موسسه وکیل تلفنی

  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۴۸:۲۹ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۹:۵۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۹:۳۸:۳۸ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶
  • ایلیار خدمتی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۳:۴۳:۴۷ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۵
  • محمدامین سلمانپور گرامی : سوال حقوقی شما با موفقیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۸:۵۰:۲۶ تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳
  • Azita Moghanizadeh گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۲۲:۴۲:۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۳۰
  • سید احسان علوی گرامی : پرونده حقوقی شما با موفیت توسط اپراتور تائید شد ساعت ۱۴:۵۹:۴۶ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۹
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۵:۳۱ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۴:۳۹ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
  • وکیل محمد جواد شيخي گرامی : پاسخ حقوقی شما ارسال شد ساعت ۱۶:۳۲:۲۴ تاریخ ۱۴۰۳/۱/۲۸
انجمن وکیل تلفنی

باید ها و نباید های دادگاه مهریه

باید ها و نباید های دادگاه مهریه

وکلای پایه یک دادگستری در حل و فصل مشکلات حقوقی و کیفری دارای تخصص هستند و به قوانین آگاهی کامل دارند و توانایی و تجربه چگونگی برخورد و صحبت با قاضی پرونده های حقوقی و کیفری را داشته و در پرونده های خانواده از باید ها و نباید های دادگاه مهریه اطلاعات به روزی را دارا هستند، شما می توانید از وکیل پایه یک دادگستری با مشاوره حقوقی تلفنی جهت حل مشکل کمک خواسته و اعتماد نمایید تا هم در هزینه ها صرفه جویی نموده و هم زمان رسیدگی به مشکلات کوتاه شود؛ بنابراین شما باید بدانید که باید ها و نباید های دادگاه مهریه چیست تا پرونده خوب و آینده داری را برای خودتان رقم بزنید؛ از این رو، به شما توصیه می کنیم که حتماً به مطالعه این مطلب ادامه دهید و ویدئوی کوتاه زیر را هم به هیج وجه از دست ندهید.

 

وکیل تلفنی و مشاوره حقوقی مهریه (به هیچ وجه از دست ندهید)

 

 

رزرو مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی 02147625900

مشاوره حقوقی تلفنی با برترین وکلای دادگستری

مدت زمان مشاوره حقوقی اجرت 
۵ دقیقه
50.000 تومان
۱۰ دقیقه
100.000  تومان
۱۵ دقیقه
120.000 تومان
۲۰ دقیقه
200.000  تومان
۳۰ دقیقه
250.000  تومان
۱ ساعت
350.000 تومان
مشاوره حقوقی حضوری 500.000 تومان
مطالعه اوراق پرونده همراه با 5 دقیقه مشاوره با وکیل 150.000 تومان
نگارش نامه ها و درخواست های اداری  300.000 تومان
محاسبه فوری دیه توسط وکیل  100.000 تومان 
محاسبه فوری مهریه به نرخ روز توسط وکیل  50.000 تومان
مشاوره حقوقی آنلاین و رایگان

در صورت تمایل می توانید مبلغ مورد نظر خود را به شماره کارت 6219861069798741 به نام خانم آناهیتا توکلی واریز نمایید و  اطلاعات واریز را به شماره ۰۹۲۱۲۲۴۲۶۷۰ پیامک یا واتس اپ نمایید تا وکیل در کمتر از ۵ دقیقه با شما تماس بگیرد.

 

توجهتمامی مواردی که در این صفحه ذکر شده اند مطابق با قوانین حاکم بر کشور بوده و این مطالب به هیچ عنوان با مطالب وزارت دادگستری کل کشور مغایرتی ندارد؛ لذا با خیال راحت به خواندن مطالب ادامه دهید.

 

در دادگاه مهریه چه بگوییم و چه فن بیانی داشته باشیم؟

 

Do's and Don'ts of Dowry Court

مشاوره حقوقی مهریه با وکیل دادگستری 24 ساعته با ضمانت بالاترین کیفیت و پایین ترین قیمت

 

مشاوره با وکیل جهت چگونگی بیان در دادگاه و در جریان طلاق و مطالبه مهریه می تواند مزایای زیادی برای خود و خانواده تان به همراه داشته باشد. که در اینجا به چند مورد از آنها اشاره ای خواهیم داشت.

  1. زنان بسیاری هستند که در جریان مطالبه مهریه و مشکلات و باید ها و نباید های دادگاه مهریه قرار می گیرند و توانایی دفاع از حق و حقوقات خود را ندارند یا به عبارتی دارای  فن بیان خوبی نبوده و در دادگاه در برابر قاضی روابط عمومی پایینی داشته و در قرار گرفتن در اینگونه از موقعیت ها دچار استرس می شوند و توانایی بازگویی مشکلات را ندارند مشاوره با یک وکیل و کمک گرفتن از او می تواند در پیشبرد پرونده با توجه به داشتن اطلاعات، از باید ها و نباید های دادگاه مهریه بسیار تاثیر گذار باشد

 

  1. زوجه جهت مطالبه مهریه خود اگر وکیل داشته باشد نیازی به حضور آن در مراحل دادرسی در دادگاه نیست.

 

  1. نداشتن آگاهی لازم از باید ها و نباید های دادگاه مهریه و مسائل حقوقی و عدم حضور در مراجع قضایی از دیگر عواملی است که نیاز به مشاور حقوقی را دو چندان می کند. برای پیشبرد پرونده و مطالبه مهریه باید با وکیل پرونده را پیش برد.

 

  1. بسیاری از افراد با توجه به موقعیت شغلی خود در جامعه، دوست دارند در مراجع قضایی دیده نشوند؛ بهتراست برای راحتی در پرونده طلاق و مطالبه مهریه با توجه به دانش وکیل و اطلاع از باید ها و نباید های دادگاه مهریه رسیدگی به کارهای مهریه را به او بسپارید.

 

چگونه در دادگاه مهریه دل قاضی را به دست آوریم و توجه او را جلب کنیم؟

 

 

با توجه به قوانین مدنی مرد می تواند همسر خود را طلاق دهد و زن با اطلاع به این امر به عقد مرد در می آید بعد از جاری شدن عقد و قبول تعهدات زن در صورتی می تواند تقاضای طلاق را از دادگاه داشته باشد که مرد به مواردی همچون اعتیاد، محکومیت به حبس، ترک زندگی توسط مرد و دیگر موارد اشاره نمود که مجموعه این موارد را می توان در همان عسر و حرج خلاصه نمود.

چگونگی مطرح نمودن مشکلات و ادله کافی در متقاعد نمودن قاضی پرونده در دادگاه از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا در  حکمی که قاضی دادگاه صادر می کند بسیار تاثیر گذار است می توانید با کمک از مشاوره حقوقی تلفنی و وکلایی متخصص کمک بگیرید تا با دانش و آگاهی وکیل خود از باید ها و نباید های دادگاه مهریه توجه قاضی را جلب نماییم و به حق و حقوقات خود برسیم.

بطور مثال اگر مرد بدون اجازه همسر خود ازدواجی مجدد نموده باشد زن می تواند به دادگاه دادخواست طلاق داده و مهریه خود را مطالبه نماید ولی باید توجه داشت اثبات و ارائه ادله کافی و محکمه پسند را باید به وکیلی مجرب و معتمد بسپارید تا هم در زمان و هم در هزینه های خود مدیریتی هوشمندانه را داشته باشید.

 

دفاع در دادگاه مهریه چه شرایطی دارد و چگونه باید در دادگاه مهریه دفاع کنیم؟

 

Do's and Don'ts of Dowry Court

اورژانس مهریه 24 ساعته

 

جلسه اول مهریه در دادگاه دارای اهمیت بالایی است و اگر به دنبال مطالبه مهریه خود هستید حتما در جلسه اول دادگاه شرکت کنید و بدانید که به هیچ عنوان نباید با حضور در دادگاه جهت دفاع از حق خود مضطرب شوید زیرا قرار نیست اتفاقی بدی در انتظار شما باشد.

شما در جلسه اول دادگاه می توانید به موارد زیر جهت مطالبه مهریه خود اعتراض نمایید؛ بیان نمودن اعتراضات مبنی بر بهای تعیین شده برای خواسته : اگر اعتراضی مبنی به بهای تعیین شده خواسته خود در دادگاه دارید می توانید در جلسه اول آن را از طریق وکیل و یا حضور به شخص خود بازگو نمایید.

  1. مهلت جهت بیان ایرادات: این مهلت در جلسه اول و تا پایان جلسه امکان پذیر است و شما می توانید جهت اعتراض به بهای تعیین شده  ایرادات را بیان دارید تا دادگاه مطابق با لحاظ نمودن ایرادات وارده شما بر دادخواست حکم صادر نماید

  2. تغییر دادن نحوه دعوا و درخواست: بسیار پیش آمده است که خواهان از باید ها و نباید های دادگاه مهریه اطلاعی ندارد و در درخواست ارائه شده به دادگاه، تغییراتی را اعمال می نماید. بسیاری از ایرادات قابلیت تغییر و اصلاح را ندارند و باید فرد مجدد درخواست دیگری را تنظیم نماید و با پرداخت مجدد هزینه دادرسی را پرداخت نماید.

  3. استرداد درخواست: خواهان با توجه به  باید ها و نباید های دادگاه مهریه این اجازه را دارد که درخواستش را در هر مرحله ای که هست آن را پس گرفته و اگر این تغییر نظر در جلسه اول دادگاه صورت گیرد خواهان می تواند بار دیگر نیز همین درخواست را از دادگاه داشته باشد.

  4. جلب ثالث: در صورت توجه به باید ها و نباید های دادگاه مهریه و نیاز طرفین دعوا، می توانند به جلب نظر شخص ثالثی تا پایان یافتن جلسه اول دادرسی اقدام نمایند و تا پایان یافتن جلسه اول دادگاه ادله مورد نظر دادگاه را ارائه نمایند.

  5. وارد نمودن ایراد به سند طرف مقابل: ایرادات وارده در اسناد طرف مقابل در دادگاه در صورتی مورد توجه قرار می گیرد که در آنها تردید، انکار وجعلیت وجود داشته باشد. در ماده 217 قانون اساسی آمده است اگر افراد اظهاراتی در مورد دلیل و سند های ارائه شده داشته باشند بهتر است در جلسه اول دادگاه مهریه آن ها را بیان کند.

 

سوالات رایج قاضی در دادگاه مهریه چیست؟

 

whatsapp dowry legal advice

 

سوالات رایج و با توجه به باید ها و نباید های دادگاه مهریه در دادگاه خانواده توسط قاضی بیشتر در مورد دلایل و ادله جهت تقاضای طلاق و شغل زوج و زوجه و شرایط اقتصادی زوج جهت پرداخت مهریه زن انجام می گیرد و حضور هر یک از طرفین دعوی در جلسه دارای اهمیت ویژه ای است زیرا با عدم حضور و پاسخ ندادن به سوالات قاضی به طور معمول رای صادر شده در پایان جلسه به ضرر کسی تمام می شود که از حضور در دادگاه امتناع نموده است.

 

کارهایی که قبل از حضور در دادگاه مهریه باید انجام دهیم؟

 

Things to do before going to court dowry

دریافت مهریه فوری با وکیل تلفنی

 

  1. در موضوعات و تنش های خانوادگی برای در امان ماندن افراد خانواده از مشکلات و ضربات روحی، بهترین گزینه کمک گرفتن از یک وکیل با تجربه برای اموری همچون طلاق، مهریه، طلاق توافقی، استرداد جهیزیه، نفقه، حضانت کودکان و... است. زیرا وکیل با علم و دانش خود و ارتباط صحیح با وکیل پرونده از باید ها و نباید های دادگاه مهریه مطلع است و در موضوعات خانوادگی به جزئیات مسائل پیش آمده واقف است و در دادگاه بهترین دفاع را از موکل خود می تواند داشته باشد.

 

  1. مراجعه به دفتر خانه ای که در آن عقد در آن صورت گرفته است و عقد در آن جا ثبت رسمی شده است.

 

  1. دادن درخواست صدور اجرائیه برای هر مقدار از مهریه.

 

  1. مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک جهت ممنوع الخروج نمودن زوج و درخواست توقیف اموال در اداره ثبت و در صورت عدم اطلاع از اموال شوهر می توانید از طریق اداره ثبت از تمام دارایی های اطلاع پیدا نمایید و تقاضای توقیف آنها را از طریق اداره ثبت خواسته باشید.

 

  1. وکلای مجرب و متعهد با در نظر گرفتن باید ها و نباید های دادگاه مهریه در تمامی مسیر مطالبه مهریه بهترین راهنمای شما می باشند.

 

جهت دریافت مشاوره حقوقی در صورت هرگونه مشکلات در زمینه حقوقی و کیفری می توانید با وکلای تلفنی خانم و آقا  در این مجموعه ارتباط برقرار نموده و یا از طریق سایت و به صورت آنلاین راهنمایی های لازم را دریافت نمایید. ما در تمامی شبانه روز آماده خدمات رسانی به شما عزیزان هستیم.

 

مشاوره  حقوقی تلفنی با  وکیل  دادگستری

اورژانس وکالت 24 ساعته

استخدام غیر حضوری

گواهی حسن انجام کار

مشاوره حقوقی رایگان

سوالات حقوقی متداول

راهنمای سفارش آنلاین

آدرس شعب و نمایندگی

شماره حساب موسسه وکیل تلفنی

مشاوره  حقوقی  با  وکلای  دادگستری

مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری برای نگارش دادخواست

نگارش فوری تمامی دادخواست های حقوقی به صورت 24 ساعته

نگارش فوری انواع دادخواست طلاق

نگارش فوری دادخواست های مربوط به مهریه

نگارش دادخواست فرجام خواهی

نگارش دادخواست طلاق از طرف زن

وصول فوری مهریه

درباره ما

 

 

سوالات متداول

لطفا نظر خود را ثبت نمایید:

نظرات کاربران:

با سلام واحترام خدمت شما عزیزان برای اجرای مهریه باید به محضری که ازدواج انجام شده مراجعه نموده البته شروطی هم داره که خدمتتون عرض میکنم: اولا مطالبه مهریه به موجب سند رسمی باشد یعنی مهرالمسمی قید شده در عقد نامه رسمی زوجین باشد و در دفترخانه به ثبت رسیده باشد. دوما مهریه منجز باشد یعنی معلق به امر خاصی نباشد به طور مثال معلق به بارداری زوجه نباشد . سوما مهریه و تعهدات موجل نباشد یعنی برای پرداخت مهریه مدت مشخص نگردیده باشد به طور مثال برای پرداخت مهریه شرط نشده باشد که ده سال پس از عقد که در این حالت تاسپری نشدن مدت تعیین گردید زن نمی تواند مهریه خود را به اجرا بگذارد .در صورت محرز شدن این شروط سردفتر دفترخانه رسمی مراحل صدور اجراییه را طی می کند و پس از صدور اجراییه ، این مهم را به زوج ابلاغ می نماید زوج هم پس از آنکه ااز ابلاغیه مطلع گردید 10 روز مهلت پرداخت مهریه دارد یا اگر توان پرداخت طی ده روز ندارد باید راهی برای پرداخت ان مشخص کند و اعلام دارد . برای توضیحات تکمیلی حتما از طریق شماره های مندرج در سایت مشاوره بگیرین
با سلام.هرچیزی که مالیت داشته باشد و قابل تملک باشد می توان مهر قرارداد. مهر باید بین طرفین تا حدی که رفع جهالت آن ها بشود معلوم باشد.تعیین مقدار مهر منوط به تراضی طرفین است. وفق ماده 1082 به مجرد عقد زن مالک مهر می شود و می تواند هرنوع تصرفی که بخواهد در آن بنماید.زن در عقد دایم می تواندذ مهر انتخاب کند که می گویند مهرالمسمی و نوعی مهر دیگر مهر المثل و نوع دیگر مهر المتعه و مهرالسنه است که وفق فقه امامیه تعیین می شود. لذا به مجرد عقد زن مالک مهر می شود و در صورت عندالمطالبه بودن می تواند دادخواست دهد و البته وفق قانون برنامه ششم توسعه ابتدا برای دریافت مهریه باید به اداره ثبت مراجعه و در صورت عدم کفاف دارایی ، می توان در دادگاه طرح دعوا نمود و مطالبه مهریه کرد.
برای آگاهی از باید ها ونبایدها ی مهریه حتما باید اطلاعات داشته باشیم سایت وکیل تلفنی با درج مطالبی در سایت به طور رایگان در بالا رفتن آگاهی ما کمک زیادی می کند همچنین می توانیم تنها با یک تماس با سایت از یک وکیل متخصص خانواده با هزینه ی کمتر و فوری مشاوره بگیریم
سلام عرض ادب و خسته نباشید خواستم از طریق این پیام تشکر کنم از تمام وکلا و مشاورین شما جون بسیار متعهدانه و دلسوزانه پیگیر مشکلات مراجعه کننده هستند و به قدری حرفه ای با کاربر صحبت میکنند و از ابتدا تا انتهای پرونده مانند یک دوست پیگیر و همراه کاربران هستند. ما در طی روال پرونده به قدری نگران و آشفته بودیم که همراهی وکیل شما بسیار منو آرام کرد. از مدیریت موسسه شما نهایت تشکر دارم.
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان موسسه وکیل تلفنی کار بسیار ارزشمندی را در دوران بیماری انجام دادن و سبب صرفه جویی در هزینه ها و وقت مردم شدن ونیاز به مراجعه حضوری رو به حداقل رساندند،پیشنهادمیکنم مردم حتما از این حرکت خیروخوب استفاده کنندوبه وکلای مجرب موسسه مراجعه کنند باتشکر
سلام خسته نباشید عرض میکنم خدمت همه دوستان ... یکی از مواردی که تاثیر زیادی در مهریه میگذارد بحث جدایی و طلاق خلع است ... طلاق خلع که در ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی به آن اشاره شده است طلاقی است که در آن زن به دلیل کراهت از شوهر خود، در مقابل پرداخت مالی به او، طلاق می‌گیرد. این مال ممکن است عین مهر، معادل آن و یا بیشتر یا کمتر از مهریه باشد. به مالی که زوجه به زوج می‌بخشد فدیه گفته می‌شود و می‌تواند دین، منفعت یا عین باشد. در مورد مقدار فدیه قانون خاصی وجود ندارد و میزان آن با توافق طرفین تعیین می‌شود.
با سلام و عرض ادب، ورود به هر موضوعی با دانش و آگاهی باعث موفقیت افراد در تصمیمات مهم زندگی می شود؛ با توجه به اهمیت ازدواج، اطلاع از باید ها و نباید های دادگاه مهریه می تواند در تعیین مهریه از روی احساس و بدون تفکر جلوگیری کند؛ اینجانب سحر نیک پور جهت مشاوره تکمیلی در خدمت شما عزیزان می باشم. با تشکر
سوالات قاضی در جلسه مهریه باید بدانیم که در برخی موارد سختی زیادی برای صدور حکم در پیش نیست مثل مواردی که قراردادی واضح در بین است و قاضی مکلف است طبق قرارداد حکم کند در مهریه هم همین طور است معمولا مهریه ها در نکاح نامه های رسمی درج شده اند و شک و شبهه ای در آن وجود ندارد برای مثال در سند نکاح نامه درج و ثبت شده ۱۱۰ سکه و… قاضی موظف است طبق آن حکم بدهد و باید گفت حقی مسلم است که خدشه ای به آن وارد نمی شود. مگر آنکه نکاح طرفین ثبت نشده باشد و در میزان و مقدار آن شک باشد که در اینجا قاضی با سوالاتی سعی در کشف واقع دارد. همچنین ممکن است بعد از مهریه و ازدواج سندی بین طرفین نوشته شده باشد که در آن زوجه مهر خود را کاملا یا قسمتی از آن را بخشیده است که در اینجا اگر شکی در آن وجود داشته باشد قاضی با سوالاتی سعی میکند واقعیت را بفهمد‌. پس در دادگاه مهریه چون سند مهریه محرز است معمولا سختی در پیش نیست و در مدت خیلی کمی هم جلسه دادگاه تمام می سود در این حد که قاضی میپرسد تعداد مهریه چقدر است و آیا پرداخت کرده ای قبلا یا خیر؟ اما این در مهریه عندالمطالبه است و در مهریه عندالاستطاعه کمی فرق میکند. سوالات قاضی در جلسه مهریه سوالات قاضی در دادگاه مهریه عندالاستطاعه اگر مهریه عندالمطالبه باشد قاضی دلیلی ندارد سوال کند که چرا مهریه را مطالبه میکنی و اساسا این سوال به وی مربوط نمی شود. اما اگر مهریه عندالاستطاعه باشد شما باید دارایی مرد و تمکن مرد را ثابت کنید و قاضی هم برای احراز تمکن مرد سوالاتی در مورد میزان درآمد و اموال و دارایی وی می پرسد و البته استعلام هایی هم لازم است انجام شود. زیرا در مهریه مزبور وقتی حکم به پرداخت صادر می شود که ثابت شود مرد توانایی پرداخت دارد در غیر این صورت چنین نخواهد شد.

مشاوره حقوقی تلفنی 24 ساعته ارزان

02147625900

 

مشاوره حقوقی فوری شبانه روزی

09212242670

 

واحد وکالت تلفنی

 

ایمیل وکیل تلفنی

vakiltel@gmail.com

 

ایمیل مالی وکیل تلفنی

vakiltelmali@gmail.com

 

واحد گارانتی مشاوره حقوقی

hade_tavakoli@yahoo.com

 

شماره پیامک مشاوره حقوقی

30007002700242

 

واحد مشاوره حقوقی مازندران:

مازندران شهرستان آمل خیابان هراز افتاب یک ساختمان ایران مهر طبقه چهارم واحد 12 

 

قوانین و مقررات وکیل تلفنی 

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی تلفنی  مشاوره حقوقی فوری اورژانس مشاوره حقوقی