاده از دانش یک وکیل مجرب در این زمینه، شاید بهترین راهکار ممکن باشد. زیرا موجر برای گرفتن حکم تخلیه مستاجر، با دردسر کمتری مواجه خواهد شد و فرآیند آن نیز در مدتزمان کمتری به نتیجه میرسد.
بسیاری از وکلا به صورت تخصصی در زمینه مشکلات مربوط به موجر و مستاجر فعالیت میکنند. یک وکیل متخصص در این زمینه، علاوه بر شناخت قوانین مدنی، کیفری، تجارت و غیره، در زمینه اجرای حکم تخلیه نیز تخصص دارد. وکیل مجرب پیش از اقامه دعوی، مدارک و مستندات موجود را به صورت کامل بررسی مینماید. سپس وی با توجه به این مدارک، تلاش میکند که بین موجر و مستاجر صلح ایجاد نماید. در صورتی که تلاش وکیل برای ایجاد صلح نتیجهای نداشته باشد، از طریق مراجع قضایی ذیصلاح برای دریافت حکم تخلیه اقدام میکند. این پرونده توسط وکیل به سرعت به جریان میافتد و پیگیریهای لازم در تمامی مراحل توسط او انجام میگردد. بدین ترتیب، حکم تخلیه در مدتزمان بسیار کوتاهی گرفته میشود.
بسیاری از افراد ممکن است برای حل مشکلات مرتبط با اجاره ملک خود، نیاز به مشاوره با یک وکیل متخصص در این زمینه داشته باشند. با این حال، عدم دسترسی به یک وکیل یا مشاور حقوقی، گاهی ممکن است در شرایط خاصی اتفاق بیفتد. در چنین شرایطی، استفاده از یک مشاوره حقوقی تلفنی بهترین راهی است که میتوان پیشنهاد داد. با استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی میتوان اطلاعات کلی درباره راههای دریافت حکم تخلیه مستاجر کسب کرد و سپس در خصوص سپردن پرونده به وکیل، اقدام نمود.
مشاوره حقوقی تلفنی با توجه به زمان آن میتواند هزینه متفاوتی داشته باشد. توجه داشته باشید که اگر مشاوره تخلیه فوری مستاجر با یک وکیل پایه یک دادگستری و به صورت فوق تخصصی انجام شود، هزینه آن بیشتر خواهد بود.