موسسه وکیل تلفنی

  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • امید حرفتی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲:۲۱:۱۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۲۸:۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۲۵:۱۰ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • بهرام چهرازی گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۵:۱۶:۴۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۷
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۰:۵:۵۳ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۵
انجمن وکیل تلفنی

مشاوره حقوقی اداره کار

مشاوره حقوقی اداره کار

 

موضوعات مختلفی در رابطه با اداره کار مطرح می شود اما همه آنها، در نهایت به نوع روابط کارگری و کارفرمایی می پردازند. روابط کارگری و کارفرمایی به دلیل اهمیت بالایی که دارند در قانون کار به آن اشاره شده است. در این صورت، هم کارفرما و هم کارگر باید به بهترین شکل ممکن در محل کار، مقررات مربوطه را اجرا کنند. افرادی که اقدام به اخذ مشاوره حقوقی اداره کار می کنند، در اغلب مواقع طرفین قرارداد کار هستند که به دلیل بروز اختلاف در این زمینه به دنبال راه حل هایی برای حل چنین مشکلاتی هستند جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله با ما همراه باشید و یا اینکه با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

 

 

زمانی که بحث اداره کار مطرح می شود، در اغلب مواقع به موضوعات بین روابط کارگر و کارفرما اشاره دارد. اداره کار یا همان وزارت کار و رفاه اجتماعی، وظایفی مختلفی را در قانون برعهده دارد که مهم ترین رسیدگی به اختلافات کارگر و کارفرما است. در تمامی مشاغل، امکان این که بین کارفرما با کارکنان مجموعه و یا شرکت، اختلاف و حتی درگیری به وجود آید، وجود دارد. در واقع بروز اختلاف کاری امری طبیعی در مشاغل مختلف کشور است و نمی توان این موضوع را کتمان نمود. در صورتی که کارفرما، وظایف درج شده در قانون کار را نسبت به کارگران خود انجام ندهد، زمینه بروز اختلاف به وجود آمده و چه بسا مجموعه کار مورد نظر، روند کاری آن با مشکلاتی نیز مواجه شود.

 

قانون کار، اختصاصا به رابطه فی ما بین کارگر و کارفرما پرداخته و از این حیث، رسیدگی به دعاوی اداره کار، باید بر اساس مقررات این قانون انجام شود. نمی توان گفت که دلیل اصلی اختلاف و دعاوی کار، به واسطه عدم اجرای مقررات توسط کارفرما می باشد و در این بین نیز کارگران نیز اگر وظایف تعیین شده را به درستی انجام ندهد و یا این که در محل کار مرتکب انجام تخلفاتی شوند، طرف اصلی دعاوی کار قرار می گیرند. بنابراین، دعاوی اداره کار، به واسطه تخلفاتی است که از طرف کارگر یا کارفرما، رخ داده است.

 

وکالت در پرونده های مرتبط با با اداره کار، توسط وکلا متخصص در دعاوی کار صورت می گیرد و در این بین، کارگر یا کارفرما جهت رسیدگی بهتر به دعاوی مطرح شده می توانند وکیل بگیرند. البته که اخذ وکیل، تنها راه حل برای رسیدگی به اختلافات اداره کار نبست و در این زمینه، امکان استفاده از خدمات مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی وجود دارد. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09212242670 تماس بگیرید.

 

 

 

 

 

سوالات پرتکرار در ارائه مشاوره حقوقی اداره کار

همانطور که اشاره شد، مشاوره حقوقی اداره کار، عمدتا در ارتباط با روابط بین کارگر و کارفرما می باشد. یکسری از سوالات در مشاوره حقوقی اداره کار بیشتر از طرف متقاضیان مورد بحث قرار گرفته است که در این بخش قصد داریم به مهم ترین سوالاتی که در مشاوره حقوقی مطرح می شوند، بپردازیم.

 

 

  1. وظایف کارفرما در قبال کارگر چیست؟
  2. اگر کارگر وظایف خود را در محل کار به درستی اجرا ننماید، کارفرما حق شکایت از وی را دارد؟
  3. نحوه شکایت کارگر و کارفرما علیه یکدیگر چگونه است؟
  4. چه مراجعی اقدام به رسیدگی دعاوی کار می نمایند؟
  5. گارگر چگونه می تواند به دلیل عدم پرداخت حق بیمه از طرف کارفرما شکایت کند؟
  6. حق بیمه کارگران در مشاغل سخت و زیان آور چگونه است؟
  7. آیا کارفرما حق پرداخت حقوق کارگران را کمتر از میزان مصوب قانونی دارد؟
  8. ترک کار توسط کارگر بدون اجازه کارفرما چه عواقب حقوقی برای وی به همراه خواهد داشت؟
  9. آیا رسیدگی به پرونده ضرب و شتم کارگر توسط کارفرما در دادگاه صورت می گیرد یا اداره کار؟
  10. حق سنوات کارگران چگونه محاسبه می شود؟

 

 

موارد فوق به عنوان سوالاتی هستند که در حوزه اداره کار، بیشتر از طرف افراد مطرح شده و در این صورت لازم است که برای این قبیل سوالات، ارائه مشاوره به صورت تخصصی انجام شود. به منظور دریافت تمامی سوالات فوق، استفاده از مشاوره حقوقی موسسه وکیل تلفنی به شما پیشنهاد می شود. برای دریافت مشاوره حقوقی با شماره 02147625900 تماس بگیرید.

                        

 

 

years accounting in office work

 

 

حق سنوات چیست و چگونه محاسبه می شود؟

مطابق ماده 21 قانون کار به مبلغ معادل حقوق دریافتی یک ماه آخر کارگر که کارفرما باید به او بپردازد، حق سنوات گفته می شود؛ مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد کار امری لازم برای رسیدگی به حقوق و مزایای کارگری و همچنین سهولت کار کارفرما در حسابرسی است.

 

حق سنوات در هر شرایطی باید توسط کارفرما و به مقدار مذکور پرداخته شود. سنوات کم یا سنوات زیاد در این امر مورد بحث نیست و حتی برای کارگرانی که کمتر از یک سال کار کرده اند به نسبت کارکرد آن ها پایه سنوات تعلق می گیرد (اگر یک ماه باشد باید یک دوازدهم آن به شخص پرداخت گردد) و این پرداختی تا خاتمه کار یا فسخ قرارداد ادامه خواهد داشت؛ حتی اگر کارگر کار خود را ترک کند و یا رضایت به عدم دریافت آن داشته باشد نیز کارفرما ملزم به پرداخت آن بر اساس قانون جدید سنوات است. با مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد قانون کار، جزئیات حق سنوات آنلاین به آگاهی شما خواهد رسید.

 

قسمت عمده‌ای از پرداخت کارفرما به کارگر، حقوق اصلی است که با ارائه خدمات کارگر به او پرداخت می شود بخش زیادی از محاسبات حق سنوات از قبیل افزایش حقوق، اضافه‌کار، سنوات خدمت، کسر کار و طلب مرخصی برمبنای حقوق اصلی محاسبه می‌شود.

 

بهترین روش محاسبه سنوات، با مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد کار به‌ صورت فرمول زیر است:

 

سنوات = تعداد روزهای کارکرد ضرب در ۳۶۵ روز و تقسیم بر حقوق پایه.

 

 

 

the insurance rights of worker

 

 

آیا کارفرما می تواند حق بیمه کارگر را نقدی به کارگر پرداخت نماید؟

امروزه در برخی از سازمان ها و شرکت ها پرداخت حق بیمه نقدی به کارگران امری طبیعی شده است و کارفرمایان با  تنظیم رضایت نامه و یا با دریافت رسید از شخص کارگر به جای بیمه کردن او نزد سازمان تامین اجتماعی حق بیمه را به صورت نقد می پردازند، قانون این عرف اشتباه را نمی پذیرد؛ چراکه این پرداختی که صورت می گیرد، حق بیمه است و نباید به کارگر پرداخت.

 

با اطلاعات حاصل از مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد کار به ابطال این امر می رسید؛ بنابراین هرگونه قرارداد میان کارگر و کارفرما مبنی بر این توافق باطل است و در صورت شکایت کارگر سازمان تامین اجتماعی استناد به هیچ قراردادی نمی کند و علاوه بر جریمه، کارفرما  به پرداخت حق بیمه در طی مدت کارکرد کارگر محکوم می شود؛ در مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبـۀ حق سنوات در قرارداد کار، توصیه می شود چنانچه کارفرمایی اقدام به این عمل داشته و دارد آن را متوقف و به اداره کار جهت رسیدگی مراجعه کند.

 

 

برای نگارش دادخواست علیه کارفرما باید به کجا مراجعه نماییم؟

تا چندی پیش ثبت دادخواست علیه کارفرما با فرم های موسوم به فرم دادخواست صورت می گرفت که شخص متقاضی با درج مشخصات خود و کارفرما و شرح مطالبات به اداره کار مراجعه می کرد و با تحویل فرم دادخواست، درخواست خود را ثبت می کرد؛ در حال حاضر نگارش فوری و آنلاین دادخواست علیه کارفرما با روش الکترونیکی انجام می شود؛ در این روش می بایست اسناد و مدارک اسکن شده در فرم الکترونیکی، مرقوم واقع شود.

 

در ثبت دادخواست به این روش با استفاده از مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد قانون کار سبب سهولت در ثبت دادخواست گردیده و همچنین از اتلاف وقت و ازدحام مراجعه کنندگان حضوری جلوگیری می کند.

 

با مشاوره ی حقوقی تلفنی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد قانون کار، تنظیم شکایت نامه آنلاین و فوری علیه کارفرما به سادگی و با مهارت تمام و کمال انجام می گیرد.

 

 

contract conflicts between worker and employer

 

 

بهترین قرارداد بین کارگر و کارفرما در قانون کار چه قراردادی می باشد؟

قبل از یک مشارکت کاری، محکم کاری و شفاف سازی بعضی مسائل از اصول اولیه باید تلقی شود، چرا که هم کارگر و هم کارفرما دنبال منافع خودشان در این مشارکت اند؛ مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد قانون کار با منطق کاری جلو می رود، چون چیزی که برای کارگر مهم است حقوق و مزایای کار است و کارفرما انتظار دارد کارگر تابع دستورات کاری او باشد و از او دریافت خدمات کند؛ لذا تنظیم یک قرارداد کاری صحیح و با رعایت نکات حقوقی می تواند سبب آسودگی خاطر طرفین شود.

 

مشاوره ی حقوقی در این زمینه می تواند با ایجاد یک چهارچوب قانونی در روابط حقوقی میان طرفین عامل رفع بسیاری از دغدغه ها و نگرانی های کارگر و کارفرما باشد.

 

مشاوره حقوقی فوری و 24 ساعته موسسه حقوقی ما، با نگارش فوری تلفنی و آنلاین قرارداد های قانون کار به صورت 24 ساعته بدون در نظر گرفتن کارگر یا کارفرما بودن شما، تمامی منافع و انتظاراتتان را پوشش می دهد.

 

 

 

 

 

 

نگارش انواع قراردادهای موضوع قانون کار

در ایران قرار دادهای کار به دو نوع قراردادها در ادارات دولتی و شرکت های خصوصی تقسیم می شوند.

در ادارات دولتی بر طبق قانون استخدام کشوری بر سه نوع رسمی، پیمانی و قرارداد کاری یا خدماتی هستند.

قرارداد های شرکت های خصوصی شامل دو دسته قرارداد می شوند، که این قرار داد ها شامل اقلام زیر اند:

 

 

  • از نظر مدت قرارداد.

  • از نظر ساعت کار.

 

 

نگارش انواع قرار داد های شرکت های خصوصی از نظر مدت قرارداد

  • در نگارش قرارداد های کار اول از همه باید نوع قرارداد را تشخیص و با اصول و مبانی لازمه اقدام به تنظیم آن کرد؛ مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد قانون کار گزینه مناسبی برای این کار است.

 

 

درموسسه حقوقی ما امکان نگارش انواع قراردادهای مورد درخواست شما، ازجمله قرارداد کار با مدت موقت، قرارداد کار با مدت غیرموقت، قرارداد کار برای انجام کارمعین، قرارداد مشاوره ای، قرارداد آزمایشی، قرارداد کارآموزی، قراردادهای کارمزدی، قراردادهای مزد ساعتی، قرارداد کار بازاریابی، قرارداد خدمت مدیرعامل، قرارداد بروکری و بسیاری از موارد دیگر به صورت 24 ساعته انجام می گیرد.

 

 

 

fixing the conflicts between worker and employer

 

 

بهترین وکیل برای رسیدگی اختلاف بین کارگر و کارفرما کیست؟

اختلافات بین کارگر و کارفرما در وهله اول با سازش و توافق دوباره قابل حل اند؛ مشاوره ی حقوقی با وکیلی که با سنجش اوضاع و احوالات هردو طرف سعی در حل اختلاف با تبانی طرفین داشته باشد، این روزها کم تر تحقق می یابد؛ اما اکثر مواقع باید دادخواست تنظیم کرد که در این صورت بهترین وکیل کسی است که با یک پرسش و پاسخ فوری حقوقی و ماهرانه شخص را به جواب تمام ابهامات و سوالات حقوقی خود در این باره برساند.

 

 

روش رسیدگی اختلاف کارگر و کارفرما در اداره کار

همانطور که تا الان متوجه شدید، اداره کار مسئول رسیدگی به اختلافات میان کارگران و کارفرمایان است، اما به چه صورت؟

 

چنانچه هرکدام از طرفین در اجرای هرکدام از مفاد قرارداد (موقت و یا دائم)، مقررات قانون کار موافقت نامه های کارگاهی با مشکل و اختلاف نظر مواجه شوند، هیأت تشخیص مسئول اخذ تصمیم خواهد بود؛ همچنین اگر کارگری در انجام وظایف خود قصور داشته باشد و با وجود تذکرات کتبی همچنان مقررات محل کار را نقض نماید توسط کارفرما به هیأت تشخیص معرفی می گردد؛ البته در این شرایط کارفرما حق فسخ قرارداد را دارد، اما به شرطی که شورای اسلامی کار یا انجمن صنفی نظر مثبت داشته باشند و کارفرما مطالبات و حقوق معوقه ی کارگر را به عنوان حق سنوات به وی بپردازد. مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد قانون کار در روال این امر، کارفرما را یاری می کند.

 

 

recognition site

 

 

هیئت تشخیص کیست؟

هیأت تشخیص، طبق ماده 10 آیین نامه متشکل است از:

  • نماینده وزارت کار و امور اجتماعی.

  • نماینده کارگران.

  • نماینده مدیران صنایع.

 

 

 

با وجود اینکه حضور طرفین در جلسه الزامی است؛ اما عدم حضور آنان یا نماینده منتخبشان مانع از صدور رأی توسط این سه نماینده نخواهد بود؛ لذا باید توجه داشت که جهت معرفی طرح دعوا به هیأت تشخیص تکمیل و تقدیم دادخواست به واحد کار و امور اجتماعی ضرورت دارد.

 

اداره کل کار و امور اجتماعی بعد از دریافت دادخواست یک ابلاغیه با مضمون ساعت، روز رسیدگی به اختلاف کارگر و کارفرما ابلاغ می کند؛ چنانچه هرکدام از طرفین به حکم صادره اعتراضی داشته باشند، باید تا 15 روز با مستندات و مدارک خود به هیأت های حل اختلاف اداره کار رجوع کند؛ هیأت حل اختلاف متشکل است از 9 نفر شامل نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت (فرماندار، رئیس دادگستری محل، مدیر کل کار و امور اجتماعی یا نمایندگان آنان) است که در صورت اعتراض به رأی هیأت تشخیص مسئول بررسی دعوی است و از طرفین اختلاف کتباً جهت حضور در جلسه دعوت به عمل می آورند.

 

آراء صادره از جانب این هیأت لازم الاجرا بوده، لذا در صورت عدم تحقق آن می توان با مراجعه به اداره کار خواستار اجرای رأی توسط دادگستری شد؛ البته درصورت مخالفت با حکم می توانید با مشاوران حقوقی ما در این خصوص مشورت نمایید.

 

مطابق قانون دیوان عدالت اداری بند 2 ماده 10: آرائی که توسط هیأت های حل اختلاف صادر شده اند در شعب دیوان عدالت اداری قابل فرجام خواهی خواهد بود.

 

 

ایا رأی اداره کار در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض است؟

با توجه به این نکته که دیوان عدالت اداری مرجع دارای صلاحیت جهت توقف اجرای قطعی هیأت حل اختلاف می باشد؛ چنانچه هرکدام از طرفین ادله و استدلال کافی برای تجدید نظر دیوان داشته باشد می تواند حق اعتراض دوباره داشته باشد.

 

 

 

 

benefits of work office lawyer

 

 

 

مزایای مشاوره حقوقی با وکیل قانون کار چیست؟

قطعاً مشاوره حقوقی قبل از هر اقدامی بهترین توصیه ای است که می توان به هر فردی در این اجتماع کرد؛ در مورد قانون کار و اقدامات مربوط به آن، تاثیرات یک مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان می تواند کاملاً محسوس و چشم گیر باشد؛ چرا که با دریافت مشاوره حقوقی هم علم و آگاهی فرد از قوانین مرتبط با قانون کار افزون می گردد، هم سود و نفع بیشتری برای فرد دارد. مشاوره ی حقوقی در این زمینه هم چنین با مدیریت زمان این امکان را به شخص می دهد تا نظارت و کنترل بر کیفیت انجام کار داشته باشد, تهیه متن قرارداد وفق قوانین نیز با مشاوره حقوقی در هر زمان و مکانی شخص را در پیش برد دعوی یاری می کند. به علاوه نحوه صحیح گردآوری مدارک و مستندات با مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد قانون کار در اختیارمتقاضی قرار می گیرد و بطبع تضرر مادی و معنوی نیز در آن بسیار کمتر است.

 

 

مزایای مشاوره قبل از قرارداد قانون کار؟

دانش تخصصی و تجربه وکیل مشاور به شما بینش عمیق تری قبل از شروع مشارکت می دهد؛ تجزیه و تحلیل و ارائه راهکار آنلاین حقوقی از نمای بیرونی هر مسئله چیزی است که می تواند سازنده باشد.

 

وکیلی که وظیفه ارائه مشاوره در این خصوص را به شما دارد حق بیمه و دیگر مزایای شغلی ندارد؛ لذا شما در هزینه های خود صرفه جویی می کنید هم چنین میان شما و او تعهدات قانونی بلند مدتی ایجاد نمی شود و مدت زمان همکاری برای یک مدت ثابت است.

 

مشاوره ی حقوقی نحوه محاسبه حق سنوات در قرارداد قانون کار، کاربردی ترین راه برای آمادگی قبل از دعوی کارگر و کارفرمایی است.

 

 

 

cause of ministry of work's mis attention to the contract  of job

 

 

 

چرا اداره كار به قرارداد كارگر و كارفرما استنادي كارفرما توجه نمي كند؟

دلیل این امر این است که قانون كار يك قانون حمايتي براي كارگران مي باشد و جنبه الزامي براي طرفين داشته و هرگونه توافق خلاف قانون كار باشد باطل و بلااثر مي باشد و به عبارت ديگر قانون كار جنبه امره و دستوري داره لذا خلاف اين دستور قانون كار باطل مي باشد.

 

پيشنهاد موسسه وكيل تلفني براي كارگر و كارفرما اين هست كه قبل از انعقاد قرارداد كار با اخذ شماوري فوري قانون كار از وكيل تلفني بهترين قرارداد را نگارش و تحرير نمايند قطعا با اين مشاوره حقوقي قانون كار هرگونه دعوي يا اختلاف را قبل از انعقاد قرارداد كار با مشاوره حقوقي قانون كار مرتفع مي نماييد؛ با مراجعه به کلینیک مشاوره حقوقی ما از بروز مشکلات حقوقی، پیشگیری کنید.

 

 

 

time to pay the new year financial gift to employees

 

 

کارفرما در چه زمانی باید عیدی را به کارگر پرداخت نماید؟

طبق قانون كار كارفرما مي تواند عيدي كارگر را در پايان قرارداد به نرخ روز پرداخت نمايند و البته در رويه موجود مي تواند به نسبت كاركرد كارگر در ايام، به ايشان پرداخت نمايند؛ مثلا كارگري به مدت يك ماه نزد كارفرما كاركرده است عيدي يك كارگر طبق قانون كار و مصوبه شوراي عالي كار حقوق دو ماه يك كارگر مي باشد، اگر حقوق يك كارگر در سال يك ميليون پانصد هزار تومان باشد عيدي يك سال كاركرد كارگر سه ميليون تومان مي باشد، پس عيدي اين كارگري كه يك ماه نزد كار فرما كار كرده است به مبلغ 250.000 هزار تومان مي باشد و حال اگر كارفرما اين مبلغ را در سال جاري كاركرد كاگر پرداخت ننمايد بايد به نرخ روز در سنوات اينده پرداخت نمايند.

 

 

آيا اقرار نامه اي كه كارفرما از كارگر امضا مي گيرد، صحيح است؟

در رابطه کارگری و کارفرمایی، کارگر نیروی بدنی یا فکری یا زمان خود را دراختیار کارفرما می گذارد و از دستورات وی پیروی می کند تا مزد از کارفرما دریافت کند که قوانین اداره کار می بایست در این راستا رعایت شوند.

در صورتی که اختلافی با کارفرمای خود دارید یا اینکه می خواهید از قوانین اداره کار با دقت مطلع شوید می توانید از خدمات مشاوره ایی ما استفاده نمایید.

 

 

 

مشاوره دعاوی کارگر و کارفرما

مشاوره حقوقی مشاغل سخت و زیان بار

مشاوره حقوقی دورکاری

مشاوره حقوقی در امور اداری یا دولتی

درباره ما

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

سلام درمورد قرادادکه پس ازسه،ماه بستنند؛دوم؛قردادما۳۸%بستنندکجامراجعه کنیم لطفا راهنمای کنیدمتشکرم
باسلام سه ساله سرایدار واحدمسکونی هستم کمتراز دوتومن حقوق بدون حق بیمه مزایا، منتها قراردادندارم چکارکنم حق بیمه ومزایای خودمو طلب کنم. ممنون
اختلافات کارگر و کارفرما با توجه به اینکه اکثرا کارفرما به بهانه های مختلف عهد شکنی می کند شکل گسترده تری نسبت به گذشته پیدا کرده است بنابراین افراد بهتر است قبل از استخدام برای مشاوره جهت انعقاد قرارداد به یک وکیل مراجعه کنند تا از وقوع اختلافات احتمالی جلوگیری شود
از مطالب بسیار عالی و کاربردیتون بسیار سپاسگزارم آرزومون اینه هیچ اختلافی بین کارگر و کارفرما پیش نیاد و اگر احیانا پیش اومد حتما از مشاور های خوب شما کمک بگیرن موضوع را به بهترین نحو حل و فصل کنند ممنون از سایت خوب وکیل تلفنی آن عزیزانی که تولید محتوا میکنند
سلام ودرود. روابط کارگر کارفرمایی از جمله روابطی است که تحت حمایت و نظارت قانون قرار دارد و لازم است که چه کارگر چه کارفرما قبل از انعقاد قرارداد کار یا در حین اجرای ان نسبت به حقوق و حداقل های قانونی ان اگاه باشند و بر این اساس تصمیم بگیرند.
با سلام و درود الان بسیاری از کارگران با کار فرمایان خود در زمینه های حقوقی و مرخصی ویا اضافه کاری مشکل پیدا می کنند پدر جستجوی یک کسی هستند که آنهارا راهنمایی کند تا بتوانند حقوق خود را بگیرند بنابراین بهترین گزینه تماس با مشاوران وکیل تلفنی هست که با هزینه ی کمتر به راحتی می توانند مشاوره بگیرند از وکلای سایت وکیل تلفنی تشکر می کنیم که این امکان را در اختیار زحمتکشان جامعه قرار داده است
سلام و عرض ادب من برای شکایت از کارفرما یک پرونده در هیئت تشخیص داشتم ، و از همان مرحله اول پرونده با مشاورین وکیل تلفنی در تماس بودن و بسیار مرا راهنمایی کردند و لایحه بسیار خوبی برای من نگارش شد که در جلسه رسیدگی توانستم کلیه حق و حقوق خویش را بر مبنای آن لایحه مطالبه و دریافت کنم. باتشکر از موسسه وکیل تلفنی
سلام. متاسفانه وکلا ظاهرا از قانون کار خیلی اطلاعات ندارند. من از چند تا وکیل در خصوص سختی کار و بیمه بیکاری و اینها سوال کردم واقعا مشخص بود اطلاعات ندارند. تا اینکه برخوردم به سایت شما. که نوشته بود وکلای تخصصی قانون کار و اداره کار دارین. الان خیلی خوشحالم واقعا
کارفرماهای عزیز توجه کنید عوم‌انعقاد قرارداد با کارمند به منزله رسمی بودن کارمنده اجازه اخراجش رو ندارید اگر با کارمندتون قرارداد نبشتید یا دنبال مسیری هستید که رابطه کارمند کارفرمایی اصلا محرز نشه حتما با سازمان تماس بگیرید
با سلام خدمت عزیزان.قوانین کار به خاطر ماهیت ویژه ای که دارند توسط قانونگذار ما مورد حمایت قرار گرفت و دولت وارد حیطه بحث کارگر و کارفرما شد به خاطر ماهیت کارگری که ممکن بود تحت سیطره کارفرما قرار بگیرد و حق و حقوقش تضییع گردد.بنابریان قواعد متنوعی و نسبتا محکمی به منظور جلوگیری از این تضییع به تصویب رسید.که به خوبی مطالب موسسه می تواند به عزیزان در اگاه کردن حقوق کارگران و کارفرمایان و نیز الزامات کارگران و کارفرمایان کمک شایان نماید.موفق باشید.مسیح آقاداودی وکیل موسسه
بسیار خوب
سلام من هفت سال در یک کارگاه انفروشی بزرگ در رشت به عنوان استاد کار خاموت زن ثابت شبانه روزی کار میکردم که نه مرخصی نه حق مسکن نه حق اولاد نه بن و حتی عیدی درست بهم ندادن امسال ازشون لااقل عیدی کامل خودم رو خواستم گفتن تسویه که اون رو هم نکردن و بلاتکلیف گذاشتم خواهشم راهنمایی از شماست کسی رو برای دفاع از حقم ندارم لطفا
سلام من هفت سال در یک کارگاه انفروشی بزرگ در رشت به عنوان استاد کار خاموت زن ثابت شبانه روزی کار میکردم که نه مرخصی نه حق مسکن نه حق اولاد نه بن و حتی عیدی درست بهم ندادن امسال ازشون لااقل عیدی کامل خودم رو خواستم گفتن تسویه که اون رو هم نکردن و بلاتکلیف گذاشتم خواهشم راهنمایی از شماست کسی رو برای دفاع از حقم ندارم لطفا
لطفا راهنمای کنید من خود 8سال درنیاید هوای به عنوان آشپز کار کرد ام وبه من مسکن داد بودن وروز اول گفته بودن مجانی ولی الان گگحق مسکن را به من پرداخت نکرد آن آیا چنینم اجزای دارن که حق مسکن را کم کنند
لطفا راهنمای کنید من خود 8سال درنیاید هوای به عنوان آشپز کار کرد ام وبه من مسکن داد بودن وروز اول گفته بودن مجانی ولی الان گگحق مسکن را به من پرداخت نکرد آن آیا چنینم اجزای دارن که حق مسکن را کم کنند
سلام یک سال است ک در شرکتی کار میکنم اپراتور هستم جایگاه سوخت گاز حدود یک سال و متاهل هستم متاسفانه در این یک سال حق و حقوق من را خیلی کم دادن حقوقی را ک دریافت کرده ام تحت فشار کاری چون متاهل بودم ازم امضا و اثر انگشت گرفته کارفرما ک ابن حقوق را میپذیرم ایا میتوانم از شرکت شکایت کنم حق خود را دریافت کنم نزدیک ۳ ماه هم حقوق نگرفته ام عیدی و پاداش و هم دریافت نکرده ام ۰لطفا راهنمایی کنید سپاس
سلام خسته نباشید.من سال ۹۶ مرخصی ۱هفته ای گرفتم و ۷روزی از مرخصیم گذشت با هسرم وکالت قانونی منو دارند به اداره مراجعه کرده که صبر کنید ولی متاسفانه مرا اخراج کردند درحالی که بعدا فهمیدیم فریبمون دادن و بعد ۶ماه کمیته انضباطی گرفتنو اعلام کردند که من ترک کار کردم درحالی که اداره ای کارو کرد که من نتونه طرح شکایت کنم و الان هم پیگیرم میگن که نمیشه برگردی و چیزی هم به شما تعلق نمیگیره تو ترک کار کردی,لطفا رانمایی کنید
سلام من ١٣ سال در يه شركت كار ميكنم هيچ سنوات و عيدي تا الان بهم ندادن و حقوق در سال٩٩ هم دريافت نكردم الانم از من ميخان برگه تسويه بگيرن كه نمام حق و حقوقم را نگرفته بي زحمت منو راهنمايي كنيد چكار كنم
با سلام خسته نباشید من تو یه سالن زیبایی کار میکردم 13 بهمن همین ماه باید حقوقم واریز می‌شده اما کارفرما قادر به پرداخت حقوق نیستن و اینکه به بنده اتهام و خرابی وسیله سالن زیبایی. بنده باید چیکار کنم؟ ساعت کاری از 8 نیم الی 5گاهی اوقات به دلیل شلوغی تا 8 الی 9 حضور داشتیم پایه حقوقي مبنا بر 600 بوده قادر به پرداخت نیستید لطفا میشه راهنمایی کنید
باسلام بندهدرشرکتی ازسال ۹۱مشغول کار هستم ولی بیمه بنده تاسال ۹۳پرداخت شده هرسری دلیل داشتن که لیست بیمه ندادیم ولی الان میخوان بیمه و لیست ردکنن بنده برای سالهایی که ردنشه چکاربایدبکنم
باسلام بنده درصورتی از سال ۹۱مشغول کار هستم ولی بیمه بنده تاسال ۹۳پرداخت شده هرسری دلیل داشتن که لیست بیمه ندادیم ولی الان میخوان بیمه و لیست ردکنن بنده برای سالهایی که ردنشه چکاربایدبکنم

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی