موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی ارث

مشاوره حقوقي ارث

مشاوره حقوقی ارث، مسئله حائز اهمیتی است؛ با اِعمال فرهنگ­ سازی در کشور های توسعه یافته، اخذ مشاوره حقوقی در امور مختلف و بالاخص ارث، امری رایج است؛ زیرا افراد ملل مختلف دریافتند که اخذ مشاوره حقوقی ارث با وجود پیچیدگی­  های موضوع (وراث، تنظیم وصیت ­نامه، مسائل و مفاهیم حقوقی مرتبط و...) ضرورتی اساسی است؛ در ایران نیز قوانینِ شرعی بر پیچیدگی موضوع افزوده است؛ موضوع ارث از موارد مربوط به احوال شخصیه است که اقلیت ­های مذهبی در خصوص آن، تابع آیین مذهبیِ خویش هستند؛ بنابراین، تمام این گستردگی ­ها، نشانگر ضرورت و لزوم اخذ مشاوره حقوقی ارث و مداقه در موضوع است؛ با ما همراه باشید.

 

توصیات یکی از بانوان وکیل ما در خصوص امور رایج ارث

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

چرا پیش از فوتِ صاحب مال، بایستی مشاوره حقوقی ارث دریافت نمود؟

 

heritage legal advice

مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته برای حل مشکلات ارث و میراث

 

 

طبق قوانین، افراد نسبت به مالکیتِ اموال، اداره و واگذاری آن به فرد منتخبِ خود در زمان پس از وفات، در تصمیم­ گیری مختار هستند؛ البته این امر، مطلق نبوده و تنها نسبت به ثلثِ اموال فرد، قابل اجرا است.

ارث با موضوعات بسیاری (موصی، موصی­له، موصی­به و...) مرتبط است که می ­تواند سبب تشتت و ابهام ­زایی بیش­تری شود؛ از هنجارهای بدیهی انسان است که با فقدانِ تخصص و علمِ در موضوع، به متخصص آن امر در حوزه مربوطه مراجعه نماید، اخذ مشاوره حقوقی ارث نیز این گونه است.

با وقوع فوت و عدم وجود وصیت پیامد های قانونی، بر وراث، تقسیم اموال، مالیات و... ایجاد می ­شود مشاوره حقوقی ارث پیش از فوت، از ضروریاتِ علمِ به موضوع و کسب آگاهی است تا پیش از اقدامات حقوقی، نتایجِ آن بررسی و با دیدِ آگاهانه ­ای تنظیمِ وصیت و سایر امور مربوطه ارث صورت پذیرد.

 

مشاوره حقوقی ارث چگونه موجب تقسیم عادلانه میراثی بدون وصیت می­ شود؟

ممکن است در نتیجه تقسیمِ ارث ناعادلانه، بین وراث و حتی افراد دیگری که با ورثه و موضوع ارث ارتباط می ­یابند، نزاع شده یا در قبول و رد ماترک دچار مسئله شوند و... .

مشاوره حقوقی تقسیم ارث، امکان آسودگیِ خاطر برای مورِث و همینطور وراث را، از تقسیم ارث عادلانه و فوری فراهم می ­آورد.

شرایط تقسیم ارث با توجه به طبقه و جنسیتِ وراث، زمان وقوع فوت متوفی یا وراث و ... متفاوت می ­باشد؛ برخی افراد بنابر دلایلی و گاهی از بیم نزاع وراث و خدشه ­  داری روابط فی مابین، ترجیح می ­دهند در زمان حیات، تقسیمِ اموال کنند؛ اما برخی دیگر، علی رغم امکان تصمیم­ گیری نسبت به ثلث اموال، ترجیح می ­دهند تا سهم­  الارث قانونی مشخص شود.

برخی به دلایل شخصی، با اِعمال وصیت بر ثلث اموال، بین سهم ­الارث ­های متفاوت، تساوی ایجاد می­ کنند و... .

بنابراین وکیل متخصص تقسیم ارث و میراث می­ تواند از طریق ارائه مشاوره تقسیم ارث آنلاین و فوری، جهت بررسی همه جوانب، پاسخگوی تمامی سوالات حقوقی شما باشد.

 

چه کسانی مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین در خصوص ارث و میراث ارائه می­ نمایند؟

 

online & Telephone legal advice by lawyers

وکیل آنلاین ارث و میراث تضمینی و ارزان 24 ساعته

 

موسسه وکیل تلفنی با برخورداری از مشاوران حقوقی حاذق و وکیل آنلاین 24 ساعته ارث، وکیل تلفنی ارثیه، وکیل متخصص تقسیم ارث، وکیل انحصار وراثت، وکیل موروثی و... راهکار های حقوقی ویژه راجع به ارث ارائه می ­نماید.

با اخذ مشاوره با وکیلِ آنلاینِ ارثیه یا برقراری تماس تلفنی با وکیل ارثیه، با جستجویی ساده در فضای مجازی، بدون اتلاف وقت و هزینه می ­توان از عواقبِ عدمِ آگاهی نسبت به موضوع ارث، پیشگیری نمود.

با مشاوره حقوقیِ وکیلِ تمام وقت تلفنی یا آنلاین، از بهترین وکلای زن و مرد کشور، می ­توان راهکار های حقوقیِ موضوع ارث و میراث، تقسیم عادلانه آن بین وراث (با هر جنسیتی) یا امکان تعیین حدود (نسبت به سهم­الارث برخی وراث)، امکان اداره و نظارت بر برخی امور مرتبط با ماترک و موضوع ارث و... را دریافت نمود.

 

با بروز هرگونه تقلب در تقسیم ارث، به چه ارگانی بایستی مراجعه نمود؟

دادگاه صالحِ رسیدگی به تقسیم ارث، دادگاهِ آخرین اقامتگاه یا محل سکونت متوفی است.

موضوع ارث با مسائل گسترده­ای (مفقود ­الاثر شدن وارث، قتل، دیون وصی، حَجب، مالیات بر ارث و...) مرتبط است و مداقه در زوایای حقوقی و بررسی عواقب آن ضروری است.

با اضافه شدن موضوع تقلب هم، دیگر شبهه­ ای در مراجعه به وکیل فوری ارثیه و اخذ مشاوره ­های حقوقی باقی نمی ­ماند.

با بروز اختلاف در تقسیم ارث، پس از ارائه دادخواست به دادگاه، دعوی پیگیری می ­  گردد و با ارائه گواهی انحصار وراثت به دادگاه و تعیین ماترک، دادگاه، حکم به تقسیم می ­دهد.

در تقسیم ارث، راجع به اموال غیر منقولی که تقسیم پذیرند، هر یک از وراث با مراجعه به اداره ثبتِ محلِ وقوعِ مالِ غیرِ منقول، تقاضای افراز می ­دهد.

در اموال غیر منقول غیر قابل تقسیم، وراث بایستی به دادگاه، تقاضای دستور فروش مالِ غیرِ قابلِ افراز را بنمایند.

 

آیا وصیت­ نامه ناعادلانه را می­ توان نفی کرد و ارث را عادلانه و مطابق قانون دریافت نمود؟

 

rejecting the fair will concept

اصلاح قانونی وصیت نامه ناعدلانه به صورت آنلاین و 24 ساعته

 

در زمان حیات، می ­توان از حق هرگونه دخل و تصرف در اموال برخوردار بود و آن را با وکالت یا به اصالت فروخت، اجاره داد، وقف یا صلح نمود و... .

با وقوع فوت وضعیت تغییر می­کند و اختیار متوفی نسبت به اموالش ساقط می ­شود؛ بنابراین منطقی­ترین راه، اِعمال اراده و خواست خود، در ضمن حیات و تعیین وضعیت اموال با تنظیم وصیت است.

البته چنانچه شخصی نسبت به بیش از ثلثِ اموالش وصیت نماید، وصیت او نافذ نیست؛ مگر تمام وراث آن را اجازه دهند. چنانچه برخی آن را تجویز نمایند، نسبت به سهم ­الارث آنان نافذ است. 

مفهوم ناعادلانه، تعابیر مختلفی دارد؛ ممکن است ناعادلانه، در تقسیمِ به تساوی باشد یا ناعادلانه و برخلاف قوانین باشد یا ناعادلانه و بیش از حقِ وصیت بر ثلث اموال باشد یا برخی وراث شایسته دریافت ارث نباشند و... .

دعاوی ارث قابل تجدید­نظر­ خواهی است؛ چنانچه وراث، وصیت را ناعادلانه بیابند، حق نفی دارند و بایستی دلایل و مستندات خود را به دادگاه طرح نمایند.  

چگونگیِ مسیرِ احقاقِ حق، طرح، تنظیم و ارائه درخواستِ نفیِ وصیت­نامه و سایر پرسش ­های حقوقی مرتبط، با دریافت مشاوره حقوقی ارث میسر می ­باشد.

علاوه بر آن، تعیین نوع وصیت نیز ضروری است؛ برخی، قابل تنفیذ و برخی نیستند و برخی از نظر قانونی به عنوان وصیت اعتبار ندارند.

 

دعاوی بر سر تقسیم ارث

 

conflicts on heritage share

وکیل آنلاین دعاوی ارث تضمینی و ارزان 24 ساعته

 

اگر بر تقسیم ارث اختلافی به وجود آید، دادگاه بر اساس قوانین در مورد ارث و نحوه تقسیم آن تصمیم خواهد گرفت؛ اشخاصی که ارث می برند به سه طبقه تقسیم خواهند شد؛ با ما همراه باشید تا در ادامه این سه طبقه را مورد بررسی قرار دهیم ...

 

سه طبقه از افرادی که در تقسیم ارث از آن سهم می برند به شرح زیر اند:

 

  1. طبقه اول: پدر، مادر، اولاد، اولادِ اولاد.

  2. طبقه دوم: اجداد، برادر و خواهر و اولاد آنها.

  3. طبقه سوم: عمه و عمو، خاله و دایی و فرزندان آنها.

 

اثر حجر بعدی موصی در صحت یا بطلان وصیت

 

heritage legal advice

حل تمامی مشکلات ارث و میراث با وکیل همراه آنلاین و تلفنی

 

پرسش: آیا حجر بعدی موصی موجب بطلان وصیت می شود؟ برفرض عدم بطلان آن قیم محجور حق رجوع از وصیت دارد؟

 

پاسخ وکیل تلفنی به پرسش فوق

  • حجر بعدی موصی موجب بطلان وصیت نیست ولی قیم حق رجوع از وصیت دارد کما این که چنانچه موصی به برای اداره زندگی محجور ضروری باشد و نیاز به فروش موصی به باشد قیم حق فروش موصی به را خواهد داشت که همان رجوع از وصیت است.

 

نظر کمیسیون نشست قضائی در مورد پرسش فوق

  • در فرض سؤال حجر بعدی موصی، از موجبات بطلان وصیت نیست و چنانچه موصی هنگام انشای وصیت اهلیت داشته باشد، وصیت صحیح است. در مورد رجوع از وصیت، همان طور که موصی می تواند در زمان حیات از وضعیت خود رجوع کند قیم به قیمومت درصورتی که غبطه وصلاح محجور ایجاب کند حتی در صورتی که موصی له، موصی به را قبض کرده باشد حق دارد از وصیت رجوع کند زیرا رعایت صرفه و صلاح محجور خود وظایف اصلی قیم است و در اداره امور محجور آنچه به مصلحت او باشد به آن عمل شود

رزرو مشاوره حقوقی 24ساعته با وکیل

طرف دعوا در صورت مطالبه مهر از زوج متوفا

پرسش: در صورتی که ورثه متوفا منحصربه عیان دائمی و فرزندان صغیر او باشد ، دعوای مطالبه مهر از جانب عیان متوفا به طرفیت چه شخص یا اشخاصی باید اقاله شود؟

 

  • پاسخ به پرسش فوق: در فرض پرسش نظر به اینکه مطالبه مهر زوجه، نوعی تسهیم، تقسیم، تصفیه ماترک و اخراج دیون، واجب الادای زوج متوفا تلقی می شود و منصرف از دعاوی واجد جنبه ترافعی است و مستفاد از مواد 1242 و 1240 و 1237 و 1236 و 1231 قانون مدنی و مواد  334 و 301 و 300  و 261 و 260 و 226 و 225 قانون امور حسبی زوجه قیمه صغار، به منظور اخراج مهرش از ماترک شوهر متوفای خود، می تواند از رئیس حوزه قضائی و یا دادستان عمومی و انقلاب محل مربوط، به عنوان کسر دیون و رد حقوق ممتازه اقدام مقتضی را بدون طرح دعوا خواستار شود.

 

حل فوری دعاوی ما ترک با شناخت طرفین دعاوی

تحریر ترکه به سبک وکیل تلفنی

نحوه آزاد سازی سهم الارث از توقیف موقت آن

درخواست مشاوره  حقوقی ارث

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام و عرض ادب، ممکن است در نتیجه تقسیمِ ارث ناعادلانه، بین وراث و حتی افراد دیگری که با ورثه و موضوع ارث ارتباط می ­یابند، نزاع شده یا در قبول و رد ماترک دچار مسئله شوند و... .مشاوره حقوقی تقسیم ارث، امکان آسودگیِ خاطر برای مورِث و همینطور وراث را، از تقسیم ارث عادلانه و فوری فراهم می ­آورد.شرایط تقسیم ارث با توجه به طبقه و جنسیتِ وراث، زمان وقوع فوت متوفی یا وراث و ... متفاوت می ­باشد؛ برخی افراد بنابر دلایلی و گاهی از بیم نزاع وراث و خدشه ­ داری روابط فی مابین، ترجیح می ­دهند در زمان حیات، تقسیمِ اموال کنند؛ اما برخی دیگر، علی رغم امکان تصمیم­ گیری نسبت به ثلث اموال، ترجیح می ­دهند تا سهم­ الارث قانونی مشخص شود.برخی به دلایل شخصی، با اِعمال وصیت بر ثلث اموال، بین سهم ­الارث ­های متفاوت، تساوی ایجاد می­ کنند. اینجانب سحر نیک پور جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم.
ارث به کلیه اموال، عناوین، بدهی‌ها، حقوق و وظایف شخص پس از مرگش گفته می‌شود که به شخص دیگری منتقل می‌گردد. ارث به مدت طولانی نقش اساسی در جوامع بشری داشته‌است. مجموعه قوانین انتقال ارث در جوامع مختلف متفاوت و در طول زمان تغییرات بسیاری کرده‌است.مالیات بر ارث، گونه‌ای مالیات مستقیم و از نوع مالیات بر دارایی است. اگر پس از درگذشت شخصی، مالی از وی به وارثان برسد، این دارایی، مشمول پرداخت مالیات می‌گردد.
با سلام شاوره حقوقی ارث، مسئله حائز اهمیتی است؛ با اِعمال فرهنگ­ سازی در کشور های توسعه یافته، اخذ مشاوره حقوقی در امور مختلف و بالاخص ارث، امری رایج است؛ زیرا افراد ملل مختلف دریافتند که اخذ مشاوره حقوقی ارث با وجود پیچیدگی­ های موضوع (وراث، تنظیم وصیت ­نامه، مسائل و مفاهیم حقوقی مرتبط و...) ضرورتی اساسی است؛ در ایران نیز قوانینِ شرعی بر پیچیدگی موضوع افزوده است؛ موضوع ارث از موارد مربوط به احوال شخصیه است که اقلیت ­های مذهبی در خصوص آن، تابع آیین مذهبیِ خویش هستند؛ بنابراین، تمام این گستردگی ­ها، نشانگر ضرورت و لزوم اخذ مشاوره حقوقی ارث و مداقه در موضوع است
معنای حقوقی ارث به معنای عرفی آن بسیار نزدیک است، به لحاظ عرفی، ارث مالی است که بعد از فوت شخص به بازماندگان و وارثان او تعلق می‌گیرد که البته در این خصوص مقررات و قواعد تقسیم ارث باید مورد رعایت قرار بگیرد بر اساس مقررات قانونی، ارث عبارت است از انتقال قهری حقوق (انتقال مال منقول یا غیر منقول یا مطالبات کسی به دیگری است بدون این که بین آن دو توافقی صورت گرفته باشد) و دارایی متوفی به ورثه او که از زیر مجموعه‌های حقوق مدنی است. این معنا از ارث مشابه مفهوم ترکه نیز است، ترکه عبارت است از همه اموال و حقوق مالی که پس از پرداخت شدن تعهدات شخص متوفی به بازماندگان یا وارثان شخص تعلق می‌گیرد. نکته مهمی که در خصوص ارث وجود دارد آن است که تقسیم ارث تنها پس از ادای حقوق و دیونی که بر عهده میت است امکانپذیر است، ابتدا باید هزینه‌های کفن و دفن میت، بدهی‌های مالی او و وصیت او انجام شود و سپس نوبت به تقسیم ارث می‌رسد. بنابراین پس از فوت متوفی، شیوه تقسیم ارث او همواره یکی از اصلی‌ترین مسائل در خانواده‌ها است، لازم ذکر است که سهم الارث ورثه در قوانین ارث مشخص شده که با آگاهی نسبت بدان بسیاری از مشکلات در خانواده‌ها در این زمینه حل خواهد شد. نحوه تقسیم ارث به ورثه از نظر قانون چگونه است؟ نحوه دریافت گواهی انحصار وراثت برای دریافت گواهی انحصار وراثت ابتدا باید به اداره ثبت احوال مراجعه کرد تا موضوع فوت در بانک اطلاعاتی آن‌ها ثبت شود، با باطل شدن شناسنامه فرد فوت شده، گواهی فوت برای او صادر می‌شود، پس از صدور گواهی تمامی اموال او به صورت قهری به ورثه انتقال داده می‌شود. بعد از آن ورثه برای تعیین سهم خود به شورای حل اختلاف محل خود مراجعه کرده و گواهی انحصار وراثت را دریافت می‌کنند. چه کسانی می‌توانند تقاضای انحصار وراثت کنند؟ وارثان متوفی و افراد ذی‌نفع می‌توانند به صورت کتبی در خواست گواهی انحصار وراثت بدهند، منظور از افراد ذی‌نفع کسانی هستند که از متوفی طلب دارند، وصی او هستند یا از اثبات وراثت فرد دیگری سود می‌برند. در درخواست‌نامه کتبی اطلاعات درخواست‌ کننده شامل نام و مشخصات کامل، محل اقامت، نسبت بین متوفی و وارث درج می‌شود و دادگاه آن را بررسی می‌کند، زمان رسیدگی به درخواست گواهی انحصار وراثت متفاوت است. مدارک لازم انحصار وراثت برای انحصار وراثت مدارکی لازم است که بدون آن‌ها فرایند انحصار وراثت شکل نمی‌گیرد، برای انحصار وراثت قبل از مراجعه به مراجع رسمی، این مدارک باید تهیه شوند، تهیه این مدارک هم از جمله مواردی است که هزینه انحصار وراثت محسوب می‌شود. شناسنامه و گواهی فوت متوفی اداره ثبت احوال پس از فوت، مراتب آن را ثبت می‌کند و شناسنامه فرد را باطل می‌کند به این ترتیب گواهی فوت صادر می‌شود، برای انحصار وراثت اصل گواهی فوت و کپی برابر اصل آن به انضمام درخواست، لازم است. استشهادیه محضری در فرمی که دادگستری در اختیار متقاضی قرار می‌دهد باید اسم تمام وارثان نوشته شود، دو تن از کسانی که وراث و درگذشته را می‌شناسند، باید فرم را امضا کنند و آن را در دفتر استاد رسمی گواهی کنند. رسید گواهی مالیات بر ارث وراث باید پس از فوت متوفی سیاهه‌ای از تمام دارایی‌های منقول و غیرمنقول او را به اداره دارایی تحویل بدهند و رسید آن را دریافت کنند، این رسید با تقاضای گواهی انحصار وراثت به دادگاه ارائه می‌شود. آگهی فوت معمولاً در جریان درخواست انحصار وراثت، دادگاه با هزینه متقاضیان، یک آگهی فوت در روزنامه منتشر می‌کند تا وراث احتمالی یا کسانی که ادعایی دارند، برای ثبت آن به دادگاه مراجعه کنند. کپی برابر اصل شده شناسنامه وراث وارثانی که تقاضای انحصار وراثت دارند، باید علاوه بر شناسنامه خود، کپی برابر اصل شده شناسنامه وراث دیگر را هم به دادگاه تقدیم کنند همچنین مدیر دفتر دادگاه، اصل شناسنامه‌ها را خواهد خواست. مالیات بر ارث مالیات بر ارث مالیاتی است که به دارایی‌های متوفی تعلق می‌گیرد. تا زمانی که مالیات اموال او تعیین نشده باشد، انتقال اموال ممکن نیست، برای درخواست گواهی انحصار وراثت باید با مراجعه به اداره مالیات، اموال فرد درگذشته را در اظهارنامه مالیات بر ارث گزارش کرد. مالیات بر ارث بر تمام اموال متوفی تعلق نمی‌گیرد، وجوهی مثل مستمری بازنشستگی که بیمه آن را پرداخت می‌کند، مشمول مالیات بر ارث نمی‌شود، علاوه بر آن سنوات پایان کار، دیه و خسارت بیمه عمر از مالیات بر ارث معاف هستند. ترتیب تقسیم اموال پس از فوت متوفی اموال باقی مانده با توجه به نسبت خاصی بین وراث تقسیم می‌شود، ترتیب وراث برای تقسیم ارث به صورت همسر، پدر و مادر و سپس فرزندان خواهد بود، یعنی اگر پدری فوت کند و همسر وی در قید حیات باشد یک هشتم از اموال غیرمنقول به او ارث می‌رسد، سپس سهم ارث پدر و مادر در صورت حیات و پس از آن نیز فرزندان به نسبت ذکر شده ارث خواهند برد.
من مادرم ۱۱ سال پیش با یه مدرید ازدواج کرد الا ۲ روز مرد فوت کرد مادرم اولادی نداره باشوهر ۲مش الا بهش چطور ارث میرسه
با سلام و عرض ادب چند ماهه پیش برادرم فوت شدن وبرای انحصار وراثت پدرم وما رم وهمسربرادرم وکالت دادن به برادر همسر متوفی برای اخذ انحصار الان که انحصار رااخذکردن هیچ گونه چیزی درمورد مفاد انحصار به پدرم نمیگه الان اگه پدرم بخواد از طریق قانونی به حسابهای بانکی برادرم دسترسی پیدا کنه چکار کنن ممنون میشم

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی